32.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥انقلاب کره جنوبی
@amniatemeli
🔺 محوریابی رسانههای انگلیسی و عربی پیرامون ابعاد مختلف عملیات طوفان الاقصی
📌 رسانههای انگلیسی زبان:
بلومبرگ:
1) تمرکز بر موضوعِ کنترل غزه توسط گروه حماس از سال 2007 و تاکید بر این مهم که از آن زمان، این منطقه به نقطه کانونی درگیری نظامی اسرائیل با فلسطین تبدیل شده است.
2) ارائه تحلیل در این مورد که «حمله حماس در زمانی رخ میدهد که اسرائیل در موضع ضعف قرار دارد و توصیه به رفع اختلافات و ضعفها تا دشمن برای بهره برداری از آنها مجال نیابد.»
هاآرتص اسرائیل:
1) ابراز نگرانی شدید از اینکه در صورت پیروزی حماس، هزیمت بزرگ در انتظار اسرائیل است.
2) انتشار تصاویر و اخبار در خصوص گسیل نیروهای بیشتر از سوی حماس به داخل مرزهای اسرائیل
جروزالم پست:
تهیه گزارش از میزان تلفات دو طرف درگیری؛ اسرائیل: 600 زخمی (حال 150 تن وخیم گزارش شده است)، بیش از 165 اسیر، دست کم 100 کشته. فلسطین: 198 شهید و حدود 1700 تن زخمی.
نیویورک پست:
تمرکز بر حملهی رزمندگان به شهرکهای یهودینشین و نقل قول از شهروندان اسرائیلی که «حماس در حال سلاخی ماست. به کمک ما بشتابید».
گاردین:
انتشار واکنش جوزپ بورل، مسئول روابط خارجی اتحادیه اروپا به بحران پیش آمده و تمرکز بر این گفتهی وی که «با وزرای خارجه منطقه در مورد لزوم شروع مذاکرات و آزادسازی شهروندان اسرائیلی به گروگان گرفته شده توسط رزمندگان مقاومت گفتگو کرده است».
سیانان:
انتشار اطلاعیه نیروهای دفاعی اسرائیل مبنی بر اینکه نیروهای آن در دست کم در 12 نقطه در حال نبرد با نیروهای حماس هستند.
سیبیاس نیوز:
تمرکز بر این گزاره که «گروه حماس حمله بیسابقهای را به اسرائیل انجام داده و ضمن شلیک هزاران راکت، از طریق هوا، زمین و دریا به مرزهای شدیداً مستحکمشده اسرائیل در چندین نقطه نفوذ کردند و بسیاری را به اسارت بردند.»
انبیسی نیوز:
تمرکز بر جنگ فعلی به عنوان سختترین تنش بین حماس و اسرائیل در سالهای اخیر و نقل قول از مقامات حماس که «این حمله، انتقامِ هتک حرمت مسجد الاقصی در اورشلیم و پاسخی به کشتار و زخمی شدن صدها فلسطینی در سال جاری توسط اسرائیل است».
وال استریت ژورنال:
غافلگیرانه خواندن عملیان حماس و تاکید بر جدیت اسرائیل برای انتقام گرفتن و انجام حملات سهمگین علیه گروههای مقاومت
الجزیره انگلیسی:
1) برجستهسازی موشک بارانِ اسرائیل در پی آغاز عملیات طوفان الاقصی
2) برجسته ساختنِ آژیرهای هشدار در مرکز و جنوب اسرائیل و تل آویو
ایندیپندنت انگلیسی:
1) تلاش برای برای برجسته ساختن تبریک ایران به رزمندگان مقاومت و اعلام آمادگی کشورمان برای ایستادن در کنار ملت مظلوم فلسطین
2) ابراز شگفتی فراوان از حمله غافلگیرانهی نیروهای مقاومت از طریق زمین، دریا و هوا (تهاجم ترکیبی) و عبور رزمندگان حماس از مرز
3) تهیه گزارش از میزان تلفات با تمرکز بر به اسارت در آمدن سربازان اسرائیلی توسط نیروهای حماس.
