مطالعات امنیت ملی و جنگ نرم
✅چین چطور از «ویچت» برای نفوذ در انتخابات آمریکا استفاده میکند. #بخش_اول 🔺«حزب-دولت چین، با اس
✅چین چطور از «ویچت» برای نفوذ در انتخابات آمریکا استفاده میکند
#بخش_پایانی
🔹گروههای دیگری که به طور مشابه در ویچت سازماندهی شدند، در مکانهایی مانند میزوری، جایی که ۳۰۰ آمریکایی چینی-آمریکایی در حمایت از ترامپ فعال بودند، رشد کردند. سازمان آمریکاییهای چینی برای ترامپ (CAFT) و سایر گروههای چینی-آمریکایی هم مبالغ قابل توجهی را برای این رقابت هزینه کردند.در همین حال، ویچت و سایتهای اینترنتی چینی مملو از پیامهایی در طرفداری از ترامپ و ضد هیلاری کلینتون شد و این سایتها از ثروت، هوش تجاری و سبک غیرمتعارف ترامپ میگفتند. مطالب طرفدار کلینتون به طور مداوم تنزل رتبه داشتند و وبسایتهایی مانند "کلوب دموکراتیک آسیایی آمریکایی برای هیلاری" از فعالیت در این پلتفرم منع شدند. زمینه همه این فعالیتها این است که پکن به محتواهایی در ویچت که احساس شود برخلاف منافع آن است، اجازه فعالیت نمیدهد.
🔸به نظر میرسد نتیجه نفوذ آشکار پکن در الگوهای رایگیری جامعه چینی-آمریکاییها در سال ۲۰۱۶ مشهود است. در حالی که چینی-آمریکاییها به طور تاریخی در انتخاباتهای قبلی به دموکراتها تمایل داشتند و تقریبا همه گروههای آسیایی-آمریکایی حمایت خود را از نامزد ریاست جمهوری دموکرات در سال ۲۰۱۶ نسبت به سال ۲۰۱۲ افزایش دادند، چینی-آمریکاییها در جهت مخالف حرکت کردند. ترامپ ۲۴ درصد از آن آرا را به خود اختصاص داد، در حالی که میت رامنی ۱۷ درصد رای گرفت، به این معنی که ۱۵۰۰۰۰ تا ۲۰۰۰۰۰ چینی-آمریکایی، تقریبا یکدهم از جمعیت رایدهنده از آن جامعه، به دلیل تلاشهای حزب کمونیست چین برای تاثیرگذاری بر سیاست آمریکا از طریق ویچت، حزب خود را تغییر دادند.
🔹با این حال، دولت چین به شدت ارزیابی اشتباهی از ترامپ داشت. او یک رئیسجمهوری بسیار متفاوت از آنچه آنها انتظار داشتند، شد و در بسیاری از مسائل با پکن مقابله میکرد. بنابراین حزب کمونیست چین در میانه راه تغییر مسیر داد و شروع به تبلیغ نامزدهای دموکرات کرد.استراتژی حزب کمونیست چین در حمایت از جو بایدن در حسابهای عمومی تأثیرگذار ویچت، اتاقهای گفتگو و حسابهای شخصی تأثیرگذار مشهود بود و همگی آنها روایتهای خود را تغییر دادند. به عنوان مثال گلوبالتایمز، کالجدیلی و ویاینسایت که از حسابهای کاربری عمومی گسترده با تمرکز بر خبر هستند، از حامی ترامپ به حامی بایدن تبدیل شدند. ویچت سازمانهایی مانند "آمریکاییهای چینی برای بایدن" را تبلیغ کرد و به آنها امکان داد از این برنامه به روشهایی استفاده کنند که گروههای دموکرات در سال ۲۰۱۶ نتوانستند استفاده کنند.نتیجه تمایل ویچت به طرفداری از بایدن در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰، در میان چینی-آمریکاییها مشهود بود.
