رسیدگی به پرونده فولاد مبارکه آغاز شده است
رئیس کل دادگستری استان تهران:
🔹جلسات رسیدگی به پرونده فولاد مبارکه سپاهان در شعبه اول مجتمع ویژه رسیدگی به جرایم اقتصادی آغاز شده است.
🔹پیرو گزارش کمیسیون تحقیق و تفحص مجلس و دستور ریاست قوه قضاییه در خصوص بررسی و رسیدگی به مسائل مطرح شده در گزارش مربوط به فولاد مبارکه سپاهان، شعبه ویژهای برای بررسی همه جانبه موضوعات مطروحه و آسیب شناسی آن تعیین شد.
🔴 رهبر انقلاب: چهار سال نعمت خدمت، زود میگذرد اما کارهای بزرگ میتوان کرد مثل امیرکبیر و #رئیسی_عزیز
⏪ رهبر انقلاب در نخستین دیدار اعضای هیئت دولت چهاردهم:
▪️ شما امروز در جایگاهی قرار گرفتید که میتوانید در پیشرفت کشور و در ادارهی امور کشور مؤثر باشید. وزارت یک چنین موقعیتی را به شماها داده این نعمت الهی است، اینی که انسان بتواند خدمت کند به مردم این نعمت بزرگی است.
▪️ چهارسال زود میگذرد لکن در همین مهلت زود گذر کارهای بزرگ میتوان کرد. امیرکبیر سه سال در کشور حکومت کرد؛ کارهای بزرگی را بنیانگذاری کرد. خود آقای #رئیسی_عزیز ما سه سال حکومت کرد و ریاست کرد کارهای خوبی ایشان انجام داد و بعضی کارها را پایهگذاری کرد که انشاءاللّه ثمرهاش را بعدها کشور خواهد دید. ۱۴۰۳/۶/۶
تابستان برای مردم این 11 استان زودتر تمام شد!
🔹سازمان هواشناسی کشور نسبت به وقوع رگبار شدید باران و رعد و برق در 11 استان کشور هشدار داد.
🔹وقوع رگبار باران، رعد وبرق سه شنبه (6 شهریور) در گلستان، شمال سمنان، شمال خراسان رضوی، شمال چهارمحال بختیاری، غرب اصفهان، ارتفاعات در استانهای مازندران و تهران، چهارشنبه (7 شهریور) در شمال خراسان شمالی، ارتفاعات و دامنه در مازندران و شرق گیلان، شمال استانهای البرز و تهران و ارتفاعات استانهای سمنان و گلستان و پنجشنبه (8 شهریور) در ارتفاعات و دامنه در مازندران و شرق گیلان، شمال استانهای تهران و البرز و شمال شرق آذربایجان شرقی پیش بینی میشود.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
هشدار مدیریت بحران مدیرکل مدیریت بحران استان تهران با اشاره به صدور هشدار زرد هواشناسی، نسبت به فعالیت سامانه بارشی در ارتفاعات استان به ویژه شهرستان فیروزکوه هشدار داد: اتراق کتار مسیلها مخاطرهآمیز است.
🔹سامانه بارشی در ارتفاعات استان تهران تا پنج شنبه فعال است.
🔹طبق اعلام اداره کل هواشناسی از بعدازظهر امروز تا روز پنجشنبه هشتم شهریور شاهد فعالیت سامانه بارشی و ناپایداریهای همرفتی در کل استان به ویژه ارتفاعات و فیروزکوه خواهیم بود.
🔹وزش باد شدید و گردوخاک محتمل است و باید در خصوص استحکامبخشی سازههای سست و بنرهای تبلیغاتی مطمئن شد.
🔹احتمال کاهش کیفیت هوا وجود دارد.
🔹شهروندان از اتراق و برپایی چادرهای مسافرتی در حاشیه و بستر رودخانهها و مسیلها بپرهیزند.
