🚩 آمریکایی که دارو و تایر هواپیما به ایران نمیفروشد چرا بذر تراریخته را میدهد؟
عضو هیاترئیسه انجمن ارگانیک ایران :
🔹 ایالات متحده آمریکا که با ایران بسیار خصومت دارد و یک تایر هواپیما یا دارو به کشورمان نمی فروشد چطور سویایی تراریخته و بذر تراریخته به ایران می فروشد؟
🔹 قطعا نمی توانیم به دیده خوش بینی و اعتماد محض به این امر نگاه کنیم
🔹این پنبه تراریخته شبه ناک است و به نظر بنده با مسائل امنیتی کشور هم راستا نیست. البته تا زمانی که انواع غیر تراریخته این محصول وجود دارد دلیل ندارد که به سمت تولید پنبه تراریخته برویم.
🔹در صورتی نیز که هدف استفاده از بذر های باکیفیت تر است، چه دلیل دارد که به سمت بذر تراریخته رفت؟ این پنبه تراریخته در سال 93 توسط وزیرجهاد کشاورزی به عنوان تولید ملی معرفی شد، اما اکنون در آن چیزی که برای اخذ مجوزها ارائه شده، مشخص شده که این پنبه مربوط به مونسانتو ایالات متحده آمریکا و مون531 است.
🔹این پنبه وقتی در سال 2006 (در دیگر کشورها) کاشته شد، در سال 2009 مقاومت آن شکسته شد و مجبور شدند پنبه جدیدی به نام بولگارد 2 معرفی کنند که این به معنی آن است که واردات و کشت پنه شروع یک نخ تسبیح وابستگی به واردات از کمپانی های صهیونیستی است.
این عماریون
🚩 پردهبرداری از یک حقیقت پنهان و خطرناک درباره "ذرتهای مکزیکی" موجود در بازار کشور
🔹پاسخ به این سؤال را باید در حجم گسترده تبلیغات دروغی جستوجو کرد که دائم در اشکال و طرق مختلف از فواید و خواص اعجابانگیز مصرف "ذرت" برای مخاطبان خود میگویند اما کوچکترین اشارهای به "تراریخته" بودن این دست از محصولات و عوارض خطرناک آن نمیکنند! تبلیغاتی که دائم ذهن مخاطبان را با ذکر فواید افسانهای ذرت بمباران میکنند اما این حقیقت را پنهان میکنند که تمام ذرتی که در حال حال حاضر در سطح فروشگاههای کشور به عنوان "ذرت مکزیکی" به شکل خام و پخته آن به فروش میرسد، تراریخته است و حتی بخش زیادی از این ذرتها با تعرفه و استاندارد "علوفه و خوراک دام" واردت کشور شده است اما امروز بهراحتی به مصرف انسانی میرسد!
این عماریون
🎃آیا می دانید ۹۵ درصد روغن نباتی هایی که در ایران مصرف می شود وارداتی است؟
🎃آیا می دانید میانگین مصرف روغن نباتی در جهان ۱۲ کیلو و در ایران ۲۰ کیلو است؟
🎃آیا می دانید تقریبا تمامی روغن نباتی های ایران تراریخته است و قسمت عمده آن علاوه بر تراریخته بود دارای پالم است؟
🎃آیا می دانید تاکنون هیچ فیلم مستندی از خط تولید روغن نباتی در ایران تولید و پخش نشده است؟
🎃آیا می دانید مواد روغن نباتی را با کشتی های بزرگ به ایران می آورند و این مواد مانند نفت خام است و ممکن است هر گونه آلودگی مانند موش های مرده در آن غوطه ور شوند؟
🎃آیا می دانید اولین عامل مرگ در ایران گرفتگی قلب و عروق و سکته است؟
خوب پس چرا روغن نباتی و کارخانه ای می خوردید؟😳
این عماریون
🔉📷امام خامنه ای:
زندگی امام صادق(علیه السلام)،یکسره مبارزه بود.
✔️هم مبارزه فرهنگی
✔️هم مبارزه دینی
✔️هم مبارزه سیاسی
🔴ماهیت مبارزه امام صادق #ماهیت_سیاسی بود.
🔗کار فرهنگی او هم #کار_سیاسی بود.
