رهبر انقلاب: رژیم صهیونی جنایتکار و تروریست، میهمان عزیز ما شهید هنیه را در خانهی ما به شهادت رسانید و ما را داغدار کرد، ولی زمینهی مجازاتی سخت برای خود را نیز فراهم ساخت... ما در این حادثهی تلخ و سخت که در حریم جمهوری اسلامی اتفاق افتاده است، خونخواهی او را وظیفهی خود میدانیم.
#لبیک_یا_خامنه_ای
#محرم
#اربعین
🌹امام علی (علیهالسلام) فرمودند :
♦️سرمايه اى از عقل سودمندتر نيست ،
و هيچ تنهايى ترسناك تر از خودبينى ،
و عقلى چون دورانديشى ،
و هيچ بزرگوارى چون تقوى ،
و همنشينى چون اخلاقى خوش ،
و ميراثى چون ادب ،
و رهبرى چون توفيق الهى ،
♦️و تجارتى چون عمل صالح ،
و سودى چون پاداش الهى ،
و هيچ پارسايى چون پرهيز از شُبهات ،
و زُهدى همچون بىاعتنايى بدنياىحرام ،
و دانشى چون انديشيدن ،
و عبادتى چون انجام واجبات ،
و ايمانى چون حياء و صبر .
و خويشاوندى چون فروتنى ،
و شرافتى چون دانش ،
و عزّتى چون بردبارى ،
و پشتيبانى مطمئن تر از مشورت كردن نيست. "
📚133 نهج البلاغه
🔴 کجا بودند آن روز که مستضعفین خون خود را می دادند؟
♦️امام خمینی (ره):مستضعفین بودند که دنبال انبیا بودند، دنبال علما بودند، دنبال اولیا بودند. نهضت ما هم با مستضعفین پیش رفت، مستکبرین یا فرار کردند یا در منازل خود نشستند.
♦️آنهائی که امروز برای استفاده نامشروع می خواهند سر این سفره بنشینند کجا بودند آن روز که مستضعفین خون خود را می دادند، یا در بیغوله ها بودند و یا در خارج. این مستضعفینند که نهضت ما را به پیش بردند، اینها هستند که خون خود را ریختند.
📚 صحیفه امام؛جلد7؛صفحه32۷
🔴 مبادا این جانِ با ارزشِ انسانی را به غیر بهشت بفروشید. ارزش جان شما بهشت است
♦️ رهبرمعظم انقلاب: «انّ الله اشتری من المؤمنین أنفسهم و أموالهم بأنّ لهم الجنّة»؛ این جان را خدای متعال با بهشت معامله میکند. «هی فلا تبیعوها بغیرها»، مبادا این جانِ با ارزشِ انسانی را به غیر بهشت بفروشید. ارزش جانِ شما بهشت است. جان شما ارزشی به قدر بهشت دارد.
♦️ آنچه که برای یک انسان اهمیت دارد، این است؛ موفقیت در این دنیا، چشم انداز خوب و در نهایت چشم انداز رضوان الهی و بهشت الهی است. این با مجاهدت به دست میآید، با صبر به دست میآید، با پرهیزگاری و پاکدامنی به دست میآید و با تلاش خستگی ناپذیر به دست میآید.
♦️ در مقابل چالشهایی که دشمن آفریده، انسان سختیهایی را تحمل می کند ؛ اما قرآن به ما میگوید از این سختیها نترسید: «ان تکونوا تألمون فإنّهم یألمون کما تألمون»؛ اگر شما از ناحیهی آسیب دشمن رنجی را تحمل میکنید، دشمن هم از ناحیهی مقاومت، صبر و رشادت شما رنجهایی را تحمل میکند؛ اما با این فرق: «و ترجون من اللَّه ما لا یرجون»؛ چشمانداز برای شما چشم اندازِ روشن است، اما برای دشمن نه.
🌹 خاطره رهبرمعظم انقلاب از سخنرانی در مراسم تشیبع شهیدان رجایی و باهنر و شهدای هشتم شهریور
♦️ مواظب بودند مبادا از هیجان بیفتم!
«احساسات من در آن موقع طبیعی است که چه احساساتی بود؛ دو دوست عزیز و قدیمی، دو انقلابی، دو عنصر طراز اوّل جمهوری اسلامی را از دست داده بودیم و من شدیداً احساس خسارت میکردم، احساس ضایعه میکردم، احساس غم میکردم و از طرفی نسبت به آن کسانی که عاملین این حادثه بودند احساس خشم میکردم.
