35.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌏 جنگ جهانی دوم
🔺 دلایل شکل گیری جنگ جهانی دوم و چگونگی آغاز و پایان آن...
(قمست سوم) ⭐️⭐️⭐️
#جنگ_جهانی_دوم
@amniatemeli
✅ تهدید نرم
🔺تهدید نرم، مجموعه اقداماتی است که باعث دگرگونی هویت فرهنگی و الگوهای رفتاری مورد قبول یک نظام سیاسی شود. تهدید نرم، نوعی سلطه در ابعاد سه گانه حکومت، اقتصاد و فرهنگ است که از طریق استحاله الگوهای رفتاری در این حوزه ها، ایجاد شده است و نمادها و الگوهای نظام سلطه جایگزین آنها می گردد.
@amniatemeli
32.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔶️ایران در آتش....
📽🎬کلیپ سوم
در این ویدئو خلاصه ای از کشتار به سبک چنگیز و حمله مغول اشاره شده است
#انقلاب_اسلامی_ایران
@amniatemeli
✅ بازی با آتش در اوکراین؛ خطرات نادیده گرفته شده تشدید فاجعه بار اوضاع(1)
جان مرشایمر
🔺 ایالات متحده و متحدانش در ابتدا با این هدف از اوکراین حمایت کردند تا از پیروزی روسیه جلوگیری و به مذاکره برای پایان مطلوب نبرد کمک کنند. اما زمانی که ارتش اوکراین شروع به در هم کوبیدن نیروهای روسی به ویژه در اطراف کییف کرد، دولت بایدن مسیر خود را تغییر داد و متعهد شد که به اوکراین در پیروزی در جنگ علیه روسیه کمک کند. این کشور همچنین با اعمال تحریمهای بیسابقه به دنبال آسیب جدی به اقتصاد روسیه بود. همانطور که لوید آستین، وزیر دفاع آمریکا در ماه آوریل اهداف ایالات متحده را توضیح داد، "ما میخواهیم روسیه به حدی ضعیف شود که قادر به تکرار اقداماتش در حمله به اوکراین نشود". در واقع، ایالات متحده قصد خود را برای حذف روسیه از صفوف ابرقدرتها اعلام کرد.
🔸 بر خلاف نگاه متداول در غرب، مسکو به اوکراین حمله نکرد تا آن را فتح کند و آن را بخشی از روسیه بزرگ کند. هدف اصلی آن جلوگیری از تبدیل شدن اوکراین به یک سنگر غربی در مرز روسیه بود. پوتین و مشاورانش به ویژه نگران پیوستن اوکراین به ناتو بودند. سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه در اواسط ژانویه به طور مختصر به این نکته اشاره کرد و در یک کنفرانس مطبوعاتی گفت: "کلید همه مسائل تضمین عدم گسترش ناتو به سمت شرق است". برای رهبران روسیه، چشمانداز عضویت اوکراین در ناتو، همانطور که خود پوتین قبل از تهاجم بیان کرد، «یک تهدید مستقیم برای امنیت روسیه» است - تهدیدی که تنها با جنگ و تبدیل اوکراین به یک کشور بیطرف یا شکست خورده از بین میرود.
🔹 کییف، واشنگتن و مسکو همگی عمیقاً متعهد هستند که به بهای رقیب خود برنده شوند و این فضای کمی برای سازش باقی میگذارد. به عنوان مثال، نه اوکراین و نه ایالات متحده احتمالاً اوکراین بیطرف را نمی پذیرند. در واقع، اوکراین روز به روز بیشتر با غرب پیوند میخورد.
همچنین روسیه احتمالاً تمام یا حتی بیشتر اراضی که در اوکراین تصرف کرده، پس نمیدهد -بهویژه از آنجا که خصومتهایی که به درگیریها در دونباس بین جداییطلبان طرفدار روسیه و دولت اوکراین در هشت سال گذشته دامن زدهاند، شدیدتر از همیشه هستند.
