وزیر خارجه آلمان، با این سابقه فقط خفه شو
🔰 حمید رسایی: این روزها که وزیر خارجه آلمان برای مسمومیت دخترای ایرانی اظهار نگرانی کرده، بد نیست دانش آموزان ایرانی بدانند که پس از حمله صدام به ایران، رژیم بعث عراق چه حمایتهایی از طرف آلمانیها دریافت کرد.
۱. راهاندازی مجتمع بزرگ تولید گازهای خفه کننده تحت عنوان مؤسسه دولتی آفتکش در سامره عراق.
۲. ایجاد ۶ خط تولید جداگانه سلاحهای شیمیایی به نامهای احمد، عانی، محمد، عیسی، مدار و قاضی که اولی در سال ۱۹۸۳ و آخرین آن در 1986 تکمیل شد و از گاز خردل و اسید پروسیک تا گازهای عصبی «سارین» و «تابون» را برای صدام تولید میکرد.
۳. قرارداد ۲۱/۴ میلیون مارکی که ظاهرا مربوط به آزمایشگاه یک دانشگاه اما در حقیقت کارخانه شیمیایی «دیاله» بود که ترکیب مسمومکننده پنتاکلرور فسفر را میساخت.
۴. فروش همزمان تسلیحات شیمیایی به عراق و درمان جانبازان شیمیایی ایران در آلمان برای تست میزان تاثیرگذاری سلاحها.
۵. در اختیار قرار دادن انواع و اقسام تجهیزات نظامی به رژیم بعث عراق
🌹شهید محمد ولی پیرداده بیرانوند🌹
🔹شادی روح شهدا صلوات
« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »
⚪️فرازی از وصیتنامه شهید:
ای امت مسلمان سخنان امام و رهبر را گوش کنید و به آن عمل نمائید، اگر افتخار شهادت نصیبم گردید به خانواده ام دلداری دهید . دروغ مگوئید تهمت نزنید مردم را به اسلام دعوت کنید و با شدت با منافقین رفتار کنید.
رابطهی بین واژگان ﻭ احتمال ﻣﻮﻓﻖ ﺷﺪن
😩ﻧﻤﯽﺧﻮﺍهم:
0 درصد
😫ﻧﻤﯽﺗﻮاﻧﻢ:
10 درصد
☹️ﻧﻤﯽﺩاﻧﻢ چگونه:
20 درصد
😟ﺍﯼ ﮐﺎﺵ ﻣﯽﺗﻮاﻧﺴﺘﻢ:
30 درصد
😌ﻣﯽﺧﻮﺍهم:
40 درصد
🤔ﻓﮑﺮ میﮐﻨﻢ ﺍﻣﮑﺎﻥﭘﺬﯾﺮ است:
50 درصد
🤗ﺍﻣﮑﺎﻥﭘﺬﯾﺮ است:
60 درصد
😍ﻓﮑﺮ میﮐﻨﻢ ﻣﯽﺗﻮاﻧﻢ:
70 درصد
👌ﻣﯽﺗﻮاﻧﻢ:
80 درصد
💪ﺍﻧﺠﺎﻣﺶ میﺪهم:
90 درصد
☑️ﺑﺎﯾﺪ ﺍﻧﺠﺎﻡ شود!:
100 درص
🔹 هر واژهای فرکانسی دارد و در لحظهای که آن را به زبان میآورید این فرکانس در کائنات رها میشود. قانون جاذبه به همه فرکانسها جواب میدهد. این قانون بیطرف است و فقط فرکانسهای شما را شبیهسازی کرده و به خودتان بر میگرداند.
🔹کلمات خوب، خوبیها را برایتان هدیه میآورند و کلمات بد، بدیها را...انتخاب با شماست!
44.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸دو روحانی دوقولو در تلویزیون
🔹انگار یه سیب را از وسط دو نصف کردی
😁دختر بچه ها با کارهاشون از خنده روده بر شدند😁
☑️انتقاد کنعانی از اظهارات ضدایرانی وزیر خارجه آلمان در بغداد
🔹سخنگوی وزارت خارجه ایران گفت: انتظار میرفت وزیر خارجه آلمان بهخاطر عملکرد شرمآور دولت این کشور در قبال دو ملت ایران و عراق عذرخواهی میکرد، نه اینکه با طرح ادعاهای بیاساس علیه ایران، تلاش کند سابقه جنایات در حمایت از رژیم صدام علیه ایران و نیز جنایت ننگین تجهیز رژیم بعث به سلاحهای شیمیایی بهمنظور بهکارگیری علیه نظامیان و شهروندان بیدفاع ایرانی و عراقی را مخفی کند.
