❌ آیا ما دربارهی خودمون اشتباه میکنیم؟
🔹داخل هر فرهنگ و جامعهای دیدگاه های مختلفی نسبت به انسان وجود دارد و حتی جوابهای متنوعی در پاسخ به اینکه "انسان واقعا چیه"دادند👤. یکی میگه انسان صرفا همین بدن مادیه،یکی دیگه هم میگه انسان دارای دو بُعد نفس و بدنه و… . این نظر ها باهم دیگه ناسازگار هم هستند⚠️ و قطعا همهی اون ها درست نیستند. اما ما که گفته بودیم علم به خودمون رو با علم حضوری درک میکنیم و خطا در اون نیست،پس چرا اینجا خطا وجود داره⁉️
.
✅ در جواب به این سوال باید به دو نکته توجه کنیم:
1⃣ گفتیم که علم حضوری ما مراتبی داره و هرکسی درجهای خاصی از این علم رو، برخورد داره.ضعیف بودن علم حضوری به معنیه وجود خطا در اون علم نیست‼️ما اگر خودمون رو هم با حداقلیترین ویژگی ها و درجات بشناسیم،همین شناخت ما بدون خطاست،منتهی چون علم حضوری ما ضعیفه،نمیتونیم به ویژگی های دیگمون دسترسی داشته باشیم〽️
2⃣ چیزی که ما از چیستی و ویژگی های خودمون برای بقیه میگیم ناشی از تفسیر ما از علم حضوری به خودمونه💢 که از نوع علم حصولیه(عکس برداری از احساسات رو یادته📸) امکان خطا در اون تفسیر ما، وجود داره🌱
_________
@amirpouyaFH
#علم_حضوری
🔻استسقاء زمانی برای فرد رخ میده که احساس تشنگی بکنه و هرچی آب و دوغ و نوشابه و هر نوشیدنی دیگهای هم بهش بدیم؛عطش و اون حس تشنگی شو برطرف نمیکنه⚠️این حالت نام یک بیماریه که فرد به اشتباه احساس تشنگی میکنه.
اما مَگه احساس درونی ای که با علم حضوری درک میشه،امکان خطا داره⁉️
.
✅ آدم سالم و آدمی که این بیماری رو داره هر دو احساس تشنگی میکنند و این احساس درسته💢 اما نکته اینجاست که آدم سالم با معده بدون آب احساس تشنگی میکنه ولی آدمی که استسقاء داره با معده پر آب‼️
"خطا در احساس تشنگی نیست،بلکه خطا در منشاء تشنگیه(که با علم حصولی درک میشه)"
_____________
@amirpouyaFH
✍🏻 غم از دل برود چون تو بیایی...
🔸 ما آدم ها،وقتی کسی یا چیزی رو دوست داریم،دلمون میخواد تمام موانع بینِمون رو برداریم یا در نظر نگریم تا به او برسیم،حتی اگر این موانع مایع عذاب ما باشه مثل درد..🤕‼️
.
🔻درد هم چیز عجیبیه!!وقتی بهش توجه نمیکنی،دردش کم میشه! بهش توجه میکنی،بیشتر درد میگیره! قرص مُسکن میخوری،آروم میشه! قرص دیگهای میخوری،یک جای دیگت درد میکنه!
.
❔ سوال: با توضیحات بند بالا،آیا در احساس درد ما امکان خطا داریم⁉️
✅ نه؛ وقتی ما میگیم درد رو با علم حضوری درک میکنیم منظورمون خودِ خودِ احساس درده نه اینکه مثلا درد برای کجای بدن ماست(برای فهمیدن اون،باید از علم حصولی کمک بگیریم)
_____________
@amirpouyaFH
#معرفت_شناسی
#علم_حصولی
🔻نمودار کلی اقسام معرفت و شروع داستان علم حصولی...🛣
audio.ogg
1.74M
توضیح نمودار➕اصلا چه نیازی به #علم_حصولی داریم⁉️
__________
@amirpouyaFH
#علم_حصولی
یک چالشی باهم انجام بدیم😁⁉️
🔻فرض کنید من گوینده📺 اخبار ۲۰:۳۰ ام که میخوام یک موضوع رو به دو صورت بهتون اطلاع بدم.شما هم اخبار من رو قضاوت کنید و بگید کدومش عین واقعیته و کدومش نیست:
1⃣ سر خط خبرها....رئیس جمهور....چه چیزی را گفت؟....باید این کار رو....عجب حرفی!....خدانگهدار
2⃣ میخواهم سرخط خبرهارو بهتون اطلاع بدم،امروز رئیس جمهور،در نشستی بینالمللی شرکت کرد.وی درباره نحو تعامل با دنیا گفت: ما بایستی در تعاملات بینالمللی،ضمن حفظ اقتدار ملی، زیر بار زور آنها نرویم.این سخنرانی واکنش واکنش های مثبت روزنامه های داخلی را به همراه داشت و باعث شد تا گمانه زنی ها درباره تعاملات بینالمللی تا حدودی کاهش پیدا کند.شما رو به خدای بزرگ میسپارم.