🔹احتمال وقوع مخاطره در فعالیت طبیعتگردی و کوهنوردی بهویژه در ساعات بعدازظهر و اوایل شب نیز وجود دارد.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بهشتی که در جهنم تابستان می توان دیدش!
اینجا دشت ماهار شهر زنوز هس
شهر زنوز در ۲۵ کیلومتری شمال مرند و ۱۰۰ کیلومتری شمال تبریز واقع شده
زنوز طبیعت زیبا؛ چشمه های گوارا و زمین حاصلخیزی داره
آب وهواش معتدل و لطیف هس و مرکز پرورش بهترین؛ مرغوبترین و خوش خوراک ترین سیب ایران است که بهش شهر سیب هم میگن
حالا بعد از روستای زنوز یه روستای دیگه هم هس که بهش میکن ماسوله آذربایجان یا زنوزق
بنا به گفته مورخان قدمت روستای زنوزق حتی از روستاهای مشابه خود همانند ماسوله نیز بیشتر است و یه روستای تاریخی زنده محسوب میشه
زنوزق همه جاش پر از چشمه های خروشانه که بیشتر آنها در باغ ها می جوشن و یه منظره دلنواز جذاب و ارامش بخش و دیدنی رو درست کرده
زنوزق با چشم انداز عالی و پلکانی و سنگ فرش های زیباس در یه منطقه ی بسیار بکر قرار داره که هم برای علاقه مندان آثار تاریخی و هم برای طبیعت گردا فوق العادس
پس از حرکت از جاده زنوزو پس از طی کردن چندین کیلومتر به سمت کوه کمر به دشت بزرگ و سرسبز پر از گل های زیبا میرسین که توی تابستون به بهشتی رویایی تبدیل میشه
فتنه گران به دانشگاها برمیگردند....
🔻شریفی زارچی استاد اخراجی فعال در فتنه جنبش فواحش نوشته: بازگشت من به دانشگاه شریف قطعی شد و پس از یک سال وقفه، از ترم پاییز درس خواهم داد
✍ این برانداز فتنه گر هم بنام وفاق ملی به دانشگاه برگشت تا دوباره درس فتنه و آشوب و بی غیرتی به فرزندان این مملکت بدهد، اما عزیزان ما همچون آرمان علیوردی و روح الله عجمیان و....هیچگاه به خانه بر نمیگردند....
چفیه ی فلسطینی سعید جلیلی و شال عراقی او و چند نکته!
سعید جلیلی چرا از بابت اینگونه بدیهیات در حال دریافت هجمه هایی ست؟
آیا او واقعیت را درک خواهد کرد؟
متنی در کانال در دفاع از سعید جلیلی به بهانهی عکسی که با پرچم عراق روی دوشش منتشر کردن، نوشتم. هنوز هم کاربرها او را مینوازند و میگویند: چرا شال پرچم کشوری را روی دوش دارد که ما با آن ۸ سال جنگیدیم.
جلیلی و دفاعش از میهن که با شال گردنش نباید شناخته شود، بلکه با پایی که ندارد باید شناخته شود.
پرچم عراق دور گردن انداختن هم جرم نیست و قبح هم ندارد و بد هم نیست چون ما عراق را نه با صدام و حزب بعث که با شهید ابومهدی و هادی العامری و بچه های با غیرت بسیج مردمی اش که وقتی داعش حمله کرده بود میگفتند: اگر به ایران برسد حاضریم فدای ایران شویم، میشناسیم
اما این بدیهیات چرا درک نمیشود و چرا جلیلی آماج حملات است؟
در تمام طول سال های قبل سعید جلیلی به عنوان شخصیتی در اذهانِ بخش اعظمی از جامعه (حتی چهره های انقلابی) شناخته میشود که ظاهری محترم به خود میگیرد اما لشکری فحاش دارد که در کنار هواداران پاکش ماموریت خود را اینطور تعریف کردهاند که به هرکسی بتازند.
طوری که گویی جلیلی خداست.
