🔻جنگ، شهادت، تاریخِ فردا
🖊مهدی جمشیدی
[یکم]. تلخ است اما بهناچار باید گفت که ما هزینۀ گزاف تعلل و تأخیر و مماشات خویش را میپردازیم. تأمّل کنیم که چه کردهایم که سگِ هارِ نجسِ منطقه، اینچنین «جسارت» یافته است. میدانیم او دچار استیصال و سرگشتگی است و به جنون مبتلا شده است، اما واکنش حاد و سخت و بیدرنگ ما میتوانست او را بر سرِ عقل آورد و وادار به احتیاط و انفعال و عقبنشینی کند. دشمنی که خباثت جزو ذاتش است، از هیچ جنایتی فروگذار نمیکند؛ مگر اینکه ما برای او، «خط قرمز» تعریف کنیم، و نهفقط تعریف، بلکه در عمل نشان بدهیم که اگر پا فراتر بگذارد، اساس موجودیّتش به خطر خواهد افتاد. اگر تعریف خط قرمز در زبان با اهمال و سستی در عمل توأم شود، قافیه را خواهیم باخت و چرخۀ پیشرویِ دشمن به راه خواهد افتاد. منطقِ مواجهه، منطقِ «اگر یکی بزند، ده تا میخورد است»، نه پاسخهای خفیف و دیرهنگام. اگر او دیوانه است، ما نیز غیوریم. اینک زمانۀ غیرت و تعصّب و حماسه و حرارت است؛ باید برآشفت و شورید و خروشید. باید با صهیونیستکُشی، جوی خون به راه انداخت و غاصبان را از قلب عالَم اسلامی راند و بیتالمقدس را با جنگ مقدس، رها ساخت.
[دوّم]. سیّد مقاومت، ناموس مقاومت بود. او ذخیرهای بود در قامت یک اسطوره. مقاومت در وجودش، متجلّی و عیان بود. عصارۀ مبارزه بود و ایستاده در خط مقدّم نبرد با صهیونیسم. رژیم صهیونیستی، یک اسطورۀ تاریخی را از ما گرفت و زخمی عمیق بر جانمان نشاند. شهادت او، پایان مقاومت نیست، اما بهقطع، درنوردیدن بزرگترین خط قرمزِ مقاومت است. صهیونیستها، بزرگترین کاری که در توان داشتند را به انجام رساندند و زینپس، هیچ اتفاقی ما را به این شدّت، محزون و غضبناک نخواهد کرد. این نقطۀ اوج خصومتِ صهیونیستها بود و اینک، هنگامۀ واکنش ما فرا رسیده است. با صهیونیستها چه کنیم که تاوان خونِ سیّد مقاومت باشد؟!
[سوّم]. لیبرالهای داخلی برای اینکه زمینۀ اجتماعی را برای بیواکنشی ایران فراهم کنند، تعبیر «تلۀ جنگ» را تدارک دیدهاند و به جامعه القا میکنند که تغافل و سکوت، بهتر از غلتیدن در معرکۀ جنگ است. اینان بیش از آنکه با مردم سخن بگویند، گرای تهاجمِ بیشتر به دشمن میدهند که پیشتر بیاید و از احتمال واکنشِ متقابل، خیالش آسوده باشد. این امر، خیانت آشکار و مساعدت به دشمن است. هیچگاه هراس و خوف ما از جنگ، پایانبخش زنجیرۀ رویدادها نیست، بلکه به طرف مقابل، جسارت و شجاعتِ تعدّی میبخشد و او را ترغیب میکند که بر حلقههای زنجیرۀ پیشرویاش بیفزاید. هراس ما از جنگ، طرف مقابل را از جنگ، منصرف نمیکند. تاریخ پساانقلاب نشان میدهد که دورههای حاکمیّت میانهروها، با فزونی فشارها و تحمیلها و تعدّیها همراه است؛ آنان که گفتگو و مذاکره با عالَم تجدّد را اصل میانگارند و میخواهند سایۀ جنگ را از سرِ ایران بردارند، بر حرص و ولع جنگ در طرف مقابل میافزایند و او را جسورتر و بیپرواتر میکنند. «خط سازش»، جادهصافکنِ پیشروی دشمن است؛ چون از درماندگی و عجز و انفعال و خوف ما حکایت میکند. و «خط مقاومت»، رعب و وحشت در دل دشمن میافکند و او را متوقف میسازد. آنان که ایدئولوژی مقاومت را به معنی نابودی ایران تفسیر میکردند و مردم را از آن پرهیز میدادند، امروز به نتایج سازش بنگرند.
