با اشاره به تأیید برخی وزیران و تأکید برخی دیگر
🔰 رهبر انقلاب: تعداد بیشتری از وزیران را نمیشناختم و نظری نداشتم
🔸رهبر معظم انقلاب اسلامی در اولین دیدار رئیسجمهور و دولت چهاردهم، با شکرگزاری تشکیل سریع دولت با همت رئیسجمهور و کمک ارزنده مجلس، نکات مهمی را همچون رعایت اولویتهای فوری از جمله تورم و گرانی، چگونگی انتخاب مدیران و همکاران، حضور در میان متن مردم، ضرورت حکمرانی قانونمند در فضای مجازی و توجه به تولید به عنوان کلید حل مشکلات اقتصادی، بیان کردند.
🔸حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای با تمجید و تکریمِ حرکت پرشکوه اربعینی مردم، هفته دولت را تبریک گفتند و با گرامیداشت یاد شهیدان رجایی و باهنر و همچنین شهید رئیسی و همراهانش، ابراز امیدواری کردند هفته دولت در همه سالهای طولانی خدمت دولت چهاردهم، هفته امید و مژده و گزارشهای شادیبخش باشد.
🔰 ابطال یک دروغ بزرگ
🔸بیانات دیروز رهبر انقلاب در دیدار دولت چهاردهم ضمن این که متضمن رهنمودهای راهگشا برای موفقیت دولت جدید بود، برخی شبهات القایی مبنی بر این که بر خلاف همه ادوار و دولتها، کابینه فعلی کابینه تعیین شده از سوی رهبر انقلاب است را از بین برد.
🔸در بررسی صلاحیت وزیران پیشنهادی (با استناد به بیدقتی آقای پزشکیان) چنین القا شد که کلیت کابینه با نظر رهبر انقلاب چیده شده است. جریان بیصداقت سیاسی و رسانهای با همین خط القایی، برخی نمایندگان را هم به اشتباه انداختند.
🔸اما دیروز رهبر انقلاب بیان کردند: «آقای رئیسجمهور برای انتخاب وزیران با من مشورت کردند. برخی را تایید و برخی را هم تاکید کردم. تعداد بیشتری را هم نمیشناختم و نظری نداشتم».
🔸«تعداد بیشتر» یعنی حداقل نصف به علاوه یک. و چنان که از خبرها بر میآید و سیره رهبر انقلاب بوده، ایشان نهایتا درباره چند نفر از وزرای پیشنهاد شده، نظر اثباتی و تاییدی داده و درباره بقیه نظری ندادهاند.
🔸نکته قابل توجه درباره فهرست پیشنهادی این که بنابر اعلام آقای کوثری نماینده مردم تهران: «وزیر اطلاعات در جلسه کمیسیون امنیت اعلام کرد دست ما برای اعلام استعلام وزرا بسته است، و فقط تابعیت و محکومیت قضائی را اعلام میکنیم». بنابراین، افراطیون مدعی اصلاحات، دو دروغ را با هم گفتند تا الزام قانونی بررسی صلاحیت وزیران در مجلس را دور بزنند: اینکه کابینه در هماهنگی کامل با رهبری بسته شده(!) و این که درباره یکایک وزیران پیشنهادی، استعلام گرفته شده و بنابراین نیازی به بررسی مجدد مجلس نیست!
🔸یادآور میشود بلافاصله پس از معرفی وزرای پیشنهادی آقای پزشکیان به مجلس، محمد جواد ظریف رئیس شورای موسوم به «شورای راهبری کابینه» به شانتاژ و جنجال اقدام کرد و با تظاهر به اینکه از کابینه پیشنهادی راضی نیست، ژست استعفا از معاونت راهبردی را گرفت. (هر چند که بعدا معلوم شد علت اصلی ناراحتی وی، ممنوعیت قانونی ناشی از تابعیت دوگانه فرزندان بوده است).
🔰 اختلاف اصلاحطلبان درباره مرزبندی یا آمیختگی با رادیکالهای جبهه اصلاحات
🔸مطالبه برخی اصلاحطلبان از خاتمی برای مرزبندی با طیف تندرو در جبهه اصلاحات، به مباحث اختلاف برانگیز میان رسانههای این طیف دامن زده است.
🔸روزنامه آرمان اخیراً در واکنش به یادداشت انتقادی روزنامه اعتماد نوشت: «اصلاحطلبان پس از دولت خاتمی با مشکلی بهعنوان نهاد تصمیمگیر یا اجماعساز روبهرو بودهاند و هرگاه که نهادی فرادستی یا بالادستی در این جریان ایجاد شده به اندازه کارایی خود منتقدانی را نیز با خود همراه داشته است.
