🌻🌺🌻🌺🌻🌺🌻
🌻🌺🌻🌺🌻🌺
🌻🌺🌻🌺
🌻🌺
🔵 توفیق عمل به قرآن کریم
یکی از فواید بسیار مشهود حفظ قرآن کریم، توفیق عمل به آیات الهی است.
یکی ازآثار وبرکات انس با قرآن، اثر تربیتی وسازنده انس بااین کتاب شریف است. مولای متقیان وامیر مؤمنان دروصف قرآن کریم می فرمایند : «... بدانید که قرآن مشاوری است که خیانت نمی ورزد وراهنمایی است که گمراه نمی کند وگوینده ای است که دروغ نمی گوید. هیچ کس بااین قرآن ننشست مگر اینکه با افزایش ویاکاهشی ازنزد آن برخاست.
افزایش در هدایت یاکاهش درکوری وگمراهی.»
🌹 آری حافظ قرآن باانس مستمر باگزاره های انسان ساز قرآن، تأمل وتدبر درایات، زمینه ی مناسب تری برای عمل به دستورات قرآن کریم دارد. درهر حادثه وهر واقعه ای، ناخودآگاه قرآن به عنوان مشاوری راستین که همواره، همراه حافظ وصاحب خویش است، نقش هدایت بخش خودرا ایفا نموده وایه ای نورانی را به عنوان دستورالعمل در ذهن حافظ تداعی ویاداوری می نماید.
مطابق فرمایش مولا صرف نشست وبر خاست باقرآن، زمینه ساز هدایت وعمل به آیات ورفع نقصان ها وافزایش درهدایت وصلاح است.
🔸اکنون شما هم به کانال آموزش تجوید و حفظ قرآن بپيونديد:
👉 @amozeshtajvidhefzquran 👈
🍃🌼🍃🌼🍃🌼
✅ در صورتی که نتوانید برای بازگویی ومرور آیات حفظ شده وتصحیح اشتباهات آن، هم مباحثی پیداکنید، سعی کنید که محفوظات قرآنی خود رانزد شخص شخص دیگری مانند پدر، مادر، برادر، خواهر، معلم ویا دوستان که
باروخوانی قرآن آشنا باشد، از حفظ بخوانید وبازگو کنید تااشتباهتان رفع شود.
🔸اکنون شما هم به کانال آموزش تجوید و حفظ قرآن بپيونديد:
👉 @amozeshtajvidhefzquran 👈
💙 حافظ عزیز 💙
باید در کار حفظ فعال باشید
به سرعت حرکت کنید. احساس نیاز و ضرورت انجام یک کار در شما حسی است که باید تقویت کنید. این حس، شما را از هر کس دیگری متمایز میکند. تعصب داشته باشید و آن را تقویت کنید. هر گاه ایده خوبی به ذهن تان رسید، آن را عملی کنید. هر چه سریع تر حرکت کنید، سریع تر به هدف میرسید. هر چه بهتر به هدف برسید، بیشتر خود را دوست خواهید داشت و هر چه بیشتر خود را دوست بدارید، عزت نفس شما بالاتر می رود و هر چه عزت نفس شما بیشتر باشد، نظم فردی شما بیشتر میشود و هر چه بیشتر در کارتان پیگیری و مداومت داشته باشید، در نهایت غیر قابل توقف می شوید و به مسیر خود به سوی موفقیت نزدیکتر میشوید.
🔸اکنون شما هم به کانال آموزش تجوید و حفظ قرآن بپيونديد:
👉 @amozeshtajvidhefzquran 👈
تقدیم به حفاظی که حفظ جدید منظمی دارند
ده درس را هر روز کتاب بسته میخوانند
گوش کردن ترتیل در برنامه روزانه حتما دارند
روزانه مرور یک دهم محفوظات را در برنامه دارند
معجزه حفظ یعنی مباحثه را روزانه با دوستان اجرا میکنند
تا ان شاالله حافظی توانمند و مسلط باشند
🔸اکنون شما هم به کانال آموزش تجوید و حفظ قرآن بپيونديد:
👉 @amozeshtajvidhefzquran 👈
#ترجمه_کلمه_به_کلمه
#سوره_بقره
#درس_چهاردهم #صفحه_شانزدهم
🔷کانال آموزش حفظ وتجویدقرآن👇
@amozeshtajvidhefzquran
هدایت شده از آموزش تخصصی تجوید و حفظ و قرائت قرآن کریم
مقام معظم رهبری
برادران! شماها چرا قرآن را حفظ نمىكنید؟ شماها جوانید. والله مكرر اتفاق افتاده كه با خودم فكر كردهام و گفتهام كه اگر ممكن باشد، هرچه دارم، بدهم و حفظ قرآن را بگیرم. دارالقرآن غدیر مسجد النبی (ص) با همکاری مدرسه علمیه نبی اعظم(ص) تهران شهرک قدس(غرب) برگزار می نماید.