4) ابراز نگرانی شدید از به اسارت رفتنِ صهیونیستها در منطقه بئری کیبوتز (Beeri Kibbutz) نزدیک مرز غزه
📌 رسانههای عربی زبان:
المنار:
تبدیل شدن خیابان های تل آویو به شهر ارواح، از ترس عملیات «طوفان الاقصى»
المیادین:
تاخیر یا لغو پروازهای ورودی یا خروجی سرزمین های اشغالی، به سبب وضع امنیتی فوق العاده در این مناطق
الجزیره:
1) ابراز شادمانی دهها نفر از کاربران عربِ فعال در شبکه های اجتماعی، در پی انجام عملیات طوفان الأقصى
2) بازنشر گسترده و کمسابقۀ صحنه های واضح اسارت سربازان اشغالگر در عملیات اخیر
العربیه:
1) بازتاب درخواست فوری اتحادیه عرب برای توقف عملیات نظامی در غزه
2) دعوت وزارت خارجه عربستان از هر دو طرف (طرف های فلسطینی و اسرائیلی) برای توقف تنش های فیمابین
@amniatemeli
19.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺نبرد کریدورهاایران در برابر غرب
@amniatemeli
🌎 آمریکا عامل اصلی جنگ اخیر اسرائیل با فلسطین است:
چگونه ۳۰ سال سیاستِ آمریکا با فاجعه پایان یافت؟
✍️ استیون والت، استاد دانشگاه هاروارد
🔹 فارن پالیسی
🌿 در حالی که اسرائیلیها و فلسطینیان عزادار کشته شدگان خود هستند و با ترس منتظر شنیدن اخبار درباره ناپدیدشدگان میباشند میل به جستجوی مقصر برای بسیاری غیرممکن است. اسرائیلیها و حامیان آنان میخواهند همه تقصیر را به گردن حماس بیاندازند که مسئولیت مستقیم در حمله به اسرائیل داشته است. کسانی که بیشتر با آرمان فلسطین همدردی میکنند این تراژدی را نتیجه اجتناب ناپذیر دههها اشغالگری و رفتار خشن طولانی مدت اسرائیل با اتباع فلسطینی خود میدانند. سایرین مصرانه تاکید میکنند که هر فردی که یک طرف را کاملا بیگناه قلمداد کرده و تنها طرف دیگر را مسئول بداند قدرت هرگونه قضاوت را از دست داده است. ناگزیر بحث بر سر این که کدام یک از مقصر هستند علل مهم دیگری را که به درگیری طولانی بین اسرائیلیهای صهیونیست و اعراب فلسطینی مرتبط هستند از دیده پنهان نگه میدارد. ما نباید عوامل دیگر را حتی در طول بحران فعلی نادیده انگاریم، زیرا تاثیر آن عوامل ممکن است مدتها پس از پایان جنگ فعلی میان اسرائیل و حماس نیز ادامه یابند. من از سال ۱۹۹۱ شروع میکنم زمانی که ایالات متحده به عنوان قدرت خارجی بدون وجود رقیب جدی در امور خاورمیانه ظاهر شد و شروع به تلاش برای ایجاد نظم منطقهای کرد به گونه که در خدمت منافع آن کشور باشد. در چنین بستر گسترده تری دست کم پنج اپیزود یا رخداد کلیدی وجود دارند که به ما کمک میکنند تا به رویدادهای غم انگیز دو هفته گذشته برسیم.
