🔴⚡️چرا اعتراضات ملی نمیشود؟
🔺۵۴ روز از اعتراضات خیابانی میگذرد. با وجود کوششهای معترضین، هنوز بدنه ملت به آن نپیوسته است. کوتاه آن که اگر چند صدهزار به خیابان آمدهاند، هنوز چند ده میلیون در خانهاند. چرا؟! پاسخ این پرسش در یادداشتهای: اعتراضات کنونی ایران به کجا خواهد انجامید (۲۸ سپتامبر= ۶ مهر)، انقلابی در راه نیست (۴ ژوئن=۱۴ خرداد)، کی انقلاب میشود؟ (۱۹ می=۲۹ اردیبهشت) و... داده شده است. ولی در یادداشت امروز، کوشش بر آن است که پاسخی گستردهتر و عینیتر داده شود.
🔺۱-سرکوب؟
با وجود گذشت نزدیک به دوماه از اعتراضات مستمر، هنوز مردم تصمیم به پیوستن به آن نکردهاند. معلوم است که هیچ دولت و حکومت مستقری، حتی با وجود مخالفت شورانگیز و عینی تنها درصد کمی از مردم، تسلیم نخواهد شد. دستیازی به روشهای سرکوب، با استفاده از همه قوا و شیوهها، در دستور کار قدرت مستقر است. آشکار است که ورود به چنین میدانی نیازمند دلایلی قوی است؛
🔺۲- نبود رهبری
مشخصا هویت، هدفها، آرمانها، طرح و برنامههای اعتراضات چیست؟ چگونه میتوان به پاسخ دقیق این پنج محور کلیدی دست یافت؟ نبود رهبری و سخنگوی در صحنه، هویت این اعتراضات را سلبی کرده است به سخن دیگر اعتراضات بیشناسنامه است. تاریخ نشان داده که اعتراضات بیشناسنامه با رویکرد سلبی، به سختی میتواند حمایت طبقات مختلف اجتماعی را جلب کند. آحاد و قاطبه مردم در تصميمگيريهای حیاتی ملی بس محافظهکارند. اغلب تنها زمانی آن را به رسمیت خواهند شناخت و ریسک دفاع و پشتیبانی از آن را میپذیرند، که بر روی آیندهاش حساب باز کنند؛
🔺۳- هراس از تجزیه
گرچه پدیده هراستراشی از تجزیه، ترفند رژیمهای سرکوبگر معرفی میشود، ولی تا جایی که احساس و حافطه قاطبه مردم بر میگردد، دلایل متعددی بر واقعی بودن این هراس تاریخی وجود دارد. مردم در همین ۳۳سال اخیر، شاهد تجزیه شوروی به ۱۵، یوگسلاوی به ۷ و چکسلواکی به ۲ کشور بودهاند. در عین حال تمرکز کانونی اعتراضات بر برخی شهرستانهای مرزی و نیز اوجگیری تبلیغات برخی همسایگان به ویژه جمهوری آذربایجان بر الحاق دوسوی ارس و ..جزو دغدغههای طبقه متوسط است. معترضین به دلیل نداشتن رهبری، تا کنون نتوانسته اند پاسخی قانع کننده برای این دلمشغولی ملت فراهم سازند؛
🔺۴- هراس از جنگ داخلی
البته تصور برپایی جنگ داخلی در ایران، به دلیل بافت اجتماعی خانواده محور، درهم تنیدگی فرهنگی و نیازهای شدید متقابل منطقهای، سخت و بلکه نزدیک به ناممکن است. در عین حال حتی وجود نشانههای کوچکی از اختلاف داخلی بین معترضین (مانند اختلاف بین اسماعیلیون و سلطنتطلبها) نیز بر تصمیم مردم به پایبندی به حفظ وضع موجود و یا دستکم نادیده گرفتن و جدی نگرفتن اعتراضات موثر است؛
🔺۵- آهنگ زندگی
گرچه مردم به اندازه کافی از ناکارآمدی حکومت آگاهند، ولی از برهم خوردن همین آهنگ حداقلی نیز بیمناکند. پیامهای دو ماهه معترضین نیز نتوانسته برطرفکننده این هراس باشد؛
🔺۶- بیاطمینانی از بیگانه
پیامهای متعدد، مستمر و سطح بالای مدیریتی همبستگی ملل اروپا و آمریکای شمالی دایر بر نکوهش جمهوری اسلامی و پشتیبانی از اعتراضات، تا کنون نتوانسته آحاد ملت را نسبت به نیات و رویکرد اروپا_آمریکا قانع کند. سهل است که با وجود نیمهکاره رها کردن طرح و برنامههایشان در افغانستان و عراق و نیز تداوم مصیبتهای ملتهای سوریه، یمن، سومالی و...، نسبت به وعدهها و بیگانگان در بهبود شرایط چندان امیدوار نیستند؛
🔺۷- تفاوتهای فرهنگی
با وجود برخی شعارهای مترقیانه و نیز شیوههای نوین مبارزه و اعتراض، بخشی از مردم در جغرافیای گسترده ایران، به ويژه سنتگرایان، نگران برهم خوردن مناسبات فرهنگی بین جوامع، خانوادهها و طوایف بوده و مانع پیوستن وابستگان خود به این کاروان با رویکرد پست مدرنی میشوند.