آنها آنقدر او را مقدس کرده اند که در همین ایام اخیر حتی جلوی رهبری هم (مراجعه کنید به اکانت های توئیتری این تیم، نمونه بسیار است) بایستند و ایشان را بی حرمت کنند اما جلیلی را نه!
جامعه اینها را می بیند و سکوت می کند. از طرفی همواره از خودش میپرسد: دو حالت بیشتر ندارد، یا جلیلی از اینها خبر ندارد که اگر خبر ندارد باید برای ایرانی که او در راسش قرار بگیرد فاتحه خواند.
یا خبر دارد و عین خیالش نیست که باز هم باید فاتحه خواند.
مطمئن باشید بسیاری از کاربران غیر انقلابی که این چند روز به جلیلی حمله کردند اگر خودشان در شرایطی باشند که یک موکب عراقی از آنها تقدیر کرده و شال عراق را گردنشان بیندازند به حکم شرافت و احترام به میزبان به آن شال احترام میکنند.
اما وقتی به سعید جلیلی میرسند این را فراموش میکنند.
اما مشکل، حلقه ی اطراف و انبوه رسانههایی است که کنار او هستند و گروه فشاری که راه انداخته اند تا هرکسی انقلابی ست جرات نکند علیه او حرف بزند و اگر هم کسی انقلابی بود و (متفاوت از این جماعت شناخت پیدا کرد و یقین داشت که او نه تنها اصلح نیست که ناکار آمد هم هست و توان مدیریت رسانههای خود را ندارد) اما به حکم انتخابِ بین بد و بدتر مجبور شده به جلیلی رای بدهد؛ نه تنها قدردانش نیستند و نمی کوشند نظرش را مثبت کنند که رایش را تا روز انتخابات چون امان نامه ای می بینند که به واسطه اش فعلا به او کاری نداشته باشند تا بعدا از خجالتش در بیایند.
بی تفاوتی سعید جلیلی نسبت به اطرافیانش و این رفتار زننده ی رسانه هایش که دقیقا یادآور تکفیری ها هستند نه به من ضرر میرساند نه به دیگران!
فقط و فقط خود جلیلی است که اگر هزار میلیارد رای هم بیاورد باید یقین داشته باشد که از پزشکیان که نه، بلکه از دختر پزشکیان هم شکست خواهد خورد و طرف مقابل با یک رای بیشتر پیروز میشود.
چه ما او را شبیه به شهید رئیسی برای مردم روایت کنیم. چه به دروغ به ملت بگوییم طرف مقابلش اگر رای بیاورد در شب اول محرم رقاصی میکند!!
جلیلی تا وقتی فکری برای رفتار رسانه ای سیاسی خود و تیمش که در اذهان یکپارچه دیده میشود، نکند، ما هر دروغی هم علیه رقیبش بگوییم، پزشکیان که نه دختر پزشکیان هم در انتخابات شرکت کند؛ سهم ما با او، کاپ اخلاق و مقام دومی همه ی انتخابات طول تاریخ است.
من به حکم عقل و شرافت جلیلی را فرزند ایران میدانم. اما این فرزندِ ایران اگر موارد فوق را نفهمد محکوم به فناست. به همان شکلی که احمدی نژاد نفهمید....
🔰نامه آیت الله العظمی سبحانی به رئیس مجلس شورای اسلامی
بسم الله الرحمن الرحیم
حضور محترم جناب آقای دکتر قالیباف - دام مجده
ریاست محترم مجلس شورای اسلامی
با اهداء سلام و عرض تسلیت بمناسبت ایام اربعین سالار شهیدان علیه السلام
تصدیع میدهد؛ در خبرها آمده است «تعطیلی شنبه مجدداً در مجلس بررسی میشود»! علت بازگشت به مجلس چنین بیان شده تعطیلی شنبه به نفع کشور و اقتصاد میباشد و این کار بر اساس تعطیلات جهانی است تا در مراودات جهانی و اقتصادی دچار مشکل نشویم
نظر جنابعالی و همه نمایندگان مجلس را به امور ذیل جلب میکنم
1-آیا مصوبهای که از طرف شورای نگهبان مردود شمرده شده و نهادنظارت بر مصوبات مجلس نیز آنرا مغایر با مصالح دانسته است و جمعی از مراجع نیز آن را نپذیرفته اند چگونه این طرح بار دیگر به مجلس برمیگردد.
