⭕️شاخصهای انقلابیگری - استقلال اقتصادی
🔹 #استقلالاقتصادی - بهطور خلاصه - هضم نشدن در هاضمهی اقتصاد جامعهی جهانی است. ببینید، آنها خودشان -آمریکاییها- در همین قضایای بعد از مذاکرات هستهای گفتند معاملهی هستهای باید موجب بشود که اقتصاد ایران در اقتصاد جامعهی جهانی ادغام بشود؛ ادغام! ادغام یعنی چه؟ اقتصاد جامعهی جهانی چیست؟ آیا اقتصاد جامعهی جهانی یک نظم عادلانه و منطقی و
عقلائی است؟ ابدا.
🔹اقتصادی که نقشهی آن را جامعهی جهانی کشیده است و مظاهر گوناگون آن در همهی دنیا گسترده است، عبارت است از نقشهای و نظامی که سرمایهداران عمدتاً صهیونیستی و بعضاً غیر صهیونیستی برای تصرّف منابع مالی همهی دنیا طراحی کردهاند. این نظم جامعهی جهانی و اقتصاد جهانی است. اینکه یک کشوری اقتصادش را ادغام کند در اقتصاد جهانی، افتخار نیست؛ این خسارت است، این ضرر است، این شکست است.
🔹در #تحریم هم مقصود آنها یک هدف اقتصادی بود؛ تحریم هم که کردند ما را، خود #آمریکاییها تصریح کردند که این تحریم برای #فلجکردن #اقتصادایران است. حالا مذاکرات هستهای هم که انجام گرفته است، به یک نتایجی منتهی شده است، اینجا هم باز هدفشان اقتصادی است؛ یعنی ازجملهی اهدافشان اقتصاد است؛ یعنی بلعیدن اقتصاد ایران بهوسیلهی هاضمهی اقتصاد بینالمللی و جهانی که سردمدار آن هم آمریکا است.
بیاناترهبرانقلاب۹۵/۳/۱۴
منبع: وبسایتدفترحفظونشرآثار مقاممعظمرهبری
🔴 ماجرای فایل صوتی ظریف
🔹 یک فایل محرمانه که به شکلی مشکوک از وزارت خارجه دولت آقای روحانی به دست رسانه سعودی رسیده است به نوعی حکایت از یک نفوذ سازمان یافته در دستگاه دیپلماسی کشور دارد که یک مصاحبه داخلی وزیر خارجه از رسانه های ضد انقلاب سر در می آورد.
🔹 در هر حال این شکست امنیتی برای دولت روحانی که به قول برخی از کاربران شبکه های اجتماعی میتواند سوژه ساخت سریال ضد جاسوسی گاندو ۳ باشد، حاوی نکات جالبی است ظریف در این فایل می گوید شهید سرافراز حاج قاسم سلیمانی به او اجازه نداده است که میدان مبارزه با داعش را فدای دیپلماسی کند.
🔹 این اعتراف جالب از سوی ظریف به این معناست که اگر حاج قاسم سلیمانی میدان را هم مانند عرصه دیپلماسی به دولت روحانی واگذار می کرد احتمالاً همان طور که هنوز برجام بعد از هزاران بار نقض و رفت و برگشت همچنان در وین در دست مذاکره های نافرجام است میدان مبارزه با داعش نیز باید همچنان بعد از سالها ادامه پیدا می کرد. گرچه برخی کاربران شبکههای اجتماعی با ظرافت نوشتند که این سردار سلیمانی بود که فدای دیپلماسی گاندو پرور شده است.
🔹 ظریف همچنین ادعا می کند که برای برخی عملیات های مهم نظامی به او از قبل اطلاعاتی داده نشده است فارغ از اینکه این ادعا چقدر راست یا دروغ است باید این سوال را پرسید که چطور وزارت خارجه ای که یک فایل صوتی مصاحبه محرمانه در آن قابل حفاظت نیست را به شبکههای سعودی درز میکند می تواند مورد اعتماد قرار بگیرد و مثلاً به اطلاعات یک حمله سری نظامی از قبل داده شود
🔹 به نظر می رسد محتوای فایل منتشر شده توسط شبکه سعودی که به شکل مرموزی از وزارت خارجه ایران با آنها رسیده است از طریق نهادهای امنیتی و نظارتی حاوی اطلاعات مهمی از شبکه نفوذ در دستگاه دیپلماسی کشور است.
🔹 با توجه به برخی اخبار مبنی بر اینکه مسئولان این پروژه دو تن از مشاوران ارشد رئیس جمهور هستند، قطعا بررسی آن توسط دستگاه های امنیتی می تواند زوایا و اهداف پشت پرده آنرا در آستانه مذاکرات وین و انتخابات افشا کند.
