🌺 سلام یاران همیشگی 🌺
🔰 راهکارهای پیشگیری از کلاهبرداری های اینترنتی:
۱_اطلاعات محرمانه شامل رمز دوم،شماره ی شناسایی مشتریان(ccv۲) و سایر اطلاعات کارت و حساب بانکی خود را در اختیار افراد ناشناس قرار ندهید.
۲_در مقابل ایمیل ها و پیامک هایی که با مضامین برنده شدن یک جایزه ی بزرگ،برنده شدن در قرعه کشی های مختلف،شراکت در ارثیه های کلان،سرمایه گذاری نیجریه در ایران و . . . برای شما ارسال می شود،هوشیار بوده و از ارائه ی هر گونه مشخصات عابر بانک خود تحت هر عنوان به افرادتماس گیرنده و یا پاسخ گویی به پیامک های واصله خودداری نمایید.
۳_اگر می خواهید به سامانه ی بانک مورد نظرتان مراجعه کنید، دقت داشته باشید که نشانه ی اینترنتی آن حتماً باید با عبارت //:https شروع شده باشد و به هیچ وجه با کلیک بر روی لینک سایت بانک در سایت های غریبه،وارد صفحه ی اطلاعات مربوط به حساب تان نشوید.
۴_توجه داشته باشید در زمان خرید اینترنتی،ورود رمز عبور و سایر مشخصات کارت خرید باید از درگاه بانک مربوطه انجام شود.
5_برای آن که رمز عبورتان در دسترس دیگران قرار نگیرد،از نوشتن آن به صورت معمولی و یا روی کارت خودداری کنید.
۶_برای پیشگیری از برداشت غیر مجاز حساب های بانکی،از مراجعه به کافی نت ها برای رصد کردن حساب هایتان پرهیز کنید و اگر ناچار شدید به این مراکز مراجعه نمایید،مراقب باشید که در گوشه و کنار دوربینی نصب نشده باشد و از ورود رمز اینترنتی شما فیلمبردار ی نکنند.
✅ لازم به توضیح است:که پلیس فتا از طریق فوریت های پلیسی ۱۱۰ ،سیستم قضایی کشوری،گزارش های پلیس و شکایات مردمی،به جرایمی از قبیل: سرقت اطلاعات شخصی،سرقت های اینترنتی،سرقت دارایی ها از طریق سیستم های بانکی،هک و نفوذ به سیستم های دولتی و مسائل فریب در فضای اینترنتی رسیدگی می نماید.
🌹 لطفاً با ما همراه شوید.
🌸 لطفاً کانال ما را به دوستانتون معرفی کنید.
سپاس گزارم 💐
@amozeshcyberi
🔴مراقب کلاهبرداران اینترنتی باشید
روشهای کلاهبرداری اینترنتی قابل شمارش نیستند و سودجویان هر روز روشهای جدیدی برای دستیابی به اطلاعات شما و سوءاستفاده از آنها را امتحان میکنند. با این وجود رعایت نکات امنیتی میتواند شما را در مقابل این حملات مصون نگه دارد.
به یاد داشته باشید در هیچ شرایطی کد امنیتی تلگرام خود را برای دیگری ارسال نکنید. هیچ کاربر معتبری از جمله تلگرام چنین درخواستی از شما نمیکند. اگر پیغامی مانند این دریافت کردید مطمئن باشید که فرستنده پیغام قصد دارد وارد تلگرام شما شود.
هوشیار باشیم...
1.هرچند مدت یکبار در قسمت حریم خصوصی نشست های فعال را چک کنید
.
2.برای دفاع از حمله های فیشینگ و هک، لینک و برنامه هایی که از سوی افراد ناشناس به دست تان میرسد به هیچ عنوان باز نکنید.
3.اکانت تلگرامی خود را با استفاده از ایمل تائید دو مرحله ای کنید.
4.شماره تلفن خود را و همچنین سایر اطلاعات شخصی با افراد در میان نگذارید.(از جمله قرار دادن عکس شخصی بر روی پروفایل)
5.در فضای مجازی به هیچ عنوان به فردی اطمینان نکنید.
