─═┅┅═༅ 💦💧💦 ༅══┅─
بِسْــــــمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
السَّلاَمُ عَلَى مَهْدِيِّ الْأُمَمِ وَ جَامِعِ الْكَلِم
🌀◁روز: دوم فرودین در تقویم به نام «روز جهانی آب» نامگذاری شده است،
💧«روز جهانی آب»، اولین بار در سال ۱۹۹۲ میلادی، در کنفرانس محیط زیست و توسعه سازمان ملل در کشور برزیل رسماً مطرح شد و در این کنفرانس از کلیه کشورها خواسته شد تا در راستای اجرای بیانیه شماره ۲۱ سازمان ملل، این روز را به عنوان روز ترویج و آگاهسازی مردم در مورد استفاده بهینه از آب و جلوگیری از هدررفت آن، اختصاص دهند!
🌧 این در حالی است که دین مترقی اسلام، در هزار و چند صد سال پیش، به ارزشمندی آب و صرفهجویی و عدم اسراف آن، سفارش فراوان شده است که در این مجال کوتاه به گوشهای از آیات و روایات اسلامی در این زمینه اشاره مینمائیم
─═┅═༅𖣔1⃣𖣔༅═┅┅─
─═┅┅═༅ 💦💧💦 ༅══┅─
📖◁(1)#سوره_انبیاء_آیه_30
🌀وَجَعَلْنَا مِنَ الْمَاء کُلَّ شَیْءٍ حَیٍّ…
☄و از آب هر چیز زندهای را آفریدیم....آب مایه حیــــات همـــــه
─═┅═༅𖣔2⃣𖣔༅═┅┅─
─═┅┅═༅ 💦💧💦 ༅══┅─
📖◁(2)#آیه_45_سوره_نور
🌀 وَاللَّهُ خَلَقَ کُلَّ دَابَّةٍ مِنْ ماءٍ…
☄آب منشأ خلقت هر جنبندهای است
─═┅═༅𖣔3⃣𖣔༅═┅┅─
─═┅┅═༅ 💦💧💦 ༅══┅─
📖◁(3)#آیات_48_سوره_فرقان
🌀«...وَأَنْزَلْنَا مِنَ السَّمَاءِ مَاءً طَهُورًا»
☄«آب، پاک کننده وطهور است
📖◁(4)#آیه_11_سوره_انفال
🌀...وَيُنَزِّلُ عَلَيْكُمْ مِنَ السَّمَاءِ مَاءً لِيُطَهِّرَكُمْ بِهِ... و از آسمان آبی میفرستاد که شما را به آن آب پاک گرداند
─═┅═༅𖣔4⃣𖣔༅═┅┅─
─═┅┅═༅ 💦💧💦 ༅══┅─
📖◁(5) #آيه_99_سوره_انعام و #18_سوره_مؤمنون
🌀«وَأَنْزَلْنَا مِنَ السَّمَاءِ مَاءً بِقَدَرٍ فَأَسْكَنَّاهُ فِی الْأَرْضِ
☄نزول آب از آسمان و ذخیره به اندازه آن در زمین
─═┅═༅𖣔5⃣𖣔༅═┅┅─
─═┅┅═༅ 💦💧💦 ༅══┅─
📖◁(6) #آیات_68_تا_70_سوره_واقعه
🌀أَفَرَأَيْتُمُ الْمَاءَ الَّذِي تَشْرَبُونَ؛ أَأَنْتُمْ أَنْزَلْتُمُوهُ مِنَ الْمُزْنِ أَمْ نَحْنُ الْمُنْزِلُونَ؛ لَوْ نَشَاءُ جَعَلْنَاهُ أُجَاجًا فَلَوْلَا تَشْكُرُونَ
☄دقت و تفکر در آب، و شکرگزاری نسبت به این نعمت بزرگ
─═┅═༅𖣔6⃣𖣔༅═┅┅─
─═┅┅═༅ 💦💧💦 ༅══┅─
📖◁ در روایات اسلامی نیز بر اهمیت آب تأکید فراوان گردیده است، چنانچه امام صادق علیه السلام در جواب شخصى که پرسيد: آب چه طعمى دارد؟
🌀فرمودند....طعم آب، طعم حيات و زندگى است! و سپس به آیه ٣٠ سوره انبیاء اشاره نموده و ادامه دادند
☄ خداوند مىفرماید: ما هر موجود زندهاى را از آب آفريديم!
