🔴 فاجعه در لایحه عفاف و حجاب
♻️دوباره کوه، موش زائید!
🔰در تبصره ماده 63 متن جدید لایحه عفاف و حجاب آمده است که:
« جرائم موضوع این قانون به جز مواردی که دارای مجازات حبس است مستقیماً در #دادگاه رسیدگی می شود.»
👈 واقعاً بعد از این همه رفت و برگشت و حذف و تغییر و اضافه در متون، به نقطه اول رسیدیم و به جای باز گذاشتن دست نیروی انتظامی و ضابط، دوباره دادگاه را مسئول رسیدگی و برخورد با هنجارشکنی های این روزها قرار دادیم⁉️
🔻اولاً، ترک فعل و مماشات دادگاه و قوه قضائیه در سال های گذشته و در فتنه اخیر، محرز شده است. بنابراین خودشان از مقصرین اصلی شرایط فعلی حجاب و عفاف هستند!
🔻ثانیاً، اساساً موضوع اصلی این بود که با توجه به وضعیت پیش آمده و هجمه دشمن و ضد انقلاب و از آن طرف، رفوزه شدن قوه قضائیه، در لایحه عفاف و حجاب دست #ظابطان برای اعمال جریمه نقدی باز باشد.
🔻ثالثاً، برای جمع شدن بساط کشف حجاب و ولنگاری، هنجارشکنان باید در سریعترین زمان ممکن مجازات و جریمه شوند، نه اینکه رسیدگی به پرونده آنها دوباره مانند قبل باشد و روند اداری و ... را طی کند که در جای خود، وقت گیر است. ( تازه اگر قوه قضائیه و دادگاه مانند قبل ترک فعل نداشته باشند و به وظایف خود عمل کنند)
🔻رابعاً، مگر دادگاه و قوه قضائیه همین اختیارات را قبل از لایحه عفاف و حجاب نداشتند؟ مگر قانون برای مقابله با کشف حجاب و ... نداشتیم؟ مگر همان روند قبلی که در دادگاه و قوه قضائیه طی می شد، مورد تمسخر و اشکال قرار نمی گرفت؟ وقتی رفوزه شده اند، دوباره به آنها اعتماد کنیم؟!
راديو دفاع مقدس_5920042299282162114.mp3
2.88M
🔈 بشنوید | #خاطره رهبر معظم انقلاب از روز ۳۱ شهریور ۵۹ و آغاز جنگ تحمیلی
☑️ در کلیپ صوتی «روایت حماسه؛ آغاز دفاع»
https://eitaa.com/joinchat/2102525986Cbab1324731
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حسین فریدونه
داره توضیح میده
میگه منم با این زن و زولها و مرد ونامردا
آمریکا و اروپا دست دادم خندیدم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جاسوس های نفوذی در حوزههای علمیه!
#شبکهنفوذ
#حوزهعلمیه
#عمارها
#بصیرت
#نخسا
https://eitaa.com/joinchat/2102525986Cbab1324731
🌹فرارسیدن هفته دفاع مقدس گرامیباد
https://eitaa.com/joinchat/2102525986Cbab1324731
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌴 ۳۱ شهریور؛ آغاز هفته دفاع مقدس گرامی باد...
https://eitaa.com/joinchat/2102525986Cbab1324731
حواستان باشد کارها باید پیش برود
◾️کار باید پیش رود، درست هم باید پیش رود. اما کارها تمامی ندارند. حواستان باشد، خلاف قانون و اسلام کاری انجام نشود. هدف وسیله راه توجیح نمیکند.
شہید محمد بروجردی
شادی روحش صلوات🌹
https://eitaa.com/joinchat/2102525986Cbab1324731
خدایا اگر روزی آمد که محبت علی(ع) را از من گرفتی، جان من در بدنم نباشد
خدایا حال میدانم که علی(ع) چرا چیزی را جز دل چاه برای درد دل انتخاب نکرد. خیلی چیزها را نمیتوان به هیچکس گفت.
خدایا جان امام زمان(عج) را سالم بدار که او امید شیعه است.
در طول ۱۴۰۰ سال شیعه را کشتند به خاطر مولایشان، به خاطر یک کلام “عشق چهارده تن”
شهید مصطفی احمدی روشن
شادی روحش صلوات🌹
https://eitaa.com/joinchat/2102525986Cbab1324731
💠 هفته دفاع مقدس گرامی باد
💢 ۳۱ شهریور سالروز شروع جنگ تحمیلی از سوی رژیم بعث #عراق علیه جمهوری اسلامی ایران، به عنوان آغاز هفته #دفاع_مقدس نامگذاری و از ۳۱ شهریور تا ۶ مهر ادامه دارد.
https://eitaa.com/joinchat/2102525986Cbab1324731
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آغاز هفته دفاع مقدس گرامی باد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رئیسی: یکی از جلوههای اقتدار نظام جمهوری اسلامی نیروهای مسلح ماست
https://eitaa.com/joinchat/2102525986Cbab1324731
⁉️مزروعی پدر و پسر از اصلاح طلبان چه می خواهند؟
🔼رجبعلی مزروعی عضو حزب منحله مشارکت و نماینده مجلس ششم که چند سالی است در بلژیک اقامت دارد در جدیدترین اقدام به دنبال جمع آوری امضا برای صدور بیانیه جهت به چالش کشیدن نظام جمهوری اسلامی به بهانه حصر موسوی است.
