📮 #توییت
⭕️ صادق زیباکلام، استاد دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران:
🔹با احتساب مدرسه ایی که روسها دیروز (۱۷اردیبهشت)آنرا با موشک زدند و ۵۰نفراز جمله کودکان کشته شدند،تعداد مدارس اوکراین که موردحمله قرار گرفته اند به۲۰ رسید.نمیدانمآنانکه لقب کودک کش به اسرائیل دادهاند خبر دارند که بیش از۲۰۰دانش آموز در نتیجه حملات روسها بمدارس کشته شده اند؟
🔺 عبدالله گنجی، مدیر مسئول روزنامه همشهری:
🔹نمی دانم ایشان اطلاعاتش را از کجا می گیرند اما با فرض درست بودن خبر حتما روسها جنایت کرده اند و جنایت، جنایت است
🔹اما اینکه بخواهید بااین جنایت ٧٠ سال کودک کشی و آوارگی را تبرئه کنید عجیب و فرصت طلبی ناشیانه است شما ایران را بی خیال، به تنهایی هر دو جنایت را محکوم کنید
@andisheh_moghavemat
⭕️ خودروسازها از حمایت ما از تولید داخلی سوءاستفاده نکنند!/ دولت جنس خارجی مصرف نکند/ کارهای اقتصادی امروزِ دولت مهم است و همه به دولت کمک کنند
👤 رهبر انقلاب در دیدار کارگران:
🔹این دیدار همه سالهی ما با کارگران، قدرشناسی از کارگران، تشکر از کارگران و ارزش دانستن برای نفس کار است.
🔹از روزهای اول انقلاب تحریکات کارگری شروع شد؛ تا امروز هم وجود دارد. جامعهی کارگری، بینی اینها را که قصد داشتند جامعهی کارگری را تابلو و نشانهی اعتراضات مردمی قرار بدهند به خاک مالید و در مقابل اینها ایستاد؛ در کنار انقلاب و نظام ایستاد.
🔹البته کارگران در بعضی مواردی که جمع شدند، اعتراضشان به حق بوده. فرض کنید کارخانهای را دولت به یک نفری واگذار میکند. او به جای اینکه کارخانه را مدیریت کند، ابزارهایش را میفروشد، کارگرها را بیرون میکند، زمینش را مثلا هتل میخواهد بسازد! در این اعتراضها هم همیشه کارگران مرز خودشان را با دشمن مشخص کردند. نگذاشتند دشمن از اعتراض به حق اینها استفاده کند. با وجود مشکلات کنار اسلام ایستادند.
🔹ما الان دهها میلیارد واردات داریم. خیلی از این واردات هم لازم است، با مطلق واردات کسی مخالف نیست، ما با واردات بیرویه مخالفیم. واردات بیرویه یعنی چه؟ یعنی اینکه جنسی که در داخل تولید میشود کیفیتش هم خوب است، مشابه این جنس را ما وارد کنیم، این خنجری است به قلب تولید کشور.
🔹میگویند هر یک میلیارد دلار واردات بیرویه، معادل است با تعطیل شدن صد هزار فرصت شغلی. این آماری است که افراد صاحبنظر و متخصص به ما دادند. حالا اینجا خودروسازها از این حرف ما سوءاستفاده نکنند که وضعشان خیلی تعریفی ندارد.
🔹سهم مهم بازار داخلی متعلق به دولت است. دولت بزرگترین مشتری اجناس است. دولت باید سعی کند هیچ جنس خارجی مصرف نکند.
🔹امروز کارهایی که دولت در زمینهی اقتصاد در پیش دارد، کارهای مهمی است و احتیاج به کمک همه دارد. یعنی همهی دستگاهها، قوای مختلف، آحاد مردم، مجموعهها، همه باید به دولت انشاءاللّه کمک کنند که بتواند به این نتایج دست پیدا کند.
@andisheh_moghavemat
هدایت شده از خبرگزاری فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رهبر انقلاب: خاکساری در مقابل طاغوتهای زنده را شرک نمیدانند، اما احترام به بزرگان را شرک میدانند!
@Farsna
⭕️ در راستای اجرای اهداف کثیف سند 2030 وطرح ترنس هیومن، کلمه مادر بدلیل داشتن بار مونث از بودجه آمریکا حذف و بجای اون از کلمه زائو استفاده شد..