🔸 سه راه اساسی برای تشدید تنش وجود دارد که ذاتی جریان جنگ است: یک یا هر دو طرف عمداً برای پیروزی بر شدت عمل خود میافزایند، یک یا هر دو طرف عمداً برای جلوگیری از شکست نزاع را شدت میبخشند، یا جنگ نه با انتخاب عمدی، بلکه به طور سهوی تشدید میشود. هر مسیری این پتانسیل را دارد که ایالات متحده را وارد جنگ کند یا روسیه را به سمت استفاده از سلاح های هسته ای سوق دهد، و شاید هر دو احتمال.
منبع
https://www.foreignaffairs.com/ukraine/playing-fire-ukraine
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #اختصاصی / گنبد آهنین ایرانی چشم عقاب؛ معرفی سامانه مرگبار و لیزری سراب
🔹شکارچی موشکهای ضدتانک تاو و موشکهای دوشپرتاب آمریکایی٫ این سامانه ها که سامانه چشم عقاب و سامانه سراب نام دارند توسط مستشاران ایرانی در کارگاههای سوریه ساخته شده اند...
« اگر به قدرت ایران شک دارید این مستند فوق العاده رسانه سیاسی و نظامی سیاست نیوز رو از دست ندید »
@amniatemeli
✅ اوکراین از پیمان سامانههای راهبردی موشکی با روسیه خارج شد
▪️ ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهوری اوکراین با امضای فرمانی از پیمان نظارت بر عملیات سامانههای راهبردی موشکی با روسیه خارج شد.
▪️این پیمان یکی از چهار توافقنامهای است که سوم سپتامبر ۱۹۹۳ میان لئونید کوچما رئیس جمهوری وقت اوکراین و ویکتور چرنومردین نخست وزیر وقت روسیه در یالتا امضا شد.
▪️این توافقنامهها به حل مسائل مربوط به استفاده از تسلیحات هستهای در اوکراین و پروتکل ناوگان دریای سیاه میپردازد و به توافقهای «ماساندرا» معروف است.
@amniatemeli
35.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌏 جنگ جهانی دوم
🔺 دلایل شکل گیری جنگ جهانی دوم و چگونگی آغاز و پایان آن...
(قمست چهارم) ⭐️⭐️⭐️⭐️
#جنگ_جهانی_دوم
@amniatemeli
✅ ویژگی های تهدید نرم
ـ تهدید نرم دو پیکارگاه دارد؛ یکی قلب و دیگری مغز. تصرف قلب ها و ذهن ها هدف منازعات نرم است.
ـ در تهدید نرم، عامل تهدید به دنبال فراهم کردن الگوهای اقناعی است و می کوشد مخاطب را به گونه ای تحت تأثیر قرار دهد که اولویت های خود را مطابق خواسته های عامل تهدید فهم و درک کند.2
ـ تهدید نرم همراه با نمادسازی است. این امر با بهره گیری از نمادهای تاریخی یا مذهبی صورت می گیرد.
ـ تهدید نرم، پایدار و با دوام است و اگر دشمن موفق به تصرف افکار و دل ها شود، به راحتی نمی توان آن را بازپس گرفت.
تهدید نرم، تردید آفرین است. با ایجاد تردید و ناامیدی شروع می شود و به تردید در باورها و عقاید سیاسی می انجامد.
ـ تهدید نرم، پر تحرک و جاذبه دار است و افراد، خواسته یا ناخواسته به استخدام کارگزاران اصلی جنگ نرم درمی آیند.
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥در اوخر جنگ های صلیبی درست زمانی که حکومت های اروپایی از تصرف پهنه سرزمین اسلام از جانب آندلس و نواحی غربی نا امید شدن.....
📽🎬کلیپ چهارم
#انقلاب_اسلامی_ایران
@amniatemeli
❇️ فدراسیون به چه معنی است؟
👈 فدراسیون یا حکومت فدرال در فرهنگ سیاسی به اتحاد چند کشور یا چند ایالت، فدراسیون گفته میشود البته با این شروط:
1️⃣واحدهای کوچکتری که فدراسیون از آنها به وجود میآید در امور داخلی حق خودمختاری و خودگردانی دارند ولی امور خارجی زیر نظر فدراسیون است.
