شبهه:
باتوجّه به آیه 89 سوره نحل، قرآن مدعی شده تبیان کننده هر چیزی است و همه علوم در آن وجود دارد. امّا در واقعیت میبینیم خیلی از مسائل و موضوعات وجود دارد که در قرآن نیست این تناقض گویی نیست؟🧐
✅پاسخ:
👈همه علوم در قرآن نیست، بلکه قرآن کتاب هدایت است و علوم دیگر به مناسبتهای گوناگون تنها مورد اشاره قرار گرفتهاند. بنابراین آیه شریفه که بیان میکند همه چیز در قرآن است، درست است که مربوط به همین قرآن کریم است، ولی روشن کننده هر چیزی در موضوع خودش است و موضوع قرآن هدایت بشر است نه علوم تجربی و ریاضی و فیزیک. بنابراین هر مطلبی که مربوط به هدایت باشد در قرآن آمده است.⚡️
◀️فرض کنید درکتاب شیمی، دانشمندی بنویسد من در این کتاب از هیچ مسئلهای فرو گذار نکردم، منظورچیست؟ مسلّماً مراد او مسائل مربوط به موضوع همان کتاب که عبارت از شیمی است، میباشد.
قرآن نیز کتاب هدایت و کتاب انسان سازی است و اگر گفته شود همه چیز در آن است، منظور آن اموری است که مربوط به هدایت میباشد.👌
#شبهه
#تناقضات_ظاهری
●؛••••✦•🌸🔍📚🔎🌸•✦••••
🍀کانال رواق🍀
@alzhahra_hamedan
#مسابقه_احکام
#سوال_روز_بیستوهشتم
💢 فطریه مهمانی که شب عید فطر با رضایت صاحب خانه به مهمانی آمده است بر عهده کیست؟ 🤔
✳️سوالات را با توجه به نظر مرجع تقلید خودتان پاسخ دهید و در پایان نام مرجع را ذکر بفرمایید✳️
✅پاسخ های هر سوال را روزانه یادداشت بفرمایید ودر پایان ماه مبارک رمضان پاسخ همه سی سوال را به آیدی که معرفی خواهد شد ارسال نمایید.
💠💠💠
@alzhahra_hamedan
#شرح_نامه ۵۳
نهج البلاغه
📌قسمت ۲۶
❣امیر المومنین علیه السلام در ادامه نامه به امام حسن می فرماید :
✨وَأَنْ أَبْتَدِئَکَ بِتَعْلِيمِ کِتَابِ اللهِ عَزَّ وَجَلَّ وَتَأْوِيلِهِ، وَشَرَائِعِ الاِْسْلاَمِ أَحْکَامِهِ، وَحَلاَلِهِ وَحَرَامِهِ، لاَ أُجَاوِزُ ذَلِکَ بِکَ إِلَى غَيْرِهِ
💠«و چنين ديدم که در آغاز، کتاب خدا را همراه تفسيرش و اصول و احکامش و حلال و حرام آن به تو تعليم دهم و تو را به سراغ چيزى غير از آن (که ممکن است منشأ گمراهى شود) نفرستم»;
✍شک نيست که عالى ترين تعليمات اسلام از عقايد و احکام و اخلاق، در قرآن است و سنّت پيغمبر و معصومان شرحى است بر فروع و مسائل مربوط به آن، لذا امام به هنگام تربيت فرزندش از قرآن شروع مى کند و به همه مسلمانان تعليم مى دهد که آموزش فرزندان را از قرآن آغاز کنند تا گرفتار وسوسه هاى شياطين جن و انس نشوند.
