💢 قلدری سایبری چیست؟
🔹ویژگیهای منحصر به فرد قلدری سایبری:
🔻تداوم
🔻تشخیص سخت
🔻ناشناس
🔻آزار دهندگی راحتتر
🔻دائمی
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥قسمت دوم مستند مسیر عاشقی
🔸مستند مسير عاشقی با موضوع خدمت به زائران اربعین اباعبدالله الحسین در مسیر طریق العلما به کارگردانی امیر تاجیک ساخته شده است.
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨 دلایل حقیقی تنشهای بین ایران و آذربایجان کدماند؟! - قسمت اول
↩️ پاسخی به سخنان علیاف
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨 دلایل حقیقی تنشهای بین ایران و آذربایجان کدماند؟! - قسمت دوم
↩️ پاسخی به سخنان علیاف
@amniatemeli
🔺جنگ نرم از ديدگاه حضرت امام خميني رحمه الله
قسمت دوم
تخريب شخصيت رهبري
«همين امروز هم براي من عكسي آوردهاند هيتلر ايستاده و دستهايش را كمرش زده، يك عدهاي هم سر، اين طور عكس انداختهاند، من هم آن بالا شمشير را كشيدهام براي اينكه گردنها را بزنم».
دوم ـ سياست نفوذ
شخصيتسازي در حوزههاي علميه
«يكي از راههاي با اهميت براي مقصد شوم آنان و خطرناك براي اسلام و حوزههاي اسلامي، نفوذ دادن افراد منحرف و تبهكار به حوزههاي علميه است... و خطر بسيار عظيم آن در درازمدت، به مقامات بالا رسيدن يك يا چند نفر شياد كه با آگاهي بر علوم اسلامي و جا زدن خود در بين تودهها و قشرهاي مردم پاكدل و علاقهمند نمودن آنان به خويش و ضربه مهلك زدن به حوزههاي اسلامي و اسلام عزيز و كشور در موقع مناسب است». (صحيفه امام، ج21: 424 و 425)
چهرهسازي در فرهيختگان و نخبگان
«ميدانيم كه قدرتهاي بزرگ چپاولگر، در ميان جامعهها، افرادي به صورتهاي مختلف از مليگراها و روشنفكران مصنوعي و روحانينمايان كه اگر مجال يابند از همه پر خطرتر و آسيبرسانترند، ذخيره دارند... كه با صبر و بردباري در ميان ملتها زيست ميكنند و در موقع مناسب، مأموريت خود را انجام ميدهند».
دستيابي به اركان نظام
«همه دستاندركاران به ويژه رئيسجمهور بايد از چاپلوسان دغلباز و زبانبازان حيلهگر برحذر باشند و مشاوران خود را از اشخاص سابقهدار كه تعهدشان قبل از انقلاب مشهود بوده است، انتخاب كنند. بسا كه منحرفان و منافقان، خود را با ظاهري آراسته به تقوا جا بزنند و با دست ما به اسلام و كشور اسلامي صدمه زنند».
بهرهگيري از خواص لغزيده
«نفوذيها بارها اعلام كردهاند كه حرف خود را از دهان سادهانديشان موجّه ميزنند».
«آقايان به روشني ديدند كه دشمن از نقاط ضعف، چه ضربهاي به اسلام و روحانيت زد».
سوم ـ حوزه فرهنگ ديني
هجوم به روحانيت اصيل
«دشمنان اسلام با اشاعه دروغ و با بزرگ جلوه دادن نقاط ضعف شما تلاش ميكنند حيثيت روحانيت را لكهدار كنند تا از نفوذي كه روحانيت در پيشبرد اسلام دارد، كاسته شود و آنها بتوانند اسلام را از بين ببرند و به مقاصد شوم خود برسند».
ترويج اسلام امريكايي
«كارشناسان استعمار، با كمال تزوير و حيله، با اسم اسلامدوستي و شرقشناسي، پردههاي ضخيمي بر چهره نوراني اسلام كشيده و اسلام را با معماريها و نقاشيها و ابنيه عاليه و هنرهاي زيبا معرفي نموده و حكومتهاي جائرانه ضد اسلامي اموي و عباسي و عثماني را به اسم خلافت اسلامي به جامعهها تحويل دادهاند و چهره واقعي اسلام را در پشت اين پردهها نگاه داشته... بايد كوشش كرد و پرده از تبليغات مسموم چند صد ساله اجانب برداشت».