👤 خــانــم زیــبــا
@andisheh_moghavemat
⭕️ از لحاظ کمیت معلمان دچار مشکلیم، کیفیت درس و سواد معلم هم مهم است/ ترتیبی بدهید که رتبههای بالای کنکور بیایند دنبال معلمی/ دانشهای بیفایدهای که در دبیرستانها و دبستانها تدریس میشود را شناسایی و حذف کنید
👤 رهبر انقلاب در دیدار معلمان:
🔹برای جمهوری اسلامی هیچ فرصتی بالاتر و بهتر از این دوازده سال (دوره دانشآموزی) نیست. این دوازده سال بزرگترین فرصت است برای جمهوری اسلامی که بتواند ارزشها را آرمانهای انقلاب را به درستی منتقل کند به این نسل و هویت اسلامی و ایرانی را در آن نهادینه کند. این دوازده سال بهترین فرصت است. خب این رسالت آموزش و پرورش است، رسالت معلمین، ببینید خیلی کار بزرگی است، این خیلی کار عظیمی است، این فقط یک تعلیم عادی و معمولی نیست این تعلیم بنیادین است.
🔹ما بایستی کاری کنیم که دانشآموز ما دارای هویت ملی بشود. مهمتر از علمآموزی یا لااقل در حد علمآموزی این است که او احساس هویت بکند، یک انسان با هویت ساخته بشود، یک هویت ملی، هویت احساس اعتماد به نفس ملی پیدا بکند. از عمق جان کودک ما با افتخارات کشور آشنا بشود این چیزی است که امروز وجود ندارد خیلی از افتخارات حالا ایشان اسم مرحوم آقای کاظمی آشتیانی را آوردند شما بین بچههای مدرسهتان، مدارستان نظرخواهی کنید ببینید چند درصد کاظمی آشتیانی را با آن همه خدمات، با آن ارزش وجودی که این مرد، این جوان، جوان هم بود داشت میشناسند چند درصد، رونالدو را چند درصد میشناسند، ما چرا افتخارات ملی خودمان را نمیشناسیم؟ این خیلی مهم است یک بخش از این چیزهایی که میگوییم هویت ملی همین است که افتخارات ملی را، گذشتهی علمی را، گذشتهی سیاسی را، گذشتهی بینالمللی را بشناسند.
🔹از آقای وزیر محترم تشکر میکنم. در صحبتهای ایشان نکات خوبی بود که ذکر کردند، هم تصمیمهایی که گرفتند و هم سندهایی که تنظیم شده. منتها یک نکته را من به ایشان و همهی مجموعهی ستادیتان عرض بکنم. ما از لحاظ تصمیم خوب و قانون خوب و سند خوب هیچ کمبودی نداریم. در کشور هر چه دلتان بخواهد ما تصمیمهای خوب و سندهای خوب و مانند اینها داریم. آنی که مهم است، این است که به این تصمیمها عمل بشود. این را دنبال کنید. ایجاد قرارگاه کار آسانی است . لکن ادامهی کار این قرارگاهها و خروجی این قرارگاهها خیلی مهم است. بروید دنبال عمل جدی و مجاهدانه.
🔹ما از لحاظ کمیّت معلمان دچار مشکلیم. گزارشی که به من دادند این است که الان حدود هفتاد هزار معلم ما در شرف بازنشستگیاند، در حالیکه حدود نصف این جمعیت را میتوانیم جذب کنیم. مشکل بزرگی است. باید روی این قضیه کار کرد. کیفیت معلم هم مهم است. کیفیت سواد و درس و علم و... این جور نباشد که رتبههای پایین کنکور بروند سراغ این قضیه. ترتیبی بدهید که رتبههای بالای علمی بیایند و از لحاظ اخلاقی، تربیت اخلاقی، تربیت دینی، تدین، دینباوری قوی باشند.
🔹 الان در دبیرستانهای ما و شاید در دبستانهای ما دانشهایی تدریس میشود که هیچ فایدهای به حال امروز و آیندهی این دانشآموز ندارد. یک چیزهایی است که ذهنیاتی است که یادشان هم میرود. در هیچ مسئلهی زندگی به اینها کمک نمیکند در پیشرفت علم به اینها کمک نمیکند اینها را شناسایی کنید حذف کنید. علم نافع آن علمی است که بتواند استعداد جوان و نوجوان را شکوفا کند. استعداد او را شناسایی کند آن را در جهت استعداد خودش رشد بدهد آن استعداد را شکوفا کند اینها علم نافع است.
