تیپ شناسی دانش آموزان برای داشتن ارتباط موثر معلم
(قسمت اول)
انواع دانش آموزان و نحوه برقراری ارتباط موثر با آنها
یک معلم در کلاس درس با دانشآموزان بسیار متفاوتی روبرو میشود که سرعت عمل و نحوهی رفتار هر کدام از آنها با دیگری متفاوت است. شناخت انواع دانشآموزان و جلب توجه همهی آنها، میتواند به یک مسئلهی چالشبرانگیز تبدیل شود.
12 گروه از انواع دانشآموزان را بشناسیم ، تا راهکارهایی برای برقراری ارتباط موثر با این دانشآموزان را بدانیم.
انواع مختلفی از دانشآموزان در محیط کلاس درس وجود دارند. شناخت انواع یادگیرندگان میتواند هم برای معلمها و هم دانشآموزان مفید باشد تا بدانند باید چه انتظاراتی از یکدیگر داشته باشند.
(1) دانشآموز سوگلی معلم
معمولاً میتوانید دانشآموزان «سوگلی معلم» را در نیمکتهای جلوی کلاس ببینید. آنها میخواهند در مرکز توجه مربیان قرار بگیرند و تمایل دارند شناخته شوند. آنها با صدای بلند به شوخیهای معلم میخندند و سؤالات زیادی میپرسند.
🔹 برای برقراری ارتباط موثر با این نوع از دانشآموزان و حفظ تعادل در فضای کلاس، سعی کنید نسبت به آنها واکنش زیادی از خود نشان ندهید. بهتر است به صورت شخصی و خارج از زمان عمومی کلاس، با آنها گفتوگوهای کوتاهی داشته باشید. میتوانید در این گفتوگوها از دستاوردهای آنها تقدیر کنید و از آنها بپرسید آیا به حمایت نیاز دارند یا خیر. شناخت بهتر این نوع از دانشآموزان اهمیت دارند. آنها تمایل دارند در تکالیف خود جلوتر و از نظر تحصیلی سختکوش باشند.
(2) دانشآموز فوقالعاده فعال
دانشآموزان فوقالعاده فعال، موفقتر هستند. چنین دانشآموزانی معمولاً شخصیتی رقابتی دارند و موفقیت بالایی کسب میکنند. ویژگیهایی که با این تیپ شخصیتی همخوانی دارند عبارتند از: داشتن خودکنترلی، سطح انگیزه بالا و توانایی انجام چند کار. آنها ممکن است به بسیاری از باشگاههای اجتماعی بپیوندند و در چندین فعالیت فوقبرنامه شرکت کنند.
🔹 برای آموزش موثر یک دانشآموز فوقالعاده فعال، خوب است که بفهمید چه چیزی واقعاً آنها را خوشحال میکند تا به آنها کمک کنید به جای پرداختن سطحی به همهی امور، بر روی چند چیز مشخص متمرکز شوند.
(3) دانشآموز سختکوش
برای برخی از دانش آموزان، نمرات خوب به راحتی بدست میآید. برای دیگر دانشآموزان، کسب موفقیت تلاش زیادی میخواهد. شما میتوانید با توجه به زمان، تلاش و مراقبتی که برای کار خود صرف میکنند متوجه چنین دانشآموزانی شوید. آنها ممکن است بعد از اتمام درس به زمان بیشتری نیاز داشته باشند تا با کمک معلم اشکالاتشان را رفع کنند. اگر آنها پس از تلاش زیاد نمرهای کمتر از حد مطلوب کسب کنند، ممکن است انگیزهی خود را از دست بدهند.
🔹 معلم اغلب مجبورند مراقب دانشآموزان سختکوش باشند و از سختگوشی آنها قدردانی کنند تا انگیزهی خود را برای ادامه دادن راه از دست ندهند.
حفظ انگیزه دانش آموزان سختکوش مهم است
(4) دانشآموز اندیشمند و متفاوت
برخی از دانشآموزان با قالب معمول سازگار نیستند و ممکن است نسبت به محیط خود احساس بیگانگی کنند. این اغلب زمانی اتفاق میافتد که یک دانشآموز از نظر فکری نسبت به همسالان خود متفاوت باشد. به این معنی که از نظر عقلی بالاتر از حد متوسط است، اما در نتیجهی چنین مشخصهای ممکن است منزوی بماند.
🔹 معلمان میتوانند زمانی را صرف صحبت با این نوع دانشآموزان کنند و آنها را تشویق کنند تا در فعالیتهای گروهی با همسالانی که علایق فکری مشابهی دارند، مشارکت کنند. به این ترتیب، این دانشآموزان میتوانند بر اساس درک مشترک یا اشتیاق به یک موضوع، «خودی» شوند.