🔻در دهه 90 و انتخابات مجلس آنها برای حضور دوباره در سیاست عملی و نهادهای انتخابی به سراغ نهاد اجماعساز جدیدی با نام شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان (شعسا) رفتند که بر مبنای آن بتوانند اتحاد و اجماع را در میان جریان خود پدید آورند که از اتفاق انتخابات مجلس دهم و ریاست جمهوری دوازدهم با ابتکار شعسا برای اصلاحطلبان به ثمر رسید. هرچند که در همان زمان نیز برخی از احزاب و چهرههای اصلاحطلب نسبت به روند عملکرد این شورا انتقاداتی را داشتند و احزابی چون جمهوریت ایران اسلامی، اراده ملت و جبهه نیروهای خط امام(ره) از این شورا خارج شدند...
🔻آنهائی که جبهه اصلاحات را به فقدان رویکرد تحلیلی موثر، اسیر شدن در چارچوبهای گذشته و عدم انعطافپذیری متهم میکنند باید در نگاه خود تجدیدنظر کنند. چرا که یا در مبانی اصلاحطلبی تشکیک دارند یا اینکه گذشت زمان و تغییر شرایط نگاه آنها را تغییر داده است. اینکه جبهه اصلاحات از نیروهایی که خود را اصلاحطلب مینامند به جهت رویکردهای تند تخریب شود چندان قابل توجیه نیست».
🔸یادآور میشود اخیراً روزنامه اعتماد از خاتمی خواسته بود با تندروهایی که صدای آنها در جبهه اصلاحات غالب است مرزبندی کند. اعتماد نوشته بود: «اولين نقد به جريان رسمي اصلاحطلبي و جبهه اصلاحات، ادبيات سياسي غالب نزد آنان است. ميان ادبيات سياسي هم با بخشي از نيروهاي سياسي اصلاحات تباين آشكار وجود دارد، ولي در نهايت صداي كساني به عنوان صداي اصلي اصلاحطلبي -كه در بعضي از اعضاي جبهه اصلاحات نمود بارز يافته- شناخته ميشود كه زباني راديكال و مبارزهجويانه دارند، زباني كه تناسبي با مشي و راهبرد اصلاحطلبانه ندارد. اين رويكرد، قادر به ايجاد همدلي و فهم مشترك نيست. مشكل دوم آنان، فقدان رويكرد تحليلي مؤثر و راهگشاست. چارچوب تحليلي اين افراد بيش از آنكه معطوف به آينده باشد، اسير چارچوبهاي گذشته است.
🔸تحليلهايي كه معطوف به شخصيت و روانشناسي افراد است (اغلب هم نادرست است) و به ساختارها و عوامل اجتماعي توجهي ندارد. تحليلهايي كه در خدمت سياست مبارزه است و نه در خدمت فهم واقعيت. مشكل سوم اين است كه اين جريان در حال تبديل شدن به يك گروه بسته با رويشهاي اندك و ريزشهاي فراوان است... مشكل چهارم كه برآمده از مشكلات قبلي است، ميرايي اين جبهه با ادامه وضع موجود است».
وزیر اقتصاد دولت سیزدهم:
🔰 خزانه را با 50 هزار میلیارد تومان بدهی تحویل گرفتیم با 50 هزار میلیارد تومان مطالبات تحویل میدهیم
🔸وزیر سابق اقتصاد گفت: در ابتدای دوره، خزانه حدود 50 هزار میلیارد تومان به بانک مرکزی بابت تنخواه بدهکار بود اما اکنون حدود همین عدد خزانه از سازمانهای دیگری که در حوزه یارانهای عمل میکنند، طلبکار است.
🔸به گزارش ایسنا، سیداحسان خاندوزی در مراسم تکریم و معارفه وزرای سابق و فعلی اقتصاد، به اقدامات دوره سه ساله خود اشاره کرد و گفت: امروز پرونده حساب واحد خزانه و پرداخت به ذینفع نهائی بسته شده و از روی میز سیاستگذار به عنوان یک اقدام تحققیافته کنار گذاشته شد. در ابتدای دوره، خزانه حدود ۵۰ هزار میلیارد تومان به بانک مرکزی بابت تنخواه بدهکار بود اما اکنون حدود همین عدد خزانه از سازمانهای دیگری که در حوزه یارانهای عمل میکنند، طلبکار است و از توانمندی خزانهداری کشور برای رفع نیازهای کوتاه مدت خود استفاده میکنند.
🔸خاندوزی اضافه کرد: امروز درگاه ملی مجوزهای کسب و کار به مرجعیت ملی خود رسیده و البته همچنان باید گسترش و با فراگیری ادامه پیدا کند. شفافیت صورتهای مالی شرکتهای دولتی تقریبا به تمامی محقق شده است؛ غیر از شرکتهایی که به لحاظ مسائل امنیتی امکان افشای اطلاعات آنها نبود.