غیرت حمایت از تولید ملی؛
گزارش پروفسور دانشگاه کمبریج
✍️ کشورهایی که #پیشرفت_اقتصادی کردهاند، کدام سیاست حمایت از تولید ملی را در پیش گرفتهاند؟ به نظر شما اگر یک متخصص از کشور #کره_جنوبی دعوت می کردیم تا در همایشی کاربردی، از راز موفقیت شرکت های خودرو سازی و تولید محصولات الکتریکی و لوازم خانگی #برند این کشور (مثلا هیوندا و سامسونگ) سخن بگوید، چه می گفت؟
🔰 پروفسور #هاجون_چَنگ شهروند کره جنوبی که از سال 1990 در دانشکده اقتصاد دانشگاه #کمبریج تدریس میکند، برنده جایزه گونار میردال در سال 2003 است.او درکتاب #نیکوکاران_نابکار،درباره تجربه توسعه اقتصادی کره مینویسد:
🔴 "صادرات کره جنوبی در دهه 1950 تنگستن و ماهی بود و شرکت #سامسونگ ماهی و سبزیجات و میوه صادر میکرد... در دهه 1970 ، برنامه ایجاد صنایع سنگین در دستور کار قرار گرفت. در مدارس به ما میآموختند که وظیفه میهنی ما حکم میکند کسانی را که سیگار #خارجی میکشند، گزارش کنیم. ضرورت داشت #ارز_صادرات برای واردات ماشینآلات به کار گرفته شود؛ ارز بهراستی #خون و عرق جبین #سربازان_صنعتی ما بود که در کارخانهها دستاندرکار #جنگ_صنعتی بودند.
🔵 کسانی که با خریدهای بیهوده مانند سیگار #قاچاق، ارز را هدر میدادند، #خائن به شمار میرفتند. پدر دوستی که به خانهاش رفته بودیم و سیگار میکشید، به عنوان فرد غیرمیهن پرست و بیاخلاق - اگر نه تبهکار- آماج حملات زهرآگین قرار میگرفت. هزینه کردن ارز در موارد غیرضرور ممنوع بود و شدیدا ممانعت میشد، حتی خرید خودروهای کوچک و نوشیدنی و شیرینی. این کار از طریق اعمال #ممنوعیتهای_وارداتی، تعرفه و عوارض سنگین گمرکی برای کالاهای تجملی صورت میگرفت.
🔴 #سفرهای_خارجی جز با مجوزدولت برای معامله تجاری یا تحصیل ممنوع شد... حالا کُره صادرکننده خودرو و گوشیهای شیک در دنیاست. برخی میگویند این ناشی از پیروی از فرامین اقتصاد نئولیبرال است. برنامه نئولیبرال غرب و مثلث نامقدس (صندوق پول، بانک جهانی و سازمان تجارت جهانی) نفوذ در کشورهاست. این تشکیلات میخواهد باور کنیم کره در اثر پیروی از سیاستهای آنها توسعه پیدا کرد. واقعیت، مغایر این ادعاست.
🔵 کره دههها برخلاف منطق تجارت آزاد جهانی، از #حمایتهای_تعرفهای ویارانهای برای تقویت بخش خصوصی استفاده کرد تا صنایع بتوانند در برابر رقابت بینالمللی دوام بیاورند. دولت روی ارز کمیاب کنترل مطلق اعمال کرد و تخلف ازآن میتوانست #مجازات_مرگ درپی داشته باشد... کشورهای ثروتمند در اعمال تبعیض علیه سرمایهگذاری خارجی، از سیاستهای یارانهای و حمایتی استفاده کردهاند اما امروز با سخت گیری، همان سیاستها را در کشورهای درحال توسعه لعن ونفرین میکنند.
🔴 #ژاپن زمانی خودروی بنجل تولید میکرد و با شکست روبرو شد. بسیاری گفتند این شرکت باید به همان تولید ماشینهای ساده نساجی و ابریشم برگردد و بعد 25 سال ناتوانی، تولید خودرو را رها کند. اما دیگران گفتند هیچ کشوری بدون ایجاد صنایع مهم به جایی نرسیده است. حالا همان #تویوتا نه تنها از ورشکستگی درآمده بلکه برند #لکسوس در دنیا تولید میکند. #سرمایهگذاری_خارجی به مثابه #معامله_با_شیطان، بیش از آنکه مزایایی با خود بیاورد، با خطرات همراه است و میتواند توسعه را با مشکل مواجه کند. شعار #جهان_بیمرز، گزافه گویی است و شرکتهای فراملیتی همچنان بنگاههای ملی ماندهاند".
