هدایت شده از روزبرگ شیعه (ره توشه معارفی)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ #تقویم_معارفی_شیعه
☀️ یکشنبه ١٨ #آذر ١۴٠٣
🌙 الأحد ٠۶ #جمادیالثانی ١۴۴۶
🌲 دسامبر 2024 08 Sunday
❇️ وقایع مهم روز:
🌙 #ایام_فاطمیه
☀️ سالروز معرفی عراق به عنوان متجاوز از سوی سازمان ملل متحد (١٣٧٠ش)
💠 حدیث روز 💠
💎 امام صادق (ع): «ما عُبِدَ اللهُ بشیءٍ مِنْ التحمیدِ افضلَ مِنْ تسبیحِ فاطمةَ (سلام الله علیها) و لو کانَ شیءٌ لَنَحَلَهُ رسولُ اللهِ (صلّی الله علیه و آله) فاطمةَ (سلام الله علیها)»
«خداوند به هیچ نوع ستایشی بالاتر از تسبیح فاطمه (س) عبادت نشده است و اگر چیزی بالاتر از این بود، حتماً پیامبر اکرم (ص) آن را به فاطمه (س) میآموخت»
📚 اصولکافی، ج٢، ص۵٠۴
•┈┈••✾••┈┈•
https://eitaa.com/ROOZBARG
هدایت شده از روزبرگ شیعه (ره توشه معارفی)
254.1K
✅ #گلبرگ_احکام
موضوع: #احکام_حجاب_و_عفاف
❓انجام آرایش های جدید و آموزشهای آنها که توسط کانال های ماهوارهای تبلیغ و ترویج میشود، توسط آرایشگران مردانه یا زنانه شرعاً چه حکمی دارد؟
✅ فی نفسه مانعی ندارد ولی چنانچه منجر به ترویج فرهنگ منحط و معاند غربی می شود، جایز نیست و همچنین اگر آرایشگر برای استفاده حرام او را آرایش کند عملش و اجرتی که می گیرد، حرام است. اما اگر برای استفاده حرام آرایش نکند، اشکال ندارد.
❓آیا محو کردن لکهای پوست با کرمهای آرایشی و حضور با این حد از آرایش در جایی که نامحرم حضور دارد اشکال دارد؟
✅ اگر صرفاً لکهای صورت را برطرف کند یا کرمی زده و صورتش کمی شفاف شده است یا مثلاً کرم ضدآفتاب یا سفیدکننده زده اما در حدی نیست که بگویند آرایش کرده است، پوشاندنش از نگاه نامحرم واجب نیست اما اگر بیش از این مقدار است که میگویند آرایش کرده ولو آرایش کم باشد باید از نگاه نامحرم بپوشاند.
📚منبع: https://farsi.khamenei.ir
https://eitaa.com/ROOZBARG
هدایت شده از روزبرگ شیعه (ره توشه معارفی)
✅ #روزبرگ_شیعه
بِسْمِاللَّهِالرَّحْمَنِالرَّحِیمِ
السَّلاَمُ عَلَى مَهْدِيِّ الْأُمَمِ وَ جَامِعِ الْكَلِم
عنوان: #فاطمهای_که_نمیشناسیم! (۶)
مناسبت روز: در ایام #فاطمیه قرار داریم، و در روزهای گذشته از #جهاد_فاطمی به عنوان مهمترین بخش از سیره حضرت زهرا (س) سخن گفتیم و دیروز عرض کردیم حضرت فاطمه (س) همواره در تمامی ابعاد زندگی مشغول جهاد بودهاند و البته مجاهدت اکبر و سعی و تلاش مضاعف آن حضرت در عرصه جهاد فردی زیربنای دو بُعد جهاد خانوادگی و جهاد اجتماعی ایشان بوده است.
فرض کنید که شما زن و مرد مخاطب، بتوانید همواره بر خواهشهای نفسانی خود غلبه کنید؛ در این صورت مسلماً اولین سود این موضوع به خودتون میرسد؛ و سپس سودش به همسر و خانواده گرامیتان؛
حالا اجازه بفرمائید با این پیشفرض وارد فضای جهاد فاطمی در خانواده شویم؛
این حدیث را خانمها زیاد شنیدهاند که «جِهَادُ اَلْمَرْأَةِ حُسْنُ التَّبَعُّلِ»: «جهاد زن خوب شوهرداری کردن است» (کافی، ج ٥، ص ٩)؛ و البته آقایان هم شاید روایت «الْکادُّ عَلَی عِیالِهِ کالْمُجَاهِدِ فِی سَبِیلِ اللَّهِ»: «كسى كه براى [كسب روزىِ] خانوادهاش زحمت بكشد، مانند مجاهدِ در راه خداست» (بحارالأنوار/١٠٣/١٣/۵٩) را شنیدهاند!
