🔵 #قدوم_نامبارک‼️ | به بهانه ی سالگرد کودتای ۲۸ مرداد
🔷رهبرانقلاب(۱۴ خرداد۹۸) : "باید آمریکاییها نزدیک نشوند. هر جا آمریکاییها پا گذاشتند، یا جنگ شد، یا برادرکشی شد، یا فتنه شد، یا استثمار شد، یا استعمار شد، یا تحقیر شد؛ قدم آمریکاییها قدم نامبارکی است."
🔷 برخی از هزینه های سازش:
1⃣ #ایران:
🔹کودتا علیه مصدق پاسخ اعتماد به آمریکا
🔹 توبیخ و تحریم ملت ایران به جرم تعلیق و پلمپ داوطلبانه!
🔹 تداوم و تشدید تحریم ها در پسابرجام
🔹 خروج ترامپ از برجام
🔹 تحریم ناجوانمردانه اقتصادی علیه مردم ایران
2⃣ #مصر: نفس های خسته محمد مرسی در زندان
3⃣ #فلسطین: رویاهایی که عرفات با خود به گور برد
4⃣ #لیبی: بساط قذافی با بساط هسته ای جمع شد
5⃣ #شوروی: فروپاشی ابرقدرت قطب شرق
6⃣ #اوکراین:مثل گوشت قربانی تقسیم میشود!
7⃣ #فرانسه: پاره کردن قراردادبین المللی پاریس
8⃣ #عربستان: پادشاه گاو شیرده می شود
9⃣ #گرجستان: خیانت به ادواردشواردنازه و انقلاب مخملی براندازی دولت منتخب
🔟 #کره_شمالی: وعده های پوشالی و خیانت ترامپ به مذاکرات با کیم اون
🔷 #دنیا : استثمار؛ استعمار؛ برادرکشی؛ فتنه؛ خونریزی؛ حمایت و دخالت آمریکا در ۶۲ کودتای علیه کشورهای مستقل: شیلی، کوبا و.....
🔷مشهور است اندکی پس از کودتای سال ۲۰۰۴ آمریکا در هائیتی، « آیرا کورزبان » وکیل «ژان برتراند آریستاید» رئیسجمهور این کشور در میامی آمریکا طی سخنرانی خود یک سؤال و جواب جالب را مطرح کرد: چرا تا کنون در واشنگتن کودتا شکل نگرفته است؟ چون در واشنگتن «سفارت آمریکا» وجود ندارد./این عماریون
قدرتهای جدید غربی كه برای استحكام و گسترش نظام سرمایهداری خود بهمنابع دستنخورده نیاز داشتند، به استعمار سرزمینهای جهان دست زدند و كشورهای مختلف آفریقایی و آسیایی را زیر سلطه خود گرفتند؛ این استعمارگران برای تثبیت سلطه خود بر سرزمینهای جدید، به زدودن موانع فرهنگی در كشورهای زیر سلطه خود پرداختند. ساختن مدارس به سبك غربی، وارد كردن كالاهای غربی و راه انداختن جریانهای سیاسی و مذهبی بر اساس مبانی خودشان، از جمله اقدامات آنها برای مقابله با فرهنگ بومی بود.
⬅️تهاجم فرهنگی یا بهعبارت دیگر، نبرد فرهنگی كه میتوان آنرا نوعی از سلطه دانست، پدیدهای نو و تازه تولد یافته نیست؛ كه در قرن بیستم به منصّه ظهور رسیده باشد؛ بلكه سابقهای به بلندای تاریخ دارد.
این پدیده از ابتدای تاریخ زندگی اجتماعی انسان مطرح و موجود بوده است؛ چراكه از همان هنگام تقسیم شدن انسانها به حق و باطل و مسأله استكبار و سلطهطلبی در بین آنها رواج داشته است.اما اگر بخواهیم تاریخ این نوع از هجوم را در كارنامهی اخیر مغربزمین بهعنوان چهره شناختهشده استعمارگری و سلطهجویی بررسی كنیم؛ باید دانست كه از زمان تجدید حیات فرهنگی(رنسانس) در غرب و ظهور اندیشه و فرهنگ جدید، ملاكها و ارزشهایی توسط مغربزمین عرضه شد، كه با فرهنگ و ارزش جوامع دیگر، تفاوت اساسی داشت. این فرهنگ جدید، زمینه را برای ظهور قدرتهای سرمایهداری و نظام كاپیتالیستی فراهم آورد.