@andisheh_moghavemat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #سخنرانی کوتاه
⏪موضوع :چجوری به فامیلمون بگم
سگ نگهداشتن اشتباهه؟!
✅ سه حدیث کوتاه و معتبر در مورد نگهداری و نجاست سگ
@andisheh_moghavemat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرحوم استاد فاطمینیا:
اگر کسی با آیتالله العظمی خامنهای مخالفت کند عاقبت بخیر نمیشود
🙏پاسداشت یک عمر خدمت خالصانه استاد فاطمینیا به مکتب اهلبیت علیهمالسلام
پیکر مطهر مرحوم استاد فاطمینیا با حضور گسترده مردم متدین قم تشییع شد.
#نماز_لیلةالدفن برای استاد فاطمینیا
سیدعبدالله فرزند میراسماعیل
@andisheh_moghavemat
هدایت شده از خبرگزاری تسنیم
خرمشهر آزاد شد.mp3
139.4K
📻خرمشهر آزاد شد
🌷سوم خرداد سالروز فتح خرمشهر گرامی باد
@TasnimNews
هدایت شده از خبرگزاری حوزه
1482602.mp3
4.33M
🔻انتشار به مناسبت سالروز فتح خرمشهر
🎙 صوت | هرچه هست از خداست
@HawzahNews| خبرگزاریحوزه
⭕️با جریان خشن سانسور مواجهیم
👤وحید جلیلی قائم مقام رئیس سازمان صداوسیما:
🔹بعد از فوت آقای شجریان دوستان سلبریتی استوری زده بودند که بزرگترین سوگ اجتماعی در ایران بعد از مرگ دکتر مصدق.
🔹به دوستان گفتم بایستی سیمرغ بلورین گنجاندن چند دروغ را به این آقا تقدیم کنیم. مگر این ها تشییع ۷۲ تن شهید هفت تیر را ندیدند؟ همدلی مردم را در شهادت شهید رجایی ندیدند؟ زیبایی و شکوه تشییع حضرت امام خمینی (قدس سره) و حاج قاسم را ندیدند؟ آنجا بود که متوجه این مهم شدم که ما با جریان خشن سانسور مواجه هستیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جبلی: فردوسیپور باید قوانین بازی تیمی را بپذیرد
رئیس صداوسیما:
🔹مساله عادل فردوسی پور در دوره من اتفاق نیفتاد زیرا اگر بود تمام تلاشم را میکردم که ایشان نرود و از ظرفیت او حداکثر استفاده شود.
🔹میراثدار وضعیتی هستم که همه میخواهند من درستش کنم و با یک امضا همه چیز حل شود.
🔹ما باید قدر سرمایههای خود را بدانیم ولی مطالبه دو طرفه است و فقط بحث اراده ما نیست و او هم باید قوانین این بازی تیمی را بپذیرد.
🔹این مساله فقط درباره آقای فردوسی پور نیست اما اگر به شما بگویم یک چهره برای اجرای یک برنامه چندصد میلیون دستمزد میگیرد شما چه فکری نسبت به من میکنید که پول بیتالمال را اینگونه خرج میکنیم؟
🔹حال اگر به این افراد بیتوجهی کنیم از صداوسیما میروند و بعد مردم خواستار حضور آنها میشوند.
@TasnimNews
🔴دلنوشتهای برای رهبر عزیز و مقتدرمان
👌خیلی ها نمیدانند شما تمام بازی ایران و کره در جام ملتهای ۱۹۹۶ را دیده ای و برای موفقیت تیم ملی زیر لب ذکر میگفتی و با گلهای علی دایی خوشحالی میکردی!
👌حتی وقت خوابتان بود که بازی ایران و امریکا در جام جهانی ۹۸ فرانسه را دیدی و با گل استیلی خوابتان پرید و تا آخر تماشایش کردید!
👌۳ ساعت و ۳۰دقیقه وقت گذاشتید و فیلمسینمایی محمد رسول الله(ص) مجیدی مجیدی را با کارگردانش دیدید و بعد از پایان گفتید:
کاش میتوانستم دوباره تماشایش کنم!
👌شب کریسمس به خانه شهدای ارامنه می روید، از شیرینی و میوه هایشان میخورید.
👌شما بعد از انتخابات ۸۸ با امثال سیدمهدی شجاعی جلسات خصوصی میگذاشتید و هنرمندان را هنرمندانه نسبت به اتفاقات توجیه میکردید.