[چهارم]. ما از «جنگ» نمیهراسیم؛ ما هیچگاه در برابر اسرائیل، پرچم سفید در دست نخواهیم گرفت و به چیزی کمتر از «نابودی اسرائیل»، رضایت نخواهیم داد. حتی اگر اسرائیل به سراغ ما نیایید، ما به سراغ او خواهیم رفت و جانش را خواهیم ستاند. ما بازسازیِ عظمت و عزّت امّت اسلامی را در سایۀ جنگ میجوییم و میدانیم که هیچ طرح استعماریای – و از جمله اسرائیل – بدون جنگ، برچیده نخواهد شد. جنگ، آغازگاه تمدّن اسلامی است؛ معادلات کنونی، جز با مواجههای که رنگ خون دارند، برچیده نخواهند شد. این شهادت است که افق تاریخیِ جدید را خواهد گشود و شهادت، فرع بر جنگ است. اهل شرف و ایمان و تعهد، در ستایش جنگِ برای خدا گفتهاند؛ و فراتر از همه، علی - علیهالسلام - در نهجالبلاغه. ما امتدادِ هویّتیِ شهدای دفاع مقدس هستیم و طالب پیوستن به آنها. ما رسم شهادت را به تاریخ نسپردهایم و دل به دنیا نبستهایم. ما وعدۀ خمینیِ کبیر را باور داریم که در پسِ این نبرد عظیم، فردای قدسیِ تاریخ از راه خواهد رسید. ما آمادۀ اعزام هستیم؛ ما اصحاب جنگ برای خدا هستیم.
https://eitaa.com/mahdi_jamshidi60
✅ جایگاه عقاید در منظومه معرفت دینی
1⃣ در اهمیت اعتقادات همین بس که بخش مهمی از آیات قرآن مربوط به مبدأ و معاد و توحید و نبوت است. بیشتر مجاهدت های پیامبر اکرم (صلوات الله علیه و آله و سلم) نیز، باورمند کردن مردم به یگانگی خداوند و حقانیت مبدآ و معاد بود که در عداد مهمترین معارف اعتقادی دین مقدس اسلام است.
2⃣ طبق روایاتی که در مجامع روایی مانند بحارالانوار (به ویژه ج ۹ و ۱۰) و الاحتجاج و سایر منابع رسیده، ائمه اطهار (علیهم السلام) ، هم خودشان به مباحث کلامی و مناظرات اعتقادی می پرداختند و هم گروهی را برای چنین مباحثی تربیت می کردند و به آنان منزلت و احترام ویژه ای قائل بودند چنانکه امام صادق علیه السلام در تکریم هشام بن حکم فرمودند: هذا ناصرنا بقلبه و لسانه و یده. از اینجا معلوم می شود علم کلام و مباحث عقیدتی از اهمیت والایی در نزد آنان برخوردار بوده است.
3⃣عقایدِ راستین نقش بسیار مهمی در دینداری افراد دارد از این رو، افرادی که اعتقاد راسخی ندارند در ساحت عمل نیز متزلزل و بی انگیزه اند و در مواجهه با یک شبهه، امکان اینکه در بسیاری از باورها تردید کنند وجود دارد. به همین خاطر برخی حاکمان (همچون معاویه که جبرگرایی را در ذهن مردم جا انداخته بود) جهت سلطه پذیری مردم، اعتقادات و باورهای آنان را دست کاری می کردند.
