16.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
◾️این نوحه تاریخی مرحوم حاج اکبر کاظمی در محضر حضرت امام قدس الله سره را از دست ندهید.
┈┈•✾🌸✾•┈┈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ثواب عظیم صدقه برای اموات
🎙#آیت_الله_مجتهدی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مثل روز تولد پاک شو!!!
🎙#استاد_عالی
🔵 شفاعت حضرت زهرا سلام الله علیها
✍ شفاعت دو نفر از معصومین (علیهم السلام) عجیب است. یکی شفاعت ابا عبدالله الحسين علیه السلام که روایاتش در «کامل الزيارات» آمده است و فوق العاده است. و دیگری شفاعت مادر بزرگوارشان حضرت زهرا (سلام الله علیها) که مرحوم مجلسی در جلد هشتم «بحارالانوار» برخی از آنها را آورده است.
در آنجا آمده است: آنقدر از محبان و دوستان و شیعیانش شفاعت می کند که جز مشتی کافر و منافق کسی برای جهنم باقی نمی ماند و باقی را مانند پرنده ای که از زمین دانه جمع می کند، همه را جمع می کند و به بهشت می برد. آن وقت همه آرزو می کنند.
ای کاش فاطمی بودند
این نصرتی است که خداوند به حضرت زهرا (سلام الله علیها) میدهد.
هدایت شده از غلامرضا
حضرت زهرا سلام الله علیها:
إنْ کُنْتَ تَعْمَلُ بِما اءمَرْناکَ وَ تَنْتَهی عَمّا زَجَرْناکَ عَنْهُ، قَانْتَ مِنْ شیعَتِنا، وَ إلاّ فَلا. (تفسیر الامام العسکری(ع):ص320، ح191)
اگر آنچه را که ما اهل بیت دستور داده ایم عمل کنی و از آنچه نهی کرده ایم خودداری نمائی، تو از شیعیان ما هستی وگرنه، خیر
هدایت شده از وحید
نکاتی لازم به ذکر در مورد ذکر
«اللّهمّ صلّ علی فاطمة و أبیها و بعلها و بنیها و السّرّ المستودع فیها بعدد ما أحاط به علمک»
نکته 1:
قالب صلوات ذکر شده، با همین عبارات در منابع روایی معتبر نیامده، البته الفاظ صلوات با قدری تفاوت مثل حذف “السرّ المستودع فیها” در بعضی از روایات به شکل دیگری آمده و آنچه امروز در زبان مؤمنین وجود دارد، مفهوم خوبی داشته و گفتن آن از باب مصداق صلوات بر حضرت زهرا است
نکته2:
اصل صلوات و درود بر آن بزرگواران دارای آثار نیک است؛ از اینرو، صلوات به الفاظی مانند عبارت مطرح شده، که شبیه به محتوای آن در برخی روایات آمده اشکال ندارد. و سیره علمای بزرگوار هم اینگونه بوده است که در کتابهای خود هنگام ذکر روایتی از آنحضرت یا در وصف آنحضرت با عبارت دعایی «اللهمّ صلّ علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها» نسبت به آنحضرت، پیامبر، امام علی و امام حسین و امام حسن(علیهم السلام) ادای احترام میکردند.
نکته 2:
ذکر «اللّهمّ صلّ علی فاطمة و أبیها و بعلها و بنیها و السّرّ المستودع فیها بعدد ما أحاط به علمک» نیز از مرحوم شیخ انصاری نقل شده است که البته نظر به توفیقات ایشان در زیارت حضرت مهدی (عج الله تعالی فرجه) بعید نمیدانند که این ذکر آموزهی حضرت مهدی علیه السلام باشد.
نکته 3:
در بین کلمات این صلوات انچه نیاز به توضیح دارد «السرّ المستودع فیها» است . در تفسیر «السرّ المستودع فیها» موارد زیر ذکر شده است:
الف ـ امام مهدی(علیه السلام)؛
ب ـ امامت و ولایت؛
ج ـ امر ائمه(علیهم السلام)؛
د ـ علوم ربانی؛