.
♻️ مواضع برجامی یک کاندیدا
👈 این پست را حتما ببینید:
https://eitaa.com/rasaee/13562
🔹 ۲۰ بهمن ۹٧ | قالیباف در برنامه بدون توقف شبکه سه سیما: افکار عمومی باورش شده بود که اگر امروز مذاکره کنیم مشکلات حل میشود؛ حضرت آقا از اول هم گفتند آمریکا قابل اطمینان نیست؛ در برجام رفتیم چه اتفاقی افتاد، نه مشکلات اقتصادی ما حل شد، نه مشکلات سیاسی ما حل شد، نه دشمنیشان رفع شد؛ ما نباید در روش مبارزه بدسلیقهگی کنیم و به اصطلاح گاف بدهیم
🔸 ۱۱ اردیبهشت ۹۶ | قالیباف "در ایام انتخابات" در شبکه دو سیما: من هم از برجام پاسداری میکنم؛ هر دولتی غیر از این دولت، همین مسیر را میرفت
🔸 ۵ مهر ۹۵ | قالیباف: مذاکره با دشمن نیز به نوعی مبارزه است! بنده با برجام موافق هستم. (تسنیم)
🔸 ۱۸ آبان ۹۴ | قالیباف:
باور دارم که مجموعه برجام در نگاهی کلی بدون شک، موفقیت بزرگی است. تلاش عزیزان دستگاه دیپلماسی توانست سیاست های راهبردی نظام را در عرصه بین المللی محقق سازد. هر انسان منصفی موفقیت دستگاه دیپلماسی را پایه افتخار کشور می داند، بنده هم به سهم خودم هر جا که فرصتی شد و دستی بر قلم بردم سعی کردم تا قدرشناسی کنم. (فارس)
🔸 ۲۴ تیر ۹۴ | قالیباف خطاب به ظریف: خداقوت دوست عزیز، وظیفه خود میدانم از تلاشهای مجاهدانه تیم مذاکرهکننده ایران و بهخصوص دوست عزیزم جناب آقای دکتر ظریف تقدیر نمایم و به همه آنها خسته نباشید بگویم.
👈 رهبر معظم انقلاب 1375/3/20:
«اگر خواص بد فهمیدند، دیر فهمیدند و از ترس حذف پست و مقام، از ترس منفور شدن و تنها ماندن، در مقابل باطل نمی ایستند و از حق طرفداری نمیکنند، کربلاها در تاریخ تکرار خواهد شد»
🔴 پاسخ یک پرسش پُر شمار!
👤 #حسین_شریعتمداری
🔸۱- این روزها بسیاری از نیروهای انقلابی و متعهد، پرسش مشترکی بر زبان دارند که دهان به دهان میچرخد و پاسخ میطلبد. پرسش این است که «به کدامیک از نامزدهای جبهه انقلاب رای بدهیم»؟ پاسخ نگارنده این است: «به نامزدی که بعد از ائتلاف آنها مشخص میشود» میپرسند: «اگر با یکدیگر ائتلاف نکردند چی»؟ پاسخ آن است که «در آن صورت فرق چندانی ندارد که به کدامشان رای بدهید»!... چرا که اگر ائتلاف نکنند، هریک از آنها بخشی از رای مردم را جذب میکنند و بدیهی است که در این صورت مجموعه آراء چند نفر به آسانی نمیتواند با مجموع آرائی که متفقاً به یک سبد ریخته میشود رقابت کند!