مقصد نهایی انتشار فایل صوتی ظریف چیست؟ ؛ (مهم)
مواضع شاذ و اختلافی ظریف نسبت به جهتگیری کلان انقلاب پوشیده نبود و البته با این صوت دقیقتر شد. اما قاعدتا هدف اصلی از انتشار صوت، افشاگری و پر کردن دست منتقدان ظریف نبوده است.
توجه دادن به هدف نهایی چرا مهم است؟ کمک میکند سبک مواجهه ما با موضوع روشن شود که ناخواسته پازل منتشرکنندهها را پرنکنیم.
ظریف با این فایل صوتی و تقابل با قهرمان میدان به مرز نابودی سیاسی و اجتماعی رسید؛ اما فراتر از ظریف چیست که او را هم هزینه میکند؟
♦️فرامتن این فایل صوتی در یک جمله خلاصه است؛ برخلاف تصور رایج در جمهوری اسلامی نه تنها رئیس جمهور اختیار ندارد، بلکه برخلاف تصور پیشین حاکمیت دوگانه نیز وجود ندارد و تنها و تنها قاعده حاکم در اداره کشور، قواعد «میدان» است و راهبری نظامی.
هدف منتشرکنندگان این فایل صوتی را باید از ثمره نهایی آن تحلیل کرد. ایران اینترنشنال از شب گذشته سلسله گفت وگوها و گزارش هایی را در گفتوگو با کاظمیان، نامور، مراد ویسی، متین و غیره منتشر کرده است و تنها با یک گزاره به بازنمایی این فایل صوتی پرداخته است. کدام گزاره؟ "کشور توسط رئیس جمهور اداره نمیشود و در اختیار سپاه است." این همان خطی است که چند ماه است بخش رادیکال و نزدیک به برانداز اصلاح طلب داخلی آن را پیگیری میکند.
🔸ظریف می گوید عین الاسد را بی خبر بودم. تعداد حملات اسرائیل به سوریه را نیز. ماجرای هواپیمای اوکراین را هم من و رئیس جمهور اطلاع نداشتیم. حتی وزیر راه درباره پرواز هما به سوریه خبر نداشت. او همه این موارد را فهرست می کند که بگوید میدان در جمهوری اسلامی میداندار است. وی حتی به برخی موارد در منطقه اشاره می کند که با شهید میدان همراه بوده است، اما بازهم سیاست کلی میدان اجازه تغییر وضعیت را نداده است.
🔻سارقان و منتشر کنندههای این فایل صوتی دو هدف را دنبال کردند. اول اینکه هرچه مشکل هست و حتی اگر برجام هم نتیجه نداده است به جهت میدانداری میدان است پس هرچه فریاد دارید بر سر میدان بزنید.
دوم اینکه ریاست جمهوری در ایران نقش ندارد و با جابجایی رئیس جمهور نیز مشکل حل نمیشود.
‼️ثمره نهایی خناسان ازین پروژه دلکندن مردم از تغییر از طریق صندوق و قهر با انتخابات است. پروژهای که ماههاست جنون وار در رسانههای شیطانی و اهریمنی پیگیری میشود.
خلاصه اینکه مشکل در جمهوری اسلامی جائی است خارج از صندوق رای و در میدان...و نبرد در میدان با میدان یعنی اسم رمز فتنه جدید.
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
⚡️☄⚡️☄⚡️☄⚡️☄⚡️
☄
⭕️سواد رسانه ای و خانواده (بخش چهارم)
🔶یکی از عواملی که امروزه باعث تحکیم ارتباط خانوادگی و پایداری کانون خانواده می شود #رسانهها است و از طرفی همین رسانه ها می توانند عاملی برای سست کردن بنیان خانواده ها باشند.
🔴به منظور آگاهی بيشتر نسبت به تاثيراتی که #رسانهها برای کودکان و نوجوانان به ارمغان مي آورند، بهتر آنست تا مروري بر نقشها و کارکردهايي که بر آنها مترتب است، داشته باشيم.
💠الف)تفريح و سرگرمی: وسايل ارتباط جمعی بطور معمول با زمان فراغت انسانها برخورد مينمايد. از اين رو در مواردي چند، بايد موجبات جدایی موقت از واقعيت، فراموشي لحظات دشوار زندگي، تمدد اعصاب و سرگرمي انسانها را فراهم سازد. بسياري از مردمان بر اين باورند كه تلويزيون وسيله تفريحي بيضرري است، اگر چه شايد خود بيننده آگاه نباشد كه هنگام تماشاي تلويزيون در مسير يادگيري است.