مخالفت با اسلام و فقاهت
«از همان وقت كه به جمهوري اسلامي مردم ميخواستند رأي بدهند، مورد تحريم واقع شد... وقتي مجلس خبرگان تأسيس شد، در تأسيسش مخالفتها شد... من باب اتفاق نبود كه وقتي مجلس شورا ميخواست تأسيس بشود، باز مخالفتها شد... بيجهت نيست كه يك كسي در مجلس شورا انگشت ميگذارد روي يك مادهاي كه آن ماده بر حسب خواست اسلام، ادامهدهنده اسلام و ادامهدهنده راه اسلام است (ولايت فقيه)، آن ماده مورد مؤاخذه قرار ميگيرد».
ترويج انديشه سكولاريسم
«[با] تبليغات ابلهانه و موذيانه و شيطنتآميز به گونه طرفداري از قداست اسلام كه اسلام و ديگر اديان الهي سر و كار دارند با معنويات و تهذيب نفوس و تحذير از مقامات دنيايي و دعوت به ترك دنيا و اشتغال به عبادات و اذكار و ادعيه... و سياست و سررشته داري، بر خلاف آن مقصد و مقصود بزرگ و معنوي است، چه اينها تمام براي تعمير دنياست و آن مخالف مسلك انبياي عظام است».
طرح شعارهاي انحرافي
«آنهايي كه كارگردان هستند ـ نه آنهايي كه بازي خوردهاند ـ آنها دنبال اين هستند كه اسلام را از بين ببرند؛ چون از او بد ديدند. از اين جهت، يك شعارهايي درست ميكنند كه اين شعارها به ذهن مردم، زننده نباشد و همراه با هم پيدا بكنند».
ترويج لغويات و لهويات
«اسلام شوخي ندارد، همهاش جدي است؛ هزل ندارد، لغويات ندارد؛ دو جهت دارد، هم امور مادي و هم امور معنوي، همهاش جد است. لهو و لعب و لغو و آن چيزهايي كه اسلام جلويش را گرفته، همانهايي است كه اينها دامن به آن ميزنند. هر چيز را ديديد كه اينها از آن ترويج ميكنند، بدانيد آني است كه اسلام جلويش را گرفته».
ترويج اباحيگري
«آزادي كه جوانهاي ما را فاسد كند، آزادي كه راه را براي مستكبرين باز كند، آزادي كه ملت ما را تا آخر به بند بكشد، شما اين آزادي را ميخواهيد و اين ديكتهاي است كه از خارج به شما شده است. شما حدود آزادي را براي آن چيزي قائل نيستيد.
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥آزادی بیان به سبک سوئد!
🔸️همزمان که سوئد قرآنسوزی را آزادی عقیده میداند، دانشگاه استوکهلمِ سوئد بهدلیل اینکه وحید سعادتطلب، دانشجوی ایرانیِ این دانشگاه، پایاننامهاش را به شهید سلیمانی تقدیم کرده به او اجازه دفاع نمیدهد.
🗂منبع: خبرگزاری صداوسیما
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥به دام انداختن صدها دانشمند آلمان نازی بعد از سقوط هیتلر
@amniatemeli
🔺جنگ نرم از ديدگاه حضرت امام خميني رحمه الله
قسمت سوم
شما بيبند و باري را آزادي ميدانيد؛ شما فساد اخلاق را آزادي ميدانيد؛ شما فحشا را آزادي ميدانيد». (همان، ج9: 344)
غربمحوري
«دم از غرب چقدر ميزنيد! چقدر ميانتهي شديد! بايد احكام اسلام را با احكام غرب بسنجيم! چه غلطي است». (صحيفه امام، ج8 : 58)
چهارم ـ حوزه سياسي و اجتماعي
در انديشه امام خميني، مظاهر جنگ نرم در حوزه سياسي و اجتماعي را در مواردي چون اختلافافكني در جامعه، اختلاف در روحانيت، چندقطبي كردن جامعه، تكثر احزاب، اختلاف بين روحاني و دانشجو، اختلاف بين سپاه و روحانيت، اختلاف در بين نيروهاي مسلّح، اختلاف بين شيعه و سني، اختلافات قوميتي و منطقهاي، ناآرامي و آشوبهاي اجتماعي و ترويج اعتياد ميتوان مشاهده كرد.1
پنجم ـ تبليغات و رسانه
پيشرفت ابزارهاي رسانهاي در غرب و بهرهبرداري همهجانبه از ظرفيتها و امكانات تبليغي توسط طراحان جنگ نرم، نقطه قوتي براي رقيب اين نبرد نابرابر به شمار ميآيد. تعدد و تكثر ابزار اطلاعرساني و تبليغي و بهرهگيري از مدرنترين شيوههاي تبليغ، براي حذف يا تسليم مخالفان از صحنه نبرد، شرايط مطلوبي را براي دشمن رقم ميزند.
