eitaa logo
حاج آقاغزالی مشاور ، مجری و سخنران طنز
2هزار دنبال‌کننده
2.2هزار عکس
1.4هزار ویدیو
1.7هزار فایل
مشاور، مجری و سخنران طنز ازمهدکودک تادانشگاه درایران و۱۳کشور شاگرداستادقرائتی واستادراستگو سخنرانی به شرط خنده نمایش عروسکی جشن تکلیف روایتگری مجری استیج مشاورخانواده برگزارکننده دوره تربیت مربی آموزش تخصصی مداحی وروضه خوانی @amooghazalii 09126528455
مشاهده در ایتا
دانلود
1_3193712297.pdf
2.36M
📚 کتاب "سه روز تا بی‌نهایت" 🔹 طرح و ایده و محتوای ناب و عملیاتی دانش آموزی ✅کانال رسمی 👇 ╔═🍃🌺🍃══════╗ 🆔@amooghazali ╚══════🍃🌺🍃═╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
وقتی دارم سوزن نخ میکنم 😂😂
نهایی.pdf
2.85M
آموزش احکام برای نوجوانان عزیز 📚 کتاب ✅کانال رسمی 👇 ╔═🍃🌺🍃══════╗ 🆔@amooghazali ╚══════🍃🌺🍃═╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نگاهی به زندگانی امام نهم امام نهم (ع) در دهم ماه رجب سال ۱۹۵ هجری، در شهر مدینه دیده به جهان گشود. پدر بزرگوار ایشان حضرت امام علی بن موسی‌الرضا (ع) و مادر گرامی آن حضرت، بانو «سبیکه» است. امام رضا (ع) نام فرزندش را «محمد» نهاد و از روی احترام او را «ابوجعفر» می‌خواند. محمد – فرزند گران‌قدر امام رضا (ع) – با اخلاق و رفتار والایی که داشت، خیلی زود به لقب‌هایی همچون «تقی» و «جواد» معروف شد. امام رضا (ع) قبل از شهادت، به فرمان خدا و سفارش پیامبر (ص) محمد را به امامت و رهبری مسلمانان برگزید. امام محمدتقی (ع) در سن کودکی (هشت یا نه سالگی) به مقام والای امامت رسید و با علم و شایستگی‌ای که خدای بزرگ به او عطا کرده بود، به هدایت و راهنمایی مسلمانان پرداخت. امام جواد (ع) با تمام وجود در برابر خلفای ستمگر عباسی و دشمنان دین ایستادگی می‌کردند و به انجام وظایف مهم امامت و ولایت می‌پرداختند. در زمان امام جواد (ع) دو خلیفه ستمگر عباسی به نام مأمون و معتصم حکومت می‌کردند. سرانجام معتصم که از نفوذ و محبوبیت امام نهم در بین مسلمانان می‌ترسید، امام محمدتقی (ع) را به‌وسیله زهر مسموم و به شهادت رساند. این واقعه دردناک در آخر ذی‌قعده سال ۲۲۰ هجری قمری، در شهر بغداد اتفاق افتاد. امام جواد (ع) به هنگام شهادت ۲۵ سال داشت. مزار مطهر امام نهم (ع) در شهر کاظمین (نزدیک بغداد) زیارتگاه شیعیان جهان است.
نشانه شیعیان هر وقت دلشان برای امام رضا (ع) تنگ می‌شد به جمال زیبای امام جواد (ع) نگاه می‌کردند؛ هرگاه دلشان هوای امیرالمؤمنین علی (ع) را می‌کرد به او می‌نگریستند و هرگاه از دوری پیامبر خدا (ص) دلشان پر از غصه و درد می‌شد فقط دیدن امام جواد (ع) به آن‌ها آرامش می‌بخشید.
امام جواد(ع) با همگان با ادب و احترام برخورد می کردند. این امر باعث جذب مخالفان و دشمنان امام به سوی ایشان می شد. سازش و نرم خویی با دوستان و شیعیان نیز از صفات ایشان است.
