Mohamad Hossein Shafiee - Agham Mahdi (128).mp3
5.86M
یک صبا دارد به لب از شوق دیدار، این سخن
بادا مبارک مقدمت یا سیدی! یابن الحسن
🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃
@andishaneh
#آموزه_های_اعتقادی_دین_اسلام
📸 شیعه حق ندارد مأیوس و ناامید بشود
بیانات رهبرانقلاب دربارهی انتظار فرج
🔹مسئلهى انتظار ظهور صاحبالزّمان (علیه الصّلاة و السّلام) یکى از آن مسائل پُرمغز و پُرمعنا و داراى مضامین عالى در مجموعهى تفکّرات شیعه است.
🔹این امیدى که در دل یک انسان به وجود مىآید، به برکت ایمان و اعتقاد و یقین به وجود منجى و به حضور منجى، این امید خیلى داراى ارزش و قیمت است.
🔹یقیناً مایهى حرکتهاى بزرگ در جوامع اسلامى و در جوامع شیعى و مایهى اصلى حرکت عظیم انقلاب اسلامى، همین عقیده و همین انتظار فرج است.
🔹شیعه یاد گرفته است که با فضیلتترین اعمال، انتظار فرج است.
🔹معناى این جمله آن است که در هر شرایطى - ولو سختترین شرایط باشد - شیعه حق ندارد مأیوس بشود و ناامید بشود؛ [چون] منتظر است، منتظر فرج، منتظر گشایش، منتظر بازشدن افق و نَفْس این انتظار به او نیرو میدهد و او را قدرتمند میکند و به او نشاط میدهد؛ و نیرو و نشاط و امید هر جا بود، زندگى به طرف سامان پیش میرود؛ به طرف اصلاح حرکت میکند. ۱۳۷۲/۱۱/۰۸
📚 معرفی کتاب ارزشمند (بررسی تطبیقی مهدویت در روایات شیعه و اهل سنت) نوشته دکتر مهدی اکبرنژاد چاپ بوستان کتاب در سال ۱۳۸۶ که برگزیده سومین کتاب فصل همان سال شده است.
کتاب مزبور متشکل از یک مقدمه و 4 فصل است. مولف گرانقدر پس از مقدمه در فصل اول: سیر تاریخی تدوین احادیث مهدویت در کتب اهل سنت و حجیت آنها را از نگاه آنان واکاوی کرده است. در فصل دوم: سیرتاریخی تدوین احادیث امام مهدی را در کتب شیعه پژوهش کرده و مشترکات شیعه و سنی و موارد اختلافی را تحلیل کرده است. و در فصل چهارم: به سخنان ناقدان احادیث مهدویت پاسخ گفته است.
@andishaneh
#آموزه_های_اعتقادی_دین_اسلام
بعضی چیزها
برخی حالات
بعضی آدمها
مثل اکسیژن هستند.
مثل هوای پاک
هوای مطبوع
هوای صاف
که ما هر روز میبینیم
با او مانوسیم
به او محتاجیم
با او زندگی میکنیم
همه چیز ما به او وابسته است
ولی چون جزئی از وجود ماست
چنان در درون ماست که وجود جدای او را احساس نمیکنیم.
حتی تصور بودن بدون او را نداریم
و تا زمانی که از ما جدا نشود ارزش وجودی او را درک نمیکنیم.
مثل پدر،
مثل مادر،
مثل دوست صمیمی
مثل عزیزی از خانواده
مثل استادی دلسوز و راهنما
امامِ هر عصری، فرای همه اینها است: او پدر امت و از مادر دلسوزتر است. افزون بر اینکه هوای شیعیانش را دارد موجب امن و امان آفرینش نیز هست. به دیگر عبارت همه خوبی ها در او جمع است.
مهربانی،
دلسوزی،
زلالی،
محبت.
مثل اکسیژن،
مثل آب،
مثل نسیم،
مثل هوا،
هوای ما را دارد ولی کم حسش می کنیم...
هر موقع این روایت را از امام زمان می خوانم که: ما به فکر شیعیان خود هستیم و برای شان دعا و به مشکلات شان رسیدگی می کنیم دلم قرص می شود...
وقتی داستان استماع دعای امام عصر(عج) در حق شیعیان را توسط سیدبن طاووس می خوانم که به خداوند می فرمود: خدایا شیعیانم را بیامرز و اگر نمی بخشی از ثواب اعمالم بکاه ولی در عوض گناهان شیعیانم را ببخش! سرشار از حس خوب داشتن پشتوانه ای می کنم که دوست و استاد و هوا و عزیزان هیچیک جای تو را پر نمی کنند
الحق که انسان نیازمند پناه و امید است.... امیدبخشی که تمام پیامبران و امامان و اولیاء و اوصیاء و حتی خدای عزوجل وعده آمدنش را داده اند.
ای امید دلها .... خوش آمدی 🌹🌹🌹
سایتهای مرجع برای
منبع یابی
مقالات👇
ensani.ir
maarefnet.ir
sid.ir
elmnet.ir
virascience.com
noormags.ir
library.tebyan.net
کتاب👇
Ghbook.ir
nlai.ir
lib.eshia.ir
Noorlib.ir
Lib.ir
@andishaneh
#آموزه_های_اعتقادی_دین_اسلام
4_5784953319986301120.pdf
6.61M
📚✍📚✍📚✍📚
عقل و اعتقاد دینی درآمدی بر فلسفه دین
نویسنده: مایکل پترسون؛ ویلیام هاسکر؛ بروس رایشنباخ؛ دیوید بازینجر
ترجمه: احمد نراقی و ابراهیم سلطانی
@andishaneh
#آموزه_های_اعتقادی_دین_اسلام
💠 چهار عمل مکروهی که روزی را کم میکند...💠
امام سجّاد علیه السلام فرمودند:
«💥مکروهاتی که #روزی را از انسان #دفع میکنند:
💥1⃣. #اظهار_فقر و نداری کردن در حضور مردم؛
💥2⃣. #خواب دیرهنگام شب و بعد از نماز صبح؛
💥3⃣. تحقیر و کمارزش شمردن #نعمت های خدا؛
💥4⃣. شکوِه و گلایه داشتن از خداوند متعال.»
💠 «حَدَّثَنَا أَحْمَدُ بْنُ الْحَسَنِ الْقَطَّانُ قَالَ حَدَّثَنَا أَحْمَدُ بْنُ يَحْيَى بْنِ زَكَرِيَّا الْقَطَّانُ قَالَ حَدَّثَنَا بَكْرُ بْنُ عَبْدِ اللَّهِ بْنِ حَبِيبٍ قَالَ حَدَّثَنَا تَمِيمُ بْنُ بُهْلُولٍ عَنْ أَبِيهِ عَنْ عَبْدِ اللَّهِ بْنِ الْفُضَيْلِ عَنْ أَبِيهِ قَالَ سَمِعْتُ أَبَا خَالِدٍ الْكَابُلِيَّ يَقُولُ سَمِعْتُ زَيْنَ الْعَابِدِينَ عَلِيَّ بْنَ الْحُسَيْنِ علیه السلام يَقُولُ ... الذُّنُوبُ الَّتِي تَدْفَعُ الْقِسَمَ إِظْهَارُ الِافْتِقَارِ وَ النَّوْمُ عَنِ الْعَتَمَةِ وَ عَنْ صَلَاةِ الْغَدَاةِ وَ اسْتِحْقَارُ النِّعَمِ وَ شَكْوَى الْمَعْبُودِ عَزَّوَجَل ...»
📚 معانی الاخبار، ص ۲۷۱