May 11
به دلیل اینکه نرمافزارهایی مثل تلگرام طلایی (طلاگرام) کار میکنند، فعلا پیامها را در فضای تلگرام منتشر میکنم.
انا لله و انا الیه راجعون
وفات متعلقهی حضرت آیت الله حسن مجد ارموی را به ایشان و خانواده محترمشان تسلیت عرض میکنم.
خدای متعال ایشان را مشمول الطاف قرآن و اهل بیت (علیهم السلام) قرار دهد.
چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۷
هدایت شده از بیداری ملت
🔴 کنکاشی در جنایت غرب تهران....
✍ #دکتر_امیر_حمزه_مهرابی: دانشیار دانشگاه و جامعه شناس
🔻خبر جنایت اخلاقی در مدرسه ای در غرب تهران، اولین بار در تاریخ۶ خرداد توسط یکی از والدین رسانه ای شد. اما در پروپاگاندای خبری از نکات قابل تأمل دیگر روایت ماجرا غفلت شد.
🔻 به این اطلاعات که عمداً مورد غفلت رسانه ها قرار گرفت، دقت کنید:
1⃣ بزرگسالی دانش آموزان:این پسران دانش آموز دوره دبیرستان هستند
2⃣ خانواده از هم پاشیده و زندگی جزیره ای: این آقا مدتی است با همسرش متارکه کرده است.
3⃣ خانواده های مرفه: شانزده میلیون تومان! برای ثبت نام در این دبیرستان داده است.
4⃣ آزادی بدون کنترل: این پسران در تعطیلات به اردوهای خارج شهر می رفته اند و کنترلی روی آن ها نبوده
5⃣ ولنگاری فرهنگی و رفتاری: بچه ها از ماه ها قبل مشروبات الکلی و سیگار مصرف می کرده اند.
6⃣ دسترسی آزاد به رسانه های حاوی فیلم پورن: از طریق پیام رسان فیلم های مستهجن برای هم می فرستادند
🔴 #نتیجه :
این حادثه نتیجه طبیعی زندگی به سبک غرب است نه حاصل عدم اجرای سند 2030 ،چراکه :
این پسران کودک نبودهاند که بخاطر عدم اطلاع از مسائل جنسی، گول بخورند بلکه محصلین دبیرستانی بوده اند که همه چیز را در این خصوص می دانستند و همه صحنه ها را بارها و بارها دیده و حتی تجربه کرده اند.
عکس های اینستاگرام برخی از مسئولین این دبیرستان، از طرفداری آنها از آزادی روابط به سبک غربی حکایت می کند. آمار وحشتناک و روبه رشد تجاوز به پسران و دختران در غرب، ناشی از ندانستن مسائل جنسی نسیت بلکه نتیجه اضمحلال خانواده و تحریک مستمر جنسی است.
🔔 #نکته_مهم_و_تاسف_بار :
شواهد و قرائن نشان می دهد، غرب زده ها با این فضاسازی ها می خواستند از آب گل آلود ماهی بگیرند تا خواسته غرب را در ایران پیاده کنند و افکار عمومی را مقابل دلسوزان نظام قرار دهند.
پس از افشای این حادثه تلخ غرب زدگانی که همچنان بر اجرای سند 2030 اصرار دارند، فرصت را غنیمت شمرده تا اجرای سند 2030 را به مطالبه عمومی تبدیل کنند و نمایندگان را برای تصویب این اسناد ننگین تحت فشار بگذارند.
#هوشیار_باشیم
___________________
🔴به کمپین #بیداری_ملت بپیوندید👇
✅ @bidari
نقد مرجعیت
‼️
فصل اول:
اساسا در دورانی زندگی میکنیم که مصون دانستن شخص یا صنف خاصی از نقد، قابل فهم نیست. البته چه بسا چنین مصونیتی در سابق هم نباید وجود میداشت. طبیعتا #مراجع_تقلید نیز از این قاعده مستثنا نیستند، بلکه ایشان باید همواره به شکلی عمیقتر و جدیتر در معرض نقد باشند؛ چه اینکه باید عدالتشان معلوم شود تا صلاحیت مرجعیت داشته باشند و احراز عدالت، بدون بررسی، نقد و کشف موارد ضعف و قوت تصمیمها و رفتارهای ایشان ممکن نیست.
از طرفی هم نمیتوان نقد مراجع را منحصر در عدهای از طلاب و روحانیان دانست و عموم مردم را عاجز از نقد ایشان شمرد.
