فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باورتان می شود این حرفهای زنی است که روزی بر مسند محیط زیست این مملکت تکیه زده بود !
صحبتهای تاسف آور، بیرحمانه و انسانستیزِ معصومه ابتکار در خصوص شهادت آیتالله رئیسی و همراهان بزرگوارش، نشانهای روشن است بر تسلط تفکری خطرناک بر محیط زیست ایران در سه دهه گذشته.
گفتمانی که با نقاب عدالت و امنیت زیستی به میدان آمد و در حقیقت جز نابودی زیستبوم ایران کاری نکرد.
🟢
از کوزه همان برون تراود که در اوست...
#معصومه_ابتکار
✍ کانال #حدادپور_جهرمی
@Mohamadrezahadadpour
https://virasty.com/Jahromi/1718323717498518649
🔰تحریف بزرگ: انعکاس سیاست خارجه در اقتصاد دولت اصلاحات...
⚠️اصلاحطلبان مرتبا عنوان می کنند که سیاست خارجه درست در دولت خاتمی منجر به بهبود نسبی شاخص های اقتصادی در آن دوره شده بود. تحریفی بزرگ که در این یادداشت به آن می پردازم:
🔶در همه سال های دولت اصلاحات، شاخص های کلان اقتصادی نه بواسطه تحرکات مثبت در سیاست خارجه بلکه به دلیل سیاست تثبیت در داخل، وضعیتی مطلوب داشت. سیاستی( تثبیت) که اولا ریشه در دولت سازندگی داشت و ثانیا در شرایطی اجرا شد که اقتصاد ایران از حیث فروش نفت و برگشت درآمدهای ناشی از آن در مختصاتی عادی قرار داشت و اساسا در آن زمان جز چند بحران منطقه ای محدود، مسئله ی حادی بین غرب و ایران وجود نداشت که فضای سیاست خارجه و اقتصاد ( با منشا تحریم) را متاثر سازد.
🔺توضیح بیشتر اینکه؛ همزمان با وقوع شوک تورمی ناشی از سیاست های تعدیل اقتصادی در اواخر دولت هاشمی، یعنی در سال۷۳ و ۷۴ نرخ ارز تنها در دو سال، ۹۷درصد افزایش یافت و به ۴۰۳ تومان رسید. لذا دولت مستقر اقدام به «تثبیت نرخ ارز مرجع» می نماید.
🔺بعد از این سال و در یک دوره هفت ساله، نرخ ارز رسمی بانک مرکزی تنها ۵ ریال افزایش یافته و از ۱۷۵ تومان در سال ۷۳، به ۱۷۵.۵ تومان در سال ۸۰ رسید.
🔺در بازار آزاد نیز دلار در سال ۷۴، که ۴۰۳ تومان بود، با سیاست های تثبیتی، به قیمتی در حدود ۴۷۸ در سال ۱۳۷۶ و نهایتا بعد از ۸سال به ۹۰۴ تومان رسید.
🔺این سیاست ( تثبیت )که ریشه در سیاست کنترل بحران در دولت دوم سازندگی داشت، در دولت اصلاحات ادامه یافت تا بدین ترتیب سیر فزاینده رشد نرخ دلار به حداقل ممکن برسد.
🔺اما سیاست تثبیت در اواخر دولت اصلاحات (۸۳و۸۴) منجر به شکافی عمیق در سیستم ارزی چند نرخی گردید که نابسامانی بازار ارز و رانتهای گسترده ناشی از چند نرخی بودن ارز را ایحاد کرد و در نهایت بانک مرکزی را به این جمعبندی رساند که ادامه سیاست تثبیت امکانپذیر نیست و بدین ترتیب دولت نهن وارث نابسامانی و شکافی بزرگ در سیستم ارزی کشور شد.