(5) دانشآموز مزه پران و محبوب
به احتمال زیاد قبلاً با یک مزه پران کلاس روبرو شدهاید – هدف آنها سرگرمی است. آنها جوک میگویند یا هر نوع موقعیتی را مناسب شوخی میدانند. در واقع مشخص شده است که آن ها بسیار اهل فکر هستند و شاید حتی باهوشترین دانشآموز کلاس باشند. با توجه به اینکه بین شوخ طبعی و هوش ارتباطی وجود دارد، این منطقی است.
🔹 برای درک بهتر چنین دانشآموزانی باید بدانید ممکن است آنها به این دلیل توجه دیگران را به خود جلب کنند تا از موقعیت دشواری عبور کنند، یا میخواهند ارتباط برقرار کنند، یا رهبرانی طبیعی هستند که به دنبال تأثیرگذاری و ارتباط با اطرافیان خود هستند.
@amozeshtarhdars
#ارتباط_موثر
تیپ شناسی دانش آموزان برای داشتن ارتباط موثر معلم
(قسمت دوم)
(6) دانشآموز بیخیال و بیخبر
یک دانشآموز بیخیال و بیخبر در هر موقعیت آموزشی احساس سردرگمی میکند. آموزگاران و سایر همسالان ممکن است در برقراری ارتباط با چنین دانشآموزی مشکل داشته باشند، زیرا آنها در دنبال کردن مسائل کلاسی دچار مشکل هستند. چنین دانشآموزانی معمولاً سوالاتی میپرسند که تازه به آن پاسخ داده شده است.
🔹 شاید این نوع دانشآموز درگیر افکار خود است. یا خارج از کلاس درس دچار مشکلاتی است که به او اجازهی تمرکز نمیدهند. در صورت امکان بعد از کلاس با این نوع از دانشآموزان گفتوگویی داشته باشید و امکان کمک برای حل برخی از مشکلات آنها را بررسی کنید.
(7) دانشآموز درسخوان و کم معاشرت
چنین دانشآموزانی درس خواندن را به ارتباط با آدمها ترجیح میدهند. آنها به یادگیری چیزهای جدید افتخار میکنند و گاهی به آن پناه میبرند.
🔹 متأسفانه، اغلب اتفاق میافتد که این نوع دانشآموزان به خاطر اولویت دادن همیشگی به درس، مورد آزار و اذیت قرار بگیرند. مواظب آنها باشید و به هر قیمتی از آنها محافظت کنید!
(8) دانشآموز قلدر
دانشآموزان قلدر از عذاب دادن قربانیان خود لذت میبرند. اما به خاطر داشته باشید که اغلب آنها خود قربانیان آزار و اذیت یا احساس حقارت در زندگی خودشان هستند. بنابراین از قلدری بهعنوان یک مکانیزم مقابله استفاده میکنند.
🔹 به جای تنبیه قلدرها، باید تلاش کرد تا ریشهی خشم آنها را درک و ذهنیت آنها را اصلاح کرد. یک مشاور خوب در مدرسه اغلب میتواند کمک بزرگی برای ترغیب این دانشآموزان برای تغییر روش خود، بکند.
ریشه خشم دانش آموزان قلدر را پیدا کنی
(9) دانشآموز هنرمند
دانشآموزان هنرمند در دنیای سرشار از خلاقیت سیر میکنند. آنها خود را از طریق کلمات در قالب شعر یا نوشتن، عکاسی، نقاشی، مجسمه سازی، طراحی گرافیک یا هر روش دیگری بیان میکنند.
🔹 چنین دانشآموزانی زمانی شکوفا خواهند شد که مسئولیتهای خلاقانهای در برنامههای مدرسه به آنها محول شود.
(10) دانشآموز تنبل
تلاش دانشآموزان تنبل در حد توان آنها نیست و اغلب سعی میکنند از فعالیت همسالانشان به نفع خود استفاده کنند. در پروژههای گروهی، آنها معمولاً خود را درگیر نمیکنند، اما همچنان از مزایای کار سخت همسالان خود بهرهمند میشوند.
🔹 دانشآموزان تنبل اغلب باید با پاداش انگیزه بگیرند. فقط برخورد کردن با آنها در زمانی که وظیفهی خود را انجام نمیدهند، برای وادار کردن آنها به کار کافی نیست.
(11) دانشآموز رهبر
تشخیص یک رهبر در هر کلاس درس آسان است، زیرا آنها از بالا زدن آستین و غلبه بر چالشها نمیترسند. آنها اغلب دانشآموزان را دور هم جمع میکنند و الگوهای خوبی برای بقیهی کلاس هستند. در پروژههای گروهی، رهبران معمولاً وظایف را محول میکنند و فعالیت بقیهی اعضای گروه را مدیریت میکنند.