🔺 واکنشتون نسبت به موضوع اول چی بود؟ احتمالا همونجا تلویزیون رو خاموش می کردید یا با خودتون میگفتید "بعدش چی❗️". حق هم داشتید چون اصلا نمیشد قضاوتی راجع بهشون کرد اما در موضوع دومی بعد از هر جمله میتونستیم بگیم که کدوم درست ✅و کدوم غلطه❌.
🔶 در اصطلاح منطق و #معرفت_شناسی به مفاهیم دسته اول که نمیتونیم راجع بهشون قضاوت داشته باشیم و جمله غیر خبری یا کلمه مرکب و منفرد هستند،می گوییم "تصور" و به دسته دوم که جمله خبری بودند و میتونستیم قضاوتشون کنیم می گوییم "تصدیق"
______________
@amirpouyaFH
🔻تاحالا شده یکی بهت بگه:این موضوع که خیلی بدیهیِ!چطور نمیدونستی⁉️وقتی میگه این موضع بدیهیِ یعنی اینقدر واضح و روشن هست که تو نیاز نداری خیلی فکر کنی و بهش برسی🏃🏻♂💡
🔺تو علم #معرفت_شناسی هم ما این اصطلاح رو داریم🔖 خصوصا در مبحث #علم_حصولی و قسمت مفاهیمی که بهشون آگاهی پیدا میکنیم(تصور ها و تصدیق ها)با این تفاوت که هر کدوم از این دوتا خودشون به تصور یا تصدیق بدیهی و نظری تقسیم میشوند.
🔸 تصور یا تصدیق بدیهی، چیزهایی هستند که با علم حضوری و حواس پنج گانه و با کمک عقل🧠 میفهمیم و نیازی مفاهیم دیگه نداریم.مثل: من شادم(تصدیق بدیهی) و شنیدن صدای چیزی👂🏻(تصور بدیهی).
🔹تصور و تصدیق نظری،چیزهایی هستند که از راه توضیح دادنِشون و ارجاع به مفاهیم دیگه،اون هارو میفهمیم.مثل: مجموع زوایای داخلی مثلث ۱۸۰ 📐سانتی متر است(تصدیق نظری) و الکترون(تصور نظری).
_____________
@amirpouyaFH
#علم_حصولی
#تصور_جزئی_و_کلی
کوه یا کوه دماوند🗻⁉️
🔻در اخبار ۲۰:۳۰ گفتیم که تصور،علمی حصولیه که جمله خبری نیست و نمیتونیم قضاوتِش کنیم؛مثل دو تا مفهوم کوه و کوه دماوند.اما سوال این دو مفهوم باهم فرقی ندارند🤔؟؟مکالمه زیر رو ببین:
+ سلام حاجی خوبی؟ آخر هفته پایه ای بریم کوه؟
ـ سلام قربونت... آره بریم.فقط کدوم کوه؟
+ یعنی چی؟میریم کوه دیگه!
ـ خب مرد حسابی! ما این همه کوه و رشته کوه داریم!از کوه دماوند بگیر تا سهند و سبلان!
🔸با توجه به مکالمه بالا میبینم که وقتی ما میگیم "کوه"،میتونیم بیش از یک مصداق(نمونه) تو ذهنمون بیاریم ولی وقتی میگم "کوه دماوند"،یعنی فقط داریم به یک مصداق اشاره میکنیم.
🔹 تصوری که میشه بیش از یک مصداق رو براش درنظر گرفت بهش میگیم تصور کلی یا معقول اما تصوری که فقط یک مصداق رو میشه برای اون فرض کرد میشه تصور جزئي.