4⃣ از علم کلام به عنوان فقه اکبر یاد می شود. زیرا اصول دین و معارف بنیادین توسط این دانش به اثبات می رسند و تبیین می گردند.
غالب علوم اسلامی در موضوع خود نیازمند این علم هستند زیرا اگر علم کلام به اثبات وجود خدا و ضرورت وحی و نبوت و امامت و.. نپردازد، دانش هایی همچون فقه و حدیث و تفسیر و درایه و رجال و علوم همگون، با مشکل موجودیت و مشروعیت مواجه خواهند بود.
علاوه اینکه در علم کلام قواعدی (مانند حسن و قبح عقلی و..) وجود دارد که در دانش هایی مثل علم اخلاق و اصول فقه و.. کارآیی دارند و برخی مسائل شان مبتنی بر قواعد کلامی است.
۵. با توجه به همین اهمیت بالای علم اعتقادات بوده که در طولِ تاریخِ حوزه های شیعه، عالمان امامیه (از شیخ مفید و شیخ طوسی گرفته تا علامه حلی و...) در کنار تخصص فقهی و اصولی، در دانش کلام (اعتقادات) نیز تخصص بالایی داشته اند. از این رو کتابهای اعتقادی بسیار ارزشمندی را پدید آورده اند. به ویژه نقد و نقض ها و ردیه هایی که در جواب هجمه ها و شبهات رقیبان و مخالفان تدوین کرده اند.
حتی در گذشته مرسوم بوده عالمان بزرگ شیعه در رساله های عملی خود، به تبیین اصول دین و معارف اعتقادی می پرداختند. مثل کتاب " المُقنعه " شیخ مفید که تشکیل یافته از مباحثی از اصول دین و فروع دین است. (در عصر ما رساله برخی مراجع که در ابتدای رساله به اصول اعتقادی شیعه پرداخته اند در راستای همان سنت نیک و کهن است).
۶. شبهه: در برخی روایات (التوحید، ص457) دیده می شود که امامان معصوم، متکلمان را نکوهش کرده و شیعیان را از مباحث کلامی و اعتقادی نهی می فرمودند !؟
پاسخ: با توجه به جایگاه شاخص مباحث اعتقادی در قرآن کریم _ که گفتیم بخش مهمی از آیات قرآن مربوط به مبدآ و معاد و اعتقادات است _ و روایات انبوه اعتقادی و سیره معصومان(علیهم السلام) که خود به مباحث اعتقادی پرداخته و حتی عده ای را برای چنین مباحثی تربیت می کردند، نهی امامان از پرداختن به مباحث اعتقادی شامل کسانی است که :
♦️از مکتب اهل بیت(ع) پیروی نمی کنند و با تکیه بر اندیشه گمراهان، و از پیش خود، نظر می دهند.
♦️در علم کلام و مباحث اعتقادی تخصص ندارند و عالمانه بحث نمی کنند.
♦️به مباحث بی فایده و افراط و تفریط در مجادله و مناظره می پردازند.
♦️به دنبال کُنه ذات باری تعالی هستند.
📚علامه سیدمرتضی عسکری در جایگاه اعتقادات مینویسد:
♦️ما در زمينه اعتقادات و احتجاج در مسائل فكرى، گنجينه هاى گرانبارى داريم كه در ذخاير و مواريث هيچ مذهب و ملّتى نظير ندارند، و بررسى همه آنها بر يك اسلام شناس، فرض و واجب است.
♦️به عنوان نمونه، تنها در يك مجلّد از اصول كافى، 1437 روايت در مباحث اعتقادى وجود دارد كه بخش بسيار كوچكى از معارف موجود ما در اين باب را تشكيل می دهد.