این روایات نشان میدهد که عرصه خانواده برای هر کدام از زن و مرد، عرصه مجاهدت است که باید در میدان آن جهاد کنیم.
حالا برویم سراغ جهاد خانوادگی حضرت فاطمه (س)؛ ایشان در شرایطی بهسر میبردند که در طی حدود ده سال زندگی مشترک، همسر گرامیشان یا در حال مأموریت و یا در میدان جنگ بودند؛ حضرت امیر (ع) در این ده سال در حدود سی غزوه شرکت کردند؛ یعنی بهطور متوسط، سالی سه جنگ!
خوب اگر در چنین موقعیت سختی حضرت زهرا (س) کوچکترین اعتراض یا شکایتی میکردند، علیالقاعده حضرت علی (ع) از حرکت مبارزاتی خود باز میماندند؛ در حالیکه ایشان تقریباً در تمامی غزوهها و مأموریتها، محوریت داشتند و نبودشان حتی در یک جنگ، میتوانست ضربه بزرگی به مسلمانان و پیامبراکرم (ص) بزند؛ لذاست که حضرت علی (ع) در پایان عمر کوتاه همسر گرامیشان، در اوج عشق و مودّت نسبت به ایشان میگویند: «ما أغضَبَنی و لا خَرَجَ مِن أمری»: «این زن یکبار (در طول دوران زناشویی) مرا به خشم نیاورد و یکبار از دستور من سرپیچی نکرد!»
این یعنی نهایت جهاد یک زن در عرصه خانوادگی و در مقابل همسری که متوجه محاسن همسرش بوده و قدردان آن است و اینگونه از مجاهدت همسر گرامیش در طول زندگی زناشوئی تشکر و قدردانی مینماید.
حضرت فاطمه (س)، مصداق واقعی «جِهَادُ الْمَرْأَةِ حُسْنُ التَّبَعُّلِ» میباشند؛
ایشان در طول زندگی همواره باعث آرامش و تشجیع همسر گرامیشان شدند و در آن همه جهاد حضرت علی (ع)، نه تنها به آن حضرت، شِکوه نکردند که با نشاط و بدور از افسردگی به ساحت خانواده خود می پرداختند.
❓اما اینجا یک سؤال مطرح است که آیا حضرت زهرا (س) فقط در دوران پس از ازدواج و در کنار امیرالمؤمنین به جهاد در ساحت خانواده خود پرداختند؟
✅ پاسخ این سؤال قطعاً منفی است؛ چرا که اگر به سابقه شکلگیری لقب #ام_ابیها بنگریم، متوجه میشویم که حضرت زهرا (س) از دوران کودکی در نهایت مجاهدت در عرصه خانوادگی بودهاند؛
آن حضرت در زمان کودکی، در دوران سخت شعب ابیطالب و در زمانی که پدر گرامیشان (ص) دو پناه اصلی خود یعنی حضرت ابوطالب (ع) و حضرت خدیجه (س) را از دست دادند؛ در آن همه تحریمها، در میان آن امت نوپای بحران زده، همانند مادری غمگسار برای پیامبر اکرم عمل کردند و به تعبیر رهبر معظم انقلاب در حدود ۵، ۶ سالگی، چنین لقبی را در اثر چنین کنشی دريافت کردند...
✍️ این مبحث ادامه دارد...
🏴«سوزبرگ شهادت»:
حضرت فاطمه (س) پس از دست دادن آن مادر بزرگ و کوه استوار و حامی همه جانبه پدر، به جای آن که زانوی غم بغل گیرند و افسرده و دل مرده شود؛ در آن سنین کودکی؛ به فکر غمگساری از پدرشان بودند! اما در لحظات آخر عمر پدر عزیزشان، یکپارچه اشک و آه بودند تا زمانی که حضرت رسول (ص) به ایشان بشارت دادند که اولین فردی هستند که به پدر ملحق میشوند؛ که با این سخن، لبخندی بر لبهای حضرت زهرا (س) نقش بست؛ ولی ای کاش دلیل این لبخند را حضرت مرتضی (ع) هرگز نمیفهمیدند!