امام خميني رحمه الله با آشنايي كامل به ابزار و روشهاي فرهنگي - تبليغي دشمن در ايجاد جنگ رواني و برتري جبهه استكبار در نبرد سياسي - فرهنگي، به تأثيرگذاري تخريبي گسترده اين جنگ اشاره ميكند و مصاديق آن را اينگونه برميشمارد:
اول ـ جنگ رواني داخلي (همان، ج21: 407 و 408 و ج14: 29)
شايعهپراكني(همان، ج18، 250)
تهمت به كارگزاران (همان، ج21، 87)
شعار انحلال ارتش (همان، ج19: 92 و 93)
كشتار زندانيان
دوم ـ جنگ رواني در حوزه بينالمللي
ناكارآمدي اسلام (صحيفه امام، ج13: 210)
تبليغ ايرانهراسي
سياهنمايي در مورد نظام اسلامي
تهمت خريد اسلحه از اسرائيل
حمايت از تروريسم
نقض حقوق بشر
جعل سند
توهين به ملت ايران
ششم ـ اقتصادي
پس از پيروزي انقلاب اسلامي، نظام اقتصادي متلاشيشده و ناتوان ايران كه ميراث برجاي مانده از سياستهاي ناصواب وابستگي و خودباختگي سردمداران رژيم ستمشاهي بود، به مرور زمان به سوي شكوفايي و خودكفايي گام برميداشت. بنابراين، فعاليتهاي عوامل دشمن و گروهكهاي وابسته به بيگانگان كه به تعبير زيباي حضرت امام، «كمونيستهاي امريكايي» بودند، تحركات فراواني را براي تحريك كارگران و كشاورزان، جهت كمكاري و اعتصاب، آغاز كردند تا زمينههاي وابستگي كشور در صنعت و ارزاق عمومي به غرب، همچنان برقرار باشد.
هفتم ـ امنيتي و اطلاعاتي
يكي از ابزارهاي مخفي و كارآمد سياستمداران امريكايي، جاسوسي در امور مختلف نظام اسلامي بود. نيروهاي اطلاعاتي سفارت امريكا كه تحت پوشش كارمند سفارت و عوامل ديپلماتيك فعاليت داشتند، با بهرهگيري از عناصر مزدوري چون منافقان خلق، بهائيان و احزاب سياسي مخالف نظام، شبكه گسترده جاسوسي در ايران ايجاد كردند و سفارت امريكا در تهران، فرماندهي و سازماندهي اين شبكه را به عهده گرفت.
«سفارت امريكا كه به دروغ، نام آن را سفارتخانه گذاشتهاند، داراي دستگاههايي است كه مخصوص جاسوسي در ايران و منطقه است و اين محل براي جاسوسي و دخالت در مقدرات كشور ما تأسيس شده بود».
سه ـ ابزارهاي جنگ نرم از ديدگاه حضرت امام
با سيري عميق در بيانات امام خميني رحمه الله ميتوان درك كرد كه مهمترين ابزارهاي دشمن در جنگ نرم با نظام مقدس جمهوري اسلامي، به شرح ذيل است:
1. حاكمان دستنشانده
2. غربزدگان
3. رسانهها
4. سازمانهاي بينالمللي
چهار ـ راهكارهاي مقابله با جنگ نرم
اول ـ راهكارهاي راهبردي
طرح فتواي وجوب حفظ نظام اسلامي
در انديشه و سيره سياسي، فقهي و مديريتي امام، هيچ مسئله و مشكل عقلي و شرعي نميتواند مزاحم حفظ نظام جمهوري اسلامي گردد.
ايشان فريضه حفظ قدرت ديني نظام اسلامي را واجب عيني و بالاتر از تمام فرايض ديني، حتي نماز ميداند و همگان را به انجام اين فريضه فرا ميخواند:
«حفظ اسلام يك فريضه الهي است، بالاتر از تمام فرايض؛ يعني هيچ فريضهاي در اسلام، بالاتر از حفظ خود اسلام نيست... بر همه ما و شما و همه ملت و همه روحانيون، حفظ اين جمهوري اسلامي از اعظم فرايض است».
@amniatemeli
42.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ویدیو /جنگ جهانی سوم از این ۵ محل ممکن است کلید بخورد.