اما مسئلهی اساسی در زمینهی نقد، #ملاک_ارزیابی است.
...
به طور کلی منشأ رفتارهای اشتباه مراجع را یکی از دو امر میدانم: تشخیص خطا و روش معیوب. طبیعتا دستهی اول قابلیت بیشتری بر حمل بر صحت دارد، هر چند که ممکن است همان هم مانع احراز عدالت باشد.
...
فصل دوم:
آقای #محمد_یزدی نامهای سرگشاده به #آیت_الله_شبیری_زنجانی نوشته و انتقاد تندی از دیدار ایشان با #سید_محمد_خاتمی و جمعی از اصلاحطلبان وارد کرده است.
لینک نامه:
http://yon.ir/JQXAz
میتوان گفت آنچه در ذهن آقای یزدی ملاک نقد رفتار آیت الله شبیری است در موارد زیر تحلیل و جمعبندی میشود:
1) بیاحترامی به نظام جمهوری اسلامی و مقام معظم رهبری بر اساس سه مقدمه:
اولا: افراد ملاقات شده، برای نظام جمهوری اسلامی و مقام معظم رهبری (دام ظله العالی) احترامی قائل نیستند،
ثانیا: دیدار با چنین کسانی مصداق بیاحترامی مذکور است،
و ثالثا: احترام به آیت الله شبیری زنجانی (یا احترام به مرجعیت) «در سایه احترام به نظام اسلامی حاکم، رهبری و شأن مرجعیت است».
2) ناراحتی و تعجب مقلدین و حوزیان
3) قانعکننده نبودن توضیحات آیت الله شبیری برای آقای یزدی در دو مرحله از مکاتبات پیشین در مورد برخی از مسائل دیگر
4) فرصت داشتن آیت الله شبیری برای «حضور در منزل آقایی در تهران و ملاقات با این آقایان» در عین فقدان فرصت ایشان برای ملاقات با هیئت رئیسهی مجمع عمومی اساتید.
⏬
بر اساس دانستههای من صِرف چنین دیدارهایی (فارغ از محتوای گفتگوها و رفتارها) هیچ اشکالی ندارد (خصوصا اگر معلوم شود یا احتمال داشته باشد که پس از 9 دی 1388، برخی از مسئولان مهم جمهوری اسلامی مانند رئیس مجلس و ... و حتی مثلا شخص مقام معظم رهبری هم با سید محمد خاتمی دیدار داشتهاند)، اما شاید لازم بود تأکید میکردند که تصاویر آن ملاقات منتشر نشود (و البته شاید هم در عدم چنین تقیهای حکمتی باشد).
اما آنچه آقای محمد یزدی به عنوان ملاکهای ارتکازی پذیرفته است، جای بحث طلبگی جدی دارد. فعلا با اشاره، به ذکر یک نقد و یک حاشیهی مهمتر از متن اکتفا میکنم:
الف) آقای یزدی و عموم حوزویان و متدینان را به تأمل در این پرسش دعوت میکنم: «چرا باید شرائط حوزههای علمیه به گونهای باشد که مرجع تقلیدی مثل آیت الله شبیری زنجانی (که اتفاقا عموم مردم هم به ایشان دسترسی نسبی دارند)، فرصتی را برای ملاقات با هیئت رئیسهی مجمع عمومی اساتید حوزههای علمیه اختصاص ندهند؟!».
ب) نقد از درون، آن هم نقد علنی و بدون لکنت و بلکه با حمایت بزرگان و نهادهای رسمی، مطالبهای است که سالها است در درون حوزههای علمیه و نظام جمهوری اسلامی وجود دارد.
البته شخصی مثل آقای #حسن_رحیمپور_ازغدی میگوید: «برای #نهی_از_منکر در نظام اسلامی و از مسئولان نظام، باید هزینه داد؛ باید زندان هم رفت. باید هم نهی از منکر بکنید و هم زندان بروید».
به هر روی، اگر این اقدام آقای محمد یزدی فراگیر شود و دیگران هم بتوانند همان کنند که ایشان کرده، و خود آقای یزدی و مجموعهی متبوع ایشان هم مصون شمرده نشوند، در این صورت میتوان کورسویی از امید به گسترش بیشتر عدالت در کشور داشت.