2️⃣قانون اساسی فدراسیون، حدود اختیارات داخلی واحدهای تشکیل دهنده فدراسیون را معین میکند و تغییر قانون اساسی با موافقت شمار معینی از ایالتها صورت میگیرد، تفاوت فدراسیون و کنفدراسیون در همین مسئله است، در فدراسیون سازمان مرکزی بر تمامی واحدهای متشکله فدراسیون نظارت و فرمانروایی دارد اما در کنفدراسیون دولتهای عضو در سیاست داخلی و خارجی خود آزاد میباشند و جنگ میان خود را نیز ناروا میدانند.
3️⃣واحد سیاسی متشکل از چند واحد سیاسی کوچکتر، دارای حکومتی بنام حکومت فدرال است. در حکومتهای فدرال هر یک از واحدهای کوچک که معمولاً ایالت نامیده میشوند پارهای از اختیارات خویش از قبیل: روابط خارجی، ضرب سکه، اعلان جنگ و صلح را به حکومت مرکزی واگذار میکنند.
#فدراسیون #فدرال
@amniatemeli
40.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#معرفی_مستند
🔰مستند بهائیت
قسمت اول
✅ نقشه ایران در زمان هخامنشیان ، ساسانی ، صفویان ، افشاریه ، تا قاجار
✅ علما و مجتهدین بزرگ شیعه تنها مانع در برابر استعمارگران هستند.
✅ اما عدم پشتیبانی فتحعلی شاه و سستی اوست که نهایتأ منجر به سرد شدن علما و مردم میشوند.
✅ و نتیجه عقب نشینی = پیشروی روس ها تا قزوین...
@amniatemeli
✳️ نظام چند حزبی چگونه است؟
👈بسیاری از کشورهای دموکراتیک دارای نظام چند حزبی اند. به جز چند کشور آنگلوساکسون، مانند انگلستان، آمریکا، کانادا، زلاندنو و استرالیا، در دیگر کشورها رقابت های سیاسی بر پایه ی نظام چند حزبی سامان گرفته است. نظام های چند حزبی گونه های مختلفی دارند که نمونه ی آشکارش نظام چند حزبی کامل است.
🔺نظام چند حزبی معمولاً به نظامی گفته می شود که در آن دو حزب بزرگ و قدرتمند، نتوانند به تنهایی به اکثریت دست یابند. در این نظام ها در کنار دو حزب بزرگ تر شمار دیگری از احزاب وجود دارند که از درصد زیادی از آرا برخوردارند. نظام های چند حزبی مختلف هستند. در برخی از کشورها شمار زیادی از احزاب سیاسی با هم در رقابت اند.
🔺 به عنوان مثال در کشور هلند در 1977، دوازده حزب سیاسی در پارلمان حضور داشتند. پارلمان ایتالیا تا قبل از اصلاح نظام انتخاباتیِ 1994، چندین حزب سیاسی را در خود جای می داد و شاهد درگیری حدود بیست حزب سیاسی در مجلس ملی خود بود، اما در برخی از کشورهای چند حزبی مانند کشورهای اسکاندیناوی چهار حزب سیاسی و در بلژیک، آلمان و اتریش معمولاً تنها سه حزب سیاسی در مجلس حضور دارند.
#نظام_چندجزبی
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 قسمت اول مستند مهم " ققنوس خونین "
💻 حقایق ارتباط برج های دوقلو متروپل و برج های دوقلو امریکا که در 11 سپتامبر 2001 هدف قرار گرفتند چیست و چه منافعی برای جریان نفوذی و فراماسونها دارد؟
@amniatemeli
✅ اندیشکده اماراتی:توافق تهران-ریاض به احیای مذاکرات هستهای میانجامد!/ این توافق مانع وقوع جنگ در منطقه میشود.
🔹«مرکز تحقیقات و مطالعات عالی المستقبل» طی مقالهای به قلم «عبدالمنعم سعید» ابعاد و پیآمدهای توافق تهران ریاض را بررسی کرد.
🔹این مرکز توضیح داد نکتهی اصلی در مورد چین این است که پکن و «شی جینپینگ» رییسجمهور این کشور دیدگاهی در مورد جهان و مدیریت روابط بینالملل دارند که با دیدگاه رایج گذشته تفاوت دارد.
🔹چین قدرت اقتصادی بزرگی در جهان شده که کالاها و اجناس آن همانند آمریکا به تمام نقاط زمین رسیده. علاوهبراین، پیشرفت چین در صنعت و فنآوری باعث شده تولید ناخالص ملی چین بهطور اسمی به آمریکا نزدیک شود و براساس دلار، از آن بیشتر باشد.
