🔰 موفقیت رئیسجمهور در اداره کشور، موفقیت همه ماست
✏️رهبر انقلاب: من توصیهی مؤکّدی که اینجا یادداشت کردهام، تعامل سازندهی [مجلس شورای اسلامی] با دولت جدید است. همه کمک کنند که رئیسجمهور منتخب بتواند وظایفی را که در قبال کشور دارد، انجام بدهد.
✏️اگر ما توانستیم جوری رفتار کنیم که رئیسجمهور موفّق بشود، این موفّقیّت همهی ما است؛ اگر او در ادارهی کشور، در پیشبرد اقتصاد کشور، در مسائل بینالمللی کشور، در مسائل فرهنگی کشور به موفّقیّت دست پیدا کند، همهی ما به موفّقیّت دست [پیدا] کردهایم؛ پیروزی او پیروزی همهی ما است؛ این را باید واقعاً از بن دندان باور کنیم.
🔸بخشی از بیانات رهبر انقلاب در دیدار رئیس و نمایندگان مجلس دوازدهم. ۱۴۰۳/۴/۳۱
نمایی دیگر از اسب زین شده زیر پای دولت چهاردهم
📸 مهار رشد فزاینده نقدینگی در دولت سیزدهم
🔸نقدینگی به عنوان کلیدیترین متغیر پولی، نقش موثری بر شکلدهی سایر متغیرهای کلان اقتصادی نظیر تورم و رشد اقتصادی دارد. رشد این متغیر از یکسو با سیالیت خود امکان برهمزدن تعادل بازارهای مالی همچون ارز، طلا و ... را دارد و از سوی دیگر، به مثابه روغنی برای گردش چرخ اقتصادی واحدهای تولید محسوب میشود.
🔸دولت سیزدهم پس از روند نگران کننده رشد نقدینگی در سالهای پایانی دولت دوازدهم، با اصلاح ابزار سیاستی کنترل مقداری رشد ترازنامه بانک ها، نرخ رشد نقدینگی هدفگذاری شده را برای سالهای ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ به ترتیب، ۳۰ و ۲۵ درصد اعلام نمود که رشد نقدینگی محقق شده به ترتیب ۳۱.۱ درصد و ۲۴.۳ درصد در اسفند ماه ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ بوده است.
🔸در حالی که دولت دوازدهم، اقتصاد کشور را با رشد نقدینگی ۲۳.۸ درصد تحویل گرفت، در نرخ ۴۰.۵ درصد به دولت سیزدهم منتقل نمود. طی دوره تصدی دولت سیزدهم، رشد نقدینگی به میزان ۱۳.۷ واحد درصد کاهش یافته است که نشاندهنده بالاترین میزان کنترل رشد نقدینگی در دولتهای مختلف میباشد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 منبر هفدهم ( قسمت چهارم )
سخنران شهید کافی
🔴 کفاره ی گناهان
صف های نماز جماعت بسته شده بود و همه آماده شنیدن اذان بودند. ناگهان مردی با چهره ای نگران در حالی که سرش را پایین انداخته بود، در کنار پیامبر (ص) به زمین نشست، اما خجالت می کشید به چهره او نگاه کند.
پیامبر (ص) با مهربانی نگاهی به او کرد و آماده شنیدن حرف هایش شد. مرد به آهستگی و با صدای لرزان گفت: «ای رسول خدا! من گناهی کرده ام که...».
پیامبر (ص) دیگر به حرف های آن مرد گوش نداد و برخاست تا نماز را شروع کند.
مرد فکر کرد که بی موقع مزاحم آن حضرت شده است. به همین دلیل با شرمندگی بلند شد و به صف های نمازگزاران پیوست.
همین که نماز تمام شد به سرعت و قبل از آن که کسی به حضور پیامبر (ص) برسد، نزد او رفت و دو زانو نشست. پیامبر (ص) به چهره آن مرد نگاهی کرد. مرد که سرش پایین بود، گفت: «یا رسول الله! عرض کردم گناهی کردم که...».
پیامبر (ص) با مهربانی پرسید: «مگر اکنون با ما نماز نخواندی»؟ مرد جواب داد: «بله یا رسول الله»!