(12) دانشآموزی که دیر میآید
برخی از دانشآموزان اغلب دیر به کلاس میآیند. ممکن است چنین دانشآموزانی جزو هر کدام از دستههای بالا باشند، اما چیزی که مشخص است، توانایی بالایی در مدیریت زمان ندارند.
🔹 بهعنوان معلم یا مربی بد نیست به جای برخورد مداوم با آنها به دلیل تأخیرشان، در مورد مهارتهای مدیریت زمان با آنها صحبت کنید.
@amozeshtarhdars
#ارتباط_موثر
آموزش مهارت ارتباط موثر به دانش آموزان
(قسمت اول)
مهارت ارتباط موثر یکی دیگر از مهارت های ضروری زندگی است که هر دانشآموز باید از آن بهرهمند باشد. این توانایی به دانشآموز کمک میکند که منظور خود را به راحتی به دیگران برساند و پیام خود را به درستی انتقال دهد و در برقراری ارتباطات مفید اجتماعی متبحر شود.
مهارت ارتباط موثر به چه معناست؟
مهارت ارتباط موثر به افراد کمک میکند که فرآیند تبادل اطلاعات، احساسات و افکار به صورت کامل انجام شود و دریافت کننده اطلاعات به صورت کامل منظور و مفهوم آن را متوجه شده و درک کند.
فردی که میخواهد مهارت ارتباط موثر ی با دیگران داشته باشد، در مرحله اول باید در مهارت خودآگاهی تبحر پیدا کند؛ زیرا کسی که خود را به خوبی نمیشناسد، توانایی انتقال آنچه در افکار خود میگذرد را ندارد.مرحله بعدی برای داشتن مهارت ارتباط موثر این است که فرد از مهارت همدلی نیز تا حد زیادی برخوردار باشد، چرا که یک انتقالدهنده اطلاعات به احساسات و درک فرد مخاطب خود بسیار اهمیت میدهد.
شخصی که در مهارت ارتباط موثر تبحر دارد دارای ویژگیها رفتاری خاصی است که در این بخش به برخی از آنها اشاره میکنیم:
خود را به خوبی میشناسد و با خود در صلح درونی به سر میبرد.
خود و دیگران را همانگونه که هستند میپذیرد و تصمیم به تغییر و اصلاح آنها ندارد.
اراده و انگیزه زیادی جهت انجام کارها و وظایف خود دارد.
در تصمیمگیری مهارت زیادی دارد و به راحتی تصمیمات خود را عملی میکند.
به راحتی با افراد جدید ارتباط میگیرد و فرد بسیار اجتماعی است.
چگونه مهارت ارتباط موثر را در دانش آموزان تقویت کنیم؟
یکی از مهمترین بخش هر ارتباط موثر رمزگشایی اطلاعات و افکار انتقال یافته است. فردی که از مهارت ارتباط موثر به خوبی بهرهمند است، میداند که برای داشتن یک ارتباط عالی با مخاطب خود باید او را به خوبی بشناسد و از احساسات او با خبر باشد. لازم به ذکر است که مهارت ارتباط موثر تنها معطوف به فرد ارسالکننده پیام نیست و برای داشتن ارتباط موثر نیاز است که فرد گیرنده نیز تا حدی مخاطب خود را بشناسد و از احساسات او باخبر باشد. گوش دادن به صحبتهای رد و بدل شده میتواند در این روند به هر دو طرف ارتباط کمک کند.
از مهمترین روشهای تقویت مهارت ارتباط موثر میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
1. شناخت مخاطب
همانطور که پیشتر اشاره کردیم شناخت مخاطب عامل مهمی در برقراری ارتباط به شمار میرود. اما شاید از خود بپرسید که چه ویژگیهایی از مخاطب بیشترین اطلاعات را در این باره به شما خواهد داد؟ سن، جنسیت، سبک زندگی، مذهب، سطح تحصیلات و سطح فرهنگ از مهمترین مواردی است که میتواند شما را در شناخت نسبی مخاطب خود یاری کند.
2. آشنایی با زبان بدن
زبان بدن به افراد کمک میکند تا افکار و منظور خود را با استفاده از حرکات بدن خود بهتر به فرد مقابل برسانند. حرکت ابروها، حالت چهره، حرکت انگشتان، نحوه راه رفتن، شیوه نگاه کردن، تکان دادن سر و… از مواردی هستن که در برقراری ارتباط بسیار موثر هستند و در صورتی که به صورت آگاهانه و درست از آنها استفاده شود میتوان مهارت ارتباط موثر را تقویت کرد. آموزش زبان بدن به دانشآموز و صحبت درباره پیامی که به صورت ناخودآگاه به مخاطب میرساند میتواند دانشآموزان را در داشتن ارتباط بهتر یاری کند.
