eitaa logo
این عماریون
365 دنبال‌کننده
241.2هزار عکس
65.5هزار ویدیو
1.4هزار فایل
کانال تحلیلی درباب مسائل سیاسی واجتماعی https://eitaa.com/joinchat/2102525986Cbab1324731
مشاهده در ایتا
دانلود
مولوی عبدالحمید: ایران تنها مال روزه‌داران و نمازگزاران نیست، کشور مال همه است 🔹 قوانین بشری وحی منزل نیستند و مقل قرآن ثابت نیستند می‌توانند تغییر کنند لذا بسیاری از قوانینی که مردم از آن ناراضی هستند مثل اعدام‌ها باید تغییر کند. 🔹 در روزهای گذشته بسیاری از جوانان زاهدان را فله‌ای بازداشت کردند و ما اکنون نگرانیم و باید نسبت به این مسئله تدبیر بشود. نه کسی را بگیرید، نه زندان بیندازید؛ نه خودتان را به زحمت بیندازید نه مردم را. 🔹 ایران تنها مال سحرخیزان و روزه‌داران و نمازگزاران نیست، ایران مال همه است؛ مال تمام اقوام و اقلیت‌ها و انسان‌ها و بی‌دین‌ها و بادین‌هاست؛ نه اینکه بگوییم کشور فقط متعلق به کسانی است که در نماز جمعه شرکت می‌کند. مال هر کسی که رای داده یا رای نداده؛ کسی جمهوری اسلامی را قبول دارد یا ندارد. 🔹 اقتدار حکومت سلاح هسته‌ای و ارتش و قدرت نظامی نیست، بلکه اقتدار نظام رضایت مردم است و اینکه مردمی باشد و در مقابل مردم شانه‌اش را پایین بیاورد.
کشف ۳ هزار سلاح جنگی در ۳ ماه اخیر فرمانده مرزبانی فراجا: 🔹حجم کشفیات سلاح‌های جنگی در چند ماه اخیر در کشور بی‌سابقه بود به‌طوری‌که در این مدت فقط ۴۸۰ هزار انواع فشنگ جنگی و حدود ۳ هزار سلاح جنگی کشف کرده‌ایم. 🔹سامانه‌های بیومتریک نیز برای شناسایی اتباع خارجی که وارد کشورمان می‌شوند فعال بوده و اقدامات کنترلی لازم صورت می‌گیرد. 🔹در حوزه‌ مواد مخدر صنعتی، ظرف یک یا دو ماه گذشته فقط ۱۴ تن انواع مواد مخدر صنعتی در مرزهای جنوب شرق کشور کشف شده است.
زیارت نامه حضرت ام البنین علیها سلام
7.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این ۲ دقیقه را هر ایرانی باید ببیند! تجزیه ایران؛ اسم رمز آشوب ها 🔹 تجزیه‌طلبی؛ توهم یا واقعیت؟ "الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ •🇮🇷••
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امام خامنه‌ای: در این قضایای اخیر، خب دیدید دیگر، علیه حجاب و اینها خیلی کار شد. کی ایستادگی کرد در مقابل این تلاشها و فراخوان‌ها؟ کی ایستادگی کرد؟ خود زنها. زنها ایستادگی کردند. آنها امیدشان به همین زنهایی بود که شما بهشان میگویید بدحجاب. اینها امیدشان این بود که همینهایی که حالا حجاب نیمه‌کاره دارند بکلّی کشف حجاب کنند، [ولی] نکردند؛ یعنی زدند تو دهن آن تبلیغ‌کننده و فراخوان فرستنده.
🔺شهید آوینی: در اين مملكت همه آزادند، بجز حزب الهی ها😭😭😭😭😭 ـــــــــــــــــــــــ 🔴احمد موسوی محاکمه باید شود ☑️محاکمه احمد موسوی مطالبه عموم مردم کسانیکه میگویند جامعه را دوقطبی نکنید یا خبر ندارند که حق و باطل از اول بوده و خواهد بود یا میخواهند بچه حزب اللهی ها را قربانی حفظ میز خود بکنند 😡 🔵حماقت نشان ندهید جامعه از زمان هابیل و قابیل دوقطبی هست
📌 استاد انصاریان ما پای منبر شما بزرگ شدیم انتظار داریم در چنین فتنه ای که به تمام مقدسات حمله شده است تیم رسانه ای شما در صفحه مجازی که ۶۰۰ هزار نفر فالور دارد و خیلی از جوانان به شما علاقمند هستند روشنگری کنند. 📌 استاد بزرگوار ما از شما یاد گرفتیم که ولایت بخاطر ترس و تطمیع و توجیه خواص، ۲۵ سال خانه نشین شد و بخاطر عدم همراهی مسلمان بهترین شخصیت عالم بین در و دیوار شهید شد و همه این ها بخاطر سکوت در مقابل ظلم به مقام ولایت بود. 📌 امروز دشمن به تمام مقدسات ما حمله کرده است، به اهلبیت علیهم السلام فحش رکیک جنسی میدهند و اصلا امروز مسئله فراتر از جمهوری اسلامی است و حتی صحبت اسلام هم نیست این افراد به صراحت اصل دین و خدا را نشانه گرفتند و دنبال بی خدا کردن جوانان ما هستند. 📌در چنین شرایطی وظیفه شما و تیم رسانه ای حضرتعالی سنگیتر است، به عنوان یک سرباز در جنگ مجازی که ۲۴ ساعت در حال رصد هستم به شما اطلاع میدهم که اگر ما سکوت کنیم و یک نفر بخاطر سکوت ما از اهلبیت جدا شود قیامت نمیتوانیم پاسخگوی امام زمان(عج) باشیم. 📌 استاد بزرگوار این چند خط را بخاطر این نوشتم که گفتم حتما از عمق فاجعه ای که در مجازی اتفاق میفتد مطلع نیستید و به عنوان یک شاگرد دلسوز شما را مطلع کنیم. 📌اما آسیدمجید عزیز برادرم میدونی من چقدر شما رو دوست دارم؛ ما از برخی مداحان توقعی نداریم ولی از شما انتظار داریم در این جنگ مجازی فعال باشید. مثل حاج مهدی سلحشور و محمدحسین پویانفر که در توییتر فعالیت خوبی دارند، شما هم فعال باشید. فدات بشم شما برای خیلی ها عزیز هستید و مردم حرفتون گوش میکنند.