پیامبر (ص) پرسید: «مگر به خوبی وضو نگرفتی»؟ مرد جواب داد: «بله یا رسول الله»! حضرت به آرامی گفت: «پس نمازی که خواندی کفاره گناه تو بود.»
به نقل از: تفسیر نمونه، ج 9، ص 268
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 منبر هفدهم ( قسمت پنجم )
سخنران شهید کافی
🌷امام صادق علیه السلام:
🔹برتری نماز اول وقت نسبت به آخر وقت، مانند برتری آخرت است نسبت به دنیا.
📚کافی، ج۳، ص۲۷۴
#عطر_نماز
🔺️«لاریجانی» گزینه جدید معاون اولی
فردانیوز نوشت:
🔹️در حالی که تا کنون اخبار از معاون اولی طیب نیا در دولت چهاردهم حکایت داشت، شنیده شده که علی لاریجانی گزینه جدید معاون اولی دولت پزشکیان است و در این خصوص رایزنی و مشورت در حال انجام است.
🔹️طبق اطلاعات بدست آمده لاریجانی هنوز نظر نهایی خود را در این خصوص بیان نکرده است اما برخی از چهرههای نزدیک به رییس سابق مجلس با قبول چنین سمتی موافق هستند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پزشکیان: وعده خاصی ندادم، این که برخی تصور میکنند من باید کاری کنم، من کاری نمیتوانم بکنم
#
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 انتقاد تند یک نماینده مجلس از خالیماندن کمیسیون فرهنگی و عدماشتیاق نمایندگان جهت عضویت در این کمیسیون
👤 راستینه، نماینده مجلس در صحن علنی گفت:
🔺چه اتفاقی افتاده که کمیسیون فرهنگ برای تکمیل اعضای خودش باید التماس آقایان یا خواهران رو بکنه؟
🔺این چه منطقی در فرهنگ عمومی است که من چون توی حوزه انتخابیهام مشکلی دارم پس حتما باید برم همون کمیسیون تا مشکل حوزه انتخابیهام رو حل کنم.
🔺آیا مسئله فرهنگ مهم نیست؟!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وزیر اطلاعات: متلاشی شدن شبکه موساد پر افتخارترین اقدام وزارت اطلاعات در دولت سیزدهم بود.
➖جانشین فرمانده کل انتظامی: #طرح_نور تعطیل بردار نیست/ با تغییر دولتها خللی در اجرای طرح نور به وجود نمیآید
▫️سردار رضایی، جانشین فرمانده کل انتظامی کشور:
-قانون ملاک کار ماست و با تغییر دولتها خللی در اجرای طرح نور به وجود نمیآید.
-برخورد با جرم مشهود از وظایف ذاتی انتظامی است.
-ما اسیر امواج نخواهیم شد.
-در حوزه عفاف و #حجاب وظیفه قانونی و تکلیف شرعی داریم.
-لازم است شورای تأمین هم در راستای حمایت از این طرح گام بردارد.
-طرح نور تعطیلبردار نیست، چرا که امر به معروف و نهی از منکر از فروع دین است، و نمیتوان فروع دین را تعطیل کرد.
-مجلس انقلابی مجازات ها را متناسب با جرایم وضع کند.
سیزدهم امید؛ گزارش «وطن امروز» از مهمترین دستاوردهای اقتصادی دولت آیتالله رئیسی
اگرچه ۳ سال زمان زیادی برای تغییر روندهای بلندمدت تورم و رکود اقتصادی نبود اما نماگرها حاکی از آن است که دولت سیزدهم توانسته تقریبا مسیر تمام شاخصهای اقتصاد کلان را به سمت رونق تولید و کاهش تورم تغییر دهد.
دلیل دولت سیزدهم در شرایطی کار را شروع کرد که شوک دوم تحریم پس از ۱۳۹۷ موجب ایجاد شرایط اورژانسی برای اقتصاد ایران شده بود، دولت سیزدهم در کنار تداوم مذاکرات، هم با ظرفیت برونگرای کشورهای همسایه و همسو برخورد فعال داشت و هم با تحرک داخلی مسیر رکود تورمی را متوقف کرد.