🌿 *اولین اپیزود لحظه جنگ خلیج فارس در سال ۱۹۹۱ و پیامدهای آن بود: کنفرانس صلح مادرید. جنگ خلیج فارس نمایش خیره کنندهای از قدرت نظامی و هنر دیپلماتیک ایالات متحده بود که تهدیدی را که صدام حسین برای موازنه قدرت منطقهای ایجاد کرده بود از بین برد. با نزدیک شدن به فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی ایالات متحده در آن زمان محکم بر روی صندلی راننده نشسته بود. جورج اچ دابلیو بوش رئیس جمهور وقت امریکا، جیمز بیکر وزیر امور خارجه آن کشور و یک تیم باتجربه امریکایی در حوزه خاورمیانه از فرصت استفاده کرده و کنفرانس صلحی را در اکتبر ۱۹۹۱ میلادی برگزار کردند که شامل نمایندگانی از اسرائیل، سوریه، لبنان، مصر، جامعه اقتصادی اروپا و هیئت مشترک اردن و فلسطین میشد. اگرچه این کنفرانس نتایج ملموسی به همراه نداشت چه رسد به دستیابی به توافق نامه صلح نهایی، اما زمینه را برای تلاش جدی به منظور ایجاد یک نظم منطقهای صلح آمیز فراهم ساخت. اگر بوش پدر در سال ۱۹۹۲ میلادی بار دیگر در انتخابات انتخاب میشد و به تیم اش فرصت ادامه کارشان داده شده بود آن چه میتوانست بدان دست یابد وسوسه انگیز به نظر میرسید. با این وجود، کنفرانس مادرید یک نقص سرنوشت ساز درون خود داشت نقصی که بذر مشکلات آینده را کاشت. نقص کنفرانس آن بود که از ایران برای شرکت در کنفرانس دعوتی به عمل نیامد و گروههایی مانند حماس و جهاد اسلامی نیز نادیده گرفته شدند. همان طور که تریتا پارسی در کتاب خود "اتحاد خیانتکارانه" اشاره میکند: «ایران خود را به عنوان یک قدرت بزرگ منطقهای میدید و انتظار داشت صاحب یک کرسی بر سر میز مذاکره باشد، زیرا کنفرانس مادرید صرفا نشستی در مورد مناقشه اسرائیل و فلسطین قلمداد نمیشد بلکه لحظهای تعیین کننده در شکل گیری نظم جدید خاورمیانه بود.» پاسخ تهران به عدم دعوت در وهله نخست استراتژیک بود نه ایدئولوژیک. ایران به دنبال آن بود که به امریکا و سایر بازیگران نشان دهد که اگر منافع آن کشور در نظر گرفته نشود میتواند تلاشهای آنان برای ایجاد یک نظم نوین منطقهای را از مسیر خارج سازد.
🌿 *دومین اپیزود مهم ترکیب سرنوشت ساز حملات تروریستی ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ و متعاقب آن حمله ایالات متحده به عراق در سال ۲۰۰۳ بود. دولت بوش پسر باور داشت که سرنگونی صدام تهدید فرضی ناشی از تسلیحات کشتار جمعی عراق را از بین میبرد، قدرت ایالات متحده را به دشمنان یادآوری میکند و به طور گستردهتر به تروریسم ضربه میزند و راه را برای دگرگونی ریشهای در کل خاورمیانه در امتداد خطوط دموکراتیک هموار میکند. با این وجود، متاسفانه آن چه حاصل شد یک باتلاق پرهزینه در عراق و بهبود چشمگیر موقعیت استراتژیک ایران بود.