3. گوش کردن فعالانه
گوش دادن به صحبتهای مخاطب با تمام تمرکز و توجه، قطع نکردن صحبت مخاطب، داشتن چهرهای مشتاق و بدون کسلی و سوال کردن درباره صحبتهای مخاطب بخش مهمی از گوش دادن فعالانه است. سعی کنید در هنگام برقراری ارتباط به صورت صبورانه به تمام حرفهای مخاطب خود گوش دهید و نظر خود را عاری از هرگونه قضاوت و جبههگیری بیان کنید.
4. بیشتر در جمع صحبت کنید
بزرگان همیشه میگویند که کار نیکو کردن از پر کردن است. پس اگر دوست دارید مهارت ارتباط موثر را در خود یا دانشآموزان تقویت کنید از تاثیر بیشتر صحبت کردن در جمع و افراد جدید غافل نشوید. آشنایی با افراد جدید و برقراری ارتباط بلند یا کوتاهمدت باعث کسب تجربه درشناخت و درک احساسات مخاطب میشود و در نهایت موجب افزایش مهارت ارتباط موثر در دانشآموزان میکند
5.الگوبرداری از افراد موفق
سعی کنیدازافرادی که در برقراری ارتباط موثر عالی عمل میکنند الگو بگیرید. نحوه صحبت کردن، زبان بدن، تن صدا،نحوه کنترل احساسات و درک متقابل از مهمترین چیزهایی است که میتوانید از دیگران جهت افزایش مهارت ارتباط موثر در خود الگو بگیرید
6. ازپرحرفی کردن بپرهیزید
صحبت کردن در زمان نامناسب و پرحرفی کردن از مخربترین عوامل در برقراری ارتباط موثر هستند. همیشه سعی کنید صحبت خود را بر اساس اهمیت مساله و حوصله و زمان فرد مخاطب تنطیم کنید و به مخاطب خود نیز فرصت صحبت کردن و اظهار نظر بدهید.
@amozeshtarhdars
#ارتباط_موثر
آموزش مهارت ارتباط موثر به دانش آموزان
(قسمت دوم)
7. رعایت ادب
صحبت کردن به صورت محترمانه و مودبانه از مهمترین مولفههای داشتن ارتباطی موثر است. هیچ کس از صحبت کردن با فردی که حد و حدود خود را نمیداند و از کلمات نازیبایی جهت رساندن منظور خود استفاده میکند لذت نمیبرد. لذا سعی کنید که در ارتباطات خوددر عین داشتن لحن دوستانه، از کلمات زیبا و محترمانهای استفاده کنید.
8. رفع کردن سوء تفاهم
سوءتفاهم که در اثر عدم مهارت ارتباط موثر اتفاق میافتد، میتواند باعث رنجش و دلخوری در افراد شود. لذا بهتر است منظور خود را در عین خلاصهگویی به صورت روشن به فرد مقابل انتقال دهید و در صورت بروز هرگونه سوء تفاهم به رفع فوری آن اقدام کنید. عذرخواهی کردن، قبول کردن اشتباه خود و صحبت کردن درباره ناراحتی پیش آمده از مهمترین عواملی است که میتواند شما را در این مسیر کمک کند.
@amozeshtarhdars
#ارتباط_موثر
391.9K
رفع اشکال ارتباط موثر (1)
#ارتباط_موثر
@amozeshtarhdars
2.86M
رفع اشکال............. فرم مشخصات فردی اخلاقی و رفتاری دانش آموزان که توسط اولیاء تکمیل میشود.
@amozeshtarhdars
تنها کانال اینجانب☝️☝️☝️
تنها آیدی بنده 👇👇👇
🆔@szeinabb
#ارتباط_موثر
8.72M
پاسخ به شبهات فرقه ی منحرف شیرازی (شیعه انگلیسی)......
@amozeshtarhdars
#شبهات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امیر قریشی از سران فرقه انحرافی شیرازی (شیعه ی انگلیسی) در برنامه تلویزیونیاش، کشتههای رژیم صهیونیستی را شهدای اسرائیل اعلام میکند!
ماهیت فرقه انحرافی شیرازی را باید در این بزنگاه ها شناخت ، از سکوت نسبت به جنایات دارند می رسند به حمایت از آن.
@amozeshtarhdars
#شبهات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴چرا ایران از مسلمانان اویغور چین حمایت نمیکند؟!
♦ اویغورهای چین نیز مانند سازمان مجاهدین خلق(منافقین)، یک گروهک 🔴چرا ایران از مسلمانان اویغور چین حمایت نمیکند؟!
♦ اویغورهای چین نیز مانند سازمان مجاهدین خلق(منافقین)، یک گروهک تروریستی هستند که شعار اسلام می دهند ولی تحت امر آمریکا هستند.