پیامبر رحمت صل الله عليه و آله : هر جوانی، شخص پیری را برای سنش گرامی دارد خدا هنگام پیری وی ، یکی را بیارد که وی را گرامی دارد. 📚 نهج الفصاحه 💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖
15.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 روضه‌ خوانی تکان‌ دهنده‌ و قدیمی رهبر انقلاب در مصیبت حضرت ام‌البنین سلام الله علیها ‌‌
قیافش شده شبیه مارمولک اسکار😂 ❌ یعنی اون یکی سلبریدی هارم بگیرن این شکلی میشن؟😩
با این تست ساده می‌تونید بفهمید که بیرون زدگی دیسک کمر دارید یا نه ! 🔹کافیه دراز بکشید و پاهاتونو بالا بیارید.اگر بین زاویه ۳۰ تا ۷۰ درجه درد شدیدی تو کمرتون حس کردید ، مشکل دیسک کمر دارید !
. 🌹سبک زندگی شهدا 🔻به جرأت می توان زندگی زیبای شهدا را به عنوان بهترین الگوی سبک زندگی مهدوی بررسی کرد. 🔻به همین خاطر نباید به شکل سطحی به زندگی شهدا نگاه کنیم بلکه باید با دقت در سطر سطر خاطرات و دست نوشته ها و وصیت نامه های آنان، توجه نماییم تا بهترین راه و روش و سبک زندگی اسلامی را به دست آوریم و با ترویج آن در جامعه، چمران ها، همت ها، جهان آراها، زین الدین ها و باکری های امروزی را شکوفا کنیم. 🔻بدون تردید، همه ناهنجاری جامعه را می توان با الگوبرداری از سبک زندگی شهدا که برگرفته از سبک اصیل اسلامی است، از بین برد، چرا که آنان به خوبی و از روی اصول، زندگی کردند؛ ✅با عقیده، نفس می کشیدند و آگاهانه عمل می کردند و با چشمی باز، مسیر خوشبختی را پیمودند 🔻وقتی مسیر شهدا را آرام ورق بزنیم و با تأمل و تفکردر آنانديشه کنيم می بینیم که ✅«ساده زیستی»، «از خود گذشتگی»، «دوری از ناهنجاری ها»، «رابطه زیبا با پدر و مادر و خانواده»، «استقامت در برابر مشکلات»، «شجاعت و شهامت»، «به فکر دیگران بودن»، «عبادت و بندگی خدوند»، «دوری از شهرت» و... در زندگی آنان موج میزند 🔻که هر کدام از این ها نیاز به تدبر و تأمل بسزایی دارد یکی از زیباترین سبک هایی که در زندگی شهدا جریان داشت ✅ این بود که آنان به شدت از شهرت و منیت و مطرح کردن خودشان پرهیز می کردند حتی فرماندهان جنگ، طوری رفتار می کردند که خیلی ها نمی دانستند آنها فرمانده هستند 🌹شهید اسماعیل دقایقی که فرمانده لشکر بدر بود، معمولاً شب ها به چادر رزمنده ها می رفت و چادرها را نظافت می کرد. وی آن قدر خاکی و بی ادعا بود که یکی از بچه ها به او گفته بود: «چرا نیامدی چادر ما را تمیز کنی» و شهید دقایقی هم جواب داده بود: «چشم؛ امشب می آیم.» 🌹شهید «ابراهیم ملکوتی» که فرمانده تیپ امام سجاد (ع) بود که در مورد خودش و کارهایش خیلی کم حرف می زد و وقتی که از صدا و سیما برای مصاحبه ای از او دعوت شده بود، جواب رد می دهد و این طور می گوید که « کار برای خدا گفتن ندارد» 🌹وصیت نامه شهید «قنبر آقایی» را بخوانیم این طور نوشته است «پدر و مادر مهربانم ... خوش تر آن دارم که قبرم را از زمین برجسته نسازید. فقط طبق معمول مطابق قبور همه محرومین بدون تشریفات باشد» 🔻در مورد این نکته که بسیاری از آن راست قامتان حتی آرزو داشتند که جسمشان هم گمنام باشد و با گمنامی تمام به دیدار محبوبشان بروند، چیزی نمی نویسم.... ✅ آری شهیدان چون بهترین سبک زندگی را انتخاب کرده بودند، وقتی بر زمین می افتادند، ملائکه ها به احترامشان بلند می شدند. ✅ به پیروی از سیره و طریق شهدا. 👈مَنـیَّـت "اکيــدا ممـنـوع"