لینک کامل مقاله:
https://foreignpolicy.com/2023/10/18/america-root-cause-war-israel-gaza-palestine/
@amniatemeli
8.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅#سیاست
🔯اطلاعاتی درباره طرز تفکر و سیاستهای صهیونیسم که تا کنون نشنیدهاید
@amniatemeli
طوفان الاقصی، اوضاع سوریه را پیچیدهتر میکند
🔺تبادل آتش بین مخالفان و ارتش سوریه در ادلب که مقارن بود با روزهای نخست عملیات طوفان قدس از یک سو، و حملات هوایی و توپخانهای ارتش ترکیه علیه مواضع شبه نظامیان کرد در شمال غرب سوریه از سوی دیگر. ادامه جنگ در غزه، میتواند سوریه را وارد فصل جدیدی از منازعات و درگیریهای…
مرکز: #الشرق_الأوسط
نویسنده: #A_group_of_writers
لینک اصلی؛
https://aawsat.com/%D8%A7%D9%84%D8%B9%D8%A7%D9%84%D9%85-%D8%A7%D9%84%D8%B9%D8%B1%D8%A8%D9%8A/%D8%A7%D9%84%D9%85%D8%B4%D8%B1%D9%82-%D8%A7%D9%84%D8%B9%D8%B1%D8%A8%D9%8A/4592881-%C2%AB%D8%B7%D9%88%D9%81%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D9%84%D8%A3%D9%82%D8%B5%D9%89%C2%BB-%D8%AA%D8%B2%D9%8A%D8%AF-%D8%A7%D9%84%D9%85%D8%B4%D9%87%D8%AF-%D8%A7%D9%84%D8%B3%D9%88%D8%B1%D9%8A-%D8%AA%D8%B9%D9%82%D9%8A%D8%AF%D8%A7%D9%8B
@amniatemeli
🔺 عکس مفهومی از تاثیر و نقش رسانه ایران اینترنشنال بر ادامه کشتار کودکان در غزه
رسانه ها می توانند با نحوه پوشش خبری در خاموش کردن آتش جنگ و ایجاد صلح و یا دامن زدن به آتش جنگ موثر باشند.
این تصویر، به نقش رسانه اینترنشنال در کشتار بیشتر کودکان و غیرنظامیان در غزه با پاک کردن چهره کثیف اسرائیل اشاره می کند.
@amniatemeli
🔺مقابله با نفوذ چین از منظر شورای آتلانتیک
مقدمه
آزمایشگاه پژوهشی ادله دیجیتالی شورای آتلانتیک[۱]، میزبان یک نشست با موضوع وقایع جنجالی و آیندههای اتصال از ۶ تا ۷ ماه جون ۲۰۲۲ در بروکسل بلژیک بود. از مهمترین موضوعات این نشست بحث «مقابله بانفوذ چین» است؛ موضوعی که در این گزارش تشریح میگردد. برای این موضوع چهار سخنران دعوت شده بودند که…
مرکز: #Atlantic_Council
نویسنده: #unnoun
https://www.atlanticcouncil.org/news/transcripts/these-organizations-are-on-the-front-lines-of-internet-equity-and-countering-chinas-influence/
@amniatemeli
12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥تاریخ دربرابر ولادیمیر لنین
ولادیمیر لنین تزار روسی نیکولاس دوم را سرنگون کرد و اتحاد جماهیر شوروی را تاسیس کرد، که برای همیشه جهت سیاست های روسیه را تغییر داد. اما او یک قهرمان بود که استبداد را نابود کرد یا یک شرور که با یک شرور دیگر جایگزین شده بود؟ الکس گندلر این شخصیت جنجالی را با بررسی هردوطرف این بحث صد ساله محاکمه میکند.
متن توسط الکس گندلر، انیمیشن توسط برت آندرهیل
@amniatemeli
مطالعات امنیت ملی و جنگ نرم
🌎 آمریکا عامل اصلی جنگ اخیر اسرائیل با فلسطین است: چگونه ۳۰ سال سیاستِ آمریکا با فاجعه پایان یافت؟
🌎 آمریکا عامل اصلی جنگ اخیر اسرائیل با فلسطین است:
چگونه ۳۰ سال سیاستِ آمریکا با فاجعه پایان یافت؟ ، بخش دوم
✍️ استیون والت، استاد دانشگاه هاروارد
🔹 فارین پالیسی
🌿 *اولین اپیزود لحظه جنگ خلیج فارس در سال ۱۹۹۱ و پیامدهای آن بود: کنفرانس صلح مادرید. جنگ خلیج فارس نمایش خیره کنندهای از قدرت نظامی و هنر دیپلماتیک ایالات متحده بود که تهدیدی را که صدام حسین برای موازنه قدرت منطقهای ایجاد کرده بود از بین برد. با نزدیک شدن به فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی ایالات متحده در آن زمان محکم بر روی صندلی راننده نشسته بود.
