♨️تزویر و دورویی شعارها
جناب آقای #خاتمی شفاف بگوئید:
📍سکوت شما در قبال قتل مسلحانه و تهمت مهدورالدمی #میترا_استاد، به قصد تحقق شعار زن،زندگی،آبادی بود؟
یا
📍تقلای شما برای دادن حقالسکوت و باج ۸میلیاردی به برادر مرحومه، به قصد تحقق شعار مرد،میهن،آبادی؟
✔️ ســرانجــــــــام انتــــــــــظار
---------------------------------------------------
🌤نامه حضرت ولی عصر (ارواحنافداه)، خطاب به شیخ مفید :
اگر شیعیان ما با دلهای متحد و یکپارچه بر وفای به عهد و پیمان خویش اجتماع می کردند؛ ملاقات ما از آنها به تاخیر نمی افتاد و سعادت دیدار و مشاهده با معرفت برای آنها حاصل می شد و زودتر از این به دیدار ما نائل می شدند، آن چیزی که ما را از آنان دور کرده (و باعث طولانی شدن غیبت شده) گناهان و خطاهایی است که مرتکب می شوند و ما چنین انتظاری از آنها نداشتیم.
📚بحار الانوار ؛ ج۵۳، ص ۱۷۶
---------------------------------------------------
✍️ سرنوشت انتظار
يوسف گمگشته باز آيد به کنعان غم مخور
کلبهی احزان شود روزی گلستان، غم مخور
سرانجام، دوران انتظار و نهان بودن آخرين منجی، به سر می رسد و سپيدی صبح بر سياهی شب چيره خواهد شد
و آن زمان دور نيست.
اين ما هستیم که با انتخاب خود و فراهم آوردن زمينهی ظهور با تلاش مستمر و رفتارهای شايستهی خود، می توانیم امر ظهور را نزدیک و نزدیک تر گردانیم
---------------------------------------------------
---------------------------------------------------
اللهـــم عجــل لولیــک الفــــرج
؛﷽
🟣 در اثر کمبود دارو در اروپا تاکنون ۹ کودک جان باختهاند
بریتانیا و فرانسه در بحبوحه شیوع عفونتهای باکتریایی زمستانی مانند استرپتوکوک «ای» با کمبود یک آنتیبیوتیک کلیدی مواجه هستند.
بریتانیا در شرایطی با کمبود «آموکسیسیلین» مواجه شده که این کشور این روزها با شیوع مخملک و عفونتهای باکتریایی استرپتوکوک «ای» درگیر است که تاکنون ۹ کودک به دلیل ابتلا به این بیماریها جانباختهاند. از همین رو انجمن داروخانههای مستقل بریتانیا کمبود آموکسیسیلین را «بسیار نگرانکننده» عنوان کرد.
؛﷽
🟣 این روزها پرچم #فلسطین در #جام_جهانی زیاد دیده میشود
📸 عکس دستهجمعی بازیکنان تیم ملی مراکش با پرچم فلسطین بعد از پیروزی ناباورانه اسپانیا و صعود به مرحله یک چهارم نهایی 🇵🇸 🇲🇦
🇮🇷
📝#صرفا_جهت_اطلاع | واکنش ایران به دخالت های مقامات غربی در امور ایران
🍃🌹🍃
🔻وزارت امور خارجه ایران:
🔹ایران در مقابله با اغتشاشات، نهایت خویشتنداری را به خرج داده و بر خلاف بسیاری از رژیمهای غربی که حتی معترضان مسالمتجو را نیز بدنام و با خشونت سرکوب میکنند، از روشهای متناسب و استاندارد ضداغتشاش بهره گرفته است. همین امر برای روند قضایی نیز صادق است. اما امنیت عمومی، خط قرمز است.
🔹حمله مسلحانه و تخریبگری قابل تحمل نیست، حتی برای آن دسته از رژیمهای غربی که فرصتی یافتهاند تا ریاکارانه برای ایران خطابه بخوانند.
🔺غرب باید به جای نمایان کردن عدم صداقت خود، از میزبانی، پشتیبانی و تشویق تروریستها دست بردارد.
#فاطمیه | #لبیک_یا_خامنه_ای
37.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥 برای داعش
🍃🌹🍃
🔹روایتی از ضربه به شبکه داعش در ایران و اعترافات عوامل حادثه #شاهچراغ(ع) برای اولین بار
#فاطمیه| #لبیک_یا_خامنه_ای
🇮🇷
🖼#صرفا_جهت_اطلاع | کییف در خاموشی مطلق
🍃🌹🍃
❌ پایتخت اوکراین که در پی جنگ با روسیه زیرساختهای برقش هدف حملات موشکی قرار گرفته، مدتهاست با خاموشی گسترده مواجه است.