دلیل شناخت کمتر نسبت به امام جواد(ع) امام جواد(ع) به دو دلیل، در بین مردم نسبت به دیگر امامان(ع) کمتر شناخته شده است: اول) کمی سن و کوتاه بودن عمر آن حضرت: بنابر آنچه در تاریخ آمده است، امام جواد(ع) در 8 سالگی به امامت رسید و در سن 25 سالگی به شهادت رسید. لذا کوتاه بودن عمر حضرت جواد(ع) یکی از دلایلی است که می توانیم بگوییم که امام جواد(ع) نسبت به ائمه دیگر که از عمر بیشتری برخورد بودند، کمتر در بین مردم مطرح شده است. اما در واقع مطابق آنچه در منابع حدیثی شیعه آمده، ما در مورد امام جواد(ع) معارف کم نداریم، یعنی دانستنی ها و مطالب زیادی داریم که متاسفانه این ها کمتر در میان شیعه مطرح شده است. اگر نویسندگان و اهل تحقیق بتوانند در این زمینه میراث فرهنگی و علمی زندگی دوران امام جواد(ع) را برای مردم تشریح و مطرح کنند، شاید بتوان گفت که آنچه که در مورد امام نهم حضرت جواد(ع) وجود دارد، نسبت به ائمه دیگر کمتر نیست. دوم) شرایط خاص دوران امام(ع): امام جواد(ع) در دوره و زمان خاصی از تاریخ زندگی می کردند که با پیچیدگی ها و مسائلی روبه رو شد که این موارد در زندگانی سائر امامان شیعه(ع) کمتر وجود داشت. امام(ع) در دوران حکومت «مأمون» و «معتصم» عباسی زندگی کردند. در این دوران حکومت عباسیان در افولی قرار گرفته بود که با مرگ مأمون عباسی و قدرت گرفتن معتصم، رو به نزول بیشتر گرایید. زمانی که یک حاکم قدرتمند در در جامعه زندگی می کند بر روی تمام مسائل آن زمان تاثیر دارد؛ مانند وقتی که «یزید» به حکومت رسید و امام حسین(ع) در برابر او قیام کرد و آن حادثه مهم اتفاق افتاد و نقطه اوجی شد که در زمان سایر ائمه و امامان معصوم(ع) وجود ندارد.
ویژگی های اخلاقی و علمی امام جواد الائمه(ع) 1. اخلاق حسنه حضرت جواد الائمه(ع) این ویژگی را از جدّ بزرگوارشان پیامبر مکرم حضرت محمدبن عبدالله(ص) به ارث بردند. در قرآن هم تاکید شده که مسلمانان از اخلاق پیامبر(ص) الگو و سرمشق بگیرند، به مسلمانان توصیه که در رفتار و زندگی خودشان در تمام مراحل باید از پیامبر(ص) الگو بگیرند. فرزندان پیامبر(ص) و اهل بیت(ع) مانند پیامبر بزرگوار(ص) متّصف و متخلّق به آن اخلاق نیکو و حسنه هستند. 2. علم فراوان یکی از ویژگی های دیگر امام جواد(ع) علم فراوان و وسیع ایشان است؛ چنانچه پدران بزرگوارشان هم این علم وسیع (علم لدنی) را داشتند و به معنای واقعی کلمه عالم بودند. این امر در مناظراتی که ایشان انجام دادند که نمونه های آن وجود دارد قابل مشاهده است. ما شیعیان معتقد هستیم که این علم از طریق اجدادشان منتقل شده، یعنی به قدرت الهی، علم پیامبر(ص) به امام علی بن ابی طالب(ع) و نسل به نسل تا حضرت مهدی موعود(عج) منتقل شده و این علم لدنی که خداوند در اختیار این الگوهای بشریت گذاشته در نزد امام جواد(ع) هم بوده است.