🔶 از آن سو خیانت های برخی افراد در مجلس ششم و اواخر دولت اصلاحات بین سال های ۸۲تا۸۴، مسئله ای اساسی در فضای سیاست خارجی ایران ایجاد می کند که مبدا تحولاتی بزرگ در اقتصاد ایران در دهه های بعد می شود و از قضا بخش بزرگی از چالش های اقتصاد ایران ریشه در وقایع پیرامونی همین مسئله دارد؛ و آن چیزی نیست جز بهانه جویی غرب در پرونده هسته ای.
🔶دولت اصلاحات اگر توفیقی داشت به این دلیل بود که وارث اجرای سیاست تثبیت در اواخر دولت سازندگی شده بود، نه سیاست خارجه. از قضا تبعات اقتصادی پرونده هستهای بخصوص در زمینه تشدید تحریم ها در سال های بعد، هیچگاه متوجه این دولت نشد. پرونده ای که از قضا برخی از افراد همین دولت، منشا و مبدا آن و تحریم های ناشی از هستند. مکاتبات مکتوب و شفاهی با مسئولین آمریکایی برای تشدید تحریم ها از جمله نامه به مایکل لدین، مشاور امنیت ملی کاخ سفید از همین جریان برآمده است.
@tahlileghtesadi
کشتی «تیویتر» در آستانه غرق شدن
🔹وبسایت TradeWinds که اخبار مربوط به حوزه حمل و نقل جهانی را پوش میدهد اعلام کرد که موتورخانه کشتی «تیویتر» که روز گذشته هدف حمله یمنیها قرار گرفته بود، کاملا پر از آب شده و عملیات نجات همچنان ادامه دارد.
🔹این کشتی بر خلاف هشدار نیروهای مسلح یمن در حال حرکت به سمت بندر ایلات در دریای سرخ بود که هدف حمله یک شهپاد (قایق بدون سرنشین) قرار گرفت.
جبهه_انقلابی_جنوب
┄┅┅┅┅❀jejonoob❀┅┅┅┅┄
https://eitaa.com/jejonoob
ایتا 👆
https://whatsapp.com/channel/0029VaGl5maInlqNZcOUVl0B
وات ساپ 👆
🔰 اصلح کیست ؟!
❇️ بیشترین تکرار #حکیم_انقلاب از ویژگی های نامزد اصلح در طول ۲۸ سال گذشته :
🔺۳۳ مرتبه : مدیریت اجرایی قوی
🔺۳۰ مرتبه : شیوه تبلیغات صحیح
🔺۲۸ مرتبه : پایبند به مبانی
🔺۲۱ مرتبه : خستگی ناپذیر و جهادی
🔺۲۰ مرتبه : صمیمی و خدمتگزار مردم
🔺۱۹ مرتبه : استکبار ستیز و شجاع
🔺۱۸ مرتبه : دارای ایمان و تقوا و توکل
🔺۱۶ مرتبه : پرهیز از بداخلاقی انتخاباتی
🔺۱۵ مرتبه : شناخت نیاز و درد جامعه
🔺۱۱ مرتبه : دارای تدبیر بصیرت و برنامه
🔺۱۱ مرتبه : مبارزه با بی عدالتی
🔺۱۱ مرتبه : آرمان ها و پیشرفت کشور
🔺۱۰ مرتبه : ساده زیست و غیر اشرافی
🔺۷ مرتبه : التزام به قانون
🔺۶ مرتبه : نگاه به داخل و اقتصاد مقاومتی
🔺 ۵ مرتبه : دوری از فساد ، امانت دار
🔺۵ مرتبه : توجه به نظرات و توانایی مردم
🔺۲ مرتبه : صادق و روراست
┄┅┅┅┅❀@jejonoob❀┅┅┅┅┄
https://eitaa.com/jejonoob
ایتا ☝🏻
https://whatsapp.com/channel/0029VaGl5maInlqNZcOUVl0B
واتساپ ☝🏻
پوتین: بریکس یکی از ستونهای نظم جهانی چند قطبی است
🔹 رئیس جمهور روسیه در جمع مقامات وزارت خارجه این کشور توضیحات مهمی را درباره مسائل جهانی و منطقهای از جمله بریکس، ناتو و جنگ اوکراین مطرح کرد.