نظام سلطهجوی غرب بعد از استقلالیابی كشورهای تحت سلطه خود، بهویژه در كشورهای اسلامی كه بعد از تجزیه امپراتوری عثمانی اتفاق افتاد و بسیاری از سرزمینهای اسلامی بهصورت كشورهای جدید و براساس ناسیونالیسم شكل گرفتند؛ بهطور غیرمستقیم به گسترش فرهنگ خود و جایگزین كردن آن در كشورها پرداخت و تهاجم فرهنگی را بهطور غیرمستقیم به گسترش فرهنگ خود و جایگزین كردن آن در كشورها پرداخت و تهاجم فرهنگی را بهطور غیرمستقیم دنبال كرد.
فرهنگ، مجموعه پیچیدهای است دربردارنده اطلاعات، باورها، هنرها، اخلاق، قوانین، آداب و رسوم، گرایشات گوناگون، قابلیتها و عادات روزانه كه آدمی با عضویت در یك اجتماع بهدست میآورد.
باید توجه داشت فرهنگ از یك مقوله متجانس نبوده و بر یك واقعیت مفرد دلالت نمیكند؛ بلكه همانگونه كه گذشت، تعداد زیادی از عناصر را در سطوح مختلف دربرمیگیرد.
حال با این فهم از فرهنگ، میتوان گفت زمانی كه جامعهای تلاش میكند فرهنگ خود را بر جامعه دیگری كه طبعاً دارای فرهنگی خاص میباشد، تحمیل كند و یا لااقل نوعی دگرگونی در فرهنگ آن جامعه بهوجود آورد هجوم فرهنگی اتفاق میافتد.
در تهاجم فرهنگی، دشمن ابزارهای ظاهراً غیرنظامی و غیر اقتصادی و غیر سیاسی و بهعبارت دیگر شیوهها و ابزارهایی را كه لازمهی ایجاد و گسترش یا كاهش و امحای فكر و فرهنگ و بینش و عقیده در میان ملت است بهنحوی مورد استفاده قرار میدهد؛ تا افكار و آرای مردم را برای پذیرش هجوم ناگهانی یا نفوذ تدریجی، بهمنظور تصرّف و تملّك منابع و منافع مادی و معنوی آنان بهطور طبیعی مهیا كند
تهاجم فرهنگی كه میكوشد سه عنصر اساسی فرهنگ؛ یعنی شناختها و باورها، ارزشها و گرایشها و رفتارها و كردارهای جامعه مورد هجوم را با دگرگونی روبرو سازد، همیشه بهدنبال جایگزین كردن فرهنگ مهاجم، بهجای فرهنگ بومی نبوده، بلكه ممكن است بیگانه كردن مردم آن جامعه از فرهنگ خودی و نابود كردن هویت فرهنگی یك جامعه را در نظر داشته باشد.
البته غالباً در تهاجمات فرهنگی، از یك فرهنگ بهعنوان حربه ابزاری برای تهاجم مورد استفاده قرار میگیرد و مهاجم سعی میكند، با استفاده از روشهای روانشناسی، مردمشناسی، جامعهشناسی و بهرهگیری از نمادها و فولكلور جامعه مورد نظر، نوعی همدلی و همسویی با دولت استفادهكننده از حربهی فرهنگ در بین ملتهای مورد خطاب، بهوجود آورد.
