[ خبرگزاری عَمّار ]
🔴چرا سوپرمن اصلاحطلبان به یک مهره سوخته تبدیل شد؟ پیشنهاد نرخ ارز 4200 تومانی در ابتدای سال 97 کار
روزنامه آفتاب یزد نوشت: همه چیز از همان سیاست ارزی دولت در اواخر فروردین ماه سال جاری آغاز شد، سیاستی که طبق معمول نسخه پیچیده شده برخی از نزدیکان دولت از جمله نوبخت و واعظی و تیم اقتصادی دولت مبنی بر ارز تکنرخی و 4200 تومانی به خیال خودشان برای برون رفت از مشکلات دولت و به دستآوردن دل مردم نسبت به وضعیت اقتصادی بود. اما در واقع این طور نبود و ماجرا به گونه دیگری رقم خورد و منجر به چهار برابر شدن نرخ دلار در بازار آزاد، گرانی و تشدید مشکلات اقتصادی مردم طی چند ماه گذشته شد و در نهایت همه کاسهکوزهها بر سر جهانگیری شکست و او قربانی ارز 4200 تومانی شد.
اما این پایان ماجرا نیست. بلکه چهارشنبه هفته گذشته همزمان با سقوط نرخ دلار بازهم نزدیکان روحانی در پاستور جهانگیری را برای ارائه اقدامات ارزی دولت در مجلس پیشقدم ساختند تا به اعتقاد برخی با مقصر جلوه دادن تنها او در وضعیت کنونی زمینه احتمالی را برای کاهش نقش اسحاق جهانگیری در دولت فراهم سازند. از این رو، این اعتقاد وجود دارد در صورتی که دولت طی هفتهها و روزهای آتی نتواند راهکار مناسب و مؤثری برای کنترل نوسانات ارزی، نرخ دلار و به طور کل برون رفت از اوضاع کنونی پیدا کند نه تنها جهانگیری به حاشیه رانده خواهد شد، بلکه یک مهره سیاسی سوخته در آینده خواهد بود که اصلاحطلبان دیگر نمیتوانند روی او حساب ویژهای در انتخابات 1400 باز کنند.
آفتاب یزد در ادامه مینویسد: اصلاحطلبان در حالی که تصور دیگری از دور دوم دولت روحانی داشتند و انتظارشان بر این بود روحانی قدر فداکاری آنها و در رأس آن اسحاق جهانگیری را بداند برعکس اقدامات و انتخابهای روحانی در کابینه، اصلاحطلبان را در بهت و ناباوری فرو برد. زیرا این نقشه از پیش تعیین شده برخی از یاران نزدیک روحانی در پاستور بود همان یاران خاکستری قدرت طلبی که با دیدن فداکاریها و ایثارگری جهانگیری در ابهام و سکوت فرو رفتند که مگر میشود یک فرد به خاطر دیگری آنهم برای صندلی پاستور از خود بگذرد؟!
زمان به همین منوال میگذشت. جهانگیری همچنان در سکوت عمیقی فرو رفته بود. سکوتی که نشان از همان دلخوری بی حد و اندازهاش از دست دولت داشت. اما پیشنهاد نرخ ارز 4200 تومانی در ابتدای سال 97 کار خودش را کرد و جهانگیری را در سراشیبی بسیار تندی فرو برد و منجر به تشدید مشکلات اقتصادی، گرانی نرخ دلار و افزایش نارضایتیهای اقتصادی در میان افکار عمومی شده بود.