2-در متن خبر تعطیلی روز شنبه چنین توجیه شده است: تعطیلی شنبه به نفع اقتصاد کشور، است. این استدلال عجیب است تعطیلی شنبه، یعنی تعطیلی کلیه دستگاههای مولد. آیا چنین کاری به نفع اقتصاد کشور است؟!
3-جمعی که با خارج ارتباط دارند از ۵ درصد از جمعیت کشور فزون تر نیست، چگونه یک اکثریت فدای اقلیت شود.
4-چگونه می توان فرهنگ ملی و دینی را که سابقه هزارو چهارصد سال و اندی دارد، با یک قیام و قعود به هم زد؛
5- محور تنها مسائل اقتصادی نیست. تعطیلی روز شنبه، تعطیلی مراکز تحصیلی، دانشگاهها و مدارس و حوزهها و مراکز پژوهشی را در پی دارد آیا این به نفع کشور است.
6-از همه گذشته تعطیلی شنبه بر خلاف قانون اساسی است که میگوید تعطیلی هفته روز جمعه است و این عبارت مفید حصر است. چنانکه دو اصلی که که در کنار آن آمده است نیز مفید حصر است: "زبان فارسی" که زبان رسمی کشور است (اصل 15) . آیا میتوان عبری را هم به رسمیت شناخت؟! پرچم کشور اسلامی از سه رنگ تشکیل شده(اصل 18) آیا میتوان رنگ چهارمی به آن افزود.
اینجانب از حضرتعالی و سایر نمایندگان تقاضا میکنم اجازه ندهید چنین طرحی بار دیگر وارد کمیسیونهای مجلس شود امروز کشور مشکلات فراوانی دارد و نباید وقت مجلس را با امثال این مسائل تلف کرد.
قم – جعفر سبحانی
5 شهریور 1403
.
♻️ رهبر انقلاب در نخستین دیدار دولت چهاردهم: آقای رئیس جمهور برای انتخاب وزیران با من مشورت کردند. برخی را تایید و برخی را هم تاکید کردم. تعداد زیادی را هم نمیشناختم و نظری نداشتم.
این بیانات رهبر انقلاب اولا به معنای آن است که رئیس جمهور انتخاب کردهاند و بعد با رهبر انقلاب درباره انتخاب خود مشورت کردهاند و رهبر انقلاب، در مقام مشورت، انتخاب وی را تأیید یا نسبت به آن انتخاب تأکید کردهاند. این یعنی اگر گزینههای دیگری مورد مشورت قرار میگرفت شاید آنها را تایید یا تأکید میکردند. به هر صورت این انتخاب شخص رئیس دولت است.
ثانیا وقتی ایشان میفرمایند تعداد زیادی را نمیشناختم یعنی از میان ۱۹ وزیر، بیش از نیمی از آنها اساسا برای ایشان شناخته شده نبوده.
متأسفانه آقای پزشکیان در مجلس طوری داستانپردازی کرد تا به مخاطب القا شود که همگی توسط رهبری انتخاب شدهاند! و متأسفانه علیرغم اینکه مطابق ضربالمثل ایرانی "شنونده باید عاقل باشد" تعداد زیادی از نمایندگان بدون تأمل در سیره عملی و نظرات اعلامی رهبر انقلاب، به همه کابینه رأی دادند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رهبر معظم انقلاب امروز در دیدار با رئیس جمهور و کابینه جدید رسما اعلام کردند که "تعداد بیشتری از وزرای پیشنهادی را نمیشناختند و درباره آنها نظری نداشتند" اما سخنان پزشکیان در مجلس طوری بود که انگار تک تک این افراد را رهبرانقلاب پیشنهاد داده اند و وظیفه نمایندگان است که به همه کابینه رای بدهند.