________
@amirpouyaFH
audio.ogg
1.18M
#تصور_جزئی_و_کلی
❇️در تصور کلی یا معقول؛واقعا وجود داشتن اون نمونه مهمه یا فرض وجود داشتن⁉️
#علم_حصولی
کارنامهای که میبینم یا کارنامهای که میسازم👀👷🏻♂️؟؟
.
🔸این کارنامهی داخل تصویر رو میبینی؟قبول داری که وقتی میگیم "این کارنامه"؛ به یک تصور جزئی اشاره میکنیم؟چون که داریم یک کارنامه خاصی رو مثال میزنیم👆🏻 که فقط یک مصداق داره.الان هم میخوام بگم که همین تصور جزئی،خودش دو تا مدل داره:
1⃣ وقتی که به عکس نگاه میکردی و یاد کارنامه خودت میافتادی🙃،همون لحظه تصوری از کارنامه داخل عکس، داخل ذهنت بوجود آمد که از راه حس بیناییت بود.اما وقتی آمدی شروع کردی به خوندن این متن و از عکس گذشتی، این تصویر از ذهنت قطع شد❌.
2⃣ از طرفی همون لحظه که داشتی عکسِ پُست رو میدیدی؛تصویر دیگهای هم تو ذهنت از اون شکل گرفت که بعد از قطع ارتباط هنوز باقی مونده✅ و حتی خودت میتونی تغییرش بدی:مثلا رنگ کارنامه رو بکنی صورتی خالخال یَشمی و حتی کارنامه رو بذاری روی صورت مدیر مدرست‼️(البته این کار رو نکن زشته :) )
.
🔹ما به مورد اول میگیم تصورِ حسی و به مورد دوم میگیم تصورِ خیالی♨️
___________
@amirpouyaFH
#علم_حصولی
📌 شباهت و تفاوت مفاهیم: گل _ علت و معلول _ تصور کلی
🔻 به نظر شما اینا چه شباهت و تفاوتهایی باهم دارن؟؟احتمالا با خودتون میگید:"خب...شباهتی که ندارند و تفاوتشون هم اینه که گل یک گیاهه،علت و معلول هم یک نوع رابطست،تصور کلی هم که نمیدونیم چیه!!!"
پ.ن: یعنی واقعا هنوز نمیدونی تصور کلی چیه🤨‼️
✅ شباهت این سه تا اینه که هر سه تاشون تصور کلی هستند و میتونیم بیش از یک مصداق براشون تو ذهنمون بیاریم..
اما تفاوتشون به قدری مهمه💢که باعث میشه ما تصور کلی رو به سه قسمت تقسیم کنیم و بهشون بگیم "اقسام تصور کلی".
_____________
@amirpouyaFH
#علم_حصولی
اقسام(مدلهای)تصور کلی🗃
1⃣ فرض کن یک گل🌹رو میبینی.یک گل جدا از مفهوم خودش،مفاهیم دیگه هم داخلش داره؛مثل:مفهوم رنگ،مفهوم برگ و... .ما اینجا مفاهیمی داریم که صحبت از چیستیِ اون موجود میکنه مثلا مفهوم گل برای زمانیه که می پرسند اون موجود چیست⁉️ و تو میگی گل. به این دسته ما میگیم "مفاهیم ماهوی".
2⃣ فکر کن توی یک روز سرد زمستونی☃️ برای اینکه دستت رو گرم کنی،آتیش🔥 روشن کردی و دستت رو جلوی اون نگه داشتی تا به مرور زمان دستت گرم بشه. بعد با خودت میگی:علت گرم شدن دست من چیه؟؟میفهمی گرمای آتیشه. این گرم شدن دست تو بخاطر آتیش یک رابطهای هست که بهش میگن رابطه علت و معلولی.اما خود این مفهوم علت و معلول آیا درباره چیستی چیزی داره صحبت می کنه⁉️خیر بلکه ما با مقایسهی ذهنی به اون میرسیم به این دسته از مفاهیم فلسفی ما میگیم"مفاهیم فلسفی".
3⃣ همین تصدیق و تصور و بدیهی و نظریای که ما اینقدر گفتیم،خودشون از کدوم دسته مفاهیم کلی هستند🤔؟؟ آیا جز یک مفهوم ذهنی هستند که نه چیستی چیزی رو میرسونند و نه از طریق مقایسه یافت میشوند؟؟به این دسته از مفاهیم که در علم منطق🧠زیاد هستند میگوییم: "مفاهیم منطقی".