🔹منظور از «تأويل» در اينجا تفسير قرآن است، زيرا در قرآن مطالبى است که گاه به اجمال بيان شده و در اينجا توضيح و تفسير پيغمبر و امام و آگاهانى را که از قرائن حاليه و مقاميه آگاهند، مى طلبد و منظور از شرايع اسلام در اينجا عقايد اسلامى است، به قرينه اينکه احکام بعد از آن ذکر شده است، هرچند شرايع و شريعت به اصول و فروع هر دو اطلاق مى شود و تعبير به «حَلاَلِهِ وَحَرَامِهِ» توضيحى است براى احکام، زيرا عمده احکام مربوط به حلال و حرام است، هرچند احکام ديگرى از قبيل مستحبات و مکروهات و احکام وضعيه نيز دارد.
🔅جمله «لاَ أُجَاوِزُ ذَلِکَ بِکَ إِلَى غَيْرِهِ»
✔️اشاره به اين است که من تمام حقايق دين را خالى از هرگونه خطا و اشتباه در قرآن مى بينم، لذا تو را به سراغ راه هاى مشکوک در عقايد و احکام نمى فرستم.
📝ادامه دارد ...
🍀کانال رواق🍀
@alzhahra_hamedan
۲۴.amr
1.01M
🌸🍃سرکار خانم مجذوبی مشاور حوزه علمیه الزهرا سلام الله علیها همدان
🌸🍃مهارت زندگی( نحوه برخورد با همسر تند خو )
🌸🍃قسمت پانزدهم
🌷بسم الله الرحمن الرحیم🌷
🌹🌹سلام و عرض ادب به همراهان همیشگی کانال رواق
مخصوصاً عزیرانی که مطالب #احکام 😍 رو پیگیری می کنند .🍀🌷🍀
🌸پیشاپیش عید سعید فطر رو خدمت شما دوستان عزیز تبریک عرض میکنیم.🌸
✅عزیزان همانطور که مطلع هستید امسال ماه رمضان هر روز با یک سوال احکام در خدمت شما بودیم و قرار شد که شما عزیزان هم پاسخ سوالات هر روز رو با توجه به نظر مرجع تقلید خودتون پیدا کنید و در پایان ماه مبارک برامون بفرستید .حالا امروز وقتشه...😍🤩
✳️عزیزانی هم که فرصت نکردند سوالات رو تا امروز ببینن میتونند از قسمت جستجوی کانال با تایپ #مسابقه_احکام همه سوالات رو جستجو کنند و جواب هر سوال رو با ذکر روز سوال و نام مرجع تقلیدشون در قالب یک و یا دو پیام تا ساعت ۲۴ جمعه ۲۴ اردیبهشت به آیدی @hejrat59 ارسال نمایند .
♦️در واقع جوابهای شما باید اینطوری باشه👇
نام و نام خانوادگی:
تاریخ تولد:
نام مرجع تقلید:
پاسخ سوال روز اول:
پاسخ سوال روز دوم:
پاسخ سوال روز سوم :
و ....
🎁🎁🎁ان شاءالله جوایز ناقابلی به نفرات برتر اهدا خواهد شد.🤩🤩🤩
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
@alzhahra_hamedan
💑 قیافه، دروازهٔ ورود به شخصیت!
🔸مشکل اصلی در فرهنگ خواستگاری، آن است که قیافه، دروازهٔ ورود به شخصیت طرف مقابل شمرده میشود. یعنی ابتدا ما در به همراه خواهر یا دیگر زنان خانواده، به دیدن دختر میروند. اگر قیافهٔ دختر مورد تأیید قرار گرفت، خواستگاری ادامه پیدا میکند. اگر هم قیافه مورد تایید نشد، فرآیند خواستگاری تمام میشود.
🔸آیا قیافه تا این اندازه در زندگی مؤثر است؟ متاسفانه باید گفت: در بسیاری از خانوادههای مذهبی نیز چنین فرهنگی وجود دارد. گاهی قیافه به اندازهای مهم میشود که وقتی پسندیده میشود، معیارهای دیگر را تحت تاثیر قرار میدهد.