👌از فیلم مارمولک بدتان نیامد و دستور توبیخ ندادید، کارگردانش را در آغوش کشیدید.
👌بیش از ۱۲۰۰ رمان خوانده اید، و کتابخانه تان هیچ کتابی بدون حاشیه نویسی ندارد.
👌حلقه ازدواج پسرتان، انگشتر عقیق خودتان بود که کوچک کردن اندازه اش برای داماد، فقط ۱۴ هزار تومان خرج داشت.
👌کاش میدانستند فرزندانتان حتی از املت بیت المال شام دفتر نمیتوانستند بخورند.
👌بیماریتان را در بیمارستان بقیه الله تهران با پزشکان ایرانی معالجه کردید.
👌نوه تان در بیمارستان رسالت تهران بدنیا آمد.
👌از مجید صالحی تا عادل فردوسی پور،حسن جوهرچی تا رامبد جوان، امین تارخ تا حسام نواب صفوی، محمدعلی کشاورز تا داوود رشیدی، برای گفتگو با همه وقت گذاشته اید.
👌موسیقی و و ردیف های آوازی و سازهای ایرانی را خوب میشناسید، اهل شعرید، سینما شناسید، تندخوان و اهل مطالعهاید، والیبال بازی میکردید و حواستان به شطرنج آرین غلامی هم هست.
👌سریال پایتخت و عمو پورنگ را دنبال میکردید، جلال آل احمد و شریعتی میخوانید، اندیشه های سید قطب را ترجمه میکنید.
👌با لباس مبدل بین خرابه های بم قدم میزنید.
👌اجازه نمیدهید خبرنگاری با کفش روی فرش چادر زلزله زدگان کرمانشاه برود
👌اتومبیل حامل و محافظان را نگه میدارید تا به داماد و عروس نسبتا بد پوشش در خیابان تبریک ازدواج بگویید،
👌با دختر کوهنورد جوان که سگش را در آغوش گرفته با محبت از احکام نگه داری حیوانش سخن میگویید،
👌 دانشجویان را برای بیان صریح ترین مواضع دعوت میکنید و بیش از ۶ ساعت پای حرفهایشان مینشینید.
👌رهبر ۸۱ ساله ای که ساعت ۵ صبح کارش را شروع می کند وساعت ۱۱ شب میخوابد تا نیمه شب برای تهجد بیدار بشود.
👌سخنرانی طولانی می کند با کمترین تپق و اشتباه!
👌با هر قشری با اطلاعات تخصصی سخن میگوید.
👌هر روز گزارشات مردمی را میخواند و از اوضاع زندگی مردم شخصاً تحقیق میکند.
👌به کوه می رود، جنس غیر ایرانی در خانه شان پیدا نمیشود.
👌هنوز اثاث خانه شان همان جهیزیه قدیمی همسرشان است.
مایحتاج منزل را اهل خانه از جنوب شهر تهیه میکنند!
👌از حضرات آیات بهجت و بهاءالدینی تا حسن زاده آملی و فاطمی نیا و حتی پوتین و کوفی عنان و دکوئیار و بانکی مون شیفته و واله شما شدهاند!
👌حق دارند اینهمه دشمنی میکنند با شما و نامتان!
👌شما هیبت شاهان و رهبران عالمرا به چالش کشیده اید!
👌با آن دمپایی وصله دار، عینک قدیمی با پَدِبینیِ شکسته و همانآستین قبای نخ نما شده!
👌با این همه سادگی، از تنگه باب المندب تا تنگه هرمز از یمن تا آذربایجان از کشمیر تا زاریا در نیجریه از بوسنی تا ونزوئلا از ضاحیه تا پاراچنار!
زیر سایه همان قبای با پارچه زبده رضوی ایرانی است که لایه پس دوز پایینش را باز کرده اید تا اندازه استفاده شما بشود.
👌میرحسین و رهنورد را از طلاق نجات داده اید!
فرزندانتان را به ختم همسر امجد میفرستید!
برای وفات دختر کوچک سید مهدی شجاعی پیام میدهید
بر پیکر هاشمی نماز میخوانید.
جوانمردانه از دولت کم محبوبیت حمایت میکنید!
و هزار حرف نگفتنی دیگر...
👌شما بهترین رهبر دنیایید
باهوش، مقتدر، صبور، مهربان، حکیم.
تو میر عشقی، عاشقان بسیار داری.
تو رهبری، با جانِ عاشق کار داری...