♦️در این ویدئو بخشی از سخنان خانم ربیعه قدیر، رهبر اویغورهای چین را که توسط مریم رجوی به همایش منافقین دعوت شده است، بشنوید.
♦️رهبر اویغور ها رابطه خوبی هم با پان ترک های ضد ایران دارد، هم با صهیونیست ها و هم با تکفیری ها. هستند که شعار اسلام می دهند ولی تحت امر آمریکا هستند.
@amozeshtarhdars
#شبهات
هدایت شده از پاسخ به شبهات فجازی
مشکل اسرائیل با ما چیه؟
مشکل ما با اسراییل چیه؟
چرا میگیم اسراییل باید نابود بشه؟
(زمان مطالعه: ۴ دقیقه☺️)
🔺کشورهای عربستان، عراق، لبنان، سوریه، فلسطین، اردن، ترکیه و... هیچکدوم تا همین ۱۱۰ سال پیش وجود نداشتن. همشون؛ استانها و ایالتهایی از کشور بزرگی به نام امپراطوری عثمانی بودن.
تا اینکه جنگ جهانی اول آغاز شد و نهایتا امپراطوری بزرگ عثمانی در این جنگ شکست خورد و از هم پاشید.
🔺غربیها سر یک میز نشستن، خطکش دستشون گرفتن و روی نقشه، این امپراطوری بزرگ رو به کشورهای کوچیک تقسیم کردن، هر کشوری هم مال یه کدومشون شد.
▫️سوریه و لبنان مال فرانسویها
▫️عراق و فلسطین مال انگلیسیها
🔺از اونجا که بیشترین ثروت دنیا تو همین منطقهی ما یعنی غرب آسیاست، غربیها تصمیم گرفتن جای پای خودشون رو اینجا محکم کنن و یه پایگاه دائمی برای خودشون اینجا بسازن. یه پایگاهی که نگهبان منافع غربیها توی منطقهی ما باشه.
🔺پس با صهیونیستها توافق کردن و هزاران صهیونیست رو از سرتاسر دنیا به فلسطین آوردن.
در فاصلهی بین جنگ جهانی اول تا جنگ جهانی دوم (به مدت بیست سال) صهیونیستها در فلسطین جاگیر شدن و روز به روز بر جمعیتشون اضافه شد. نهایتا بعد از جنگ جهانی دوم بیانیه دادن و به قول خودشون تشکیل کشور اسراییل رو در سرزمین فلسطین اعلام کردن.
🔺تا امروز دهها هزار فلسطینی شهید و میلیونها فلسطینی از خونه و کشور خودشون اخراج شدن.
🔺صهیونیستها در نظر داشتن از رود نیل تا رود فرات رو تصرف کنن و اسراییل بزرگ رو تشکیل بدن. (در این صورت با ایران همسایه میشدن) حتی غیر از فلسطین بخشهایی از سوریه، مصر، اردن و لبنان رو هم اشغال کردن ولی بعد از انقلاب، جمهوری اسلامی جلوی گسترش اسراییل ایستاد و با تجهیز و مسلح کردن فلسطینیها و لبنانیها، صهیونیستهارو عقب نشوند.
🔺حالا مشکل ما با اسراییل چیه؟
از سیصدسال پیش که اروپاییها و غربیها پا به منطقهی ما گذاشتن، حضورشون جز فلاکت و قحطی و کشتار و جنگ و تعرض و غارت و... هیچ نتیجهای نداشته.
میلیونها ایرانی و صدها هزار نفر از مردم کشورهای همسایهی ما فقط به جرم موقعیتِ ارزشمندِ کشورشون و ثروتی که داشتن تا امروز به دست غربیها کشته شدن.
حضور غربیها در منطقهی ما همیشه مساویِ با بحران بوده و این بحران اینجا وقتی تموم میشه که خارجیها از منطقهی ما اخراج بشن.
خارجیها هم وقتی از منطقهی ما اخراج میشن که پایگاهشون اینجا از بین بره؛
رژیم صهیونیستی بزرگترین پایگاه غربیهای جلاد و وحشی در منطقهی ماست.
🔺حالا کاری نداریم که اصلا فلسطین یکی از مقدسترین سرزمینهای اسلامیه و مسجدالاقصی اولین قبلهی مسلمانان هست.
کاری نداریم که شهر قدس مثل مکه و مدینه و نجف و کربلا برای ماها به عنوان مسلمون خیلی اهمیت داره.
👈اگر فقط ایرانی هستیم و ایران برامون مهمه، مسئلهی فلسطین از مهمترین مسائلی هست که کشور ما برای امنیت خودش نیاز داره حل بشه.