@anbaz1360
@sajjaddinparastiesaaleh
وبلاگ:
http://sdinparasti60.parsiblog.com/
حجة الاسلام ناصر نقویان در کانال تلگرامیاش نوشت:
🙄بهلول و مرگ خليفه
✅روزی ماموران هارون الرشید، بهلول را دستگیر کردند و نزد خلیفه آوردند.
سرکرده ماموران گفت: این دیوانه در شهر شایعه کرده است که خلیفه مرده است!
هارون خشمگین شد و از بهلول پرسید: بهلول! برای چه این خبر کذب در شهر می پراکنی، در حالی که من زنده ام؟
بهلول گفت: ماموران تو بر مردم بسیار سخت می گیرند. این همه ظلم را که دیدم یقین کردم خلیفه مرده است که ماموران این گونه ستم می کنند و از حد خود تجاوز می نمایند!!!
كرور كرور شكر، كه مسؤولين مملكت خودمان زنده اند و مراقب كه مبادا در اداره اي يا نهاد و سازماني به كسي ظلم شود و نتواند از حقش دفاع كند!!
😌@NaserNaghavian😔
May 11
عبادت عقلی
🌷🌷🌷
باید عقل را حاکم بر همه امور زندگیمان کنیم. عقل نیروی درک انسان است و کارش تفکر است و تفکر، عقل را تقویت میکند.
امام عسکری (علیه السلام):
عبادت روزه و نماز زیاد نیست، بلکه عبادت فقط تفکر زیاد درباره امر خدا است.
http://akharinkhabar.ir/social/4894035
شکنجه اسماعیل بخشی را مسئولان (استاندار خوزستان) تکذیب کردند.
امیدوارم تکذیب، درست باشد.
💢هو الحق
🔹محسن رضایی، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام ۲۳ دی ماه ۱۳۹۷ گفته است: ”الان سیستم اداری و مدیریتی کشور در گل مانده است و در بمباران اقتصادی دشمن، دچار بههمریختگی شده است. نمیشود دسترویدست گذاشت و تسلیم شد. دشمن میخواهد انتقام این چهل سال را از مردم انقلابی بگیرد. انقلابیون باید راه را باز کنند.“
⭕️ اینک اما چند سؤال از آقای دکتر محسن رضایی:
🔸آیا ”الان“ سیستم مدیریتی کشور در گل فرورفته یا از همان اوایل دولت یازدهم و دوازدهم؟
🔸از کدام ”بمباران اقتصادی“ صحبت میکنید؟ از بمباران تحریمها، همان که از سالها پیش وجود داشته و اخیراً محدودتر به وضع قبل از برجام برگشته؟ یا از بمباران و غارت لاینقطع بیتالمال از سوی شیفتگان ثروت و قدرت عوامفریب؟ از وامهای بدون بازگشت چند هزار میلیاردی اعضای ظاهرالصلاح دربار زر و زور و تزویر نوظهور؟
🔸آقای دبیر مصلحت نظام! از ”دشمن“ سخن گفتهاید. امکان دارد به مستضعفان و پابرهنگان پای کار انقلاب توضیح دهید دشمنان این ملت و آرمانهای متعالیاش دقیقاً چه کسانی هستند؟
🔸آیا دشمن فقط همان است که علناً اعلام براندازی و جنگ کرده یا آنها که در مسئولیتهای بالای کشور تکیه زدهاند و آب به آسیاب دشمن میریزند و با غارت بیتالمال و لاپوشانی فساد و فراریدادن مفسدان، جبهه داخلی را از مردم خالی میکنند و یأس و نومیدی و بیاعتقادی به همهچیز و به همهکس را میان مستضعفان و پابرهنگان نهادینه کردهاند؟
🔸آقای رضایی! عجبا! حالا که کارد نزدیک استخوان رسیده ”انقلابیون باید راه را باز کنند“ و سینه سپر کنند تا لاشخورها و کفتارهای ظاهرالصلاح عوامفریب چند صباح دیگر به ثروت خود و خویشان فرنگنشین خود بیفزایند؟
🔸به فرض که انقلابیون قلع و قمع و ضعیفشده توسط نهادهای حکومتی با الگوگیری نه از حاکمان فاسد مفسد دروغگو، که از شهدا و صدیقین و صالحین همین مرز و بوم بخواهند و بتوانند گامی برای نجات وطن بردارند. امکان دارد توضیح دهید ”راه“ کدام است و ثانیاً، ”بازکردن“ یعنی دقیقاً چکار کردن؟