تدابیر رونق تولید در دولت سیزدهم از تسهیل بیسابقه مجوزهای کسبوکار تا کاهش نرخ مالیات تولیدی از ۲۵ به ۱۸ درصد، توسعه مسیر سبز گمرکی و نصف شدن متوسط زمان تشریفات گمرکی، تشویق مالیاتی عدم توزیع سود و کمک به سرمایهگذاری، دیپلماسی اقتصادی چه در تجارت و چه در ورود سرمایه و … موجب شد رشد اقتصادی بالای ۴ درصد تثبیت شود.
تغییر نوع مداخله در بازار ارز، کاهش شدید رشد نقدینگی و پایه پولی، حذف بیسابقه استقراض خزانه از بانک مرکزی با تکمیل حساب واحد خزانه، شفافیت صورتهای مالی شرکتهای دولت، انحلال ۳ موسسه بانکی ناتراز، حذف ارز ترجیحی و … موجب شد بهرغم حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی تورم در سال ۱۴۰۱ تغییر نکند و تورم نقطهای ۵۵ درصد در فروردین ۱۴۰۲ به ۳۱ درصد در خرداد ۱۴۰۳ کاهش یابد.
رشد اقتصادی به عنوان یکی از مهمترین شاخصهای اقتصادی، نشانگر میزان افزایش کل تولید کالا و خدمات کشور در یک دوره زمانی مشخص است و تأثیر مستقیم بر سطح رفاه خانوار دارد. نکته حائز اهمیت آنکه رشد اقتصادی سالهای مذکور صرفاً وابسته به صادرات نفت نبوده، بخش صنایع و معادن رشد متوسط ۶.۹ درصدی و بخش خدمات رشد ۵.۴ درصدی را تجربه کرده است.
شاخصها نشان میدهد عملکرد اقتصاد ایران در دوره دولت سیزدهم در حوزه رشد اقتصادی «فراتر از انتظار» نهادهای تخصصی بینالمللی بوده است.
💢تحریم نتانیاهو در کنگره آمریکا
🔹رسانههای آمریکایی از بازداشت بیش از ۳۰۰ معترض به سخنرانی نخستوزیر رژیم صهیونیستی در کنگره آمریکا خبر دادند.
🔸خبرگزاری «آسوشیتدپرس» با بیان اینکه این افراد خواستار توقف کمک نظامی آمریکا به رژیم صهیونیستی بودند، نوشت: «حصاری در اطراف ورودی ساختمان کنگره و هتل محل اقامت نتانیاهو کشیده شده است.»
🔹طبق این گزارش، پلیس کنگره و نیروهای امنیتی سرویس مخفی آمریکا فعالیتهای تفتیش و حفاظت در حین حضور نتانیاهو در واشنگتن را تشدید کردهاند.
🔸خبرگزاری «رویترز» نیز گزارش داد: «پلیس کنگره آمریکا تظاهراتکنندگانی را که برای اعتراض به سخنرانی نتانیاهو و درخواست پایان جنگ غزه وارد ساختمان کنگره شده بودند، دستگیر کرد.»
🔹پیش از این نیز «کریس ونهولن» سناتور ارشد دموکرات با بیان اینکه در سخنرانی نتانیاهو در کنگره حاضر نمیشود، از دیگر همکاران خود نیز درخواست کرده بود که همین کار را انجام بدهند.
💢واردات خودروهای دست دوم و چالشهای آن
🔹با وجود گذشت زمان نسبتاً زیادی از مصوبه واردات خودروهای دست دوم، آییننامه اجرایی آن تهیه و ابلاغ نشده و عملاً این فرآیند متوقف شده بود تا اینکه چند روز پیش این آییننامه ابلاغ و فرآیند واردات خودروهای دست دوم به جریان افتاد.