☀️البته در این حدیث، علاوه بر نقش آب در آفرینش و حیات اولیه بشر، به نقش آب در تداوم حیات و زندگی بشر نیز اشاره شده است
─═┅═༅𖣔7⃣𖣔༅═┅┅─
─═┅┅═༅ 💦💧💦 ༅══┅─
📖◁و سخن امروز را با یک نکتهی زیبای مهدوی به پایان میبریم که طبق نظر مفسرین، خداوند در آیه ٣٠ سوره ملک، «امام غایب» را به «... بِماءٍ مَعين» تشبیه نموده است!
🌀چرا که امام معصوم، مانند «آب جاری و زلال» منشأ حیات و ادامه زندگی معنوی، و پاک و پاککننده است و در دوران غیبت، همهی مردم مانده در کویر گناه و معصیت و مصیبت، سخت تشنهی دیدار حضرت هستند! و انشاالله با ظهور منجی، عالم بشریت، سیراب و حیات مجدد مییابد!
📔تفسیر اهل بیت علیها السلام ،
📓 نورالثقلین، البرهان و...
ای دوست مرا به خویشتن وامگذار
با این همه انتظار تنها مگذار
در ساحل دریای وصالم، تشنه
لب تشنه مرا، کنار دریا مگذار
─═┅═༅𖣔1⃣1⃣𖣔༅═┅┅─
هدایت شده از کنفرانس و پرسمان اتحادیه عماریون
─═┅═༅🍃🌼🍃༅══┅─
جناب استاد #بـــابـــــایی
خـــــدا قوت ....سپـــاس
اجـــــرتون با صاحب الزمان
عجــــــل ا...
از همــــــــراهی همـه دوستان
ولایی سپــاســــــــگزاریم ....
پایان کنفــــــــــرانس
التمـــــاس دعـــــای فرج
یا عـــــــــلی
─═┅═༅𖣔🌺𖣔༅══┅─
🇮🇷 #اتحادیه_عماریون
┄┅════✧✿﷽✿✧════┅┄
🇮🇷#طرح_مشترک_400_گروه_ولایی
🇮🇷#عمـــــاریون_رهبــــریم
─┅══✿🍃🌳🌳🍃✿══┅─
🔍☆◁#کنفــــــــرانس
📖☆◁#تدابیر_فصل_بهار_در_طب_سنتی_و_اسلامی
📖☆◁#قسمت اول
─┅══✿🍃🌳🌳🍃✿══┅─
◁ارائه:جناب استاد #حســـامی
۞◁سوال
🆔 @ilyan313
⏰ساعت:18/00
🔮گفتمان#اتحاد_ملی#عمـــاریون
🆔 @ammareyon
🆔 @tebammareyon
🚫#کپی برداری از #نام_ابتکارات #طراحی و#تنظیمات کنفرانس ها و#گپشن ها و#بنرهای #اتحادیه
#عماریون بدون اجازه و به هرنحوی#شرعا_جایز_نیست_و_حق_الناسه
─┅════༅𖣔🌺𖣔༅════┅─
🔮#اتحادیه_عماریون
┄┅════✧✿﷽✿✧════┅┄
عرض ســــلام و درود ودعــــا
خـــــــــدمت
جنــــاب استــــاد #حســـــامی
وشمــــــــا گرامیـــــــان ولایی
🔘طبق اطلاع رســــانی انجـــــام
شده با شمـــا همـــــــراه هستیم
🔍☆◁بــــا #کنفــــــــــــرانس
📖☆◁#تدابیر_فصــــل_بهار
👤باهــــــــــــــــمراهــــی
جنــــاب استــاد #حســـــامی
ضمن سپـــــ،ـاس فــــراوان
لطفــــــا با ما همراه باشید
─┅════༅𖣔🌺𖣔༅════┅─
🔮#اتحـــــادیه_عمـــــــاریون
هدایت شده از آرشیوکنفرانس اتحادیه عماریون
─┅═༅🍃🍏🍎🍃༅═┅─
🌱حکمای ایرانی بر این باور بودند که همانگونه که پیدایش بیماری نیاز به سبب دارد، تندرستی نیز بدون تدبیر و تدارک سبب های آن، پایدار و برقرار نمی ماند.