┄┅┅┅┅❀@jejonoob❀┅┅┅┅┄
https://eitaa.com/jejonoob
ایتا ☝🏻
https://whatsapp.com/channel/0029VaGl5maInlqNZcOUVl0B
واتساپ ☝🏻
شروط مسکو برای صلح با اوکراین
🔹پوتین: نیروهای اوکراینی باید از همۀ قلمروهای جدید روسیه خارج شوند و کییف باید اعلام کند که به هیچ وجه به ناتو نخواهد پیوست.
🔹به محض اینکه این گامها برداشته شود روسیه آتشبس خواهد کرد و برای مذاکرات صلح آماده خواهد بود.
┄┅┅┅┅❀@jejonoob❀┅┅┅┅┄
https://eitaa.com/jejonoob
ایتا ☝🏻
https://whatsapp.com/channel/0029VaGl5maInlqNZcOUVl0B
واتساپ ☝🏻
دیشب مسعود پزشکیان در میزگرد اقتصادی یک برنامه چالشی رو پشت سر گذاشت
که از تک تک لحظاتش میشه نقد و ایراد پیدا کرد!
اما رفتار رسانه ای اصلاحات چطور بود؟
چند کلیدواژه یا جمله رو بولد و ترند کردن
تا ضعف شب گذشته به خوبی به حاشیه بره
#زندگی_بدون_شرمساری یکی از این موارد هست که از دیشب ترند توییتر شده
"من توهم تخصص ندارم" هم توی تلگرام پخش شده!
کار رسانه ای و حمایت ۱۰۰ درصد یعنی اصلاح طلب !
بعد رفقای ما تیغ کشیدن روهم و منتظرن یکی سوتی بده ...
┄┅┅┅┅❀@jejonoob❀┅┅┅┅┄
https://eitaa.com/jejonoob
ایتا ☝🏻
https://whatsapp.com/channel/0029VaGl5maInlqNZcOUVl0B
واتساپ ☝🏻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 حرف بی ربط پزشکیان:با فیلتر باعث فرار مغزهای صنعت دیجیتال شدیم!!
✍ پزشکیان طوری سیاه نمایی میکنه هر کی ندونه فکر میکنه رتبه اول دنیا در فرار مغزها هستیم!!
به گزارش پایگاه گلوبال اکونومی، ایران در خروج مغزها با واحد۵/۳۰ از شاخص ۱۰ در رتبه ۹۶ از ۱۷۰ کشور هست.
ضمن اینکه طبق اعلام معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، تا الان ۳۰۰۰ نفر از نخبگان مقیم خارج از کشور با سابقه ۵ سال اقامت به ایران برگشتند.
این همه سیاه نمایی برای گرفتن رای؟!!!
┄┅┅┅┅❀@jejonoob❀┅┅┅┅┄
https://eitaa.com/jejonoob
ایتا ☝🏻
https://whatsapp.com/channel/0029VaGl5maInlqNZcOUVl0B
واتساپ ☝🏻
✅ باید با قوت تا آخر ادامه دهند! چرا؟
🔻در برخی کشورها جریانات و احزاب فکری، سیاسی و اجتماعی با جذب بدنه اجتماعی و آموزش و توجیه آنها در راستای راه رسیدن به اهداف و منافع ملی شکل میگیرند لذا قبل از آغاز مرحله اصلی و غایی انتخابات، افرادی که دارای برنامه، سابقه، دانش و توانِ کافی برای احراز پستهای اجرایی یا قانونگذاری میباشند در یک فرایند درون حزبی با هم رقابت کرده و در نهایت با رای و نظر بدنه اجتماعی خود یکی از آن نامزدها از طرف حزب یا جریان مربوطه برای حضور در ماراتن پایانی به جامعه معرفی میشود.