📚 تهیه شده در مؤسسه طلایهداران راه سوم👇
https://eitaa.com/rahesevvom
✍️ با ما همراه شوید👇
https://eitaa.com/ROOZBARG
هدایت شده از روزبرگ شیعه (ره توشه معارفی)
5.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ #تقویم_معارفی_شیعه
☀️ دوشنبه ١٩ #آذر ١۴٠٣
🌙 الإثنين ٠٧ #جمادیالثانی ١۴۴۶
🌲 دسامبر 2024 09 Monday
❇️ وقایع مهم روز:
🌙 #ایام_فاطمیه
☀️ سالروز تشکیل شورای عالی انقلاب فرهنگی به فرمان امام راحل (١٣۶۴ش)
💠 حدیث روز 💠
💎 امیرالمؤمنین (ع): «إنَّ فاطِمَةَ بِنتَ رَسولِ اللّهِ (ص) لَم تَزَل مَظلومَةً مِن حَقِّها مَمنوعَةً، وعَن ميراثِها مَدفوعَةً، لَم تُحفَظ فيها وَصِيَّةُ رَسولِ اللّهِ (ص)، ولا رُعِيَ فيها حَقُّهُ ولا حَقُّ اللّهِ عزوجل، وكَفى بِاللّهِ حاكِماً ومِنَ الظّالِمينَ مُنتَقِماً...»
«فاطمه دختر رسول خدا همواره مورد ستم قرار گرفت و از حقش محروم، و از ميراثش جلوگيرى شد! وصيت رسول خدا در حقش پاس داشته نشد، و حق رسول خدا و حق خداى عزوجل درباره وى رعايت نشد! (پس) حاكميت خداوند و انتقامگيرى او از ستمگران (ما را) بس است»
📚 أمالی طوسی، ص ١٥٥، ح ٢٥٨
•┈┈••✾••┈┈•
https://eitaa.com/ROOZBARG
هدایت شده از روزبرگ شیعه (ره توشه معارفی)
228.7K
✅ #گلبرگ_احکام
موضوع: #احکام_حجاب_و_عفاف
❓آیا کسی که کاشت ناخن برایش ضرورت ندارد و بهدلیل عدم امکان یا ضرر یا مشقت زیاد، هنگام وضو یا غسل، ناخن مصنوعی را بر نخواهد داشت، جایز است اقدام به کاشت ناخن کند؟
وظیفهاش نسبت به وضو یا غسل و نماز چیست؟
✅ در فرض سؤال، کاشت ناخن جایز نیست و اگر برداشتن ناخن مصنوعی ممکن باشد، وضو یا غسل با آن باطل است و در نتیجه نماز هم باطل است و چنانچه برداشتن آن تا پایان وقت نماز ممکن نباشد یا مشقت غیر قابل تحمل داشته باشد، باید علاوه بر وضو یا غسل جبیره ای، تیمم کند و بعد از برداشتن ناخن، بنابر احتیاط واجب قضای نمازها را نیز بخواند.
📚منبع: https://farsi.khamenei.ir
https://eitaa.com/ROOZBARG
هدایت شده از روزبرگ شیعه (ره توشه معارفی)
✅ #روزبرگ_شیعه
بِسْمِاللَّهِالرَّحْمَنِالرَّحِیمِ
السَّلاَمُ عَلَى مَهْدِيِّ الْأُمَمِ وَ جَامِعِ الْكَلِم
عنوان: #فاطمهای_که_نمیشناسیم! (٧)
مناسبت روز: در ایام #فاطمیه قرار داریم و در روز گذشته از #جهاد_فاطمی در ساحت خانواده گفتیم؛ سپس از «حُسْنُ التَّبَعُّل» و بهترین همسرداری حضرت فاطمه (س) در عین همهی سختیها و همه جنگها و مأموریتهای حضرت علی (ع) در ساحت خانه و پشت جبهه سخن راندیم و انشاالله امروز نیز این مبحث را ادامه میدهیم؛
✍️ ابتدا به آیه ۶ سوره تحریم توجه نمایید: «قُوا أَنْفُسَکُمْ وَ أَهْلِیکُمْ ناراً ...»: «خود و خانواده خویش را از آتش نگه دارید...»