#فاطمیه #لبیک_یا_خامنه_ای
بسمالله الرحمن الرحیم
امروز ۱۸ آذرماه است؛ سالروز پخش اعترافات «سید مهدی هاشمیِ» معدوم از سیمای جمهوری اسلامی در تاریخ ۱۸ آذر ۶۵.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔴 بسیار غمانگیز و در عین حال بسیار مضحک است که برخی از آنانی که در آن زمان شدیدا و مدیدا تلاش میکردند که سید مهدی هاشمیِ قاتل را پیش از دستگیری از افتادن در کمند قانون حفظ کرده و پس از دستگیری نامبرده نیز کوشش خود را برای رهایی این جنایتکار خطرناک مبذول داشته! و حتی پیش از آن در مقطعی به دنبال فراری دادن وی به خارج از کشور تحت عنوان «سفیر» بودند، اکنون در روزگار ما به عنوان مظهر «اعتدال»!!! به خورد اذهان مردم و جوانان داده شوند.
🔘 توجه مخاطبان گرامی را به گزارههای تاریخی مهم زیر جلب مینمایم:
⏪ آقای هاشمی رفسنجانی چند ماه پیش از دستگیری سید مهدی هاشمی در خاطرهی روز ۱۱ اردیبهشت ۶۵ اینچنین مینگارد:
«... سیدمهدی هاشمی آمد. از خودش دفاع کرد و داشتن گروه مخفی و اسلحه و تندروی و پخش اعلامیه علیه بعضی از مسئولان را تکذیب کرد. گفتم به خاطر حفظ اعتبار آیتالله منتظری باید جنبة اثباتی قضیه درست شود. من پیشنهاد کردهام که به عنوان سفیر به خارج برود ...» (کتاب اوج دفاع – خاطرات سال ۶۵ – ص ۸۶)
🔺 براستی ارائهی پیشنهاد سفارت به سید مهدی هاشمی، در حکم اعطای هدیه به یک جنایتکار نیست؟
⏪ آقای هاشمی رفسنجانی مدتی پیش از دستگیری سید مهدی هاشمی بیان میکند:
«حاج احمدآقا آمد و گفت امام نظر قاطع دارند که گروه سیدمهدی هاشمی باید طرد و تعقیب شوند. نگرانیمان این است که آیتالله منتظری سخت برنجند و ضرر کنیم. پیشنهاد کردم که برای تعدیل نظراتشان خدمت امام برسم.» (کتاب اوج دفاع – خاطرات سال ۶۵ – ص ۲۷۰)
⏪ آقای هاشمی رفسنجانی چند روز بعد نیز در خاطراتش اظهار میکند:
«نظر امام این است که تعقیب شوند و به آقای منتظری هم گفته شود که دخالت نکنند و نهضتها هم از آنها گرفته شود. ما گفتیم ممکن است تعقیب قضیه، به افراد نزدیک بیت آیتالله منتظری منجر شود. پیشنهاد کردیم که کوتاه بیائیم.» (کتاب اوج دفاع – خاطرات سال ۶۵ – ص ۲۸۹)
⏪ آقای هاشمی رفسنجانی پس از بازداشت سید مهدی هاشمی نیز به تلاش خود برای آزادی(بخوانید: فرار) او ادامه میدهد و طی گزارشی از جلسهی سران قوا که در تاریخ ۲۳ مهر ۶۵ برگزار شده بود، مینویسد:
«شب مهمان آقای موسوی اردبیلی بودیم. بیشتر بحث درباره مسأله آقای منتظری بود... نظری این بود که مانعی ندارد، سیدمهدی و افرادش را بعد از تکمیل بازجوئیها آزاد کنند.» (کتاب اوج دفاع – خاطرات سال ۶۵ – ص ۳۰۷)
🔺 این در حالی است که سید مهدی هاشمی تبهکار و باند منحوسش، به ۲۷ فقره قتل و تخلفات عدیده متهم بودند.
💥 براستی این میزان حمایت از فردی جنایتکار و کثیف به نام «مهدی هاشمی»، مصداق بارز چیست؟ لابد مصداق «اعتدال» است دیگر!!