این عماریون
✅ #فوری / عملیات سپاه علیه عناصر ضدانقلاب در شمال غرب
🔹️سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با انجام حملات توپخانهای گسترده به کوهستانهای آلانه و حاجی عمران در مرز اقلیم کردستان عراق عناصر مسلح ضدانقلاب مستقر در مناطق فوق را مورد هدف قرار داد.
🔹️گروههایی از حزب دمکرات و کومله در این ارتفاعات مخفی شدهاند.
🔹روزگذشته هم سپاه پاسداران مناطق کوهستانی مرزی کردستان را هدف حملات موشکی و توپخانهای قرار داد.
■اگر سپاه نبود کشور هم نبود امام ره یعنی امنیت وارامش ....
این عماریون
🔴 #سرخط_تحلیلے | پیرامون پرونده طبری
1⃣ هیچ نظام سياسی مصون از خطا نيست و تصور رساندن خطا در آنان به صفر نيز آرزویی دستنیافتنی است! لذا نظام سياسی سالم، نظامی است که ميتواند با فساد مبارزه کند. جمهوری اسلامی نيز مستثنای از اين قاعده نيست و بايد به سمتی حرکت کند که فساد در آن به حداقل رسيده و نظارتها حداکثری گردد.
2⃣ جمهوری اسلامی هرچند نتوانسته در مسير تحقق عدالت و مبارزه با فساد به موفقيت حداکثری برسد، اما اوضاع کشور نسبت به بسياری از کشورهای ديگر در شرايط مناسبتری قرار دارد.
3⃣ هرچند فساد، آسيبی جدی در مسير کارآمدی و پيشرفت کشور میباشد، اما اين معضل در آن حد نيست که از آن بتوان با عنوان فساد سيستماتيک ياد کرد. به واقع ساختار نظام سياسی در ذات خود فسادخيز نيست که مدام توليدکننده فساد باشد، بلکه فساد موردی بر بخشی از بدنه بروکراسی کشور عارض شده است که با جديت بايد به مقابله با آن رفت. همواره همّ بزرگان نظام اسلامی و در رأس آن رهبر معظم انقلاب اسلامی مبارزه با فساد بوده است.
4⃣ بازگشايی پرونده طبری نشان داد که هيچ جايی از ساختار قدرت مصون از فساد نيست و بايد نظارتها و مراقبتهای لازم با همه دقت نظر در سطوح مختلف مسئولين کشور دنبال گردد. اتفاقاً مسئولين عالی رتبه کشور بيش از ديگران بايد مراقب منسوبين و اطرافيان خود باشند، چراکه ايجاد فساد در اين جايگاه، علاوه بر ميزان ايجاد ناکارآمدی و ضربه شديدتر به بیتالمال، بهشدت می تواند به اعتماد عمومی و مقبوليت نظام اسلامی ضربه زده و از اعتبار مسئولين کشور نزد افکار عمومی جامعه بکاهد!
5⃣ دادگاه طبری نشان داد که نظام اسلامی مماشاتی در برخورد با مفسدين نداشته و اين افراد در هر سطحی از مسئولیت که باشند، دستگاه قضایی آنان را بهپای ميز محاکمه خواهد کشاند!
6⃣ افکار عمومی در انتظار صدور رأی قاطع و عادلانه دستگاه قضايی است تا اين قاطعيت زنگ خطری برای ديگر مفسدين باشد.
این عماریون
■■■سند ناامیدکردن مردم توسط غربگرایان
🔹رسانه حامی دولت بنفش "عصرایران" اخیرا #نظرسنجی برگزار نمود که سوال و نتیجهی آن در عکس سمت چپ مشخص است.
📊 با جستوجویی که در همین سایت حامی دولت روحانی انجام دادهایم، مشابه این نظرسنجی به فاصله ۲ روز تا انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۹۶ نیز صورت گرفته بود که نتایج آن نظرسنجی در عکس سمت راست به تصویر کشیده است.
🔸مقایسه این ۲ نظرسنجی در یک رسانه به فاصلهی ۳ سال، بیانگر فاجعهای است که دولت حسن #روحانی بر سر امید مردم آورده است.
درصد افرادی که از تاثیرگذاری رای خود در بهبود شرایط فعلی ناامید شدهاند، را مشاهده کنید!
🔹سقوط شدید پایگاه اجتماعی رئیس دولت در رسانه حامی خود را ببینید و محبوبترشدن رقیب انتخاباتی او در این رسانه را ملاحظه نمایید.
