هدایت شده از تحریریه [ خبرگزاری عَمّار ]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عباس شاهسواری نایب قهرمان مسابقات فیزیک کلاسیک آسیا از شهرستان الیگودرز مدال خود را به رهبر انقلاب و خانواده شهدا و شهدای مدافع حرم تقدیم کرد.
@ammarpress عمارپرس
فرماندار و معاون استاندار و مدیر کل منابع طبیعی استان مازندران و رئیس انجمن صنفی مرتعداران کشور دور هم جمع شدن جلسه بذارن درباره محیط زیست، بعدش توی اتاق یک گوزن رو سفره کردن زدن به دیوار و عکس یادگاری گرفتن. من دیگه حرفی ندارم 😐
🔻به #خبرگزاری_مردمی_عَمّار بپیوندید
http://eitaa.com/joinchat/2044657664C50ccd48f34
هدایت شده از سیّدحُسین شَهید
اتوبانی ازایثار ومردانگی
جهت،سیر إلی الله
مقصد، وصال الله
رمز،یا بقیة الله(عج)
🌸🍃
🍃🌺 @Asadullah_Ebrahimi
http://eitaa.com/joinchat/4159045644Cadd99fd3e7
17.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥همه چیز در مورد باغِ اختصاصی که در اختیار رئیسی بود.
قدیمیها چه میکردند و ایشان چه کرد.!
سید ابراهیم رئیسی با باغِ اختصاصیِ در اختیار خود چه کرد؟
آیا این رویکرد در قوه قضائیه هم ادامه خواهد داشت.؟
@ammarpress عمار پرس
✴️طنزي واقعي در مورد اخبار بيبيسي فارسی
پوشش اخبار بیبیسی فارسی همواره با جهتگیری خاص همراه است و همواره هم ادعای بیطرفی میکند.
پوشش اخبار بیبیسی فارسی همواره با جهتگیری خاص همراه است و همواره هم ادعای بیطرفی میکند. این روش از دیرباز مورد انتقاد جریان انقلابی داخل کشور بود و پس از حمله تروریستها به رژه اهواز و پرهیز بیبیسی فارسی از به کار بردن وصف تروریستی برای این حمله، حجم انتقادات از جریان حزباللهی فراتر رفت و برخی کاربران دیگر فضای مجازی هم به بیبیسی تاختند تا جایی که مجبور به توضیح (گرچه ناموجه و کذایی) در مورد پروتکل خود شد. این اتفاقات در کنار اتفاقی که اخیراً در کنسولگری عربستان در استانبول رخ داد و طی آن دولت عربستان یک روزنامهنگار عربستانی (جمال خاشقجی) را که گویا اختلافنظرهایی با ولیعهد داشت، سلاخی کرد، دستمایه نقد طنز، اما واقعی تعدادی از کاربران توئیتر به بیبیسی فارسی شد.
ابتدا یکی از کاربران با انتشار فیلم مسئولان کنسولگری عربستان که داخل کمد کنسولگری را به خبرنگاران نشان میدهد، نوشته: «محمد عتیبی، کنسول آل سعود در استانبول، در حضور خبرنگاران ثابت میکنم که جمال خاشقجی داخل کمد کنسولگری نیست. اگر قانع نشدید، دیگه واقعاً مشکل از خودتونه.»
کاربر دیگری پرسیده که: «به نظرتون اگر این اتفاق در کنسولگری ایران افتاده بود الان بیبیسی بر اساس پروتکلهایش چه میکرد؟» و جواب گرفته که «بیبیسی به نقل از افراد حاضر در محل میگفت: بوی خون به شدت در هوای اطراف و داخل کنسولگری استنشاق میشه. یه عکس هم از چاقوها و رنده موجود در آشپزخانه کنسولگری منتشر میکرد و میگفت: احتمالاً با همینها قطعه قطعه و رندهاش کردهاند.»
کاربر دیگری نوشته: «کسری ناجی یک انگشت خودش رو با ساطور قطع میکرد که بیننده رو در اتمسفر قضیه قرار بده.» و دیگری ادامه داده: «به خدا الان بیبیسی داشت مدلسازی میکرد چطور باید یک انسان رو به طوری قطعه قطعه کرد که بشه توی ۱۰-۱۵ چمدون جاسازی کرد. یه فیلم انیمیشن مشدی هم درست کرده بودند. با یک کارشناس مثله کردن از واشنگتن هم ارتباط مستقیم ویدئویی برقرار کرده بودند تا راجع به شگردهای رنده کردن انسان صحبت کنه.»
و دیگری از برنامه نوبت شمای بیبیسی در آن صورت نوشته: «نوبت شما؛ اگر تجربه تکهتکه کردن کسی رو دارید (قصابی گاو و گوسفند هم قبوله) با ما تماس بگیرید و از تجربهتون صحبت کنید. - خب اولین تماسمون کامبیز هست از ساحل ایذه که قصاب بازنشسته واحد هوافضای سپاه پاسداران بوده با ۵۰ سال سابقه...» که اشاره به دروغ شبکه سلطنتطلب من و تو در مورد ورود نیروهای سپاه از طریق دریای ایذه به این شهر برای کنترل آشوبها دارد، در حالی که ایذه اصلاً دریا ندارد. اغلب هم رسانههای ضدانقلاب کسی را به عنوان بازنشسته سپاه یا وزارت اطلاعات که بعداً از جمهوری اسلامی رویگردان شده، معرفی میکنند که کلامش مورد پذیرش باشد و البته بر ادعای افزایش رویگردانی از رژیم! صحه بگذارد! یکی از کاربران هم با توجه به آنکه بیبیسی مدعی شده بود طبق پروتکلش استفاده از واژه تروریستی در مورد حملات این چنینی ممنوع است، نوشته: «طبق پروتکلهای بیبیسی استفاده از کلمه خاشقجی ممنوعه؛ اگه قبلاً هم استفاده شده، اشتباه بوده!»