🔸۲- ممکن است بر این نظر باشند که با حضور چندگانه خود از یکسو در عرصه انتخابات شور و هیجان میآفرینند که افزایش مشارکت را به دنبال دارد و از سوی دیگر میتینگهای تبلیغاتی و مناظرههای تلویزیونی، فرصتی برای جهاد تبیین و روشنگری و آگاهیبخشی به مخاطبان است. این دیدگاه را میتوان منطقی و هوشمندانه دانست ولی مخاطبان باید بدانند که در نهایت با یک گزینه روبهرو خواهند بود. به بیان دیگر، نامزدها باید پیشاپیش اعلام کنند که بعد از بررسیهای ضروری فقط یکی از آنها در صحنه باقی خواهد ماند. این اقدام از تفرقه احتمالی در میان هواداران جلوگیری میکند و میتواند زمینه وفاق و همدلی بیشتر نیز باشد.
🔸۳- و بالاخره، با حفظ احترام همه نامزدها، باید گفت؛ اگر حضور و ادامه گفتمان شهید رئیسی عزیز را که ترجمان دیگری از گفتمان امام و انقلاب و رهبری است، به حضور خود بر کرسی ریاست جمهوری ترجیح میدهید -که باید چنین باشد و به یقین اینگونه است-
پس صورت مسئله را از حالت «چندکاندیدایی» به
تک کاندیدا تغییر دهید
✔️ میزگرد سیاسی شبکه سه مورخه ۲۷ خرداد با آقای دکتر #قالیباف
۱. قالیباف در رفع شبهه قدرت طلبی با صراحت گفت: ما حرکت انقلابی در مجلس یازدهم شروع کردیم و سپس آن را در دولت سیزدهم ادامه دادیم. توسط برنامه ای که مهم است و نگرانیم که اگر این مسیر ادامه نیابد، به دهه نود برگردیم.
۲. در ادامه نکته قبل گفت: من در دو راهی قرار گرفتم. بااقتدار هم رأی ریاست قوه مجریه را گرفتم. میتوانستم به دردسر بعدی نیفتم و به جای جوابگویی، در مجلس بمانم و مطالبهگر بمانم. اما دیدم اگر شرکت نکنم و وارد عرصه ریاست جمهوری نشوم، نه تنها مسیر شهید رییسی ادامه پیدا نمیکند بلکه متوقف خواهد شد.
۳. من ۴۵ سال زندگی شخصی نکردم. بلکه خودم را وقف مسیری کردم که تجربه و کارنامهاش را دارم.
۴. در پاسخ به سوال کارشناس مبنی بر احتمال کنارهگیری جواب داد: ما بچه انقلابیم و به همه بچههای ستاد انتخاباتیام گفتم که دو نکته مهم است: اخلاق ، وحدت
حتی اگر تصمیم بگیرند که من کنار بروم.
۵. قالیباف حتی نقل قول سخن حضرت آقا توسط کارشناسی که سوال میپرسید را اصلاح کرد و گفت که آقا در جمع مدالآفرینان به دو نکته تاکید کردند نه یک نکته! و آن دو نکته: عملکرد ، رویکرد
۶. شاید خیلی از داخلیها اطلاع نداشته باشند اما دشمن بهتر میداند که ما با سردار دلها چه کردیم و با سفرها و حمایتها چگونه جبهه مقاومت را تقویت کردیم.
۷. قالیباف بر خلاف لجنپراکنیها در خصوص شبهه گفتمان انقلاب اسلامی علیه خودش، قبل از توضیح درباره توازن و چند واژه دیگر، ابتدا توازن و سایر واژگان را در کلام امام و رهبری تشریح و توضیح داد.
۸.دوست مشترک و منافع مشترک توسط دیپلماسی قوی میتواند اقتصاد و امنیت را هم برای کشور و هم برای همسایهها تقویت کند.
۹. باید تصمیم سازی به عهده نخبگان جامعه باشد. ما عقل کل نیستیم که برویم پشت درهای بسته بنشینیم و تصمیم بگیریم. امروز حال نخبگان ما خوب نیست چون از ظرفیت آنها استفاده نکردیم و مردم و نخبگان را از تحول حذف کردیم.
۱۰. مدیریت، کارنامه، برنامه سه ضلع بستر رشد است.