⏪ #سواد_رسانه_ای_راهی_برای_افزایش_درک_ارتباطات_بین_فرهنگی
✍️ الهام میرزایی
✅ امروزه با رشد وگسترش فناوری رسانه ها شاهد تاثیرات آن بر زندگی روزمره هستیم. رسانه ها عامل مهمی در تغییر و ایجاد هویت در جوامع هستند. در مبحث #همگرایی_رسانه (Media Convergence) شاهد به وجود آمدن #فرهنگ_همگرایی هستیم. فرهنگ همگرایی مبتنی بر #فرهنگ_مشارکتی (participatory culture) است؛ رشد فناوری رسانه ها باعث تغییر فرهنگ می شود. به عنوان مثال با آمدن شبکه های اجتماعی، زندگی مردم تحت تاثیر آن قرار گرفته است. ماهیت شبکه های اجتماعی، تشکیل شبکه در فضای مجازی است. که تاثیرات آن را می توانیم در زندگی عادی و واقعی مردم مشاهده کنیم. تشکیل #کمپین های مختلف شاهدی بر این ماجراست.
از طرفی با ظهور #شبکه_های_اجتماعی، در برخی جوامع که فرهنگ نویسا ضعیف است، این فرهنگ رشد پیدا کرده است. به عنوان مثال در جامعه ایرانی به دلیل شکافی که بین کهکشان #گوتنبرگ و کهکشان #مارکنی مدنظر مارشال #مک_لوهان وجود دارد، هم چنین ورود با تاخیر روزنامه در ایران، فرهنگ مطالعه به درستی رواج پیدا نکرده است. از طرفی پایین بودن فرهنگ مطالعه به کاهش فرهنگ نوشتن نیز منجر شده است. لذا می توان نتیجه گرفت که شبکه های اجتماعی به افزایش فرهنگ نوشتن در جامع ایرانی کمک کرده است. (البته متاسفانه #غلط_نویسی از معایبی است که در شبکه های اجتماعی رواج پیدا کرده است)
رسانه ها به عنوان عامل انتقال فرهنگ اگر درست هدایت شوند می توانند به گسترش ارتباطات میان فرهنگی و بین فرهنگی کمک کند. در مقاله ای با عنوان "گسترش ارتباطات میان فرهنگی از طریق یوتیوب با ارتقاء سواد رسانه ای" اشاره شده است که: مردم با افزایش #سواد_رسانه_ای در اشتراک مطالب در فضای مجازی دقت بیشتری می کنند. هم چنین می تواند با اشتراک گذاری محتوای مناسب، فرهنگ خود را به دیگر جوامع منتقل کنند. (منظور فرهنگ #والا به جای فرهنگ #مبتذل است). از طرفی با افزایش سواد رسانه ای به راحتی تحت تاثیر مطالب منتشر شده توسط رسانه های مختلف از جمله یوتیوب قرار نمی گیرند. زیرا مخاطب در این حالت دارای قدرت گزینشگری می شود. سره را از ناسره تشخیص می دهد. با روحیه انتقادی به مطالب می نگرد. آنچه گفته نشده، برای او مهم تر است از آنچه گفته شده است. در ادامه نیز با افزایش سواد رسانه ای خود او با تولید محتوای مناسب می تواند فرهنگ خود را منتقل کند.
در مبحث سواد رسانه ای کشورهای مختلف با اهداف خاصی سواد رسانه ای را آموزش می دهند. به عنوان مثال کشوری مانند #کانادا برای جلوگیری از ورود فرهنگ آمریکا قصد دارد از همان سنین کودکی سواد رسانه ای مردم را افزایش دهد. کشور کانادا هم چنین با اقداماتی نظیر تحریف و سانسور فیلم های هالیوودی و آمریکایی مانع از نفوذ فرهنگی این صنایع فرهنگی شده است. کشوری مانند #ژاپن نیز با آموزش سواد رسانه ای بیشتر رویکرد افزایش سواد تکنولوژیکی را مدنظر دارد. و برخی کشورهای دیگر برای جلوگیری از تهاجم فرهنگی سواد رسانه ای را آموزش می دهند.
نکته مهمی که در سواد رسانه ای باید به آن توجه کرد این است که می توان با افزایش آگاهی مردم، تهاجم فرهنگی را به #تبادل_فرهنگی سوق داد. یعنی جوامع، با افزایش سواد رسانه ای می توانند با جوامعِ مختلف تبادل افکار و تبادل فرهنگی داشته باشند. سواد رسانه ای توجه ویژه ای به #تفکر_انتقادی دارد. تفکر انتقادی زمانی معنا پیدا می کند که بحث و گویی انجام شود. یعنی از طریق #تضارب_آرا و تجزیه و تحلیل آن با رویکردی انتقادی می توان گفت وگویی مفید داشته باشیم. وقتی تضارب آرا به وجود آمد، اینجاست که می توانیم رشد پیدا کنیم. مطالب را نقد کنیم و نقد شویم. با همین روحیه نقادانه می توانیم خودمان و فرهنگ مان را ارتقا دهیم.
