هنوز هم که هنوز است ؛
اظهار ادب
در مقابله با یک فرد بی ادب
مطمئن ترین راه تحقیر است...
هاینریش بل
🗞 @Ancients ⏳
بازار رشت
روزهایی قبل از امروز
ثبتی از آنتوان سوریوگین
🗞 @Ancients ⏳
جمعه ۲۰ بهمن ۱۳۵۷؛ حضور مهندس بازرگان نخستوزیر دولت انقلابی در جمع هزاران نفری مردم و سخنرانی او از یک طرف و تظاهرات چند هزار نفری طرفداران شاپور بختیار نخستوزیر شاه از سوی دیگر و همچنین حمله گارد حکومتی به همافران، مهمترین اخبار امروز بود که تهران را به صحنه زورآزمایی انقلابیون و ضدانقلاب بدل کرده است.
به گزارش ایسنا، صبح امروز مهدی بازرگان نخستوزیر دولت موقت انقلابی منتخب امام خمینی در یک سخنرانی با حضور بیش از صدها هزار نفر از مردم در دانشگاه تهران و خیابانهای اطراف آنکه شعار "سلام بر بازرگان نخستوزیر ایران" سر میدادند، برنامه دولت خود را اعلام کرد. بازرگان در این سخنرانی اظهار کرد: دولت آقای بختیار با این قصد و داعیه روی کار آمد که آزادی پس گرفته شده از مطبوعات را مجدداً برگرداند و حکومتهای نظامی شهرستانها را منحل سازد و تعطیل کند. آزادی اجتماعات بدهد، باقیمانده زندانیان سیاسی را تصفیه نماید، البته نه تصفیه به معنای استالینی بلکه به معنای انسانی و شاه را هم روانه خارج کند و وعدههای دیگر.
🗓 @ancients
تاریخ ایران و جهان باستان
جمعه ۲۰ بهمن ۱۳۵۷؛ حضور مهندس بازرگان نخستوزیر دولت انقلابی در جمع هزاران نفری مردم و سخنرانی او از
قرار بود عصر امروز بختیار در حضور مهندس بازرگان از سمت نخست وزیری استعفا دهد. اما این امر را به روز یک شنبه 22 بهمن موکول کرد. بختیار می خواست آخرین شانس خود را برای حفظ قدرت ، با استفاده از قدرت همه جانبه ی ارتش، امتحان کند.
روز جمعه بیستم بهمن ماه ، تلویزیون سراسری اعلام کرد که فیلم بازگشت امام خمینی را (9 شب)پخش خواهد کرد. عوامل رژیم در ابتدای پخش این برنامه تظاهرات طرفداران قانون(شاه) را که آنروز در امجدیه برگزار شده بود پخش کردند.درپادگان دوشان تپه، همافران به پخش این برنامه واکنش منفی نشان دادند. نیروهای گارد شاهنشاهی که در پادگان مستقر شده بودند، پس از استهزای موافقان شاه توسط همافران و به ویژه بعد از آنکه تلویزیون تصاویر مربوط به حضرت امام را پخش نمود، وهمافران مستقر در سالن نمایش پادگان همگی به شادی پرداخته وصلوات فرستادند، به سالن نمایش هجوم بردند و با انواع سلاح گرم همافران را به گلوله بستند.
صدای تیراندازی های پیاپی از پادگان نیروی هوایی، مردم شرق تهران را سراسیمه به خیابان ها کشید. مردم در ابتدا تصور می کردند که به مقر امام حمله شده است. اما صدای شلیک گلوله ها از پادگان ، و گزارش تعداد اندکی که توانسته بودند از مهلکه بگریزند، مردم را متوجه پادگان نیروی هوایی کرد. طولی نکشید که صدای الله اکبر و تماس های تلفنی خانه به خانه، مردم تهران را متوجه کانون درگیری، یعنی پادگان نیروی هوایی نمود.
پادگان دوشان تپه پس از مدتی به محاصره مردم درآمد. گروهی می خواستند به کمک همافران بشتابند ، ولی گروه دیگر آن را خطرناک می دانستند. مردم تا صبح در خیابان های اطراف پادگان ماندند.
امام در پیامی به ملت ایران، حمله لشکر گارد به نیروی هوایی را محکوم کردند. امام به ارتش اخطار کردند که هرچه زودتر لشکر گارد به مقر خود بازگردد و الا تصمیم آخر را خواهند گرفت. امام اطلاعیه های حکومت نظامی را خدعه و خلاف شرع دانستند و از مردم خواستند با حضور در خیابان ها توطئه حکومت نظامی را خنثی کنند.
@ancients
مسجد دژینه در آفریقا!
🔸 بزرگترین و عجیبترین بنای گلی دنیا مسجد دژینه در آفریقاست که از شن و گل در سال 1907 ساخته شده است. این بنا در تابستان به شدت ترک می خورد ولی مردم منطقه به مرمت آن می پردازند تا آن را حفظ کنند.
🗞 @Ancients ⏳
یکی از زیباترین آثار به جا مانده از دوران قاجار در شهر ایلام و در میان بافت مدرن شهر واقع شده که با نام کاخ فلاحتی شناخته می شود و در دهه اخیر کاربری خود را به موزه تغییر داده است.
کاخ فلاحتی به دستور والی ایلام غلامرضاخان ابوقداره ساخته شده که در دوران قاجار خاندان قدرتمندی به حساب می آمدند و کاخ های ییلاقی متعددی را برای سکونت خود ساخته بودند. در واقع این کاخ در واپسین سال های قاجاری و در فضای باصفای باغی ساخته شد که امروزه اثری از آن باغ نمانده و با بافت مدرن امروزی محاصره شده است. اگر نام کاخ کشاورزی یا موزه کشاورزی شنیدید، منظور همین کاخ فلاحتی است. یافته های باستان شناسی در تپه علی کش استان ایلام نشان داد که قدمت کشاورزی در این منطقه به ۱۰ هزار سال پیش برمی گردد و به همین خاطر این اشیا به کاخ فلاحتی منتقل شدند تا برای عموم به نمایش گذاشته شوند و در سال ۱۳۹۰ موزه افتتاح شد.
🗞 @Ancients ⏳
📍پیکرک سفالی
پیکرک (تکوک) سفالی یافت شده در “مارلیک” گیلان.
این سفالینه متعلق به عصر آهن است.
هم اکنون این اثر در موزه ی ایران باستان، واقع در تهران نگهداری می شود.
🗞 @Ancients ⏳
مقبره "سید جلال الدین بخاری" پیش از تخریب در اوچ شریف پاکستان
وی که از صوفی ها و عرفای بزرگ فارسی زبان زمان خود بود
1199 - 1291 میلادی
🗞 @Ancients ⏳
استل نیمه تمام کاسی - کشف شده در شوش ، احتمالا در قرن 12پ م از بین النهرین غنیمت گرفته شده است.
🗞 @Ancients ⏳
نگاره قرن پنجم پیش از میلاد بانوی نجیب زاده پارسی در کنار سگ مالتایی!
بانوی پارسی در حال نواختن چنگ
سگ مالتایی را فینیقی ها از جزیره مالتا به آسیا آورده بودند!
🗞 @Ancients ⏳
5.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
غمگین ترین موسیقی و تیتراژی که یه کارتون میتونست داشته باشه🥲
🗞 @Ancients ⏳