کنار هم قراردادن ۲ نظرسنجی به خوبی نشان میدهد که دولت روحانی چه ضربهای به کشور وارد کرده و تک تک افراد حاضر در راس این دولت، مستحق چه نوع مواخذهای هستند.
🔸این، مشت نمونهی خروار وضعیتی است که مدیریت غربگرا (یا صحیحتر بگوییم غربگدا) برای ملت خود فراهم میکند.
این عماریون
■وقتی در دوره جناب #آملی_لاریجانی کسی در وبلاگ زپرتیاش (با کمتر از ۱۰۰ بازدید کننده) دو کلمه نقد درباره ایشان یا #برادران_لاریجانی مینوشت، ریشه وبلاگ و صاحب وبلاگ خشک میشد، پذیرفته نیست که الان گفته شود برای رییس سابق ق.ق احراز نشده بود که #اکبر_طبری کنار گوشش درحال فساد است.
این عماریون
🔴 خطری که تن رهبری را می لرزاند!!!
به نظر شما مقام معظم رهبری در بیان خطرات چه موضوعی فرموده اند که تن انسان می لرزد؟
مذاکره با آمریکا؟ نفوذ؟ مشکلات اقتصادی؟ مشکلات فرهنگی؟ و ...
هیچکدام.
معظمله در آذرماه سال ۹۲ (شش سال و نیم پیش) در دیدار اعضای شورایعالی انقلاب فرهنگی، فرمودند:
"مسئلهی جمعیّت یکی از خطراتی است که وقتی انسان درست به عمق آن فکر میکند، تن او می لرزد ... مسئلهی جمعیّت را جدّی بگیرید؛ جمعیّت جوان کشور دارد کاهش پیدا میکند. یک جایی خواهیم رسید که دیگر قابل علاج نیست. یعنی مسئلهی جمعیّت از آن مسائلی نیست که بگوییم حالا ده سال دیگر فکر میکنیم؛ نه، اگر چند سال بگذرد، وقتی نسلها پیر شدند، دیگر قابل علاج نیست."
متاسفانه این دولت کمترین اعتقادی به این مسئله نداشته و ندارد ؛ اما از مجلس جدید انتظار می رود در این موضوع حیاتی ، انقلابی عمل کند.
برای دفع این خطر حیاتی ، باید به صورت عمومی سبک زندگی در جامعه اصلاح شود و این موضوع امکان پذیر نیست مگر با احساس وظیفه همه ما.
اگر آینده ایران برایمان مهم است هر کسی هرطوری که می تواند بایستی در این فرهنگ سازی مشارکت نماید ...
این عماریون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ کریمی قدوسی از مسکن می گويد
🔻 شناسایی شبکه نفوذ در مافیای مسکن
👈 در ابتدای دهه 1380 و در زمان اصلاحیه دوم قانون مالیات های مستقیم ، اجرای قانون « مالیات بر واحد های مسکونی خالی » از سوی قانونگذار پس از 14 سال متوقف شد که از جمله پایه های مالیاتی بود که در آن زمان توسط #مجلس_ششم کنار گذاشته شد .
این عماریون
─┅═༅🍃🖤🍃༅═┅─
♡●{3⃣} #سیمای آن حضرت
✍بیشتر شمایل آن حضرت مثل پدرش امام باقر(ع) بود. جز آنکه کمی باریکتر و بلندتر بود. مردی بود میانه بالا، افروخته روی، پیچیده موی و پیوسته صورتش چون آفتاب میدرخشید. در جوانی موهای سرش سیاه بود. بینیاش کشیده و وسط آن اندکی بر آمده بود و برگونه راستش خال سیاهی داشت. محاسن آن جناب نه زیاد پرپشت و نه زیاد تنک بود. دندانهایش درشت و سفید بود و میان دودندان پیشین آن گرامی فاصله داشت. بسیار لبخند میزد و چون نام پیامبر برده میشد رنگ رخسارش زرد و سبز می شد. در پیری سفیدی موی سرش بر وقار و هیبتش افزوده است
─┅═༅𖣔4⃣𖣔༅═┅─
─┅═༅🍃🖤🍃༅═┅─
👤(5) محمد ديباج بن جعفرصادق(ع) اين شخص والا از شجاعترين مردمان عصر خود بود و در تمام سال يک روز در ميان روزهدار بود. در سال يکصد و نود و نه به مأمون عباسی به خاطر ظلمها و حقکشيهای وی خروج کرد و مأمون نيز يکی از سرداران سپاه خود به نام عيسی جلودي را با لشکری مجهز به جنگ وی فرستاد. در اين جنگ سپاهيانش را فراری دادند و خود ايشان را نيز دستگير کردند. وقتی که به مرز خراسان رسيدند در محلی به نام «فرقان چاپي» که امروزه معروف به لطف آباد است دار فانی را وداع گفت.
