∞♥∞
❣ #سلام_امام_زمانم ❣
هر لذتی که ...
لذت دیدار تــو ؛
نمی شود
سلام حضرت دلبــر ..
❣#اللّٰھـُـم_عجِّل_لِوَلیڪَ_الفَرَجْ❣
#اللّهمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرَج 🤲🌺
8.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#استوری
#چهارشنبه_های_امام_رضایی
🔅اللهّمَ صَلّ عَلي عَلي بنْ موسَي الرّضا المرتَضي الامامِ التّقي النّقي و حُجَّّتكَ عَلي مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثري الصّدّيق الشَّهيد صَلَوةَ كثيرَةً تامَةً زاكيَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه كافْضَلِ ما صَلّيَتَ عَلي اَحَدٍ مِنْ اولیائک
خودت میدونی
صحن و سراتو دوست دارم🕊
AUD-20211005-WA0028.mp3
5.66M
بی گمان روزِ قشنگی بشود امروزم
چون سلامم سر صبحی به تو خیلی چسبید
صلی الله علیک یا ابا عبدالله
1_4387714285.apk
38.83M
این برنامه خیلی جالبه حتما نصب کنید هر ساعت یک ایه قران با معنی وتصویر طبیعت زیبا در پس زمینه گوشی قرار می گیره .اگر استفاده کردید التماس دعا 🙏🌹
#قرآن #محفل_قرآنی #برنامه
💠سجده شکر، بُراقی بسوی وادی قرب الهی
🔶از امام باقر(ع) روایت شده است که آن حضرت فرمودند:
«پدرم، علی بن الحسین(ع) هیچ گاه نعمتی را از خدا یاد نکرد، مگر آن که به شکرانه آن سجده کرد، و هیچ آیه ای را نخواند که در آن سجده باشد، مگر آن که سجده کرد و خداوند هیچ بلایی را که از آن میترسید، از او دفع نکرد، مگر آن که به خاطر آن سجده کرد، و از هر نماز واجب که فارغ میشد، پس از آن سجده میکرد، هر وقت توفیق مییافت که میان دو نفر اصلاح کند، برای شکر آن، سجده میکرد»
(علل الشرایع، ج 1، ص 232)
🌹سرور و مولایمان امام زمان(عجّل الله تعالی فرجه الشریف) نیز می فرمایند:
🔰سَجْدَةُ الشُّکْرِ مِنْ أَلْزَمِ السُّنَنِ وَأَوْجَبِها ... فَإِنَّ فَضْلَ الدُّعاءِ وَالتَّسْبیحِ بَعْدَ الْفَرائِضِ عَلَى الدُّعاءِ بِعَقیبِ النَّوافِلِ، کَفَضْلِ الْفَرائِضِ عَلَى النَّوافِلِ، وَالسَّجْدَةُ دُعاءٌ وَتَسْبیحٌ فَالْأَفْضَلُ أَنْ یَکُونَ بَعْدَ اَلْفَرْضِ
سجده ى شکر، از لازم ترین و واجب ترین سنت هاست(مستحب بسیار مؤکد) ... همانا، فضیلت دعا و تسبیح پس از واجبات بر دعاى بعد از نوافل، همانند فضیلت واجبات بر نوافل است. و سجده، دعا و تسبیح است پس افضل آن است که بعد از واجب باشد.
(احتجاج، ج2، ص308)
🔶از بررسى آیات و احادیث به دست مى آید که همه ى واجبات و یا همه ى مستحبات، در یک سطح و اندازه نیستند؛ مثلاً اهمیّت نماز، در میان واجبات، از همه بیش تر است؛ زیرا، قبولى اعمال، به قبول شدن نماز بستگى دارد. در میان مستحبات ـ برابر این حدیث ـ سجده ى شکر، از لازمترین مستحبات است. که سجده ى شکر، کلید افزایش و تداوم نعمت است؛ یعنى هر گاه انسان با دیدن و یا رسیدن به نعمتى، شکر گزارد، آن نعمت تداوم مى یابد و نعمت هاى دیگر نیز نازل مى گردند. این نکته در قرآن مجید به صراحت آمده است:
✳️لَئِنْ شَکَرْتُمْ لاََزیدَنَّکُمْ
حتما اگر شکر نعمت به جاى آورید، قطعاً شما را با (سعه وجودی و فزونی نعمت) مىافزايم.
✅نکاتی در مورد این حدیث شریف
1. سجده ى شکر، زمان و مکان خاصّى ندارد، ولى با توجّه به این حدیث، بهترین زمان براى این کار بعد از فریضه است.
2. سجده کمال انسان و نهایت خضوع در برابر خداوند متعال است، در این هنگام است که انسان خود را نمى بیند و تمام عظمت و بزرگى را از آن خداوند مى داند؛ لذا این حالت، بهترین حالت براى بنده است، خصوصاً هنگامى که توأم با ذکر و شکرگزارى لفظى نیز باشد.