🔰در این موضوع نکات قابل توجه بسیاری وجود دارد که به برخی از آنها اشاره میشود:
🔸1- این مصوبه دو هدف عمده را دنبال میکند؛ هدف اول شکستن انحصار و ایجاد فضای رقابتی در بازار خودرو و در نتیجه ارتقای کیفیت خودروهای داخلی در وضعیت جدید است و هدف دوم نیز تأمین بخشی از نیاز بازار به خودرو و ایجاد تعادل بین عرضه و تقاضا با استفاده از منابع کمتر است. به نظر میرسد، این دو هدف به صورت نسبی محقق میشود؛ ولی اگر انتقال فناوری اتفاق نیفتد، نوعی وابستگی پنهان ایجاد میکند. در این مصوبه تصریح شده است خودروهای وارداتی باید از مبدأ کره جنوبی، ژاپن و اتحادیه اروپا باشد؛ ولی تنوع شرکتها و خودروها باعث میشود که عملاً انتقال تکنولوژی و خدمات پس از فروش به ایران اتفاق نیفتد؛ ضمن اینکه الزام انتقال تکنولوژی برای واردات خودرو در این قالب برداشته شده است. بنابراین، واردات لوازم و خدمات پس از فروش در آینده از مسیرهای مبهم صورت خواهد گرفت و در آینده نوعی مصارف ارزی دائمی و همچنین وابستگی پنهان گریبانگیر کشور خواهد شد.
🔹2- یکی از چالشهای اساسی این طرح محل تأمین ارز آن است؛ در این آییننامه در موضوع تأمین ارز به صورت ابهامآمیز اجازه واردات از محل صادرات یا ارزهای خارج از کشور داده شده است. نکته قابل توجه اینکه افراد عادی جامعه منابع ارزی خارج از کشور ندارند و لذا تأمین ارز از بازار آزاد انجام خواهد شد و این اقدام تعادل عرضه و تقاضا در بازار آزاد ارز را بالا میبرد. افزایش تقاضا به افزایش قیمت ارز منجر شده و افزایش قیمت ارز پیامدهای تورمی وسیعی را به همراه خواهد داشت.
🔸3- اگرچه دولتمردان سیزدهم قصد دارند به هر قیمتی که شده طرحهای نیمهتمام خود را به انتها برسانند و در حد توان به وعدههای خود عمل کنند، اما از نگاهی دیگر عملیاتی شدن این آییننامه در روزهای پایانی دولت سیزدهم، سبب میشود که دولت چهاردهم در شروع کار با چالشی اساسی در این حوزه مواجه باشد و حتی نگاه خیرخواهانه دولت سیزدهم را تحتالشعاع قرار دهد.
🔅سخن پایانی اینکه اگر واردات خودرو کارکرده با قیود زیر انجام بشود، بسیاری از نگرانیهای آن از بین میرود:
🔻1- محدود به برخی خودروهای پر طرفدار خارجی باشد که خدمات پس از فروش آنها در دسترس ما باشد.
🔻2- منابع ارزی مورد نیاز آن تا سقف محدود و صرفاً از منابع موجود در مرکز مبادله ارز و طلا تأمین شود.
🔻3- واردات خودرو صرفاً از طریق شرکتهای خصوصی و تحت کنترل وزارت صمت انجام شود.
h aba:
✅شکست اصلاحات در زمان پیروزی ظاهری
📝 عباداریان. ۱۴۰۳/۰۵/۰۳
بررسی شرایط انتخابات ۱۴۰۳ در کنار همه عوامل باید صورت بگیرد که در متنی در همین موضوع شکست اصولگراها را بیان کردیم و الان وضعیت اصلاح طلبان را، در اینکه هر دو جناح شکست خورده اند شکی نیست ولی با هم فرق دارند که همین تفاوت باعث میشود آنچه در باره شکست اصولگراها گفته شد با اصلاح طلبان فرق کند.
وقتی در سال ۹۶ پیروز شدند و همان جا بعد پیروز تذکر داده شد که کار تمام نیست بلکه از همین امروز انتخابات آینده شروع میشود اگر کارهای حزبی و تشکلی میخواهید انجام دهید که معلوم بود مثل همیشه در باد پیروزی خوابیدند و در این وادی هیچکس بصورت تشکل احزاب نمیخواهد کار کند و اگر اسم و تابلو برپاست بخاطر مناسبت هایی مثل انتخابات و.. هست چرا که هیچ تشکیلاتی وجود ندارد بر اساس آن بخواهند برآورد داشته باشند
اینکه چه تعدادی عضو دارند و کادرسازی صورت بگیرد از کارگروه هایی که حزب فعالیت دارد تا بتواند در راستای آینده نگری حرفی برای گفتن داشته باشند و اینکه همیشه به روز بوده و تشکیلات حزب از خودش و جامعه برآورد دور از ذهنی نداشته باشد تا در بزنگاه ها آماده برای رقابت ها باشد و از سازماندهی خود از طرفی و دیدگاه مردم بتواند بیشترین بهره را در راه رسیدن به اهداف حزب استفاده کند.