👈 اما در کشوری مثل ایران از آنجایی که احزاب و جریانات بر اساس قاعده و تعریف مشخصی شکل نگرفته و بدنه اجتماعی خود را بر اساس آموزش و توجیهِ مرام و خطمشی حزب جذب نکردهاند، لذا افراد با شناسنامهی مشخص حزبی یا جریانی به صحنه انتخابات ورود نمیکنند و مردم با افرادی روبرو هستند که باید در یک مرحله هم در رقابت درون جریانی و هم در یک رقابت بین جریانی به یک انتخاب برسند...
🔻بنابراین اینکه نامزدها در یک جریان مثل جریان انقلابی به درستی میگویند؛ میخواهند با قدرت ادامه دهند... به این دلیل است که فرایند مشخص شدن میزان بدنه اجتماعی و اقبال عمومی هر یک از نامزدهای جریان انقلابی باید در پروسه و فرایند ارائه برنامه در زمان تبلیغات با انجام نظرسنجی در مراحل مختلف با ارزیابی برنامه و کارنامه و دانش و توان نامزدها صورت گیرد.
👈 و اما چگونه میشود در این فرایند به ائتلاف جریانی مبتنی بر اقبال عمومی دست یافت؟
🔻در جواب باید گفت بعد از اینکه فرد در خلال برنامههای تبلیغی با قوت و قدرت خود را معرفی کرد با بررسی نظرسنجیها یکی از این دو اتفاق باید بیافتد:
1️⃣ روش درست و مبتنی بر منطق تشکیلاتی این است که فردی که دارای اقبال بیشتر در نطرسنجیها بوده در صحنه بماند و افراد دیگر در حمایت از این فرد صحنه رقابت را برای رسیدن به هدف مشترک در مسیر خدمت به مردم ترک کنند و بعد از پیروزی در انتخابات نیز به شیوههای مختلف، دولت انقلابی را در رسیدن به اهداف و منافع ملی حمایت و یاری نماید...
2️⃣ و اما اگر نامزدهای انقلابی منطق تشکیلاتی و جریانی را رعایت نکنند و اصرار بر حضور خود در کنار نامزدِ با اقبال بیشتر داشته باشند، این بدنه انقلابی و رهبران جریانات و احزاب انقلابی هستند که بایستی مستند به نظرسنجیهای صورت گرفته، با معرفی فرد انقلابی با اقبال عمومی بیشتر، جامعه انقلابی را در مقابل رقیب متحد نمایند...
👌و اما سخنی با دوستان انقلابی و همراه و همدل؛
👈 اگر تاکید ما بعد از نظرسنجیها بر رای به نامزد مورد علاقه خودمان باشد که مورد اقبال بیشتر از دیگران قرار نگرفته، باید با تأمل بر این تصمیم اندیشید!!! چرا که نامزدی که خود را در جریان انقلابی تعریف کرده باید به سرنوشت این جریان در مقابل جریان رقیب بیاندیشد و به ریسمان وحدت چنگ زند که در غیر این صورت این عملِ تفرقهانداز گناهی است نابخشودنی؛ به مثابهی تجربهی گذشته که رهآورد آن یک دهه خسارت محض، توقف اقتصادی، چاهِ عمیق بدهیها و زیان انباشته در بخشهای مختلف و در یک کلمه سرزمین سوخته بود...
🔚 بعد از شروع اتفافات خوب از دولت شهید رئیسی عزیز و رقم خوردنِ دولتی با حد و نصاب جدید و در تراز انقلاب، باید تدبیری شایسته نمود تا کار به سرانجام رسد... ان شاءالله
✍️ جواد خسروی-1403/03/25
👈کانالِ تحلیلیِ"کربلا همچنان جاریست..."
👉 @karbalayeiran