🔸مقابله با تاکتیکهای نفوذ حزب کمونیست چین در جامعهای آزاد مانند ایالات متحده همیشه دشوار خواهد بود. حزب-دولت چین، با استفاده از طیف گستردهای از افراد و سازمانهای غیردولتی، به شیوههایی در جامعه نفوذ میکند که درک آن در فرهنگ دموکراتیک ما دشوار است و خیلی کمتر با آن مقابله میکند. ویچت با امکان دادن به ماشین تبلیغاتی حزب-دولت چین برای مدیریت چینیزبانها در آمریکا، اهرمی قدرتمندی به این ترکیب اضافه میکند. با توجه به مشکلات واگذاری، اصلاح و نظارت بر این برنامه، واشنگتن باید به سادگی فعالیت آن را ممنوع اعلام کند.
@amniatemeli
11.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #محرمانه_تحلیل | پشت پرده انتشار اخبار دروغ درباره توافق ایران و آمریکا
@amniatemeli
✅ ژئوپلیتیک خاورمیانه در حال تغییر است؟ (۱)
پل پیلار
نشنال اینترست
🔺 چندین تحول در ماه های گذشته رخ داده که سوال هایی را درباره احتمال تغییر در الگوهای همکاری و درگیری میان دولت های منطقه و با قدرت های خارجی ایجاد کرده است. از جمله مهمترین آنها، سفر شی جین پینگ، رئیس جمهوری چین، به عربستان سعودی و دیدارهای او با رهبران عرب بود. به ویژه، بیانیه مشترک چین و شورای همکاری خلیج فارس مورد توجه قرار گرفت و بسیاری این بیانیه را مدرکی دال بر جانبداری چین از امارات متحده عربی در اختلاف با ایران بر سر برخی جزایر کوچک در خلیج فارس تفسیر کردند.
🔸 در همین حال، روابط بین روسیه و ایران تعمیق شده و خبرهای متعددی درباره استفاده از پهپادهای ساخت ایران به عنوان بخشی از حمله هوایی روسیه به اوکراین در حال انتشار است. اسرائیل دارد افراطی ترین دولت راست گرا را می چیند که سوالاتی را درباره آینده روابط ارتقا یافته اسرائیل با برخی از کشورهای عربی ایجاد می کند. و جام جهانی در قطر که نه تنها توجه طرفداران فوتبال، که توجه ناظران نمایش جانبی سیاسی و پیامدهای احتمالی آن در روابط کشورهای عربی خلیج فارس و سایرین را نیز جلب کرده است.
🔹 در پس زمینه همه موارد فوق، می توان توجه تحریک شده و در عین حال هدف تکمیل نشده ایالات متحده در «چرخش» توجه از خاورمیانه به شرق آسیا را نیز در نظر گرفت. و مساله دیگر هم وضعیت رو به زوال دیپلماسی در احیای توافق هسته ای ایران موسوم به برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) است.
🔸 هر فرضیه ای درباره یک چینش جدید بزرگ در منطقه خیلی زود رو به زوال می گذارد، چرا که پیچیدگی های منطقه به اندازه ایست که تحلیل ظاهرا درست درباره مناسبات در یک بخش، با نبود توجیه مناسب درباره اتفاقات در دیگر بخش ها همراه است. برای نمونه، چشم انداز همسویی اسرائیل و شورای همکاری خلیج فارس در برابر ترکیب روسیه – ایرانی، نمی تواند تمایل شدید اسرائیل برای حفظ روابط خوب با روسیه را توضیح دهد؛ تمایلی که انگیزه اصلی آن ادامه حملات به اهداف در سوریه بدون مواجهه با مجازات نظامی از سوی روسیه است و اساسا دلیل بی میلی اسرائیل به هرگونه حمایت قابل توجهی از اوکراین را توضیح می دهد.
🔹 برای روسیه، این روزها تقریبا همه چیز حول محور جنگ در اوکراین می چرخد و جنگ برای همیشه ادامه نخواهد داشت. شکل روابط این کشور با ایران از جمله خبرها درباره خرید پهپاد از این کشور، نشانه تلاش روسیه برای نجات کارزار نظامی آن است و نه بازنگری استراتژیک در سیاست در قبال خاورمیانه. روابط روسیه و ایران همواره ترکیبی پیچیده از درگیری و همکاری بوده است و احتمالا همینطور باقی خواهد ماند.