که این قسمت بیشتر به رویا می ماند گرچه لسانا میخواهند نشان دهند که اینگونه نیست ولی در طی چند دهه شاهد هستیم که احزاب در ایران شبه حزب هستند اسما برای مواقع انتخابات و بس.
اینکه در انتخابات ۱۳۹۶ اصلاحات برنده میدان بود شکی نیست چون نسبت به دور قبل هم بیشتر رای آورده و نشان از اقبال عمومی بطرفشان بوده وگرنه طبق معمول باید اگر مردم از آنان روی برگردانده بودند رای کمتر را در سبد خود میدیدند که آن هم دلایل خاص خودش را دارد که به پیروزی ۹۶ ختم شد
🔸 نکته حائز اهمیت اینکه خود اصلاحات مثل رقیب خود اصولگراها آنقدر شقه شقه هستند که وصل کردن آنان برای اهداف مشترک خودش از کشاندن مردم در مواقعی مثل انتخابات، پای صندوق هم سخت تر است چون منافع گروهی دخیل در اجماع می باشد که هر کدام سهم خواهی دارند
در احزاب اصلاحات بیش از تعداد انگشتان دو دست گروه ها با دیدگاههای متفاوت نسبت به موضوعات جامعه وجود دارد که هر کدام هم خودشان را دارای جایگاه در جامعه می دانند ولی بدون هیچ تشکیلاتی که در بالا اشاره شد که بصورت شفاف در جامعه جایگاه مردمی و... نشان داده شود، لذا با توجه به سیستم قدرت که سالها بین این جناحها دست بدست شده و پایه های خودشان را محکم کرده اند پس خودشان را نسبت به دیگران محق میدانند که در راس قدرت همیشه جای خوش کرده باشند.
🔸۱۴۰۳ محک خوبی بود تا طرفین بفهمند آنچه نمیدانند شناخت از مردم است
و در میدان کارزار به سربازان فرضی که فکر میکنند دارند و ندارند دلخوش نکنند
چون داشته های فرضی در برابر دشمن فرضی نهایتش پیروزی فرضی نصیب میکند و گول زننده است و عملا شکست قطعی را این معادلات فرضی بدنبال خواهد داشت.
اصلاح طلبان در طی این سالها در مواقع انتخابات علاوه بر هوادارانشان، چشم خود را به مردمی که از سیستم زده شده و به کنار رفته اند داشته که این طیف خودش شامل گروه های زیادی در جامعه می باشد و کثرت آنان برای جذب همیشه وسوسه کننده می باشد که در دور اول حدود ۶۰ درصد بودند که به میدان نیامدند و در دور دوم فضا برای اصلاح طلبان مهیا بود تا از این میدان بیشترین بهره را ببرد، چون رقیب در جذب افرادی از این جمعیت عاجز است با توجه به تفکرات و دیدگاههای خودشان و دایره ای محدود که خیل عظیمی از مردم را برای خودشان خودی محسوب نمیکنند هیچ، بلکه همیشه به آنان تاخته و فاصله شان را بیشتر کرده که انتخابات ۱۴۰۳ نسبت به ۱۴۰۰ برایشان پیامد ناگواری داشت ریزش بیش از ۲۵ درصدی هواداران خودشان که بجز با زبان صندوق در هیچ جای دیگری این را قبول نداشتند و ادعای بیشتر شدن محبوبیت هم داشتند.
نتیجه دور اول پیروزی ظاهری اصلاح طلبان در هوای مه آلودی بود که از تعداد نفرات طرفداران خود بیخبر بودند و نظرسنجی های موجود هم هیچگاه نتوانسته نتایج درستی بیرون بدهد، زمان کم شروع تا خاتمه کارزار برای اصلاحات گران تمام شد و عدم انسجام در جبهه مقابل فرصت را به اصلاحات داد وگرنه در دور اول هم اصولگراها میتونستند پیروز میدان و اصلاحات به محاق بروند.