۱۱. قالیباف از کتابش که چندین بار چاپ شده و در دانشگاه تدریس میشود سخن گفت و تاکید کرد که باید کارشناسی کرد که آیا چالشها بیشتر کار دشمن است یا خودمان؟
۱۲. اشکالات و اشتباهات ما هیچ ربطی به دشمن و آمریکا ندارد.
🔺 قالیباف روز به روز صریحتر و نقطهزنتر میشود با ادبیاتی به مردم نزدیکتر. با صدا و نفسی که گرمایش از اول تا آخر میزگرد یکسان است و کم نمیآورد. با دوربین و مخاطب دوست است و جلوی کارشناسان نخبه، ابایی از چشم به چشم شدن با مردم و سادهگویی ندارد.
🇮🇷هوشمندی قالیباف و ایثار جلیلی🇮🇷
ضامن ادامه خط کنشگری #شهید_جمهور
❓آیا ورود جناب آقای قالیباف به عرصه رقابت ریاست جمهوری؛ به رغم صریح بیان رهبر انقلاب مبنی بر پرهیز نمایندگان مجلس از وسیله قرار دادن کرسی نمایندگی برای دستیابی به پست اجرایی؛ به نوعی عدول آقای قالیباف از کنشگری انقلابی تلقی نخواهد شد؟!
🇮🇷قطعا آقای قالیباف هوشمندتر از آن هستند که بخواهند مدال ارزشمند "کنشگری انقلابی"؛ اعطایی از سوی رهبر انقلاب را مخدوش و کم ارج کنند بلکه حضورشان در عرصه رقابت انتخاباتی ریاست جمهوری از باب رقم زدن یک آرایش انتخاباتی با دو هدفِ:
۱_ ایجاد شور انتخاباتی و دستیابی به مشارکت حداکثری در آن
۲_ و ایجاد فضای اطمینان بخش برای پیروزی جبهه انقلاب در این انتخابات با هدف ادامه مدیریت جهادی در قوه اجرایی کشور مبتنی بر انتخاب اصلح، در ریل گذاری انجام شده توسط #شهید_جمهور می باشد.
🔸تحقق این دو هدف بزرگ، که دو هدف راهبردی انتخابات کشور که تبیین شده توسط رهبر انقلاب نیز است، قطعا فراتر و ارجح از اهداف و منافع شخصی است.
🇮🇷آقای جلیلی نیز در مقاطع مختلف ثابت کرده اند که برای تحقق آرمانهای انقلاب حاضرند از خود بگذرند. بر این نحوه کنشگری او شخصیتهای مختلف حتی از جناح رقیب نیز اذعان دارند.
✅ منتظر اتخاذ تصمیم اجماعی به هنگام عقلای جبهه انقلاب و نامزدهای آن پس از برگزاری مناظره ها و بازخورد آنها در نظرسنجی ها خواهیم ماند
💢یادمان نرود!
🔹انتخابات ریاستجمهوری چهاردهم اگرچه در پس حادثهای تلخ و یک سال زودتر از موعد مقرر در حال برگزاری است؛ اما این تغییر ناگهانی به این معنا نیست که اصول دیگری بر آن حکمفرماست و معیارهای انتخاباتی تغییر کرده است. پس در این روزها که ساعت به ساعت بر شور و حرارت کارزار انتخاب نهمین رئیسجمهور ایران اسلامی افزوده میشود و نامزدها و طرفدارانشان با همه قوا وارد میدان تبلیغ شدهاند و البته در آستانه برگزاری اولین مناظره انتخاباتی هستیم، لازم است یک بار دیگر به مهمترین اصل رقابت برای تصدیهای گوناگون در جمهوری اسلامی ایران تأکید شود و به نامزدها و هوادارانشان یادآوری شود که مهمترین موضوع و اساس در میدان، رعایت اخلاق انتخاباتی است!