وستانیوز
@amniatemeli
🔺جنگ نرم از ديدگاه حضرت امام خميني رحمه الله
قسمت چهارم
استمداد از نيروهاي غيبي و الهي
«تمام قدرت، قدرت خداست و بايد اتكال به او بكنيد و خودتان را فاني بكنيد در آن قدرت بزرگ. مادامي كه ملت ايران همان قدرت اول را كه قدرت معنوي بود و با اللهاكبر پيش برد، مادامي كه اين حفظ بشود، شما بيمه هستيد؛ بيمه اله هستيد». (همان، ج12: 380)
دشمنشناسي
«بايد شما دشمن را بشناسيد. اگر نشناسيد، نميتوانيد دفعش بكنيد». (همان، ج12، 463)
دوّم ـ راهكارهاي فرهنگي
استحكام بنيان خانواده
«پرورش از دامن (بانوان) شما شروع ميشود؛ دامن بانوان است كه بچههاي خوب را پرورش ميدهد. ممكن است كه بچهاي كه شما خوب تربيت بكنيد، يك ملت را نجات بدهد. توجه داشته باشيد كه بچهها را خوب تحويل جامعه بدهيد». (همان، ج21: 554)
تقويت مساجد
«اينها از مسجد ميترسند. من تكليفم را بايد ادا كنم، به شما بگويم. شما دانشگاهيها، شما دانشجوها، همهتان مساجد را برويد پُر كنيد. سنگر است اينجا. سنگرها را بايد پر كرد». (همان، ج12: 393)
تقويت و گسترش ارزشهاي ديني
«ما از همين اسلام و مظاهر اسلام و شهداي اسلام ميتوانيم كارهايمان را انجام بدهيم، و الا، نه توپ ما و نه تانك ما [قدرت] مقابله با توپ و تانك امريكا را ندارد». (همان، ج13: 350)
تمسك عملي به فرهنگ اسلامي
«اگر اسلام را ما در اينجا توانستيم با دست همه شما آقايان، با دست همه ملت در اين مملكت پياده كنيم، اسلام، همه چيز ما را بيمه ميكند. دنبال اين معنا باشيد». (همان، ج11: 226)
انس با ادعيه
امام خميني رحمه الله بر نقش انسانسازي دعاهاي معصومان عليهم السلام تأكيد داشته و دعاهاي عرفه، كميل، صحيفه سجاديه و به خصوص، مناجات شعبانيه كه عظيمترين گنجينه معارف ديني را به انسان تعليم ميدهد، همواره مورد اهتمام و سفارش ايشان بوده است. (همان، ج13: 32 ـ 33 و ج17: 456)
تبيين و تعميق فرهنگ انتظار
«ما همه انتظار فرج را داريم و بايد در اين انتظار خدمت بكنيم. انتظار فرج، انتظار قدرت اسلام است و ما بايد كوشش كنيم تا قدرت اسلام در عالم تحقق پيدا بكند و مقدمات ظهور ان شاء الله تهيه بشود». (همان، ج8: 374)
استقامت و پايداري
«انقلابها زحمت دارد. بخواهيد آدم باشيد بايد زحمت بكشيد. بخواهيد ارزش انساني خودتان را حفظ كنيد، زحمت دارد. نميشود كه انسان تو خونهاش بنشيند و ارزشهاي انسانياش محفوظ باشد». (همان، ج18: 314)
سوم ـ علمي و آموزشي
توليد علم
«كوشش نمايند كه هر روز بر دقتها و بحث و نظرها و ابتكار و تحقيقها افزوده شود» (همان، ج21: 425). «هر موضوعي را بايد از نو ساخت و آنقدر دنبال كرد تا تداوم پيدا كند». (همان، ج16: 113)
تربيت مبلّغ جهاني
«اگر ما همه زبانها را براي تبليغ اسلام بدانيم، عبادتي بزرگ است. ما با زبان اينجا كه نميتوانيم براي مردم امريكا و ساير كشورها مسائل اسلام را بگوييم. امروز اسلام در اكثر كشورها مطرح است».
گسترش فرهنگ عاشورا و مناسبتهاي اسلامي
«اين ماه مبارك شعبان، اين ماه مبارك رمضان كه خداي تبارك و تعالي يك حربهاي دست شما داده؛ الان اين حربه دست شماست و ديگران ندارند اين را و اين هم از بركت امام حسين عليه السلام است. اين حربه الان دست شماست. اين حربه را به كار ببريد...».
سعه صدر
«علما و روحانيون... با روي گشاده و آغوش باز، حرفهاي آنان را بشنوند و اگر بيراهه ميروند، با بياني آكنده از محبت و دوستي، راه راست اسلامي را نشان آنها دهيد».
حضور در عرصههاي مديريتي
«علما و طلاب بايد كارهاي قضايي و اجرايي را براي خود يك امر مقدس و يك ارزش الهي بدانند و براي خود شخصيت و امتيازي قائل بشوند كه در حوزه ننشستهاند، بلكه براي اجراي حكم خدا، راحتي حوزه را رها كرده و مشغول به كارهاي حكومت اسلامي شدهاند. اگر طلبهاي منصب امامت جمعه و ارشاد مردم يا قضاوت در امور مسلمين را خالي ببيند و قدرت اداره هم در او باشد و فقط به بهانه درس و بحث مسئوليت نپذيرد و يا دلش را فقط به هواي اجتهاد و درس خوش كند، در پيشگاه خداوند بزرگ، يقيناً مؤاخذه ميشود و هرگز عذر او موجه نيست».