🌿 سلامتی رهبر عزیزصلوات 🌿
@andisheh_moghavemat
🔴 وقتی به بانیان وضع موجود مسکن می گوییم چرا منازل و طرح های بزرگ مسکن را افقی و ویلایی نمی سازید می گویند صرفه اقتصادی ندارد.
🔸نتیجه این عقلانیت لیبرال که به ما القاء کردند همین می شود که اولین چیزی که همه ی امور را با آن متر می کنند، پول و هزینه تمام شده است.
می گویند وقتی می شود با 1000 متر زمین، 50 واحد ساخت چرا بیاییم به جایش دو واحد بسازیم.
می گویند شما دیوانه شدید که با آپارتمان سازی انبوه مخالفت می کنید و حرف از ضرورت و امکان افقی سازی و ساخت خانه های ویلایی در بسیاری از نقاط کشور میزنید!
🔹 چرا این کار را دیوانگی می دانند؟
چون صرفه اقتصادی را در این می دانند که زمین را صرف تجارت ساخت و ساز کنند؛ مسکن را کالای تجاری کنند؛ حتی اگر به قیمت تنزل مسکن و مأوای انسان که محل تربیت انسان است به خوابگاهی برای شبخوابی باشد.
انسانی که از وقت صبح خارج از منزل باشد و شب فقط برای غش کردن و خوابیدن به یک سقف نیاز داشته باشد، این انسان 15 متر هم زیادش است مثل وضعی که امروز انسانهای استثمار شده ژاپن دارند؛
ارمغان تمدن غرب برای انسان عادی و غیر فئودال این است که مجبور باشد همه زندگی خود را در یک قفس و قوطی کبریت سپری کند و همه آزادی و تفریحش را در خیابان و خارج از چهارچوب خانواده و بیت دنبال کند!
🔸 استاد ما نقل میکرد در نجف از قدیم به انسانهای دارای اصالت و تربیت شریف می گفتند ابن البیت (فرزند خانه) و به انسانهای شرور و فاقد اصالت و شرافت، ابن الشارع (فرزند خیابان) اطلاق می شد؛ چیزی که تمدن لیبرال با تضعیف خانواده به دنبال فراگیر کردن آن است یعنی اینکه خیابان به جای خانواده، کودکان را تربیت کند و بدیهی است که خیابان در اختیار آنهاست نه پدر و مادر؛
مسکن، یکی از مهمترین ابزارهای خانواده در فراهم کردن محیط مناسب برای تربیت قابل کنترل فرزندان است و الا باید تربیت او را از سر بی جایی و کمبود فضا، به تلویزیون و ماهواره و فضای مجازی مانند اینستاگرام و تلگرام سپرد که مربیان آن دیگر سلبریتی ها هستند نه پدر و مادر.
حرف ما این است:
✳️ اولاً اینطور نیست که افقی سازی و توسعه منازل ویلایی همه جای کشور غیر ممکن باشد، در بسیاری از نقاط کشور زمین های ارزان و گسترده بسیار است و هیچ بهانه و توجیهی برای آپارتمان سازی با این حجم از مفاسد در این مکانها وجود ندارد. مستندات و تحقیقات مبسوط این تفاوت های آمایشی موجود است.
✳️ثانیاً اینطور نیست که عمودی سازی یعنی آپارتمان سازی همیشه ارزانتر از ویلایی سازی باشد، محاسبات مستدلی در این زمینه انجام شد و در اختیار متولیان نهضت ملی مسکن و مسئولین مختلف از وزارت خانه ها و سازمانها قرار گرفت که اثبات می کند هزینه های توسعه ویلایی در مجموع اگر ارزانتر نباشد گرانتر نیست.
✳️ ثالثاً باید عینک را عوض کرد، خانه محل حیات بشر است، این سبک زندگی که برنامه ریزی کردند که از اول صبح کار در اداره و کارخانه، کودکان در مهد، غذا در رستوران، تفریح در پارک و کافه ها باشد و آخر شب برای سر به زمین گذاشتن تا خروسخوان فردا بروند در خانه، این غلط است؛
🔹در خانه انسان هست؛ مادر و فرزندان می خواهند در این مسکن حیات خود را داشته باشند؛ در این سبک زندگی اولویت، زندگی در خانه است؛ برخلاف زندگی در غرب که زندگی بیرون از خانه است نه زندگی درون خانه.