💢#جنگ_روایت_ها و انفعال رسانهای کشور
امروزه جنگ، جنگ روایتهاست و آن کسی در میدان رسانه پیروز است که روایت خود را غالب کند.
در #جنگ_روایت، اگر شما روایت نکنید قطعاً روایت خواهید شد و صد البته کار کسی در این جنگ راحت تر خواهد بود که ابتدا روایتش را غالب می کند.
#جنگ_روایت_ها یعنی انتشار هدفمند و در راستای منافع رسانه و تبدیل آن به روایت غالب.
در جنگ روایت، دفاع یعنی شکست. پیش از حمله باید حریف را شکست داد. در بخشی از کتاب هنر جنگ آمده است:
«پادشاهی که در 100 جنگ 100 بار پیروز شده کاری مضحک انجام داده. هر فرماندهی باید قبل از اینکه دشمن برایش تهدیدی به حساب بیاید، نابودش کند».
بعد از خواندن این جمله فضای رسانه ای موجود کشور (اعم از شبکه های اجتماعی و صدا و سیما و .....) جلوی چشمم تصویر شد و اینکه ما در این عرصه که عرصه #جنگ_نرم و #هوشمند است نه در 100 جنگ پیروز شدیم که بگوییم کاری مضحک کرده ایم و نه حریف رسانه ای را قبل از اینکه تهدیدی باشد، نابود کردیم و چه بسا در این عرصه برعکس هم رخ داده باشد.
ما در حوزه #رسانه تنها رویکرد واکنشی داشته ایم( همان دفاع که شکست محسوب می شود) و سعی کردیم اتفاقات را جمع و جور کنیم آنهم بعد از وقوع رویداد. نقلقولی از چرچیل هست که می گوید «تا حقیقت بخواهد شلوار خود را بالا بکشد، دروغ دنیا را فتح کرده است».
📌هیچ نبردی بدون داشتن استراتژی کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت منجر به پیروزی نمی شود. برای غلبه روایت هایمان، ابتدا باید بدانیم می خواهیم چه چیزی را روایتکنیم و بعد برای چگونگیش برنامه بریزیم.
#مدیریت_رسانه
✅ ثبت نام در دوره دانشگاهی پودمان سواد رسانه ای
بسمه تعالی
در راستای ارتقاء سطح دانش #سواد_رسانه_ای (کارکردها، مشاغل و محصولات رسانه ای)، دانشگاه علمی_کاربردی گفتمان انقلاب اسلامی با همکاری #انجمن سواد رسانه ای، برای #اولین_بار در سطح کشور، به پرورش نیروهای #متخصص، کارآمد و حرفه ای می پردازد.
عناوین این دوره شامل:
1️⃣ پودمان #مهارت سواد رسانه ای (ویژه عموم مردم، دانشجویان، مشاغل آزاد، کارمندان بخش خصوصی و دولتی)
2️⃣ پودمان #تربیت_مربی سواد رسانه ای (ویژه مربیان و #معلمان سواد رسانه ای، کارکنان بخش #روابط_عمومی و دیگر متخصصان رسانه ایست.)
ارائه دروس تخصصی و کارگاهی (نظری و عملی) شامل: رسانه شناسی، #تولید محصولات رسانه، رسانه و #مخاطب_شناسی، جامعه شناسی #تبلیغات، روش ها و فنون #تدریس و #مشاغل مرتبط با انواع رسانه ها..
✅ این فرصت استثنایی با همت و تلاش #اساتید و #هنرمندان بنام رسانه کشور فراهم شده است.👌👌
⏪ کلیه علاقه مندان میتوانند با ثبت نام در این دوره ها، مدرک معتبر دانشگاهی زیر نظر وزارت علوم تحقیقات و فناوری دریافت نمایند.
🔴 لازم به ذکر است در حال حاضر این دوره تنها مدرک مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در حوزه سواد رسانه ایست. و سایر دوره های مشابه، صرفا مورد تایید موسسات برگزار کننده است.
