📡در حمله آمریکا و عراق اين تصوير بسيار كار شد، تصوير سرباز امريكايي كه به اسير عراقي آب ميده و سرباز ديگه با اسلحه سر اسیر عراقی رو نشانه گرفته
💾به اين صورت در فضاي مجازي ميشه واقعيت رو اونطور كه ميخوايم به مخاطب ارسال كنيم كه بهش بازنمايي ميگن
💾بازنمايي يعني نشان دادن واقعتي به شكلي خاص، معناي بازنمايي اين نيست كه هر پيام ضد واقعيت باشه بلكه با استفاده از بازنمايي در فضاي مجازي و رسانه ميشه تفسير و تحليل خود از اون واقعيت رو به ذهن مخاطب ارسال كرد
💾هنر مخاطب فعال اينه كه با هوشمندي و نقادي، تفاوت ميان واقعيت و بازنمايي هاي رسانه ها را كشف كنه
✅با ما همراه باشید!
@Amoozesh_cyberi
✴️ #معاشرت_مجازی نیز همانند معاشرت حقیقی آدابی دارد، درست است که در این فضا که گویا ساحت دوم زندگی ماست رو در رو با افراد در ارتباط نیستیم اما باید بسیاری از آداب حقیقی را در این فضا پا بر جا بدانیم، هر کلمه ای را به کار نبریم و هرنوع صحبت کردن را نشانه شجاعت و صراحت بیان ندانیم. برای خودمان در این فضا شخصیتی بالاتر از فضای حقیقی در نظر بگیریم
✴️یادمان باشد در این فضا هیچگاه احساسات، لحن و رفتار ما آنگونه که مد نظرمان هست منتقل نمی شود، پس مراقب باشیم در ارتباط با دیگر افراد جملات، عکس ها و استیکرهایی را به کار نبریم که سوء تفاهم بوجود آید زیرا افراد متناسب با سن و سواد و اطلاعات و ... برداشت های متفاوتی از عکس العمل ما خواهند داشت.
الهام:
#شکاف_دیجیتالی
🔗 کودکان و نوجوانان به علت فراغت بیشتر و کنجکاوی زیادی که برای شناخت جهان اطرافشان دارند، سرعت بالایی دارند و سریع تر از والدین به وسایل دیجیتال مسلط می شوند. مهارت فرزندان در استفاده از وسایل دیجیتال بسیار بیشتر از والدین است. این نکته شایع فقط در ایران نیست بلکه در تمام جهان وجود دارد تا جایی که از آن به شکاف دیجیتالی یاد می کنند.
علت #شکاف_دیجیتالی
- اعتماد بیش از اندازه به فرزندان
- بی تفاوتی والدین به اهمیت آگاهی بخشی به فرزندان
- روحیه کنجکاوی و شناخت نوجوانان و کودکان
- عدم اطلاع والدین از اهمیت و تاثیرات فضاهای دیجیتالی
#سواد_رسانه_ای_و_خانواده
💠بسم الله الرحمن الرحیم💠
💢👇🏻توجه !حتما بخوانید👇🏻💢
⭕️فضای مجازی فضایی است که با دنیای واقعی فرقی ندارد و کلمه مجازی نباید این توهم را در ما ایجاد کند که این فضا خیالی است.
گاهی اوقات یک حرف و کلام در مجازی میتواند باعث برهم خوردن اتحاد ، از هم پاشیدگی یک خانواده و حتی مرگ عده ای بشود.
⭕️در فضای مجازی افراد سودجو زیادی هستند مانند هکران کلاه سیاه ، فروشنده های مواد مخدر و اسلحه ، ترویج کنندگان فحشاء و بی بند و باری و...
پس باید در این فضا کاملا هوشیار باشیم همیشه یادتان باشد اطلاعات خود را به هیچ عنوان تحت هیچ شرایطی به کسی ندهید اعم از عکس ، آدرس ، شماره موبایل ، اسم حقیقی و ...
هکران زیادی در مجازی هستند که با آبرو و جان افراد بازی می کنند پس هوشیار باشید در تلگرام خود به بخش تنظیمات رفته در قسمت بارگذاری و ذخیره اطلاعات بارگذاری خودکار تمام فایل ها را ببندید (عکس ، فیلم ، گیف ، فایل ، صدا).
