✳ بازخوانی #واکنش_گورباچف به نامه روح الله
✅ به مناسبت سالروز ابلاغ پیام تاریخی حضرت #امام_خمینی رحمت الله علیه به گورباچف، رهبر شوروی سابق در سال ۱۳۶۷هجری شمسی
#جهت_استفاده_تحلیلگران
✳ #پینوشت:
🔻بخشی از بیانیه گام دوم انقلاب:
🔹 پس آنگاه انقلاب ملّت ایران، جهان دوقطبی آن روز را به جهان سهقطبی تبدیل کرد و سپس با سقوط و حذف شوروی و اقمارش و پدید آمدن قطبهای جدید قدرت، تقابل دوگانهی جدید «اسلام و استکبار» پدیدهی برجستهی جهان معاصر و کانون توجّه جهانیان شد.
🔸 از سویی نگاه امیدوارانهی ملّتهای زیر ستم و جریانهای آزادیخواه جهان و برخی دولتهای مایل به استقلال، و از سویی نگاه کینهورزانه و بدخواهانهی رژیمهای زورگو و قلدرهای باجطلب عالم، بدان دوخته شد. بدینگونه مسیر جهان تغییر یافت و #زلزلهی_انقلاب، فرعون های در بسترِ راحت آرمیده را بیدار کرد!
#گام_دوم_انقلاب
✳ نظر مراجع و علما درباره معاهدات بینالمللی
🔻رهبرمعظمانقلاب:
💬 معاهدات و کنوانسیونهای بینالمللی ابتدا در اتاقهایفکر قدرتهای بزرگ و برای تأمین منافع و مصالح آنها پختوپز میشود و سپس با پیوستن دولتهای همسو یا دنبالهرو یا مرعوب شکلِ به ظاهر بینالمللی میگیرد.
🔻آیتاللهالعظمی مکارمشیرازی:
💬 افایتیاف یک #قرارداد_استعماری است و هدف تنظیم کنندگان سلطه بر امضاکنندگان این قرارداد و نفوذ در امور اقتصادی آنهاست و در تضادّ با قوانین اسلامی و مخالف منافع مسلم ماست.
🔻آیتاللهالعظمی نوریهمدانی:
💬 حوزه علمیه باید بیدار باشد و با تمام قوا با این قرارداد #مخالفت کند.
نمی گذاریم قرارداد افایتیاف امضا شود.
🔻آیتاللهالعظمی جوادیآملی:
💬 نباید #تسلیم کنوانسیونهای بینالمللی شویم.
🔻حضرتآیتالله علویگرگانی:
💬 با توجه به اشارات مقام معظم رهبری و بیانات مراجع عظام تقلید تصویب قرارداد #افایتیاف به مصلحت کشور و نظام نیست.
✳پالایش مطبوعات چهارشنبه ۱۱ دی
❎نیمنگاهی کلی به صفحه نخست مطبوعات نشان میدهد که حمله مردم خشمگین عراق به سفارت آمریکا در بغداد و فرار سفیر آمریکا محور اغلب روزنامههای امروز است، اظهارات سخنگوی قوه قضاییه با محورهای «محکومیت شبنم نعمت زاده به ۲۰ سال حبس»، «بازداشت گسترده در شهرداری و شورای شهر در پی فساد» و «بازداشت چند قاضی در ارتباط با پرونده طبری» نیز در روزنامههای امروز بازتاب داشته است.