🔹چنانکه چین دیدگاه متفاوتی در مورد روابط بینالملل و پدیدهی «جهانی شدن» دارد. چین با کالاها، اجناس و فنآوریهایی که با فقر مبارزه میکنند و در حال رشد هستند، به تمام نقاط دنیا دسترسی دارد و الگویی از کارآمدی و موفقیت را به جهان ارایه میکند.
🔹افزون بر این، چین در مورد لزوم بازنگری در نظام بینالمللی که پس از پایان جنگ سرد حاکم شد و به جهانی شدن و سلطهی رژیم آمریکا و واحد پول دلار آن شد، دیدگاه خاصی دارد و این دیدگاه را در بیانیهی مشترک چین و روسیه در ۱۵ بهمن ۱۴۰۰ مطرح کرد.
🔹از منظر نویسنده، اگرچه به نظر میرسد چین در اردوگاه روسیه علیه غرب ایستاده، اما پکن موضعی دارد که پیچیدهتر از این است. از یک سو چین در زمینهی بازنگری در نظام بینالمللی که بعد از پایان جنگ سرد شکل گرفت، با روسیه همسو است و موضع روسیه مبنی بر مخالفت با گسترش «ناتو» بهسمت اوکراین یا هر جهت دیگری را درک و از آن حمایت میکند.
🔹اما از سوی دیگر، با ورود نظامی روسیه در خاک اوکراین و الحاق شبهجزیرهی کریمه و منطقهی دونباس به خاک روسیه مخالفت کرده است.
🔹این مرکز اذعان کرد در شرایطی که روسیه و اوکراین در حال نبرد هستند، رژیم آمریکا به هیچ وجه خواهان شروع جنگ دیگری در غربآسیا نیست. حتی بهدنبال کاهش تهدیدهای امنیتی رژیمسعودی و جلوگیری از جنگ در همسایگی آن و تأمین امنیت دریای سرخ و تنگهی بابالمندب است.
🔹اگر رژیم آمریکا نتوانسته امنیت رژیمسعودی را تأمین کند یا کمکهای هستهای به آن بدهد، اما توافق تهران-ریاض نهتنها مانع جنگ خواهد شد، بلکه مسیرهای جدیدی برای ازسرگیری مذاکرات هستهای با ایران را فراهم میکند.
🔻طبق این مقاله، طرح چین برای ازسرگیری روابط ایران و رژیمسعودی شکل دیگری از «منطقهگرایی جدید» در منطقهی غربآسیا و نتیجهی دیگری از اقدامات منطقه برای دستیابی به امنیت و ثبات است. برایناساس، نکات زیر به دست آمد:
۱. قدرت چین بهعنوان میانجی:
🔹این توافق در همان روز انتخاب مجدد «شی جینپینگ» بهعنوان رییسجمهور چین برای سومین دورهی پنجساله اعلام شد.
۲. اثرگذاری و نفوذ بیشتر قدرت اقتصادی در مقایسه با قدرت نظامی:
🔹در طول بیست سال گذشته، رژیم آمریکا وارد سه جنگ شد: اولی در افغانستان، دومی در عراق و «سومی علیه تروریسم»؛ اما چین در هیچ یک از بحرانهای غربآسیا دخالتی نداشت وعمدهی فعالیتهای آن اقتصادی بوده است.
۳. تأثیر فزایندهی چین در عرصهی جهانی:
🔹بیانیهی سهجانبهی ایران، چین و رژیمسعودی دلیل روشنی بر صلحآمیز بودن دیپلماسی چین است که اعمال نفوذ خود را در جهان شروع کرده. این بیانیه همچنین نشان میدهد پکن قدرت دیپلماتیک نرم شده است.
۴. احیای مذاکرات هستهای:
🔹نتیجهی دیپلماسی چین این است که مذاکرات هستهای بین تهران و واشنگتن از سر گرفته میشود.
@amniatemeli
34.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌏 جنگ جهانی دوم
🔺 دلایل شکل گیری جنگ جهانی دوم و چگونگی آغاز و پایان آن...
