■●♤ماجرای نامه حاج قاسم به خاتمی و حضور در قرارگاه ثارالله در ایام فتنه ۸۸
🔹سردار جعفری: آن نامه ۲۴ فرمانده سپاه به رئیس جمهور وقت را در سال ۷۸ بعد از ماجرای کوی دانشگاه که در واقع هشدار مستقیم به رئیسجمهور بود، حاج قاسم خودش تهیه کرد؛ ایشان فقط امضاکننده نامه نبود، بلکه نگارنده نامه بود و نقش اصلی و محوری را در تنظیم این نامه و گرفتن امضا از فرماندهان داشت که در پی آن دو جلسه هم با رئیس جمهور وقت داشتیم. روح اصلی نامه هم هشدار جدی بود که اگر توجه نکنید ما طور دیگری برخورد میکنیم.
🔹طبیعی بود وقتی سال ۷۸ این نامه را مینویسد و محور آن بوده، در سال ۸۸ هم وقتی که فتنه گستردهتر و عمیقتر و خطرناکتر میشود، با وجودی که ماموریتهای او از سال ۸۵ در منطقه خیلی بیشتر شده بود، هرگاه میآمد ایران خیالش راحت نبود.
🔹خاطرم هست در قرارگاه ثارالله حضور پیدا میکرد و دغدغه داشت و تلاش میکرد ماجرا را آرام کند و حتی بارها به من گفت که آمادگی هر نوع ماموریتی را دارم. بیشتر نقش سیاسی و دیپلماسی داخلی را انجام میداد.
■●■کرامت بزرگ آیت الله مصباح
🔹اين روزها عدهای از دوستان آيتالله مصباح، در رسانه ملی به نقل پارهای از کرامتهای آيتالله مصباح پرداختند که آری ايشان از زمان مرگ خود و وضعيت بعد از مرگشان مطلع بودهاند و همچنين بعد از مرگ چشمان خود را برای غسالشان باز کردهاند.
🔹بنده به آن دوست پاکنیت عرض ميکنم اينها که چيزي نيست؛ چنين مسائلی درباره بسياری از افراد عادی هم فراوان نقل و تجربه شده است.
🔹کرامت بزرگ آيتالله مصباح اين بود که آنچه ديگران در آيينه نمی ديدند، در خشت خام ميديد. ايشان پيش از انقلاب، انحطاط انديشهاي و عملي برخی از انقلابيون بزرگ را پيشبينی کرد. (انقلابيونی که حتي خودشان را پدرخوانده انقلاب ميدانستند و حتی ابراز میکردند آنها بودند که امام را براي تسريع در پيشبرد اهدافشان، جلو انداختند؛ به اين دليل که سيد بود و مقبوليت مردمي داشت!)
🔹کرامت بزرگ آيتالله مصباح اين است که از اوايل دهه شصت، بی اعتقادی پارهاي از مدعيان روشنفکري غربزده و نفوذيان انگليسي به اسلام و انقلاب را که حتي در شورای عالی انقلاب فرهنگی هم نفوذ کرده بودند! و در رسانههايمی جمهوری اسلامی به تفسير مثنوی و نهج البلاغه ميپرداختند!، ابراز کرد و تقابل آنها با تفکر اسلامی و قرآنی و انقلابی را دست کم ده سال جلوتر از دیگر افراد تیزبین آفتابي کرد.
🔹کرامت آيتالله مصباح اين نيست که بعد از مرگ، براي غسّال چشمان خود را باز کند؛ چشمان او هميشه باز و بينا و بصير بود؛ او شصت سال است که به دنبال بازکردن چشمان ديگران بر روي حقايق اسلام و فرهنگ اهل بيت بوده است و در اين جهاد بزرگ، عمارگونه هزاران چشم را بينا کرده است؛ فتنههای عمیق را آشکار کرده است؛ غبارهای غلیظ را کنار زده است و عمارگونه جان و آبرو و هستي خود را فداي انقلاب و ولايت کرده است. اینهاست کرامات عمار انقلاب.