📘#داستانهایبحارالانوار
💠بهترین و بدترین کارها در اسلام؛
🔹مردی محضر رسول خدا صلی الله علیه و آله شرف یاب شده و عرض کرد:
یارسول الله لطفا بفرمایید بهترین کارها در اسلام چیست؟ ما افضل الاسلام؟
🔹پیامبر فرمودند: «ایمان به خدا»
مرد گفت: بعد از آن چیست؟
حضرت فرمودند: «صله رحم (پیوند خویشاوندی)»
مرد گفت: پس از آن چیست؟
حضرت فرمودند: «امر به معروف و نهی از منکر»
🔹سپس پرسید: کدام عمل از همه ی کارها بیشتر مورد غضب الهی است؟
پیامبر فرمودند: «شرک به خدا»
مرد پرسید: پس از آن چیست؟
حضرت فرمودند: «قطع رحم»
مرد گفت : بعد از آن چیست؟
حضرت فرمودند: «امرکردن به کار زشت و باز داشتن از کار نیک»
📚بحار: ج ۷۶، ص ۹۷.
🔴 تیرخلاص به اغتشاشات‼️
مهدی محمدی تحلیلگر مسائل سیاسی در یادداشتی تلگرامی نوشت:
فکر می کنم در یک نقطه عطف قرار داریم. قصد جمع بندی یا پیش بینی وضعیت را ندارم چون همه آموخته ایم در شرایطی چنین پیچیده باید عمیقا محتاط بود. اما تقریبا پیداست که آشوب های ۱۴۰۱ در فاز پایان قرار دارد. پروژه قبلی شکست خورده و پروژه جدید به سادگی قابل تعریف نیست.
داستان اینگونه شروع شد: ممکن، سریع و آسان جلوه دادن براندازی برای اقلیتی از جامعه که قرار بود در حباب شبکه، خود را اکثریت فرض کند. هدف این بود که یک آشوب چند صد هزارنفری سراسری شکل بگیرد.
برای رسیدن به این هدف، ابزار خلاقانه ای ایجاد شد: 'ایجاد تصور رفتنی بودن نظام. ' یک بازی از دید من هوشمندانه و پر از ظرافت و پیچیدگی داخلی و خارجی راه افتاد برای باوراندن این امر به بخشی از جامعه ایران که کار تمام و جمهوری اسلامی در حال رفتن است.
حالا یکبار دیگر آنچه را که دیده اید مرور کنید. همه چیز معنای جدیدی پیدا می کند. در داخل ایران هدف همه پروژه های کوچک و بزرگ، از زیر سوال بردن سلامت و حتی حیات رهبری، تا خشونت بی سابقه علیه نیروهای امنیتی و انتظامی و خشونت کلامی و تبدیل فحش به شعار، همین بود: کار تمام است!
در خارج از ایران نیز یک پروژه بزرگ کلید خورد: از علم کردن اسماعیلیون و تلاش برای معرفی او به عنوان آلترناتیو جمهوری اسلامی تا همایش برلین یا بردن نازنین بنیادی به شورای امنیت و دیدار علی نژاد با ماکرون. بایدن از تغییر و ماکرون از انقلاب حرف زد. هدف انتقال 'سیگنال پایان' بود.
همه اینها روی برخی روندهای نسلی، جنسیتی و اقتصادی در ایران نشست. بی تعارف کم کاری ها و ندانم کاری های ما بزرگترین کمکی بود که طراح خارجی دریافت کرد. زیرساختی عظیم در داخل ایران مهیا شد که برخلاف برخی تصورات خام به هیچ وجه منحصر به فضای مجازی نیست. داستان بسیار بزرگ تر است.
همه آنها که وارد خیابان شدند بخشی از زیرساخت آشوب نبودند اما همه آنها که دست به خشونت زدند آگاهانه یا ناآگاهانه، با آن مرتبط بودند. غفلت از شکل گیری این زیرساخت، بزرگ ترین سوالی است که مسئولان یک دهه گذشته باید به آن جواب بدهند. ترکیب این زیرساخت با نارضایتی، بحران را ساخت.
من درباره آن زیرساخت سخن نمی گویم. موضوعی است که فهم آن مهم ترین مسئولیت کنونی جامعه اطلاعاتی ایران است. درباره زمینه های اجتماعی هم که آن زیرساخت بر آن استوار شده جداگانه سخن خواهم گفت. در اینجا بر نتیجه تمرکز می کنم. تا جایی که به نتیجه مربوط است پروژه به سختی شکست خورده.
نخستین علت شکست پروژه حجم بی سابقه خشونتی است که تولید شد. طراح خارجی در این باره عمد داشت: جنایت کنید، فیلم بگیرید و رجز بخوانید. نظام یا می ترسد و مماشات می کند که یعنی کار تمام است یا متقابلا دست به خشونت می زند که نفتی خواهد شد بر آتش اعتراضات. یافتن راه میانه آسان نبود.
