eitaa logo
این عماریون
384 دنبال‌کننده
226.2هزار عکس
61هزار ویدیو
1.4هزار فایل
کانال تحلیلی درباب مسائل سیاسی واجتماعی https://eitaa.com/joinchat/2102525986Cbab1324731
مشاهده در ایتا
دانلود
🗞صفحه نخست روزنامه های اقتصادی امروز سه شنبه 12 مردادماه 1400
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ببینید | تقدیر رهبرانقلاب از رئیس جمهور محترم بخاطر تاکیدات مکرر بر روی ارزش های اصیل انقلابی
نه خودت و نه همفکرانت
چه کردی فریدون ‼ که مردم برای رفتنت قربانی میکنند ...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
⭕️ همانطور که میدانید کمبود دریافت های غذایی و تضعیف سیستم ایمنی بدن احتمال ابتلا به بیماری را افزایش می دهد. 🔵🔰 توصیه های تغذیه ای برای پیشگیری از بیماری های تنفسی و کرونا براساس راهنمای مدیریت تغذیه در کرونا ویروس شامل موارد زیرمی شود: 🔹 ۱-   مصرف ۸-۶ لیوان آب آشامیدنی سالم و یا سایر مایعات به صورت روزانه توصیه می شود. نوشیدن مایعات به اندازه کافی و فراوان به حفظ ایمنی بدن کمک می کند. 🔹 ۲-    در صورتی که علائم سرماخوردگی دارید، از غذاهایی مثل سوپ و آش  همراه با آب لیموی تازه و مایعات گرم استفاده کنید. 🔹 ۳- از جوانه ها گندم، ماش و شبدر در رژیم غذایی روزانه خود استفاده کنید. 🔹 ۴-  از انواع میوه ها مثل انار، پرتقال، گریپ فروت،  لیموشیرین، لیمو ترش، نارنگی، نارنج، سیب و ... استفاده کنید.  🔹 ۵- مصرف جوشانده آویشن و پونه کوهی برای تقویت سیستم ایمنی و مقابله با عفونت توصیه می شود. 🔹 ۶- از هویج و کدوحلوایی و شلغم و لبو در غذاهای روزانه استفاده شود. 🔹 ۷-  غذاهایی  که  حاوی  مقدار زیادی چربی و نمک است می تواند منجر به ایجاد التهاب در مجاری تنفسی و مسیرهای هوایی شوند. از مصرف سوسیس و کالباس و سایر فست فودها و غذاهای چرب و سنگین اجتناب شود. 🔹 ۸- استفاده از منابع پروتئین مثل انواع گوشتها خصوصا مرغ و ماهی ،حبوبات یا تخم مرغ کاملا پخته حائز اهمیت است. 🔹 ۹- از انواع آجیل بسته بندی و بدون نمک  استفاده شود. 🔹 ۱۰-  کرونا ویروس به دمای معمولی پخت (۷۰ درجه سانتی گراد) حساس است بنابراین به عنوان یک اصل کلی باید از مصرف محصولات حیوانی (شیر، تخم مرغ، گوشت قرمز، مرغ و ماهی) خام و کامل پخته نشده اجتناب کرد. در صورتیکه محصولات گوشتی کاملا پخته یاشد و با دست های تمیز آماده شود ایمن است. 🔹 ۱۱-  از ظروف، قاشق چنگال شخصی استفاده شود. 🔹 ۱۲- امکان انتقال کرونا ویروس از طریق بسته های مواد غذایی وجود دارد. توصیه می شود قبل از مصرف بسته ها نیز شسته شوند. 🔹 ۱۳-  از خرید مواد غذایی فله یا باز خودداری شود. 🔹 ۱۴-  در هنگام مراقبت و غذا دادن به افراد بیمار و کودکان خردسال قبل و بعد از غذا دادن به آنها حتما دست های خود و بیمار ضد عفونی شود. 🔹 ۱۵- سیر، زنجبیل و سایر مواد غذایی توصیه شده اگر چه به دلیل ترکیبات خاصی که دارند می توانند در مقابله با عفونت های باکتریایی و ویروسی مفید باشند اما شواهدی مبنی بر مصرف آن در درمان بیماری ویروس کرونا وجود ندارد و بهتر است به صورت متعادل مصرف شوند
🧠درمان ✍دکتر خیراندیش فرزند هفت ساله ای دارم حافظه خوبی ندارد هر چی بهش یاد میدهیم کمتر از نیم ساعت فراموش میکند در ضمن گندم گونه لاغر و زیاد عرق می کند. 🔴موارد زیر را انجام دهید: - بادام درختی ۱۴ عدد روزانه ـ مویز ۲۱ عدد ـ شبها جلو بینی عطر محمدی بمالید ـ ملاج سرش را شبها روغن زیتون بمالید ـ خرما روزی ۳ عدد. - ضمنا لبنیات ـ چای ـ سوسیس و کالباس ـ چیپس و پفک نخورد.
✅تدابیر جلوگیری از گرمازدگی و عطش ✍ تا جایی که ممکن است در ساعات گرم روز از خانه خارج نشوید. فعالیت زیاد هنگام تابش آفتاب، علاوه بر احتمال گرما زدگی و عطش، باعث بد بو شدن بدن نیز می شود. سویق عدس: در روایات وارد شده پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم هر موقع به مسافرت می رفتند، سویق عدس همراه خود داشتند تا در صورت کمبود آب شرب، عطش ایجاد نشود. نوشیدن آب خنک: آب خنک با درجه ای از سردی که باعث تعریق بدن نشود، مطلوب است و باعث کاهش حرارت بدن می شود. استفاده از کاهنده های صفرا: از جمله کاهنده های صفرا می توان به سرکه خانگی انگور، شربت سکنجبین، آلو بخارا، اسفرزه و ... اشاره کرد که در کاهش حرارت بدن تاثیر دارند.