یعنی عامل شکست اصولگراها خودشان بودند تا جبهه مقابل و بنوعی با کشاندن انتخابات به دور دوم عملا فرصت بازسازی به اصلاحات دادند تا در زمان باقیمانده خود را جمع و جور کرده و از شرایط اردوگاه رقیب که مشغول دعوای درون جناحی بودند و هر کدام دیگری را مقصر شکست میدانست، بیشترین بهره را ببرند.
و دوباره دست بسوی جمعیت عظیم خاموش و کنار کشیده از انتخابات دراز کند و شکست خود را در میدان دست رقیب رو شده در دور اول جبران کند و آن شد که دیدیم
از جمعیت ۶۰درصدی از گروههای مختلف آن با دیدگاه متفاوت به شرکت در دور دوم روی خوش نشان دادند
که عوامل زیادی را میتوان نام برد از قبیل
🔹لجاجت با جناح رقیب با توجه به تفکر بسته انان
🔹اعتماد کردن دوباره به اصلاحات
🔹یقین پیدا کردن با عدم شرکت و پیروزی اصولگراها که نمی خواستند اینگونه شود ولی شرایط را میدیدند برایشان مهیا است و لذا به پای صندوق آمدند و به اصلاحات رای دادند
🔹نفرات کاندیدای اصولگراها که نبودشان خیلی بیشتر کمک میکرد تا بودن آنان با آنچه گفتند و.. که باعث شد آرای خاکستری را بمیدان بیاورد.
⚫️نتیجه
شکست اصلاحات در زمان پیروزی ظاهری
وقتی نتایج دوره های قبل را بررسی میکنیم
بهتر میتوانیم شرایط امروز را دریابیم
آمار سال ۱۳۹۶ و ۱۴۰۳ را که بررسی کنیم اصلاحات حدود ۳۰ درصد ریزش داشته در سال ۹۶ بیش از ۲۳/۶ میلیون نفر سبد رای داشته اند و الان حدود ۱۷ میلیون نفر
ریزش ۳۰ درصدی اگر این شکست نیست چه میتوان نامید لذا
اصلاحات کاخ آرزوهایش را بر پایه های محکم و استواری بنا نکرده و اگر نخواهد در این فرصت خودش را با درست عمل کردن( در چیدمان مهره های کابینه مخصوصا پاکدستی و کارآمدی که بتواند چراغ امیدی در دل مردم روشن کنند) بازسازی کنند مرگ حتمی خود را خواهند دید چون تنفس مصنوعی این دفعه را بنا بر سلامت خود ندانند و در باد پیروزی نخوابند.
پس پیروزی ظاهری و شکست باطنی خود را قبول کنید هرچند بعید بنظر میرسد مثل رقیب که هنوز هم علل شکست را عوامل بیرون از خودشان میدانند.
فرصتی کوتاه برای ثابت کردن جناح خود دارید، این گوی و این میدون
🔸خداوند عاقبت امور این ملک را از دست احزاب اسمی بی جوابگو ختم بخیر کند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺🎥⛔️ موقع انتخابات که همه گفتید فیلترینگ را رفع می کنید، حالا چرا اجازه نمی دهید؟!
♨️ ویدیو کامل نطق تند و جنجالی نماینده مجلس که برای لحظاتی فضای مجلس را متشنج کرد؛ تنش و جنجال در مجلس بر سر طرح دوفوریتی رفع فیلترینگ
🔹عثمانی، نماینده مردم بوکان در مجلس: قالیباف طرح را وتو کرده؛ اینجا پادگان نیست بلکه مجلس است / نیکزاد: انتسابی که شما به رئیس مجلس دادید درست نیست / یعنی چه که میگویید اینجا پادگان نیست؟ این چه حرفی است؟
🔹علی نیکزاد که اداره جلسه علنی را برعهده داشت، در پاسخ گفت: با شناختی که بنده از شما دارم و سوابقی که از نمایندگی شما میشناسم اینگونه صحبت کردن مصلحت نیست. این چه الفاظی است که شما به کار بردید؟
🔹در حین صحبتهای محمدقسیم عثمانی تعدادی از نمایندگان نیز با صدای بلند و به نشانه مخالفت ۲ -۲ میکردند و عثمانی در واکنش به این صحبتها، کتاب آییننامه داخلی مجلس شورای اسلامی را بر روی میز خود کوبید.