باید در نظر داشت كه میتوان برای هجوم فرهنگی دو بعد مثبت و منفی در نظر گرفت؛ كه در بعد منفی آن كه جریان غالب حاكم بر آن بوده و آنچه بیان شد نیز ناظر به همین بعد میباشد، مهاجم، بهدنبال تغییر نامطلوب در جوامع بوده و میكوشد تا ارزشها را بهضد ارزش تبدیل كرده و باورهای صحیح را از مردم بگیرد و تردید، وسوسه، وانهادگی و پوچگرایی را در آنها ایجاد نماید. در نتیجه تغییر در ارزشها و باورها، رفتار آنها را نیز بهسمت انحطاط بكشاند. اما در بعد مثبت آن كه معمولاً مورد نظر مباحث مربوط به تهاجم فرهنگی نمیباشد، هجوم فرهنگی، به انگیزهی اصلاح خطاها و انحرافات جامعهای صورت میپذیرد و میكوشد تا انسانها را بهفطرت خویش برگرداند. در این نوع از هجمه فرهنگی دیگر انگیزه استعمار و استثمار جوامع كه در هجوم منفی رایج است، مدنظر نخواهد بود. اقدامات ادیان ناب الهی در جریان گسترش فرهنگ الهی را میتوان از قبیل هجوم فرهنگی مثبت دانست
در تبادل فرهنگی، فرهنگ مفید و سازنده كه همان حقایق و واقعیت مربوط به ضرورتها، ارزشها و زیباییها و دیگر شیوههای شایستهی حیات معقول انسانها است، بهطور آگاهانه منتقل میشود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽؛
🔴 تبلیغات جدید برند chanel برای مردان!
❌ جاهلیتی که به اوج خودش رسیده و مردان جایگاه زنان و زنان جایگاه مردان را تصاحب کردند...این منظور غرب از #تساوی_حقوق زن و مرد است ...
📌 تساوی #افعال انسانی نه #کرامت انسانی، یعنی هر کاری که زنان میکنند مردان نیز انجام دهند و برعکس ...این انحطاط آور است.
درود بر مجاهد شهید #مطهری(ره) که زیباترین نظر رو در این رابطه داشتند و اُلگوی ما هستند در اندیشیدین و تحلیل مسائل: 👇این عماریون
«زن و مرد در انسانیت برابرند، ولی دو گونه انسانند، با دو گونه خصلت ها و دو گونه روانشناسی و این اختلاف ناشی از عوامل جغرافیایی و یا تاریخی و اجتماعی نیست، بلکه طرح آن در متن آفرینش ریخته شده است. طبیعت از این دوگونگی ها هدف داشته است و هر گونه عملی بر ضد طبیعت و فطرت عوارض نامطلوبی به بار می آورد. (نظام حقوق زن در اسلام، ص ۱۷)
بنابراین زن و مرد به لحاظ تفاوت های خلقتی و روانشناسی اگرچه از حقوق مساوی برخوردارند اما هیچ گاه از حقوق مشابه یکدیگر برخوردار نیستند.
Emad:
📕ماجرای محرم و مواضع آشفته و مشکوک سکولارهای حوزوی!
📌با نزدیک شدن مراسمات محرم، جریان اصیل دینی و انقلابیون تکلیف شان روشن شده و مواضع شان را صریح بیان کردهاند؛ آنان در لبیک به بیانات و منویات رهبری معظم انقلاب اسلامی و مراجع عظام تقلید، عزاداری به شرط مراعات پروتکلهای بهداشتی را راهبرد کلان خود برای برگزاری باشکوه مراسم عزاداری سالار شهیدان قرار دادهاند اما در این میانه جریان سکولار حوزوی، سرگردان و سرآسیمه و آشفته حال مینماید و به نظر میرسد ترجیح میدهند در سکوت طی کنند!
🔻سکولارهای حوزوی از قبل تا کنون دو طیف بزرگ را شامل می شد؛ سکولارهای مقدس با خاستگاه تحجر دینی و سکولارهای روشنفکر با خاستگاه عرفی مسلکی! این دو جریان که همواره در تقابل با یکدیگر بوده اند اما به دلیل تقابل با اسلام ناب و انقلاب اسلامی به وحدت تاکتیکی روزگار می گذراندند، اکنون دیگر از علنی شدن شکاف گفتمانی شان نمیتوانند پیش گیری کنند.