🔸دبیر مصلحت نظام! شما ضمانت میکنید هنگامی که انقلابیون و حافظان آرمانهای انقلاب به میدان آیند رسانههای رسمی و نیمهرسمی نظام و برخی از نهادهای مجری نظم و قانون آنها را ضد انقلاب و عوامل استکبار خارجی معرفی نکنند و به جرم سیاهنمایی و تشویش اذهان عمومی و فعالیت علیه امنیت ملی یکایک آنها را با صلّابه نکشند و تحت تعقیب و حبس و سلول انفرادی قرار ندهند؟
🔸آقای دکتر رضایی! شما واقعا فکر میکنید انقلابیون صدیق و شفیق این ملت، نه عوامفریبان ظاهرالصّلاح دربار #زروزوروتزویر، بگیروببندها و انفرادیها و بازداشتهای طویلالمدت بیسابقه و دادگاههای سال ۹۶ و تاکنونِ ۹۷ را به همین راحتی و بیهیچ حساب و کتابی فراموش میکنند؟
🔸شما واقعاً فکر میکنید با آن داغ و درفشها و لاپوشانی غارتگران و حفظشان در لایههای مختلف نظام، عدّه و عدّهای از انقلابیون باقی مانده است تا جبهه مد نظرتان را باز کنند؟
🔸آقای رضایی! بدانید که سالهاست مصلحتاندیشیهای شما مسئولان بلندپایه کمر خیل عظیم مستضعفان، همان حامیان اصلی انقلاب، را خم کرده است. بدانید! محرومان و مستضعفان از شما مسئولان ناراضی هستند و بسیاری از ایشان احساس غبن و پشیمانی میکنند.
🔸آقای دکتر رضایی! سالیانی است که لباس سرداری از تن به در کردهاید و لباس سیاستمداری به تن کردهاید. توصیه میکنم چند صباحی این لباس هم از تن به در کنید و به برکت دکتریتان پا در عرصه دانشگاه بگذارید و پای شیون و زاری و بیاعتقادیهای عمیق جوانان بنشینید و حاصل کشت خود و سایر مسئولان عالیمقام را با چشمان خود ببینید.
🔸آقای دکتر #رضایی! تاکنون درباره این سخن حضرت حق اندیشیدهاید: ”بل الانسان علی نفسه بصیره و لو القی معاذیره“؟
بارخدایا تو شاهد باش! ناگفتنیترین حرفها را از سر شفقت برخلق از کنه قلبم به این ابرقدرتمندان حاکم گفتم و به قدر بضاعت مزجاتم انجام وظیفه کردم.
▪️”ای دنیا! اف بر دوستان مکار و شرور تو!“
🖋 #سعید_زیباکلام
🗓 سهشنبه ۲۵ دی ۱۳۹۷
🆔 @Saeidzibakalam
اطلاعیه روابط عمومی شورای سیاستگذاری ائمه جمعه درباره لغو سخنرانی رئیس مجلس در کرج
(http://yon.ir/YTuCq)
از جهات مختلف قابل تأمل است که به ۳ نکته مهمتر اشاره میکنم:
۱. اگر اصول و مبانی سیاستها و رویکردهای مواجهه سیاسی ائمه جمعه مورد بازبینیهای موشکافانه و دقیق علمی، دینی و جامعهشناختی قرار گیرد، قطعا شاهد تغییرات و اصلاحات مهمی خواهیم بود. امیدوارم شورای سیاستگذاری چنین سعۀ صدری از خود نشان دهد.
2. تأکید ویژۀ این اطلاعیه بر تکصدایی در جامعۀ مذهبی و هماهنگیهای حداکثری بین خطبههای نماز جمعه با سیاستهای بالادستی، خطر مستقل نبودن ائمه جمعه را هر چه بیشتر به رخ میکشد.
3. این بیانیه در دورۀ مسئولیت آقای حاج علی اکبری صادر شده، که به عنوان فردی غیرسیاستزده شناخته میشود. شاید نیاز باشد دوستانی که از تغییر آقای تقوی (که لایههای سیاسیاش بر اهلش پنهان نیست) ذوقزده شده بودند، تجدید نظر کنند. ناامیدی روا نیست، اما اینکه به چه چیزی یا چه کسی و چقدر و چگونه امیدوار باشیم مهمتر است.
21 بهمن 1397