5.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️شنیدی همش توی خبرها میاد که آمریکا ناوکشی کرده و ترامپ تهدید و...
┅══❉꧁🟢꧂❉══┅
🇮🇷مـنتـظـران بصیــــــــــــــــــــــــــــــــر
@ammar_313313
13.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨باورتان نمیشود
خلایق هر چه لایق
لطفا بدون تعصب نگاه کنید
┅══❉꧁🟢꧂❉══┅
🇮🇷مـنتـظـران بصیــــــــــــــــــــــــــــــــر
@ammar_313313
31.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 غوغای #دکتر_مرندی در مصاحبه با مجری انگلیسی!
🏆 این مصاحبه را باید «یک دوره جامعِ درایت و نبوغ در تبیینگری حرفهای» نامید؛
نمایشی کمنظیر از تسلط، هوشمندی و قدرت اقناع، آن هم فقط در ۱۰ دقیقه!
┅══❉꧁🟢꧂❉══┅
🇮🇷مـنتـظـران بصیــــــــــــــــــــــــــــــــر
@ammar_313313
🅰️ ویدیویی با عنوان «تیر خلاص زدن به معترضان مجروح» در حال بازنشر گسترده است که مربوط به ایران نیست.
👈این ویدیو مربوط به روژآوا (کردستان سوریه) است و یورش چند روز پیش نیروهای هیات تحریرالشام به شهر حسکه و کشتن شهروندان این شهر
#سواد_رسانه
#فریب_رسانه_ای
#فضای_مجازی
┅══❉꧁🟢꧂❉══┅
🇮🇷مـنتـظـران بصیــــــــــــــــــــــــــــــــر
@ammar_313313
🔥خداحافظ آهوهای زیبای «دشت ناامید»❗️
🔻ششم بهمن یادآور خیانت وحشتناکی است ...
🔻#دشت_ناامید که میزبان آهوهای زیبا در برخی فصول سال بود، با مساحتی در حدود سه هزار کیلومتر مربع معادل چهار برابر سنگاپور، از ایران جدا شد!!
🔻بعد از اینکه در سال ۱۲۲۵ با کارگردانی انگلیس، افغانستان و هرات از ایران جدا شد، برخی از خطوط مرزی نامشخص ماند و زمینه اختلاف و مناقشه بر سر آب شد.
🔻از سال ۱۳۱۰ به بعد انگلیس به عنوان آخرین قدم قبل از جنگ جهانی دوم و با هدف ایجاد خط کمربندی دفاعی در برابر شوروی، معاهده سعدآباد برای پیوند سیاسی میان ایران، ترکیه، افغانستان و عراق را در تیرماه ۱۳۱۶شکل داد و با بی کفایتی #رضاشاه_پهلوی همه هزینه های این معاهده انگلیسی بر عهده ملت ایران قرار گرفت و بخشهای زیادی از ایران برای جلب رضایت کشورهای همسایه خیرات شد!!
🔻بزرگترین رودی که به دریاچه هامون می ریخت، هیرمند بود و پس از جدایی افغانستان همواره مورد مناقشه بود.
رضاخان که پیشتر در مهر ۱۳۱۴ آتاتورک پادشاه ترکیه را به عنوان حَکم برای موضوع آب هیرمند تعیین کرده بود، با وجود خسارتبار بودن برای ایران رای حکمیت را پذیرفت. سرانجام در ۶ بهمن ۱۳۱۷ بدون هیچگونه مقاومت، قرارداد تقسیم آب هیرمند بین تهران و کابل منعقد شد که طبق آن «دشت ناامید» به مساحت ۳ هزار کیلومتر و برخی مناطق دیگر از ایران بدون هیچ جنگ و درگیری جدا شد تا افغانستان سهم 50 درصدی ایران از هیرمند را بپذیرد.
🔻اما دولت افغانستان به همین وعده نسیه هم عمل نکرد و نهرهای انحرافی و سدها بهقدری حجم آب را کاهش داد که موجب تلف شدن دامها و کوچ گسترده مردم و اعتراض پی در پی آنها شد.
🔻پس از سالها اعتراض، این بار با وساطت آمریکا، #محمدرضا_پهلوی طی قراردادی در سال ۱۳۵۱ دوباره راه وطن فروشی پدر را ادامه داد و سهم ۵۰ درصدی از آب هیرمند را به ۱۵ درصد کاهش داد!! تا جایی که اسدالله علم در کتابش لفظ خیانت را برای این قرارداد استفاده کرد.
🔻هم دشت ناامید رفت و هم هامون خشکید ... چون برخی سردمداران حکومت شاهنشاهی اعتقاد داشتند که سرزمین سیستان فقط چهل میلیون عایدی دارد پس ارزش اقتصادی ندارد!!
🔸#نعمت_انقلاب_اسلامی
#پهلوی_غیرقابل_شتسشو
✍حمیدرضا ابراهیمی
┅══❉꧁🟢꧂❉══┅
🇮🇷مـنتـظـران بصیــــــــــــــــــــــــــــــــر
@ammar_313313
5.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
میگفت نگین #اغتشاشات، مگه چه فرقی با انقلاب ۵۷ داره؟!
┅══❉꧁🟢꧂❉══┅
🇮🇷مـنتـظـران بصیــــــــــــــــــــــــــــــــر
@ammar_313313
5.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴دلایل کم شدن ازدواجها😁
🌐 @shaahcheragh
با توجه به اینکه در رسانه های اونوری، هر روز داره بر آمار تعداد کشته ها اضافه میشه، پیشنهاد میکنم یه کانال بزنید برای تخمین کشته های فردا!
که ما قبلش بدونیم مظنه فردا چنده؟!
مثلا
کشته ی فردایی
کشته ی دولتی
کشته ی بازاری
البته یادتون باشه کشته ی ترجیحی حذف شده..!😂
┅══❉꧁🟢꧂❉══┅
🇮🇷مـنتـظـران بصیــــــــــــــــــــــــــــــــر
@ammar_313313
♦️چشم ترامپ بترکه 😎
🔹طرح روی لباس «سیدمحمدجواد طاهری» برنده جایزه بزرگ دوسالانه کاریکاتور تهران
🌐 @shaahcheragh
21.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️یا صهیون خیبرخیبر
🔹 اجرای سرود زیبای نسل آرمانی توسط نوجوانهای ایران
ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ
🚨 تحولات و اخبار جدید ایران و آمریکا 🌐
🆘 @SABERIN_NEWS
حیدر...حیدر...حیدر...
#لبیک_یا_خامنه_ای
رسانه مکی آباد
https://rubika.ir/resane_mohalle