🔴آزمون اولویت شناسی هیأت رئیسه مجلس
🔹🔸مقام معظم رهبری چند ماه پیش در دیدار با نمایندگان مجلس صراحتا از کم توجهی ها به بحث #جمعیت گلایه کرده و فرمودند: «این موضوعی است که بنده بارها در این چندسال تأکید کردهام؛ متأسفانه حالا که انسان نتایج را نگاه میکند، معلوم میشود که این تأکیدها تأثیر زیادی نداشته. اینها احتیاج دارد به #قانون و دنبالگیری جدی دستگاههای اجرایی»
♦️تاکید ایشان بر خلاء قانونی مسائل جمعیتی ایران، به خاطر نمره صفری بود که قانون گذاری تا آن روز در قبال افزایش جمعیت کسب کرده بود. در سال 72 مجلس شورای اسلامی در حالی قانون تنظیم خانواده و جمعیت را تصویب کرده و محدودیت های شدیدی در جهت فرزندآوری ایجاد نمود که نرخ رشد جمعیت به مقدار تعیین شده در قانون #برنامه_اول رسیده بود و بایستی سیاست های کاهش جمعیت تعدیل می شد. شاید پیدا شدن سروکله ی #وام_های_متعدد_بین المللی برای اجرای سیاست های کاهش جمعیت با اسم های خوش آب و رنگ بی تاثیر نبود! قانون #تنظیم_خانواده با وجود افتادن کشور در سرازیری کاهش شدید نرخ رشد جمعیت و نرخ باروری تا قبل ازسال 92 توسط هیچ مجلسی اصلاح نشد تا اینکه مجلس نهم محدودیت های مقرر در قانون مصوب سال 72 (محرومیت فرزند چهارم از بیمه و مزایا) را لغو نمود. همچنین به دولت اجازه داده داد مرخصی زایمان مادران را به نه ماه افزایش دهد و همسران آنان نیز از دو هفته مرخصی اجباری (تشویقی) برخوردار شوند.
♦️این تنها اتفاقی بود که از سال 90 تا کنون توسط قانون گذار در جهت سیاست گذاری های افزایش جمعیت افتاده که البته همین قانون #مرخصی_زایمان هم به طور ناقص اجرا می شود.
♦️یعنی درحالیکه 9 سال است در حرف، مسئولان کشوری متوجه خطر کاهش جمعیت هستند، در عمل هیچ اتفاق خاصی نیافتاده. با وجود داشتنِ اسناد بالادستی خوبی چون سیاست های کلی جمعیت ابلاغی #مقام_معظم_رهبری و نیزسیاست های جمعیتی مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی، این سیاست ها تا کنون هرگز به قانون تبدیل نشده.
♦️در مجلس یازدهم اتفاقات امیدبخشی رخ داد که نشان دهنده اولویت داشتن دغدغه های جمعیتی برای نمایندگان جدید بود؛ سرعت گرفتن پیگیری طرح جمعیت و تعالی خانواده ، تشکیل #کمیسیون_ویژه_جمعیت و خانواده برای اولین بار، وعده بازنگری در قانون تسهیل ازدواج و نظارت بر عملکرد دستگاه ها در اجرای آن، لغو مصوبه ضد جمعیتی دولت درباره مشروط شدن یارانه موالید جدید ... اقداماتی بود که امید متفاوت عمل کردن قانون گذاران دور یازدهم نسبت به ادوار پیشین در زمینه معضل #کاهش_جمعیت را ایجاد کرد.
♦️طرح «جمعیت و تعالی خانواده» که سال 92 توسط نمایندگان مجلس نهم تهیه و تنظیم شد، هفت سال در کمیسیون های خانه ملت در گردش بود و با گذشت دو دوره از مجلس بر آن، حتی به دست هیات رئیسه مجلس هم نرسید. تا اینکه در #مجلس_یازدهم این طرح که تشکیل شده از یک سری سیاست گذاری ها و تغییر قوانین و نیز تسهیلاتی برای #ازدواج و مشوق های فرزندآوری ست به ایستگاه های پایانی نزدیک شد و نمایندگان مجلس در جلسه علنی دوازدهم آبانماه با رسیدگی به #طرح_جمعیت_و_تعالی_خانواده براساس اصل ۸۵ قانون اساسی (بررسی و تصویب در کمیسیون تخصصی به نیابت از صحن علنی) موافقت کردند.