اگر ناخن هایتان به راحتی می شکنند، اصلاً نشانه ی خوبی نیست. گرچه محصولات مراقبتی زیادی در بازار وجود دارد که می توانید با کمک آن ها لایه ی بیرونی ناخن هایتان را محکم کنید، اما ممکن است در واقع بدن تان سعی داشته باشد از این طریق به شما بگوید که دچار کمبود مواد مغذی شده است.
شکنندگی ناخن ها در میان افراد مبتلا به کم خونی یا بیماری تیروئید و همینطور کسانی که رژیم غذایی متعادل و سالمی ندارند، مشکل شایعی است.یگ گزینه ی دیگر هم این است که ناخن ها در اصل محکم رشد می کنند اما تماس با بعضی از مواد شیمیایی، آن ها را به تدریج تضعیف می کند. به مواد شیمیایی ای که با دستان ها و ناخن هایتان تماس دارند دقت کنید.
💥💥💥💥💥💥💥
🔴چرا متخصصان با واكسنهاي غربي مخالفند؟
🔸كرمي، فوقتخصص مهندسي ژنتيك در گفتو با "عصرهمدان": اين واكسن ها ساختار ژنتيكي دارد و تا به حال اين واكسن ها در جمعيت هاي گسترده استفاده نشده؛ برخي ميخواهند ايران واكسن هايي را استفاده كند كه آر ان اي و دي ان اي وارد بدن مي كنند و بسيار خطرناك هستند
🔸صبوري، دكتراي علوم آزمايشگاهي باليني در گفتگو با "ايلام بيدار": مباحثي مطرح است كه از طريق اين واكسنها ميكروتراشه هايي وارد بدن انسان ها مي كنند؛ شايد براي همين انگليس و حتي آلمان هم حاضر نيستند واكسن امريكايي را استفاده كنند.
♻️ علامه مصباح؛ «انقلابی»، امّا «محذوف» و «غیررسمی»!!
[1]. آیتالله خامنهای بهصراحت، آیتالله مصباح را «عقبۀ تئوریکِ نظام» خوانده بود. نمیخواهم اینک و در اینجا دربارۀ دلالتهای مفهومی و معنایی این لفظ بنویسم و فضایلِ مصباح را بازگویم، بلکه میخواهم مخاطبِ خویش را در برابرِ «پرسشی سرسخت و تلخ» قرار دهم که شاید او را نسبت به من، بدبین سازد و ... . اکنون آنچهکه در نظرِ من مهمّ است، هیچ محاسبه و معادلهای نیست جز «گفتنِ حقیقت» و «شخمزدنِ گذشته» و «بیرونکشیدنِ ریشههای گندیده و مسموم»! هیچ اتّفاقی بدتر از آنچهکه برای علامه مصباح رخ داد، در میان نیست ... . پس باید مصلحت و سکوت را کنار نهاد و ناگفتهها را نگاشت.
[2]. «عقبۀ تئوریکِ نظام»! تعبیریست فاخر و وزین و گوشنواز، که البتّه تبعات و لوازمی دارد، و از آن جمله، این است که چنین شخصیّتی باید در «رسانۀ ملّی و رسمی»، جای پای محکمی داشته باشد و محلِ رجوع باشد. امّا آیا اینگونه بوده است؟! بهطورِ قاطع باید گفت خیر!!
[3]. در سه دهۀ گذشته، «صداوسیمای جمهوری اسلامی»، هیچگونه مصاحبهای با آیتالله مصباح نداشته و هیچگاه از سخنرانیهای انقلابی و سیاسیِ ایشان، استفاده نکرده است!! هیچگاه! برنامۀ صداوسیما دربارۀ آیتالله مصباح در طولِ سه دهۀ گذشته، فهرستِ مفصّلی نیست: یکی سخنرانیهای اخلاقیِ ایشان که بهصورتِ «سانسورشده» و «تقطیعشده»، تنها از شبکۀ تلویزیونیِ قرآن پخش میشد؛ و دیگری، سخنرانیهای اخلاقیِ ایشان که در «انتهای شب»، از شبکۀ رادیوییِ معارف پخش میشد!! همین و لاغیر! هیچ برنامۀ منظم و مستمری در میان نبود و هیچگاه مواضعِ سیاسی و انقلابیِ وی، پوششِ رسانهای داده نشد!