🔸 با مردم عادی که یک خانه برای خودشان می سازند کاری نداریم، مردم بر اساس هزینه ها و تمکن مالی یا هر اولویتی صلاح بدانند خانه می خرند یا آپارتمان می سازند؛ حرف ما با دولت است که مسکن سازی انبوه دارد، چرا هزینه تمام شده مسکن را فقط در آجر و آهن و مصالح می بینید، هزینه های کوتاه مدت و میان مدت اجتماعی و تمدنی این سبک آپارتمان سازی را چرا دولت محاسبه نمی کند، هزینه توسعه و افزایش یافتن بزه کاری، افسردگی، بیماری های متعدد، اختلالات تربیتی و شخصیتی و ... را مگر دولت از جیب مردم نباید بدهد، خوب اینها تحقیقات مدون در جهان و ایران دارد و این هزینه ها را بر ساخت مسکن سرشکن کردند و چند دهه در همه دنیا آزمایش کردند حتی در انگلیس و کانادا و امریکا و اسرائیل بر اساس این تحقیقات سالهاست دارند افقی سازی می کنند؛ چرا عینک و منطق محاسبه هزینه و فایده خود را عوض نمی کنید.
مضافاً که ای کاش یک دهم فایده های بلند مدتی را که غربی ها برای خودشان می سنجند شما هم محاسبه می کردید؛ شما دارید مقر تحقق تمدن اسلامی را احداث می کنید؛ هزینه ی احداث بیت می پردازید. هزینه ی پرورش انسان می دهید. حالا به صرفه هست یا نه.
🆔 مرکز مطالعات راهبردی فقه حکومتی
@andisheh_moghavemat
اندیشه مقاومت
🌟 تصاویر ویژه حسابکاربری(پروفایل)
🔰 حضرت آیتالله خامنهای: ما باید از حضرت معصومه علیهاالسلام، بیشتر استفاده کنیم. ایشان امامزاده بلافصل است. دختر امام، خواهر امام، عمه امام، خیلی عظمت دارد. در زیارت نامه ایشان آمده: «ای فاطمه معصومه! تو برای ورود من به بهشت شفاعت کن، چون نزد خدا دارای شأن و مقام بزرگی هستی.» ۱۳۷۱/۴/۲۸
🌸 در سالروز ولادت حضرت معصومه سلاماللهعلیها، «ریحانه» مجموعهی تصاویر حساب کاربری منقش به نام مبارک حضرت معصومه سلاماللهعلیها را به منظور استفاده مخاطبان منتشر میکند.
🔴 پروژه عنکبوت
🔺 بهار سال ۹۸ بود که دو پیج معروف و مطرح درباره پرونده سعید حنایی و ارتباط بعضی عناصر خاص با وی، مطالبی بیان کردند و به جان هم افتادند (که در اصل، دعوای زرگری بود) که حکایت از پاس کاری پرونده آن معدوم به این نهاد و آن نهاد داشت. اگر یادتان باشد همان موقع به شما عرض کردم که بی دلیل، کسی را نبش قبر نمیکنند و لابد برای آن برنامه دارند.
🔺 بهار ۹۹ محسن تنابنده از به تولید رسیدن یک فیلم با موضوع سعید حنایی در پیجش خبر داد.
🔺 بهار ۱۴۰۰ ابر سایت های فیلم و سریال هالیوود خبر از آغاز تولید یک فیلم با همان موضوع اما در خارج از کشور خبر دادند اما عوامل آن را معرفی نکردند ولی قول دادند که کلیه عوامل اصلی ایرانی الاصل هستند.
✔️ جمعا سه سال گذشت و الان که در حل تایپ این سطور هستم دو فیلم اکران شده که عبارت است از:
⛔️۱.عنکبوت: به نویسندگی اکتای براهنی و کارگردانی ابراهیم ایرج زاد و با بازی محسن تنابنده (در داخل کشور)
⛔️ ۲.عنکبوت مقدس: به نویسندگی علی عباسی و افشین کامران بهرامی و کارگردانی علی عباسی و با بازی زهرا امیر ابراهیمی (در خارج از کشور)
اینقدر فکت داریم که نه متهم به توهم بشویم و نه جای فراری برای گردانندگان و پشت صحنه های فضای موجود داخلی و خارجی باشد. لطفا به این موارد دقت کنید:
۱.دو فیلم با یک نام مشترک
۲. موضوع اصلی و حتی ریز موضوعات مشترک
۳. تمرکز روی یک شهرِ مشخصِ مقدس
۴. زمان پیش تولید و تولید در دو سال به صورت تقریبا مشترک(یکی در داخل و دیگری در خارج از کشور)
۵. حتی زمان اکران آن دو فیلم تقریبا مشترک(تقریبا دو هفته)
۶. با حضور عوامل سفارتی(نزدیک و پر رفت و آمد به سفارت انگلستان) و کاملا همسو با عوامل پناهنده
۷. حتی برخی دیالوگ ها و لوکیشن ها خیلی شبیه به هم !!
