10.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سرود فارسی-عبری کودکان ایرانی در حمایت از فلسطین
@TasnimNews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خون شهدا داره اثر میکنه...
🚩ماه من...
🎙روایـــت هـمـچنان جاریـسـت
وَ تَـــسْــــتَـــمِـــرُ الْــــحِـــكٰـــايَـــةْ
#حاج_حسین_یکتا
#انتشار_حداکثری
هدایت شده از افسران جوان جنگ نرم
9.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴🎥 ببینید نظام سرمایهداری چطور یک مبارز با این نظام رو که برای ایجاد رفاه عمومی تلاش میکرده، تبدیل میکنه به ابزاری برای ارتقای این سیستم فاسد!
⚠️ چگورا؛ مبارزی که آرمانش هیچوقت مثل خودش معروف نشد...
@Afsaran_ir
هدایت شده از پونز
12.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ماجرای ترور بیولوژیک «نادر طالب زاده» از زبان خودش
📌 @ponezs
هدایت شده از آیت الله سیفی مازندرانی
(استفتاء پیرامون هلال ماه)
🔴 سوال : در اطلاعیه ای که از سوی حضرت عالی در تاریخ 4 / 3 / 99 صادر شده آمده است:«در اثبات ثبوت حکم حاکم لفظ «حَکَمتُ» شرط نیست بلکه اعلان روز عید از جانب فقیه جامع الشرائط (به مثل تعبیر «الیوم یوم العید») به معنای صدور حکم می باشد و حکم حاکم حجت شرعی بر همه مسلمین و فقها و همه مقلدین آنها خواهد بود».
اما در مقابل برخی قائل هستند فقط در صورتی که فقیه جامع شرایط، حکم و امر به ثبوت هلال نماید «حکم» می باشد، ولی اگر بگوید هلال ماه در نزد من به اثبات رسیده و فردا عید است، فقط ثبوت هلال ثابت می شود و در چنین موردی، ملاک اطمینان مکلّف است.
اکنون و با توجه به حجم گسترده مطالبی که در این چند روز (و همچنین برخی سالهای پیشین) در این زمینه صورت پذیرفته، سؤال این است که:
🔴 ۱. آیا اساساً اعلان بود یا نبود اول ماه، یک امر حکومتی است؟
🔴 ۲. دلیل حضرتعالی مبنی بر اینکه صِرف اعلان روز عید از جانب فقیه جامع به مثل «الیوم یوم العید» به معناه صدور حکم می باشد، چیست؟
🔴 ۳. آیا در صورتی که مستند حکم آن فقیه حاکم مبنایی باشد که دیگر فقها آن مبنا را قبول ندارند (مثلاً رؤیت با چشم مسلّح را قبول دارد ولی دیگران قبول ندارند) باز هم آن حکم بر همه مسلمین و فقهاء و مقلّدین آنها حجت شرعی خواهد بود یا خیر؟
🔴 ۴. اگر فقیهی «حکم حاکم» را از راههای ثبوت اول ماه به شمار نیاورد آیا باز هم حکم فقیه دیگر بر او و مقلّدینش حجّت است یا خیر؟
🔴 ۵. رؤیت هلال ماه شوال در زمان معصومین علیهم السلام به چه ترتیبی بوده است؟ آیا در زمان حضور ایشان مشکلی در این مسأله به وجود آمده است؟
✅ پاسخ:
بسمه تعالی
✳️ ۱- اثبات هلال اول ماه قمری طرق و اسبابی دارد که یکی از آنها حکم حاکم است، و مصداق آن امروز فقیه متصدی و متولی حکومت است. و حکم سائر فقهاء بر خلاف آن – به دلیل قصور ادله ولایت فقیه از شمول چنین حکمی تضعیف حاکم و حکومت اسلام را در پی دارد – غیر مشروع است و غیرنافذ می باشد.
✳️ ۲- اعلان روز عید همانند عبارت :«الیوم یوم العید» و یا 《حکمت بانّ هذا الیوم یوم العید》 اثبات موضوع حکم شرعی می کند، که در متن واقع بوده و جزئی خارجی است که فقط به حکم فقیه اثبات می شود ، بر خلاف فتوی که به احکام و کبریات کلیه تعلّق می گیرد. و قرینه مقامیه به مقتضای شأن فقیه – که شأن اصدار حکم یا فتوی است – موجب ظهور تعبیر مزبور در حکم است. لذا ظهور چنین تعبیری در حکم امر مسلم بین فقهاء است و بدان تصریح نموده اند.