🔺عوامل متعددی جز آن چه آمد، زمینه ملی و فراگیر نشدن اعتراضات و ناپیوستگی همه جانبه مردم به آن شده است. مانند مشاهده تفاوت و بلکه تضاد رویکردی برخی سخنگویان غیر رسمی معترصین. نمونه آن که جناب مولوی عبدالحمید با وجود استقبال از شعار زن، زندگی، آزادی و دفاع تمام قد از خواستههای زنان ایرانی، طی چندین سال در دست داشتن امامت جمعه و پیشوایی شمار فراوانی از ایرانیان بلوچ حنفی، کار چندان و درخوری برای پیشرفت زنان بلوچ انجام نداده و آنان همچنان به عنوان جنس دوم در این منطقه میزیند.
🔺به هر روی، حتی بر فرض شکست موج اعتراضات کنونی به دلیل فراگیر نشدنش و شاید آغاز فضای ناامیدی بین جوانان، در صورت تنندادن حکومت به تغییرات مطلوب، بیگمان ایران همچنان تنشها و بلکه اعتراضات سراسری تازه را تجربه خواهد کرد.
16.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴⚡️کاسبی اعتصابات!
🔺وقتی جماعتی در اینستاگرام استوری اعتصاب می زنند اما در واقعیت خبری از اعتصاب نیست!
🔺با دقت ببینید چه کسانی مردم را به اعتصاب دعوت می کنند.
🔴 ۱۰۰ عضو گروهکهای تروریستی دستگیر شدند
♦️مجیدی، دادستان عمومی و انقلاب ارومیه:بیش از ۱۰۰ نفر از عوامل گروهکهای تروریستی تجزیه طلب که اقدام به تیراندازی به سمت مردم میکردند دستگیر شدند.
♦️تجزیه طلبان که عمدتا از گروهکهای منحله تروریستی دموکرات و کومله هستند با تیراندازی به سمت مردم و کشته سازی در ناآرامیها، میخواهند مردم و نظام را مقابل یکدیگر قرار دهند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اغتشاشگر معروف دانشگاه شریف شریفی زارچی که کسی هم بهاش کار نداره و با کمال آرامش و در امنیت کامل دانشجویان رو تحریک میکنه
میگه تمام رنگبندیها ( کرونا) و اینکه کجا را قرمز کنیم، کجا را زرد کنیم، در چند ماه گذشته توسط شخص من انجام میشده است!
من در چند ماه گذشته، با همین «آن و آف» کردن، تصمیم میگرفتم که کدام امام جمعه نماز بخواند، کدام نخواند!
من تصمیم گرفتم کدام شهر بسته یا باز شود!
حالا هم که در دانشگاه شریف لیدر اغتشاشات شده!
یه روز به نام سلامت اون همه صدمه زدن به روح و روان و کسب کار مردم .اقتصاد کشور، دین و اعتقادات ...و امروز هم بنام آزادی!!!
@AntiBBC
🔴این همه خشم از کجاست؟!
