.............:
✨﷽✨
✅علامه امینی و شب عروسی دخترش
✍دختر علامه از توصیههای پدرانه پیش از شب ازدواجش میگوید: «عصر شبی که قرار بود مرا به خانه داماد ببرند، به مادر پیغام داده بودند که این دختر را یک ساعتی بیاور بالا به اتاق من. رفتم اتاق ایشان و نشستم و مرحوم پدرم با من حرف زدند. خوب خاطرم هست که به من گفتند باباجان! داری از خانه من با چادر سفید میروی و آنقدر آنجا میمانی که شوهرت چادر سفید را بکشد رویت و از خانهاش بیرون بیایی. اگر روزی از او یک جفت جوراب خواستی و آمد خانه و دیدی برایت نخریده، نگو چرا نخریدی و نیاوردی. تو دلت بگو انشالله یادش رفته که این جوراب را برای من نخریده. تا مبادا باعث کینه و اختلافی شود. به من گفت هر روز نگو این را میخواهم آن را میخواهم. مگر تا گفتی جوراب میخواهم، او باید برای تو بخرد و بیاورد؟ من هم گفتم چشم»
💠مراعات همسر 💠
روزى حضرت اميرالمومنين عليه السلام وارد منزل شدند و فرمودند: «یا فاطمه! در منزل چه داريم؟» حضرت زهرا سلام اللّه عليها پاسخ دادند: «قسم به حقيقت تو! سه روز است كه هيچ نداريم.» امام عليه السلام فرمودند: «چرا در این سه روز چیزی به من نگفتى؟» حضرت زهرا سلام الله علیها فرمودند: «من از خداى خود، شرم دارم كه از تو چيزى را درخواست نمايم در حالی که تو توانایی تهيه آن را نداشته باشى.»
📚بحارالانوار ، جلد ۴۳ ، صفحه ۳۱
أمالی شیخ طوسی ، جلد ۲ ، صفحه ۲۲۸
╭━━━⊰◇⊱━━━╮
@amooghazali🇮🇷
╰━━━⊰◇⊱━━━╯
برخی توصیههای رهبر معظم انقلاب اسلامی خطاب به نمایندگان مجلس یازدهم
حضرت آیت الله امام خامنهای:
🔹اولین توصیه «نیت الهی و خالص»، «کار برای مردم» و «پرهیز از جو زدگی» است.
🔹سوگندی که نمایندگان در آغاز به کار مجلس ادا میکنند، یک سوگند شرعی است و بر اساس آن باید به صورت جدی پاسدار حریم اسلام و نگهبان دستاوردهای انقلاب اسلامی باشند.
🔹«توجه به مسائل کلیدی و اصلی کشور و پرهیز از دچار شدن به حاشیهها و اولویت دادن به مسائل فرعی» را مورد تاکید است. در شرایط کنونی، در موضوع اقتصاد، مسائل اصلی کشور عبارتند از «تولید، اشتغال، مهار تورم، مدیریت نظام پولی و مالی، و عدم وابستگی اقتصاد کشور به نفت».
🔹«تعامل و هم افزایی قوا» توصیه چهارم است. نقشه کلی تعامل قوا، از جانب دستگاه اجرایی و قوه قضاییه به اینگونه است که آنها باید مصوبات مجلس را به صورت دقیق و کامل اجرا کنند و هیچگونه تعللی در این زمینه جایز نیست.
🔹این تعامل از جانب مجلس نیز باید به اینگونه باشد که در مصوبات، ظرفیتها و واقعیتهای کشور در نظر گرفته شود.
#لازمه_خدا_با_من_حرف_بزند؟
چرا خدا با آدم حرف نمیزند؟ آدم با خدا حرف بزند خدا یک چیزی بگوید. اینکه خدا حرف نمیزند نه اینکه کلاس بخواهد بگذارد؛ البته خدا کلاس دارد ولی نه اینکه چون بزرگ است با ما حرف نمیزند. چون نیازی نیست با ما حرف بزند. چی بگوید؟
سالهاست دارم فکر میکنم خدا احیاناً چی خوب است بگوید؟ هر چی فکر میکنم میبینم این هم لازم نیست بگوید. بعد به ذهنم میآید که فلان چیز را بگوید بد نیست، میگویم آن هم لازم نیست بگوید. همین نگاه میکند به آدم، دیدی که خدا همینجوری. الآن همین الآن دارد به همۀ ماها دارد همین تکتک نگاه میکند. اصلاً من اینها را میگویم خدا به شما میگوید که اصلاً لازم بود این بگوید اینها را؟ تو که خودت میدانستی. به پیغمبرش میفرماید: «إنّما أنتَ مُذَکِّر»؛ تو یادآوری کن اینها خودشان بلد هستند.