♦️این اتفاق بارقه امیدی برای دلسوزان آینده جمعیتی ایران روشن کرد که بخشی از کم کاری ها و فرصت های از دست رفته #پنجره_جمعیتی را جبران کند. اما این انتظار را گویی پایانی نیست و شنیده شده بیش از یک ماه است طرح معطل اجازه هیات رئیسه محترم مجلس است تا برای رای گیری تعیین مدت زمان اجرای آن به صحن علنی بیاید.
♦️یعنی بعد از گذشت چند ماه از آن گلایه رهبری، هنوز در شرایطی هستیم که قانون گذاری عملا نتوانسته نمره خود را ارتقا دهد. در حال حاضر شیب نزولی #نرخ_جمعیت کشور عدد آن را به صفر نزدیک کرده. #نرخ_جانشینی به شدت به خطر افتاده. #کرونا و #بحران_اقتصادی هم مزید بر علت شده و کاهشی بی سابقه را برای رشد جمعیت ایرانی ها رقم زده. کشور با سرعت به سمت یک معضل و بحران بزرگ در حرکت است و هنوز هیچ کاری برای نجات آن نکرده ایم!
♦️ #هیات_رئیسه_محترم_مجلس قطعا واقفند هر روز تاخیر در اجرای این طرح به ضرر آینده کشور عزیزمان ایران است و هیچ مصلحت سیاسی اولویت دارتر از مساله جمعیت که گره خورده به #امنیت_ملی و #بقای_نسل ایران اسلامی ست نمی باشد. نباید اجازه دهند بهانه گیری ها و جنجال سازی های فرسایش آور و مغرضانه چوب لای چرخ این طرح عالمانه و انقلابی بگذارد. مبادا #خطای_محاسباتی موجب شود گام مهمی که این مجلس در جهت اصلاح ساختار جمعیتی کشور که هدف ابلاغ سیاست های کلی جمعیت توسط مقام معظم رهبری بود برداشته متوقف شود و توقعات رهبری بر زمین بماند.
✍️ #محمد_عبدالهی
✅ #قرارگاه_سایبری_عمار
🆔 @amarha
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢رپرتاژ آگهی بی بی سی برای گروه مسلح تروریستی و ضد ایرانی کومله!
♦️از سازماندهی گروه ههای مسلح برای آشوب تا تجزیه ایران با شعار دفاع از دموکراسی!
عبدالله مهتدی، رهبر گروهک تروریستی کومله:
♦️"کشورهای خارجی و ایالات متحده از گروه کومله برای آزادی کردها پشتیبانی می کنند"
🆔 @amarha
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢صادق زیباکلام: آقای خاتمی مردم اسباب بازی شما بودند؟
فعال سیاسی اصلاحطلب:
♦️آقای خاتمی نسبت به مردم متعهد نبود.
♦️آقای خاتمی جوری رفتار کرد که انگار اصلا نقشی در انتخاب حسن روحانی نداشت.
♦️اصلاحطلبان جوری رفتار کردند که انگار نه انگار، آنها در قبال انتخاب روحانی مسئولیت داشتند.