👈حتما شما هم به افرادی برخوردید که الزاما دشمنی ندارند اما بسیار خشمگین اند. در اغتشاشات هم شرکت نکردند، ولی عصبانی اند. از سبعیت اغتشاشات نیز اعلام برائت کردند اما برآشفته از مسوولین اند. سوال اینست که این جریان چطور به این نقطه خشم و غضب رسیده است و مواجهه با این افراد به چه نحوی است؟
🔹پاسخ اینست که خشم این جماعت منحصر به این ایام نیست. این خشم میوه سالها عملیات رسانه ای شیطانی است. اما طی کدام فرآیند؟ چطور یک آدم منتقد و معترض تبدیل به یک انسان خشمگین و عصبی می شود؟
🔸سوال دقیقتر؛ آیا میشود یک نفر را به نقطه جنون رساند یا افسرده کرد؟ بله. کافیست "گذشته" و "آینده" او به گروگان رود. القای اینکه گذشته اش به تباهی رفته و آینده اش در بن بست است. رسانه های ضدانقلاب در یک جمله تنها برای همین دو گزاره ذهنی، آرایش گرفته اند؛ با دو مرحله.
1⃣یکم. نطقه جوش:
فرض کنید شب و روز با اخبار سیاه بمباران ذهنی شوید. فقط تلخی؛ اخبار ریز و درشت از آسیب ها. راست و دروغ. بااهمیت و بی ارتباط به نیاز و زندگی شما. با این همه چه تصویری از اوضاع پیدا می کنید؟ روشن است. سلامت روح و جسم فرد نابود می شود. این گزاره ها را حتما در کامنت اخبار منفی زیاد دیده اید: "هر دم از این باغ بری میرسد"، " همه چی مون به همه چی مون میاد"، "تا بوده همین بوده"، "هر روز بدتر از دیروز" و... این جملات نغمه مشترک کسانی است که در محاصره اخبار سیاه اسیر شدند.
🔹بنابراین در گام اول کاری می کنند که جز سیاهی نبینید و طبیعی است که سیاهی امروز را به پای چهل سال مسیر طی شده بدانید.
🔸یعنی نه تنها اخبار خوب را به جهت محاصره رسانه ای نمی بینید و بلکه اگر هم با اخبار خوب مواجه شوید به جهت حساسیت اخبار بد، ذهن تان ناخواسته آنها را فیلتر می کند چراکه ترس بیشتر برانگیخته می کند تا خوشی.
👈همین؟ خیر. گام دوم مهمترست.
2⃣دوم. نقطه خشم.
گام دوم تیر خلاص به مخاطب است وقتی که به او می گویند این سیاهی ها صرفا ناشی از خصومت حکومت با آنهاست. اینجاست که پروژه هیولاسازی با استقرای ناقص رقم می خورد. اینجاست که مخاطب احساس می کند آن راه طی شده سیاه که امروزش را ویران کرده است، ثمره یک حاکمیت اهریمنی است. اینجاست که امیدش برای اصلاح از بین می رود و آینده را در بن بست کامل می بیند.
👈نقطه جوش و خشم اینجا بهم میرسند.
✅اما چه باید کرد؟
⭕️متاسفانه برخی از مسوولین در تصوری ساده لوحانه خیال می کنند این فرآیند طبیعی در رسانه است و گریزی نیست. حال آنکه چنین نیست و در یک جمله باید گفت هیچ کشوری این یله سازی ناشیانه را تحمل نمی کند. چراکه این فرآیند، خارج از پیام رسانی به معنای متعارف است و با ابزار جنگ شناختی و شبکه ای، ناخودآگاه مخاطب را درگیر می کند و نه خودآگاه؛ توضیحش بماند.
🔹امان از این سادگی بی امان.
🔸اما نقش من و شما.
در عصر شبکه باید همه ما شبکه ارتباطی مان را کشف کنیم و نقش یک رسانه فعال را در این شبکه بازی کنیم. این شبکه هر اندازه و به هر ابعادی باشد مهم نیست؛ دوست و فامیل و غیره. مهم انتقال پیام به مخاطبینی است که اگر من و شما برای آنها قدمی برنداریم ممکن است هیچ صدای حقی به آنها نرسد.