اسلامي شدن دانشگاهها
سيري در سيره امام خميني رحمه الله در قبل و بعد از انقلاب نشان ميدهد كه ايشان قبل از سال 42 از يك سو با قشر فرهيخته و دانشگاهي ارتباط داشت و حتي در دوران تبعيد، با انجمنهاي اسلامي دانشجويان ارتباط مستمر داشت. از سوي ديگر دانشگاه دوران طاغوت را منشأ وابستگي، فساد اداري و سياسي و تحقير ارزشهاي ديني ميدانست؛ از اينرو، پس از پيروزي انقلاب، يكي از طرحهاي عظيم و راهبردي ايشان، ارائه طرح جامعه اسلامي شدن دانشگاهها بود كه بر شاخصهاي زير استوار بود:
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥نگاهی به نيكولو ماكياولى
🔺پدر پراگماتيسم سياسى غرب
@amniatemeli
🔸جنگ ترکیبی مستلزم بسیج تمامی ابزارهای موجود برای یک بازیگر دولتی یا غیر دولتی جهت دستیابی به اهداف سیاسی خاص است.
🔹کاربرد موثر آن در "دنیایِ جهانی شده" جدید به طور ایده آل به این معناست که اقدامات باید غیرقابل کشف و یا به طور دقیق تر غیر قابل انتساب باشند.
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞#آموزشی
🎥آژانس بینالمللی انرژی اتمی IAEA
@amniatemeli
🔺جنگ نرم از ديدگاه مقام معظم رهبري (مد ظله العالي)قسمت سوم
«دولتهاي مستكبر يكي از كارهايشان همين تشر زدن است؛ چهره عبوس گرفتن است؛ حق را ناحق كردن است...». (1/1/1389)
«امروز يكي از خطوط اصلي كار دشمن ـ كه از عناصر مهم جنگ نرم به حساب ميآيد ـ اين است كه واقعيات را دگرگون جلوه دهد، حوادث گوناگون را دگرگون جلوه دهد. خود تبليغاتي كه دشمن در اين زمينه انجام ميدهد، نشانه ضعف اوست. دشمن هر جا كه در ميدان واقعيت دچار مشكل ميشود و كم ميآورد، بر حجم تبليغات ميافزايد. امروز اگر كسي كارهاي دشمن را در عرصه عظيم شيوههاي تبليغاتي ملاحظه كند؛ از وسايل اينترنتي گرفته تا وسائل صوتي و تصويري، تا بلندگوهايي كه در جاهاي مختلف دارند ـ در داخل هم دارند ـ ميبيند يك قلم عمده اين است كه حوادث كشور را دگرگون جلوه دهند؛ وضع كشور را مأيوسكننده، نااميد كننده، رو به زوال، رو به انحطاط، رو به بنبست نشان دهند. تلاش زياد آنها در اين زمينه، خود نشانه ضعف آنها در ميدان واقعيت است». (2/8/1389)
«... شده كارشان اين: گمراه كردن افكار عمومي، دروغپردازي كردن، شعارهاي دروغين ساختن. ما ميخواهيم از اين رؤساي كشورها؛ اينقدر دروغ نگويند. اين دولتهاي غربي، دولت امريكا، دولت انگليس، بعضي ديگر از دولتهاي اروپايي، اينقدر افكار عمومي دنيا را گمراه نكنند. اين دروغها به ضرر خودشان تمام خواهد شد؛ امتحان كردند، ديدند. وقتي دروغ گفتند، خلاف گفتند، بعد حقيقت آشكار شد، آبرويي براي آنها نميماند؛ كما اينكه در بعضي از موارد همين اتفاق افتاد؛ دروغي گفتند، افكار عمومي را گمراه كردند، كارهايي را بر اساس آن انجام دادند، بعد حقيقت روشن شد. ملتهاي خودشان گريبان خود اينها را خواهند گرفت». (15/9/1388)
هشتم ـ القاي عقبماندگي، شكست و تسليم
«يك روزي بود تصور ميشد، هر چه كه قدرتمندان و قلدران و گردنكلفتهاي عالم ـ حالا در يك وضع امريكا، در يك وضع شوروي سابق ـ بخواهند، همان خواهد شد و سياسيون چارهاي ندارند جز اينكه بر طبق ميل آنها رفتار كنند. امروز اين باور در بين ملتها كه اصلاً وجود ندارد، در بين سياستمداران و نخبگان سياسي هم بسيار اين باور ضربه خورده است. بايد ايستاد، بايد ايستادگي كرد». (9/5/1387)