حالا به این سؤال جواب دهید که این محافظت از اهل خانواده وظیفه کیست؟
رهبر معظم انقلاب این مهم را تنها به عهده مرد خانواده نمیدانند و بر اساس دستورات دینی آن را وظیفه مشترک زن و مرد دانستهاند؛ لذا باید عرض کنیم در #سیره_فاطمی یکی از مهمترین وظایف زوجین در خانواده حفظ اهل خود از جهنمی شدن است! و یا به عبارت دیگر ایجاد ظرفیت لازم برای بهشتی نمودن يکديگر است؛ چنانچه وقتی پیامبر از امیرالمؤمنین (ع) پرسیدند که فاطمه را چگونه همسری يافتی؟ حضرت علی (ع) پاسخ دادند: فاطمه، بهترین ياور در اطاعت كردن از خداست. (بحارالانوار، ج۴٣ ،ص۵٩)
حالا فرض کنید که یکی از زوجین این وظیفه مهم را انجام ندهد و به خانوادهاش خوب رسیدگی نکند، نتیجه چه میشود؟
رهبر معظم در این زمینه به حکمت ۴۵٣ نهج البلاغه اشاره می کنند: «مَا زَالَ آلزُّبَيْرُ رَجُلاً مِنَّا أَهْلَ آلْبَيْتِ، حَتَّى نَشَأَ آبْنُهُ آلْمَشْؤُومُ عَبْدُآللّهِ»: «زبير همواره از ما اهل بيت (و از ياران خاص ما) بود تا آن که فرزند شومش عبدالله نشو و نما کرد (و پدر را گمراه ساخت)»
و سپس میفرمایند: اگر به خانواده خود نرسیدید؛ گاهی یک رخنه کوچک در آن، جهاد با نفس چند سال شما را از بین می برد! چنان که پسر زبیر با پدرش چنین کرد.
✍️ نکته مهم دیگر در سیره خانوادگی حضرت زهرا (س) این است که هرگز از همسر خود خواهشی نمیکردند که ایشان امکان برآورده شدنش را نداشته باشند و باعث شرمندگی همسر گرامی خود شوند: «یا ابالحسن انی لَأستحیی من الهی أن اکلف نفسک ما لاتقدر علیه»: «ای ابالحسن! من از خدای خودم خجالت میکشم که شما را به کاری که نمیتوانید انجام دهید مکلف کنم» (بحارالانوار، ج١٠٣، ص٣٧)
البته از آن طرف، مردان هم با توجه به الگوی فاطمی، میبایست از درخواستهای بیجا و خارج از توان همسر خود بگذرند و به تعبیر رهبر انقلاب، فکر نکنند چون معاش خانواده را تأمین میکنند، پس باید زن را در سیطره خود بدانند و قدرت تصمیم را از او بگیرند! و این موضوع خود شعبهای از جهاد فاطمی برای آنهاست.
✍️ نکته دیگر اینکه حضرت زهرا (س) در جهاد خانوادگی ضمن مجاهدت همسرداری، مجاهدت فرزندداری هم داشتند، آن هم نه یک فرزند، بلکه چهار فرزند کوچک! آن هم با سختیهای آن زمان! لذا آن حضرت به تعبیر رهبر فرزانه انقلاب، محور تربیت فرزندان صالح خود بودند، چرا که حضرت امیر (ع) به اقتضا شرایط، حضور کمتری در خانه داشتند؛ و البته این جهاد را نیز به تعبیر مقام معظم رهبر با نشاط و هیجان انجام می دادند.
✍️ و بالاخره سخن امروز را با این جمله از رسول اکرم (ص) به پایان میبریم که با آن شأن الهی و اجتماعی به حضرت زهرا (س) فرمودند: «یا فاطِمَةُ، إعمَلِی لِنَفسِک فَإنِّی لا أُغنِی عَنکِ مِنَ اللهِ شَیئا»؛ ای دخترم، من! نمیتوانم پیش خدا تو را از چیزی بینیاز کنم! یعنی پیش خدا، نسبتِ با من و ارتباطِ با من به درد تو نمیخورد! خودت باید عمل کنی! خودت باید حرکت کنی!
یعنی در پیشگاه خداوند، آقازادگی و ژن برتر برای انسان سودی ندارد، آنچه با همت خودت کسب کند، به درد او میخورد.
✍️ این مبحث ادامه دارد....
🏴«سوزبرگ شهادت»
بیشک غصب #فدک از چنین خاندان آزادهای، نشانگر ظلم آشکار غاصبین است؛ اما مصیبت بزرگتر آنجاست که پس از تظلم خواهی حضرت زهرا (س)، نه تنها فدک را برنگرداندند بلکه به آن حضرت جسارت کرده و ماجرای شرمآور کوچه را رقم زدند!