این روایتها شاید خندهدار باشد، اما مشی واقعی بیبیسی فارسی در مواجهه با اخبار مربوط به ایران همین قدر جهت دهی شده و مغرضانه است و بدترین قسمت ماجرا این است که کسانی که در بیبیسی فارسی کار میکنند، ایرانی هستند، اما علیه ایران!
@ammarpress عمار پرس
❌اعتراض ارگان کارگزاران به تکثیر نوبخت در کابینه
محافل رسانهای براساس آخرین گمانهزنیها درباره تغییرات کابینه میگویند این تغییرات به نفع تیم نوبخت (دبیرکل حزب اعتدال و توسعه) است.
دولت بالاخره به لزوم ایجاد تغییرات در کابینه پی برده؛ تغییراتی که در یک مقطع تلاش میشد پروندهاش صرفا با کنار گذاشتن محمدباقر نوبخت از سخنگویی دولت، سرهم آید.
@ammarpress عمار پرس
[ خبرگزاری عَمّار ]
❌اعتراض ارگان کارگزاران به تکثیر نوبخت در کابینه محافل رسانهای براساس آخرین گمانهزنیها درباره تغ
✴️نوبخت یکی از کانونهای انتقادات نسبت به دولت بود و خیلی از حامیان اصلاحطلب دولت، او و عملکردش در سازمان برنامه و بودجه را مسبب بخش عمدهای از مشکلات موجود میدانستند و هر دو پا در یک کفش بر کنار گذاشتنش از سازمان برنامه مصر بودند. رئیسجمهور اما ترجیح داد از میان دو سمت نوبخت، تریبون سخنگویی را از او بگیرد و مطالبات رفقای اصلاحطلب را به طاق بکوبد!
این اولین اکت مستقیم روحانی در جهت تغییر موازنه کابینه در یک سالگی دولت بود؛ موازنهای که از همان ابتدا نیز کفه اعتدال و توسعه و یاران واعظی و نوبخت، نسبت به جهانگیری و کارگزاران و اصلاحطلبان در آن سنگینتر بود. ادامه حضور نوبخت در سازمان برنامه البته تنها گام برای تثبیت او و جایگاهش در دولت در مقابل حجم سنگین فشارها و انتقادات نبود. مشاهده نام دو تن از مدیران سازمان برنامه و بودجه در میان چهار گزینه احتمالی برای وزارتخانههای «صنعت، معدن و تجارت»، «راه و مسکن»، «تعاون، کار و رفاه اجتماعی» و «اقتصاد» نیز این شائبه را تا حد زیادی تقویت کرد.
در این میان علیاکبر حاجمحمدی گزینه احتمالی پیشنهادی برای وزارت راه و شهرسازی، تا پیش از این مشاور عالی سازمان برنامه و بودجه کشور در امور زیربنایی و عمرانی بوده و فرهاد دژپسند که از او به عنوان گزینه پیشنهادی برای وزارت اقتصاد نام برده میشود نیز پیش از این معاون هماهنگی برنامه و بودجه نوبخت در سازمان برنامه و بودجه بود. با چنین ترکیبی این گزاره تقویت میشود که همه پذیرفتهاند تا با محمدباقر نوبخت هماهنگ باشند و او رسما فرماندهی اقتصادی دولت را برعهده گیرد.
روزنامه سازندگی ارگان حزب کارگزاران که طی چند ماه اخیر درگیری تند و تیزی با نوبخت داشته، در تیتر اول خود (تکثیر نوبخت در دولت) نوشت: فهرست تایید نشده وزیران تازه پیشنهاد شده دولت به مجلس به این نگرانی دامن میزند که ترمیم کابینه فاقد دورنمای استراتژیک است و نهایتا یک تغییر تاکتیکی و تکنیکی است و بس.
وزرای پیشنهاد شده فاقد جذابیت رسانهای و راهبردی هستند. افکار عمومی از اکثریت این افراد تازه شناخت روشنی ندارد و نخبگان نیز کمتر آنان را میشناسند. به طور مشخص دو فرد پیشنهادی برای وزارتخانههای اقتصاد و راه تقریبا جز نزد یاران دکترمحمدباقر نوبخت ناشناختهاند.
اگر این فهرست تایید شود آنچه در عمل رخ خواهد داد «تکثیر بیرویه نوبخت در دولت» است. ما البته با هماهنگی در ستاد اقتصادی دولت و فرماندهی سازمان برنامه و بودجه موافقیم اما فکر میکنیم با همه احترامی که میتوان برای شخصیت و سلوک اخلاقی دکترمحمدباقر نوبخت قائل شد ایشان فرمانده مناسبی برای برونرفت دولت از این بحران اقتصادی نیستند.
مطلع هستیم نزدیکترین افراد به رئیس سازمان برنامه و بودجه حتی در حزب اعتدال و توسعه از جابهجایی او در دولت و مثلا انتقال به یک وزارتخانه فرهنگی مانند آموزش و پرورش (که دارای سابقه در این حوزه هستند) استقبال میکنند اما به هر دلیل این اتفاق تاکنون نه تنها رخ نداده بلکه با فهرست اخیر خطر بسط آن احساس میشود.
دکتر نوبخت البته خزانهدار معتمد شخص رئیسجمهور است اما سازمان برنامه و بودجه فراتر از خزانهداری است و مهمترین ویژگی آن دیدبانی استراتژیک دولت در مهندسی اقتصاد و توسعه کشور است.
@ammarpress عمار پرس