🔸همانگونه که رهبر معظم انقلاب پیش از این و در سخنان راهبردیشان در چهاردهم خرداد در این زمینه تذکر و هشدار داده و فرمودند: «در این حرکت عظیمی که انجام میگیرد، در رقابتهای پیش روی انتخاباتی بین نامزدها، اخلاق حاکم باشد؛ بدگویی کردن، تهمتزدن، لجنپراکنی کردن، کمکی به پیشرفت کارها نمیکند، به آبروی ملی هم لطمه میزند. صحنه انتخابات صحنه عزت و حماسه است، صحنه رقابت برای خدمت است، صحنه کش و واکش برای به دست آوردن قدرت نیست. برادرانی که وارد میدان مبارزه انتخاباتی و رقابت انتخاباتی میشوند، این را بهعنوان یک وظیفه بدانند.»
🔹سخنانی که در میان تذکر به اخلاق از یک واقعیت روشن و یک اصل اساسی دیگر رونمایی میکند و آن عبارت است از اینکه، «انتخابات صحنه عزت و حماسه است»؛ موضوعی که متأسفانه در برخی از دورههای گذشته غفلت از آن به کشور آسیب رسانده است! بسیاری از ما به یاد داریم در انتخابات ۱۳۸۸ چه رخ داد! چگونه نامزدها با زیر پا گذاشتن قواعد انتخابات، با زیر پا گذاشتن اخلاق، با زیر پا گذاشتن اصول عزتآفرین و حماسهساز تنها به کسب قدرت اندیشیدند و دشمنان ایران و اسلام را به طمع انداختند و نتیجه آن فتنه سیاهی شد که «جنبش سبز» نام گرفت. آنها دو قطبی کاذب در جامعه شکل دادند! اعتماد مردم به نظام و صندوق رأی را مورد هجمه قرار دادند و به تعبیر امام خامنهای کشور را تا لبه پرتگاه بردند!
🔸امروز آن تجربه تلخ و تجربه بعضی دیگر از بیاخلاقیهای انتخاباتی در ادوار مختلف پیش چشم ماست و روزهای مهم رقابت انتخاباتی در پیش روی ما قرار دارد. امید است که نامزدها و هواداران و دوستانشان از درون جلسه مناظره تا همایشهای انتخاباتی و تبلیغات در خیابان، به قواعد خلق حماسه عزت پایبند باشند تا زمینه تولید قدرت مشارکت حداکثری در هشتم تیرماه برای کشور فراهم شود.
💢حفظ استقلال سیاسی!
🔹جمعی از نخبگان و مدالآوران علمی کشورمان ظهر دیروز (شنبه ۲۶ خرداد ۱۴۰۳) با حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی دیدار کردند.
🔻گزیدهای از بیانات رهبر معظم انقلاب در این دیدار به این شرح است:
🔸خوشبختانه در حال حاضر استقلال سیاسی در کشور داریم، یعنی ایران و جمهوری اسلامی نسبت به مسائل کلی دنیا دارای منطق و دارای حرف و دارای جایگاه مشخصی است، ما در قضیه فلسطین حرف داریم، در قضایای آمریکا حرف داریم در قضایا و مسائل دنیا و در مسئله نظم نوین جهانی حرف داریم، در دنیا حرف داریم، یعنی حرفی که شنیده میشود داریم، یعنی در دنیا میشنوند حرف ما را و روی آن حساب میکنند، ممکن است حرف ما را خیلیها قبول نکنند، اما بالاخره روی این حرف حساب میکنند، این استقلال است، این را نباید از دست داد، حالا هر دولتی که سر کار میآید، یکی از مسائل مهمش باید این باشد که این استقلال سیاسی که خوشبختانه بهوجود آمده، این استقلال سیاسی را حفظ کنیم.