📚 تهیه شده در مؤسسه طلایهداران راه سوم👇
https://eitaa.com/rahesevvom
✍️ با ما همراه شوید👇
https://eitaa.com/ROOZBARG
هدایت شده از روزبرگ شیعه (ره توشه معارفی)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ #تقویم_معارفی_شیعه
☀️ سهشنبه ٢٠ #آذر ١۴٠٣
🌙 الثلاثاء ٠٨ #جمادیالثانی ١۴۴۶
🌲 دسامبر 2024 10 Tuesday
❇️ وقایع مهم روز:
🌙 #ایام_فاطمیه
☀️ سالروز شهادت #شهید_محراب آیتالله #دستغیب (١٣۶٠ش)
💠 حدیث روز 💠
💎 حضرت فاطمه زهرا (س): «ابَوا هِذِهِ الاْ مَّةِ مُحَمَّدٌ وَ عَلیُّ، یُقْیمانِ اءَودَّهُمْ، وَ یُنْقِذانِ مِنَ الْعَذابِ الدّائِمِ إ نْ اطاعُوهُما، وَ یُبیحانِهِمُ النَّعیمَ الدّائم إنْ واقَفُوهُما»
«حضرت محمد(ص) و حضرت علی(ع)، والدین این امّت هستند، چنانچه از آن دو پیروی کنند آن ها را از انحرافات دنیوی و عذاب همیشگی آخرت نجات می دهند؛ و از نعمت های متنوّع و وافر بهشتی بهره مندشان می سازند.»
📚 بحارالانوار، ج٢٣، ص٢۵٩، ح٨
•┈┈••✾••┈┈•
https://eitaa.com/ROOZBARG
هدایت شده از روزبرگ شیعه (ره توشه معارفی)
227.6K
✅ #گلبرگ_احکام
موضوع: #احکام_حجاب_و_عفاف
❓استفاده از وسایل آرایشی که معمولاً خانمها استفاده میکنند، برای مردان به ویژه برای داماد چه حکمی دارد؟
✅ اگر تشبّه مرد به زن محسوب شود، و یا مفسدهانگیز باشد، یا ترویج فرهنگ مبتذل غرب به حساب آید، جایز نیست.
❓آرایش موهای مردان به مدل زنانه چه حکمی دارد؟
✅ اگر بهگونهای است که تشبّه به زنان صدق کند، جایز نیست.
❓مِش کردن (نوعی رنگ کردن) موی مردان چه حکمی دارد؟
✅ در صورتی که ترویج فرهنگ مبتذل غرب به حساب آید و یا مفسدهای برای آن مترتّب شود، جایز نیست.
❓بند انداختن صورت یا گونهها برای مردان چه حکمی دارد؟
✅ بند انداختن ریش، بنابراحتیاط واجب، جایز نیست؛ ولی نسبت به گونهها اشکال ندارد.
📚منبع: https://farsi.khamenei.ir
https://eitaa.com/ROOZBARG
هدایت شده از روزبرگ شیعه (ره توشه معارفی)
✅ #روزبرگ_شیعه
بِسْمِاللَّهِالرَّحْمَنِالرَّحِیمِ
السَّلاَمُ عَلَى مَهْدِيِّ الْأُمَمِ وَ جَامِعِ الْكَلِم
عنوان: #فاطمهای_که_نمیشناسیم! (٨)
مناسبت روز: در ایام #فاطمیه قرار داریم و در این ایام به بیان الگوی #جهاد_فاطمی پرداخته و پیرامون #جهاد_فردی و #جهاد_خانوادگی حضرت زهرا (س) سخن گفتیم و عرض کردیم که تمامی زنان و مردان مسلمان در حوزه فردی و خانوادگی مکلف به جهادند؛ سپس گفتیم اگر انتظار داریم فرزندانمان جهادگر باشند، ابتدا باید خودمان جهادگر باشیم تا همچون پیامبر اکرم (ص) فرزندی مجاهد تربیت نمائيم؛
تصور کنید رسول خدا در زمانی که هنوز نگرش جاهلی عرب به زن از میان نرفته و بهدنیا آمدن دختر باعث خشم و عصبانیت آنها میشد: «وَ إِذا بُشِّرَ أَحَدُهُمْ بِالْأُنْثی ظَلَّ وَجْهُهُ مُسْوَدًّا وَ هُوَ کَظیمٌ» (نحل/ ۵٨) با دختر خود، چنین رفتار میکنند که همسر ایشان در توصیف آن می گوید که هر موقع حضرت فاطمه (س) بر پیامبر وارد میشدند «قام الیها» نه فقط بلند میشدند که به سوی او می شتافتند و او را در کنار خود جا می دادند «وکان یقبلها و یجلسها مجلسة»؛ لذا ما نباید از اینگونه رفتارها و احترام به فرزندانمان غافل شویم.