🔹چه کنیم؟
🔸دقیقا نقطه مقابل دوگام دشمن در سه اقدام؛
1⃣یکم. پمپاز خبر خوب. مخاطب امروز ما با بسیاری از توفیقات و قله های فخرآور آشنا نیست. محاصره هراس انگیز از اخبار بد را بشکنید.
2⃣دوم. علت یابی دقیق مشکلات. بسیاری تصور می کنند مشکلات امروز صرفا ناشی از خصومت نظام است. سهم دشمن خارجی و سهم تصمیمات غلط و سهم موانع فرهنگی و نهادی و البته سهم بی تدبیری ها و ناشایستگی ها باید دقیق شود. سهم بافته ها و بزرگنمایی رسانه ای نیز.
3⃣سوم. مطالبه تغییر. ما نیازمند تغییر و اصلاحیم. این پیام باید منتقل شود که کسی وضع موجود را بی نقص نمی داند اما مهم اینست که در مسیر اصلاحیم و در حرکتیم.
✅این سه گام باعث میشود مخاطب معترض ولو عصبانی هم آرامش بگیرد و امیدوار.
👈خلاصه اینکه؛
همه مسوولیم. همه رسانه ایم. همه پیامیم. فراموش نکنیم تا آخرین نفری که در حلقه ذهنی تروریست های وطنی گرفتار است این فتنه ادامه دارد.
همشهری
@mahdian_mohsen
هدایت شده از منبرک فاطمی
شورش «#فاحشهها» از منطر #قرآن
🌹وَ ما كانَ جَوابَ قَوْمِهِ إِلاَّ أَنْ قالُوا أَخْرِجُوهُمْ مِنْ قَرْيَتِكُمْ إِنَّهُمْ أُناسٌ يَتَطَهَّرُونَ (اعراف 82)
🌹و جواب قوم لوط، جز اين نبود كه گفتند: آنان را از آبادى خود بيرون كنيد، زيرا آنان مردمى هستند كه پاكدامنى را مىطلبند (و با ما نيستند).
✅پيامها:
1⃣ 👈 زشتتر از نافرمانى و گناه، برخورد بىدليل و غير منطقى با #ناصحان است. «ما كانَ جَوابَ قَوْمِهِ إِلَّا أَنْ قالُوا أَخْرِجُوهُمْ ...»
2⃣👈 در تبلیغ دین خدا ، بايد آماده ى تبعيد و پذيرش و شهادت بود. «أَخْرِجُوهُمْ»
3⃣ 👈 مجرمان، براى پاكان حقّى در اجتماع قائل نيستند. «أَخْرِجُوهُمْ مِنْ قَرْيَتِكُمْ»
4⃣👈 هر گاه در جامعه اى فساد زياد شد، پاكان را منزوى مىكنند و پاك بودن، جرم محسوب مىشود. «أَخْرِجُوهُمْ» ... «إِنَّهُمْ أُناسٌ يَتَطَهَّرُونَ»
5⃣👈و امااستراتژی خدا در مقابل این قوم فاسد أَمْطَرْنَا عَلَيْهِم مَّطَرًا فَانظُرْ كَيْفَ كاَنَ عَقِبَةُ الْمُجْرِمِينَ(84/اعراف
✍#رجبعلی_بازیاد
@fatemi222
🔵 انتقام از خوزستان بهخاطر عدم همراهی
در رابطه با حادثه تروریستی خوزستان باید توجه داشت، با وجود تلاش های بسیار زیاد معاندین در این استان برای به خیابان کشاندن مردم طی این دوماه، پایین ترین آمار تجمعات رو داشته ( نزدیک به صفر ) و واقعا مردم خوزستان با وجود همه مشکلات این استان، یک "نه" بزرگ به معاندین گفتند. این اقدام تروریستی یک اقدام تلافی جویانه از مردم برای همراهی نکردن با اعتراضات و اغتشاشاته
ایذه خوزستان یکی از نقاط هدف سلطنت طلب ها و بعد منافقین بوده و در این شهر تلاش بسیاری شده برای شبکه سازی، با اینکه بعد از ۹۸ به خوبی زیر ضربه رفتند اما هنوز هم بقایای این گروهک ها حضور دارند و این اقدام هم کار اون ها بوده
❌ این چند کار را نکن انقلابی جان ‼️
🔰 هر وقت حادثه ای #تروریستی در کشور رخ می دهد ، باید به شدت از چند کار پرهیز کرد:
1️⃣ پخش #تصاویر و #فیلم های حادثه ، چرا ❓
👈 چون ضریب دادن به کار #دشمن است.
