4_6017349181419553045_610907367_-632985609_-1519484486.mp3
944.3K
👆👆👆
📜زیارت امام زمان (عج) در روز جمعه
🎤 با نوای گرم استاد فرهمند👆
#زیارت_امام_زمان
🌤 @amadehbash 🌤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌱🌺 بیا عزیز زهرا ... بیا آروم دلها 🌱🌺
عید میلاد نور..... امید همه مستضعفان عالم بر شما مبارک
🌤 @amadehbash 🌤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥زیارت امام زمان (عج) در روز جمعه
#با_نوای_استاد_فرهمند
🌤 @amadehbash 🌤
🔷ارتباط اربعین با مهدویت و امر ظهور، بهشدت مورد غفلت است
🔷اگر فرهنگ کار تشکیلاتی را در اربعین پیدا نکنیم، برای ظهور آماده نشدهایم
💎 #اربعین و رسانه- (۷)
⭕️ یکی از موضوعات بهشدت مورد غفلت، ارتباط اربعین با مهدویت و امر ظهور است. همایش اربعین در واقع یک رزمایش برای آمادهشدن سربازان امامزمان(ع) است!
⭕️ میدانید سازماندهیِ این جمعیت میلیونی، فراهمکردن غذا و امکانات برای آنها و جابهجاکردن اینهمه برنج و نان در بیابانها، دارد ما را برای چه حرکتی آماده میکند؟ پسفردا اگر بگویند: «حضرت در کوفه مستقر شدهاند، یا دارند به سمت کوفه حرکت میکنند!» دیگر تمام مؤمنین میدانند باید چهکار کنند؛ یکهفتهای همه آماده میشوند.
⭕️ رزمایش برای ارتشهای جهان یک امر مهم و حیاتی است، چون بدون انجام رزمایش و ایجاد آمادگی، نمیتوانند وارد یک عملیات واقعی شوند. ما هم اگر فرهنگ کار جمعی و تشکیلاتی را در اربعین پیدا نکنیم، برای ظهور آماده نشدهایم.
⭕️ نسبت شما به امامزمان(ع) مانند نسبت یاران امامحسین(ع) به ایشان نیست! یاران حسین(ع) در روز عاشورا میخواستند فقط فدای ایشان بشوند؛ اما کارکرد اصلی شما صرفاً فداشدن برای امامزمان(ع) نیست! شما باید حق را نصرت بدهید تا ایشان بتواند جهان را با شما اداره کند.
⭕️ کسی که تنهایی به اربعین میرود تا حال معنوی پیدا کند، امامزمان(ع) با کمک او میخواهد جهان را اداره کند؟! لااقل باید یک کار تشکیلاتی انجام دهد، چند نفر را اداره کند، یک سازمانی شکل بدهد و در زندگی جمعی و تشکیلاتی تمرین کند، تا بتواند برای امامزمان(ع) مفید واقع شود.
⭕️ تاحالا یک کاروان صدنفره به کربلا بردهای؟ توانستهای یک جمع چندنفره را اداره کنی؟ در یک زندگی جمعی باهم تصمیم گرفتهاید؟
👤علیرضا پناهیان
🏴 @amadehbash 🏴
1_31479973.mp3
6.24M
🔉پادکست صوتی
علیرضا پورمسعود
♦️ مهدویت
🔺 فهم امام زمان(عج)
📌 ولایتمداری
📌 قیام هفتاد مجتهد در برابر ولی امر
📌 کادرسازی امام سجاد
📌 مالک اشتر شناسی
📌 تبلیغ چهره به چهره
🏴 @amadehbash 🏴
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
1_32307273.mp3
2.52M
🎵به همین سادگی می تونیم آقامون رو برگردونیم ... #به_همین_سادگی
👈🏻اربعین؛ رزمایش مقدماتی ظهور
#کلیپ_صوتی
🏴 @amadehbash 🏴
12.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴سردار قاسمی:
ما در دفاع مقدس، با مدل جنگیدن #امام مشکل داشتیم!
محصول مدل امام را در پیاده روی #اربعین دیدم!
🌐انتشار این کلیپ با #شما
🏴 @amadehbash 🏴
ارسال شده از سروش:
☀️☀️☀️☀️☀️
حقیقت عبودیت در سخن امام صادق (ع) برای عنوان بصری:
1. اینکه بنده خدا برای خودش درباره آنچه خدا به وی سپرده است، مِلکیتی نبیند؛ چرا که بندگان دارای مِلک نمی باشند، همه اموال را مال خدا می بینند، و در آنجایی که خداوند ایشان را امر نموده است که بنهند، می گذارند؛
2. و اینکه بنده خدا برای خودش مصلحت اندیشی و تدبیر نکند؛
3. و تمام مشغولیاتش در آن منحصر شود که خداوند او را بدان امر نموده است و یا از آن نهی فرموده است.