☀️طرح حفظ 3 ساله قرآن کریم ☀️
ویژه برادران طلبه(با اولویت طلاب پایه اول دوم و سوم مقطع سیکل)
حفظ روزانه 5 خط از قرآن کریم
شرایط: قبولی در آزمون روانخوانی و تجوید
قبولی در دوره آزمایشی(حفظ نیم جزء)
زمان ثبت نام از تاریخ 11 مرداد ماه لغایت 31 مرداد ماه
مزایا:امکان ادامه تحصیل در حوزه همزمان با حفظ قرآن
خوابگاه شبانه روزی رایگان ثبت نام:تلفن:02188366134
@heidarkhah https://eitaa.com/joinchat/3424845827C17f2232607
#قصه_های_قرآنی
#حضرت_موسی(ع)
مختصری در مورد زندگی حضرت موسی(ع)
نام مبارك حضرت موسى عليه السلام 136 بار در 34 سوره قرآن آمده است، از اين رو می توان گفت: قرآن عنايت و توجه ويژهاى به زندگى حضرت موسى عليه السلام داشته است.
او از پيامبران اولوالعزم، داراى شريعت و كتاب مستقل (به نام تورات) و دعوت جهانى بود. او از نسل حضرت ابراهيم عليه السلام است و با شش واسطه به آن حضرت می رسد، به اين ترتيب؛ موسى بن عمران بن يصهر بن قاهث بن ليوى (لاوى) بن يعقوب بن اسحاق بن ابراهيم(440) و 500 سال بعد از ابراهيم خليل عليه السلام ظهور كرد و 240 سال عمر نمود.(441)
مادر موسى عليه السلام يوكابد نام داشت، موسى عليه السلام و مادرش هر دو از نژاد بنى اسرائيل بودند، و جدشان اسرائيل، يعنى حضرت يعقوب عليه السلام بود، نظر به اين كه حضرت يعقوب هفده سال آخر عمر در مصر می زيست، فرزندان و نوادگان او به نام خاندان بزرگ بنى اسرائيل، از مصر برخاستند و در دنيا منتشر شدند.
شاهان بنى اسرائيل در مصر را با لقب فراعنه (جمع فرعون) می خواندند، بزرگترين و ديكاتورترين فرعون هاى مصر، سه نفر بودند به نامهاى 1 - اپوفس؛ فرعون معاصر حضرت يوسف عليه السلام 2 - رامسيس دوم؛ كه حضرت موسى عليه السلام در عصر سلطنت او متولد شد 3 - منفتاح پسر رامسيس دوم؛ كه موسى و هارون عليه السلام از طرف خدا مأمور شدند تا نزد او روند و او را به سوى خداى يكتا دعوت كنند. اين فرعون همان است كه با لشكرش در درياى نيل غرق شده و به هلاكت رسيدند.
داستان زندگى پرفراز و نشيب موسى عليه السلام را می توان در پنج دوره زير خلاصه كرد:
1 - عصر ولادت و كودكى و پرورش او در دامان فرعون.
2 - دوران هجرت او از مصر به مَدين و زندگى او در محضر حضرت شعيب پيامبر عليه السلام در آن سرزمين (بيش از ده سال)
3 - دوران پيامبرى و بازگشت او به مصر و مبارزه او با فرعون و فرعونيان.
4 - دوران غرق و هلاكت فرعون و فرعونيان و نجات بنى اسرائيل و حوادث ورود موسى عليه السلام همراه بنى اسرائيل به بيت المقدس.
5 - عصر درگيری هاى موسى عليه السلام با بنى اسرائيل.
نكته قابل توجه اين كه از آيات متعدد از جمله آيه 39 عنكبوت و 24 مؤمن فهميده می شود كه حضرت موسى عليه السلام از سوى خدا، از آغاز براى مبارزه با سه شخص فرستاده شد كه عبارتند از: فرعون (سمبل طغيان و سركشى و حاكميت نظام) و هامان (سمبل و مظهر شيطنت و طرحهاى شيطانى) و قارون (مظهر سرمايه دارى و استثمارى، و ثروت اندوزى ناسالم).
اين سه تن آشكارا با موسى عليه السلام مخالفت و دشمنى نموده و آن حضرت را به عنوان ساحر و دروغگو متهم نمودند، و هر سه نفر مذكور گرفتار غضب الهى شده و به هلاكت رسيدند.
🔸اکنون شما هم به کانال آموزش تجوید و حفظ قرآن بپيونديد:
👉 @amozeshtajvidhefzquran 👈