✳️ ۳ - اساساً مورد حجیت حکم حاکم بر همه فقهاء و مقلدین آنان – که نصّ عبارات فقهاء همچون کاشف الغطاء و صاحب جواهر و دیگران را در کتب مختلف در بحث ولایت فقیه ذکر کرده ایم – فقط در مورد حکم فقیه بر اساس مبنای اجتهادی خودش است.
و دلیل آن این است که مذهب فقهای شیعه قول به تخطئه بوده نه تصویب باطل؛ یعنی ملاک حجیت فتوا و حکم هر فقیه استناد آن به موازین اجتهادی بر اساس استنباط و رأی اجتهادی خود اوست ، نه بر اساس مطابقت با واقع، و الا با اختلاف فتاوای فقها تعدد حکم واقعی لازم می آید که همان مذهب مصوبه ی باطل می باشد.
به همین دلیل معنای کلام امام صادق (علیه السلام) در روایت مقبوله که فرمود :«فاذا حکم بحکمنا» این است که:«فاذا حکم الفقیه الجامع بحکمنا أهل البیت علی اساس اجتهاده و استنباطه و رأیه» .
و مقصود این است که اگر فقیه جامع شرائط فتوی بر اساس رأی و نظر اجتهادی خود حکم کند مخالفت با آن برای کسی جائز نیست. و اطلاق نفی جواز در این روایت شامل همه ی غیر او - اعم از مقلدینش و مقلدین غیر او، بلکه سائر فقهاء - می شود.
✳️ ۴ - بر اساس اطلاق ادلّه ولایت عامهی فقیه و اطلاق مقبوله، مخالفت – با ابراز و اظهار نقض حکم – حتی برای چنین فقیهی جائز نیست. گرچه برای شخص او واجب است که به فتوای خود در خفا عمل کند ولی اعلان مخالفت و نقض حتی برای مقلدینش جائز نیست.
✳️ ۵ - آری چنین مواردی پیش آمد در برخی روایات وارد شده که در ثبوت هلال شوال بین اصحاب اختلاف شده و حضرت به اِخبار أعرابی بادیه نشین دستور به صیام و یا قضاء صوم فوت شده داده است. و این روایت حمل بر حکم به استناد خبر ثقه می شود. و یا در روایتی آمده عده ای غروب بیست و هشتم گفتند هلال را رؤیت کرده ایم لذا روز بیست و نهم را روزه نگرفتند ، و حضرت امر به قضای روزه آن روز کرده و فرمود: چون ماه کمتر از 29 روز نمی شود.
لازم بذکر است که ما این روایات را در کتاب دلیل تحریر الوسیلة: کتاب الصوم، ص 458 – 464 مورد تحقیق و بررسی قرار دادهایم.
و السلام علیکم و رحمه الله
حوزه علمیه قم
علی اکبر سیفی مازندرانی
تاریخ: پنجم شوال سنه ی 1441 هـ.ق
برابر 8 خرداد سال 1399 هـ.ش
┅═✧❁🌷فِقه فَعّال🌷❁✧═┅
http://eitaa.com/joinchat/352321569Cf34ac82714
هدایت شده از مناهج 🇵🇸🇮🇷
🌀 هجمه بی سابقه به کیان مرجعیت!
🖋 حجت الاسلام جعفر ولایی منش
🔸 پس از افشاگری در خصوص جلسه افطاری با طعم سکولاریسم، جریان رسانهای این محافل، با رپرتاژ خبری گسترده، پلن دوم خود را اجرا نمود!
🔹 وجههسازی رسانهای محافلی که سودای مرجعسازی دارند، از آقای «عین ب»، به گونهای کلید خورده و تداوم یافته است که حتی صدای اقشار سنتی حوزه هم درآمده است.
آیا سیره آیتاللهالعظمی بروجردی قدس سره این بوده است؟!! آیا بزرگان تشیع به دنبال کسب مقامات دنیوی بودهاند؟! آیا این موافق سیره زهد و تقوای علوی است؟؟! کلا و حاشا...