▪️ کتاب نقش ائمه در احياي دين، ج1، ص:10
andishe-tamaddonsaz-2.pdf
28.21M
👈 فایل پرده نگار(پی دی اف) کتاب اندیشه تمدن ساز جلد دوم(ذیل کتب درسی اندیشمندان موفق)
✳️ به همان سیاق جلد اول آمده شده.
andishe-Tamaddonsaz-1.pdf
18.34M
👈 فایل پرده نگار(پی دی اف) کتاب اندیشه تمدن ساز جلد اول
NIC_Volume 7_Issue 1_Pages 177-196 (1).pdf
462.5K
ضرورت شناسی مطالعات تمدنی در اندیشه امامت 👇🌸
https://nic.shahed.ac.ir/article_4467.html
JPT_Volume 29_Issue 113_Pages 61-90 (4).pdf
2.11M
ظرفیتشناسی مولفههای امامت
در ایجاد نظم
تمدنی👇🌸
https://jpt.isca.ac.ir/article_76309.html
بخش اول .pdf
3.74M
✅#مکمل_دروس_معارف
✅#محتوای_اساتید
🖇#پاورپوینت #اندیشه_اسلامی۱ (نیاز محور) بخش اول
✍️ تهیه توسط : جناب حجه الاسلام حمزه جهانمحمدی
استاد دانشگاه های استان قزوین
🌫
┄┅┅┅┅❀⚜️❀┅┅┅┅┄
🌐 کانال نشریه معارف🔻
https://eitaa.com/maarefmags_ir
🔰 فراخوان پنجمین جشنواره دوسالانه ملی کتاب سال انقلاب اسلامی
معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی و معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار میکنند؛
💢پنجمین جشنواره دوسالانه ملی کتاب سال انقلاب اسلامی (تقدیر از آثار برگزیده پایان نامه، رساله، کتاب و طرح پژوهشی)
🔹محورهای جشنواره
حوزه مطالعات انقلاب اسلامی
اندیشه های حضرت امام خمینی(ره)
اندیشه های حضرت آیت الله خامنه ای(دام عزه)
🔹 مهلت ارسال آثار: ۳۰ آبان ماه ۱۴۰۳
🔹 تاریخ برگزاری جشنواره : بهمن ماه ۱۴۰۳
🔹 شرایط و نحوه ارسال آثار
صرفا آثار ارسالی(کتاب، رساله/پایان نامه، طرح) که در سالهای ۱۴۰۱، ۱۴۰۲ چاپ اول شده یا دفاع شده یا اتمام یافته، به دبیرخانه جشنواره ارسال شوند.استادان، پژوهشگران و دانشجویان علاقمندان می توانند آثار خود را بصورت متن فیزیکی یا در قالب CD یا فایل به ایمیل جشنواره یا از طریق پیام رسان ایتا ارسال نمایند.
🔹 آدرس دبیرخانه مشترک
تهران، خیابان اسکندری شمالی، خیابان فرصت شیرازی، پلاک ۱۳۶، ساختمان ستادی شماره ۲ دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران، طبقه دوم، مرکز فرهنگی دانشگاهی امام خمینی(ره) و انقلاب اسلامی
🔹تلفن ثابت ۰۲۱۶۶۴۲۸۹۶۷
🔹کدپستی 1419953491
┄┅┅┅┅❀⚜️❀┅┅┅┅┄
🌐 کانال نشریه معارف🔻
https://eitaa.com/maarefmags_ir
💥💥چگونه تشخیص بدهیم خبر یا تحلیلی درست است یا شایعه و نادرست؟
♻️ اگر میخواهید توانایی خود را در تشخیص خبر درست از شایعه و خبرهای ساختگی تقویت کنید باید این ۵ پرسش را از مبنی بررسی قرار داد:
◀️۱- خبر را چه کسی نوشته است ؟
در خبر درست همیشه نامی واقعی از یک خبرنگار یا روزنامهنگار واقعی، که قابل پیگیری باشد به عنوان مرجع و منبع خبر گفته میشود ولی در خبرهای ساختگی، شایعه یا تبلیغاتی، چنین چیزی وجود ندارد.