بنابراین، اگر بنده خدا برای خودش مِلکیتی را در آنچه که خدا به او سپرده است، نبیند، انفاق نمودن در آنچه خداوند تعالی بدان امر کرده است، بر او آسان می شود و چون بنده خدا تدبیر امور خود را به مُدبرش بسپارد، مصائب و مشکلات دنیا بر وی آسان می گردد و زمانی که اشتغال ورزد به آنچه را که خداوند به وی امر کرده و نهی نموده است، دیگر فراغتی از آن دو امر نمی یابد تا مجال و فرصتی برای خودنمایی و فخریه نمودن با مردم پیدا نماید. پس چون خداوند، بنده خود را به این سه چیز گرامی بدارد، دنیا و ابلیس و خلائق بر وی سهل و آسان می گردد و دنبال دنیا به جهت زیاده اندوزی و فخریه و مباهات با مردم نمی رود، و آنچه را که از جاه و جلال و منصب و مال در دست مردم می نگرد، آنها را به جهت عزت و علو درجه خویشتن طلب نمی نماید، و روزهای خود را به بطالت و بیهوده رها نمی کند.
و این است اولین پله از نردبان تقوا. خداوند تبارک و تعالی می فرماید:
آن سرای آخرت را ما قرار می دهیم برای کسانی که در زمین اراده بلندمنشی ندارند، و دنبال فَساد نمی گردند؛ و تمام مراتبِ پیروزی و سعادت در پایان کار، انحصاراً برای مردمان با تقواست.
☀️☀️☀️☀️☀️
🏴 @amadehbash 🏴
ادامه حدیث عنوان بصری 👇👇👇👇👇
ارسال شده از سروش:
☀️☀️☀️☀️☀️
سفارش و وصیت امام صادق (ع) به عنوان بصری برای اراده کنندگان و پویندگان راه خداوند تعالی :
من تو را به نُه چیز وصیت و سفارش می نمایم؛ زیرا که آنها سفارش و وصیت من است به اراده کنندگان و پویندگان راه خداوند تعالی و از خداوند مسألت می نمایم تا ترا در عمل به آنها توفیق مرحمت فرماید.
سه تا از آن نُه امر درباره تربیت و تأدیب نفس است، و سه تا از آنها درباره حلم و بردباری است، و سه تا از آنها درباره علم و دانش است.
پس ای عنوان آنها را به خاطرت بسپار، و مبادا در عمل به آنها از تو سستی و تکاهل سر زند! عنوان گفت: من دلم و اندیشه ام را فارغ و خالی نمودم تا آنچه را که حضرت می فرماید، بگیرم و اخذ کنم و بدان عمل نمایم. پس حضرت فرمود:
اما آن چیزهایی که راجع به تأدیب نفس است، آنکه:
1. مبادا چیزی را بخوری که بدان اشتها نداری؛ چرا که در انسان ایجاد حماقت و نادانی می کند؛
2. و چیزی مخور، مگر آن گاه که گرسنه باشی و چون خواستی چیزی بخوری، از حلال بخور و نام خدا را ببر و به خاطر آور حدیث رسول اکرم صلّی الله علیه و آله را که فرمود: هیچ وقت آدمی ظرفی را بدتر از شکمش پر نکرده است. بناءً علی هذا اگر به قدری گرسنه شد که ناچار از تناول غذا گردید،
3. پس به مقدار ثُلث شکم خود را برای طعامش بگذارد، و ثلث آن را برای آبش، و ثلث آن را برای نفَسش.
اما آن سه چیزی که راجع به بردباری و صبر است:
1. پس کسی که به تو بگوید: اگر یک کلمه بگویی ده تا می شنوی، به او بگو: اگر ده کلمه بگویی یکی هم نمی شنوی!
2. و کسی که ترا شتم و سبّ کند و ناسزا گوید، به وی بگو اگر در آنچه می گویی، راست می گویی، من از خدا می خواهم تا از من درگذرد و اگر در آنچه می گویی، دروغ می گویی، پس من از خدا می خواهم تا از تو درگذرد.
3. و اگر کسی تو را بیم دهد که به تو فحش خواهم داد و ناسزا خواهم گفت، تو او را مژده بده که من درباره تو خیرخواه می باشم و مراعات تو را می نمایم.
و اما آن سه چیزی که راجع به علم است:
1. پس، از علما بپرس آنچه را که نمی دانی؛
2. و مبادا چیزی را از آنها بپرسی تا ایشان را به لغزش افکنی و برای آزمایش و امتحان بپرسی.
3. و مبادا که از روی رأی خودت به کاری دست زنی و در جمیع اموری که راهی به احتیاط و محافظت از وقوع در خلافِ امر داری، احتیاط را پیشه خود ساز و از فتوا دادن بپرهیز، همان طور که از شیر درنده فرار می کنی؛ و گردن خود را جِسر و پل عبور برای مردم قرار نده.
☀️☀️☀️☀️☀️
🏴 @amadehbash 🏴