(قمست پنجم) ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
#جنگ_جهانی_دوم
@amniatemeli
⭕️چگونه در جنگ نرم قوی شویم؟ (بخش اول)
🔸 #جنگ_نرم، عرصه جدیدی از مبارزه است که با استفاده از ابزارهای غیر نظامی، برای غلبه بر حریف بکار گرفته میشود. ظاهر این جنگ، عدم بکارگیری ابزارهای غیر خشن در تقابل با دشمن است که در آن، ترکیبی از تاکتیک های روانی، الکترونیکی، اطلاعاتی، سایبری و اطلاعاتی به چشم میخورد، اما به دلیل تغییر دادن نگرشها و دیدگاهها، اثرگذاری تخریبیآن به مراتب بیش از معرکه نظامی است.
🔹در جنگ مسلحانه، افراد به ضرب گلولهها جان خود را از دست میدهند و هر کشته، به نمادی از مقاومت، ایستادگی و الهام بخشی برای دیگران مبدل میشود. از نگاه اسلامی، رزمندگانی که در میدان جنگ سخت به خون میغلطند، روحشان سعادتمند میشود، حالآنکه در #جنگ_نرم، جسمها و بدنها سالم میمانند، اما #روح_افراد، به تسخیر مهاجمین درآمده و اسیر عقوبت های اخروی میشود. نکته اینجاست که پس از ناکامی دشمنان در جنگهای نظامی و فتنههای سالهای اخیر، موضوع جنگ نرم اکنون بهصورت جدی در دستور کار بوده و جمهوری اسلامی ایران هدف این هجمه و حملات طراحان این جنگ قرار گرفته است. در اینباره گفتنی است؛
1⃣ خمیرمایه انقلاب اسلامی و آنچه مایه دردسر و فلاکت برای #نظام_سلطه شده، عبارت است از انگیزه های دینی. به همین دلیل، اعتقادات مردم با انواع شیوهها هدف قرار گرفته شده است. ظهور عرفانهای کاذب، تشکیک سازماندهیشده در اصول و فروع دین، تشویق به رهایی از قیود دینی و پشت پا زدن به شرع، خرافاتی معرفی کردن افراد متدین، صرف میلیاردها دلار برای مقابله با نمادهای دینی همچون حجاب، زدن شعائر اسلامی از قبیل عزاداریها و ایجاد تردید در حقانیت آنها، شبهه افکنی در مقاومت و دفاع از آرمانها، و تلاش برای بیتفاوت کردن مردم نسبت به ارزشها و... نمونه هایی از #جنگ_نرم برای خشکاندن ریشه ایمان، ابتدا در جوانان و سپس در سایر اقشار جامعه است.
2⃣یکی از مهمترين مؤلفههای #جنگ_نرم تغییر محاسبات طرف مقابل است، و برای دستیابی به این هدف، پروژه #مأیوس_سازی، با مقدمه ایجاد تردید در اذهان مردم در دستور کار قرار دارد. از جمله اقدامات دشمن، فشارهای سنگین و تحریم ها است که برای به ثمر نشاندن این هدف صورت میپذیرد؛ بهویژه اینکه پروپاگاندای سنگینی، برای ناامید کردن مردم از اصل نظام، با سوءاستفاده از ولنگاری ایجادشده در فضای مجازی و سمپاشی شبکههای ماهوارهای، در حال انجام است. #ادامه_دارد...
@amniatemeli
51.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔶️علی بن موسی الرضا(ع)
و باقی ماندن نام ایران در پهنهی تاریخ
📽🎬کلیپ پنجم
#انقلاب_اسلامی_ایران
@amniatemeli
46.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔶️ورود علی بن موسی الرضا(ع) به ایران
🎬📽ادامه کلیپ پنجم
#انقلاب_اسلامی_ایران
@amniatemeli
⭕️چگونه در جنگ نرم قوی شویم؟ (بخش دوم)
🔸 #جنگ_نرم، عرصه جدیدی از مبارزه است که با استفاده از ابزارهای غیر نظامی، برای غلبه بر حریف بکار گرفته میشود. ظاهر این جنگ، عدم بکارگیری ابزارهای غیر خشن در تقابل با دشمن است که در آن، ترکیبی از تاکتیک های روانی، الکترونیکی، اطلاعاتی، سایبری و اطلاعاتی به چشم میخورد، اما به دلیل تغییر دادن نگرشها و دیدگاهها، اثرگذاری تخریبیآن به مراتب بیش از معرکه نظامی است.