🔻وی افزود: امروز تقریبا بخش مهم داراییهای دولت به شکل سامانهای شناسایی شده است. یعنی متر به متر آن توسط تاییدیه سازمان ثبت اسناد و شرکتهای پست ایران در سامانه «سادانوین» انجام شد و حدود یک میلیون و ۲۰۰ هزار فقره داراییهای دولت آماده بهینهسازی و مولدسازی است.
🔸وزیر سابق اقتصاد بیان کرد: سامانه مؤدیان و پایانههای فروشگاهی فعال شده و دو فصل زمستان و بهار گذشته همراه با این سامانه جدید و عبور از نظام کاغذی و روشهای سنتی مالیات بر ارزش افزوده پشت سر گذاشته شد. امروز نرخ مالیات شرکتهای تولیدی در یکی از پایینترین نقاط تاریخی خود است و سهم مالیات در تامین هزینههای دولت نیز در یکی از بالاترین نقاط تاریخی خود قرار دارد که این دو در کنار هم بسیار معنادار هستند.
🔸خاندوزی اضافه کرد: همچنین امروز تمام ۱۳ بانک تحت مدیریت جمهوری اسلامی ایران سودآور هستند و از زیاندهی خارج شدند. ضمن افزایش سرمایه دو برابر آنها در آخرین جلسه با اعضای هیئتمدیره این بانک هدفگذاری شد تا پایان سال جاری مجددا، دو برابر دیگر سرمایه بانکها افزایش پیدا کند که اتفاق بیسابقهای است.
موفقیتی دیگر در شرایط تحریم
🔰 از ۸ قلم داروی دانشبنیان جدید رونمایی شد
🔸همزمان با روز داروسازی از 8 قلم داروی جدید ساخت دانشبنیان با حضور رئیس سازمان غذا و دارو رونمایی شد.
🔸به گزارش تسنیم، رئیس سازمان غذا و دارو در همایش روز داروسازی که از سوی سازمان غذا و دارو برگزار شد، حق فنی داروخانهها را مورد اشاره قرار داد و گفت: این موضوع یکی از چالشهای بزرگ در چند دهه اخیر بوده است و حذف آن غیرمنطقی بود. این درحالی است که پایینترین عددی که از میان تخصصهای مختلف دریافت میشود، مربوط به حق فنی داروخانههاست. نهایتا هم موضوع تعرفه خدمات دارویی با رایزنیهای انجام شده، در بودجه ۱۴۰۳ نهادینه شد و در برنامه پنجساله هفتم نیز مصوب و به حکم دائمی تبدیل شد.
🔻سیدحیدر محمدی همچنین درباره ابطال موروثی بودن داروخانهها اظهار داشت: مدتها با این موضوع نیز درگیر بودیم و کاری جهادی در این حوزه صورت گرفت و نهایتا هفته گذشته رای ابطال و اصلاح آن داده شد.
🔸محمدی در ادامه درباره «حذف شرط داروساز بودن برای تاسیس داروخانه» نیز افزود: این موضوع نیز از آرای هیئت عمومی دیوان است و در این زمینه نیز همزمان با پیگیری ابطال موروثی بودن داروخانهها، درخواست بررسی داده بودیم. همچنان ابطال این موضوع را پیگیریم و امیدواریم با همت قضات دیوان، اصلاح شود. اما در این میان راهکار کوتاه مدت آن بود که بخشنامهای داشته باشیم و امتیازبندی لحاظ شود؛ اما مقداری از این اقدام سوءبرداشت شد. این موضوع را نیز در برنامه پنجساله هفتم آورده بودیم اما در بازبینی حذف شد. امیدواریم با پیگیریهای در حال انجام، در قوانین مستمر لحاظ شود.
🔸وی همچنین از ورود چهار محصول دانش بنیان بر مبنای سلول بافت به فهرست دارویی کشور خبر داد و گفت: یک دهه است که در سلول تراپی کار میکنیم اما هنوز موردی وارد فارماکوپه نشده بود. البته مواردی به صورت زیرپلهای انجام میشد. در مجموع از کارشناسان ژن درمانی و سلول بافت دعوت شد و فعلا از میان حدود ۱۴ مورد معرفی شده، چهار مورد تایید و وارد فارماکوپه دارویی شده و پروانهاش هم در کمیسیون مربوطه صادر شد. ایران جزو کشورهایی است که سلول بافت را به فرآورده دارویی تبدیل کرده است و میتوان با حفظ ضوابط سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت از آن استفاده کرد.
رسول الله صلّی الله علیه و آله و سلم
يَا أَبَاذَرٍّ لِيَكُنْ لَكَ فِي كُلِّ شَيْءٍ نِيَّةٌ حَتَّى فِي النَّوْمِ وَ الْأَكْلِ
ای ابوذر، در همه کارهایت با نیّت باش حتی در خواب و خوراکت.