وقتی نام نویسنده یا گوینده را در خبر میبینید حتما بیوگرافی او را نیز دنبال کنید. اینگونه در مییابید که آیا این "گزارش خبری" است و یک خبرنگار به قصد اطلاع رسانی آن را نوشته است یا یک "مقالهی فنی" است که یک کارشناس مطلع از موضوع خبر، آنرا نوشته است و یا اینکه چیز دیگری از قبیل تبلیغات، شایعه و یا خبر ساختگی است!
◀️۲-خبر چه چیزی میخواهد بگوید؟
خبر واقعی وقتی درباره موضوعی جنجالی باشد معمولا آنرا به نقل از منابع واقعیِ معتبر که قابل پیگیری باشند، میگوید. در حالیکه خبر ساختگی منبع دروغین، آدرس اینترنتی ساختگی، عنوان کلی غیر قابل پیگیری، و یا با استناد به مطالب مشابه غلط انداز دیگر میگوید که با اندکی کندوکاو و ژرفنگری، نادرستی آن قابل تشخیص است.
◀️۳- خبر چه زمانی منتشر شده است ؟
حتما به تاریخ انتشار خبر دقت کنید اگر به کلمههای "خبر فوری" در خبر بر میخورید بیشتر دقت کنید زیرا احتمال ساختگی بودن یا تبلیغاتی بودن آن بیشتر است.
◀️۴- خبر در کجا منتشر شده است ؟
خبر درست و مهم، حتما در خبرگزاریها و سایتهای مشهورِ دارای اعتبار نیز منتشر میشود.
اگر خبر را برای نخستین بار در شبکههای اجتماعی میبینید باید پیش از بازنشر و فرستادن آن برای دیگران، تلاش کنید تا درستی آن را بیازمایید.
◀️۵- از خواندن خبر چه احساسی به شما دست میدهد ؟
خبر ساختگی مثل همهی تبلیغات دیگر برای برانگیختن احساس شما طراحی شده است. پس اگر با خواندن خبری بسیار ناراحت شدید، دِرَنگ کنید و نفس عمیقی بکشید. ادعایی که در خبر وجود دارد را دست کم در سه خبرگزاری و یا رسانهی معتبر تحقیق کنید و سپس تصمیم بگیرید که خبر را ساختگی یا واقعی به حساب آورید. نباید همه چیز را زود باور کرد. هیچ چیزی بهتر از تفکر انتقادی در روبرو شدن با خبر نیست.
☸با رعایت ۵ مورد بالا را در خواندن خبرها بخصوص در فضای مجازی به تدریج کنترل و معلومات رسانه ایتان افزایش خواهد یافت.
♻️عادتِ فوروارد كردن مطالبی كه به دست مان میرسد را به حداقلِ ممكن برسانيم و اگر حوصلهی ارزيابی مطلبی را نداریم، " چرخهی اخبارِ نامعتبر " را با فوروارد نکردن آن خبر قطع کنیم.
♻️ارسال نکردن مطالب، بهتر از ارسال مطالب بی ارزش است، زیرا مطالب بی اعتبار، ارزش و شخصیت شما را مخدوش می نمایند. بویژه " ويس های ادعایی افرادِ گوناگون را كه تشخيص صحت و سقم آن نزدیک به صفر است با دقت بسیار منبع آنرا بررسی کنید.
📣📣📣📣📣📣
پس مراقب فریبکاران شبکه های مجازی باشید، تا به شما نخندند🤔🤭
♨️این روسیه هم داستان جالبی داره!
بعضی دوستان فکر میکنن ما اگر در تقابل بین روسیه و اوکراین از روسیه حمایت میکنیم دلیلش این هست که ساده لوحانه، روسیه رو شریک راهبردی که منافعی دراز مدت و در هم تنیده شده با هم داریم به حساب می آریم و به این کشور دلخوش هستیم.
خیر به هیچ وجه اینطور نیست!
دلیلش هم پیمان بودن رژیم صهیونیستی و غرب با اوکراین و از این طرف مشترک بودن منافع ایران با روسیه در تحولات دهه جاری هست.