🔹سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران مانند اغلب کشورهای جهان، در نهادهای بالادستی تنظیم میشود و بر منافع بلندمدت و اصول و ارزشها استوار است. در بسیاری از کشورها از جمله جمهوری اسلامی ایران، اصول سیاست خارجی با رفتوآمد دولتها با سلایق مختلف سیاسی، تغییر نمیکند. البته این نکته مهم است که دولتها در انتخاب تاکتیکها و ابتکارات اجرایی راهبردهای سیاست خارجی تأثیرگذارند و این تأثیرگذاری گاهی آسیبهایی را به منافع ملی کشور زده است؛ به گونهای که برخی از قلمها و زبانها در سالهای متمادی بهخصوص در مراحل مختلف مذاکرات لغو تحریم، سعی کردند خصومت آشکار آمریکا نسبت به ایران را تا سطح یک سوءتفاهم تقلیل بدهند و این خلاف بود.
🔸تصمیمگیری در سیاست خارجی کشور براساس عزت، حکمت و مصلحت انجام میشود و این دولتها هستند که میتوانند این رویکرد را شدت و ضعف ببخشند. دولت سیزدهم شهید رئیسی بر مبنای همین دیدگاه، توانست تأمین منافع ملی، حفظ عزت و اقتدار، ایفای نقش محوری در منطقه، شکست پروژههای بزرگ آمریکا و متحدانش در منطقه، تقویت و توسعه مقاومت اسلامی، تبدیل شدن انقلاب اسلامی به عنوان الگوی موفق در بین کشورهای منطقه و جهان، گسترش روابط با کشورهای منطقهای و جهانی، عضویت در سازمانهای مهم بینالمللی، مانند بریکس و شانگهای، تأثیرگذاری در معادلات منطقهای و جهانی و جایگزین کردن گفتمان مقاومت به جای گفتمان سازش در منطقه را رقم بزند.
🔹نظام جمهوری اسلامی بر اساس مفاد قانون اساسی و گفتمان امام خمینی(ره) و رهبرمعظم انقلاب اسلامی، راهبردها و مختصات انقلابی مبتنی بر استقلال سیاسی دارد. با اجرا و اعمال هوشمندانه این نوع مختصات، هم میتوان نسبت به نظام سلطه و مستکبران غیرمتعهد ماند، دشمن را شناخت و ترفندهای او را خنثی کرد و هم میتوان روابط دوستانه با کشورهای غیرمتخاصم جهان و حضور فعال در مجامع بینالمللی داشت. نکته پایانی تحلیل این است که «استقلال سیاسی» یکی از مهمترین شاخصههای ارزیابی قوت حکمرانی در نظامهای سیاسی است و باید بر این نکته انگشت تأکید گذاشت که در کنار دستاوردهای انقلاب اسلامی، استقلال سیاسی، مهمترین، اصیلترین، الهامبخشترین و سرنوشتسازترین دستاورد انقلاب اسلامی است. «وَ أَمَّا بِنِعْمَةِ رَبِّكَ فَحَدِّثْ»؛ آنچه را خداوند به تو عطا فرموده بازگو كن.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 وزیر آموزش و پرورش قویترین عنصر کابینه دولت خدمت خواهد بود
🗣«زاکانی» نامزد انتخابات ریاستجمهوری:
🔸نظامات ما با نظامات عناصر رقیب نیست. در غرب نظام اقتصادی ایده محوری است و همه بر اساس اقتصاد سنجیده میشود.
🔹در انقلاب اسلامی ایده مرکزی فرهنگ است. در اقتصاد جزء کار، سرمایه و آموزشی جزء آموزش ۷۰ درصد بهرهوری را افزایش میدهد.
🔸فرهنگ اولویت قطعی است گرچه امروز اقتصاد فوریت قطعی ماست اما در فرهنگ تعلیم و تربیت پیشران است.