🔹پایش روزنامههای اصولگرا نشان میدهد که اتحاد و یکپارچگی مردم عراق در پی حمله تروریستی آمریکا به مقرهای حشد الشعبی و حمله مردم خشمگین به سفارت آمریکا در بغداد در روزنامههای کیهان، وطن امروز، صبح نو، قدس، رسالت، جام جم، عصر ایرانیان، حمایت و جوان با تیترهای «خون شهدای حشدالشعبی عراق را متحد کرد»، «هشدار در منطقه سبز»، «آتش در لانه شیطان»، «آتشبهجان شیطان»، «آمریکا از عراق سیلی خورد»، «خوشههای خشم»، «پاسخ انقلابی عراقیها به بحران سازی آمریکا» و «لانه شیطان در آتش خشم عراق» بازتاب داشته است. اظهارات سخنگوی قوه قضائیه نیز در روزنامههای وطن امروز، صبح نو، قدس، حمایت، جوان و عصر ایرانیان تیتر شده است. ادامه واکنشها به اظهارات چند روز اخیر حسن روحانی را نیز در روزنامههای کیهان و وطن امروز با تیترهای «اگر به حرف خود باور دارید چرا مسیر دولت را تغییر نمیدهید؟!» و «آقای روحانی! اگر تحریم نبود شما رئیسجمهور میشدید؟» شاهد هستیم. ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار نیز سوژه روزنامههای جام جم، رسالت، کیهان و قدس است.
🔹پایش روزنامههای اصلاحطلب حاکی از آن است که حمله مردم خشمگین عراق به سفارت آمریکا در روزنامههای ایران، هفت صبح، آرمان ملی، آفتاب یزد، اعتماد، جمهوری اسلامی، ابتکار، اطلاعات، شهروند، دنیای اقتصاد، همشهری و همدلی با تیترهایی، چون «زلزله خبری شب سال نو»، «ضد حمله غافلگیرانه»، «حمله آمریکا مردم عراق را متحد کرد»، «تاوان حمله به حشد الشعبی»، «سفارت آمریکا در آتش خشم معترضان»، «ترکشهای یک حمله»، «پاسخ عراق به یورش»، «پاسخهایی زمینی به حمله هوایی» و «تقاص عملیات ۲۹ دسامبر» بازتاب داشته است. روزنامههای ایران، هفت صبح، شرق، ابتکار، همشهری و دنیای اقتصاد با تیترهای «۲۰۲۰ سال انتخابهای دشوار»، «جهان ۲۰۲۰»، «اعتراض میراث ۲۰۱۹ برای ۲۰۲۰»، «سقوط شکوفایی بیت کوین در ۲۰۲۰؟» و «سال بلوا» به استقبال سال نو میلادی رفتهاند. اظهارات سخنگوی شورای نگهبان نیز در روزنامههای ایران، اعتماد، شرق، آرمان ملی و سازندگی بازتاب داشته است. اعلام اموال نجومی غلامرضا تاجکردون نیز موردتوجه روزنامههای هفت صبح، آرمان ملی و آفتاب یزد قرارگرفته است. اظهارات حسن روحانی در آیین بهرهبرداری از قطار برقی گلشهر به هشتگرد با محوریت «تحریمها ۲۰۰ میلیارد دلار درآمد کشور را کاهش داد» در روزنامههای ایران، اعتماد، اطلاعات، شهروند و همشهری تیتر شده است. همچنین «ترک مربیان فوتبالی خارجی ایران در پی عدم پرداخت دستمزد» و «واکنش به اظهارات حسین شریعتمداری درباره محمد خاتمی» از دیگر سوژههای روزنامههای اصلاحطلب است. روزنامههای اصلاحطلب در پیگیریهای انتخاباتی خود امروز تیترهای «پایداریها از شورای ائتلاف عبور کردهاند»، «نحوه بررسی صلاحیتها نقش بسیار مؤثری در میزان مشارکت دارد»، «در مسیر بهارستان»، «احتمال سه لیستی شدن اصولگرایان قوت گرفت» و «سهم خواهی پشت خط انتخابات» بازتاب داشته است .
هدایت شده از صدای انقلاب
sedayeenghelab092.mp3
2.52M
🔸 #صدای_انقلاب شماره: 92
🔹 مروری بر خاطرات سیاسی خانم #وندی_شرمن
💠 حربه بزرگ کردن امتیازات جزئی
🆔 @sedayeenghelab_ir
✳ نظر مراجع و علما درباره معاهدات بینالمللی
🔻رهبرمعظمانقلاب:
💬 معاهدات و کنوانسیونهای بینالمللی ابتدا در اتاقهایفکر قدرتهای بزرگ و برای تأمین منافع و مصالح آنها پختوپز میشود و سپس با پیوستن دولتهای همسو یا دنبالهرو یا مرعوب شکلِ به ظاهر بینالمللی میگیرد.
