✨ السلام علیک یا عمتی زینب الکبری✨
📗 بحارالانوار ، ج.۴۵ ، ص ۱۶۴
✨ قال الامام السجاد علیه السلام
✨ عمتی زینب أنتِ بِحَمدِ اللّه عالِمَةٌ غَیرُمُعَلَّمَةٍ، فَهِمَةٌ غَیرُ مُفهَّمَةٍ ✨
✨ اى زینب تو بحمدالله ، عالمى هستى که نزد کسى تعلیم ندیدى
✨و دانایى هستى که نزد کسى نیاموختى .
📚📚📚 کتابخانه مدرسه علمیه الزهرا علیها
https://eitaa.com/alzahranasr_lib
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰کلیپ هیجانی
🔸حرف دل خیلی از مردم ما را در این چهل سال بشنوید.....
🕰 زمان : ۱ دقیقه
📗 کتاب دکل
گفتگوی #جنجالی بین یک روحانی و دانشآموزان دبیرستانی است که در قالب #داستان زیبا با محوریّت #بیانیهی_گام_دوم_انقلاب به تصویر کشیده شده است.
مستند داستانیِ جذّاب که برای پاسخگویی به #شبهات_سیاسی جوانان و یادگیری تکنیکهای دفاع از انقلاب بسیار مفید است.
📕 مشخصات کتاب
🔸 قطع رقعی،۳۴۰ صفحه
🔸 جلد شومیز
🔸 متنِ دو رنگ
📚📚📚 کتابخانه مدرسه علمیه الزهرا علیها السلام
https://eitaa.com/alzahranasr_lib
📗 کتاب دکل ؛ مستند داستانی گام دوم انقلاب
✍ روح الله ولی ابرقوئی
🔰 ناشر : شهید کاظمی قم
📖 دکل اولین کتاب داستانی با محوریت بیانیه ی گام دوم انقلاب است . که ماجرای آن در یک دبیرستان و در قالب هفت زنگ به تصویر کشیده شده است . پاسخگویی به سی شبهه و سوال اساسی نسبت به مسائل سیاسی روز و انقلاب است که عمدتا در ذهن نوجوانان ما دور می زند .
دکل؛ تقدیم به شهید بزرگ حاج #قاسم_سلیمانی
🔰 لینک خرید کتاب دکل
https://idpay.ir/rvarva110/shop/292749
📚📚📚 کتابخانه مدرسه علمیه الزهرا علیها السلام
https://eitaa.com/alzahranasr_lib
دکل 25 صفحه.pdf
243.8K
📗 کتاب دکل ؛مستند داستانی گام دوم انقلاب
✍ روح الله ابرقوئی
📕 محفل کتابخوانی
📖فایل pdf
🔰📖 ۲۵ صفحه از کتاب دکل را به عنوان نمونه مشاهده بفرمایید
📚📚📚 کتابخانه مدرسه علمیه الزهرا علیها السلام
https://eitaa.com/alzahranasr_lib
تلاوت+رهبرانقلاب_+سوره+حمد.mp3
905.4K
✨📖✨در محضر تلاوت سوره حمد
قاری:حضرت امام خامنه ای مدظله العالی
🕰 زمان : ۵۶ ثانیه
📚📚📚 کتابخانه مدرسه علمیه الزهرا علیها السلام
https://eitaa.com/alzahranasr_lib
📖 در محضر #تفسیر_سوره_حمد
حضرت امام خامنه ای مدظله العالی
🔰 #جلسه_دوم
📖 بخش #سوم
بسم الله الرحمن الرحیم
✨📖✨مثلاً در قیامت خداوند انسانها را مجدداً زنده میکند این هم رحمت است اما این رحمت رحمانی رحمت همگانی و عمومی گرچه گسترده و همگانی است اما محدود و موقت است مخصوص این دنیا است ولی رحمتی که از کلمه رحیم فهمیده میشود نوعش نوع دیگری است رحمت خاص است، رحمتی است مخصوص جمعی از موجودات و آن جمع عبارتند از مؤمنین بندگان صالح خدا وقتی بگوئیم «الرحیم» خدا را با صفت رحیم ستایش کنیم، در حقیقت اشاره میکنیم
به نوع خاص از رحمت پروردگار و آن رحمت مخصوص مؤمنین است آنها چیست؟ آن عبارتست از هدایت خاص از مغفرت، از پاداش نیکوی کارها، از رضا و رضوان که مخصوص مؤمنین است، اما این رحمت اگرچه دامنهاش محدود است اما همیشگی است پس «الرحیم» یعنی دارنده رحمت ویژه اما همیشگی، «الرحمن» یعنی دارای رحمت گسترده اما محدود به زمان خاصی که عبارتست از دنیا قبلاً من اینجور معنا کردم به نام خدای دارای رحمت همگانی و رحمت همیشگی، حالا که به لغت مراجعه میکنم دقت میکنم در لغت به نظرم این جور میآید که رحمن را میشود به صفت بخشا یا بخشنده، ترجمه کرد. بخشندگی خدا هیچ قیدی ندارد به همه میبخشد بخشا هم به همین معنا است البته بعضیها ترجمه میکنند خدای بخشاینده، غلط نیست چون بخشائیدن هم به معنی بخشیدن میآید، اما بخشیدن یعنی چیزی را به کسی دادن که بخشائیدن هم گاهی به همین معنا استعمال میشود لکن بیشترین معنای بخشائیدن گذشت کردن است بر من ببخشای یعنی از من بگذر بنابراین بخشایش به رحیم بیشتر تناسب دارد پس ما رحمن را میتوانیم با کلمه بخشنده یا بخشا ترجمه کنیم رحیم را به معنای بخشایشگر یا بخشاینده، لذا میتوانیم بگوئیم به نام خداوند بخشنده بخشایشگر یا بخشای بخشایشگر.