⁉️ در همین راستا چند سؤال اصلی برای متدینین و دوستداران حفظ کیان مرجعیت مطرح است:
1⃣ به راستی آقای «ع ب» با پشتیبانی کدام محافل سیاسی جریان غربگرا در سودای تصدی مرجعیت است؟ محافل آلوده سیاسی، چه منافعی از مرجعسازی سکولارها عایدشان خواهد شد؟!
2⃣ چرا در برههای که طلاب و فضلای حوزه علمیه قم، با مسائل گوناگون معیشتی دست و پنجه نرم میکنند، ۵۸ میلیارد تومان برای تعمیرات مسجد موروثیِ مرجع خودخوانده خرج میشود؟ این هزینهکرد عظیم در این وانفسای مالی حوزههای علمیه چه توجیه اقتصادی و مدیریتی دارد؟ منابع این هزینهکرد عظیم اقتصادی از کجاست؟
اگر تأمین این هزینهها از دولت قبل است، مگر این آقایان همیشه نسخهی استقلال برای حوزه نمیپیچند؟! چرا وقتی به خودشان میرسد آن کار دیگر میکنند؟! آن هم با هزینهکردهای اشرافی!!
3⃣ دفتر مرجع خودخوانده چرا یک عنصر بدنام #اخراجی و #خلع_لباس شده را که اخیرا برای تطهیر خود نامش را از «غین» به «نون» تغییر داده است، به عنوان همهکاره دفتر خود استفاده میکند؟
کسی که از پاکسازی دفتر خود از عناصر دارای پرونده فساد اقتصادی عاجز است چگونه ادعای آغاز مرجعيت اسلام و مسلمین دارد؟
4⃣ با کدام بودجه، هدایای سنگین چند ده میلیونی به تعدادی از سخنرانان و مداحان قم در جلسات محفلی اهدا میشود؟ یا در جلسه افطاری از کدام منبع مالی به تمام مداحان کارت هدیه چندصد هزار تومانی پرداخت گردیده است؟!! چه انگیزههایی در پس این پولپاشیهای مشکوک وجود دارد؟
5⃣ آیا کمترین شرط مرجعیت، برخورداری از اجازه اجتهاد مراجع تقلید ماضی نیست؟
به استناد اجازه اجتهاد کدامیک از مراجع مسلّم و فقهای کبار حوزه، اعلام مرجعیت میکنند؟ آیا مراجع تقلید فعلی و بزرگان دینی و فحول علمی کنونی حوزههای علمیه، فقاهت و اجتهاد مدعیان را تأیید کردهاند؟
🔻 سؤالات بسیار و ابهامات دیگری هم مطرح است؛ که در صورت تداوم اقدامات این مرجع خودخوانده، به تدريج مطرح خواهد شد؛
اما همگان بدانند متدینین در برابر بدعت سکولارها در هجمه بیسابقه به کیان مرجعیت ساکت نخواهند نشست. حتی با عملیات ایذایی و سرگرمسازی حوزهها -توسط عناصر فریبخورده به مسائل حاشیهای- نخواهند توانست حاشیه امنی برای خود دست و پا کنند که به تعبیر آیت اللهالعظمی وحید خراسانی «خوشا به حال کسانی که پا از گلیم خود دراز نکردند».
#یادداشت_مهمان
#سکولارهای_حوزوی
#سودای_مرجعیت
#مرجعیت_موروثی
#فتنه_ترکیبی
@Manahejj
⛔️ وقتی شهید مطهری تکفیر شد
☝️ یکی از اعضای گروهک فرقان که شهید مطهری را به شهادت رساندند می گوید ما مطهری را مصداق امام و پیشوای کفر می دانستیم. بهترین تحلیل از خوارج را رهبر معظم انقلاب دارد که می فرمایند:
❌ خوارج مقدس مآب نبودند؛ آنها جهل مرکب داشتند؛ یعنی طبق یک بینش بسیار تنگ نظرانه و غلط، چیزی را برای خودشان دین اتخاذ کرده بودند و در راه آن دین، می زدند و می کشتند و مبارزه می کردند!
⛔️ البته رؤسای خوارج عقب می ایستادند. اشعث بن قیسها و محمّد بن اشعثها همیشه عقب جبههاند و در جلو آدم های نادان و ظاهربین قرار دارند که مغز اینها را از مطالب غلط پُر کردهاند و شمشیر هم به دستشان دادهاند و میگویند جلو بروید؛ اینها هم جلو می آیند، می زنند، می کشند و کشته می شوند؛ مثل ابنملجم که آدم احمقی بود که ذهنش را علیه امیرالمؤمنین پُر کرده بودند و کافر شده بود.