__________
@amirpouyaFH
#علم_حصولی
#معرفت_شناسی
راه تشخیص سه مدل تصور کلی🔍
➕ آقا این چیزایی که از تصور کلی گفتیم:ماهوی و فلسفی و منطقی. رو ما اصلا آمدیم و فهمیدیم که چی هستند،اما خیلی سخته که بخوایم از هم دیگه جداشون کنیم که😮💨‼️
🔸 اولا اصلا نیازی نداریم که همیشه این هارو از هم دیگه جدا کنیم،دوما یکی از دلایلی که این تقسیم بندی رو بهتون گفتم، برای این بود که تو قسمت اعتبار🥇 #علم_حصولی به درد میخورد و در نهایت...برای دسته بندیشون فقط کافیه طبق #نمودار بالا عمل کنید😉👆🏻
____________
@amirpouyaFH
#معرفت_شناسی
#علم_حصولی
💢چرا باید جزئیات علم حصولی رو بدونیم⁉️
🔹 خلاصه در یکی دو جمله:
"تا ارزش و اعتبار این علم رو بفهمیم،قضاوت کنیم و ببینیم هرکدوم از بخش های این علم،چه کاربردی برای کشف واقعیت دارند"
____________
@amirpouyaFH
زرّ قلب و زرّ نیکو در عیار
بی محک هرگز ندانی ز اعتبار
هرکه را در جهان خدا بنهَد محک
هر یقین را باز داند او زِ شک
🔹مولوی🔸
________________
@amirpouyaFH
✍🏻 شیشهی علم حصولی🪟
🔻یکم خاطرهبازی بکنیم💭؟یادته گفتیم: در معرفتشناسی،وقتی میگیم ارزش معرفت،یعنی دنبال این هستیم که ببینیم چقدر واقعیت رو درست نشون میده❓(مثال پنجره رو هم زدیم) یادته ارزش علم حضوری رو چقدر راحت در حد یکی دو پست گفتیم و تموم شد رفت⁉️حالا با علم حصولیای که همهی علوم تجربی🧪 و نقلی و حسی👁ما از جنس اون هست و این همه مدل مختلف داره مثل:تصدیق،تصور کلی،تصور جزئی،تصور ماهوی و... اینجوری که باید یکی دوماه ارزشمندی هرکدوم رو توضیح بدیم😖.
.
🔸 برای بیان ارزش علم حصولی، فقط باید تصدیق هارو بررسی کنیم💢 اگر یادت باشه گفتیم که تصور رو اصلا نمیتونیم راجع بهش قضاوت کنیم❌ و بگیم درسته یا غلط،حالا میخواد تصور کلی باشه یا جزئی فرقی نداره…حتی اگر تو ذهنت آمد که فلان تصور وجود دارد یا نه و اینکه توضیحش دادی که چیه،یعنی وارد حوزه تصدیق شدی نه تصور :)
#معرفت_شناسی
#علم_حصولی
#ارزش_علم_حصولی
_____________
@amirpouyaFH
جواب دادن به یک باگ ذهنی👾‼️
➕ آقا شما میگی که تصور رو نمیشه قضاوت کرد و نمیتونیم بگیم درسته یا غلط…پس چرا ما شنیدیم و گاهی میگیم که فلانی از فلان مسئله تصور درستی نداره⁉️
🔸یک مغالطه(اشتباه منطقی در فرایند چینش استدلال ذهنی) ما داریم به نام "مغالطه اشتراک لفظ" زمانی اتفاق میافته که دو واژهای که از نظر فرم نوشتن شبیه هم هستند رو جای یکدیگر درنظر بگیریم مثل باز و باز که یکی از اونها نام یک پرندست🦅 و یکی دیگه به معنی گشایش🚪 .
🔹اینجا هم همین مغالطه اتفاق افتاده چون فقط لفظ تصور بین من و سوال کننده یکسانه ولی تصور که من گفتم، تصور منطقیِ و تصوری که طرف گفته، تصور عرفیِ که یعنی مجموعه دانسته های فرد از فلان چیز. که البته خود هم همین تصدیق حساب میشه😉✔️
پ.ن:حواستون باشه که از این مغالطات زیاد قراره ببینیم💢
#معرفت_شناسی
#علم_حصولی
#ارزش_علم_حصولی
#مغالطه
_________
@amirpouyaFH
✅ درست،صحیح،صدق،راست
❌ نادرست،غلط،کذب،دروغ
دو دسته که بیشتر نداریم‼️مهم اینه که در یک دسته علم و آگاهی ما همون واقعیتی هست که وجود داره✔️ و در دستهی دیگه علم و آگاهی ما با واقعیت که وجود داره متفاوته.