✍️ اما پس از بُعد خانوادگی جهاد فاطمی، نگاهی اجمالی به جهاد اجتماعی حضرت زهرا (س) مینمائیم و عرض میکنیم که آن حضرت از پیش از هجرت پیامبر (ص)، از دختران مبارز مکه بودند؛ ضمن آن که بعد از هجرت نیز در بعضی جنگها حضور داشتند؛ چنانچه رهبر معظم انقلاب، ایشان اولین زن شیعه انقلابی بودند که در طول دوران حیات خود، از هیچ یک از مسائل مهمی که در دوران بعثت و رسالت و سپس هجرت بر مسلمانها میگذشت، فارغ نبودند و در همه آنها نقش داشتند (هرچند گزاره مستند تاریخی در کنش حضرت پیش از رحلت رسول خدا بسیار اندک است) این در حالیست که بسیاری فکر میکنند که زن از نظر اسلام در صحنههای اجتماعی و در جامعه کاری ندارد! اما مطابق آیه ٧١ سوره توبه: «وَالْمُؤْمِنُونَ وَالْمُؤْمِنَاتُ بَعْضُهُمْ أَوْلِيَاءُ بَعْضٍ ۚ يَأْمُرُونَ بِالْمَعْرُوفِ وَيَنْهَوْنَ عَنِ الْمُنْكَرِ»، هم بانوان و هم مردان مؤمن در اجتماع، نقش و تکلیف دارند و برای انجام این تکلیف، حق دارند.
در روزهای قبل از اقسام #جهاد و #جهاد_اکبر، #جهاد_کبیر و #جهاد_اصغر با شما سخن گفتیم و عرض کردیم که جهاد کبیر شامل انواع جهادهای علمی، فرهنگی، سیاسی و اقتصادی است و با این حساب، میتوان تلاشهای علمی حضرت زهرا (س) را که برای مخالفت با دشمن جهالت بود، از مصادیق مهم جهاد کبیر دانست؛ به عنوان مثال در تفسیر منسوب به امام حسن عسکری (ع) آمده که حضرت زهرا (س) به یک بانویی که ده سوال را در یک جلسه بیان داشت با خوشرویی پاسخ دادند تا جایی که آن بانو شرمنده شد که اینقدر وقت حضرت را گرفته است؛ اما حضرت با روی گشاده فرمودند: هرگاه سؤالی برایت پیش آمد، بازهم بیا و از من بپرس؛
هم چنین تعلیم دعای نور به حضرت سلمان (ره) و بسیاری از موارد دیگر که در تاریخ آمده از مصادیق #جهاد_علمی آن حضرت است؛
علاوه بر جهاد علمی، حضرت زهرا (س) در #جهاد_اقتصادی هم تلاش داشتند؛ که میتوان به تحت پوشش دادن فقرا از طریق درآمد فدک، اشاره نمود.
✍️ این مبحث ادامه دارد...
🏴«سوزبرگ شهادت»
صدای بانوی جوان در مسجد پیچد و در مقابل انبوه جمعیت با حال بسیار دردناک اما با اقتدار تمام، گفت: «ای مردم! بدانید که من فاطمه و پدرم محمد است، آنچه ابتدا گویم در پایان نیز میگویم گ، گفتارم غلط نبوده و ظلمی در آن نیست...
ای مسلمانان! که برای شنیدن حرفهای بیهوده شتابان بوده، و کردار زشت را نادیده میگیرید! آیا در قرآن نمیاندیشید! یا خدا بر دلهایتان مهر زده است؛ نه چنین است! بلکه اعمال زشتتان بر دلهایتان تیرگی آورده، و گوشها و چشمانتان را فراگرفته... به خدا سوگند تحمّل این بار برایتان سنگین، و عاقبتش پر از وزر و وبال است! و آنگاه که پردهها کنار رود و زیانهای آن روشن گردد، و آنچه را که حساب نمیکردید و برای شما آشکار گردد، آنجاست که اهل باطل زیانکار گردند...»
📚 تهیه شده در مؤسسه طلایهداران راه سوم👇
https://eitaa.com/rahesevvom
✍️ با ما همراه شوید👇
https://eitaa.com/ROOZBARG