👤(6) عباس بن جعفر صادق(ع) است که سيد جليل القدر و دانشمند و فاضلی بوده است.
👤(7) علی بن جعفر(ع) شخص کثير الفضل و پرهيزگار و صاحب عقيده صادق بود. اين بزرگوار تحت تربيت برادرش حضرت موسی بن جعفر عليهالسلام به مقامات عالی علمی و عملی نايل شد.
●دختران امام صادق(ع)
💮(1)ام فروه که همنام مادرش بود. اين ام فروه عروس زيد بن علي بن الحسين بود.
💮(2) اسماء
💮(3)فاطمه
─┅═༅𖣔3⃣𖣔༅═┅─
─┅═༅🍃🖤🍃༅═┅─
●{1⃣}#ویژه سالروز شهادت امام #صادق (ع)
✍ خورشید وجود مقدس امام صادق (ع) در ۱۷ ربیع الاول سال ۸۳ هجرس قمری در مدینه طلوع کرد و در سال ۱۱۴ ه. ق به مقام امامت نائل گشتند. دوره امامت امام بالغ بر ۳۴ سال به درازا کشید
▪️جعفر بن محمد بن علی بن حسین بن علی بن ابیطالب، ششمین امام مذهب شیعه امامی و پنجمین امام مذهب اسماعیلیه است. پدر او امام محمد باقر(ع) و مادرش ام فروه دختر قاسم پسر محمد بن ابوبکربود.
●کنیه مشهور امام صادق(ع)، ابوعبدالله (ناظر به دومین فرزندش عبدالله افطح) است. با کنیههای ابواسماعیل (ناظر به فرزند ارشدش، اسماعیل) و ابوموسی (ناظر به دیگر فرزندش امام موسی کاظم(ع)) نیز از او نام بردهاند.
■مشهورترین لقب او «صادق» است. برطبق روایتی، پیامبر اسلام ص این لقب را به او داده است تا از جعفر کذاب تمایز یابد؛ اما برخی گفتهاند امام صادق ع به جهت پرهیز از شرکت در قیامهای عصر خود، صادق لقب گرفته است؛ چراکه در آن زمان به کسی که مردم را گرد خود جمع و به قیام برضد حکومت تحریک میکرد، کذّاب میگفتند. در همان دوران ائمه این لقب برای امام صادق(ع) به کار می رفته
─┅═༅𖣔1⃣𖣔༅═┅─
─┅═༅🍃🖤🍃༅═┅─
●{4⃣}#حاکمان دوران امامت امام جعفر #صادق علیه السلام
■حضرت در طول امامت خود هم خلافت غاصبانه و جائرانه بنی امیه را تجربه فرمود و هم سقوط آن و روی آمدن خلافت جبار بنی عباس را.
●از ۱۲۵ ه ق تا سال ۱۳۲ که بنی امیه مضمحل میشوند، جنگ قدرت بین آنها در گرفته است؛ دوره خلافت ها کوتاه و عزل و قتل خلفا را در رقابتهای درون خانوادگی امویان شاهد هستیم. در سال ۱۳۲ دولت غاصب بنی امیه توسط عباسیان سرنگون شد و کشتار وسیعی از بنی امیه صورت گرفت و بنی عباس که شاخهای از بنی هاشم بودند و نسب آنها به عبدالله بن عباس پسر عموی پیامبر میرسید قدرت را به دست گرفتند
─┅═༅𖣔5⃣𖣔༅═┅─
─┅═༅🍃🖤🍃༅═┅─
●{2⃣}#فرزندان امام صادق(ع)
✍از امام جعفر صادق(ع) هفت پسر و سه دختر بر جاى ماند كه عبارتند از
👤(1) اسماعیل معروف به اعرج که بزرگترين فرزند وی است. اسماعيل در زمان حيات حضرت از دنيا رفت. پس از شهادت حضرت صادق(ع) عده ای از کجانديشان به امامت اسماعيل و عدهای به امامت فرزند اسماعیل محمد پيوستند که آنان را اسماعيليه میگويند.