🔹کنعانی با یادآوری نقش انکارناپذیر ایران در حمایت از یکپارچگی و وحدت سرزمینی عراق و احترام به حاکمیت و تمامیت ارضی این کشور، گفت: متاسفانه جمع قابلتوجهی از گروههای تروریستی و تجزیهطلب مسلح که دستشان به خون شهروندان غیرنظامی ایران و عراق آلوده است، در آلمان مأوا گزیدهاند.
🔹اظهارات وزیر خارجه آلمان علیه ایران از بغداد، نشانه استمرار رویکرد حمایتآمیز دولت آلمان از تروریستهای مسلح و تجزیهطلب علیه ایران و در استمرار تلاش بیحاصل برای صدمه زدن به روابط ایران و عراق است.
🔹کنعانی ضمن توصیه به آلمان برای درسگرفتن از تاریخ، گفت :دولتها و ملتهای منطقه هرگز عملکرد برخی از کشورهای مشخص غربی از جمله آلمان در جنگافروزی و حمایت از دیکتاتورهای جنگ افروز را فراموش نمیکنند.
✅به کانال فاتحان قدس بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/232980563C19ce5274b6
📲منبع اولین و سریعترین خبرها
🔺زنگنه در محکمه
🔹سخنگوی قوه قضائیه با اشاره به ترک فعل وزارت نفت در دوره بیژن زنگنه، گفت: عدم اقدام موثر و به موقع وزیر وقت نفت در جمع آوری گازهای مشعل از مصادیق تضییع اموال دولتی است؛ در این رابطه گزارش برای مرجع قضائی ارسال شده و در مرحله بازپرسی است.
🔹به علت ارزش اقتصادی این مشعل، طبق قانون به دفعات به وزارت نفت دستور داده شده بود که نسبت به جمع اوری آنها اقدام کند و در این راستا بودجه لازم نیز اختصاص یافته است اما وزارت نفت نسبت به این اقدام نکرده بود.
🔶لازم بذکر است که این تنها یک مورد از ترک فعلهای یکی از وزیران دولت اصلاحطلب حسن روحانی است.
🌚🌑🌚قوه قضاییه و تلاش در پیگیری جنایات حسن فریدون را خواستار هستیم انشاءالله بزودی
﷽ 🎆 🌻 احکام خمس (۳۴):
🌻 کسر مئونه قبل از خمس:
🌻 مسأله 1777 اگر انسان نتواند يك جا جهيزيۀ دختر را تهيّه كند و مجبور باشد كه هر سال مقدارى از آن را تهيّه نمايد يا در شهرى باشد كه معمولًا هر سال مقدارى از جهيزيۀ دختر را تهيّه مىكنند (1) به طورى كه تهيّه نكردن آن عيب است چنانچه در بين سال از منافع آن سال جهيزيه بخرد، #خمس_ندارد.
🌻 (1) فاضل: و تهيّه آن مورد حاجت باشد چنانچه در بين سال از منافع آن سال جهيزيه بخرد خمس آن را لازم نيست بدهد و #همينطور_اگر براى تهيۀ #جهيزيه_مجبور باشد #پول_پسانداز كند.
🌻 اراكى: مسأله اگر انسان هر سال مقدارى از جهيزيۀ دختر را تهيّه نمايد هر چند در شهرى باشد كه معمولًا هر سال مقدارى از جهيزيۀ دختر را تهيّه مىكنند چنانچه در بين سال از منافع آن سال جهيزيه بخرد، #خمس_دارد.
🌻 گلپايگانى، صافى: مسأله اگر انسان در شهرى باشد كه معمولًا هر سال مقدارى از جهيزيه دختر را تهيّه مىكنند، و تهيۀ آن مورد حاجت باشد چنانچه در بين سال از منافع آن سال جهيزيه بخرد، خمس آن را نبايد بدهد و اگر از منافع آن سال در سال بعد جهيزيه تهيّه نمايد بايد خمس آن را بدهد.