[4]. معاملهای که «صداوسیمای جمهوریاسلامی» با علامه مصباح کرد، بهگونهای بود که گویا ایشان، یک «اپوزیسیونِ سیاسی» است که تنها میتوان از جوانب و ابعادِ «اخلاقی» یا «فلسفیِ» ایشان بهره گرفت و بقیّۀ لایهها، با «سیاستهای نظام»، سازگار نیستند! «سیاستهای نظام» که از «عقبۀ تئوریکِ نظام» بودنِ ایشان حکایت میکند!! این چه تناقضیست؟!
[5]. تفاوتی هم میانِ علی لاریجانی و عزتالله ضرغامی و علی عسگری در میان نبوده است! همگی در «حذفِ عامدانۀ علامه مصباح»، دست در یک کاسه داشته و همگرا و همنظر بودهاند! نظریۀ رسانه در میان اینان، همان «نظریۀ جذابیّت» است، نه «نظریۀ حکمت»، و چون چنین است، همگی یک «فوتبالیست» یا «بازیگر» را بر «حکیمِ زمانه»، ترجیح میدهند! محاسبه کنید که در طولِ سه دهۀ اخیر، چه میزان از حجمِ آنتنهای زندۀ صداوسیمای جمهوریاسلامی را کسانی از این دست، اشغال کردند: «هزار ساعت»؟! «دههزار ساعت»؟! «صدهزار ساعت»؟! ... نمیدانم، ولی بهخوبی میدانم که در این میان، حتّی «یک ساعت» هم نصیبِ علامه مصباح نشد!! نه «آنتنِ زنده»! نه «سخنِ سیاسی»! نه در «شبکههای پُرمخاطب»! نه در «ساعاتِ خاص»! ...
[6]. «مسئولانِ فرهنگیِ جمهوریاسلامی»، باید سرافکنده و شرمسار باشند که علامه مصباح را از «عرصۀ رسمی» حذف کردند و «چهرهای حداقلی و رقیق» از او ساختند که هیچ نسبتی با «عقبۀ تئوریکِ نظام» نداشت! مصباحی که نسلِ جوان شناخت - یا بهعبارتِ درستتر، به آنها شناسانده شد! – یک «عالمِ اخلاقی» بود، یا حداکثر یک «فیلسوفِ مسلمان»! همین و نه بیشتر! آنان وظیفه داشتند که در تمامِ مسائل راهبردی و کلان، «عقبۀ تئوریکِ نظام» را به صحنۀ بازی آورند تا ذهنِ جوانان با تحلیلها و منطقِ فکریِ او، آشنا شود و انس بگیرد، ولی چنین نکردند!
[7]. مینویسم مسئولانِ فرهنگیِ «جمهوریاسلامی»!! چون اشکال را در «ساختار» میبینم، نهفقط در «این شخص» و «آن شخص»! حماقت و ندانمکاریِ مسئولان بهجای خود، امّا مسأله و معضلۀ من، با «اساسِ بنای فرهنگیِ رسمی» است که در نظرم، همچون افیونِ مخدّر و مخرّبی است که فضیلتسوز و نخبهکُش است. دیروز، قصّۀ جانسوزِ «حذفِ آوینی»؛ و امروز، قصّۀ تلخِ «حذفِ مصباح»! حیاتِ «غیررسمیِ» نخبگانِ انقلابی، چه زمانی پایان مییابد؟! چه کنیم با اینهمه جفاکاریِ «مسئولانِ فرهنگیِ جمهوریاسلامی»؟! کدام محکمه، دادِ ما را میستاند؟! شاید هم بیشتر گفتن، سبب شود که محکمه بهجای «دادِ ما»، «خودِ ما» را بستاند!!
[8]. علامه مصباح، «انقلابی» بود، امّا انقلابیِ «محذوف»! انقلابیِ «غیررسمی»! انقلابیِ «مظلوم»! یک شخصیّتِ تاریخیِ بینظیر در اکنونِ ما، که بیرحمانه و حماقتبار، از عرصۀ رسمی، «حذف» شد و «ناشناخته» یا «بدشناخته» ماند، تاآنجاکه در انتخاباتِ اخیر مجلسِ خبرگان، بهدستورِ «بیبیسی فارسی»، بخشی از مردمِ تهران به او رأی ندادند!!