«همه دستگاههاي تبليغاتي غرب و به خصوص امريكا ـ دستگاههاي هنري، دستگاههاي مطبوعاتي، دستگاههاي گوناگون تبليغاتي، دستگاههاي به ظاهر پژوهشيِ سياسي يا علمي ـ تلاش ميكنند اين جور وانمود كنند كه پايان اين راه براي ملت ايران بنبست است و امريكا در راه خود پيش ميرود! اين، دروغ محض است؛ قضيه عكس است. پايان اين راه، بنبست براي رژيم طاغوت و رژيم استكبارگر امريكاست». (8/8/1387)
«امروز يكي از شگردهاي مهم دشمن، تزريق و القاء احساس عقبماندگي و ناتواني است». (11/9/1383)
نهم ـ بزرگنمايي ضعفها و اشكالات كشور
«يعني همه اين نقاط مثبت، اين قلههاي برجستهاي كه همهاش اميدافزا هست، اينها را سعي ميكنند در چشمها كمرنگ كنند. متقابلاً نقاط ضعف كوچكي كه حتماً وجود دارد، بزرگ كنند يا نقاط ضعف را ـ نميگوييم هم كوچك، نقاط ضعفي وجود دارد ـ بزرگنمايي كنند؛ چند برابرِ آنچه كه هست، اين نقاط ضعف را نشان بدهند؛ سياهنمايي كنند؛ تلقيهاي بدبينانه نسبت به نظام را گسترش بدهند. ميبينيد ديگر؛ به زور ميخواهند اين يأس را به جامعه القاء كنند». (2/7/1388)
دهم ـ فريب مردم كشور
«در عين حال يك ظاهر آرام، اتو كشيده، ادكلن زده، با الفاظ مناسب، ميآيد در مقابل چشم مردم ظاهر ميشود، به عنوان رئيس جمهور فلان كشور يا فلان كشور؛ با افكار عمومي مردم بازي ميكنند، فريب ميدهند؛ اصلاً مبناي كار بر فريبكاري است. دنيا يك چنين دنيايي است». (22/1/1389)
يازدهم ـ شايعهپراكني و ترديد افكني
«تلاش آشكار از سوي واسطهها و دستنشاندگان امپراتوريهاي زر و زور، در بسياري از عرصههاي فرهنگي براي ترديدافكني در مباني اسلام و انقلاب، امروز افراد ديرباور را نيز به دغدغه افكنده است، و كساني كه ديروز هشدار در برابر شبيخون فرهنگي را جدّي نميگرفتند، امروز آن را به چشم خود ميبينند» (10/6/1380)
«شايعهسازي و شايعهپراكني درست نيست. انسان ميبيند صريحاً و علناً به مسئولين كشور ـ كساني كه بارهاي كشور را بر دوش دارند ـ تهمت ميزنند، نسبت به اينها شايعهسازي ميكنند؛ فرق هم نميكند، چه رئيس جمهور باشد، چه رئيس مجلس باشد، چه رئيس مجمع تشخيص مصلحت باشد، چه رئيس قوه قضائيه باشد؛ اينها مسئولين كشورند. مسئولين كشور كساني هستند كه زمام يك كاري به اينها سپرده شده است؛ مردم بايد به اينها اعتماد داشته باشند، حسن ظن داشته باشند. نبايد شايعهپراكني كرد؛ دشمن اين را ميخواهد. دشمن ميخواهد شايعهپراكني كند؛ ميخواهد دلها را نسبت به يكديگر، نسبت به مسئولين بدبين كند (4/9/1388)
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥قدرت و سرعت بی نظیر تانک ایرانی کرار
عبور از رودخانه، بالا رفتن از شیب تند، گلوله گذاری اتوماتیک، مسلسل پیشرفته...
@amniatemeli
🔻مهارت در درک پیچیدگی ها و ظرفیت ساختارهای اجتماعی که ما را احاطه کرده اند یک مهارت مفید و سرنوشت ساز است و این احتمال وجود دارد که برخی افراد به طور طبیعی بدون توجه به داده های شبکه های اجتماعی آنلاین در درک دنیای اجتماعی خود بهتر باشند.