⭕️سکولارهای روشنفکر مآب اغلب به صورت حداکثری مخالف عزاداری هستند و جز به تعطیلی کامل این مراسمات که سرمایه تاریخی تشیع و عامل احیای اسلام بوده، رضایت نمی دهند. سکولارهای متحجر اما به برگزاری بدون ضابطه و بی قید و شرط مراسمات معتقدند و مسئله تعایش با کرونا را شعارشان اعلان کردهاند و برخی شان کشته شدگان کرونایی ناشی از حضور در مراسمات را شهید و همطراز مدافعان حرم معرفی کردهاند!
💢این فاصله عجیب گفتمانی موجب شده که آنان نتوانند به نقطه مشترک و حدوسط قابل قبولی برسند و بیش از هر زمان دیگری، به لطف خداوند و عنایت سیدالشهدا(علیه السلام) مخالفان گفتمان اسلام ناب و عناصر حوزوی زاویه دار با انقلاب اسلامی، در معرض اختلاف و فشل شدن قرار گرفتهاند و از این لحاظ، اتفاق جالبی در حال وقوع است.
💥سکولارهای حوزوی روشنفکرمآب یکبار در دوران مشروطه نهاد و ماهیت واقعی خویش را نشان دادند و سر از اروپا و عثمانی و آمریکا درآوردند و اغلب از عقاید حقه شیعی نیز خارج شدند. سکولارهای مقدس نیز در پایگاه گفتمانی نجف، نرده بان صعود این لامذهب ها شدند و نتیجه این اتحاد منحوس، برآمدن رضاخان لامذهب وابسته به غرب بود که تا مرز ممنوعیت حجاب و عمامه و برگزاری مراسم عزای سیدالشهدا(علیه السلام) پیش رفت. گرچه اهل اطلاع به دلیل مراعات جهات اخلاقی در سالهای پس از پیروزی انقلاب اسلامی از نبش قبر حوادث منتهی به دیکتاتوری رضاخانی امتناع ورزید و از نقش برخی حوزویان در برآمدن رضاخان هیچ نگفت اما تاریخ به دقت این امور را ثبت کرده است!
این عماریون
🚫کدام رجال نجف نشین با مزدوران انگلیس و آخوند فکلی های خودفروخته همصدا شدند تا سر شیخ شهید بر دار برود و دستاورد نهضت عدالتخواهی تاراج شود و بعد از پانزده سال آشفتگی و تشویش و وهن مذهب حقه تشیع در ام القرای تشیع، نهایتا پهلوی ها بر جان و مال و نوامیس شیعه تسلط یابند؟! گرچه هرگز نمی توان روزهای تلخ منتهی به تاسیس سلسله منحوس پهلوی را با هر حادثه دیگری مقایسه کرد اما برای تقریب به ذهن، شاید حوادث اخیر عراق از سقوط دولت قانونی تا برآمدن یک دولت متمایل به آمریکا، نمونه خوبی باشد.
‼️بعد از گذشت نزدیک به صد سال، هنوز هم پیوستگی منحوس دو جریان سکولار مقدس و سکولار عرفی گرا در دل حوزه شیعی، به دقت واکاوی نشده است و همین فقر حافظه تاریخی موجب می شود استعمار و دنباله های داخلی آن، با همان روند نخ نما به هتک حیثیت و حذف طرفداران اسلام ناب و جریان اصیل انقلابی اقدام کنند؛ اما به در دوران حاضر و به برکت مجاهدت های امام و شهیدان، مردم به بصیرتی تاریخی دست یافته اند که موجب شده حنای این جماعت بداندیش رنگی نداشته باشد و این است که هرچه بیشتر تلاش می کنند، کمتر نتیجه میگیرند.
♥️↻
هروقتمیخواستبراےجوانان
یادگارےبنویسدمےنوشت:
"منکانللہکاناللهله"
هرکهباخداباشدخدابااوست
رسمعاشقنیستبایکدل
دودلبرداشتن
#شهیدمحمدابراهیمهمت
#یادشهدابایکصلوات🕊🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 روحانی: من گفتم از شنبه روال عادی میشود مگر مواردی که ستاد کرونا بگوید. این حرف مرا در رسانهها جور دیگری تغییر دادند.