[بحار الانوار، ج ۷۴، ص: ۸۴]
#حدیث 🌱
🔰نقش ظریف در یک شانتاژ
🔸آقای ظریف پس از معرفی کابینه پیشنهادی آقای پزشکیان، شامورتی بازی درآورد و با تظاهر به اینکه از کابینه پیشنهادی راضی نیست، ژست استعفا از معاونت راهبردی را گرفت. (هر چند که علت اصلی ناراحتی وی، ممنوعیت قانونی ناشی از تابعیت دوگانه فرزندان بود).
🔸او اما امروز نوشت: "بنده و همکارانم در شورای راهبری و کمیتهها افتخار داریم که نزدیک به ۷۰ درصد وزرا و معاونین رئیس جمهور و بسیاری از معاونین وزرا و سازمانها نتیجه پیشنهادهای کارشناسی این روند بود. پس از پیگیریها و رایزنیهای مدبرانه ریاست محترم جمهوری و با دستور کتبی ایشان، انجام وظیفه در معاونت راهبردی را ادامه خواهم داد".
🔸بیش از ۷۰ درصد وزیران و معاونان رئیس جمهور از سوی شورای تحت نظر ظریف و برخی مجرمان امنیتی این شورا چیده شد و مابقی هم عمدتا انتخاب شخص آقای پزشکیان بود. اما پزشکیان در مجلس گفت: چرا مرا وادار میکنید چیزهایی که نباید را بگویم، همه این عزیزان با هماهنگی و تفاهم به اینجا آمدهاند.
بسم الله الرحمن الرحیم
✅ توصیه های مقام معظم رهبری در اولین دیدار با دکتر پزشکیان و اعضای کابینه ششم شهریور ۱۴۰۳
🔵 قسمت اول
🟢توصیه یکم :شکر الهی برای نعمت خدمت به مردم ،
👈تحلیل این قسمت مقام معظم رهبری بواسطه فراهم شدن فرصت خدمت به مردم شهید پرور ایران اسلامی توسط رئیس جمهور و اعضای کابینه وی متذکر شدند قدر نعمت خادم بودن برای ملت مسلمان ایران را بایستی بدانیم .شکر نعمت نعمتت افزون کند ،کفر نعمت از کفت بیرون کند.سخن امام حسین علیه السلام که بواسطه مسئولیت مردم به شما مراجعه میکنند را قدردان باشید این لطف الهی به شماست.لئن شکرتم لازیدنکم...
🟢 توصیه دوم:شناسایی ظرفیت های انسانی و طبیعی کشور؛ شرط کارآمدی کارگزاران.
👈 در تحلیل این توصیه آقا باید گفت:کشور جمهوری اسلامی ایران منابع و ظرفیتهای کم نظیر و بی بدیلی در عرصه های دانشمندان و پژوهشگران و محققان و متخصصان و مهندسان در حیطه های مختلف مورد نیاز کشور و منابع عظیم نفتی و گازی و معدنی و کشاورزی و دامداری و...دارد.نکته اول باید نسبت به این داشته ها و ظرفیت ها آگاهی و شناخت لازم را پیدا کنیم و سپس با برنامه ریزی و بکارگیری متخصصان و ریل گذاری عقلانی و منطقی و بنا به مقتضیات زمان ،نیازهای کشور را مرتفع و مابقی با دیپلماسی اقتصادی درست صادر شوند.تاکید آقا در آخر این توصیه نشانه کارآمدی و بلوغ و توانمندی دولت را با این شاخصه سنجیدند.
🟢«انتخاب همکاران با این خصوصیات: جوان ،مومن،انقلابی،متعهد ،پرانگیزه»
👈در تحلیل این توصیه مقام معظم رهبری میشود گفت: داشتن ظرفیت های متکثر در حوزه های مختلف در کشور از یک سو و از سوی دیگر مدیران از صدر تا ذیل امور اجرایی کشور با شاخصه های:
-جوان : نیروی جوانی ، انرژیک ،دینامیک و پر جوش و خروش ، انگیزه های لازم در خدمت به کشور عامل پیشران در زمینه های مختلف و ارتقای کیفیت و کمیت امور جامعه میشود
-مومن : ایمان به خدا و اولیای الهی و محاسبه و نظارت ماموران الهی در کنار جوانی میتواند عامل موثر و کارگشا و رشد فزاینده در امورات کشور گردد که نتیجه آن بهبود وضعیت معیشتی و اقتصادی و...مردم میشود.البته این تذکر آقا در همه دولت های گذشته بوده ولی کمتر عملیاتی شده و دولت دکتر پزشکیان هم خیلی کم بدان اقدام و عمل کرد. دولتی پیر ...