🔷نقش سرگرم كننده و تفريحي تلويزيون بيش از پيش، مورد توجه گردانندگان وسايل ارتباطات جمعي غربي است كه با وجود همه جذابيتهاي ظاهري آن، با غيرسياسي كردن جوامع و بي اعتنا ساختن مردم به امور عمومي بيشترين آثار منفي را پديد ميآورد. از نظر دانشمندان غربي، تلويزيونهای آمريكا وظيفه خود را به طور تمام و كمال در اين خلاصه كرده است كه تنها به توليد برنامههاي سرگرم كننده بپردازد.
💠ب)جامعه پذيری: جامعهپذيری همنوايي فرد است با هنجارهاي گروهي، و هر يك از اعضاي جديد گروه به حكم جامعهپذيري، رفتار خود را موافق مقتضيات گروه در ميآورد، و دانسته و يا نادانسته راه و رسم زندگي گروهي را ميپذيرد. اين جريان از طريق كنش متقابل اجتماعي صورت ميپذيرد و مردم به وسيله آن، شخصيت خود را به دست آورده و شيوه زندگي جامعه خود را ميآموزند.
🔷جامعه پذيري، فرد را به آموختن هنجارها، ارزشها، زبانها، مهارتها، عقايد و الگوهاي فكر و عمل كه همگي براي زندگي اجتماعي ضروري ميباشد، قادر ميسازد. به بركت اجتماعي شدن، هنجارهاي اجتماعي درونی ميشوند، جذب ميشوند و باشخصيت رواني يكي شده و جزئي از آن ميشوند كه اين فرايند توسط آموزش از طريق منابع گوناگون صورت ميگيرد.
نویسنده: عدالتی
منبع: وبسایت راسخون به نقل از ماهنامه خانواده
گزارش یک افتضاح
🔹اول: اولین اقدام غیر حرفه ای جناب ظریف اینچنین سخن گفتن در زمان مسئولیت است. بسیاری از سیاستمداران و دیپلماتهای غربی هم تاریخ شفاهی ضبط می کنند اما نه در زمانی که امکان سو استفاده از آنها ممکن است.
🔹این خطای اول است. البته اگر فرضمان این باشد که نهاد ریاست جمهوری و یا وزارت خارجه فایل را منتشر نکردهاند. یعنی فرض خوشبینانه.
🔹دوم: فایل چگونه به ایران اینترنشنال رسیده است؟ سه راه دارد اول مرکز بررسیها و حسام آشنا که مجری پروژه بودهاند؛دوم وزارت خارجه که فایل کامل را داشته، سوم عوامل برنامه. هر کدام از این سه حالت رخ داده باشد فاجعه است.
🔹سوم: فرض کنیم تعمدا و خلاف میل ظریف این فایل توسط نهاد ریاست جمهوری و مرکز بررسیها منتشر شده باشد نتیجه: منفجر کردن ظریف در سیاست داخلی در ازای نجات روحانی و زنده نگه داشتن سیاست خارجی به عنوان بستر اصلی انتخابات ۱۴۰۰ و بازکردن راه برای نفرات بعدی. یعنی دولت به خودیها هم رحم نمیکند وای به حال مردم و منتقدان.
🔹چهارم: فرض کم احتمالتر، انتشار توسط خود وزارت خارجه با رضایت ظریف است. در صورت صحت چنین فرضی یعنی ظریف و تیمش نه فهمی از سیاست داخلی و مناسباتش دارند و نه سیاست خارجی. در فایل صوتی نکاتی در خصوص روسیه، سعودی، ارتباط با دموکراتها و...مطرح میشود که همین حالا هم برای کشور هزینهزاست.
🔹پنجم: هرکدام از فرضهای بالا درست باشد؛ یعنی افتضاح امنیتی در امنیتیترین دولت تاریخ ایران!
🔹ششم: غیر از فرامتن، صحبتهای ظریف متن مهم و البته قابل مناقشهای دارد که به عنوان یک سند تاریخی قابل بحث است، فارغ از جزئیات، روح حاکم بر بحث نگاه قابل تامل ظریف به مقوله قدرت است او فکر میکند یا حداقل دوست دارد اینطور به مخاطب القا کند که دیپلماسی چیزی جدا از قدرت کف میدان است جالب است که خودش در مصاحبه مثالهایی میزند که غلط بودن این فهم از مناسبات را ثابت میکند (مثل منتفی شدن مذاکره درباره یمن توسط سعودیها) و داشتن چنین نگاهی توسط وزیر خارجه جمهوری اسلامی فاجعه در فاجعه است.
