eitaa logo
📚آنچه اتفاق افتاد📚
66 دنبال‌کننده
549 عکس
219 ویدیو
9 فایل
اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم🌱 @anche_e_o . آی دی جهت پاسخ گویی به شبهات دینی,اعتقادی و تاریخی: @jahad100z
مشاهده در ایتا
دانلود
13.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دستانی قلم چون علمدار کربلا و پیکری اربا اربا چون علی اکبر ارباب و بدنی سوخته مانند مادر سادات.... 💔 دل تنگتیم... 😔
📚آنچه اتفاق افتاد📚
دستانی قلم چون علمدار کربلا و پیکری اربا اربا چون علی اکبر ارباب و بدنی سوخته مانند مادر سادات....
عکس رو زده بود بالای صندلیش واسه سردار چند روز عزادار بود هر روز صبح یه سردار سلام میداد چند روز بعد سر قضیه هرچی به دهنش میومد به گفت! نه بیست و دو بهمن اومد نه دو اسفند اومد ! توی دفتر کارش دیدمش! بهش گفتم: اون سردار سلیمانی که اینطور واسش اشک ریختی توی وصیت نامه ش بعد از اسم بیشترین کلمه ای که استفاده شد بود! اینطوری عاشقِ سرداری؟! به اعتراض داری منم دارم! به اعتراض داری منم دارم! از بی کفایتی مجلس ناراحتی؟! منم هستم! اما خوش انصاف! این شهیدا خونشون رو واسه این نظام دادن! تو که عاشق شهدایی چطور به وصیت شهدا بی توجهی؟! بگرد ببین کدوم شهیدی نگفته از حمایت کنید؟! . رفقا! ما اهل کوفه ایم! مردونگی و مروت و موقع اشک ریختن معلوم نمیشه! باید دید کی تا آخر پایِ نظام و مونده! ما واسه این نظام خون دادیم! جوون دادیم! بد کردی که رای ندادی! اون دنیا چطور میخوای جواب خون رو بدی؟!
*تا قبل هر ایرانی یه آشنا تو داشت حالا همون آشناهاشون کارمند شدن😂 !
🌹برای مهندسین بن بستی وجود ندارد. آنان یا راهی خواهند یافت، یا راهی خواهند ساخت… 🌹جمال جعفر ابراهیم ملقب به ابومهدی المهندس متولد سال ۱۹۵۴ بصره از پدری عراقی و مادری ایرانی بود که تحصیلات خود را در رشته مهندسی عمران در سال ۱۹۷۷ به اتمام رساند و در همان سال به حزب الدعوه پیوست.
پاسخگویی به سوالات و شبهات اعتقادی,دینی و تاریخی آی دی جهت پاسخگویی: @jahad100z ایمیل جهت ارسال سوال: 1111abcdfegh@gmail.com لینک کانال در روبیکا : @p_be_shobhe
از قدس بنایی به بلندایِ سپهر از خاک یهودیان , گل و آجر و خشت این است همان نقشه ی معماریِ ما این بود همان نقشه یِ معمارِ بهشت! روزت مبارک مهندسِ شهید❤️🌹
برای مادر سادات یک حرم هم نه مهندسیم که دنیا , حریم او سازیم... هممون مهندسیم😊🌱 روز همه بچه شیعه ها , معمارهای حرم فاطمی مبارک...❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
عیدتون مبارک🌸🔆
"فرمانده کل سپاه از آمادگی برای مقابله با خبر داد" دوباره ! توی و و و و کمک به و و...سپاه وسط میدون مشغول بود الان توی هم سپاه,حامی و پناهِ این ملته... سپاه, فقط پاسدار انقلاب نیست که بهش فحش میدی! سپاه,پاسدارِ و و من و توئه!