🔹آموزش و پرورش رکنیترین وزارتخانه دولت خدمت است و وزیر آموزش و پرورش قویترین عنصر کابینه خواهد بود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 زاکانی: همه قومیتها نقطه قوت کشور هستند
🗣«زاکانی» نامزد انتخابات ریاستجمهوری:
🔸قومیتهای ما همه مثل دسته گلی هستند که در بوستان گل طراوتی به جامعه دادهاند همه قومیتها نقطه قوت کشور هستند.
🔹مذاهب و ادیان در کشور ما حق دارند و در اصل ۱۲ در قانون اساسی دین رسمی و مذهب رسمی را اعلام کرده است.
🔸علاوه بر آنکه در حوزه شخصی خود مختار هستند در حوزه احکام قضایی در همین خصوص به آنها توجه شود.
🔹دهها سال کردستان مسئولین میگفتند اذان اهل سنت پخش نشود اما وقتی مقام معظم رهبری در سفری که داشتند بیان داشتند اذان پخش شود و تا قبل از آن خلاف قانون اساسی عمل میشود.
مجموع بارش چند روز آینده در کشور
برای چند روز آینده همچنان گفتیم شرایط جوی ناپایدار در بسیاری از نقاط شمال غرب ، نوار شمالی و همچنین دامنههای زاگرس ادامه خواهد داشت.
انتظار داریم بارش های رگباری نسبتاً شدیدی در استان های آذربایجان های شرقی ، غربی ، اردبیل ، گیلان ، مازندران ، گلستان ، خراسان های شمالی و رضوی و همچنین مناطقی از زنجان ، قزوین البرز ، ارتفاعات تهران و مناطق محدودی از مرکزی ، اصفهان ، یزد ، کرمان و خراسان جنوبی را داریم.
شدت اصلی بارش ها در استان های نوار شمالی کشور خواهد بود که رگبار و رعدوبرق های نسبتاً شدیدی را طی برخی ساعات روزهای آینده رقم خواهد زد.
💠بحث همسانسازی حقوق بازنشستگان پیگیری شود
🔸رحمت الله نوروزی(نماینده مجلس شورای اسلامی):بازنشستگان با مشکلات متعددی مواجه هستند، تأکید امام و رهبری بر این بود که سفره مردم کوچک نشود، همسانسازی حقوق بازنشستگان به کجا رسید؟ همچنین مستأجران برای رهن و اجاره مسکن دچار مشکل هستند، فرزندآوری نیازمند اشتغال و تأمین مسکن دارد. لذا لازم است به این مسئله توجه شود.
🔸گفتنی است که حمیدرضا حاجی بابایی که ریاست جلسه را برعهده دارد، در پاسخ به این نماینده گفت که در بودجه مبلغ ۵۰ هزار میلیارد تومان برای متناسبسازی حقوق بازنشستگان پیشبینی شده است که اجرایی شود، اینکه ما گفتهایم حقوق بازنشستگان بر اساس ۹۰ درصد حقوق شاغلین پرداخت میشود برای این است که شاغلین ۱۰ درصد کسورات دارند که شامل حال بازنشستگان نمیشود که به مدت ۳ سال انجام شود، اینکه برای مدت ۳ سال انجام شود در برنامه هفتم تعریف شده است.
💠همسازن سازی شامل بازنشسته های ۱۴۰۱و۱۴۰۲ هم می شود.
🔹همسانسازی شامل همه بازنشستگان محترم می شود وهر بازنشسته ای با شاغل همتراز خود در دستگاه متبوع همتراز ۹۰ درصدی می شود.
🔹نکته ای که وجود دارد این است تراز حقوق بازنشستگان ۱۴۰۰ با شاغلین هم تراز آن ها زیاد است پس مبلغ افزایش بازنشستگان ۱۴۰۰ بیش از ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ است. پس همسازن سازی شامل بازنشسته های ۱۴۰۱و۱۴۰۲ و حتی ۱۴۰۳ هم می شود اما مبلغ ریال آن ها متفاوت است. امید است با تایید شورای نگهبان؛ به زودی احکام صادر شود