@amniatemeli
فرا رسیدن عید سعید غدیر خم بر تمام مسلمین جهان تهنیت باد
مرا غدیر نه برکه، که بیکران دریاست
علی نه فاتح خیبر،که فاتح دلهاست
مرا غدیر نه برکه، که خم جوشان است
علی نه ساقی کوثر،که کوثر عظماست
مرا غدیر نه یک برگ سرد تاریخ است
علی نه شافع محشر، که محشر کبراست
مرا غدیر حریم وصال محبوب است
علی نه همسر زهرا که کیمیای ولاست
مرا غدیر بود پایگاه دانش و دین
علی نه کاتب قرآن که آیت عظماست
مرا غدیر نه یک واژه در دل تاریخ
که جان پناه همه رهروان راه خداست
مرا غدیر نه یک روز اختلاف افکن
که همچو چشمه ی مبعث زلال وحدت زاست
مرا غدیر ندای بلند آزادی است
علی نه حامی بوذر که روح صدق و صفاست
مرا علی نبود خلقتی خدا گونه
چو غالیان نسرایم که مالک دو سراست
اگر نه عالم و عادل مرا نمی شاید
ستایمش که علی عالی و علی اعلاست
@amniatemeli
آمریکا در نظر دارد که یک بسته جدید حمایتی نظامی به ارزش 800 میلیون دلار به اوکراین ارسال کند.
مهم ترین اقلام ارسالی شامل 32 فروند بردلی ZMA و 32 استرایکر ZMA و همچنین 31 فروند هویتزر 155 میلی متری و میزان زیادی مهمات پاتریوت میشود.
همانطور که میبینید کمک های خودرویی، سلاح و مهمات در یک میزان بسیار گسترده ادامه دارد.
قبلا توضیح دادم که که سرعت تولید باتری های پاتریوت در آمریکا بسیار کند است ، ذخایر خود آمریکا و متحدانش هم محدود است. درواقع میزان استفاده ماهانه اوکراینی ها از این سامانه به همراه تلفات آن بیشتر از تولید یک سال آمریکا و متحدانش است.
آمریکا برای جبران این کاستی مجبور شده است که مقادیر زیادی از ذخایر موشکی و باتری های پاتریوت را از انبارهای خود و متحدانش خارج کرده و به اوکراین ارسال کند
از آنجایی که این سیستم پدافندی یکی از اصلی ترین سیستم های دفاع هوایی تعریف شده در سازمان نظامی غرب محسوب میشود، این کسری تولید باعث کاهش توان پدافندی ناتو در در یک جنگ گسترده خواهد شد.
@amniatemeli
51.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥روایتی از جنایت تروریستی حرم شاهچراغ
🔹نحوه عملیات عوامل گروه داعش
@amniatemeli
🔺چندجانبهگرایی
🔸چند جانبه گرایی را میتوان بهعنوان عمل هماهنگی سیاستهای ملی در گروههای سه یا چند دولت که ازطریق نهادی حاصل میشود، تعریف کرد. از پایان جنگ جهانی دوم، چندجانبهگرایی بهطور فزایندهای در سیاست جهانی اهمیت پیدا کرده است و بهطور خاص در گسترش کنفرانسهای چندملیتی خود را نشان داده است. در ادبیات روابط بینالملل، چندجانبهگرایی بیش از آن که بهعنوان مفهومی که یک برنامه تحقیقاتی را تعریف میکند شناخته شود، بهعنوان برچسبی برای انواع فعالیتهای مبتنیبر همکاری چند دولت در یک حوزه خاص بهکار گرفته شده است. بنابراین، قبل از اینکه بتوانیم چندجانبهگرایی در روابط بینالملل را درک کنیم، باید به این فکر کنیم که چگونه باید آن را تصور کنیم. ازاینرو، پیشنهاد میشود با توجه به تغییرات جاری در روابط بینالملل و مناسبات بینالمللی، مفهومپردازی از چندجانبهگرایی بایستی علاوهبر اندیشکدههای و جامعه دانشگاهی، در دستور کار نهادها وسازمانهای بینالمللی قرار بگیرد.
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞#آموزشی
🎥سوسیالیسم به زبان ساده
@amniatemeli
🔺منطقه گرایی از چند جهت بر روابط بین الملل تاثیر گذاشته است.
اول اینکه واحد یا سطح جدیدی را بر تحلیل روابط بین الملل افزوده است.
دوم اینکه به تجربه ای برای کشورها برای ورود به دنیای جهانی شده قلمداد می شود.
سوم اینکه به بازیگری در عرصه روابط بین الملل تبدیل شده است.
@amniatemeli
❇️ گسترش قدرت چین در خاورمیانه
🔹 طبق اعلام #استاتیستا نقش اقتصادی چین در خاورمیانه گسترش یافته است.
🔹 بر این اساس شریک اول صادراتی و وارداتی کشورهای #ایران، #عربستان، کویت، بحرین، قطر، امارات و یمن چین است.
🔹 چین به صادر کننده اول به کشورهای مصر و الجزایر تبدیل شده است.
🔹 وارد کننده اول از کشورهای عمان و عراق، #چین بوده و این کشور جژء 5 شریک تجاری اول کشورهای مراکش، ترکیه و رژیم صهیونیستی است.