نظام به جای انتخاب خشونت یا مماشات، 'تولید آگاهی اجتماعی' را هدف گرفت. ذات آشوب باید آشکار و پرده از چهره کسانی که ادعا می کردند ایران را گلستان خواهند کرد، برداشته می شد. بعد، جمع کردن بساط قداره کشی و تروریسم دشوار نبود. اکنون جامعه ایران شاید معترض اما بسیار آگاه تر است.
خشونت بی سابقه به جای اینکه ترس تولید کند یا به انگاره رفتن قدرت بدهد، به 'جامعه زدایی از آشوب' انجامید. و مهم تر، تصویر ذهنی جامعه ایران از آینده بدون جمهوری اسلامی را واقعی کرد. صریح ترین منتقدان به ما که می رسیدند می گفتند از شما خوشمان نمی آید ولی بساط اینها را جمع کنید!
خشونت کلامی وضع براندازان را بدتر کرد. طرف طراح گمان می کرد می تواند فحش جنسی را در ایران به شعار فراگیر تبدیل و به این ترتیب ایده تمام شده بودن کار را تقویت نماید اما عملا آنچه رخ داد اثبات بی صلاحیتی اخلاقی براندازان در برای جامعه ای بود که هنوز می خواهد اخلاقی زندگی کند.
تیرخلاص را اما افراط در دروغ گویی زد. من چند بار در میانه این پروژه و هنگام ارزیابی روندهای تولید و انتشار بیگ دیتا هوشمندی طرف طراح در جلوگیری از سقوط نمودار هیجانات و خلق رویدادهایی برای کش دادن غائله را ستایش کردم. انصافا فناوری پیچیده ای داشت اما خب، بیش از حد دروغ گفت.
از موضوع مهسا امینی تا همین آخرین داستان -دروغ یک ساعت قبل را چک نکرده ام! -براندازان موفق به اثبات قطعی حتی یک مورد از ادعاهایشان نشدند. فاصله معنادار واقعیت عینی با تصویری که در ماهواره یا توئیتر ارائه می شد به تدریج تصویری متوهم و حتی تا حدی خل و چل از براندازان ارائه کرد.
نتیجه این شد که جامعه بویژه طبقات سنی که در ابتدای کار فکر می کردند رویایی در حال محقق شدن است، کنار کشید. ناتوانی براندازان در مدنی نگهداشتن اعتراض، و عجز از خلق یک چشم انداز ولو مبهم، و اصرار به دروغ و خشونت، اعتبار پروژه را به سرعت کاهش و هزینه آن را افزایش داد
اکنون نه تنها توهم رفتنی بودن زایل شده بلکه معلوم شده ریشه اجتماعی نظام استوارتر از هر برآوردی است که طرف طراح داشته. حالا البته سرویس خارجی می گوید باید 'هزینه ترمیم زخم' را بالا برد. همه چیز به موقع شناسی و هوشمندی ما بستگی دارد.
اکنون یک قدم آن سوتر ایستاده ایم. بخش های مهمی از جامعه ایرانی تلخی چیزی را تجربه کردند که از دور طراحان می خواستند رویایی شیرین به نظر برسد. نظام جمهوری اسلامی هم تجربه ای اندوخته که من 'نو کردن حکمرانی' را بهترین توصیف آن می دانم. در این باره صحبت خواهیم کرد.
فرض بنیادین پروژه این بود: اگر این باور برای اقلیتی از جامعه ایجاد شود که نظام در حال رفتن است، آشوب بزرگ شکل خواهد گرفت. مقام امنیتی گفته بود: 'سیستم ها وقتی می روند که به نظر برسد دارند می روند! '
☝️حقایقی درباره پل صراط ...!
🌺رسول الله صلی الله علیه و آله و سلم:
یا علی ! شیعیان و یارانت را به ده خصلت
بشارت بده:
پاکی ولادت(حلالزادگی)،
حُسن ایمانشان به خدا،
حُب خداوند نسبت به آنها،
گشادگی در قبرهایشان،
نور در ميان چشمانشان در پل صراط،
رفع فقر از پيش چشمانشان،
خوارى از جانب خدا براى دشمنانشان،
ايمنى از جذام و پيسى و ديوانگى،
ريختن گناهان و بدىها از آنان،
در بهشت با مناند و من با ايشان.
📚 الخصال،ج2،ص430