🌻 خوئى: مسأله، اگر انسان در شهرى باشد كه معمولًا هر سال مقدارى از جهيزيه دختر را تهيّه مىكنند، چنانچه در بين سال از منافع آن سال جهيزيهاى بخرد و از شأنش زياد نباشد [1] خمس آن را لازم نيست بدهد [2] و اگر از شأنش زياد باشد يا از منافع آن سال در سال بعد جهيزيه تهيّه نمايد، بايد خمس آن را بدهد. [3]
🌻 [1] سيستانى: اگر متعارف چنين باشد كه انسان جهيزيه دخترش را در سالهاى متعدّد، تدريجاً تهيّه كند و تهيّه نكردن جهيزيه، منافى شأنش باشد، هر چند از جهت اينكه نتواند در وقتش تهيّه كند اگر در بين سال از منافع آن سال مقدارى جهيزيه بخرد و از شأنش زياد نباشد و عرفاً تهيۀ آن مقدار در يك سال، جزء مصارف ساليانه متعارف او شمرده شود ..
🌻 نورى: اگر انسان در منطقهاى باشد كه معمولًا جهيزيه دختر را به تدريج تهيّه مىكنند به اين معنا كه هر سال مقدارى از آن را تهيّه مىكنند چنانچه در بين سال از منافع آن جهيزيهاى بخرد ..
🌻 [2] تبريزى: بنا بر احتياط لازم، خمس آن را بدهد.
🌻 [3] نورى: #لازم_است #خمس_آن را بدهد.
🌻 مكارم: در ميان بسيارى از خانوادهها معمول است كه جهيزيه دختران را تدريجاً تهيّه مىكنند چنانچه سال بر آن جهيزيه بگذرد خمس آن واجب است، مگر در شهرى كه جهيزيه را از قبل تهيّه مىكنند و اگر نكنند عيب است در اين صورت خمس ندارد.
🌻 زنجانى: مسأله كسى كه براى تأمين مخارج زندگى در سالهاى آينده همچون #جهيزيۀ_دختر يا #خريد_منزل لازم است پول يا جنسى را كنار بگذارد، و بدون اين كار نتواند در سالهاى آينده مخارج خود را تأمين كند، پول يا جنسى را كه كنار مىگذارد #خمس_ندارد.
🌻 (توضيح المسائل (محشى - امام خمينى)، ج2، ص: 23)
....................................
.....................................
و ﷽
💥《وَ اعْلَمُوا أَنَّمَا غَنِمْتُم مِّن شَيْءٍ فَأَنَّ لِلَّهِ خُمُسَهُ وَ لِلرَّسُولِ وَ لِذِي الْقُرْبَىٰ وَ الْيَتَامَىٰ وَ الْمَسَاكِينِ وَ ابْنِ السَّبِيلِ 》. (الأنفال/ (٤١)
💥 ﻭ ﺑﺪﺍﻧﻴﺪ ﻫﺮ ﭼﻴﺰﻱ ﺭﺍ ﻛﻪ [ ﺍﺯ ﺭﺍﻩ ﺟﻬﺎﺩ ﻳﺎ ﻛﺴﺐ ﻳﺎ ﻫﺮ ﻃﺮﻳﻖ ﻣﺸﺮﻭﻋﻲ ] ﺑﻪ ﻋﻨﻮﺍﻥ ﻏﻨﻴﻤﺖ ﻭ ﻓﺎﻳﺪﻩ ﺑﻪ ﺩﺳﺖ ﺁﻭﺭﺩﻳﺪ [ ﻛﻢ ﺑﺎﺷﺪ ﻳﺎ ﺯﻳﺎﺩ ] خمس و ﻳﻚ ﭘﻨﺠﻢ ﺁﻥ ﺑﺮﺍﻱ ﺧﺪﺍ ﻭ ﺭﺳﻮﻝ ﺧﺪﺍ (ص) ﻭ ﺧﻮﻳﺸﺎﻥ ﭘﻴﺎﻣﺒﺮ ، ﻭ ﻳﺘﻴﻤﺎﻥ ﻭ ﻣﺴﻜﻴﻨﺎﻥ ﻭ ﺩﺭ ﺭﺍﻩ ﻣﺎﻧﺪﮔﺎﻥ ﺍﺳﺖ.