🔹 طبق این گزارش تجارت پکن از 180 میلیارد دلار در سال 2019 به 259 میلیارد دلار در سال 2021 افزایش یافته است و انتظار میرود این رشد بواسطه پروژه #یک_کمربند_یک_راه استمرار داشته باشد.
📎https://www.statista.com/chart/30275/ranking-of-china-as-trading-partner-of-mena-countries/
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞#آموزشی
🎥فاشیسم به زبان ساده
@amniatemeli
🔺یک دکترین_موفق چه ویژگیهایی باید داشته باشد؟
۱.رهبری قوی، صاحب فکر و با انگیزه
۲. نرم افزاری روشن، دارای مبدا(ایمان) و معاد(امید)
۳. عمق استراتژیک و لایه های تحول
۴. مدل و ساز و کار حرکت
۵. خطوط قرمز و منفک از ولنگاری و انحراف
۶. سرمایه اجتماعی و مقبولیت مردمی که از فرمایشات ایشان قابل برداشت است.
۱.بنیانگذار و اسطورهای بیبدیل: "سرآمدان را نمیشود از حافظهی_تاریخ حذف کرد. نکتهی مهم مورد توجه ما این است. سرآمدان را نه میشود حذف کرد نه میشود تحریف کرد. امام بزرگوار ما ابعاد شخصیتش از ابن سینا و شیخ طوسی وسیعتر است، متنوعتر است".( قهرمان، اسطوره و رهبر الهام بخش، رمز عبور جامعه از جادههای پیچیده و غیرممکن تاریخ است)
۲. نرم افزار و استراتژی حرکت: "امام نه پول داشت، نه ابزار تبلیغی داشت، نه رادیو داشت، نه خبرگزاری داشت، نه هیچ کدام از سیاستهای دنیا از او حمایت میکردند. عامل سخت افزاری امام یک صفحه کاغذ بود که بیانیه در او بنویسد. یک تکه نوار بود که صدای او را ضبط کند به گوش این و آن برساند. آن عاملی که امام را در این راه پیش برد او را قادر کرد که این تحولهای عظیم را در سطح کشور، در سطح امت، در سطح جهان برای طول تاریخ به وجود بیاورد عبارت بود از ایمان و امید".(نقطه آتش دشمن در جنگشناختی امروز)
۳.سطوح سهگانه و عمق راهبردی: "امام بزرگوار ما سه عمل عظیم و بزرگ و تاریخی انجام داد؛
الف. این انقلاب یک ساخت سیاسی سلطنتی را در هم شکست و مردم سالاری را جایگزین آن کرد".(ساختار_محیط را تغییر داد)
ب. "آنچه در سطح امت اسلامی روی داد، راهاندازی جریان بیداری اسلامی بود. مسئلهی فلسطین با ابتکار و تحول امام، به مسئلهی اول جهان اسلام تبدیل شد".(مساله_اصلی محیط را تغییر داد)
ج. تحول سوم اینکه "امام، فضای معنویت و توجه معنوی را در دنیا زنده کرد حتی در کشورهای غیر مسلمان".( افق_محیط را تغییر داد)
۴.مدل تحقق و کاربست اندیشهها: "یؤمن للمؤمنین یعنی اعتقاد و اعتماد به مردم". امام کسی نبود که به خاطر رودربایستی، مردمسالاری را مطرح کند. جمهوری اسلامی ناشی از اعتماد امام به مردم بود. امام به عمل، انگیزه و رای مردم اعتماد داشت".(اعتقاد راسخ و بیتعارف به جمهوریت برای تحقق اسلامیت که دو ظرفیت بیبدیل انقلاب در مدیریت اجتماعی و حتی جنگهای ترکیبی نابرابر)
۵.خطوط قرمز و نقاط خطر انقلاب : "دشمنی استکبار با ملت ایران با عقب نشینی های موضعی از بین نمیرود. ابزارها تغییر پیدا خواهد کرد اما هدفها و جبههبندیها تغییر نمیکند".(اشاره به شدت یافتن خباثت دشمن بعد از باجگیری از بعضی دولت ها)
۶.تولید سرمایه اجتماعی، رمز طراوت و بقا: مجاهدان فداکار، مدافعان حرم، فعالان سختکوش جهاد تبیین، گروههای کمک مؤمنانه، اردوهای جهادی اینها همه جوانهای این کشورند. با وجود اینترنت، با وجود شبکههای اجتماعی، با وجود این همه لغزشگاهها جوانهای ما در این راه دارند حرکت میکنند. گاهی اوقات شما میبینید، از روستای اطراف شهریار یک جوان فداکار و نورانی مثل شهید مصطفی_صدرزاده به وجود میآید. ما از این مصطفیهای صدرزاده در تمام سرتاسر کشور، هزاران داریم. اینها همه امیدبخش است.
@amniatemeli