🔻آیتاللهالعظمی مکارمشیرازی:
💬 افایتیاف یک #قرارداد_استعماری است و هدف تنظیم کنندگان سلطه بر امضاکنندگان این قرارداد و نفوذ در امور اقتصادی آنهاست و در تضادّ با قوانین اسلامی و مخالف منافع مسلم ماست.
🔻آیتاللهالعظمی نوریهمدانی:
💬 حوزه علمیه باید بیدار باشد و با تمام قوا با این قرارداد #مخالفت کند.
نمی گذاریم قرارداد افایتیاف امضا شود.
🔻آیتاللهالعظمی جوادیآملی:
💬 نباید #تسلیم کنوانسیونهای بینالمللی شویم.
🔻حضرتآیتالله علویگرگانی:
💬 با توجه به اشارات مقام معظم رهبری و بیانات مراجع عظام تقلید تصویب قرارداد #افایتیاف به مصلحت کشور و نظام نیست.
✳⭕️ خبر دسته اول از فتنه جدید برای پایان سال ۹۸
✍️محسن غرویان از مدافعان سینه چاک حسن روحانی طی یادداشتی تلاش کرده برخی مواضع شاذ سیاسی درونی خود درباره انتخابات و نقش شورای نگهبان در تایید صلاحیتها را از زبان مردم و افکار عمومی مطرح کند. او مدعی شده که احساس عمومي باید اين باشد که آنچه راي مردم هست واقعا از صندوقها درآيد و مردم نبايد احساس کنند انتخابات از قبل تنظيم شده تا افراد خاصي وارد مجلس شوند. غرویان همچنین در یادداشت خود نهادهای نظارتی موثر در انتخابات را نیز به راحتی متهم به جناحی عمل کرده و تلویحا وجود شائبه نوعی تقلب خاص انتخاباتی را نیز در میان مردم مطرح میکند.
یادداشت غرویان در حالی بر شبهه افکنی در روند قانونی تایید صلاحیت نمایندگان در کشور و اتهامات تلویحی به شورای نگهبان درباره سلامت انتخابات آتی مجلس اصرار دارد که چندین هفته مانده به اعلام نتایج نهایی بررسی صلاحیت داوطلبان انتخابات مجلس شورای اسلامی، مایک پمپئو وزیر خارجه آمریکا نیز در توئیتی، نتایج بررسی صلاحیتها را زیرسؤال برده و به نوعی دیگر فرمان حمله به شورای نگهبان را صادر کرده است.
پمپئو وزیر خارجه آمریکا در توئیتر خود نوشت: «انتخابات پارلمان ایران دو ماه دیگر برگزار میشود اما رژیم پیشتر با رد صلاحیت بیش از 1000 نامزد به دستکاری در آن پرداخته است. ما در کنار مردم ایران که خواستار آن هستند که صدایشان شنیده شود، میایستیم.»
اما یادداشت محسن غرویان را باید به نوعی نقطه عطف جدید برای دوماه مانده به انتخابات دانست. زیرا اصلاح طلبان و برخی از اعتدالیون تاکنون تنها تمرکزشان بر شبهه افکنی در نحوه تایید صلاحیت نامزدهای انتخابات مجلس بود ولی غرویان از شائبه تلویحی نوعی تقلب خاص در انتخابات سخن گفته است.
بنابراین باتوجه به یادداشت آقای غرویان و همچنین انبوهی از اظهارنظرهای فعالین اصلاح طلب و اعتدالی حامی دولت در زیر سوال بردن پیشاپیش عملکرد شورای نگهبان و زمینه سازی برای ایجاد شبهات جدید در جامعه، طبیعی است که سوالات زیادی اینک در ذهن صورت بپذیرد. سوالاتی که با توجه به سوابق فتنه گران که اینک بخشی از آنها دوباره برای انتخابات فعال شده اند، بیشتر و بیشتر و واقعیتر نیز میشود. این در حالیست که طی هفتههای گذشته نیز مشخص شده بحران آفرینی در کشور تا پایان سال و به خصوص در ایام انتخابات آتی مجلس دستورالعمل ثابت سیاست خارجه آمریکا در ایران است. تجربه سالهای گذشته نیز نشان میدهد این همه زیر سوال بردن پرشتاب روند تایید صلاحیت ها از چندین ماه قبل از آغاز انتخابات مجلس، نمی تواند اتفاقی و بدون برنامه ریزی بوده باشد.
