💞﷽ 💞
#قرآن_صبح
✨ثواب قرائت و تدبّر در آیات قرآن کریم امروز را هدیه میکنیم به حضرت صاحب الزمان(عج) وان شاء الله برای تعجیل درفرج وعاقبت بخیرشدنمان در تمام لحظات زندگی.
@ameyeh_sadat
پرهیزگار 050_۲۰۲۲_۱۲_۱۸_۰۸_۱۳_۴۷_۰۴۱.mp3
1.15M
💞﷽ 💞
قرائت و ترجمه صفحه 050
@ameyeh_sadat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در محضر ولایت
بیانات رهبر انقلاب به مناسبت ایام فاطمیه
@ameyeh_sadat
7.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠حجت الاسلام والمسلمین رفیعی:
موضوع:👇
حمیّت یعنی چه؟
#رفیعی
@ameyeh_sadat
5.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️ درد دل سوزناک مهدی رسولی با شهید گمنام
@ameyeh_sadat
22.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 عوامل سقوط جامعه دینی
🎤 حجتالاسلام والمسلمین صادقی واعظ
#صادقی_واعظ
@ameyeh_sadat
آدم پیر می شود وقتی
مادرش را صدا می زند
و جوابی نمی شنود ...
برای دل کودکی که گفت:
كلّمینی، يا أمّا ...
انا ابنک الحسين ...😭
@ameyeh_sadat
🔹حاج قاسم برای خرید کاپشن به همراه فرزندش به یک فروشگاه در خیابون ولیعصر رفته بود و چهره سردار برای فروشنده آشنا میاد و ازش میپرسه شما سردار سلیمانی نیستید؟
🔸حاج قاسم میخنده و درجوابش میگه آقای سلیمانی میاد کاپشن بخره؟ فروشنده هم میگه منم تو این موندم. اون که قطعا نمیاد لباس بخره و براش میخرن میبرن. ولی شما خیلی شبیه به آقای سلیمانی هستید.
♦️بعد از اصرار فروشنده و سوالات مکرر، حاج قاسم در جواب میگه بله قاسم سلیمانی برادرمه و بخاطر همین شبیهش هستم.
🔅زمانی که حاج قاسم کت رو در میاره تا کاپشن نو رو بپوشه و بپسنده، اسلحهای که در کمر حاج قاسم بود رو فروشنده میبینه. فروشنده میگه نه تو خود حاج قاسمی و لو رفتی.
▪️فروشنده از اینکه سردار ازش خرید کرده خوشحال میشه و خیلی اصرار میکنه که پول نمیگیرم. حاج قاسم هم در جواب گفته بود اگه پول نگیری نمیخرم و میرم.
▫️فروشنده باورش نمیشد که معروف ترین ژنرال دنیا به همین راحتی بدون محافظ و بین مردم قدم زده و به مغازه اون اومده
@ameyeh_sadat