چطور بفهمیم اکانت اینستاگرامون #هک شده؟
در آپدیت جدید اینستاگرام میتونید مثل تلگرام چک کنید و ببینید که آیا کسی به اینستاگرام شما وصل هست یا نه
به مسیر زیر بروید:
Setting < Security < Login Activity
💐💐💐💐💐💐💐💐💐
🌐 اینترنت اشیا، عنصر مهم و ضروری در سیستم های بهداشت و درمان در شهرهای هوشمند
✅تکنولوژی IoMT می تواند دسترسی به پزشکان مجرب را از راه دور برای بیماران امکانپذیر سازد. این فناوری می تواند موجب کاهش هزینه های بیماران و بودجه سازمانهای درمانگر در شهرهای هوشمند گردد.
✅سلامت الکترونیک در شهر هوشمند سعی دارد با استفاده از فناوری های پیشرفته، امکاناتی نظیر مراقبت های بهداشتی از راه دور، کنترل دارو، دستیاران دیجیتالی، ردیابی بیماران، یخچال های دارویی، نسخه الکترونیک و ... را برای بیماران فراهم آورد.
#فناوری_های_شهر_هوشمند
#سلامت_هوشمند
#اینترنت_اشیا
#کارگروه_مهارت_های_سواد_رسانه_ای_در_شهر_هوشمند
#آموزش ارتش سایبری مدافعان حرم_سواد_رسانه_ای
✍️ سواد رسانه اي چارچوبي به منظور دسترسي، تحليل، ارزيابي و توليد پيام به شكل هاي مختلف از چاپ تا اينترنت را فراهم ميكند.
📌برخي اهداف مورد توافق سواد رسانه اي در سطح جهان:
✅ تجزيه تحليل نقادانه در بهره مندي و توليد پيام هاي رسانه اي
✅ شناخت منبع و زمينه هاي شكل گيري پيام رسانه ها به همراه شناخت علايق و جهت گيري هاي سياسي، اجتماعي، تجاري و فرهنگي منبع پيام
✅ تفسير پيام ها و ارزش هايي كه از جانب رسانه ها ارائه ميشود
✅ شناخت و انتخاب رسانه هاي مناسب براي برقراري ارتباط و دستيابي به مخاطبان مورد نظر
✅ دسترسي به رسنه ها براي بهره مندي و توليد پيام
🔺🔺با انواع اینفوگرافیک آشنا شویم
▪️اینفوگرافیک از پیوند دو حوزه اطلاعات و گرافیک حاصل می شود و نوعی نمایشگر بصری اطلاعات است که اطلاعات را به زبانی ساده و قابل فهم به مخاطبان و کاربران انتقال می دهد. اینفوگرافیک می کوشد تا حجم بالایی از اطلاعات (ولو پیچیده) را در فضایی محدود، به شکلی جذاب، بصری و ساده منتقل کند.
▫️اینفوگرافیک نوعی محتوای بصری اثرگذار است که به یادسپاری و یادداری اطلاعات را سهولت می بخشد و از این رو، به خصوص در حوزه آموزش و اطلاع رسانی مورد توجه و استفاده است.
▪️این نوع گرافیک با اهداف مختلف و با کارکردها و کاربردهای متفاوت مورد استفاده قرار می گیرد که از این جمله، اهداف آموزشی، خبری، اطلاع رسانی، تبلیغی و بازاریابی، ارائه هشدار، توصیه، جوابیه، گزارش های مدیریتی و… هستند.
✅جامعهشناسی ارتباطات؛ سواد رسانهای و سواد گفتمانی
🔻جامعه شناسی ارتباطات با مطالعه روابط بین فرستنده و گیرنده پیام، به چگونگی اثرگذاری و تاثیرپذیری بین تولیدکنندگان پیام و مخاطبان می پردازد.
🔻آموزش سواد رسانهای شامل پس گرفتن حقوق ذاتی ما در زمینه آزادی- افکار است، آن هم از رسانهای که همواره تلاش میکند ذهن ما را رصد، ترغیب و شرطی کند.
🔻ما باید سواد رسانهای خود را بالا ببریم که در برابر احساس “انتخاب گری” که رسانهها به ما القا میکنند، آگاهانه ظاهرشده و بتوانیم واقعاً نقش فعالانهای در گزینش گری و تأثیرات رسانهای ایفا کنیم.
🔻رسانه، شما را چنان برنامهریزی کرده است که فکر کنید حق انتخاب دارید، حالآنکه درواقع دایره انتخاب شما به شدت محدود است. سواد رسانهای کمک میکند جای مخاطب و رسانه عوض شده و بتوانیم تصمیم بگیریم چه چیز را ببینیم؟ و چه چیز را بشنویم؟
🔻 ترویج سواد رسانهای ما را به خواندن نانوشتهها و دیدن آنچه در تصویر نیست، مسلط میکند.
@amozeshcyberi