🔅حالا تو اسمشو هرچی میخوای بذار از راستی و صدق بگیر تا دروغ و کذب؛اصل مطلب که تغییر نمیکنه🔅
#معرفت_شناسی
#علم_حصولی
_________
@amirpouyaFH
اولین گام برای فهمیدن واقعیت🛣👟
🔹تصدیق ها یا بدیهی هستند(یعنی ما اونهارو بدون نیاز به تصدیق های دیگه میفهمیم,مثل:من شادم😃) یا نظری(یعنی ما اون هارو به وسیله تصدیق های دیگه بهشون میرسیم,مثل:مجموع زوایای داخلی مثلث ۱۸۰ درجه است📐).
🔻گفتیم که تصدیق های نظری مبتنی بر تصدیق های دیگه اند! خب قبول داری که اگر بخوایم بفهمیم ارزشِشون چقدره باید ارزش تصدیق های قبلیشو بفهمیم⁉️سوال ارزش های اون قبلیا رو از کجا بفهمیم؟ از تصدیق های قبلترش🙃... تا کجا ادامه داره🤨؟ تا جایی که به یک تصدیق بدیهی برسیم که ارزشش مبتنی به خودش باشه.
♨️پس اولین گام برای درک ارزش علم حصولی،درک ارزش تصدیق بدیهیِ♨️
#معرفت_شناسی
#علم_حصولی
#ارزش_علم_حصولی
_______________
@amirpouyaFH
audio.ogg
649.1K
از کجا معلوم که روایتِ x یا آزمایشِ y که به ما گفتن،درست باشه🤨⁉️
🪧 فرق دو تصدیق زیر چیست⁉️(۲نمره)
1⃣ هر پدری فرزندی دارد
2⃣ من در حال تفکر هستنم
🔻اگر مطالب کانال رو دنبال کرده باشی🔍 احتمالا جواب میدی که یکساناند و جفتشون تصدیق بدیهیاند و برای فهمیدَنِشون نیازی به تصدیق های دیگه نداریم!فقط کافیه تصور اجزاشون رو بشناسیم(یعنی اینکه بدونیم شادی چیه و پدر👨🏻چیه).اما اینجا یک تفاوت ریز اما مهمی هم هست.
🔹تو مورد1⃣ دو تا تصور رو اول باید درک کنیم:یکی پدر و یکی فرزند.بعد باید بین این دو مفهوم ذهنی،داخل ذهنمون یک رابطهای برقرار بکنیم تا به نتیجهای برسیم.اما در مورد2⃣ ما جدا از اینکه اول تصورهای(تفکر و من و حالت و هستی) رو درک میکنیم،باید یک علم حضوری هم داشته باشیم که همون علم حضوری "من بر این حالتم هست".
🔸به دسته اول که فقط از تصور اجزای اون تصدیق پدید میان میگیم"تصدیق بدیهی اولی"و به دسته دوم که به چیزی جز تصور اجزای اون تصدیق نیاز داریم(علم حضوری)،میگیم"تصدیق بدیهی ثانوی یا وجدانی"
#معرفت_شناسی
#علم_حصولی
#ارزش_علم_حصولی
___________
@amirpouyaFH
1⃣ آقا مگه ما علم حضوری رو توضیح ندادیم و گفتیم خطا نداره⁉️(بگو خب)
2⃣ مگه بعدش نرفتیم ارزش علمحصولی رو بررسی کنیم و بگیم که باید از تصدیق بدیهی شروع کنیم⁉️(بگو خب)
🔻حالا هم یک کلام بگم،ارزش تصدیق بدیهی (چه اولی چه ثانوی) بدون خطاست!