🔼مزروعی به همراه فرزندش و با حمایت سرویس اطلاعاتی بلژیک هدف اصلی خود را سامان دادن ارتباط اصلاح طلبان با چهره های ضدانقلاب موسوم به جنبش سبز قرار داده و به دنبال یارگیری از اصلاح طلبان به سود این طیف ضد انقلاب است.
🔼چنین چهره رادیکالی همچنان ارتباط خود را با کمیسیون اقتصادی اتحاد ملت حفظ کرده ضمن اینکه با شورای مشاوران موسوی مرتبط است و در جمع موسوم به نجات ایران هم قرار دارد و تغییر ساختاری نظام را دنبال می کند.
🔼چنین اهدافی از جانب مزروعی حتما باید موجب مراقبت بیشتر اصلاح طلبان در برقراری ارتباط سیاسی از جمله امضای نامه های دسته جمعی با سفارش مزروعی شود.
🔼به نظر می رسد نهادهای امنیتی باید با برخورد با چنین حرکاتی برای حفظ آرامش جامعه اقدام کنند.
🌹🌹السَّلامُ عَلَیْکُمْ یا اَهْلَ بَیْتِ النُّبُوَّةِ..
🌹زندگینامه مختصری از حضرت سکینه سلام الله علیها:حضرت سکینه، دختر ابى عبدالله الحسین (ع) و رباب، دختر امرء القیس است. نام اصلى وى، " آمنه" یا " امیمه" بود و مادرش رباب او را به " سکینه" ملقّب ساخت.(۱)
🌹این بانوى شریف علوى در دامن مهرانگیز پدر ارجمندش حضرت امام حسین (ع) و مادر گرانمایه اش حضرت رباب (س)و عمه بزرگوارش حضرت زینب کبرى(س) پرورش یافت و از راهنمایى و تربیت ناب برادرش حضرت على بن الحسین(ع)، معروف به زین العابدین در ایّام امامت آن بزرگوار، بهره هاى وافر یافت.
🌹وى از زنان خردمند و داناى عصر خویش بود. علاوه بر بهره مندى کامل از حُسن جمال، از فضایل معنوى مانند تعّبد، تدیّن و تقواى الهى برخوردار بود و در زمینه شعر، سخنورى و فصاحت بیان از ممتازان عصر و خانه وى، همیشه مجمع ادبا، شُعرا و سخن سرایان عرب بود.(۲)
🌹درباره تاریخ تولدش، اطلاع دقیقى در دست نیست. امّا وى در واقعه عاشورا، دخترى رشید و بالغ بود.
🌹برخى از مورخان، وى را در واقعه کربلا، بین ده تا سیزده ساله خوانده اند. بنابراین تولدش باید میان سالهاى ۴۷ تا۵۰ قمرى باشد. او در مدینه و در اواخر عصر امامت حضرت امام حسن مجتبى (ع) دیده به جهان گشود.(۳)
🌹امام حسین (ع)به تمامى فرزندانش، از جمله سکینه، عشق و علاقه داشت و آنان را به خاطر برخوردارى از فضایل و کمالات نفسانى، بسیار دوست می داشت.
🌹روایت شد، که آن حضرت درباره سکینه و مادرش رباب و خانه اى که آن دو در آن زندگى مى کردند شعرى عاطفى سرود که ترجمه اش چنین است:
🌹به جانت سوگند ! من به راستى خانه اى که سکینه و مادرش رباب در آن باشند، دوست دارم. من آن دو را دوست دارم و براى آنان دارایى ام را نثار می کنم و هیچ ملامتگرى نمی تواند مرا در این کار سرزنش کند.(۴)
▪️این بانوى مکرمه، بین ۶۷ تا ۷۰ سال زندگى کرد و سرانجام در کمال شرافت و عفت دار فانى را وداع گفت.
▪️درباره در گذشت این بانوى بزرگ علوى، دو روایت نقل شده است: روایت نخست حاکى است که وى در پنجم ربیع الاوّل سال ۱۱۷ هجرى قمرى و در عصر خلافت هشام بن عبدالملک و در حاکمیت خالد بن عبدالملک بن حارث، در مدینه بدرود حیات گفت و روایت دیگر می گوید که وى در پنجم ربیع الاوّل سال ۱۲۶ هجرى قمرى در مکه معظمه وفات یافت .(۵)
▪️به هر روى، در گذشت وى در پنجم ربیع الاوّل، مورد اتفاق تاریخ نگاران و سیره نویسان است. در همان سالى که حضرت سکینه (ع) وفات یافت، خواهرش حضرت فاطمه بنت الحسین (ع) نیز در مدینه بدرود حیات گفت. (۶)
📚منابع:
۱- منتهى الآمال، ج ۱، ص ۴۶۲ و وفیات الاعیان، ج۱، ص ۳۷۹
۲- اعلام النّساء، ج ۲،ص ۲۰۲
۳- شام، سرزمین خاطرهها، ص ۱۰۴
۴- منتهى الآمال، ج ۱، ص ۴۶۳
۵- شام، سرزمین خاطرهها، ص ۱۰۷؛اعلام النسّاء، ج ۲، ص ۲۲۴؛ وفیات الاعیان، ج ۱، ص ۳۷۸
۶- وقایع الایام، ص ۲۰۶ و منتهى الآمال، ج ۱، ص ۴۶۳.