خداوند متعال میفرماید که لازم است من توضیح بدهم که من هوای تو را دارم؟ من کار دیگر دارم؟ من برای چی تو را آفریدم؟ لازم است من بگویم من تو را دوست دارم؟ لازم است بگویم من حمایت میکنم از تو؟ پس من برای چی تو را آفریدم؟ لازم است بگویم من قدرتم خیلی بالاست؟ لازم است بگویم من مهربانم؟ چی را من لازم است توضیح بدهم بگو من توضیح بدهم. اگر لازم است کدامش را بگویم؟ لازم است بگویم تو چرا دل بستی به کس دیگر غیر از من؟ کارها که دست خود من بود. من چی را بگویم؟! چی را برایت توضیح بدهم؟ اصلاً حرف نمیخواهد بزند خدا. فقط ما به این حرفهای نزدۀ خدا نگاه کنیم، بعد چی بشود؟ بعد آرام بشویم.
«دحو الارض»
مطابق با بیست و پنجم ماه ذیالقعده ( روز جمعه۲۷تیر)، روزی است که خداوند با نظر به کره زمین، به جهان خاکی حیات بخشید، از این روز، بخشهایی از کره زمین ـ که سراسر از آب بود ـ شروع به خشک شدن کرد تا کم کم به شکل یک چهارم خشکیهای امروزی درآمد.
مطابق روایات، اولین نقطه ای که از زیر آب سر برآورد، مکان کعبه شریف و بیت الله الحرام بود.
«دَحو» به معنای گسترش است و برخی نیز آن را به معنای تکان دادن چیزی از محلِ اصلی اش تفسیر کردهاند، منظور از «دحوالارض» (گسترده شدن زمین) این است که در آغاز، تمام سطح زمین را آبهای حاصل از باران های سیلابیِ نخستین فراگرفته بود، این آبها، به تدریج در گودالهای زمین جای گرفتند و خشکیها از زیر آب سر برآوردند و روز به روز گستردهتر شدند.
از سوی دیگر، زمین در آغاز به صورت پستیها و بلندیها یا شیبهای تند و غیرقابل سکونت بود، بعدها بارانهای سیلابی مداوم باریدند، ارتفاعات زمین را شستند و درهها گستردند، اندک اندک زمینهایِ مسطح و قابل استفاده برای زندگی انسان، کشت و زرع پدید آمد، مجموع این گسترده شدن، «دحو الارض» نامگذاری میشود.
از امیرالمومنین علیهالسلام روایت شده است که فرمودند: «نخستین رحمتی که از آسمان به زمین نازل شد، در بیست وپنج ذی القعده بود. کسی که در این روز روزه بگیرد و شبش را به عبادت بایستد، عبادت صد سال را که روزش را روزه و شبش را عبادت کرده است خواهد داشت.»
به نظر برخی از مفسران، آیه 30 سوره نازعات «وَالْأَرْضَ بَعْدَ ذَلِكَ دَحَاهَا»، به همین واقعه اشاره دارد، گذشته از واقعه دحوالارض، رویدادهای دیگری نیز در این روز رخ دادهاند که اهمیت آن را دو چندان کرده است؛ از جمله:
- میلاد حضرت ابراهیم علی نبینا وآله وعلیهالسلام
- میلاد حضرت عیسی مسیح علیهالسلام
- خروج رسول اکرم صلی الله علیه وآله وسلم از مدینه به همراه هزاران حاجی به سوی مکه، به قصد حجة الوداع. در این سفر وجود مقدس حضرت زهرا سلام الله علیها و نیز تمامی همسران پیامبر(ص) نیز ایشان را همراهی میکردند.
- در روایتی نیز آمده است که حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجهالشریف در همین روز قیام خواهد کرد.
👇اعمال شب و روز دحو الارض
*روزه: یکی از آن چهار روز است که در تمام سال به فضیلت روزه ممتاز است، در روایتی روزهاش مثل روزه هفتاد سال است و در روایت دیگر کفاره هفتاد سال است، هر که این روز را روزه بدارد و شبش را به عبادت به سر آورد از برای او عبادت صد سال نوشته شود، از برای روزهدار این روز هر چه در میان آسمان و زمین است استغفار کند، این روزی است که رحمت خدا در آن منتشر شده، از برای عبادت و اجتماع به ذکر خدا در این روز اجر بسیاری است.
