eitaa logo
این عماریون
365 دنبال‌کننده
240.7هزار عکس
65.3هزار ویدیو
1.4هزار فایل
کانال تحلیلی درباب مسائل سیاسی واجتماعی https://eitaa.com/joinchat/2102525986Cbab1324731
مشاهده در ایتا
دانلود
امام صادق عليه السلام: تَسبيحُ فاطِمَةَ عليها السلام في كُلِّ يَومٍ في دُبُرِ كُلِّ صَلاةٍ، أحَبُّ إلَيَّ مِن صَلاةِ ألفِ رَكعَةٍ في كُلِّ يَومٍ تسبيحات فاطمه عليها السلام در هر روز و در پى هر نماز، نزد من، محبوب‏تر از هزار ركعت نماز در هر روز است الكافی جلد3 صفحه343
🎐 | | 🏷 سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی: ▫️بدانید جمهوری اسلامی حرم است و این حرم اگر ماند، دیگر حرم های مانند اگر دشمن این حرم را از بین برد حرمی باقی نمیماند نه حرم ابراهیمی و نه حرم محمدی (ص)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 شهید حاج قاسم سلیمانی: امیدواریم خداوند؛ عمر رهبر عزیز و بزرگوارمان را، این حکیم فرزانه و بزرگ را طولانی کند، برای همه ما حفظ بفرماید..
خاطره سردار ایران‌نژاد از دوکاری که حاج قاسم دوست داشت بعد از بازنشستگی انجام دهد. یک روز با هم برای مراسم ترحیم پدر آقای محسنی، از دوستان مشترک‌مان داشتیم به روستایی در بافت می‌رفتیم. در مسیر گفتم: حاجی فکر می‌کنی کاندیدای نماینده مجلس یا ریاست جمهوری شوی؟ گفت: اگر بخواهم کاندیدا شوم، هر کاری برای خدا کردم، باید تابلو کنم. من هیچ وقت کاری را که برای خدا کرده‌ام، تابلو نمی‌کنم. گفتم: روزی که بازنشسته شوی، حاضری باز به روستا برگردی و خارج از هیاهوی مسؤولیت‌ها به روش سنتی و قدیمی زندگی کنی؟ گفت: اگر به بازنشستگی برسم، ۲ کار خواهم کرد؛ دوست دارم قرآن را حفظ کنم و بعد هم خاطراتم را بنویسم. حاج قاسم آیات بسیاری را حفظ بود و در صحبت‌هایش از آیات الهی استفاده می‌کرد. علاوه بر آن، روزانه خاطراتش را می‌نوشت و جزئیات هم در آن می‌آورد که فکر کنم گنجینه بزرگی از خاطرات ایشان وجود داشته باشد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
برقراری رابطه با عربستان همکاری های مفید ایران و آژانس انرژی اتمی سرمایه گذاری سنگین چین در ایران آزادی بخشی از دلارهای ایران در عراق نشان از توفیقات در سیاست خارجی است در داخل هم حل آب بوشهر و دریاچه ارومیه،پالایشگاه بنزین،بیمارستان هوشمند و کنترل دلار توفیقات شب عید بود
📸 تصویر کمتر دیده شده از شهید سلیمانی در حاشیه عملیات آزادسازی شهر آمرلی
امام کاظم علیه السلام : «لَتَأمُرونَ بِالمَعروفِ و لَتَنهَونَ عَنِ المُنکَرِ ، أو لَیُسـتَعمَلَنَّ عَلَیکُم شِرارُکُم فیَدعوا خِیارُکُم فلا یُستَجابُ لَهُم . » باید امر به معروف و نهى از منکر کنید، و گر نه نابکاران شما، زمام کارهایتان را به دست مى گیرند، آنگاه نیکانتان دعا کنند، ولى دعایشان مستجاب نشود. (تهذیب الأحکام ج۶صفحه ۱۷۶ حدیث۳۵۲)