✨📖✨حمد به معنای ستایش کردن یک انسان است یا یک موجود بر عملی یا صفتی که از روی اختیار از او سر میزند اگر خصوصیتی در کسی باشد که اختیاریِ او نباشد آن را نمیگویند حمد کرد گفته میشود مدح کرد مثلاً زیبائی کسی را بخواهیم تعریف کنیم در عربی گفته نمیشود حمد شد یا حمد کرد زیبائی او را. اما شجاعت کسی را میشود حمد کرد یا بخشندگی کسی را میشود حمل کرد و یا صفتی را که او به اختیار خود در خود بوجود آورده است، بنابراین حمد با مدح متفاوت است. در فارسی کلمهای که حمد را به این معنا نشان بدهد ما پیدا نمیکنیم من پیدا نکردم، ستایش میتواند معنای حمد باشد اما ستایش شامل معنای مدح هم هست در حالی که مدح با حمد متفاوت است، بنده در گذشته میگفتم سپاس و ستایش هر دو را با هم میآوردیم که هم معنای مدح و هم معنای شکر وقتی با هم جمع بشود میتواند معنای حمد را نشان دهد ولی چون محدود هستیم از جهت این لغت ناگزیر ستایش را به کار میبریم. «الحمد» یعنی همه ستایشها، الف و لام الف و لام «جنس» یا الف و لام «استغراق» است الف و لام جنس یعنی آنچه الف و لام بر او داخل شده جنس مورد نظر است پس میشود «الحمد» یعنی جنس حمد و طبیعت حمد اگر الف و لام استغراق باشد یعنی آنچه الف و لام را بر او داخل شده به همه افراد مثل مورد نظر است بنابراین «الحمد» یعنی همه حمدها و ستایشها لله همه حمدها و ستایش متعلق است به خدا. آنچه که این جمله به ما میفهماند این است که همه نیکیها و همه زیبائیها متعلق به خداست از سوی خداست.
✨📖✨کلمه «رب العالمین» در حکم استدلالی است برای الحمدلله - چرا همه حمدها متعلق به خدا است زیرا که خدا رب العالمین است رب به معانی گوناگونی میآید یا به عبارت درستتر مشتمل بر معانی گوناگونی است رب به معنای مدبر و گرداننده است ربّ چیزی یعنی آن کسی که تدبیر این چیز در دست اوست، گرداننده و سیاستگذار این چیز اوست و بدین معنا معادلش در فارسی میشود کردگار - همچنین پرورشدهنده رشددهنده - افزایشدهنده، رب به این معنا هم میآید به این معنا اگر بخواهیم رب را به فارسی ترجمه کنیم میشود پروردگار همچنین به معنای مالک و صاحب، رب البیت یعنی مالک بیت، به این معنی خداوند میشود خداوندگار، خداوند بستان نظر کرد و دید یعنی صاحب بستان، در فارسی خداوند هم یعنی مالک، صاحب، صاحب اختیار، پس رب را هم میشود به معنای کردگار و هم میشود به معنای «پروردگار» و هم میشود به معنای خداوندگار در فارسی معنا کرد کلمه رب مشتمل بر همه معانی که در این سه کلمه وجود دارد میشود پس رب یعنی پرورشدهنده، گرداننده، مالک و صاحب.