* نماز: نمازی که در کتب شیعه قمیین روایت شده است، آن دو رکعت است، در وقت چاشت در هر رکعت بعد از «حمد»، پنج مرتبه «توحید» و «الشمس» بخواند و بعد از سلام نماز بخواند «لا حَوْلَ وَلا قُوَّةَ إِلا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»، پس دعا کند و بخواند «یَا مُقِیلَ الْعَثَرَاتِ أَقِلْنِی عَثْرَتِی یَا مُجِیبَ الدَّعَوَاتِ أَجِبْ دَعْوَتِی یَا سَامِعَ الْأَصْوَاتِ اسْمَعْ صَوْتِی وَ ارْحَمْنِی وَ تَجَاوَزْ عَنْ سَیِّئَاتِی وَ مَا عِنْدِی یَا ذَا الْجَلالِ وَ الْإِکْرَامِ» .
*دعا: خواندن این دعا است که شیخ در «مصباح» فرموده، خواندن آن مستحب است:
* روز مخصوص زیارت امام رضا علیه السلام
امام باقر(ع):
« افزایش نعمت از جانب خدا
قطع نمےشود مگر آنگاه ڪه
شڪرگزاری از طرف بنده قطع شود. »
🏴شهادت امام محمد باقر علیه السلام تسلیت باد.
┏━━━🍃🍂━━━┓
🆔 @amooghazali
┗━━━🍂🍃━━━┛
#خطبه_غدیر
🔺معاشِرَ النَّاسِ، إِنَّهُ جَنْبُ الله الَّذی ذَکَرَ فی کِتابِهِ العَزیزِ، فَقالَ تعالی مُخْبِراً عَمَّنْ یُخالِفُهُ «أَنْ تَقُولَ نَفْسٌ یا حَسْرَتا عَلی ما فَرَّطْتُ فی جَنْبِ الله»
🔰ای مردم، همانا #علی هم جوار و همسایه خداوند است که در کتاب عزیزش ذکر کرده و دربارۀ ستیزندگان با او فرموده: «ای حسرت بر آنچه دربارۀ جنب خداوند تفریط و کوتاهی کردم.»
🔺آیۀ 56 سورۀ مبارکۀ زمر
«أَنْ تَقُولَ نَفْسٌ یا حَسْرَتى عَلى ما فَرَّطْتُ فی جَنْبِ اللَّهِ وَ إِنْ کُنْتُ لَمِنَ السَّاخِرینَ »
#غدیر
#تبلیغ_غدیر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خاطره استاد آقا تهرانی
امام علی از نگاه استاد دانشگاه بی دین آمریکایی:
1. Do You know, I love Imam Ali
۲. بزرگترین فیلسوف عالم، امام شما هست
۳. حل قدیمی ترین مشکل فلسفه غرب به وسیله حدیث امام علی علیه السلام
#غدیر
#تبلیغ_غدیر
#استاد_آقاتهرانی
❓ ما هم همین جور هستیم؟!
🔸 در میان مؤمنین [صدر اسلام] کسانی بودند که در سایه قوت ایمانشان، چیزهایی میدیدند که دیگران نمیدیدند. از چیزهایی آگاه میشدند که دیگران آگاه نمیشدند. داستانهایی در این زمینه هست.
🔹 [مثلا] #میثم_تمار آن شاخه خرمایی که بنا بود رویش دار زده بشود را میشناخت. میآمد پای آن دو رکعت نماز میخواند. ماها هم همین جور هستیم؟!
۸۸/۰۷/۱۱
آیت الله مصباح یزدی
#معرفی_یار_امام
#میثم_تمار
#تبلیغ_غدیر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خطبه_غدیر
جهت استوری اینستاگرام و وضعیت واتساپ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حدیث فضیلت امیر المومنین
مخصوص استوری اینستاگرام و وضعیت واتساپ
#تبلیغ_غدیر
غضب خدا و رد امام بودن علی علیه السلام
#روایت
#تبلیغ_غدیر
4_5974076677242750372.mp3
8.6M
#سرود الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین ...
1398/5/29
#تبلیغ_غدیر
📜 خطبه غدیر
🔸علی؛ برتر از دیگران
#تنها_راه_رستگاری
#تبلیغ_غدیر
📜 فرازی از خطبه غدیر:
💎 #تنها_راه_رستگاری
🔻 فرازی از خطبه پیامبر(ص) در روز غدیر
پیامبر اکرم(ص) فرمود: مَعاشِرَالنّاسِ یریدُالله عَزَّوَجَلَّ فی کلِّ حالٍ
❇️ ای مردم، اوست(علی) که در همه حال و همه کار تنها خدای عزوجل را میجوید.
#غدیر
#دهه_امامت