-انقلابی: معتقد از عمق دل به انقلاب اسلامی و آموزههای آن و نهراسیدن از موانع مسیر پر پیچ و خم انقلاب به سمت قله و بهره گیری از همه نیروهای داخلی متخصص و متعهد و مومن به نظام جمهوری اسلامی میتواند مسیر را کوتاه و اهداف مد نظر را محقق سازند
-متعهد: به اسلام و انقلاب و نظام و رهبری امامین انقلاب تا پای جان وابستگی و متعهد باشد.نه با تشر دشمن از میدان خارج شود و نه از موانع راه بترسد و عقب نشینی کند. به فرموده خداوند متعال:فاستقم کما امرت...
-انگیره: موتور محرکه هر اقدام و عمل در فرد با مسئولان و افشار مختلف « انگیزه » است.بدون امید و انگیزه حرکت کند و دشوار و سخت و به نتیجه منتج نخواهد شد.انگیزه اگر با توکل و توسل به خدا و اولیای الهی همراه شود غوغا به پا میکند.
🟢 توصیه چهارم مقام معظم رهبری «خردمندانه شدن حکمرانی در صورت رجوع به کارشناس» است
👈در تحلیل این توصیه آقا میتوان گفت: کاری و فعالیتی که پشتوانه علمی و فرهنگی و اجتماعی و اخلاقی و عدالتی داشته باشد مثمر ثمر واقع میشود.در باب دولت هم از رئیس دولت تا تک تک وزرا و معاونین و مدیران ارشد و کل و استانداران و فرمانداران و بخشداران و...کار و اقدام مسئولان اگر پشتوانه علمی و حقوقی و شرعی و قانونی و متناسب با نیازهای مردم و بهرهگیری از آموزههای دینی و مذهبی و اعتقادی اسلامی داشته باشد،نتیجه ای امیدوار کننده و مایه آرامش جامعه و آحاد مردم و گرایش مردم به نظام و رهبری و مسئولان کشور می شود.ازمایش و خطا در کار کارشناسی و مدیریت شده و حالا اجرا کنیم و بعد حین اجرا نقاط قوت و ضعف آنرا بررسی کنیم. ضمن اتلاف نیروی انسانی و سرمایه کشور و از دست رفتن فرصت ها،نظر و دید مردم به مسئولان عوض شده و ایستایی و در جا زدن اقدام مدیران ارشد و منفعل شدن و زمینه ساز شکاف و بروز اشوب و ناآرامی ها خواهد شد.
🔵ادامه قسمت دوم
✏️ سهراب خلیلی
ششم شهریور ۱۴۰۳
میدونید چی جالبه؟
ظریف در بزنگاه های تاریخی با یک استعفا در توییتر خودش رو از سیاست کنار میکشه و دوباره چند روز دیگه وقتی خوب موج سواری رسانه ای کرد دوباره برمیگرده
مملکت دچار قحط الرجال شده؟
این آقا هر وقت دلش بخواد میره هر وقت دلش بخواد برمیگرده
بازم میگم این رفت و برگشتها برای اینه که افکار عمومی رو از موضوع اصلی منحرف کنه
سفر بسیار مهم بشار اسد به ایران و دیدارش با حضرت آقا رو یادتونه؟
راحت با یک استعفا به حاشیه رفت
این سری هم وسط جنگ روانی ما با اسرائیل با یک استعفا افکار عمومی رو منحرف کرد تا تمرکز ما از روی جنگ روانی برداشته بشه
هر بار هم در استعفای خودش اعلام ناتوانی از ادامه مسیر میکنه
نمیدونم چه اصراری به برگشتن او به سیاست هست
یکی از خدمات ظریف به این انقلاب رو نام ببرید
منتظر استعفای بعدی او در یک بزنگاه تاریخی دیگه خواهیم بود
بعدا نگید نگفتید
🔺️🔻پزشکیان: وفاق ملی برای بنده یک شعار نیست چرا که اساسا اهل شعار دادن نیستم
رئیس جمهور در نشست مشترک دولت و قوه قضائیه:
🔹️موکدا از اعضای دولت خواستهام که اگر به قصوری برخوردند، از آن عبور کرده و اگر هم تقصیری مشاهده کردند، دنبال مچگیری نباشند و همان زمان به مقصر تذکر دهند تا مسیر خود را اصلاح کند.
🔺🔻رئیس جمهور: سرمایه مادی و عمر جوانان را صرف کسب آموزشی بیکیفیت برای تربیت فارغالتحصیلان بیکار میکنیم/ گرفتار بیعدالتی شدید در نظام آموزشی کشور هستیم
پزشکیان در اولین جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی که شب گذشته برگزار شد:
🔹 چرا با هزینههای گزاف تعداد زیادی دانشگاه ایجاد کردهایم و سرمایه مادی و عمر جوانان را در آنجا صرف کسب آموزشی بیکیفیت میکنیم که فارغالتحصیل بیکار تربیت کنیم، بدون اینکه به تناسب میان نیاز و مصرف توجه داشته باشیم.