✨📖✨رب العالمین- رب عالمها۔ عالمین جمع عالم است عالم یعنی بر «مجموعه هماهنگ و دارای جهت واحد» مثلاً عالم انسان مجموعه انسانهای عالم انسان است، عالم حیوان، عالم جماد خصوصیات مشترک دارند همه جمادات وقتی میگویم عالم جماد به آن مجموعه خصوصیات اشاره میکنیم.
📚📚📚 کتابخانه مدرسه علمیه الزهرا علیها السلام
https://eitaa.com/alzahranasr_lib
کارگاه آموزش مقالهنویسی در محیط Word
زمان: سهشنبه ۲ دی ماه ۹۹
ساعت ۱۵
مدرس: سرکار خانم فرحزادی
آدرس حضور در کارگاه
https://b2n.ir/584788
📖 در محضر #تفسیر_سوره_حمد
حضرت امام خامنه ای مدظله العالی
🔰#جلسه_دوم
📖 بخش #چهارم
بسم الله الرحمن الرحیم
✨📖✨عالم دنیا همه چیزهایی که در دنیا هستند خصوصیات مشترک دارند، عالم غیب همه چیزهایی که در غیب هستند، خصوصیات مشترک دارند، تقسیم کائنات و موجودات به عوالم براساس این است که مشترکات بر یک مجموعهای را وقتی در نظر گرفتیم میشود یک عالم مجموع همه اینها میشود عالمین، «الْحَمْدُ للّهِ رَبِّ الْعَالَمِین» سپاس و ستایش و ثنا و شکر مخصوص و متعلق است به الله که رب و مدبر و خداوندگار همه عالمهاست چون همه عالمها متعلق به اوست پس همه ستایشها متعلق به اوست چون خیرات متعلق به اوست این لُبّ تفکر یک انسان مسلمان است این است که یک انسان را از خود بیرون میبرد از زندان محدود فردیت و مادیگری نجات میدهد دلبستگیهای او را از بستگیهای انسانهای مادی فراتر میبرد جهان متعلق به خداست به قول اقبال: «هر ملک ملک ما است که ملک خدای ما است.»
✨📖✨هر چیزی که مال خدا است، مال ما است، ما هم مال خدائیم، ما برای هدفهای خدا هستیم «إنّا لله و إنّا إلیهِ رَاجعُون» این آن مفهوم «الْحَمْدُ للهِ رَبِّ الْعَالَمِین» است پایه همه احساسات و تفکرات و آرمانهای اسلامی همین است پس «الْحَمْدُ للهِ رَبِّ الْعَالَمِین» ستایش از آن خدا است پروردگار جهانها یا کردگار جهانها یا خداوندگار جهانها؛ جهانیان که گفته میشود معنای دقیق و کاملی نیست.
✨📖✨باز بخشنده بخشایشگر صفت دیگری برای الله اینجا تکرار شده هم در بسم الله بود هم در اینجا آمده میتوانیم بگوئیم این تکرار از این جهت مانعی ندارد که بسم الله یک صیغه و عبارت جداگانه است مال همه سورههاست بنابراین «الرَّحْمنِ الرَّحِیم» در بسم الله یک حکایت جداگانهای است در خود سوره حمد بعد از بسما... این صفت آمده برای تفهیم معارفی که در کلمه «الرَّحْمنِ الرَّحِیم» است که اشاره کردیم و میتوانیم بگوئیم «الرَّحْمنِ الرَّحِیم» در بسم الله از دیدگاهی مورد توجه بود و در اینجا از دیدگاه دیگری در آنجا الله را با صفت رحمن و رحیم دارنده رحمت همگانی و ویژه و همیشگی توصیف کردیم برای این که صفت خداوند را بیان کرده باشیم اما در این جا که میگوئیم «الرَّحْمنِ الرَّحِیم» بعد از کلمه رب العالمین این برای این است که جهت ربوبیت الهی را بیان کرده باشیم خدا که رب العالمین است یعنی رشددهنده و تربیتکننده و پیشبرنده است در چه جهتی خدای متعال انسانها و موجودات را رشد میدهد؟ یا خداوندگار عالم در چه جهتی و دارای چه مضمونی است؟ دارای مضمون رحمت است رشد میدهد انسانها را در جهت رحمت، هدایت میکند در جهت رحمت.
و از رحمت آمدند و به رحمت روند خلق
اینست سر عشق که حیران کند عقول
✨📖✨پس «الرَّحْمنِ الرَّحِیم» که یک بار دیگر ذکر شده برای اعاده این مقصود میباشد.