اینجا هر حکومت ملی دیگهای به جز جمهوری اسلامی هم سرکار بود، همینقدر بهمسئلهی فلسطین اهمیت میداد. چون موجودیت کشور ما در گرو نابودی رژیم جعلی اسراییل و اخراج غربیها از این منطقه است👌
🔺البته به فضل خدا جمهوری اسلامی امروز تونسته صهیونیستها رو به درون سرزمینهای اشغالی در فلسطین محدود و محاصره کنه و دهها هزار موشکِ نقطهزن، دور تا دور سرزمینهای اشغالی آروم و قرار ندارن تا روز موعود برسه، از خاک سر بکشن و در قلب صهیونیستها فرود بیان. به یاری خدا 💪
✍ عماد دولتآبادی
بهروز باش | زبدهترین اخبار فلسطین، تحلیل و پاسخ به شبهات 👇
🆔 @Shobhe_ShenaSi
هدایت شده از پاسخ به شبهات فجازی
🔴 چرا جمهوری اسلامی ایران از مسلمان اویغوری در سین کیانگ چین حمایت نمیکند؟
🔴 #پاسخ: ( #بخش_اول)
1⃣ جمهوری اسلامی ایران بر اساس اصول راهبردی خود همواره به دنبال دفاع از مظلوم ، جبهه مقاومت در کنار دفاع از صلح و امنیت جهانی میباشد و بر اساس این راهبرد انسانی و اسلامی بدون دخالت در امورداخلی از جنبش های مردمی و اسلامی مظلومان جهان که رویکرد ضدآمریکایی و ضدصهیونیستی داشته باشند حمایت کرده و خواهد کرد.
🔹 توجه به شاخص های فوق برخی تحرکات قومیتی و فرقه ای از دایره ی شمول خارج میکند و آن را #انحرافی میداند: همچون تحرکات جریان النصره و همچنین اویغورهای چین
2⃣ اکنون میبایست با ماهیت اصلی و انگیزه اصلی ایغورها چین بیشتر آشنا شویم. این شناخت و معرفت موجب بیداری وجدان ها آگاه و پاسخی مناسب برای حقیقت طلبان واقعی خواهدبود:
✅ چند ویژگی جنبش اویغورها:
۱ 🔻 تقاضای استقلال و جدایی طلبی:
برای اثبات این موضوع فقط کافیست در خصوص زندگی نامه و انگیزه های خانم ربیعه قدیر از رهبران ایغوری ها و همچنین نقش پرچم اویغورها اندکی تحقیق شود!
۲🔻انگیزه های غیردینی: اعتراضات کاملا ماهیت قومی(پان ترکی) دارد و هیچ انگیزه دینی ندارند. مسلماً جمهوری اسلامی ایران نمی تواند با جنبشی که در آن نگاه قومی، نه مذهبی غالبیت یافته، همکاری کند؟
🔹 #نکته: اویغورها جمعیت ۱۰میلیون نفری هستند که در بطن جامعه مسلمان نشین سین کیانگ با جمعیت ۲۳ میلیون نفری سکونت دارند. در واقع رفتار دولت مرکزی چین با اقلیت مسلمان نشین همراه با تبعیضهای قابل توجهی نیست و آنها با دولت مرکزی مشکل امنیتی ندارند بلکه گروههایی در داخل قوم اویغور تاکتیک کنش ضد امنیتی را در ارتباط با پکن اتخاد کردهاند
۳🔻هواداری رژیم صهیونیستی!: بخش اعظم اویغورها هوادار و طرفدار جدی رژیم صهیونیستی هستند. تایمز اسرائیل تیتر زده: «شبه نظامیان اویغور در سوریه، به صهیونیسم به عنوان الگویی برای سرزمین مادری خود مینگرند»؛ دراین یادداشت به نقل از یکی از قهرمانان اویغور آمده است: «ما می خوانیم که چگونه یهودی ها کشور خود را ساختند؛ برخی جنگیدند، برخی پول فراهم کردند. اما ما چنین پشتوانه محکمی نداریم»
🔹 سوال اینجاست چگونه می توان از جریانی دفاع کرد که در آن نه تنها ضدیت با اسرائیل وجود ندارد بلکه نگاه تلویحا مثبتی هم نسبت به اشغالگران وجود دارد؟
۴🔻 خشونت وصف نشدنی: برخلاف مبانی اسلامی، ایغورها بر اساس داستان های و افسانه های خودساخته بسیار خشن می باشند. به عنوان مثال در سال ۲۰۱۴ افراط گرایان اویغور در حملهای با چاقو در یک ایستگاه قطار در چین ۳۳ نفر از مردم را کشتند. سال ۲۰۱۵ سفارت چین در قرقیزستان را بمب گذاری کردند. در ۲۰۱۴ در حمله به یک معبد تایلند که در آن توریست های چینی زیادی می آمدند، ۲۵ نفر را کشتند»
🔹 مسلماً این طیف اقدامات که مردم بیگناه را قربانی می کند، نمی تواند مورد تائید ج. ا. ایران قرار بگیرد.