🆔 @amarha
🔴ضدّ انتخابات
🔹🔸از این چندماه قبل از هر انتخابات متنفرم. چون "فصل شعار و حرفهای روی هوا" است. اصلاحطلبها مشغول لولوسازی از روی کار آمدن فلان چهره اصولگرا و اقناع مخاطبانشان برای رأی به یک گزینهی دست چندم هستند. بین اصولگراها هم از دی و بهمن کم کم بحث میشود که فلانی بهتر است یا فلانی؟ این یکی رأی آورتر است یا آن یکی؟ وحدت حول یک نفر بهتر است یا نه؟ چرا آن گزینه جدید نه و آن قدیمی آره و کلی ازین حرفها و تحلیلها. یک سری افراد همیشگی و تکراری با حرفها و استدلالها و مدلهای تکراری تر میافتند به جان بدنه حزباللهی جامعه که آقا الان وقت این نقدها و حرفها نیست، این تحلیلها و آسیبشناسی ها درست، اما الان دیگر باید بین یکی از این دوسه نفر موجود انتخاب کنیم تا انقلاب از این پیچ تاریخی عبور کند. جو میدهند و نیرو جمع میکنند و حسابی به کارشان میگیرند. اگر رای بیاورند به همان سبک آن نیروها را در دعوای باندی و زرگری خود با رقیبِ وسط میدان به کار میگیرند و جامعه را به جان هم میاندازند. اگر هم رأی نیاورند که آن بدنه ی دغدغه مند کف جامعه را ول میکنند به امان خدا تا انتخابات بعدی. دفعه بعد هم باز همین آش و همین کاسه!
♦️این وسط میبینید آن نیروی حزبالهی دغدغه مند پرشور، تبدیل شده به یک فعال اینستاگرامی و توییتری که کل انرژی چندساله اش صرف دعواهای باندی و قبیلهای آقایان و دفاع از یکی و حمله به دیگری شده است. یعنی این احزاب و دستجات سیاسی، این وسط نه اندکی اصول گفتمان انقلاب و امام و سیاستورزی انقلاب به او آموختهاند؛ نه قوه تحلیل سیاسیاش را رشد دادهاند، نه گفتمان رهبری در عرصههای مختلف را برایش تبیین کردهاند، نه تاریخ انقلاب و جریانشناسی سیاسی؛ هیچ! یک میلیمتر هم رشدش ندادهاند! اما در عوض یک فعال مجازی تندخو ساختهاند که اوج سطح دغدغهاش در اختلافات بین مجلس و دولت و جلیلی و قالیباف و آذري جهرمی و کمیته فیلترینگ خلاصه میشود، همه گافهای طرف مقابل را حفظ است، هشتگ ترند کن است، به اخبار محرمانه دسترسی دارد و سری در کدبازی های سیاسی دارد و این حرفها. واقعا "تحزب" در انقلاب اسلامی قرار بود به این سطح از ابتذال برسد؟ این بود الگوی کار حزبی حزب جمهوری و رویای بهشتیها و خامنهای ها؟ یا قرار بود احزاب "کانال کشی فکری صحیح جامعه" و "تربیت نیروی متعهد انقلابی" را عهدهدار باشند؟
♦️حقیقتش سود جریانهای سیاسی مختلف، در "سطح پایین نگه داشتن هواداران" است. هوادار سیاسی، هرچه نفهم تر باشد، مطیع تر است و جوگیر کردنش راحت تر است. به قول وحید جلیلی رهبری میگویند تحلیل کنید ولو غلط و عدهای میگویند تحلیل نکنید ولو درست. آنها دیدهاند "جوگیر کردن هوادار بیتحلیل" راحتر است از "اقناع هوادارِ با تحلیل و آگاه". مثال بزنم؟ سادهترينش این است که برای دسته اول میتوانی تناقضهای رفتار سیاسی ات را با پاسخ همیشگیِ "مجبور بودن در مقطع حساس کنونی" حل کنی، ولی دومی را باید "قانع" کنی. اولی همیشه پای کار است، با نسخههای باهنر و ولایتی و زاکانی و ایثارگران و چند "عزیز" دیگر به هر لیستی و هر فردی رأی میدهد و کاری به فرآیند و نیروهای دخیل در آن ندارد. اما هوادار با تحلیل است که میپرسد چرا یک انتخابات میگویید باید ببینیم نظر رهبری به چه کسی است و به او رای بدهیم، یک انتخابات میگویید"بین صالح مقبول و اصلح نامقبول به اولی رای بدهید"، یک انتخابات میگویید وحدت روی یک گزینه قبل انتخابات، یک انتخابات میگویید سه گزینه همزمان و وحدت روی یک نفرشان در دوران تبلیغات، یک انتخابات میگویید باید به اصلح رای بدهیم! نیروی با تحلیل است که میپرسد با نهی امام نسبت به ورود نظامیان به سیاست چه کنیم؟ میپرسد جمنا چه گلی به سرمان زد که حالا زیر عَلَم شانا سینه بزنیم. او است که میپرسد چرا حزب جمهوری اسلامی از رجایی که عضوش نبود برای نخستوزیری دفاع کرد، ولی آقای زاکانی میگوید امثال فلانی و فلانی که وابستگی تشکیلاتی به اصولگرایی ندارند نباید با آمدنشان در جبهه انقلاب ایجاد شکاف کنند.