📚📚📚 کتابخانه مدرسه علمیه الزهرا علیها السلام
https://eitaa.com/alzahranasr_lib
4_5958465935705639018.pdf
2.21M
📗 ترجمه الغدیر
✍ تالیف : آیت الله شیخ عبدالحسین الامینی النجفی (ره)
✍ ترجمه : محمدتقی واحدی
📕 محفل کتابخوانی
📖 فایل pdf
📗 ج.۴
تعداد صفحات مطالعه :۲۱۰ صفحه
🔸 شعرا غدیر در قرن ۲
🔸 شعرا غدیر در قرن ۳
#الغدیر
#جلد_چهارم
📚📚📚 کتابخانه مدرسه علمیه الزهرا علیها السلام
https://eitaa.com/alzahranasr_lib
✨ السلام علیک یا بنت موسی بن جعفر علیه السلام ✨
✨قال علی بن موسی الرضا علیه السلام✨
✨«من زار المعصومة بقم کمن زارنی»
کسی که معصومه را در قم زیارت بکند مانند آن است که مرا زیارت کرده است.
📗 ناسخ التواریخ . ج. ۳ ، ص ۶۸
🔰 زیارت مجازی
🔰 ضریح قسمت خواهران
🔰قرائت صوتی زیارتنامه
✨📖✨متن زیارتنامه
در زیارتنامه حضرت معصومه(س) به پیامبران سلام داده می شود
همه به صورت غایب است
«اَلسَّلَامُ عَلَی آدَمَ صفوَةِ اللَّه...»
ولی وقتی به رسول خدا(ص) و ائمه(ع) می رسد
همه به صورت خطاب ذکر می شود
«اَلسَّلامُ عَلَیکَ یَا رَسُولَ اللَّهِ
اَلسَّلامُ عَلَیکَ یَا اَمِیرَالمُؤمِنِینَ عَلی بن اَبِی طَالبٍ
اَلسَّلَامُ عَلَیکَ یَا حَسَنَ بن علِیّ»
یعنی با اینکه محل دفن رسول خدا(ص) و ائمه(ع) قم نیست
ولی حرمشان قم است.
🌺 https://vtour.amfm.ir 🌺 لینک زیارت مجازی
📚📚📚 کتابخانه مدرسه علمیه الزهرا علیها السلام
https://eitaa.com/alzahranasr_lib
1_424730482.pdf
2.14M
📗 پیشوایان هدابت گر ؛ نگرشی نو بر شرح زیارت #جامعه_کبیره
✍ آیت الله سید علی حسینی میلانی
📕 محفل کتابخوانی
📖ّ فایل pdf
📗 ج.۱
محدث جليل القدر شيخ صدوق رحمه اللّه اين گونه روايت مى كند
✨زيارة اللّه زيارة أنبيائه وحُجَجه صلوات اللّه عليهم، من زارهم فقد زار اللّه عزوجلّ ؛ ۱
زيارت خدا، همان زيارت پيامبران و حجّت هاى اوست. هر كه آنان را زيارت كند، در واقع خداى تعالى را زيارت كرده است.
آرى ، زيارت پيامبران و پيشوايان معصوم عليهم السلام، همان زيارت خداى تعالى است ؛ چرا كه در حديثى مى خوانيم كه حضرتش مى فرمايد:
✨من أطاعهم فقد أطاع اللّه و من عصاهم فقد عصى اللّه ومن تابعهم فقد تابع اللّه عزوجلّ ؛۲
هر كه از آنان فرمان برد، در واقع از خدا فرمان برده است و هر كه از فرمان آنان سرپيچى كند، در واقع از فرمان خدا سرپيچى نموده است و هر كه از آنان پيروى نمايد، در حقيقت از خدا پيروى كرده است.
چنين ارتباطى ميان خداى متعال از طرفى و پيامبر اكرم صلى اللّه عليه وآله و اهل بيت آن حضرت از طرف ديگر وجود دارد.
✨با توجّه به معنايى كه از زيارت مطرح شد، اگر كسى بخواهد خداوند متعال را زيارت كند، بايستى پيامبر اكرم صلى اللّه عليه وآله و ائمّه اطهار عليهم السلام را زيارت نمايد كه البتّه توجّه به اين حضرات و اعراض از ماسواىِ آن ها، توجّه به خدا و اعراض از ماسواىِ اوست.
۱. من لا يحضره الفقيه: ۲ / ۹۲ و ۹۳، حديث ۱۸۲۴.
۲. همان: ۲/ ۹۳.
📚📚📚 کتابخانه مدرسه علمیه الزهرا علیها السلام
https://eitaa.com/alzahranasr_lib