کاسه کوزهها بر سر اسحاق شکست و مردم حتی طرفداران جهانگیری نیز او را در فضای مجازی و شبکههای اجتماعی مقصر چنین وضعیتی خوانده و با جملاتی آکنده از تمسخر و انباشته از طنز میگفتند «این بود دلار 4200 تومانی جهانگیری!» در نهایت با بدتر شدن اوضاع، نزدیکان روحانی و تیم اقتصادی دولت خود را از ماجرا کنار کشید تا آنجا که اکنون افکار عمومی و حتی مجلسیها نیز جهانگیری را مسبب وضعیت کنونی میدانند. به هر روی جهانگیری زیرپای دلار 4200 تومانی دولت و تجویز نوبخت و واعظی قربانی شد و نرخ دلار از او اطاعت نکرد و در یک دوره پنج ماه به چهار برابر در بازار آزاد رسید و حتی در ابتدای هفته گذشته با نرخ 19 هزار تومان نیز داد و ستد شد. وضعیتی که بیش از هر چیز به نفع یاران خاکستری تمام شد، اما اسحاق جهانگیری را قربانی این سیاست اشتباه کرد.
یادآور میشود نشریات اصلاحطلب فروردین سال گذشته از اسحاق جهانگیری، تصویر یک «سوپرمن» را ارائه کرده و از بازگشت قهرمانانه او با «دلار 4200 تومانی» خبر داده بودند، ماجرایی که به واگذاری رانتی 18 میلیارد دلار ختم شد.
@ammarpress عمار پرس
[ خبرگزاری عَمّار ]
❌این خانم شایستگی نمایندگی مجلس را دارد؟ کبری آسوپار: پروانه سلحشوری خودش را شایسته نمایندگی مجلس
👆🔸آنچه ذکر شد، عبارات او در نطق جنجالی چندی قبلش در مجلس بود. روز گذشته هم او باز روی به جنجال و هیاهو آورد. سلحشوری که در جلسه بررسی و رأیگیری مجلس در مورد عضویت ایران در کنوانسیون مبارزه با تأمین مالی تروریسم (CFT) با گردنی بسته شده به دلیل عمل جراحی اخیرش شرکت داشت، روز گذشته تلاش کرد فضایی پرشور و احساسی به این حضور بدهد و از حضورش با گردن شکسته برای «رأی دادن علیه چرخه فاسد پولشویی و حامیان ترور در ایران و جهان» نوشت و بعد هم اضافه کرد تهدید به مرگ شده! و سپس برای بزرگنمایی و غلو بیشتر موضوع فکر کرد کنایه بامزهای خواهد بود اگر بنویسد که «ضمناً استخر هم نمیروم. به فکر راه دیگری باشید.»
پروانه سلحشوری البته حق دارد این قدر بیمحابا و بیربط بتازد؛ تهمت قتل مرحوم هاشمی رفسنجانی بزند؛ مخالفان CFT را به حضور در چرخه فاسد پولشویی متهم کند. نماینده مجلس است؛ مصونیت قضایی دارد و راحت تهمت میزند و هیچ دادستانی هم به او نمیگوید برای تهمتها و توهینهایت توضیح ارائه کن. دیوار منتقدان هم کوتاه است و راحت میشود از مرگ طبیعی برای آنها تهمت قتل ساخت و کسی هم مواخذهاش نمیکند.
اما جملات پروانه سلحشوری بخش سخیفی هم دارد که میگوید «علیه حامیان ترور در ایران» این بخش را باید از او خواست که توضیح دهد تا روشن شود در میان مسئولان و مردمی که از بزرگترین قربانیان تروریسم در دنیا هستند و بزرگترین هزینهها را برای مبارزه با تروریسم دادهاند، چه کسانی در داخل کشور حامی ترور بودهاند که حالا لازم شده سلحشوری علیه آنان رأی بدهد؟! این کنوانسیونها از جهت مالی، حسابهای رسمی بانکی را کنترل خواهند کرد و در میان مردمی که تبادلات رسمی بانکی دارند، کداممان حامی ترور بودهایم که رأی امثال سلحشوری مانع آن شود؟
اگزجره کردن فضا و غلو در شور و احساسات برای یک رأی معمولی به یک مصوبه طبیعی است که کار را به چنین هجوگوییهایی باز کند که البته وقتی مرجع قانونی رسیدگی به این تهمتها وجود ندارد یا ساکت است، فقط باید فشار رسانهها و افکار عمومی او را مجبور به عذرخواهی کند.