🔹امروز در حالی که دانشگاهها در دنیا وارد نسل ۴ و ۵ شدهاند، ما همچنان در دانشگاههای نسل دوم درجا زدهایم و در دانشگاه فقط علم آموزی داریم و اگر خیلی خلاقیت به خرج دهیم، به دانشجویان روش تحقیق هم یاد میدهیم. آیا با این دانشگاه و فارغالتحصیلانش میتوان مشکلات پیچیده جامعه را حل کرد یا فقط دانشگاه تاسیس کردهایم که کسب درآمد کنیم؟!
🔹علاوه بر این ضعف اساسی ما گرفتار بیعدالتی شدید در نظام آموزشی کشور هستیم. کلاس درس برخی مدارس خاص از برخی دانشگاههای ما بالاتر است و در بعضی مدارس دیگر معلم هم به تعداد کافی نداریم. این تبعیض و بیعدالتی در آموزش باعث شده که بین ما و نسلی که در این سیستم تربیت میشود، فاصله بیفتد و همدیگر را درک نکنیم و زبان هم را نفهمیم.
🔺️🔻عملکرد کاروان ایران در دورههای قبلی رقابتهای پارالمپیک
🔹️پارالمپیک ۱۹۸۸: ۴ طلا، یک نقره، ۳ برنز - جمع مدال: ۸ - رتبه کاروان: ۲۷
🔹️پارالمپیک ۱۹۹۲: یک طلا، ۲ نقره، یک برنز - جمع مدال: ۴ - رتبه کاروان: ۳۷
🔹️پارالمپیک ۱۹۹۶: ۹ طلا، ۵ نقره، ۳ برنز - جمع مدال: ۱۷ - رتبه کاروان: ۲۰
🔹️پارالمپیک ۲۰۰۰: ۱۲ طلا، ۴ نقره، ۷ برنز - جمع مدال: ۲۳ - رتبه کاروان: ۱۶
🔹️پارالمپیک ۲۰۰۴: ۶ طلا، ۳ نقره، ۱۳ برنز - جمع مدال: ۲۲ - رتبه کاروان: ۲۳
🔺پارالمپیک ۲۰۰۸: ۵ طلا، ۶ نقره، ۳ برنز - جمع مدال: ۱۴ - رتبه کاروان: ۲۲
🔺پارالمپیک ۲۰۱۲: ۱۰ طلا، ۷ نقره، ۷ برنز - جمع مدال: ۲۴ - رتبه کاروان: ۱۱
🔺پارالمپیک ۲۰۱۶: ۸ طلا، ۹ نقره، ۷ برنز - جمع مدال: ۲۴ - رتبه کاروان: ۱۵
🔺پارالمپیک ۲۰۲۰: ۱۲ طلا، ۱۱ نقره و یک برنز - جمع مدال: ۲۴ - رتبه کاروان: ۱۳
🔹️مجموع: ۶۷ طلا، ۴۸ نقره، ۴۵ برنز - جمع مدال: ۱۶
🔰شایسته سالاری به سبک دولت چهاردهم
🔸الیاس حضرتی و فاطمه مهاجرانی امروز به ترتیب به عنوان رئیس شورای اطلاع رسانی و سخنگوی هیئت دولت منصوب شدند.
🔸انتخابی که به نظر می رسد بار دیگر با معیارهای شایسته سالاری مد نظر رئیس جمهور فرسنگ ها فاصله دارد.
🔸الیاس حضرتی به عنوان مدیرمسئول روزنامه اعتماد شناخته می شود که در انتخابات دوره یازدهم مجلس رد صلاحیت شد. فارغ از دروغ های متعدد و متنوعی که در روزنامه تحت مدیریت او منتشر می شود و به همین دلیل بارها با اخطار و محکومیت نهادهای نظارتی از جمله هیئت نظارت بر مطبوعات مواجه شده است؛ حضرتی به دلیل ارتباط صمیمانهاش با یک مفسد اقتصادی به نام شهرام جزایری از دهه هفتاد مورد توجه قرار گرفت.
🔸پیش از آنکه شهرام در بار عدس قصد فرار از کشور را داشته باشد، تصویر کلهپاچه خوردن آنها در یک طباخی حاشیهساز شد. البته او در سال 97 نیز حاشیههایی داشت وقتی برخی اعضای خانوادهاش را به عنوان خبرنگار معرفی کرد و برایشان از شهرداری تهران طرح ترافیک گرفت!