💠پس از ناکامی دشمنان در جنگهای نظامی و فتنههای سالهای اخیر، موضوع جنگ نرم اکنون بهصورت جدی در دستور کار بوده و جمهوری اسلامی ایران هدف این هجمه و حملات طراحان این جنگ قرار گرفته است. در اینباره گفتنی است؛
3⃣در #جنگ_نرم، #زمان بسیار تعیینکننده است، و برخلاف نبرد سخت که گاهی ضربات مقطعی میتواند مؤثر باشد، نتایج کوتاهمدت، تعیینکننده نیستند، و باید برای حصول نتیجه صبر کرد. بستر این جنگ در واقع، #زمان است و طرفی میتواند در آن برنده باشد که بداند برای غلبه، صبر لازم است. از اینرو، برنامههای مقطعی و گذرا برای غلبه بر جنگ نرم حریف، کارساز نیست و باید بر آن مداومت داشت، کما اینکه #دشمن نیز همین شیوه را پی میگیرد و برای نتیجه بخشی و همراه کردن جامعه با نظرات خود، دهها سال کار شبانهروزی میکند.
🔹افزون بر این، چنانچه دشمن در یک جبهه جنگ نرم، زمین بخورد، به مفهوم عقبنشینی نیست، بلکه برای حملهای جدید آماده میشود. به عنوان نمونه، زمانی تلاش حریف بر این هدف متمرکز بود که دفاع مقدس را زیر سؤال ببرد، اما پاتک نیروهای انقلابی آنچنان سنگین بود که همگرایی تقریباً کاملی درباره حقانیت رزمندگان و دفاع مقدس در جامعه شکل گرفت. جبهه نبرد نرم اکنون متفاوت شده و دفاع پیشدستانه از کیان نظام اسلامی، با حمایت از جبهه مقاومت و تقویت توان نظامی، در مرکز هجمههای تبلیغاتی و روانی قرار گرفته است. با این حساب، هدف قرار دادن معنویت جامعه و #ایجاد_تردید در مردم، با هدف #مأیوس_سازی در تحقق آرمانها در مدت زمان طولانی، از جمله رئوس آسیب هایی است که در این نوع از جنگ، روی آنها به صورت کارشناسی شده و تخصصی تمرکز میشود.
🔹برای دفاع و مقابله، طبعاً باید ابزارهای مناسب بکار گرفته شوند؛ تسلیحاتی از جنس اعتقاد و ایمان راسخ به بنیانهای ارزشی دینی و انقلابی. به فرموده #مقام_معظم_رهبری: «امروز نیاز مهم کشور ما این است که جوان های ما مجهز بشوند به انواع #تسلیحات_نرم، سلاح های جنگ نرم؛ یعنی #قدرت_روحی و #قدرت_فکری... نسل جوانی که ما امیدهایمان را به آن دوختهایم - [چون] آینده این کشور دست شما جوانهاست، امید به جوانه است - بایستی پولادین، محکم، با عزم، با بصیرت بداند که چه کار میخواهد بکند، به کجا میخواهد برسد و چگونه باید این راه را طی کند؛ این احتیاج دارد به معارف اهل بیت (ع) که سلاح مصونیت بخش جامعه و نظام اسلامی و اسلام و مسلمین است». [۹۸/۱۱/۲۶] #ادامه_دارد...
@amniatemeli
36.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#معرفی_مستند
🔰مستند بهائیت
قسمت دوم
✅ نقشه جدید استعمار انگلیس
✅ ایجاد حمایت از فرقه های جدید دینی
✅ چگونگی حضور علمای بنی اسرائیل در بوشهر
@amniatemeli
✳️ ویژگی های نظام دوحزبی
👈نظام دوحزبی طبیعی ترین نظام حزبی است.