کسی که برای انتقاد از نظارت استصوابی شورای نگهبان روی به خودزنی بیاورد و برای خودش هم احترام قائل نشود، روزی هم برای خوشامد غربیها ایران را میزند و کشوری را که هزینههای جانی و مالی و غیرمالی بسیار برای مبارزه با تروریست داده، اینگونه پای مطامع جناحی قربانی کند. چارهای نیست، اعتراف هر کس علیه خودش مسموع است و این بار گویا حق با پروانه سلحشوری بود؛ او شایستگی نمایندگی این مردم را ندارد.
#کبری_آسوپار
@ammarpress عمار پرس
هدایت شده از طنز سیاسی اجتماعی / لقمه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😊احسنت لقمه جان!!!😡
زمانی که واسه ملت تصمیم گیری میکنند اینقدر همه چیز رو به شوخی نگیرین !!!
عضوکانال“لقمه شو“شوید و ویدیوهای طنز رو ببینید👇
eitaa.com/joinchat/3078422529C42dee5fe48
[ خبرگزاری عَمّار ]
🔸توهین بیسابقه مشاور ارشد خاتمی به کابینه روحانی با بیان اینکه روحانی باید کابینهای با میانگین با
🔹عبدالله ناصری عضو شورای مشورتی رئیس دولت اصلاحات در گفتگو با مهر با اشاره به خلاء سه وزیر اقتصاد، صمت و رفاه در دولت اظهار داشت: آقای روحانی باید کابینه ای کاملاً هماهنگ با میانگین بالای عقل و خرد سیاسی تشکیل میداد اما متأسفانه این امر علیرغم توصیه های موکد انجام نشد. آقای روحانی در مجموع نخواست یا توانایی این را نداشت که کابینه ای هماهنگ شکل بدهد.
وی افزود: امروز شرایط کشور به گونه ای است که بسیاری از افراد توانمند مانند گذشته تمایلی برای پذیرفتن پست های بالا مانند وزارت ندارند؛ بنابراین، گزینه های انتخابی آقای روحانی محدود خواهد بود.
ناصری تأکید کرد: سه وزارتخانه صمت، اقتصاد و رفاه، گلوگاه تنظیم شرایط مطلوب اقتصادی هستند؛ بنابراین، وزیر این وزارتخانه ها باید فردی با توانمندی و قابلیت بالا باشد.
عضو شورای مشورتی رئیس دولت اصلاحات با اشاره به مطرح شدن نام شریعتمداری برای تصدی وزارت رفاه تصریح کرد: با توجه به شرایط موجود پیش بینی می کنم، شریعتمداری اگر به وزارت رفاه هم برود، همان وضعیت وزارت صنعت، معدن و تجارت را خواهد داشت و از این منظر، با چنین جابجایی هایی موافق نیستم.
وی با اشاره به خلاء حضور سخنگو در دولت گفت: دولت در زمینه اطلاع رسانی احساس نیاز نمی کند؛ به همین دلیل، پس از گذشت ۵ سال از این وضعیت به هم ریخته، آقای آشنا مشاور رئیس جمهور پیشنهاد داد که تک تک وزرا باید عملکرد خود را در فضای مجازی در معرض قضاوت مردم قرار دهند؛ این پیشنهاد به نظر من نشدنی و غیر قابل اجراست.
عضو شورای مشورتی رئیس دولت اصلاحات با اشاره به رأی دادگاه لاهه اضافه کرد: به نظر من، پیروزی در لاهه، کمتر از پیروزی در برجام نبود اما دولت و رسانههای همسو با دولت برای بهره برداری از این پیروزی جهت روشن سازی افکار عمومی، برنامهای نداشتند.
@ammarpress عمار پرس
🚘جدول وضعیت کاهش قیمت خودروها
👇👇👇
http://eitaa.com/joinchat/2044985344C8aa01a3198
امروز ۱۷مهر۹۷👆