♦️و لذا هم بود که فردا صبح زود با اینکه خیلی بیحال بودم، پاشدم سوار ماشین شدم، آمدم برای تشییع جنازه به مجلس و با اینکه اطبّا همه من را منع میکردند که شرکت نکنم و دخالت نکنم، دیدم طاقت نمیآورم که در مراسم شرکت نکنم؛ آمدم آنجا روی ایوان جلوی مجلس و یک سخنرانیای هم با کمال هیجان کردم که دُوروبر من را دوستان گرفته بودند که نبادا من بیفتم؛ از بس هیجان داشتم.»
🌹شهيد مظلومي که به همراه شهيدان رجايي و باهنر به شهادت رسيد ولي نامي از او برده نمي شود./ "شهيد سيّد عبدالحسين دفتريان" مسئول امور مالي نخست وزيري.
♦️شهيد سيّد عبدالحسين دفتريان فرزند انقلاب و از سلاله پاك پيامبر اسلام(صلي الله عليه و آله و سلّم) در 21 آذر سال 1323 در اصفهان، در خانواده اي نسبتاً متوسط و مذهبي بدنيا آمد. دوران تحصيلات ابتدائي و متوسطه را در اصفهان گذراند، به نحوي كه در ضمن تحصيل، به كار اشتغال داشت و قسمتي از هزينه خانواده را تقبل مي نمود. پس از پايان خدمت سربازي موفق به اخذ ديپلم گرديد و در سال 1348 وارد مدرسه عالي بازرگاني شد. رشته تحصيلي شهيد دفتريان، حسابداري و اقتصاد بود كه در سال 1352 موفق به اخذ مدرك ليسانس از مدرسه عالي بازرگاني شد.
♦️از لحاظ مراتب شغلي به ترتيب ابتدا در تيرماه 1348 وارد وزارت دارائي گرديد كه در قسمت مالياتها به سِمَت مميّزی اشتغال داشت و بعد از چندي به ديوان محاسبات منتقل شد و سپس به سِمَت سر مميّز در وزارت مسكن و شهر سازي به كار اشتغال يافت و نيز همزمان با آن عهده دار مسئوليت امور مالي سازمان محيط زيست بود و تا پيروزي انقلاب شكوهمند اسلامي ايران به رهبري امام خميني، سِمَت معاونت مالي را دارا بود. پس از انقلاب مدّتي در شركت واحد به سمت رئيس هيئت مديره انتخاب شد و پس از آن به دعوت وزارت دارائي در دي ماه سال 1359 مسئوليت مديريّت مالي نخست وزيري را به عهده گرفت.
♦️به گواهي همسر شهيد و كليه كساني كه به نحوي با وي آشنائي داشتند، ايشان فردي بسيار جدي، سريع العمل، صدّيق و پر كار بود و شايد يكي از دلائل تغيير سِمَتهاي نامبرده همين خصوصيات ويژه اخلاقي بوده است و نيز از طرفي احساس مي كرد كه بنا بر عهدي كه براي خدمت به اسلام و وطن عزيزش دارد، مسئوليتهايي كه به او واگذار كرده اند كم است و از سوي ديگر چون وي را فردي لايق و صديق يافته بودند، پيشنهادات بسياري در زمينه سِمَتهاي مختلف مملكتي به ايشان ارائه مي گرديد.