جالب اینکه برخی از نمایندگان انقلابی نیز تحت تاثیر همین حرفها، به کل کابینه رای مثبت دادند و این جو از چند روز قبل توسط برخی از نمایندگان اصولگرا در مجلس راه افتاده بود. یک نفر از همینهایی که با رای امت حزب الله در تهران وارد مجلس شده بود هفته قبل به خود من میگفت باید به همه کابینه رای مثبت بدهیم چون کل کابینه را آقا تایید کرده است!
چقدر رهبری مسلط صحبت کردن
با آرامش
با جامع بینی
با نگاه پدرانه
حالا دیگه از رهبری خرج شده
کابینه هم رای آورده
رهبری طوری حرف زد تا دست دشمنان و افراد مریض دوگانگی بین رهبری و پزشکیان نباشه و دولت با هر توانی کارش رو شروع کنه و بحث و جدل ها تموم بشه...
رهبری سکوت نکرد
فریاد هم نزد
دست افراد مریض آتو نداد
جامع نگر بود
شرایط ایران و جهان رو در نظر داشت
هنوز تو دور دوم انتخابات (جلیلی پزشکیان) نمونده بود
رهبری ایران و انقلاب رو در نظر دارد
نه فقط یک طیف فکری یا سیاسی موافق یا مورد مطلوب خود
خدایا رهبرم را حفظ کن🙏
به وجود رهبرم افتخار میکنم❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 رهبر انقلاب: باید در فضای مجازی حکمرانی قانونمند وجود داشته باشد. اگر فضای مجازی قانونمند شود، تبدیل به فرصت خواهد شد
26.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 رهبر انقلاب: اگر به لایههای زیرساختی هوش مصنوعی نرسیم ممکن است در دنیا آژانسی برای هوش مصنوعی مثل انرژی اتمی تشکیل دهند و مانع پیشرفت کشور شوند
رهبر انقلاب در نخستین دیدار اعضای هیئت دولت چهاردهم:
🔹امروز هوش مصنوعی با یک شتاب حیرتدهندهای یعنی انسان متحیر میشود از شتابی که این فناوری عجیب در دنیا پیدا کرده و دارد پیش میرود. خب، دستگاههای ما، الان دستگاههای مختلف ما، نظامی و غیرنظامی از هوش مصنوعی دارند استفاده میکنند بهرهبرداری میکنند اما این ما را فریب ندهد. در مسئلهی هوش مصنوعی بهرهبردار بودن امتیاز نیست، لایههای عمیقی دارد این فناوری باید در آن لایهها مسلط شد. آن لایهها دست دیگران است.
🔹اگر شما نتوانید لایههای عمیق و متنوع هوش مصنوعی را، این فناوری را تأمین کنید فردا اینها یک ایستگاهی مثل ایستگاه اتمی، آژانس اتمی درست میکنند برای هوش مصنوعی که الان دارند مقدماتش را فراهم میکنند، که اگر چنانچه به آن ایستگاه رسیدید باید اجازه بگیرید در فلان بخش از هوش مصنوعی استفاده کنید در فلان بخش دیگر حق ندارید استفاده کنید اینجوری. زرنگهای دنیا دنبال این چیزها هستند. فرصتطلبها و قدرتطلبهای دنیا یک آژانس هوش مصنوعی هم به وجود میآید آن وقت اجازه نمیدهند شما از این منطقه عبور کنید.
🔹خودتان باید برسید به فناوریهای عمیق و ژرف این مسئله، لایههای زیرساختی. لایههای زیرساختی هوش مصنوعی را باید در کشور دنبال کنید. ۱۴۰۳/۶/۶
رهبر انقلاب:
👈 خدا را شکرگزاریم که بحمدالله دولت با همت رئیس جمهور محترم و با 👈 کمک ارزندهی مجلس 👉 شکل گرفت.