۵🔻 به شدت مورد حمایت رسانه ای آمریکا هستند و بیشترین منابع خبری در خصوص مظلومیت اویغوری های چینی به روایت تحریف شده و مشکوک رسانه ای آمریکا و غرب است.
🔹 جالب است بدانید رهبر در تبعید ايغورها در نشست سالانه منافقين در پاريس در کنار جان بولتون علیه ايران سخنرانی کرد!!
۶🔻 گرایش به وهابیت: گرایش های افراطی اویغوری ها خود خطری است برای انحراف و تحریف اسلام ناب.
جمعیت قابل توجهی از این اویغورها مانندچچنی ها بعد از آموزش در ترکیه برای جنگ سوریه علیه جبهه مقاومت فعال و در سوریه حضور داشته اند. طبق گزارش تایمز اسرائیل برآورد فعلان ضد چینی اویغور این است که حداقل ۵۰۰۰ تن از پیکارجویان وهابی در سوریه، از این قوم هستند. مسئله اینجاست که چطور جمهوری اسلامی ایران می تواند با متحدان القاعده، داعش و النصره که هنوز از راه خود باز نگشته اند، همکاری کند؟ /محمدصادق سلطانزاده
#ادامه_دارد
ــــــــــــــــ
🚩 در پرتگاه مجازی، مجهز باش...
👈پاسخبهشبهاتفــجازی👇
🆔 @shobhe_shenasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آفتی که باید این روزها خیلی مراقبش باشیم!
آیتالله مصباح یزدی
@amozeshtarhdars
#شبهات
1_6927333965.pdf
215.4K
متن اعتراض
لطفا هر قسمتی که مد نظرتون هست.... استفاده کنید....
این متنی که اعضا فرستادن... بنده هیچ دخل و تصرفی ندارم....
ان شاء الله نتیجه بگیرید...
12.2M
مدیریت کلاسی جلسه اول دبیری....
سرعت صوت رو بالا ببرید.
💥آشنایی با یخ شکن های ارتباط با نوجوانان در جلسه اول💥
............
کانال باکلاس ها
https://eitaa.com/baclassha
کانال معلمان جوان (دکتر بذرافکن)
https://eitaa.com/moalemanejavan
.....................
کانال مدرس خلاق👇
https://eitaa.com/modareskhalagh
............
کانال صدای تدریس(پاک نژاد) 👇
https://eitaa.com/sedaye_tadris
..................
حتما کانال در انتظار رویش عضو بشید.... خیلی سبک مدیریت کلاسی شون شبیه سبک خود من..... از یخ شکن های بسیار جذابی برای ارتباط با نوجوانان امروزی استفاده میکنن... همه دبیری ها لطفا عضو بشید.... بخصوص دبیری های دین و زندگی..... 👇👇
@dar_entezare_ruyesh
🔸🔸🔸
ان شاء الله موفق ترین باشید
@amozeshtarhdars
#معرفی_کانال
#ارتباط_موثر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️تا حالا چیزی در مورد جیل الحاجز شنیدهاید؟؟!!
#شبهات
هدایت شده از سبک زندگی
❌ طرف میگفت فلسطین (اورشلیم) اول اولش برای بنیاسرائیل بوده که بعدها توسط مسلمانان غصب شده و الان اسرائیلیها اومدن سرزمین مادری خودشونو میخوان پس بگیرن‼️😏
✍ در جواب اینجور افراد نادان میخوام مختصری توضیح تاریخی بدم که معلوم بشه اون سرزمین اساسا برای کیه:👌
🇵🇸 2500 سال قبل از میلاد مسیح چند قبیله عرب از جزیرهالعرب کوچ کردند به سواحل جنوبی مدیترانه؛
🔻بعضیاشون تو فلسطین ساکن شدند و مشغول کشاورزی. به اینا گفتند «کنعانیان».
🔻بعضیاشون هم در لبنان ساکن شدند و از راه دریانوردی گذران زندگی میکردند و به اینا گفتند «فینیقیان».
🔻یه طایفه مهم از کنعانیان هم به نام «یبوسیون» در بیتالمقدس ساکن شدند و بخاطر همین به بیتالمقدس از قدیم میگفتند «یبوس».
🔻 صدها سال بعد، حضرت ابراهیم از عراق به سرزمین کنعان مهاجرت کرد و با تولد اسحاق و یعقوب و فرزندان یعقوب، بنیاسرائیل شکل گرفت.
