🍃 #حال_خوب
امام على (عليه السلام):
✨️ما اشتَدَّ ضِيقٌ إلاّ قَرَّبَ اللّه ُ فَرَجَهُ .
🔹️هيچ سختى و مشكلى شدّت نگرفت، مگر اين كه خداوند گشايش آن را نزديك ساخت.
حسن رحیمپور 402_26485489902241.mp3
زمان:
حجم:
5.45M
🇮🇷🇵🇸
🔊 از این خوابی که هستید بیدار شوید!
🍃🌹🍃
🔸من میخواهم یک مقدار به شما سیلی بزنم. خیلی سرخوش هستید و خیال میکنید خیلی آدم رو به راهی هستید. اول باید دوتا سیلی بخورید از این خوابی که هستید بیدار شوید.
🎙 حسن رحیمپور ازغدی
3.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹پویش همگانی چله قرائت حدیث کساء به نیت فرج
🔸آغاز: شنبه ۴ آذرماه ۱۴۰۲
🔹پایان: ۱۳ دی ماه ۱۴۰۲ مصادف با سالروز ولادت حضرت زهرا سلام الله علیها
#نشر_دهیم🙏
#چله_حدیث_کساء
#حضرت_زهرا_سلام_الله_علیها
3.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#استوری_شهادت_حضرت_زهرا
🏴🏴🏴
#ما_در_پناه_مادر_این_خانواده_ایم
سرمایه محبت زهراست دین من
من دین خویش را به دو دنیا نمیدهم
🔰شباهت های صدیقه طاهره سلام الله علیها با پیامبر خدا و شدت احترام پیامبر خدا صلی الله علیه و آله به حضرت زهرا سلام الله علیها به اعتراف عایشه (در کتب اهل سنت)
🔴عن عايشة ،أنها قالت:
🔵ما رأيت احدا كان أشبه سمتا و هديا ودلا _ برسول الله صلي الله عليه وآله من فاطمة كرم الله وجهها كانت أذا دخلت عليه قام إليها ،فأخذ بيدها ،وقلبها ،وأجلسها في مجلسة ،و كان إذا دخل عليها قامت إليه ،فأخذت بيده ،فقلبته ،و أجلسته في مجلسها.
👈هیچ کسی را ندیدم که از حیث👈 سمت و هدایت گری و راهنمائی شبیه 👈رسول خدا صلی الله علیه و آله باشد 👈جز فاطمه.
👈او هنگامی که بر پیامبر وارد می شد، 👈آن حضرت می ایستاد👉 دست او را می گرفت و می بوسید و در جای خود می نشانید و پیامبر نیز هر وقت بر حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها وارد می شد، دست پدر خویش را می گرفت و می بوسید و در جای خود می نشانید.
🔴محمد ناصر الدین البانی از علمای بزرگ سلفی معاصر نیز این حدیث را 👈صحیح👉 میداند؛
📚صحیح سنن ابی داود، ج 3 ص 280 ح 5217
4.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آیت_الله_جاودان🎙
🔰توصیه های حضرت ولی عصر عج به عارف بالله آیت الله حق شناس ره
4.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥خداوند متعال ظهور امام زمان رو عقب انداختہ تا یڪبار دیگر عاشورا تڪرار نشود
#اللهم_عجل_لوليڪ_الفرج
#امام_زمان