👈این خیلی نعمت بزرگی است. 👉
در دولتهای گذشته گاهی تا نزدیک یک ماه یا بیشتر دولت نمیتوانست شکل بگیرد و همهی وزرا از مجلس رأی اعتماد نگرفته بودند.
👈این را خدا لطف کرد به شما و به ما و به کشور که بحمدالله همهی وزرا از مجلس، با اعتماد مجلس به آنها به سلامتی بیرون آمدند. 👉
________________
1️⃣ رهبری کار مجلس را #کمک_ارزنده نامید
2️⃣ تشکیل دولت و کمک مجلس را #نعمت_خدا نامید
3️⃣ رأی آوردن کل کابینه را لطف خدا به دولت و به همه مردم و کشور دانست
🔴 آقای پزشکیان! دیرهنگام بود ولی قابل تقدیر
✍ #حسین_شریعتمداری
♦️روز شنبه، چند روز بعد از اظهارات آقای پزشکیان که سوءاستفاده گسترده دشمنان از اظهارات ایشان و متهم کردن نظام به مهندسی انتخابات را در پی داشت، روزنامه دولتی ایران به صحنه آمده و سعی کرد سخنان جناب پزشکیان را بهگونهای قابل قبول تفسیر (بخوانید اصلاح) کند!
♦️این اقدام دولت محترم اگرچه دیرهنگام انجام گرفته ولی قابل تقدیر است و کاش در همان ساعات اولیهای که اظهارات رئیسجمهور با سوءاستفاده گسترده دشمنان روبهرو شده بود صورت میپذیرفت.
♦️دشمنان نظام و بدخواهان تابلودار مردم ایران طی چند روز گذشته با سوءاستفاده از سخنان آقای پزشکیان و تهیه و پخش دهها برنامه تلویزیونی اصرار داشتند که مجلس را هیچکاره، رئیسجمهور را بیاختیار، انتخاب وزیران و رای اعتماد نمایندگان را نمایشی! و... قلمداد کنند و حتی اعلام میداشتند که آقای پزشکیان به واقعیتی(!) اعتراف کرده است که سالهاست بر آن تاکید داشتهایم!
♦️و بالاخره با تشکر از دولت محترم و شخص رئیسجمهور به خاطر توضیحات یاد شده، وظیفه خود میدانیم که خاضعانه عرض کنیم؛ جناب پزشکیان عزیز! دیرهنگام بود ولی قابل تقدیر .
🇮🇷🇵🇸
🍃🌹🍃
🌷الّلهُـمَّ ؏جـِّل لِوَلیِّـڪَ الفــَرَج🌷
بازی تمام شد / ظریف استعفای خود را پس گرفت و به دولت بازگشت
🔹محمدجواد ظریف: پس از پیگیریها و رایزنی های مدبرانه ریاست محترم جمهوری و با دستور کتبی ایشان، با توکل بخدا و امید به همراهی و راهنمایی مردم بزرگوار، انجام وظیفه در معاونت راهبردی رئیس جمهور را ادامه خواهم داد.
✍ استعفای ظریف در آن مقطع این خاصیت را داشت که بگویند وزرا را رهبری انتخاب کرده و شورای ظریف هیچکاره بوده . حالا که به هدفشان رسیدند استعفا را پس گرفتند و به کار برگشتند....
بنا به تاسی از منش رهبر فرزانه نباید به این چالش دامن بزنیم ولی واقعیتی که باید بصیرت افزایی شود:
رهبر انقلاب در نخستین دیدار دولت چهاردهم: آقای رئیس جمهور برای انتخاب وزیران با من مشورت کردند. برخی را تایید و برخی را هم تاکید کردم. تعداد زیادی را هم نمیشناختم و نظری نداشتم.
این بیانات رهبر انقلاب اولا به معنای آن است که رئیس جمهور انتخاب کردهاند و بعد با رهبر انقلاب درباره انتخاب خود مشورت کردهاند و رهبر انقلاب، در مقام مشورت، انتخاب وی را تأیید یا نسبت به آن انتخاب تأکید کردهاند. این یعنی اگر گزینههای دیگری مورد مشورت قرار میگرفت شاید آنها را تایید یا تأکید میکردند. به هر صورت این انتخاب شخص رئیس دولت است.