⭕️در تلگرام یا هر شبکه اجتماعی دیگر هرچیزی را بارگذاری نکنید فقط از کانال های معتبر بارگذاری کنید، اگر فردی به پیوی شما مراجعه کرد که نمیشناسیدش فایل هایی را که میفرستد بارگذاری نکنید ممکن است آلوده به ویروس باشد.
⭕️ویروس ها کار های گوناگونی انجام میدهند برای مثال با بارگذاری کردن یک فایل آلوده به ویروس ممکن است تروجانی وارد گوشی شما بشود و تمام اطلاعات شما را برای سازنده اش ارسال کند! و اطلاعات شما را در فضای مجازی پخش کند! یا اینکه ویروس سوزاندن گوشی باشد و گوشی شما بسوزد و یا ریست بشود ، هکران حتی ممکن است اکانت و گوشی شما را هک کنند تا با استفاده از آن جرمی مرتکب بشوند و گردن شما بیفتد.
⭕️ویروس را میشود در هر نوع فایلی از جمله عکس ، شات ، فیلم ، نرم افزار ، صدا ، فایل و .. جایگذاری کرد.
پس باید در این فضای خطرناک هوشیار باشید.
⭕️همچنین از تلگرام هایی که احتیاجی به فیلترشکن ندارند استفاده نکنید زیرا تلگرام های دستکاری شده هستند و اطلاعات شما را سرقت می کنند.
📸 یک زوج که خیلی به لایو اینستاگرام علاقه داشتن، دائم درحال لایو گرفتن بودن...
دزد محترم هم که در حال رصد لایوهای این زوج خوشحال بوده یه شب که میرن بیرون از شهر، میره خونشون رو کامل جارو میکنه!
🔹جالب اینجاست روی آینه اتاقشونم ازشون بابت لایو اینستاشون تشکر کرده😐
🔹حریم خصوصیتان را در اینستا به اشتراک نزارید فضای مجازی جای اعتماد نیست
✍️سواد انتقادی چیست و چرا باید از کودکی فرزندانمان به سواد انتقادی مجهز شوند؟
🔸فرزندان ما در جهانی زندگی می کنند که مملو از القائات رسانه ای، توهمات فریبنده تبلیغات و ایدئولوژی هاست. آنقدر این فضا بر فرزندان ما فشار وارد می کند که قدرت انتخاب را از آنها و حتی بزرگسالان می رباید.
✅ اما بهترین چاره برای حفظ استقلال شخصیت و از کف نرفتن قدرت انتخاب در بچه ها چیست؟
🔸 فرزندانی که از کودکی در محیط خانه و مدرسه، "منتقدانه" رشد می کنند، اجازه نمی دهند قدرت انتخاب و استقلال عمل آن ها ربوده شود.
با تفکر انتقادی شهروندانی تربیت می شوند که با احساس زندگی می کنند، اما با عقل تصمیم می گیرند. در واقع اینها کسانی هستند که سطح انتظارشان از محیط و جامعه بالاتر از دیگران است و به راحتی سر تعظیم در برابر هیچ قدرتی اعم از امپراتوری تبلیغات، ایدئولوژی های فریبنده و حکومت های خودکامه فرو نمی آورند.
🔹 اگر به تفکر انتقادی به عنوان یک مهارت نگاه کنیم، کسی که انتقادی می اندیشد باید دارای مهارت هایی همچون جسارت در طرح پرسش، اهل خوب شنیدن، کسب اطلاعات، پرهیز از برخورد تند با دیدگاه های مخالف، ادعای کمتر و دلیل بیشتر، صبر و حوصله و آمادگی روحی و روانی بالا برای پذیرش ایده های جدید باشد.
🔸اگر به تفکر انتقادی به عنوان یک سواد بنگریم، مواجهه ما با مسائل پیرامونی، منطقی تر خواهد شد.
🔹 سواد انتقادی برای دانش آموزان امروز که چسبندگی بسیار بالایی به رایانه و اینترنت و دنیای دیجیتال دارند، یک ضرورت است.
#اینترنت_اشیاء و پزشکی
🌐 اینترنت اشیاء، عنصر مهم و ضروری در سیستمهای بهداشت و درمان در #شهرهای_هوشمند
🔺 تکنولوژی IOMT میتواند دسترسی به پزشکان مجرب را از راه دور برای بیماران امکانپذیر سازد. این فناوری میتواند موجب کاهش هزینههای بیماران و بودجه سازمانهای درمانگر در شهرهای هوشمند گردد.