منبع
https://nationalinterest.org/blog/paul-pillar/are-geopolitics-middle-east-changing-206049
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 چرا کشف معدن لیتیوم در ایران مهم است؟
وستانیوز
@amniatemeli
5.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 پاسخ کوبنده کارشناس عرب به یاوهگوییهای افسر اطلاعاتی رژیم صهیونیستی
دکتر "أليف صباغ" در پاسخ به تهدیدات افسر اطلاعات نظامی اسرائیل در آنتن زنده گفت:
🔶 "هر اسرائیلی عاقل باید بداند اگر به ایران حملهای شود آن گاه پاسخهای نظامی ایرانیان را تحمل نخواهند کرد!"
@amniatemeli
🔺 تغییرات گسترده در خاورمیانه با حضور ایران و عربستان سعودی؟
🔸 روزنامه Haaretz در گزارشی نوشت، هرچند هنوز زود است که بگوییم موضع آمریکا دیگر در خاورمیانه جایی ندارد، اما یک واقعیت غیرقابل انکار این است که خاورمیانه همانند گذشته برای نظر واشینگتن اهمیت قائل نیست.
🔹 زمانی که در اسرائیل اخبار مواضع مشترک واشینگتن و تل آویو در مورد پتانسیل نظامی هسته ای ایران منتشر می شد، از گوشه ای دیگر خبری مبنی بر تمایل آمریکا برای احیای برجام منتشر شد، از سوی دیگر عادی سازی و بازگشایی سفارت های ایران و سعودی در پایتخت های دو کشور، سپس احیای روابط ایران و مصر و موضع تشکیل ائتلاف نظامی-دریایی با حضور ایران، عربستان، امارات، قطر، بحرین و حتی هند و پاکستان باعث شد تا تغییرات گسترده تکتونیک در خاورمیانه بیشتر احساس شود.
🔸 سرعت تحولات آمریکا و اسرائیل را غافلگیر کرده است، از این رو اقدام مشترک در منطقه یکی از گزینه های پیش رو برای واکنش به تحولات یاد شده است.
https://www.haaretz.com/middle-east-news/2023-06-05/ty-article/.highlight/are-the-mideast-tectonic-plates-really-shifting/00000188-8c06-d406-a1f9-ec56805b0000?lts=1686041310471
@amniatemeli
🔺استفاده از پهپادهای مسلح در ارتفاع متوسط (MALE) به طور فزاینده ای برای نظامیان در اروپا، آسیا، خاورمیانه و شمال آفریقا رایج می شود. اولین پیشگامان این فناوری ایالات متحده و بریتانیا و همچنین اسرائیل و چین بین سال های 2001 تا 2011 بودند.
🔸ورود زودهنگام چین منجر به صادرات سنگین پهپادهای MALE به کشورهای آسیا، خاورمیانه و آفریقا بین سالهای 2014 تا 2018 شد، از جمله به نیجریه، عربستان سعودی، مصر، الجزایر و پاکستان. در همین دوره، ایران و ترکیه توانایی های خود را توسعه دادند. پیشرفت تکنولوژیکی ترکیه منجر به صادرات بیشتر بین سالهای 2019 تا 2022 شد، این بار با تمرکز بیشتر بر آفریقا.
@amniatemeli
25.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 جزئیات سفر رئیسجمهور به نیکاراگوئه
@amniatemeli
مطالعات امنیت ملی و جنگ نرم
📚 دولت آلمان اولین استراتژی امنیت ملی خود تحت عنوان "امنیت یکپارچه برای آلمان" را منتشر کرد.
🔸روسیه جدی ترین تهدید برای امنیت در فضای یورو آتلانتیک معرفی می شود و چین به عنوان هم شریک و هم رقیب در همه زمینه ها است.
@amniatemeli
45.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ویدیو / شش روزی که خاورمیانه را تغییر داد
قسمت اول
@amniatemeli
5.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 امضای ۶ سند همکاری بین ایران و کوبا
🔹این تفاهمنامهها در حوزههای قضایی، همکاریهای جامع سیاسی، مناسبات گمرکی و مشارکت در حوزه فناوری اطلاعات بوده که به امضای مقامات عالیرتبه ایرانی و کوبایی رسید.
@amniatemeli