ثانیا وقتی ایشان میفرمایند تعداد زیادی را نمیشناختم یعنی از میان ۱۹ وزیر،حداقل بیش از نیمی از آنها اساسا برای ایشان شناخته شده وئ تاییدنبوده.
متأسفانه آقای پزشکیان در مجلس طوری داستانپردازی کرد تا به مخاطب القا شود که همگی توسط رهبری انتخاب شدهاند! و متأسفانه علیرغم اینکه مطابق ضربالمثل ایرانی "شنونده باید عاقل باشد" تعداد زیادی از نمایندگان بدون تأمل در سیره عملی و نظرات اعلامی رهبر انقلاب که تاکید کردهاند در تعیین مديران دخالت نمیکنند، با این استدلال که تمام کابینه مورد تایید رهبری است به همه کابینه رأی دادند!
📢 رهبر انقلاب: چهار سال نعمت خدمت، زود میگذرد اما کارهای بزرگ میتوان کرد مثل امیرکبیر و #رئیسی_عزیز
📩 رهبر انقلاب در نخستین دیدار اعضای هیئت دولت چهاردهم:
✏️ امروز همهی این وزرای محترم و شما برادران و خواهران عزیزی که مورد اعتماد رئیسجمهور و مجلس قرار گرفتید همهتان مقامات عالیرتبهی این کشورید وظیفهی همهی ماست که از شماها حمایت کنیم، کمکتان کنیم اگر احتیاج به کمک داشته باشید و تلاش کنیم که انشاءاللّه شما در کارهایتان موفق باشید.
✏️ شما امروز در جایگاهی قرار گرفتید که میتوانید در پیشرفت کشور و در ادارهی امور کشور مؤثر باشید. وزارت یک چنین موقعیتی را به شماها داده این نعمت الهی است، اینی که انسان بتواند خدمت کند به مردم این نعمت بزرگی است.
✏️ چهارسال زود میگذرد لکن در همین مهلت زود گذر کارهای بزرگ میتوان کرد. امیرکبیر سه سال در کشور حکومت کرد؛ کارهای بزرگی را بنیانگذاری کرد. خود آقای #رئیسی_عزیز ما سه سال حکومت کرد و ریاست کرد کارهای خوبی ایشان انجام داد و بعضی کارها را پایهگذاری کرد که انشاءاللّه ثمرهاش را بعدها کشور خواهد دید. ۱۴۰۳/۶/۶
تایید مسیر همکاری و وفاق توسط رهبر معظم انقلاب آیا برای سوپر انقلابی ها درس آموز می شود؟
بیانات واضح رهبر معظم انقلاب درباره رای اعتماد کامل مجلس به وزرای پیشنهادی و «ارزنده» خواندن آن همراه با شکر خداوند متعال، بسیار درس آموز است. به ویژه برای سوپرانقلابیهایی که در این چند روز انواع توهینها را به مجلس روا داشتند و این اقدام که حالا مورد تایید رهبری قرار گرفته را یکسره اشتباه میدانستند.
اما حالا که مشخص شد جریان پرسروصدای مجلس و برخی فعالان مجازی، نسبتی با اندیشه و نگاه رهبر معظم انقلاب در موضوع مسائل اساسی کشور ندارند، باید از آنها پرسش بیشتری هم داشت. ایشان وزرای تایید شده را به سه دسته تقسیم میکنند. یا نمیشناختند، یا تایید کردهاند یا تاکید نمودهاند. باید از آقای ثابتی و رسایی پرسید که بنظرشان آقایان عراقچی و میدری جز کدام دسته است. اینان که معاون وزیر و برای همه سیاسیون شناخته شده هستند، قطعا در دسته ناشناختههای رهبری قرار نمیگیرند. پس یا تایید و یا تاکید شدهاند. پس احتمالا «آن یک نفری» که آقای ثابتی در جلسات رای اعتماد میگفت، واقعا تاییدی فرموده بودند.