🔺نظام دو حزبی از این امتیاز برخوردار است که ثبات و پایداری را برای نظام های سیاسی به ارمغان آورده و موجب می شود افکار عمومی در مقابل مسائل کلی و ملی واکنش نشان دهد. در نظام دو حزبی مسائل جزئی منطقه ای، اهمیت خود را از دست می دهد و جای آن را مسائل مهم مربوط به کل کشور می گیرد.
🔺در نظام دوحزبی انگلستان، که نمونه ی آشکار و کامل یک نظام دوحزبی است، مردم هم زمان با انتخاب نمایندگان خود، رئیس دولت و قوه ی مجریه را نیز برمی گزینند و دخالت مستقیمی در انتخاب دو قوه ی اصلی کشور دارند. در این نظام خبری از ائتلاف های سیاسی گذرا و شکننده نیست و دولت از ثبات و پایداری کافی برخوردار است و اثری از سقوط پیاپی دولت ها دیده نمی شود. نظام دوحزبی خود به صورت های مختلفی شکل گرفته و به گونه های متفاوت قابل تقسیم است.
#نظام_دوحزبی
@amniatemeli
35.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 قسمت دوم مستند مهم " ققنوس خونین "
💻 آیا ارتباطی بین سرود سلام فرمانده و حادثه ی متروپل وجود دارد؟ علت حملات به مهدویت چیست؟
خواهید دید جو بایدن از امام زمان نام می برد و موضع امریکا درباره امام زمان را خواهید فهمید... با بخشی از حقایق پشت پرده آشنا خواهید شد.
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 افتتاح ابرپروژه پالایشگاهی کشور
🔹️پالایشگاه آبادان نخستین پالایشگاه نفت غرب آسیا با قدمتی ۱۱۰ ساله و از قطبهای مهم پالایشی کشور است.
🔹️اکنون این پالایشگاه در آستانه بهرهبرداری از فاز دوم مجموعه جدید پالایشی با ظرفیت ۲۱۰ هزار بشکه در روز با عنوان طرح توسعه و تثبیت ظرفیت پالایشگاه قرار گرفته است.
🔹️هدف از اجرای این طرح، تکمیل زنجیره ارزش، کاهش آسیبپذیری کشور در برابر تحریمها از طریق تبدیل نفت خام و میعانات گازی به فرآوردههای نفتی و ارتقای کیفیت فرآوردههای نفتی است.
@amniatemeli
✴️✳️ نظریه «دولت رانت نفتی» چیست؟
👈پیشینهی نظریّهی «دولترانتخوارنفتی» در ایران به نخستین دههی زمامداری پهلوی دوم بازمیگردد. در 1352 که بهای نفت به بشکهای 30 دلار افزایش یافت، دلار فراوان به خزانهی کشور سرازیر شد که بخشی از آن صرف هزینه های تسلیحاتی و تجهیز ارتش گردید و بخش دیگری پس از تبدیل به ریال، به درون جامعه تزریق شد.
🔺 آنگاه این نظریّهی سست نیز به میان آمد که استوار شدن پایههای نظامی (ارتش) و امنیّتی (ساواک) رژیم، و رسیدن (ادّعایی) کشور به جایگاه پنجمین قدرت نظامی جهان، به اعتبار دلارهای نفتی بودهاست.
🔺در آغاز همان دهه(1350)، محمدعلیهمایونکاتوزیان، نظریّهی «دولت رانت نفتی» را در کتاب«اقتصاد سیاسی ایران» مطرح کرد و بدینسان، موضوع ناکارآمدیهای اقتصاد تکمحصولی در محافل کارشناسی و دانشگاهی، جای خود را به نظریهی پیشگفته داد.
🔺اینک، کم و بیش چهار دهه پس از آن، افزایش چشمگیر بهای نفت، در کنار کارکرد دولتهایی که درآمدهای نفتی را صرف وارد کردن کالاهای مصرفی و هزینههای روزانه میکنند و با برداشت از حسابهای ذخیرهی ارزی، از بهسازی و گسترش زیرساختهای اقتصادی غافل میمانند، بار دیگر نظریّهی «دولترانتنفتی» به موضوعی داغ بدل شدهاست.
#دولت_رانت_نفتی #نفت #رانت
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 قدیمی ترین دانشگاه های جهان که هنوز هم فعال هستند
#دانشگاه_های_جهان
@amniatemeli