🔸فاطمه مهاجرانی سخنگوی جدید دولت پیشتر با سخنانی عجیب و بی سر و ته در حمایت از ریاست جمهوری مسعود پزشکیان گفته بود: «اجازه نمیدهیم اندکی تمامیتخواه کوچههای ما را پر از خونجوانان مان کنند!» ظاهرا اشاره او به آشوب های پاییز 1401 بود اما ایشان مشخص نکرده بود دقیقا چه کسانی «کوچه ها را پر از خون جوان ها» کرده اند و آن «تمامیت خواهان» چه کسانی هستند؟ و ایشان در شورش براندازان سال 1401 کدام طرف ماجرا ایستاده است؟
🔸خانم مهاجرانی البته شایستگی های دیگری نیز دارد! و آن تلاش و اصرار برای جانمایی خود در تیم المپیاد دانش آموزی سال 2019 و گشت و گذار در استرالیا با هزینه دولت بوده است. یکی از برندگان مدال طلای المپیاد فیزیک در این باره نوشته است:
🔺برای مسابقات جهانی معمولا پنج دانشاموز و سه نفر مراقب اعزام میشدن.
🔺برای آسیایی ۸ دانش آموز و ۴ مراقب قرار بوده اعزام بشن که خانم مهاجرانی ۳ نفر دیگه رو [از جمله خودشون] هم به این لیست اضافه کردن و بودجه مورد نیاز دو برابر شده بود که خب باهاش مخالفت شده بود.
🔺اینها تمام اون زمان رو داشتن دعوا میکردن تا بودجه سفر خانم مهاجرانی به استرالیا جور بشه و حالا در حاشیهاش یه المپیادی هم برگزار بشه.
.
♻️ نمایندهای که خودش را راحت کرد
▪️امسال در پیاده روی اربعین سوال ثابت خیلی از مردم از نمایندگان مجلس این بود که چرا به فلانی و بهمانی رای اعتماد دادید؟! نمایندگان هم بسته به اینکه خودشان چه موضعی داشتند جوابی میدانند. برخی همسوی با مردم بودند و برخی از جانب دفاع از مجلس حرف میزدند اما جالبترین جواب مربوط به یک نماینده تهران بود که خودش را راحت کرد و گفت آقا گفته بود رای بدید!
▪️نمیدانم وقتی آقای نماینده این جمله را گفت و خودش را از زیر بار فشار مطالبه مردم خارج کرد؛ لحظهای هم به این فکر کرد که چه بلایی سر باورها و تصورات مردم می آورد یا نه. اگر مردم بیچاره باور کنند که همه گزینههای دولت با تایید رهبری راهی مجلس شدند و رهبری خواستار رای آوری همه وزرا بوده؛ چقدر تناقض و سوال و بدبینی ایجاد میشود؟
▪️ اینروزها وفاق ملی مثل اسم رمز عمل میکند. برخی میخواهند به اسم وفاق ملی روزنه گشایی کنند و شکست های گذشته را جبران کنند. برخی هم شاید فکر میکنند در انتخابات بعدی میتوانند با پرچم وفاق ملی در کنار پزشکیان لیست بدهند و دوباره به قدرت برسند. ولی مساله اینجاست که آقایان فکر میکنند برای ترویج وفاق ملی باید یک ضدقهرمان بسازند و آن را جریان تحجر صدا بزنند بلکه بتوانند در ایجاد دوقطبی با جریان تحجر در سفره وفاق ملی به نان و نوایی برسند!
▪️در همین هفته گذشته به دروغ گفتند جریان تحجر با گزینههای رهبری مخالف بود یا میخواست بخش زیادی از کابینه رای نیاورد. در صورتی که مشخص شد نه تنها رهبری نظری در مورد اکثریت دولت نداده بلکه دعوا صرفا بر سر دو سه وزیر پیشنهادی بود که با هیچ منطقی نباید وزیر میشدند.
▪️آنجایی که رهبری از وزیری حمایت کرده بود هیچ کس اعتراضی نداشت. حتی کمیسیون فرهنگی که یکپارچه پایداری است صالحی را تایید کرد و کسی علیه او نطق نکرد ولی اینکه به اسم رهبری ظفرقندی را وزیر کنند و مخالف ظفرقندی را مخالفت با رهبری و نظام جا بزنند هنر میخواهد!
▪️ حالا که مشخص شده این کابینه رهبری نیست و رهبری به صراحت می گوید: «تعداد زیادی را هم نمیشناختم و نظری نداشتم.» نمایندگان مجلس و سفرهنشینان وفاق ملی چطور میخواهند خطای خود را جبران کنند؟!
رضایی، سخنگوی کمیسیون امنیت ملی: یک کارت زرد به آقای دکتر پزشکیان و تیمش بخاطر روایت خلاف واقع به مجلس
🔸این حرف دیروز #رهبری چقدر بینظیر بود:
این دو شهید هر کدام سه سال عهدهدار مسئولیت بودند
و به اندازه "چندین سه سال" کار کردند و در تاریخ جاودانه شدند.
و جالب تر اینکه امیرکبیر را طرفداران آقاخان نوری تخریب میکردند و شهید، رئیسی را طرفدارانِ...