♦️در روز 8 شهريور 1360 و در لحظه اي که در دفتر نخست وزيري انفجار رخ مي دهد، احتمالاً هنوز ناهار صرف نكرده بود و وقتي كه صداي انفجار را مي شنود بلافاصله براي كمك به برادران حاضر در نخست وزيري اتاق كار خود را ترك مي كند و براي جمع آوري اسناد و مدارك مهمي كه وظيفه حفاظت از آنها را به عهده داشت به طبقه بالا مي رود، پس از نجات اسناد، هنگامي كه تصميم مي گيرد به طبقه پائين بيايد، به علت فشار غليظ دود ناشي از انفجار كه منجر به بسته شدن راه پله ها و كليه راههاي خروجي شده بود، تصميم مي گيرد به وسيله آسانسور به طبقه پائين بيايد. چند لحظه پس از حركت آسانسور، ناگهان جريان برق ساختمان قطع مي شود و آسانسور متوقف مي گردد. در اين هنگام شهيد دفتريان، دست خود را از شكاف زير در آسانسور بيرون آورده و استمداد مي طلبد. بنا به گفته شاهدان عيني و برادران حاضر در صحنه حادثه، شيلنگ كپسول اكسيژن را به داخل آسانسور هدايت مي كنند، ناگهان دود و آتش به نحوي محوطه را تاريك مي كند كه چشم انسان قادر به ديدن صحنه نبوده است. پس از اطفاي حريق، با شكستن درب آسانسور، پيكر مطهّر شهيد سيّد عبدالحسين دفتريان را از آسانسور خارج نموده و به بيمارستان انقلاب كه جنب نخست وزيري قرار دارد منتقل مي نمايند. بنا به گفته برادر پاسداري كه از نزديك شاهد لحظات آخر حيات شهيد بوده است، فعاليّت شديد امداد گران بيمارستان براي دادن تنفّس مصنوعي به وي آغاز مي گردد ولي با كمال تأسف پيش از شروع خدمات درماني، دعوت حق را لبيك گفته و به جدّ والا تبارشان حضرت موسي بن جعفر عليه السّلام كه ايشان از نسل پنجاه و دوم آن حضرت بوده است ملحق مي گردد. قاتل کسي نبود جز مسعود کشميري ملعون که از اعضاي سازمان پليد مجاهدين ضدّ خلق بود و بر جايگاه دبير شوراي عالي امنيّت ملّي هم تکيه زده بود، امّا خيانت ابدي را به جان خريد...
🌹شادي روح پاک شهداي حادثه دفتر نخست وزيري، شهيدان رجايي، باهنر و دفتريان، ذکر حمد و سوره و صلوات
🔴ربوده شدن "امام موسی صدر" رهبر شیعیان لبنان 9 شهریور 1357
♦️امام موسی صدر در سال 1307 ش (1343 ق) در شهر مقدس قم دیده به جهان گشود. پس از تکمیل دروس مقدماتی، از محضر علمی و معنوی آیات عظام سیدصدرالدین صدر (پدرش)، سید محمد محقق داماد، سید حسین بروجردی و امام خمینی(ره) کسب فیض نمود. سپس عازم نجف اشرف شده و از محضر عالمان و فقیهان آن دیار نیز بهره مند گردید و به درجه اجتهاد نائل آمد.
♦️امام موسی صدر پس از وفات آیت اللَّه سیدعبدالحسین شرف الدین، رهبری شیعیان لبنان را به عهده گرفت و آنان را از وضعیت ناهنجار فرهنگی، اجتماعی و سیاسی رهایی بخشید و در برابر دسیسه های دشمنان اسلام، آنان را در تشکیلات "حرکت المحرومین" متشکل ساخت.
♦️این مجاهد نستوه و خستگی ناپذیر با هدف ایجاد اتحاد بین اعراب و جلب حمایت کشورهای عربی و متقاعد ساختن آنان به منزوی کردن اسراییلِ متجاوز و تحریم هرگونه رابطه با اشغالگران فلسطین و به منظور تقویت جنبش محرومین و تهیه سلاح، به کشورهای مختلف سفر می کرد. امام موسی صدر، به تدریج جزء بزرگترین شخصیت های سیاسی جهان به شمار آمد و در پی دعوت رسمی دولت لیبی، به این کشور سفر نمود، ولیکن براثر توطئه دشمنان انقلاب اسلامی، در همان سفر ربوده شد. گرچه اخبار ضد و نقیضی درباره زندانی بودن وی منتشر می شود، با این حال هنوز اطلاعات موثّقی از ایشان به دست نیامده است.
🔴سیر "نفوذ" كشمیری در دفتر نخست وزیری
✅ نفوذ در اداره دوم ضد اطلاعات ارتش از طریق رئیس دفتر دولت بازرگان
♦️سرهنگ محمدمهدی كتیبه، رئیس وقت اداره دوم ارتش، در خصوص چگونگی نفوذ كشمیری از طریق "ابراهیم حكیمی"، رئیس دفتر بازرگان میگوید: «از طرف نخستوزیری عدهای را برای حفظ اسناد و مدارك سری و طبقهبندی شده در ارتش مأمور كردند. از جمله این افراد آقای كشمیری بود... بدین ترتیب وی (كشمیری) كلیه اسناد سری و طبقهبندی شده نیروی هوایی، ضد اطلاعات و حفاظت اطلاعات آن نیرو را در اختیار گرفت. او تا كمی قبل از انفجار دفتر نخستوزیری در نیروی هوایی بود و با آقای "محمد رضوی" [رئیس كمیته اداره دوم ارتش] و آقای "[حبیبالله] داداشی" كه آنها هم از نخست وزیری معرفینامه داشتند و در ستاد مشترك فعالیت اطلاعاتی و ضد اطلاعاتی انجام میدادند، همكاری داشت.»