🔻 چطوری به این رسیدیم🤨خب ببین: وقتی میگیم"من گرسنهام" یعنی اول فهمیدیم که اصلا تصورهای(من،گرسنگی🍔 و هستم) چی هستند و بعد حالت گرسنگیمون رو با علم حضوری درک کردیم.از طرفی،وقتی میگیم "هر پدری فرزندی دارد" جدا از اینکه تصور هایش رو فهمیدیم،واضحه که اگر پدری👨🏻 فرزند نداشته باشه،دیگه پدر نیست‼️
#معرفت_شناسی
#علم_حصولی
#ارزش_علم_حصولی
___________
@amirpouyaFH
audio.ogg
1.04M
هرچیزی که کمک میکنه،همهی کار رو انجام نمیده🔧‼️
#ارزش_علم_حصولی
audio.ogg
584.1K
وقتی میگیم هرچیزی تو این کانال،حکمتی پشتِشه🧠🙃
#معرفت_شناسی
#علم_حصولی
هرجور شده باید بهش برسی💬⬆️
یک خبر خوب😀 و یک خبر بد☹️
🔻خبر خوب اینه که تصدیقهای نظری، تقسیم بندی محتوایی(یعنی بگیم مدلشون باهم فرق میکنه) ندارن❌
🔺خبر بد هم اینه که چون با علم حضوری اون هارو نمیفهمیم...نمی تونیم مستقیم بگیم که تصدیقهای نظری با واقعیت یکی هستند!!
.
🔹خب آقا از کجا باید اعتبارشون رو بفهمیم🤨؟به وسیله استدلال منطقی و معتبر ،یعنی ما تصدیق نظری رو درصورتی میتونیم بگیم که کاملا💯 معتبر و باارزشه، که با استدلال معتبر بتونیم به تصدیق های بدیهی وصلش کنیم.
#معرفت_شناسی
#علم_حصولی
#ارزش_علم_حصولی
__________________
@amirpouyaFH
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پایان دنیا در سال ۲۰۱۲😱💥
🔻شما رو نمیدونم ولی من یادمه؛کلاس سوم ابتدایی بودم که این خبر همه جا پیچید!تو رسانه های مجازی📡،روزنامه ها و حتی تلویزیون ملی📺،حتی یادم هست که کلی هم بخاطرش گریه کردم :) بعد از ۱۲ سال از اون ماجرا،چندین بار دیگه همچین حرفایی زده شد که مثلا فلان سال،سال آخر جهانه🌍
🔺 اما واقعا چطور یک مسئله ای، بدون استدلال و صرفا بخاطر یکسری گمانه زنی ها،به موضوعی یقینی برای یک عده تبدیل شد⁉️
🔸موضوعی که اگر تو علم #معرفت_شناسی و #علم_حصولی بررسیش کنیم،میشه یک تصدیق نظری"جهان در سال ۲۰۱۲ نابود میشود"تصدیقی که چون نمیتونیم به بدیهیات ربطش بدیم❌ ارزش و اعتبار کاملی نداره و امکان خطا هم داره!
پ.ن:این هم نگم که هیچ دلیل و منطقی هم پشتش نبود و کلی شواهد و تحقیقات هم مقابلش بود.
🔹اما صحبت سر چیه؟تصدیقات نظریای که به تصدیقات بدیهی با استدلال معتبر برنمیگردن درسته ارزش صد درصدی ندارند💯 ولی ،بعضیهاشون مثل پایان دنیا در سال ۲۰۱۲ کاملا دروغ هستند🤥 و بعضی دیگشون ممکنه درست باشند، اما ما نمیتونیم کاملا بهشون اعتماد داشته باشیم.
#ارزش_علم_حصولی
_____________
@amirpouyaFH
یقین ما کجا و یقین اونا کجا👥🚫
🔹معرفت شناسان،درجه اعتبار کامل رو در #علم_حصولی میگن:یقین💯پس هم تصدیقهای بدیهی و هم تصدیقهای نظری که با استدلال معتبر به بدیهیها برمی گردن؛ یقینیاند🎖
🔻 یقین در اینجا با یقین روانی هر فرد فرق داره یقین اینجا یکم قلدر تر هست🦾مثلا شما میگی من یقین دارم که فِلان اتفاق میافته! اما ما اینجا کاری نداریم شما به چی باور🛐 داری یا نداری ،تا بهش بگیم یقین‼️بلکه ما دنبال واقعیتی هستیم که ارزشش روشن و کامل باشه.
پ.ن:معنی کلمه انگلیسی داخل تصویر سفید یقین هست.
#معرفت_شناسی
#ارزش_علم_حصولی
___________
@amirpouyaFH