🌿جورج اچ دابلیو بوش رئیس جمهور وقت امریکا، جیمز بیکر وزیر امور خارجه آن کشور و یک تیم باتجربه امریکایی در حوزه خاورمیانه از فرصت استفاده کرده و کنفرانس صلحی را در اکتبر ۱۹۹۱ میلادی برگزار کردند که شامل نمایندگانی از اسرائیل، سوریه، لبنان، مصر، جامعه اقتصادی اروپا و هیئت مشترک اردن و فلسطین میشد. اگرچه این کنفرانس نتایج ملموسی به همراه نداشت چه رسد به دستیابی به توافق نامه صلح نهایی، اما زمینه را برای تلاش جدی به منظور ایجاد یک نظم منطقهای صلح آمیز فراهم ساخت.
🌿اگر بوش پدر در سال ۱۹۹۲ میلادی بار دیگر در انتخابات انتخاب میشد و به تیم اش فرصت ادامه کارشان داده شده بود آن چه میتوانست بدان دست یابد وسوسه انگیز به نظر میرسید. با این وجود، کنفرانس مادرید یک نقص سرنوشت ساز درون خود داشت نقصی که بذر مشکلات آینده را کاشت. نقص کنفرانس آن بود که از ایران برای شرکت در کنفرانس دعوتی به عمل نیامد و گروههایی مانند حماس و جهاد اسلامی نیز نادیده گرفته شدند.
🌿همان طور که تریتا پارسی در کتاب خود "اتحاد خیانتکارانه" اشاره میکند: «ایران خود را به عنوان یک قدرت بزرگ منطقهای میدید و انتظار داشت صاحب یک کرسی بر سر میز مذاکره باشد، زیرا کنفرانس مادرید صرفا نشستی در مورد مناقشه اسرائیل و فلسطین قلمداد نمیشد بلکه لحظهای تعیین کننده در شکل گیری نظم جدید خاورمیانه بود.» پاسخ تهران به عدم دعوت در وهله نخست استراتژیک بود نه ایدئولوژیک. ایران به دنبال آن بود که به امریکا و سایر بازیگران نشان دهد که اگر منافع آن کشور در نظر گرفته نشود میتواند تلاشهای آنان برای ایجاد یک نظم نوین منطقهای را از مسیر خارج سازد.
@amniatemeli
9.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 طوفانالاقصی علاوه بر سیلی به اسرائیل، کشیدهای به صورت اپوزیسیون ایران بود!
فرامرز دادرس، فعال سیاسی اپوزیسیون:
🔸نه تنها اسرائیل در شوک فرو رفته بلکه شبکههای فارسی زبان و اپوزیسیون، همگی ضربه مغزی شدند!
🔸اسرائیل در برابر یک گروه و نصفی عاجز و ناتوان شده؛ تازه اینها یک دهم حزبالله لبنان هم نمیشوند!
🔸اکنون صهیونیستها در حال فرار از اسرائیل هستند و موجودیت آن در خطر است!
@amniatemeli
روزشمار جنگ غزه طوفان الاقصی، ۷ آبان ۱۴۰۲
«اندیشکده مطالعات جنگ» در ارزیابی میدانی، به تشدید درگیری زمینی ارتش اسرائیل با گروههای مقاومت فلسطین در ۷ آبان ۱۴۰۲ اشاره کرده است.
نوار غزه
روز قبل، نیروهای عزالدینقسام(شاخه نظامی حماس) در ایست بازرسی ایزر واقع در جنوب غربی سرزمینهای اشغالی و شمال نوار غزه، به ارتش اسرائیل حمله کرده و سپس با پرتاب…
مرکز: #Institute_for_the_Study_of_War
نویسنده: #UNOUN
تاریخ انتشار: ۸ آبان ۱۴۰۲
#امنیتی_نظامی #مواجهه_با_رژیم_صهیونیستی
لینک اصلی؛
https://www.understandingwar.org/backgrounder/iran-update-october-29-2023
@amniatemeli