♦️آیتالله ریشهری در خاطرات خود درمورد نفوذ كشمیری به كمیته اطلاعات اداره دوم ارتش میگوید: «...مسئله خطرناكتر، نفوذ آنان (منافقین) در این مجموعه (یعنی كمیته اطلاعات اداره دوم ارتش) بود. در این مجموعه كه از نیروهای انقلابی تشكیل میشد منافقین دست كم 2 نفوذی داشتند: یكی همین شخص یعنی كشمیری و دیگری جواد قدیری، كه بعد از انفجار نخست وزیری به خارج گریختند.»
♦️مسعود كشمیری به واسطه حكمی كه از سوی دفتر دولت موقت در 9 تیرماه 58 برای دسترسی به اسناد تا رده به كلی سری نیروهای مسلح به وی داده شده بود، از اختیارات ویژهای در محل بایگانی اسناد طبقهبندی شده برخوردار بود.
✅ نفوذ كشمیری در ستاد خنثیسازی كودتای نقاب
♦️مسعود كشمیری به دلیل سابقهای كه در كمیته مستقر در اداره دوم ارتش داشت، همزمان با كشف كودتای 18 تیر 59، وارد ستاد خنثیسازی كودتا شد. گفته میشود در شب اول كودتا قرار بود بنیعامری، اصلیترین عامل اجرایی كودتا، توسط كشمیری دستگیر شود و وی برای دستگیری میرود ولی اعلام میكند كه او از دست ما فرار كرد.
♦️محمد رضوی درباره حضور كشمیری در ستاد خنثیسازی كودتا و زمینهسازیهای او به منظور نفوذ به نخستوزیری میگوید: «مسعود كشمیری یكی از تشكیل دهندگان اولیه ستاد خنثیسازی كودتا بود و جریان نیروی هوایی را به كمیته اداره دوم و سپاه وصل كرده بود. در اواخر سال 59 برای مقابله با جریانات ذكر شده، تغییراتی در شكل ستاد انجام شد و كشمیری اظهار كرد كه كار او در ستاد بازدهی ندارد و درخواست انتقال به نخست وزیری را داد و با درخواست او مخالفت شد و در نتیجه در ستاد خنثی سازی به كار خود ادامه داد. در اوایل فروردین 60 مسائلی در ستاد خنثی سازی به وجود آمد كه موجب از هم پاشیدگی نسبی این ستاد شد.»
✅نفوذ كشمیری در نخست وزیری
♦️آیتالله مهدویكنی درباره چگونگی نفوذ مسعود كشمیری در نخستوزیری میگوید: «كشمیری هم مدتی بود كه توسط آقای "بهزاد نبوی" و "آقای قنبری" [معروف به خسرو تهرانی، رئیس اداره اطلاعات نخست وزیری] به عنوان منشی و دبیر جلسه معرفی شده بود. من اطلاع از سابقه ایشان نداشتم، ولی بعدها گفتند كه او از توابین است و قبلا از اعضای منافقین بوده و توبه كرده و بعد هم در گزینش نیروی هوایی مشغول به كار شده و از او تعریف میكردند.»
♦️محسن سازگارا ضمن اعتراف به قصور خود در باز گذاشتن راه نفوذ، درباره نفوذ كشمیری به نخستوزیری میگوید: «مسعود كشمیری كارمندی بود كه از ستاد خنثیسازی كودتا و بنا به نیاز یكی از واحدهای معاونت سیاسی اجتماعی كه بنده مسئول آن بودم به دفتر سیستان و بلوچستان آمد و مدتی در معاونت این دفتر و قسمت برنامهریزی و تشكیلات و سازماندهی كار كرد... بعد هم با توجه به نیازی كه معاونت تحقیقات و اطلاعات نخستوزیری به وجود دبیر برای شورای امنیت داشت و تمایلی كه خود كشمیری نشان داد موافقت كردم و او به آن واحد رفت.»