♦️بگذریم، میگفتم که از موسم انتخابات متنفرم. چون این چندماه آدمهایی که چهار سال است کاری به بدنه حزباللهی کف میدان نداشتند باز با ژست دلسوزی سر و کله شان پیدا میشود و از ضرورت نجات انقلاب توسط خود و نسخه تجویزیشان میگویند، چندماه مسابقهی "افتخارات انقلاب را به نام خود زدن" و "ادای مردمی بودن درآوردن" راه میاندازند، شعارهای دهن پرکن میدهند و در دل به جماعتی که برایشان هورا میکشند میخندند و بعد هم میروند تا انتخابات بعدی.
✍️ #محمدامین_فرجاللهی
✅ #قرارگاه_سایبری_عمار
🆔 @amarha
💢تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب "عصرهای کریسکان" منتشر شد.
بسماللهالرّحمنالرّحیم
♦️بسیار جذّاب تهیّه شده است؛ هم خود سرگذشت این جوان آزادهی کُرد جذّاب است و هم نوع نگارش صریح و کوتاه و بیحاشیهی کتاب. با اینکه نیروهای مبارز کُردِ طرفدار جمهوری اسلامی را از نزدیک دیده و شناختهام، آنچه از فداکاریهای آنان در این کتاب آمده، برایم کاملاً جدید و اعجابآور است. نقش مادر و همسر هم حقّاً برجسته است. دلاوری و شجاعتِ راوی و خانوادهاش ممتاز است و نیز برخی عناصر دیگر کُردی که از آنان نام برده شده است. در کنار این درخشندگیها، رفتار قساوتآمیز و شریرانهی کسان دیگری که بدروغ از زبان مردم شریف کُرد سخن میگفتند نیز بخوبی تشریح شده است. کتاب جامعی است؛ تاریخ، شرح حال، شناخت قوم کُرد، شناخت حوادث تلخ و شیرین منطقهی کردی در اوایل انقلاب ..
♦️در آذر ۹۹ مطالعه شد.
🆔 @amarha
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢فراموش کردن چند باره اشعاری درباره پیامبر اعظم توسط آذری جهرمی در مطلع سخنرانی
جهرمی:
♦️صداوسیما همین را هم از ما پخش نمی کند.
🆔 @amarha
هدایت شده از قرارگاه سایبری عمار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالها
در سیاهچالها گذراندی و
مردم می گفتند
امام در غیبت است!
تا آنروز که روی پل
همه دیدند باشهادت
ظهور کرده ای!
🏴شهادت باب الحوائج،حضرت امام موسے ڪاظم(ع) تسلیت باد
✅ #قرارگاه_سایبری_عمار
🆔 @amarha
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢ایشون رائفی پور یا حسن عباسی نیست!
این آقا پاتریک کلاوسون(مدیر تحقیقات انستیتو واشنگتن و از طراحان تحریم های علیه ایران)هست.توی این ویدیو اعتراف میکنه که تحریم ایران بی اثر شده و آمریکا هم قصد برداشتن اون رو نداره.کاش اصلاحطلبها دیگه برامون از ارتباط با آمریکا فانتزی نسازن!
🆔 @amarha
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢سردار حاجی زاده:
باید تلاش کنیم نیروهای انقلابی بر سر کار بیایند.