👤حکما این اسباب را شش سبب می دانستند و آنها را به نام " اسباب سته " یا " سته ضروریه " می خواندند و برای هر یک چند و چون بسیار برمی شمردند.
🗯 این شش سبب عبارت اند از: هوا، خوردنی ها و آشامیدنی ها، حرکت و سکون بدنی، خواب و بیداری، استفراغ •به معنی فراغت یافتن و آسوده شدن از مواد زاید و سمی از طریق دفع از راه های طبیعی • و احتباس • نگهداری مواد حیاتی در بدن • و رویدادهای نفسانی.
─═┅═༅𖣔1⃣𖣔༅═┅┅─
هدایت شده از آرشیوکنفرانس اتحادیه عماریون
─┅═༅🍃🍏🍎🍃༅═┅─
🌴بخشی از اموری که زیرگروه سبب ضروری نخستین • هوا • برشمرده می شوند، تدابیر مربوط به فصل های سال هستند. بر اساس آموزه های طب سنتی ایران، یکی ازمهم ترین راه های نگهداری تندرستی •حفظ الصحة• و پیشگیری از بیماری ها • تقدمة الحفظ •، به کار بستن تدابیر متناسب با هر فصل در گذر سال است.
👤حکمای ایرانی، آگاهانه و پیشبینانه راه و چاره هایی اندیشیده بودند تا تندرستان •و نیز بیماران• با مزاج های گوناگون بدانند که به مقتضای چگونگی سرشت خود و به تناسب دور فلک و گردش فصول، باید از چه اموری گریز و پرهیزکنند و به چه اعمالی روی آورند تا از هماهنگی داخلی و اعتدال مزاجی بیرون نروند و یا آن که زودتر بدان هماهنگی بازگردند. این بایست و نبایست ها و چند و چون ها، بخش هایی بس خواندنی ازکتب طب سنتی را در برمی گیرد و جالب آن که با وجود آکندگی از نکته سنجی ها و ریز بینی های فراوان، همواره کل نگرانه و با دیدی باز و گشاده به موضوع تندرستی فرد، بیان شده است.
─═┅═༅𖣔2⃣𖣔༅═┅┅─
هدایت شده از آرشیوکنفرانس اتحادیه عماریون
─┅═༅🍃🍏🍎🍃༅═┅─
🌱سال معتدل و غیرمعتدل
🗯به صورت كلى اگر سالى معتدل باشد؛ یعنی فصول، مطابق انتظار باشند؛ بيمارى ها در آن كمتر رخ مى دهند ولى در سال هاى غير معتدل كه فصول از نظر مزاجی شبیه هم می شوند یا مزاج غیرعادی پیدا می کنند •مثلا زمستان گرم یا تابستان خنک• بيمارى ها طولانى مى شوند؛
🌀چرا كه در حالت طبيعى، بيمارى ناشى از سوء مزاج، در فصول بعد به علت تغییر و تخالف مزاج فصول، که با نظمی حکیمانه درپی هم می آیند؛ رو به بهبود می رود. در سال غير معتدل اين حالت اتفاق نمى افتد و بيمارى هاى مزمن بيشتر بروز مى كنند.
─═┅═༅𖣔3⃣𖣔༅═┅┅─
─┅═══✿🍃🌳🌳🍃✿═══┅─
🌴#بهار_طبّی، #بهار_نجومی
💭تعريف منجمان و طبيبان از فصل بهار متفاوت است. بهار نجومی، فصلی است 93 روزه که با تحویل سال، آغاز و با پایان خرداد ماه تمام می شود.
❀ پس در مناطق غیر معتدل و زمستان گرم باعث میشه بیماری مزمن زیاد بشه در بهارپس در مناطق غیر معتدل و زمستان گرم باعث میشه بیماری مزمن زیاد بشه در بهار
─┅════༅𖣔4⃣𖣔༅════┅─
─┅════✿🍃🌳🌳🍃✿════┅─
🌱 از نظر طبيبان، فصل بهار، برهه اى از سال است كه مردم سرزمين هاى معتدل نيازمند پوشيدن لباس گرم به علت سردى هوا و يا خنك كردن هوا به علت گرمى آن نباشند.