👈 چون ناراحت کننده جو عمومی است .
👈 چون باعث ایجاد حس نا امنی و نا امیدی در جامعه می شود.
2️⃣ مدام از مسئولین داخلی در چنین شرایطی گله نکنیم .
👈 چون باعث ایجاد یاس مردم از مسئولین می شود که دشمن هم دقیقا دنبال چنین هدفی است.
👈 مردمی که از مسئولین خود نا امید بشوند ، انگیزه بیشتری برای حضور در کف خیابان پیدا می کنند.
👈 همه ما گله داریم از وضع فرهنگ و اقتصاد و... اما در هنگام چنین حوادثی دردناک ، جای گله کردن نیست و بیشتر باید سمت اتحاد رفت.
✅ این ایام اتحاد و همدلی مهمترین راهبرد ما باید باشد ، چون خاری است در چشم دشمنان ، به تعبیر رهبری ، دشمنان همبستگی و اتحاد مردم را نمی خواهند . پس حواسمان به دشمن که بسیار سابقه دار و حیله گر است باشد :
🌀 تفرقه بین #شیعه و #سنی ، مدام به هم پریدن و توهین کردن ، عصبانی کردن نیروهای انتظامی تا آنها را وادار به واکنش کردن ، حتی توهین به رهبری برای ایجاد تفرقه ، همه و همه از راهبردهای دشمن است جهت از بین بردن اتحاد مردم . هوشیار باشیم !
#ایذه
✍️ احسان عبادی
یادمان باشد حضرت روح الله قدس سره چه فرموده بودند:
🔻حفظ نظام از اوجب واجبات است.
👌پای حفظ نظام جانمان را فدا می کنیم.
❗️👈 با توجه به تمام تلاش دشمن بر کشته سازی - که بهانه ای برای اقدامات دیگر دشمن است- عدم برخورد فیزیکی مشابه کار اغتشاشگران، ضروری است.
فصبر جمیل
سلام
پیشنهاد:
۱- در پایگاه های مقاومت، وانت هایی مجهز به بلندگو و با سرودهای زمان جنگ آماده باشند. هر جا شلوغ شد بلافاصله حاضر شوند و فضای روانی را در دست بگیرند.
۱- به محض رصد محل فراخوان ها، هیات ها و مساجد فراخوان بدهند و پیش از اغتشاشگران در محل حاضر شوند. با شعار و پرچم
۳- مواکب در سطح شهرها برپا شوند. به یاد شهدای مناطق مختلف
۴- خودروها را به پرچم ایران مزین کنیم.
۵- مراسم سوم و هفتم و چهلم شهدا را پرشور و در همه مساجد برپا کنیم.
۶- یگان های بسیج از دانشجویی تا طلبه و اصناف، با لباس خاکی و لباس بسیج مانورهای شهری بدهیم. همراه با پخش گل و چفیه و پرچم ایران.
۷- یگان های صدهانفره موتوری همراه با پرچم در سطح شهرها مانور دهند.
۸- ...
شما این پیام را کپی کنید و موارد را اصلاح کنید یا به آنها اضافه کنید تا یک بسته نوآورانه کنشگری فعال اجتماعی استخراج شود...
✅برای جلوگیری از توهم تعداد زیاد شعار دهندگان از برخی منازل، مردم محل را تشویق به سردادن شعارهای انقلابی و دینی نماییم.
#امنیت_ارزان_نیست
#ایده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روضه صبح جمعه
وداع دختر شهید اسماعیل چراغی با پدر شهیدش
تو بهترین بابای دنیایی😭
#اصفهان