🔴 ثوابهای حیرت انگیز دعا برای ظهور 🔵 برخی ثواب های حیرت انگیز دعا برای ظهور بر اساس کتاب مکیال المکارم: 1⃣ ثواب حج تمتع دارد 2⃣ ثواب عمره دارد 3⃣ ثواب دوماه اعتکاف در مسجد الحرام دارد 4⃣ ثواب روزه دو ماه دارد 5⃣ باعث می شود صد هزار حاجتت در قیامت روا شود 6⃣ ثواب ده طواف خانه کعبه دارد 7⃣ ثواب آزاد کردن برده دارد 8⃣ ثواب روانه ساختن هزار اسب زین کرده در راه خدا را دارد 9⃣ ثواب هزار سال خدمت پروردگار را دارد 🔟 ثواب نه هزار سال نماز و روزه را دارد و... 🟢 آری کافی است که فقط بگویی : 🌺 ألـلَّـهُـمَــ عَـجِّـلْ لِـوَلـیِـکْ ألْـفَـرَج 🌺 شبتون مهدوی
ببینید چقدر این فتنه پیچیده طراحی شده! قسمتی رو درظاهر درست میگن، اما جناب دکتر آخرش گرا رو دادن که قراره به کجا برسه: محدودیت اجتماعی! ازهمون ابتدا بارها گفتیم؛ آقایون وضعیت رو رها کردن تا خشم جامعه ی مذهبی به اوج برسه، بعد مجوز از افکار عمومی بگیرن برای مشروع جلوه دادنِ: محرومیت اجتماعی و پیاده کردن سیستم‌اعتباراجتماعی با بهانه ی حجاب! عجب فتنه ی پیچیده ای واقعا .. ازهرطرف بری ره به ناکجاآبادِ; اعتبار اجتماعی میرسی .. عقل شیطون هم انقدر کار نمیکرده که جریان نفوذ داخلی .. خود ستاد امر به معروف هم ازمسببین تغییر سبک زندگی مردم و ترویج فرهنگ غربی هست! همین آقایون مدعی اون زمانی که مسؤلین دچار ترک فعل، ترویج فرهنگ غربی، انواع فساد (مالی، اخلاقی و ..) کجا بودن اینهارو امر به معروف و نهی از منکر کنن؟! اون زمانی که ریل گذاری برای بی عفتی و بی حجابی درجامعه میشد چرا صدایی ازین آقایون درنیومد؟! جناب هاشمی گلپایگانی که اندر مفاهیم سیره نبوی، نهضت حسینی و مهدویت .. قلم زدی، آیا طرح اعتبار_اجتماعی و زندان_دیجیتالی که برای مردم طراحی کردید با گفتمانِ نهضتِ نبوی و حسینی و مهدوی سازگاری داره؟! اگر بی حجاب ها می دونستند که چه نقشه ای برای بشریت کشیده شده همین الان همگی ده تا چادر سرمیکردن اما تن به بردگی‌مدرن نمیدادن. نظم نوین جهانی گلوبالیستی صهیونیستی🚨🚨🚨 خط مقدم تمام ارزشها و خط قرمز ماست ولی اجرای سند۲۰۳۰ و سیستم اعتبار اجتماعی بهانه‌ هائی نیاز دارد که حجاب و تورم ساختگی و بی‌ثباتی اقتصاد بهانه آنهاست رفتار ماست که لحظه آمدنش راتعیین میکند!
🔻 دلار۴۰ هزار تومانی بدون مشتری 🔸امروز در مرکز مبادله ارز و طلا، دلار با کاهش ۱۸۰۰ تومانی، ۴۰۵۹۰ تومان و در بخش حواله‌ ۳۶۹۰۰ تومان کشف قیمت شد‌. 🔸در بازار ارز پایتخت دلار توافقی صرافی با کاهش ۳۰۰۰ تومانی نسبت به دیروز ۴۲ هزار تومان خریداری شد و با قیمت ۴۲ هزار و ۴۲۰ تومان فروخته شد. ‌ 🔸بررسی میدانی نشان می‌دهد دلالان میدان فردوسی خریدار ارز نیستند و نرخ ۴۲ هزار تومان را برای فروش دلار اعلام می‌کنند؛ صرافی‌ها نیز نرخ‌های ۴۲ هزار تومانی را بر روی تابلوهای خود درج کردند. 🔸یکی از افراد حاضر در بازار غیررسمی ارز می‌گوید: دلار ۴۰ هزار تومان هم خریدار ندارد و به‌زودی قیمت ارز با کاهش شدیدی مواجه خواهد شد.