✅بنابراین قبل از شکلگیری بنیاسرائیل و یهود، کنعانیان و یبوسیان در اون منطقه زندگی میکردن و حضرت ابراهیم وفرزندانش از جای دیگه به اون سرزمین هجرت کرده بودند.
🔻سالها بعد که حضرت عیسی مبعوث شد، همین بنیاسرائیل دو دسته شدند:یهودی و مسیحی؛یعنی همهی بنیاسرائیل یهودی باقی نموندن.
بعد از تجزیه امپراطوری روم، فلسطین یکی از ایالات مسیحینشین روم شرقی، بیزانس شد.
✅ بعد از ظهور اسلام، در دوران خلیفه دوم، سپاه مسلمین وارد بیتالمقدس شد. مسلمونا با مردم فلسطین پیمان صلح امضا کردن و در پذیرش دین هم آزاد گذاشته شدن، اما چون حقانیت اسلام رو دیدند خودشون اومدند و مسلمون شدند و اکثریت بیتالمقدس شدند مسلمانان،
❌ یعنی مردم خود اونجا مسلمون شدند نه اینکه مسلمونا از سرزمینهای دیگه بیان اونجا. به مدت 500 سال تا 1099م اکثر مردم فلسطین مسلمانان، بعد مسیحیان و در آخر یهودیان بودند
🔻تا اینکه جنگهای صلیبی رخ داد و اروپائیان فلسطین رو تصرف کردند.
نتیجه چی شد؟
❌خیلی از مسلمونا رو کشتند؛بنا به نقل مورخان اروپایی و مسیحی دز بیتالمقدس «حمام خون»راه انداختن و حدود60 هزار نفر رو از دم تیغ گذروندن...
❌ فلسطین 88سال در اختیار صلیبیها بود تا اینکه صلاحالدین ایوبی اونا رو شکست داد و یه بار دیگه فلسطین و بیتالمقدس افتاد دست مسلمونا.👌
✍به اعتراف مورخان غربی صلاحالدین بعد از پیروزی با مسیحیان و یهودیان به خوبی رفتار کرد و در انتخاب دین آزاد بودن و از هرگونه قتل و غارتی در مورد اونا جلوگیری کرد.
بنابراین مردم فلسطین(از هر نژادی) خیلیاشون با آزادی و اختیار مسلمون شدند، عدهای هم مسیحی و عده کمتری هم یهودی شدند.
🔻این تناسب جمعیت تا اواخر قرن 19ادامه داشت.
📌در 1880 از جمعیت 500هزار نفری فلسطین فقط 24هزار نفر یهودی بودند(کمتر از5%).
در سال 1896 یه روزنامه نگار یهودی اتریشی به نام «تئودور هرتسل» کتابی نوشت و جنبش صهیونیستی راه انداخت که یهودیان دنبال تشکیل دولت یهود تو یه سرزمین برآمدند📛
❌جاهایی مثل هند و آرژانتین و قبرس و فلسطین و ... انتخاب شد که در نهایت با نقشه استعمار برای ضربه زدن به قلب جهان اسلام،"فلسطین"انتخاب نهایی شد.
🔻حالا باید یهودیان رو کوچ میدادن به این سرزمین.
سال1914یهودیان شدند حدود11%، با اشغال فلسطین توسط انگلیس در1918و سیاستهای یهودی گرایی سیل مهاجرت افزایش پیدا کرد تا جایی که سال 1938 جمعیت یهودیان این سرزمین شد 30%.❌
🔻همینجوری ادامه پیدا کرد تا اینکه در سال 1947 حدود 33% یهودی و 58% مسلمون داشت.
❌ سال 1948 یهودیان به مسلمونا یورش بردند و اموال و املاک و زمینهاشونو تصاحب کردند و صدها هزار نفر رو آواره کردند
🔷و همین سال که انگلیس زمینه رو برای دولت یهودی در اینجا آماده کرده بود از این سرزمین خارج شد و یهودیان مهاجر غاصبانه بر فلسطین مسلط شدند و خیلی از فلسطینیا رو آواره کردند.
📛 از این تاریخ به بعد جنگ و درگیری و ظلم بر مسلمانان فلسطینی شروع شد....📛
✅حالا شما بگید فلسطینیها غاصب هستن یا اونایی که از اروپا و آمریکا و روسیه و آفریقا و جاهای دیگه به اونجا رفتند و اموال و سرزمینهای مردم رو غصب کردن؟
🔥آدم میسوزه که باید این مسائل رو برای بعضی از ایرانیا تشریح کنه...
✍️ حسین اصغری
#نشر_حداکثری
@sabkezendegi_ivle
تشکر از سرکار خانم مرادی..... آموزگار عزیزی که این تصویر رو ارسال کردند🙏🌹
@amozeshtarhdars