اما واضحه که هیچ قرابت مبنایی براساس اعتقادات و نوع نگرش به لحاظ جهان بینی، با کشور روسیه نداریم و صرفا برحسب تحولات و وقایع پیش امده، تعامل بیشتر دو کشور در این برهه از زمان که با ظهور داعش و سایر گروههای تکفیری، منافع دوکشور مورد تهدید قرار گرفت ، شروع شد و با همزمانی عصر انتقال قدرت از غرب به شرق ، و نزدیک شدن فروریزی هژمونی قدرت آمریکا و ایجاد جهان چندقطبی، با همراهی کشور چین، ادامه پیدا کرد.
حقیقت این هست که برای آینده ایران و روسیه نمیشه دورنمای بسیار شفافی ترسیم کرد و حتما دو کشور مطابق معمول و منطق حاکم بر اساس منافع ملی خودشون تصمیم خواهند گرفت.
بر اساس این حقیقت، حتی اگر روسیه بر اساس منافع ملی خودش و برای کم شدن فشارهای ناشی از تحریم،
در تصمیماتی علیه ایران مشارکتی داشته باشه و حتی وارد معامله و باجگیری از غرب ، هم بشه نباید تعجب کرد!
مهم تاکتیک ماست که البته در دولت شهید رییسی بسیار عالی و دقیق بود و امیدواریم در این دولت شاهد تداومش باشیم.
📌 #خبر_فوری_سراسری
بزرگترین کانال خبری تحلیلی در ایتا
@fori_sarasari
🔥 با این سایت ها هر کتاب ، مقاله ، جزوه یا پیدیافی که بخواین رو به راحتی پیدا میکنید!
1⃣ سایت اول : Ocean of pdf
• این سایت بیشتر تمرکزش روی کتاب ها و رمان هاست و با نوشتن اسم کتاب یا رمان میتونید pdf اون رو دانلود کنید
🔢 سایت دوم : Project Gutenberg
• این سایت یک کتابخانه با بیش از ۷۰ هزار کتاب الکترونیکی رایگان هست.
🔢 سایت سوم : pdfdrive
• توی این سایت به هر نوع pdf کتاب مقالات آموزشی و ... دسترسی دارید و میتونید دانلود کنید
https://chat.whatsapp.com/GrbbMFZDRySK0zmqYJ5VxS
دسترسی آزاد به تمام اطلاعات و پایان نامه هایی که مورد نیاز هست.
سایت های مهم:
💠معرفی سایت هایی جهت دانلود رایگان کتاب
🔺www.ketabnak.com
🔺www.urbanity.ir
🔺www.98ia.com
🔺www.takbook.com
🔺www.irpdf.com
🔺www.parsbook.org
🔺www.irebooks.com
🔺www.farsibooks.ir
🔺www.ketabesabz.com
🔺www.readbook.ir
💠سایتهای مهم علمی،پژوهشی
🔺www.digitallibraryplus.com
🔺www.daneshyar.net
💠بانک های اطلاعاتی
🔺www.umi.com/pqdauto
🔺www.search.ebscohost.com
🔺www.sciencedirect.com
🔺www.emeraldinsight.com
🔺www.online.sagepub.com
🔺www.springerlink.com
🔺www.scopus.com
🔺http://apps.isiknowledge.com
🔺www.anjoman.urbanity.ir
💠پایان نامه های داخلی و خارجی
🔺www.irandoc.ac.ir
🔺www.urbanity.ir
🔺www.umi.com/pgdauto
🔺www.mhrn.net
🔺www.theses.org
💠مقالات فارسی
🔺www.urbanity.ir
🔺www.shahrsaz.ir
🔺www.magiran.com
🔺www.civilica.com
🔺www.sid.ir
💠کتابخانه ملی ایران، آمریکا و انگلیس
🔺www.nlai.ir
🔺www.loc.gov
🔺www.bl.uk
💠مقالات رایگان کتابداری و اطلاع رسانی:
🔺www.infolibrarian.com
💠آرشیو مقالات از سال ۱۹۹۸
🔺www.findarticles.com
💠کتابخانه الکترونیک
🔺www.digital.library.upenn.edu/books
💠رایانه و بانکهای اطلاعاتی فارس:
🔺www.srco.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ۶ تا کد خیلی مهم برای گوشی که خوبه همه بلد باشیم!