♦️به علاوه براساس خاطرات آیتالله مهدوی كنی بهزاد نبوی در جلسه شورای امنیت ملی كه در روز یكشنبه 8 شهریور برگزار شد شركت نكرده بود.
⁉️« چگونگی انتقاد سازنده »
🔴انتقاد و گلهمندیِ مطابق با مبادی اسلامی یکی از اصول برجسته و حیاتی در تعاملات اجتماعیِحقیقی و مجازی است.
♦️بایستهها و ضروریات انتقاد نسبت بیکدیگر در جریان خودی وانقلابی به چه صورت است؟
۱. نیت خالصانه و اصلاحگرانه:
انتقاد باید با نیت صواب و اصلاح و سازندگی انجام شود. غایت از آن باید بهبود وضعیت و رفع مشکلات باشد، نه تخریب و تضعیف شخصیتها و نهادها.
و ما أُمِروا إلا لِيَعبدوا الله مُخلِصينَ له الدِّينَ...
۲. احترام به کرامت انسانی:
انتقاد دیپلماتیک، باید به کرامت و شخصیت افراد، احترام و کرنش ببخشد. بهرهجویی از الفاظ توهینآمیز و تحقیرآمیز نه تنها کجخلقی و رذل است، بلکه میتواند باعث ایجاد تنش و توفیر شود.
افسوس بر مجاهدی که مجاهد دیگر را ریشدراز و عمامهصورتی و هزاران القاب خفتبار دیگر مینامد...
عسى أن يَكُنَّ خَيراً مِنهُنّ وَلَا تَلمِزوا أَنفُسَكم وَلَا تَنابَزوا بالألقاب بِئسَ الإسمُ لِإسمُ الفُسُوقُ بَعدَ الإِيمان...
۳. استناد به منابع موثق:
انتقاد باید منوط بر یقینیات و منابع معتبر و مستند باشد. بهرهجویی از شایعات، ظنّیات و گمانهای شاذ میتواند به بیاعتمادی و تفرقه دامن زند.
يا أيها الذين آمنوا اجتنبوا كثيرا من الظن إن بعض الظن إثم...
۴. اهمیت به دیدگاه مخالف: این منش و این کردار، احترام به تنوع دیدگاهها و تقویت فرهنگ گفتوگو را مصور میکند.
وَ شاوَرهم فی الامر...
۵. ارائه راهکار راشد و سازنده:
انتقاد باید حاوی راهکاری هوشیارانه، طریقی چهارچوبدار و منوالی راشد برای معالجه و جبران مافات باشد.
ادع الی سبیل ربک بالحکمة والموعظة الحسنة وجادلهم بالتی هی احسن ...
۶. پاسداشتن عدالت و انصاف:
نمیتوان به سبب کشمشهای شخصی یا حزب سیاسی، انتقاد غیرمنصفانه و جانبدارانه انجام داد.
وَلَا يَجرِمَنَّكم شَنَانُ قَوم على ألا تَعدِلُوا اعدِلُوا هو أَقرَبُ لِلتَقوَى...
۷.تعیین زمان و مکان مساعد و توجه به تأثیرات اجتماعی:
انتقاد در جامعه اسلامی باید با توجه به تأثیرات اجتماعی آن انجام شود و نباید مخرب باشد، نباید همبستگی و وفاق را عفونی کند. انتقادی که باعث ایجاد تفرقه و کشمش در جامعه ولایی شود، نمیتواند سازنده و مفید باشد بلکه یک عفونت است.
إِنّمَا المؤمِنُونَ إِخوَةٌ فَأَصلِحُوا بَينَ أَخَوَيک...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆توهین به نیروی انتظامی!!
♦️در همه دنیا چهره اقتدار حاکمیت و نماد امنیت اجتماعی، نیروهای انتظامی هستند و تضعیف آنها بمنزله محدود کردن اقتدار حاکمیت است.
♦️بنظر میرسه آقای پزشکیان درک لازم از امنیت و منافع ملی را نداره و بی محابا هرچه به ذهنش میآید بر زبان میاره،
نسبت "تخریب گر" دادن به نیروی انتظامی توسط آقای پزشکیان در مراسم تودیع و معارف وزیر آموزش و پرورش، دقیقا ادامه سمپاشی ضدانقلاب علیه مدافعین امنیت جامعه برای تضعیف اقتدار نظام در مبارزه با ناامنی های اجتماعی است.