@andisheh_moghavemat
هدایت شده از حمید رسایی ✔️
.
♻️ چرا علما برای اثبات عید فطر به تقویم اکتفا نمیکنند
میگویند وقتی اساتید علم نجوم و ریاضی با محاسبات دقیق نجومی، تعیین کردند که فلان روز #عید_فطر است، حتما هست دیگر چرا روحانیون دنبال هلال ماه هستند؟
برای پاسخ به این سئوال، ماجرای زیر را بخوانید:
حضرت علامه حسن زاده آملی در هزار و یک کلمه، جلد۲، صفحه ۴۹۵ نقل میکنند: بنده در نه سال از سنه ۱۳۳۷ شمسى تا سنه ۱۳۴۵ تقویم - یعنى سالنامه - استخراج کردهام و مأخذ استخراجم، زیج بهادرى و زیج الغ بیکى و نسخهاى از تسهیل زیج محمّد شاهى بوده است.
یکى از استادان ریاضى آن زمان دانشگاه تهران که چند سالى است از این نشأت رخت بربسته است در دو واقعه، آشکارا مرا تکذیب کرد که در هر دو واقعه، صحّت محاسبه من به وقوع پیوست.
1️⃣ یکى واقعه کسوفى بود که یک روز یا دو روز قبل از روز وقوع آن در روزنامه اطلاعات وقوع آن را یعنى صحّت محاسبه مرا تکذیب کرده است و چون کسوف به وقوع پیوست و صحّت محاسبه ما به منصّه ظهور رسید، در فرداى آن روز، در همان روزنامه عذرخواهى کردند و ما نیز به احترام اعتذار ایشان، اعتراضى ننمودهایم و آن کسوف را جز بنده هیچ مستخرجى خبر نداده بود که بنده متفرد بودم.
2⃣ واقعه دوم، موضوع رؤیت هلال ماه شوالى بود که باز بنده متفرد بودم که ماه مبارک رمضان سلخ ندارد، چون تقویمها منتشر شدهاند، مرحوم استاد آیة الله آقا شیخ محمد تقى آملى به من فرمود: شما یک نفر موافق ندارید، همگى ماه مبارک امسال را تمام مىدانند. عرض کردم من هلال شوال را هم از زیج بهادرى و هم از زیج الغ بیکى به چهارده افق ایران استخراج کرده ام، در نتیجه هلال شوّال در غروب ۲۹ ماه مبارک رمضان در همه این آفاق قابل رؤیت است چنانکه معلوم خواهد شد، و بحمد الله چنان بوده است که به عرض رسانده ایم.
❇️ در آن زمان آیت الله کاشانی رئیس مجلس بود، در روز عید فطر آن استاد ریاضی و دوستانش به محضر ایشان رفتند. مرحوم آقاى کاشانى به او گفت: چطور شده است که فقط یک طلبه ما درست استخراج کرده است؟ آن استاد ریاضى در جوابش این شعر سعدى را خوانده بود:
گاه باشد که کودک نادان / به غلط بر هدف زند تیرى
من به تفصیل مشخّصات هلال مذکور را مطابق آفاق یاد شده از دو زیج نام برده با خطاب محترمانه و مؤدّبانه به آن استاد ریاضى به مدیر آن روز اطلاعات داده ام و لکن از قبول آن خوددارى کرد. اما بالأخره قسمتى از آن را روزنامه وظیفه آن روز که هنوز شهرت چشمگیرى کسب نکرده بود به چاپ رساند. شگفت اینکه در ماه مبارک سنه بعد آن، من متفرد در سلخ بودم و دیگران متفق که سلخ دارد و صحّت محاسبه ما به وقوع پیوست که در هیچ جاى ایران ادّعاى رؤیت هلال در غروب ۲۹ رمضان نشد و دو سه واقعه دیگر نیز مشابه همین وقایع پیش آمده است.
🔺صفحات حمید رسایی در فضای مجازی🔻
eitaa.com/rasaaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
هدایت شده از مناهج 🇵🇸🇮🇷
🌀 شهید مرتضی مطهری، طلبهای جامع
🖋 بیبی معصومه سجادی
🔸 مرتضی مطهری طلبهای بود که خداوند کریم، به ایشان ۶۰ سال فرصت (عمر) داد. او تا ۳۱ سالگی این فرصت را، به آموختن علوم اسلامی، تبیین و تعلیم دین به معنای واسع کلمه اختصاص داد.