👤(2) عبدالله بن افطح : وی هميشه با خواسته های پدر مخالفت میکرد. بعد از پدر مدعی خلافت و امامت شد و جمعی نيز امامت وی را پذيرفتند که آنان را فطحيه مینامند. بعدها چون مردم ضعف علمی و عملی وی را مشاهده کردند از او برگشته و به امامت موسی بن جعفر روی آوردند.
👤(3) امام موسی کاظم(ع)
👤(4)اسحاق بن جعفر صادق(ع) شخص جليلالقدر و اهل فضل و تقوی بود و احاديث بسياری نقل کرده است و به امامت برادرش موسی عليه السلام قائل بود.
─┅═༅𖣔2⃣𖣔༅═┅─
─┅═༅🍃🖤🍃༅═┅─
■ در فاصله سال ۱۲۵ تا ۱۳۲ که دوران ضعف و انحطاط بنیامیه بود، خلفای جائر از امام صادق علیه السلام غافل بودند و آن حضرت فرصت مناسبی را بدست آورد تا وظیفه امامت خود را در قالب تدوین معارف اهل بیت علیهمالسلام در مباحث فقهی، کلامی و اخلاقی تبیین بفرماید.
● همچنین ۴ سال اولِ روی کار آمدن بنی عباس یعنی از سال ۱۳۲ تا ۱۳۶ که ابوالعباس سفاح اولین خلیفه عباسی قدرت را در دست دارد، به سبب آنکه هنوز پایگاه محمکی برای بنی عباس در امر خلافت ایجاد نشده بود نسبت به امام_صادق ع مدارا میکردند و این فرصت هم برای امام فراهم شد تا به اقدامات ارزشمند خود در نشر معارف اهل بیت علیه السلام ادامه دهد.
─┅═༅𖣔6⃣𖣔༅═┅─
─┅═༅🍃🖤🍃༅═┅─
●{6⃣}#تشکیل حکومت
✍سياست نخست امام صادق(ع) يك سياست فرهنگى و در جهت پرورش اصحابى بود كه از نظر فقهى و روايى از بنيانگذاران تشيع جعفرى به شمار آمدهاند. تلاشهاى سياسى امام در برابر قدرت حاكمه در آن وضعيت، در محدوده نارضايى از حكومت موجود، عدم مشروعيت آن و ادعاى امامت و رهبرى اسلام در خانواده رسول خدا صلّى اللّه عليه و آله بود. از نظر امام صادق(ع) تعرض نظامى عليه حاكميت، بدون فراهم آوردن مقدمات لازم، كه مهمترينش كار فرهنگى بود، جز شكست و نابودى نتيجه ديگر نداشت. چنانكه در جريان حركتى كه زيد بن على و پس از آن يحيى بن زيد در خراسان به آن دست زدند، بنى عباس بيشترين بهره را برده و در عمل، خود را به عنوان مصداق شعار «الرضا من آل محمد» تبليغ كردند.
🗞نتيجه كار بعدها معلوم شد؛ زيرا فقه جعفرى، بنيانگذار تشيع نيرومندى گشت كه روز به روز اوج بيشترى گرفت؛ اما زيديه كه منحصرا در خط سياست بود، رو به افول گذاشتند.
─┅༅𖣔1⃣2⃣𖣔༅┅─
─┅═༅🍃🖤🍃༅═┅─
■ اما در سال ۱۳۶ در پی مرگ أبوالعباس و روی کار آمدن أبوجعفرعبدالله که بعداً به منصور معروف شد، دوران سختی برای امام صادق ع و علویان پدید آمد. چرا که او میدانست امامت حق آن ذوات مقدس است و با علم براین مسئله بر امام صادق (ع) به عنوان بزرگ علویان و چهره برتر علمی و تقوایی آنان و همچنین بر نوادگان امام مجتبی ع بسیار سخت گرفت.