#امیر_کبیر #شهید_رئیسی
✾•───────•✾•────────•✾
❀
🔺۵۰٪ زایمانهای البرز مربوط به اتباع است
🔹مدیرکل بیمه سلامت استان البرز: از تعداد زایمانهای استان بالغ بر ۵۰ درصد مربوط به اتباع بیگانه بوده است.
استقلال بانك مركزی راهکار یا بیراهه؟
🔸تفکر نئوليبرال پيوسته استقلال بانك مركزی را برای كنترل تورم ترويج و تجويز کرد تا تبدیل به قانون شد، چرا که معضل تورم را صرفا ناشی از عرضه غافلگيرانه پول توسط دولت برای تامین کسری بودجه میداند. در حالی که عرضه پول صرفا بابت كسری بودجه نيست، بلكه بخش قابل توجهی از آن مربوط به استقراض بانك ها به ويژه بانك های خصوصی از بانك مركزی بوده است.
🔸نئولیبرالیسم نوشداروی ادعایی معضل تورم را «مستقل كردن ماشين عرضه پول (بانك مركزی) از دولت» میداند. در حالی که 13 متغير اقتصادی بر روی تورم تاثيرگذارند كه رتبه نخست آن مربوط به افزایش قيمت ارز و حاملهای انرژی است، پس این ادعا که تنها دليل تورم، عرضه پول توسط دولت است، پذيرفتنی نيست.
🔸 اساسا هيچ گونه رابطه علّی ميان استقلال بانك مركزی و كاهش نرخ تورم وجود ندارد. نئولیبرالهای ایرانی ریشه تورم را از پولی شدن کسری بودجه می دانند و بر این اساس، بانک مرکزی را از دولت مستقل کردند.
آن زمان خطاب به طراحان طرح استقلال بانک مرکزی گفتیم فرضا بانک مرکزی را مستقل کردید. کسری بودجه که رفع نخواهد شد! کسری بودجه را چگونه میخواهید رفع کنید؟ وقتی کار به این سوال میرسد، دوباره نئولیبرالها میگویند حاملهای انرژی و حذف یارانههای تولید و افزایش قیمت ارز را افزایش دهید تت کسری جبران شود! در حالیکه همینها که اینها عاملان اصلی تورم در ایران هستند. میخواستند با مستقل کردن بانک مرکزی از دولت، کسری بودجه را جبران کنند تا دولت، از بانک مرکزی استقراض نکند و نقدینگی ایجاد نشود تا تورم درست نشود. الان میگویند ارز و سوخت را گران کنید تا کسری بودجه جبران شود!
🔸 استقلال بانك مركزی يعنی انفكاك ماشين تجهيز و تخصيص منابع از نقشه پيشرفت و عقيم سازی دولت توسعهگرا
🔸اهميت مديريت تسهيلات بانكی توسط دولت و هدايت تسهيلات به بخش های اولويت دار آنقدر زياد است كه تسهيلات بانكی نقش سوخت برای حرکت لوكوموتيو دولت را دارند و استقلال بانك مركزی، قطار پيشرفت را بدون سوخت خواهد گذاشت و دولت را عملا بدون سرمايه رها خواهد كرد.
🔸مجله فارين پاليسی مقاله مبسوطی در خصوص استقلال بانك مركزی نوشته است و خواهان كنارگذاشتن اين تفكر غلط شده است.
🔹 جریان تندرو، _ سوپر انقلابی ها
ولایت را تنها برای تاییدشان میخواهند
🔹 در ماههای اخیر جریانی متشکل از یک گروهکی تندرو، در حال پخش نفرت، فتنه و ایجاد انشعاب جدیدی در جبهه انقلاب هستند.
این گروه هر کجا مسیرش با رهبرانقلاب و سیاستهای کلان نظام هماهنگ بود آنرا میپذیرد و اگر هماهنگ نبود مستقیماً به آن حمله میکند حتی این شائبه جدی وجود دارد که آنها با سخنان «آن دیگری» نیز اقناع نمیشوند و ولایتمداری در آنها کمتر به چشم میآید!
🔹 دعوای کسانی چون رسایی، ثابتی، توئیتریستهایی مثل جبرائیلی و الف دیگر رهروان این اقلیت تندرو پرسروصدا با پزشکیان سر کسایی چون عراقچی بود که رهبر فرزانه انقلاب در دیدار دیروز روی این موضوع تایید و تاکید کردند،
اما آیا کسانی چون ثابتی که حالا متوجه شدند از تریبونهای مجلس و رسانهها روی اصلی پافشاری میکردند که در تضاد جدی با ایشان بود، جرات عذرخواهی دارند؟
عدم عذرخواهی شخصی مثل او و رسایی یک دلیل دیگر دارد: آنها ولایت مدار نیستند!