🔹 شهید مطهری درسهایش را عمیق میخواند تا بفهمد و بعد دربارهی آن تفکر میکرد و پس از فهمیدن، با تهذیب نفس آن فهم را صیقل میداد، برای همین او دارای قوّت فکری و اندیشهای قوی شد.
🔹 وقتی درس هایش را خوب فهمید، از ۳۱ سالگی وارد میدانهایی شد که کسی وارد نشده بود و ورود به آن عرصهها برابر بود با چالش علمی عمیق، وسیع و تمامنشدنی. شهید مطهری در حوزهی علمیه، هم انسان جرأتمند، شجاع، بصیر و با اعتماد به نفسی شده بود و هم مؤمنی که به آنچه از آن دفاع میکرد، یقین پیدا کرده بود.
🔹 او جانانه با قدرت اخلاص، ایمان و علمی که داشت، میدان لیبرالیسم، میدان تفکرات غربی و میدان تفکرات مارکسیسم، میدان خرافات، میدان انحرافات و میدان کجرویهای عقیدتی، میدان التقاط، میدان نفاق، میدان تهاجم فرهنگی غرب و شرق، میدان شبهات را به چالش میکشید و مردم، خصوصا جوانان و نوجوانان را از چنگال مسموم آنها، نجات میبخشید و بر یاران و پیروان آگاهِ امام حاضر خویش، فوج فوج میافزود.
❇️ مرتضی مطهری فهمیده بود طلبهبودن یعنی پاسداری از اعتقادات مردم و کمر همتبستن و پایههای فکری نظام اسلامی را مستحکمکردن؛ و واردشدن به میدان رفع شبهات و مواجهه با عمدهترین سؤالات ذهنیت جامعهی جوان و تحصیلکرده و روشنفکر کشور. سپس پاسخگویی به آنها براساس منطق قرآنی، تفکر و فلسفهی اسلامی.
برای همین مرتضی سرش در لاک خودش نبود! منزوی و بیتفاوت نبود. بلکه خود به سراغ دانشجوها، مهندسها و پزشکان میرفت. حتی سراغ موضوعات فراتر از این مرزوبوم! سراغ مسئلهی فلسطین!
به دلیل حمایت از فلسطین، ساواک او را به زندان برد آن هم زندان انفرادی.
🔹 مطهری اهل گریه بود؛ نه جلوی ساواک، بلکه در نیمههای شب؛ نزد خداوند خالق و ناظر. برای همین وقتی از زندان آزاد شد قویتر از قبل، رفت سراغ مساجد. مسجد امام الجواد، حسینیه ارشاد که با کمک چند تن از همفکرانش تأسیس کرده بود، مسجد جاوید، مسجد ارک. در مساجد سخنرانی میکرد و رو در رو با مردم سخن میگفت؛ که ساواک مجدداً او را دستگیر میکند. نه بازداشت ساده؛ که با سیلی و شکنجههای سخت ساواک مواجه بود.
🔹 مرتضی مطهری شخصیتی بود که خطر سران سازمان مجاهدین خلق ایران را خیلی زود فهمید و دیگران را از همکاری با منافقین باز داشته بود.
🔹 معلمِ شهید مرتضی مطهری؛ استاد دلسوز و مجاهدِ راه فکر و عقیده اسلامی، این سعادت را پیدا کرد که با شهادت خود، قبولى این مجاهدتِ طولانىمدّت را از خداوند متعال دریافت کند. او به دست کسانی به شهادت رسید که از تبیین و روشنگریهای وی ضربه خورده بودند.
🔹 حال این روشنفکر شهید؛ سخنرانیهای غرّا از نوع تحقیقی و کتب بسیاری با قلمی توانا، برای ما به عنوان حجّت، در مسیر تبیین و روشنگری به یادگار گذاشته است تا به ما بگوید در میدانهای جدید عقیدتی، راه شهادت از مسیر جهادتبیین نیز میگذرد و این عرصهها جای خالی مجاهدِ طلبهی بصیر را با تمام وجود، استمدادگونه، بلند فریاد میزنند.
🔹 روز معلم، روز شهادت متفکّرِ بزرگ جهان اسلام، مجاهد فی سبیل الله و یار صدیق امامین انقلاب اسلامی " شهید مرتضی مطهری" گرامی باد.