️🔻 #سلامت_الکترونیک در شهر هوشمند سعی دارد با استفاده از فناوریهای پیشرفته، امکاناتی نظیر مراقبت های بهداشتی از راه دور، کنترل دارو، دستیاران دیجیتالی، ردیابی بیماران، یخچالهای دارویی، نسخه الکترونیک و ... را برای بیماران فراهم آورد.
✍️چند نکته در خصوص انتشار اطلاعات مهم در فضای مجازی تا با رعایت آن ها با آسودگی خاطر در این فضا فعالیت داشته باشیم:
1- هنگام کار با کامپیوتر چه در مدرسه یا خانه بویژه در مکان های عمومی مانند کافی نت ها، زمانی که اطلاعات شخصی و مهمی روی صفحه مانیتورتان هست کامپیوتر را ترک نکنید.
2. اطلاعات مهم شخصی خود را به اشتراک نگذارید.
3- در انتخاب کافی¬نت¬ها دقت کافی داشته باشید.
4- گوشی موبایل محل مناسبی برای نگهداری اطلاعات مهم و خصوصی نیست.
5-ازپرکردن فرمهای مالی که ازشما اطلاعات شخصی می¬خواهند بپرهیزید.
✅با ما همراه باشید!
🔻همراه با کودکان فیلم ببینید و تلویزیون تماشا کنید!
چون:
🌀یادگیری کودکان در تعامل با انسان ها اتفاق می افتد. پژوهش ها نشان می دهد وقتی کودک درحال تماشای یک برنامه آموزشی است و والدین او را همراهی می کنند و گاهی مسئله را برای او تسهیل می کنند، یادگیری او چندین برابر می شود.
🌀کودک تماشای فعالانه را می آموزد. تماشای فعالانه یعنی اینکه هر پیامی به او می رسد را پردازش می کند، درباره آن فکر می کند و با خودش گفتگوی ذهنی خواهد داشت.
🌀وقتی همراه کودک فیلم تماشا می کنید او کم کم می آموزد که می تواند از فیلم ها چیزهای زیادی بیاموزد، برخی پیام ها را رد کند و اینکه در دریافت پیام، فعالانه مشارکت کند. پس حین تماشای فیلم از او سوال بپرسید، تجربیات تان را بگویید و درباره درست بودن یا نبودن پیام با او وارد گفتگو شوید.
🌀نیاز نیست حتما همان زمان فیلم دیدن، گفتگوی تان به نتیجه برسد. گفتگوهایی که پایان آن باز است ذهن کودک را مشغول می کند و کودک را وادار به تفکر می کند. نقش همه چیز دان را برای او بازی نکنید. خیلی وقت ها از او بخواهید خودش پاسخ را پیدا کند و با شما در میان بگذارد.
#میانجیگری_فعال
#تفکر_انتقادی
یکی از روش های #کلاهبرداری در #اینستاگرام "تامین امنیت پیج" بوده است.
به تازگی اینستاگرام اعلام کرده است که در حال تست ویژگی است که به وسیله آن تمامی کاربران می توانند به راحتی پیجی که هک شده است را برگردانید.
با این قابلیت اینستاگرام کدی را به شماره تلفن و #ایمیل شما ارسال می کند که با آن می توانید پیج تان را پس بگیرید.
البته لازم به ذکر است که این کد به ایمیل و شماره ای ارسال می شود که موقع ثبت نام وارد شده است. پس حتی اگر ایمیل و شماره عوض شده باشد نیز می توان به راحتی پیج را پس گرفت.
@amozeshcyberi
#سواد_رسانه کمک می کند تا:
۱. چگونگی ایجاد #پیامهای رسانهای را درک کنیم.
۲. آنچه که رسانهها میخواهند به #باور آن برسیم را تشخیص دهیم.
۳. #تعصبات، #اطلاعات_غلط و #دروغهای_رسانهای را تشخیص دهیم.
۴. قسمتی از #داستان که #کتمان میشود را کشف کنیم.
۵. پیامهای رسانهای را براساس تجربیات خود، باورها و ارزشهایمان #ارزیابی کنیم.
۶. پیامهای رسانهای خود را #طراحی، #ایجاد و #توزیع کنیم.
@amozeshcyberi