و ده ها مورد دیگر. کمترین نتیجه ای که میتوان گرفت این است که فیلم عنکبوت مقدس، نسخه خارجی فیلم عنکبوت است. یعنی هر دو یک فیلم هستند اما با دو نسخه داخلی و خارجی. یا به عبارت بهتر؛ هر چه نتوانستند در نسخه داخلی بگویند، واضح تر و با صدای بلندتر در نسخه خارجی آن گفتند.
✅ پس لطفا این دو فیلم را دو روی یک سکه یک جریان حساب کنید. با این تفسیر که نسخه داخلی عنکبوت، مرحله شلیک را به عهده داشت و نسخه خارجی عنکبوت، تیر خلاص را زد. تنها با یک تفاوت: نسخه ایرانی، به روایت قاتل بود اما نسخه خارجی به روایت مقتولین و خبرنگارها به این مسئله پرداخته بود.
این تا اینجا.
لذا اصلا این عنکبوت ها را دوفیلم نبینید. بلکه آن را یک پروژه و به نام پروژه عنکبوت بدانید و تفسیر کنید.
اما ...
در طول هفت سال اخیر، در دو فاز، حدود ۲۰۰ نفر از مدل ها و بانوانی که به بهانه مدلینگ به بی حیایی و ترویج اباحه گری مشغول بودند دستگیر و مجازات شدند. افرادی که بخاطر آنها سر و صدای زیادی در فضای رسانه های معاند به پا شد. به گونه ای که ده ها مستند از زندگی و شرایط کاری آنها توسط رسانه های بیگانه تولید و منتشر گردید که دل هر بی خبری را به درد می آورد. گفتند نگویید اما ظاهرا در سالهای ابتدایی شناسایی و دستگیری آنان، این پروژه به عنکبوت موسوم شد و در طی آن، تعداد قابل توجهی از زنان عنکبوتی فعال در حوزه مدلینگ که عموما بهایی بودند و یا گرایش قوی به بهاییت داشتند دستگیر و محاکمه شدند.
بررسی این کلید واژه در ادبیات نمایشی علی الخصوص در فیلم های اصغر فرهادی و نشان دادن عنکبوت و تارهای او در گوشه خانه نقش های منفی فیلم هایش و حتی تتوی عنکبوت روی بدن دو تن از بازیگران درجه دو و سه آن فیلم ها در مسیر نمادسازی و آشنا کردن ذهن و نگاه مخاطب به این کلیدواژه و به نوعی تسویه حساب با پروژه دستگیری و محاکمه زنان دستگیر شده در فاز اول و دوم پروژه عنکبوت تفسیر میشود.
بعدها همان کارگردان، داور جشنواره کن شد و شاگرانش در داخل کشور اقدام به تصویر کشیدن عنکبوت و در خارج از کشور، به نمایش آن (موسوم به عنکبوت مقدس) نمودند.
✔️ لذا این پروژه شوم حداقل دو نتیجه را دنبال میکند:
👈 ۱.تسویه حساب با برخورد کنندگان با آن ۲۰۰ نفر. و اینکه جمهوری اسلامی با همان تفکر تکفیری و خشن امثال سعید حنایی، با آن ۲۰۰ نفر برخورد کرده.
👈 ۲. کشاندن دعوا به عزیزترین مقولات دینی و مذهبی (ایجاد نماد منفی از حرم امام مهربانی ها) و القای این که ریشه خشونت در مذهب است. علی الخصوص خشونت علیه زنان. با یک تمهید دراماتیک ناشیانه که یک خبرنگار زن جوان (زهرا امیرابراهیمی) به مشهد اعزام شود تا از طریق او شاهد پیگیری پرونده باشیم در حالی که این شخص و این مسئله در تمام طول فیلم از نظر منطقی و دراماتیک کارایی ندارد اما کارگردان نسخه خارجی عنکبوت سعی دارد از طریق حضور او در تمام طول فیلم به وجود زنستیزی در ایران علی الخصوص در جامعه مذهبی و انقلابی اشاره کند.
👤 محمد رضا حدادپور جهرمی
@andisheh_moghavemat