#یادداشت_مهمان
#شهید_مطهری
#شهدای_روحانیت
@Manahejj
بازانتشار/✅الزامات «جهاد تبیین» در فضای مجازی/ ۳ نقطه ضعف جبهه انقلاب در این فضا
✍️سیدعلیرضا آل داود
🛑رهبر حکیم انقلاب اسلامی در ۶ ماه گذشته بارها به فریضه قطعی و فوری جهاد تبیین اشاره کرده اند.از آنجایی که پس از کوید۱۹ عمده فعالیت ها در بستر فضای مجازی دنبال می شود و این فضای رها شده در داخل تحت مدیریت و کنترل دشمنان مردم ما است، لزوم این جهاد در برابر دشمن بیش از پیش واجب می شود.
🛑در همین حال شاهد هستیم که در این فضا، دشمن از انواع فناوریها در حوزههایی مانند علوم داده و هوش مصنوعی برای تولید محتوای هدفمند و مهندسی ذهن مخاطب با بستر پلتفرم های خارجی که ما را در محاصره تبلیغاتی قرار داده اند استفاده میکند که باید در این زمینه تبیین صورت گیرد.
🛑از مهمترین جنگ افزارهای سایبری دشمن بر ضد ما که باید در خصوصش تبیین صورت بگیرد نوع ساختار و چرایی نفوذ شبکه غیراجتماعی تصویر محور اینستاگرام در ایران با محوریت جریان تحریف است که با بهره گیری از هوش مصنوعی، فیلترینگ حبابی و دروازه بانی محتوایی شیطنت آمیز ضد ارزشهای اسلامی و ایرانی ما فعالیت میکند و این در حالیست که شبکههای اجتماعی و پیام رسان های غربی دیگر نیز هم اکنون اقدامات خصمانهای را در بستن صفحات رسمی ارگانهای رسمی کشور به کار گرفتهاند که در میان آنان اینستاگرام کثیف ترین نوع دیکتاتوری رسانه ای و تروریسم سایبری را به معرض نمایش گذاشته است.
🛑حال در این فضای مجازی ول علاوه بر کنشگری در برابر پلتفرمهای خارجی، با توسعه سخت افزار، نرم افزار و فناوریهای نوظهور بومی میتوانیم قوی شویم.
🛑در این شرایط قسمت بسیار مهم «جهاد تبیین» در فضای مجازی تبیین چرایی و لزوم راه اندازی شبکه ملی اطلاعات در داخل کشور است. لازم به ذکر است پیشرفتهترین کشورهای دنیا شبکه ملی اطلاعات دارند و به بومی سازی و حکمرانی فضای مجازی و حاکمیت سایبری اهمیت میدهند. اینها الزامات «جهاد تبیین» در فضای مجازی است.
💠با توضیحات فوق الذکر به طور خلاصه میتوان جهاد تبیین در فضای مجازی را اینگونه تعریف کرد: «جهاد تبیین»پر فضای مجازی یعنی یک جریان جهادی-انقلابی اصیل برای ابهام زدایی از شبهات، اخبار جعلی و تحریف در سطح جامعه وجود داشته باشد.
🛑اما متاسفانه اکنون مخاطبان ایرانی به واسطه فضای مجازی ول و حضور در پلتفرمهای خارجی در جنگ شناختی ترکیبی تغییر ذائقه پیدا کرده و نسبت به ارزشهای خودش دچار ابهام شده که از الزامات جهاد تبیین اینست که باید در این فضا به صورت فوری تابآوری مردم را در برابر حملات شناختی دشمن بالا ببریم،
🛑در آخر باید گفت ما با ۳ ضعف در جبهه انقلاب در فضای مجازی مواجه هستیم:
۱.فقدان راهبرد در حوزه حکمرانی سایبری انقلاب اسلامی و عدم اهتمام کافی برای اجرای بیانیه راهبردی گام دوم انقلاب
۲.ضعف گفتگوی هدفمند با یکدیگر و تشتت میان نیروهای خودی
۳. ضعف دانشی در حوزه تبیین در فضای مجازی و رسانه(فقر سواد رسانه ای، سواد فضای مجازی، سواد دیجیتال، روش های اقناع مخاطب و...)
🛑ادامه دارد
@andisheh_moghavemat