بعد از عبور از این سوپرانقلابیهای همیشه مدعی، باید منطق ولی فقیه را فهم نمود. برای ایشان واقعا پیشرفت کشور و انقلاب مهم است و چون از بن دندان معتقد به مردمسالاری دینی هستند، از رییسجمهور منتخب مردم هم حمایت تمام قد مینمایند تا در این مسیر موفق باشد. به ویژه زمانیکه آن شخص حرف از اتحاد درونی و وفاق در کشور بزند. حمایت چندبارهی ایشان از دولت پزشکیان فارغ از بحثهای کودکانهی سیاسی است که برخی آقایان در مجلس پیش گرفتهاند.
لذا مهم است که انقلابیون صدیق و معتقد به ولی فقیه بزرگوار و حکیم، راه خود را از سوپرانقلابیون جدا کرده و به جای نقد سیاسی و به دور از انصاف دولت مستقر، نقد فنی برای بهبود شرایط کشور را سرلوحه کار خود قرار دهند. بدبینی نسبت به شخصی که هنوز هیچ فعالیت اجرایی مشخصی در جایگاه ریاست جمهوری نداشته، دور از انصاف و نقد فنی است و با مشی دو ماه اخیر رهبر معظم انقلاب در تناقض است. البته مرزبندی سیاسی ما با آقای رییسجمهور جای خودش مستحکم است. و اگر خدای نکرده آقای پزشکیان و دولتشان مسیری خلاف آرمان های انقلاب اسلامی و منویات رهبر معظم انقلاب رفتند، ما به وظیفه انقلابی خود، کنشگری لازم را خواهیم داشت. اما امروز و در این لحظه پشت سر رهبری، «باور داریم که پیروزی آقای پزشکیان، پیروزی همه ماست».
🔺 تشکر حسین شریعتمداری از مسعود پزشکیان /حرف های رئیس جمهور درباره انتخاب وزیران با هماهنگی رهبری واقعیت ندارد
🔹حسین شریعتمداری در روزنامه کیهان نوشت:
🔹آقای دکتر پزشکیان در جلسه رای اعتماد مجلس به وزیران پیشنهادی به صراحت اعلام کرد که همه وزیران را با هماهنگی رهبر معظم انقلاب انتخاب کرده است! و حتی به چند نمونه اشاره کرده و اظهار داشت که قبل از ایشان، حضرت آقا، آنها را انتخاب کرده بودند! از همان هنگام معلوم بود که سخنان آن روز رئیسجمهور محترم در جلسه علنی مجلس نمیتواند واقعیت داشته باشد، چرا که بهگونهای آشکار با روش و منش بارها اعلام شده حضرت آقا در تناقض بود. ولی متاسفانه از هیچکس (تقریباً از هیچکس) صدایی به اعتراض بلند نشد!
🔹روز شنبه، چند روز بعد از اظهارات آقای پزشکیان که سوءاستفاده گسترده دشمنان از اظهارات ایشان و متهم کردن نظام به مهندسی انتخابات را در پی داشت، روزنامه دولتی ایران به صحنه آمده و سعی کرد سخنان جناب پزشکیان را بهگونهای قابل قبول تفسیر (بخوانید اصلاح) کند! ایران نوشت؛ «برخی تلاش داشتند تا سخنان رئیسجمهور را چنان وارونه جلوه دهند که گویی این رهبری انقلاب است که تکتک وزرا را انتخاب و به واسطه رئیسجمهور به مجلس معرفی میکند...
🔹و بالاخره با تشکر از دولت محترم و شخص رئیسجمهور به خاطر توضیحات یاد شده، وظیفه خود میدانیم که خاضعانه عرض کنیم؛ جناب پزشکیان عزیز! دیرهنگام بود ولی قابل تقدیر .