🔸اگر میخواهیم بدانیم که موفقیت و عدم موفقیت در زندگی، تا چــه اندازه به قیافــه بستگی دارد، سـری به دادگاه های خانــواده بزنیم و ببینیم چند نفر به دلیل قیافهٔ همسر، دادخواست طلاق دادهاند؟
✅ همسرداری اسلامی
143254_796.mp3
4.15M
📖 ترتیل سریع جزء ۲۹ قرآن کریم
🎙 قاری محترم استاد معتز آقایی
❤️ #قرآن #با_خدا_همکلام_شویم 👌
#ترتیل_سریع #ترتیل_جزء_بیست_نه
#قرآن_بخوانیم #جزء_بیست_نه #تحدیر
💢 حجم: ۴ مگابایت
🍀کانال رواق🍀
@alzhahra_hamedan
اللّهُمَّ نَوِّر قُلُوبَنا بِالْقُرآن
اللّهُمَّ زَیِّن اَخْلاقَنا بِزینَةِ الْقُرآن
اللّهُمَّ ارْزُقنا شَفاعَةَ الْقُرآن
اللّهُمَّ اغْفِرلَنا ذُنُوبَنا بِالْقُرآن*
اللّهُمَّ اَکْرِمْنا بِکَرامَةَ الْقُرآن*
اللّهُمَّ ارْحَمْنا بِالْقُرآن*
اللّهُمَّ اشْفِ مَرضانا بِالْقُرآن*
اللّهُمَّ ارْحَم مَوْتانا بِالْقُرآن*
اللّهُمَّ ارْزُقْنا تَوفیقَ الطّاعَةَ بِالْقُرآن*
اللّهُمَّ ارْزُقنا حَجَّ بَیتِکَ الْحَرامَ بِالْقُرآن*
اللّهُمَّ تَقَبَّل صَلاتَنا بِالْقُرآن*
اللّهُمَّ تَقَبَّل تِلاوَتَنا بِالْقُرآن*
اللّهُمَّ اسْتَجِب دُعاءَنا بِالْقُرآن*
اللّهُمَّ اجْعَلْنا مِنَ الْمُصَلّینِ بِالْقُرآن*
اللّهُمَّ اجْعَلْنا مِنَ الْمُتَّقینِ بِالْقُرآن*
اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم
🍀کانال رواق🍀
@alzhahra_hamedan
🤔در اسلام آمده است که اگرفردی چند همسر دارد باید بین همه با عدالت رفتار کند امّا چرا این دستور را خود پیامبر اجرا نمیکرد؟ و اساساً چرا خداوند به پیامبرش این اجازه را داده است؟
✅پاسخ:
👈براساس آنچه که از آموزه های دینی به دست میآید، ازدواج های پیامبر گرامی اسلام (ص) بر اساس مصلحت های مختلف فرهنگی، عاطفی، سیاسی، اجتماعی، دینی و غیره بوده است و با توجه به مشکلات فراوان حکومتی که حضرت با آن مواجه بودند، در داخل خانه نیز بعضی از همسران حضرت، موجبات ناراحتی ایشان را فراهم می کردند که در نتیجه خداوند متعال برای تسلی خاطر پیامبر و همچنین کمتر شدن مشکلات ایشان، وجوب رعایت ترتیب در همخوابی بین همسران را از دوش آن حضرت برداشت و بر پیامبر مباح شد که اگر خواستند ترتیب نوبت همسران را بر هم زنند؛ نه اینکه حضرت مخیر شدند که پیش یکی از همسرانش هر چند شب که خواستند بروند و پیش همسر دیگر کمتر بروند.
💠علاوه بر این، همسران پیامبر به این حکم الهی رضایت دادند، و در عین حال پیامبر اکرم(ص) نوبت زنانش را حتی در اوج بیماری رعایت می کردند و هنگامی که قصد مسافرت می کردند بین همسران خود قرعه می انداختند که کدام یک از همسران خود را همراه خود ببرند.
#شبهه
#پیامبر_اسلام_ص
●؛••••✦•🌸🔍📚🔎🌸•✦••••؛●
🍀کانال رواق🍀
@alzhahra_hamedan