♦️واقعا جای تاسف داره که رئیس یک قوه بدون اندیشیدن به تاثیر کلام خود در فرصت طلبان و بیگانگان، به سادگی به نیروهای خدوم و حافظین امنیت جامعه لقب "تخریب گر" میدهد
👆این توهین قبل از اینکه خطاب به نیروی انتظامی باشه متوجه حاکمیتی است که آقای پزشکیان برای حفاظت از آن از مردم رای گرفته و در تحلیف به آن قسم خورده است.
♦️ یکی باید ایشان را توجیه کنه که هرچیز را بر زبان نیاورد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 افشاگری گسترده از پشت پردۀ کاسبی اپوزیسیون به رهبری ربع پهلوی و مصی پولینژاد؛ مردم ایران دیگر راست و دروغ اینها را باور نمیکنند.
♦️غزال مدیریان، فعال سیاسی اپوزیسیون ساکن کانادا:آمریکا با حمایت از اپوزیسیون ایران، به دنبال نمایش ساختگی از وجهه حقوق بشری و جایگاه دموکراسی طلبی خود به دنیا است!
با حمایت از نشست اپوزیسیون ایرانی، چه بودجهها که جابهجا نمیشود!
تنها راه مبارزه با دسیسه اپوزیسیون، رویگردانی از آنهاست.
🔴 سندروم «نتیجه فوری» و #مدیریت_راهبردی زندگی!
👈 موفقیت نامحدود در۲۰ روز!
👈 ۱۰ کیلو چاقی و لاغری در ۳ روز!
👈 با شغل دوم و کمتر از یک ساعت در روز درآمد بالا داشته شوید!
👈 یه چیزی به این بچه من بگید اخلاقش درست بشه!
👈 یادگیری زبان در خواب!
👈 و ...
سندروم #نتیجه_فوری، جنون سرعت و یکشبه ره صد ساله رفتن گریبان جامعه ما را گرفته!
ما هم خودمان گرفتار این سندروم هستیم و هم بچههایمان را با این گزارهها بزرگ میکنیم و حتی در #تربیت_دینی هم آن چیزی را برجسته میکنیم که جنسش از همین نسخههاست! نسخههایی با #نتیجه_فوری ...
تقویت این نوع نگرش تاثیرات بسیار مخربی بر حوزهی مدیریت راهبردی زندگی شخصی، اداری و اجتماعی میگذارد.
نه در واقعیت و نه در دنیای استراتژی چنین چیزی نداریم: موفقیت آسان، ساده و سریع!
حتی موفقیت سازمانها هم #صرفاً حاصل ایدهها نیستند! ممکن است فرد یا سازمانی در کوتاهمدت به منفعت بزرگی برسد اما عموماً پشت آن تصمیم، سالها تجربه و دانش خوابیده است و در ضمن برای حفظ نتایج در بلندمدت، آن فرد یا سازمان تلاش زیادی باید انجام دهد ...
این نقطهای است که در قصههای موفقیت هم به آن کمتر پرداخته میشود!
دقت کنیم سندروم نتیجه فوری حداقل دو پیامد بسیار مخرب دارد:
1️⃣ افق فکری ما را کوتاه میکند!
ما فکر میکنیم که یک دستاورد باید در ۳ ماه بدست بیاید، در غیر اینصورت به زحمتش نمیارزد. بنابراین اصولاً از برنامههایی که مثلاً باید یک سال آنها را دنبال کنیم، استقبال نمیکنیم. به همین دلیل هم هیچگاه کارهای بزرگ را #شروع_نمیکنیم.
2️⃣ رها کردن اقدام در میانه راه!
فرض کنید تصمیم جدی گرفتهایم که زبان انگلیسی را بیاموزیم. چون فکر میکنیم که یادگیری زبان در ۲۰ روز ممکن است! ۲۰ روز هم وقت میگذاریم؛ ولی چون آن وعده واقعیت نداشته است، نیمهکاره یادگیری زبان انگلیسی را کنار میگذاریم؛ آن هم با سرخوردگی. به همین دلیل هم هست که ما #هزار_کار_نیمهتمام داریم. هیچ کاری را به انتها نمیبریم، چون به اندازه کافی صبور نیستیم.