❇️ واکسن کرونا و ضرورت ولایت فقیه
🔹خرید واکسن کرونا از آمریکا و انگلیس ممنوع است.
🔹اجرای سند ٢٠٣٠ یونسکو در کشور ممنوع است.
🔹مذاکره با آمریکا و اروپا درباره توان موشکی ممنوع است.
اینها نمونه هایی است از ورود رهبر انقلاب به مسائل مختلف کشور در چند سال اخیر. مسائلی که دولت منتخب ملت به صورت جدی به دنبال انجام آنها بوده و با نهی رهبری روبرو شده است. مسائلی که انجام آنها سلامت ملی و استقلال فرهنگی و بنیه دفاعی کشور را به خطر می انداخت و عدم حضور رهبری در حاکمیت، اجرایی شدن آنها را به دنبال داشت.
⭕️ یکی از « فواید ولی فقیه» در جامعه همین پاسداری از استقلال، سلامت و امنیت ملی است.
⭕️ و دقیقا به همین دلیل است که امثال تاجزاده و قبیله اش به دنبال «حذف ولایت فقیه» از ساختار سیاسی کشورند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❎ حضرت آقا اخیرا فرمودند که من به فرانسه هم خوشبین نیستم و دلیلش انتقال خون های آلوده به ایران هست...‼️
✍ این کلیپ رو ببینید 👆👆و به وقاحت کشورهای مدعی #حقوق_بشر از جمله فرانسه پی ببرید.
واردات خون از چنین کشوری نتیجه ای بهتر از این ندارد. اگر. واکسن نیز وارد کنیم چند سال دیگر بیماری مهلک دیگری ملت ایران را بیچاره می کند.
🔹بیاییم ولی فقیه عزیزمان را بهتر بشناسیم اگر جلوی آن را نگرفته بودند، غرب گرایان، ملت ما را در حد موش آزمایشگاهی پایین آورده بودند
🔺 مجیزگویی به سبک حسن خمینی
💢 امسال هم در سالگرد فوت هاشمی رفسنجانی، مجیزگویان به میدان آمدند!
✅ سیدحسن خمینی در چهارمین سالگرد فوت #هاشمی_رفسنجانی گفت: «آقای هاشمی بر ارادتش بر امام خمینی(ره) ایستاد. ایشان انقلاب را همچون فرزندش میدانست و برای انقلاب ایستادگی کرد». البته حسن خمینی نگفت که چرا هاشمی در سال 88 تا پای نابودی انقلاب که به قول او در حکم فرزندش بود، پیش رفت؟
✅ او در ادامه گفت: «ایشان احساس دِین به مردم و معیشتشان میکرد». اما نگفت که هاشمی اولین کسی بود که #مانور_تجملات را مطرح کرد و با سیاست های لیبرالی اش فاصله طبقاتی را افزایش داد و تورم 49 درصدی را در سال 74 رقم زد!
✅ حسن خمینی در پایان گفت: «درست است که اسوه، پیامبر (ص) است اما کسانی که استقامت دارند هم اسوه هستند» ولی نگفت که چرا هاشمی رفسنجانی را با مقام شامخ پیامبر اکرم(ص) تشبیه کرده است؟ و اینکه استقامت هاشمی در مسیر حفظ انقلاب بوده یا مسیر از بین بردن انقلاب؟
✅ جناب حسن خمینی! براستی دقت کرده اید که رهبر انقلاب در طی این چهارسال، چندان از هاشمی یاد نکرده اما در هر سخنرانی از #سردار_سلیمانی یاد می کند؟
💥 چه زیبا گفت آن پیر جماران: آن قدر که اسلام از این مقدسین روحانی نما ضربه خورده، از هیچ قشر دیگری نخورده است!
🖊 #حسین_کاظمی
#آنتی_سکولار
#حوزه_سکولار
#فتنه_88