🆔 @amarha
💢"همسر واعظی، رییس دفتر روحانی با فولاد مبارکه اصفهان قرارداد بسته و وزیر صمت نمیتواند یک مدیر جزء را جابجا کند"
♦️۱۸ اسفند ۹۹ | موسوی لارگانی، عضو هیئت رئیسه مجلس در گفتگو با سایت دانا: واعظی، رئیس دفتر روحانی به اصفهان آمده و میگوید نباید فولاد مبارکه سیاسی شود! سیاسی نشدن فولاد یعنی همسر آقای واعظی با این مجتمع قرارداد پژوهشی ببندد و از طرف دیگر بگوید که مدیر این مجموعه باید تا انتخابات بماند چون تنها جایی که الان پول فراوان برای هزینههای انتخاباتی دارد فولاد مبارکه است
♦️وزیر صمت نمیتواند یک مدیر جزء را جابجا کند؛ باید حتما از واعظی اجازه بگیرد و شخص رئیس جمهور این اجازه را بدهد؛ وقتی قرار بود، تحقیق و تفحص از فولاد صورت بگیرد، برخی آمدند در مجلس هزینه کردند که اجازه ندهید این تحقیق و تفحص انجام شود؛ از هفته آینده هیئت تحقیق و تفحص در این مجتمع مستقر خواهد شد
🆔 @amarha
💢روایت مهدی فضائلی، عضو موسسه حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب، از حمایت رهبر انقلاب از کالاهای ساخت ایران
♦️تعدادی ماسک خارجی برای رهبری هدیه آوردند، ولی نه ایشان و نه خانواده استفاده نکردند. این ماسکها اهدا شد.
♦️پارچه عمامه در ایران تولید نمیشد، به محض اطلاع از تولید این پارچه در داخل کشور، دیگر از پارچه وارداتی استفاده نکردند.
🆔 @amarha
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢اظهارنظری از ریچارد نفیو معمار تحریمهای ضدایرانی دوره اوباما و مشاور جدید دولت بایدن:
♦️هدف تحریمها افزایش آمار بیکاری و وخیم شدن اوضاع ایرانیان است!
🆔 @amarha
💢دستگیری عوامل باند ساسان حیدری ملقب به ساسی مانکن
♦️دادسرای امنیت اخلاقی به خانوادههای نگران اطمینان خاطر میدهد که بنا بر رسالت قانونی خود و در پاسخ به مطالبات آنان، با جنایتکارانی که سلامت روانی و معصومیت کودکان و نوجوانان ما را هدف قرار دهند، مماشاتی ندارد و قطعاً آنان را به سزای عمل خود میرساند.
دادسرای امنیت اخلاقی؛ حامی خانواده
🆔 @amarha
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صدها سـلام نذر مـاه جمـال سـرمـد🌸
جان ها فـدای نام آقای عشـق،احمـد🌸
اکنون که نور مبعث تابیده بر دوعالم🌸
فرخنده باد عید آقایمان،محمد(ص)🌸
🌺عید مبعث مبارک🌺
✅ #قرارگاه_سایبری_عمار
🆔 @amarha
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 بصیرت و صبر؛ دو عنصر لازم برای مواجهه با دشمن
رهبر معظم انقلاب:
♦️دو خصوصیت مهم برای آحاد مردم در مواجهه با دشمنان لازم است: بصیرت و «صبر و استقامت».
♦️اگر این دو عنصر وجود داشته باشد در مردم، دشمن هیچ توفیقی در مواجهه با نظام اسلامی به دست نمی آورد.
🆔 @amarha
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢رهبر انقلاب امروز در گفتگوی تلویزیونی با مردم فضای مجازی رو یک فرصت عنوان کردند و گفتند که جوانان امروز از فضای مجازی برای امیدآفرینی، خسته نشدن، تنبلی نکردن و بصیرتافزایی استفاده کنند.
🆔 @amarha
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢رهبر انقلاب: قطع "تواصی به حق و صبر" و "وارونه جلوه دادن واقعیت" دو هدف دشمن در جنگ نرم است
🆔 @amarha