─┅═༅𖣔7⃣𖣔༅═┅─
─┅═༅🍃🖤🍃༅═┅─
●به گفته و اعتقاد بسیاری از علمای ما، از نظر فشار و مشکلات و سختی ها میتوان گفت که دوران منصور از دوران معاویه و یزید هم سخت تر بوده است. لذا دیگر از آن جلسات علمی و ارتباطات امام با مردم خبری نیست تا اینکه منصور تصمیم به شهادت امام صادق گرفت و در چند نوبت اقدام به قتل امام نمود اما موفق نمیشد تا اینکه به حاکم مدینه فرمان قتل امام را صادر کرد
─┅═༅𖣔9⃣𖣔༅═┅─
─┅═༅🍃🖤🍃༅═┅─
●{7⃣}#خصوصیات اخلاقی امام صادق علیه السلام
✍در منابع روایی در زمینه ویژگیهای اخلاقی امام صادق(ع) گزارشهایی از زهد، انفاق، علم فراوان، عبادت بسیار و تلاوت قرآن آمده است. محمد بن طلحه امام صادق(ع) را از بزرگترین افراد اهل بیت، دارای علم فراوان، بسیار اهل عبادت و زهد و تلاوت قرآن توصیف کرده است. مالک بن انس از ائمه فقهی اهل سنت گفته است: «در مدتی که پیش امام صادق(ع) میرفته، همیشه او را در یکی از سه حالت نمازخواندن، روزهداری و ذکرگفتن دیده است».
─┅༅𖣔1⃣3⃣𖣔༅┅─
─┅═༅🍃🖤🍃༅═┅─
✍به گزارش بحار الانوار، امام در پاسخ به درخواست فقیری، چهارصد درهم به او داد و چون سپاسگزاری او را دید، انگشترش را هم که ده هزار درهم میارزید، به وی بخشید. روایتهایی نیز از انفاقهای پنهانی امام صادق(ع) در دست است. به نوشته کتاب کافی، او شبها مقداری نان و گوشت و پول در کیسه میریخت و به صورت ناشناس به در خانه تهیدستان شهر میبرد و میان آنها تقسیم میکرد. ابوجعفر خثعمی نقل کرده است که امام صادق(ع) کیسه پولی را به او داد و از او خواست آن را به فردی از بنیهاشم بدهد و نگوید که چه کسی آن را فرستاده است. به گفته خثعمی هنگامی که آن فرد پول را گرفت، برای فرستنده آن دعا کرد و گفت: «او همیشه برایش پول میفرستد؛ اما امام صادق(ع) باوجود ثروتش چیزی به او نمیدهد».
─┅༅𖣔1⃣4⃣𖣔༅┅─
─┅═༅🍃🖤🍃༅═┅─
👤احمد بن علی طبرسی در کتاب الاحتجاج مجموعهای از مناظرات امام صادق(ع) را گرد آورده است که برخی از آنها عبارتاند از:
📓[1]مناظره با یکی از منکران خدا درباره وجود خدا
📖[2]مناظره با ابوشاکر دَیصانی، درباره وجود خدا
📓[3]مناظره با ابن ابی العوجاء درباره وجود خدا
📖[4]مناظره با ابن ابی العوجاء درباره حدوث عالَم
📓[5]مناظرهای طولانی با یکی از منکران وجود خدا درباره مسائل مختلف دینی
📖[6]مناظره با ابوحنیفه درباره شیوه استنباط احکام فقهی، بهویژه قیاس
📓[7]مناظره با برخی از علماء معتزله درباره شیوه انتخاب حاکم و برخی احکام فقهی
─┅༅𖣔1⃣1⃣𖣔༅┅─
─┅═༅🍃🖤🍃༅═┅─
● منصور امام صادق (ع) را در مضیقه فراوان گذاشت و بارها آن حضرت را به کوفه و بعداً شهر هاشمیه که بعنوان مرکز خلافت عباسیان پیش از بغداد بنا شده بود، احضار می کرد و امام را در تنگنا و فشار قرار میداد. با این حال امام در احضارها، مخفیانه با شیعیان و جویندگان دانش اهل بیت ارتباط برقرار می کرد و آنها را از دریای بی کران معلومات خود بهره مند میفرمود تا اینکه منصور امام را به مدینه باز گرداند و تحت مراقبت شدید قرار داد.
─┅═༅𖣔8⃣𖣔༅═┅─