1⃣ فعال کردن پشتخطی:
#⃣ *43#
2⃣ انتقال تماس به یک شماره دیگر (دایورت):
#⃣ *21*09×××××××××#
3⃣ نمایش شمارۀ خط روی گوشی:
#⃣ *733*2#
4⃣ نمایش سریال گوشی (IMEI):
#⃣ *#06#
5⃣ خلافی خودرو و کارت سوخت:
#⃣ *110#
6⃣ قطع کردن پیامک تبلیغاتی:
#⃣ *800#
#صفرمرزی
🌐صفرمرزی جبهه مقاومت↙️
🇮🇷https://eitaa.com/sefremarzi
🔸خواستند یوسف را بکشند، نمرد؛
او را به بردگی فروختند، اما پادشاه شد؛
خواستند عزیز پدر نباشد، عزیز مصر شد؛
از نقشههای بشر نباید دلهره داشت، زیرا اراده خداوند از هر ارادهای بالاتر است...
"وَ نُرِیدُ أَن نَّمُنَّ عَلَی الَّذِینَ اسْتُضْعِفُوا فِی الْأَرْضِ وَ نَجْعَلَهُمْ أَئِمَّةً وَ نَجْعَلَهُمُ الْوَارِثِینَ"
🆔@mjafari_ir
جریان شناسی سوریه
آل مخلوف قبیله مادری بشار اسد که به لحاظ سیاسی شعار بقاء نظام سوریه را میداد پشتوانهاش مقاومت و ایران بود. شیعه ۱۲ امامی سوریه ۱ درصد جمعیت سوریه است.
جریان آل اخرف که قبیله مادری همسر بشار اسد هست که ارتش سوریه بیشتر متمایل به آل اخرف است و امتداد بیرونیش روسیه.
جریان قومی عربی که امتیازشان عنصر قومیت عربی و ابتناء بر کشورهای عربی دارند. که حتی روز تشکیل کشور امارات جریان قومی عربی همایش موتورسواری راه میاندازند.
۱ درصد شیعه ۱۲ امامی ۱ درصد شیعیان اسماعیلی، علویون ۱۳ درصد جمعیت سوریه است.
جمعیت سنی هم در بهترین شرایط ۱۰ درصد در جریان مقاومت هستند. که جمعا با شیعهها و علویون میشوند یک چهارم جمعیت سوریه.
بشاراسد گرچه رهبر دینی نبود ولی معتقد به مقاومت بود و حکومت خاندانش نقش اصلیاش کمک به مقاومت را داشت و حتی تا روز آخر اجازه استفاده آوارگان لبنانی را داده بود و تا روز آخر اجازه ترانزیت کالا و ... به لبنان داده است.
تفصیل مذاکرات نماینده رهبری یعنی لاریجانی با بشار اسد باید دیده شود همچنین متن تفصیلی توافقنامه دوحه.
🔺در عهدنامه آتش بس قرار بوده ترکیه و روسیه نباید جریان تکفیر را فعال کنند و ظاهرا ترکیه و اسرائیل خیانت کردند.
مسآله سقوط دمشق خیلی سریع اتفاق افتاد که ممکن است معاملهای صورت گرفته باشد.
جریان آل مخلوف قدرت چانهزنیش با شیب ملایم رو به زوال نهاد..
12_1_Ghaseme_Musavi(Doaye_Samat)_(www.rasekhoon.net).mp3
16.92M
🌴دعای سمات
حاج سید قاسم موسوی قهار
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
#صوت جلسه مجمع عالی حکمت اسلامی ملایر
🌱امامت و نظم تمدن ساز🌱
حجتالاسلام علینقی کارشناس کلام اسلامی
۱۴۰۳/۹/۱۸