🔹هفتم: نکته قابل تامل بعدی تاکید ظریف بر این ماجرا است که اساسا دولت و وزارت خارجه کارهای نیستند؛ اینکه وزیر خارجه دولتی که بیشترین رانتهای سیاسی تاریخ را داشته و دستش در بسیاری از امور حداقل در فضای دیپلماسی باز بوده چنین حرفی میزند عجیب است اما عجیبتر این است که چطور یک نفر میتواند با چنین باوری هشت سال بر مسندی بنشیند و بعد هم اظهار تمایل کند حاضر است در دولت بعدی هم وزیر خارجه باشد!
🔹من شخصا نمی توانم این طور متعارض زندگی کنم شما چطور میتوانید آقای ظریف؟/تسنیم
🔹 فردی که با #ظریف مصاحبه میکرده #سعید_لیلاز_مهرآبادی بود!
🔹سال 88 به ۹ سال زندان محکوم شده
بعدا سه سال تخفیف میخوره و نهایتا در 92 آزاد میشه
🔹چند مرتبه هم به دلایلی از جمله نگهداری اسناد محرمانه و ارتباط با بیگانگان محکوم شده!
🔹وی همچنین از حامیان سرسخت #روحانی و عضو حزب کارگزاران سازندگی است
⁉️ آقای ظریف! سعید لیلاز با این سوابق چه کارهی وزارت خارجه است که شما برای ثبت شفاهی درون سازمانی با او مصاحبه کرده اید؟
#دروغ
# سرطان - اصلاحات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شبنشینی_بامقام_معظم_رهبری
هشدارهای رهبر انقلاب در سالهای ۸۲ و ۹۱ در مورد تاخیر در انتخابات را آویزه گوش کنید
#سلامتی_فرمانده_صلوات
📷 پمپئو: کار درستی کردیم سلیمانی را ترور کردیم؛ قبول ندارید حرفهای ظریف را گوش دهید!
مایک پمپئو، وزیر خارجه دولت ترامپ در توئیتی با اشاره به فایل صوتی صحبتهای ظریف نوشت:
🔻کشتن (شهید) سلیمانی توسط دولت ما تأثیر گستردهای بر ایران و خاورمیانه داشته است. اگر حرف مرا قبول ندارید از ظریف بپرسید! جو بایدن هنوز فکر میکند کار ما اشتباه بوده.
🔴 محمدجواد لاریجانی: روند مذاکرات وین موضع دقیق ایران را هدر میدهد
🔹 انتظارات بیان شده توسط مسئولان مانند آقایان روحانی و ظریف و صالحی درباره مذاکرات وین، با قرائن میدانی تناسب ندارد. میتوانم بگویم: {پیشبینی آنها} "زیادی خوب است" و عالم واقع نشانههای دیگری را میفرستد!
🔹 موضع ایران در مورد بازگشت به آمریکا توسط حکومت خوب بیان شد ولی بد عمل شد! وقتی که گفته شد "نیاز به جلسه و گفتگو نداریم ـ آمریکا عمل کند ـ راستایی آزمایی شود ـ بعد جلسه بگذارند" درست و دقیق بود. اما مذاکرات وین تمام این مبنا را هدر داده و میدهد!
🔹 سیاست فعلی آمریکا و متحدان اروپایی او این است که با تطمیع و ارعاب ایران را در این مذاکرات سرگرم نگه دارند و پس از مدتی جلسات اصلی با حضور آمریکا و پنج عضو تشکیل میشود و ایران هم مصاحبههای مطبوعاتی خود را دارد!
🔹 احیای برجام در چنین مسیری، راه را برای قانونی کردن تمام تحریم ها هموار مینماید. زیرا متن برجام دقیقاً جاده صاف کن است: تخلف از برجام توسط ایران و مکانیزم معروف به ماشه! و بازگشت تحریمها بدون نیاز به طرح مجدد در شورای امنیت!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️🎥پشت پرده مصاحبه جنجالی ظریف بر علیه #سردار_سلیمانی
💯لطفاً مدیران کانال ها،گروه ها و رسانه های مختلف،قبل از هر اقدامی این فایل رو تا آخر ببینید تا مغلوب جنگ روانی جریان اصلاحات نشویم...
🎥تحلیل مهم استاد پورآقایی
#انتخابات
#حاج_قاسم
26.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😫خاطره بسیار دردناک وندی شرمن در مذاکرات برجام؛
😡من و جان کری سعی کردیم دوست بشیم با عراقچی و ظریف تا به اهداف آمریکا برسیم.
😤من گریه کردم وقتی عراقچی دید از حرف خود را پس گرفت و حربه من عمل کرد.
😱۳نفر برای برجام به من هدیه دادند اول اوباما و دونفر از ایران فرش بسیار گران ایرانی...