3. ثواب دعا و تسبیح بعد از نمازهاى واجب، از ثواب دعا و تسبیح پس از نمازهاى نافله خیلى بیش تر است، همان گونه که فضیلت فرایض از نوافل بیش تر است.
4. حضرت(علیه السلام) با بیان این که سجده، دعا و تسبیح است، مى فهماند که خود سجده هم یک نوع تسبیح و دعاست و همان گونه که ذکرِ پس از نماز، مطلوب است، سجده کردن هم کارى مستحب است؛ زیرا غایت و هدف از دعا و تسبیح، خضوع و خشوع و تذلّل براى خداوند متعال است، و شکّى نیست که این غایت، در سجده، به نحو اتمّ و اکمل است.
✅کیفیت سجده شکر
🔶طبق نظر امام و رهبری در این سجده، صرف قرار دادن پیشانی روی زمین همراه با نیّت، کافی است و احتیاط مستحب آن است که مواضع هفتگانه بر زمین قرار بگیرد، همچنین برای انجام سجده شکر، رو به قبله بودن و طهارت لازم نیست هر چند این دو مستحب است و افضل آن است که بر خلاف سجده نماز، آرنج را نیز بر زمین بگذارد و سنّت است که نخست پیشانى را بر زمین یا مهر گذارد، سپس طرف راست صورت را و آنگاه طرف چپ صورت را بر زمین گذاشته و در نهایت نیز پیشانى را دوباره بر زمین بگذارد که اصطلاحا به آن در فقه، تعفیر میگویند.
✅اذکار سجده شکر
🔶بدون گفتن ذکر هم، سجده شکر محقق میشود، هر چند مستحبّ است که در این سجده ذکر بگوید و در سجدهٔ شکر هرگونه ذکر و دعایی مستحب است، امّا در روایات دعاهای بسیاری برای سجدهٔ شکر ذکر شده است که برخی از آنها این چند مورد است:
1⃣به سند معتبر از امام رضا(ع) روایت شده: اگر میخواهی صد مرتبه «شُکراً شُکراً» بگو و اگر میخواهی صد مرتبه «عَفواً عَفواً».
2⃣امام صادق(ع) میفرماید: «نمازگزار بعد از نمازهای واجب به جهت شکر خداوند و سپاسگزاری از او برای توفیقی که در ادای واجباتش به او عنایت فرموده، سجده میکند و کمترین چیزی که میگوید؛ سه بار ذکر "شُکراً لِله" است».
3⃣در بسیاری از روایات معتبر نیز نقل شده است که امام صادق(ع) و امام کاظم(ع) در سجده شکر بسیار میگفتند: « اَسْألُک الرّاحَةَ عِنْدَ الْمَوتِ وَ الْعَفْوَ عِندَ الْحِسابِ.»
📡برای رضای الهی☝️نشر دهید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺 یک حاجت مستجاب از #امام_زمان(عج)
🎙 #استاد_رفیعی
#پدرانه
جوانی می گوید:
با پدرم بحث کردم و صداها بالا رفت.
از هم جداشدیم.
شب به تخت خوابم رفتم
به خدا قسم اندوه قلب و عقلم را فرا گرفته بود...
مثل همیشه سرم را روی بالش گذاشتم. چون هر وقت غم ها زیاد می شوند با خواب از آنها می گریزم...
روز بعد از دانشگاه بیرون آمدم و موبایلم را جلو در دانشگاه در آوردم و پیامی برای پدرم نوشتم تا به این وسیله از او دلجویی کنم.
در آن نوشتم:
شنیدم که کف پای انسان از پشت آن نرمتر و لطیف تر است.
آیا پای شما به من اجازه می دهد که با لبم از درستی این ادعا مطمئن شوم؟
به خانه رسیدم و در را باز کردم. دیدم پدرم در سالن منتظر من هست و چشمانش اشکبار هست...
پدرم گفت: اجازه نمی دهم که پایم را ببوسی ‼️
ولی این ادعا درست است و من شخصا بارها آن را انجام دادهام.
وقتی کوچک بودی کف و پشت پای تو را می بوسیدم.
اشک از چشمانم سرازیر شد...
یک روز پدرتان از این دنیا می رود ... قبل از این که او را از دست دهید به او نزدیک شوید...
اگر هم از دنیا رفته است یادش را گرامی دارید
و بر او رحمت و درود بفرستید.❤️❤️
13.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
باورتان نمیشود😳😳
لطفا بدون تعصب نگاه کنید
مگه میشه تو اروپا.........🤔🤔
# لطفا التماس کمی بصیرت
#نشر_حداکثری