🗯 شروع بهار، به سبب روییدن گیاهان و برگ برآوردن درختان و ظهور شكوفهها، موجب سبزی و خرمی زمین است و باعث بارداری حیوانات، رونق چهره و بدن و فربهی و سرخی رنگ رو میگردد. شاید این معیارهای اخیر- یعنی سبزی زمین و ظهور شکوفه و برگ درختان- را بتوان معیار دیگری برای شروع بهار طبّی دانست.
❖ در مناطقی مانند تهران، معمولا بین اوّل تا نیمه اسفند، بهار طبّی آغاز می شود.
─┅════༅𖣔5⃣𖣔༅════┅─
هدایت شده از آرشیوکنفرانس اتحادیه عماریون
─┅═༅🍃🍏🍎🍃༅═┅─
🌴طبیعت بهار
💭عدّه ای طبیعت بهار را معتدل، و برخی گرم و مرطوب می دانند امّا درواقع باید گفت که مزاج فصل بهار، گرم و مرطوب در حد اعتدال است و به سبب اعتدال مزاج و لطافت، مقوی قوا و روح طبّی است و موجب تقویت آنها میگردد.
☄این فصل موافق با تمام سنین است و به ویژه برای پیران و صاحبان مزاج سرد و خشك• سوداوی ها• مناسبترین فصل برای زندگی و سلامت است امّا بلای جان دموی هاست که به خواب و خمیازه و کش آمدن بدن، گرفتارند.
─═┅═༅𖣔6⃣𖣔༅═┅┅─
─┅═༅🍃🍏🍎🍃༅═┅─
🌱در بهار سه اتّفاق مهم در بدن رخ می دهد:
🗯(1)در فصل زمستان، مقدار غذایی که ما مصرف میکنیم در مقایسه با سایر فصلها کمی بیشتر است و سهم غذاهای مقوی و غلیظ هم در رژیم غذایی افزایش پیدا می کند.
🌀این اتفاق به این دلیل میافتد که بدن ما در هوای سرد زمستانی، انرژی بیشتری برای تامین حرارت بدن و مقابله با سرما نیاز دارد. افزایش مصرف موادغذایی، بهدنبال خود، افزایش میزان موادزائد و غیرضروری به همراه دارد.
─┅════༅𖣔7⃣𖣔༅════┅─
هدایت شده از آرشیوکنفرانس اتحادیه عماریون
─┅═༅🍃🍏🍎🍃༅═┅─
🌴به این ترتیب که حفرههای ریز بدن و بافتهای آن از این موادزائد انباشته میشوند و چون افراد، در فصل زمستان نسبت به دیگر فصلها کمتر عرق میکنند این مواد زائد، امکان خروج از طریق پوست را پیدا نمیکنند.
💭اما به مرور با گرم شدن طبیعت و آغاز فصل بهار این فضولات منجمد شده در حفرههای بدنی، روان و سیال شده وارد جریان خون میشوند؛ درست مانند اتفاقی که برای برف و یخ زمستانی پیش می آید؛ به خصوص اگر فرد، در زمستان، زیاد، خورده و کم، ورزش کرده باشد؛ این اخلاط زیادتر خواهند بود.
─═┅═༅𖣔8⃣𖣔༅═┅┅─
هدایت شده از آرشیوکنفرانس اتحادیه عماریون
─┅═༅🍃🍏🍎🍃༅═┅─
🌱اگر در بهار، بدن نتواند این اخلاط را به طور كامل و از راه های طبیعی دفع نماید؛ این مواد زائد به سوی اندامهای ضعیف مانند کشالههای ران، زیر پوست و اطراف بدن جاری میشوند و باعث تولید امراض شایع در این فصل مانند دملها، ورمهای چرکی، جوشها، خارش و جرب و ورمهای حلق میگردند
🗯اگر این اخلاط فاسد، وارد مغز شده به بطنهای مغزی برسند، موجب بروز صرع و سکته میگردند و اگر به غشاهای مغزی وارد شوند وسواس سوداوی را باعث می شوند.
─═┅═༅𖣔9⃣𖣔༅═┅┅─
هدایت شده از آرشیوکنفرانس اتحادیه عماریون
─┅═༅🍃🍏🍎🍃༅═┅─
🌴ریزش این مواد به بینی و سینوس ها، زکام، گرفتگی صدا، سرفه و....•آلرژی بهاره• و ریزش آنها به مفاصل باعث ورمهای چرکی مفصلی و درد مفاصل میگردد.
─═┅═༅𖣔🔟𖣔༅═┅┅─