مهمترین این سوالات اکنون این است که با توجه مواضع فعلی بسیاری از چهره های اصلاح طلب و حامیان دولت، باید منتظر پروژه جدیدی برای ایجاد بحران در کشور از طریق زیر سوال بردن مجدد روند تایید صلاحیت ها و نهایتا خدشه به سلامت انتخابات کشور بود؟ آیا برخی مجددا برای فعال سازی فتنهای شبیه فتنه 88 بسیج شده و فرمان جدیدی از خارج از کشور دریافت کردهاند؟! آیا خیز برداشتن برای ایجاد و عمق بخشی به آشوب های معیشتی و اقتصادی طی هفته های گذشته بخشی از زمینه سازی برای فتنه انتخاباتی پایان سال بوده؟! یا مکمل و یا ترکیب هر دو در آینده مدنظر است؟!
لازم به ذکر است گرچه تجربه فتنههای مختلف در بیست سال اخیر، نهادهای امنیتی کشور را در برابر چنین پروژههای فتنه گون بسیار ورزیده و هوشمند کرده ولی باید همچنان در برابر برخی اصلاح طلبان و حامیان دولت که علاوه بر تجربه فتنه انگیزی، اینک در بن بست روحی و عملی با توجه به عملکرد بد دولت و نمایندگانشان در مجلس و شورای شهر تهران قرار دارند، هوشیار بود. زیرا از چهره های افسرده، ناامید و شکست خورده که راهی برای ادامه قدرت از طریق صندوق رای برای خود نمیبینند، انتظار هر نوع انتحار، زیر میز بازی زدن و بیعقلی سیاسی مجدد باید داشت. بی عقلی سیاسی که با توجه هوشیاری و تجربه آموزی مردم از فتنههای گذشته، البته هیچ پشتوانه و سرمایه اجتماعی با خود به همراه نخواهد داشت و قطعا اینبار پایان همیشگی اصلاحات و بخشی از اعتدالیون غربگرا را در جمهوری اسلامی رقم خواهد زد.
✍مهدی جهان تیغی
✳ذوالنوری: ۲۹ درصد دستگیرشدگان فتنه اخیر از خانوادههای طلاق بودند
🔹رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: ۲۹ درصد افرادی که در فتنه اخیر دستگیر شدهاند جزء خانوادههای طلاق و متلاشیشده بودهاند.
💢تیتر مجبوری روزنامه اصلاحطلب آفتاب یزد
🔹🔸روزنامه زرد #آفتاب_یزد که معمولا تیترهای دروغ و تحریف شده منتشر می کند، سخنان سید یاسر جبرائيلی در مورد FATF را تحریف کرد!
♦️با اقدام به موقع آقای جبرائيلی این بار نتوانست قسر در برود و طبق قانون مطبوعات، مجبور شد این تیتر جایگزین تیتر دروغ خود کند و علی رغم میل باطنی منتشر کند:
♦️الحاق به CFT و پالرمو در شرایط تحریم اقدام علیه #معیشت مردم است.
✳رقيبهراسي
با نزدیک شدن به انتخابات دوم اسفند ماه، جريانهاي سياسي و تيمهاي رسانهای آنان رقابتهاي سياسي خود را شدت بخشیدهاند. طبيعي است که هر يک از جريانها براي موفقيت خود در مديريت افکار عمومي و سنگينتر کردن سبد رأي خود به تاکتيکها و شگردهاي تبليغاتي خاص خود مجهز شوند که البته اين تاکتيکها ميتواند در چارچوب اخلاق و منطق قابل دفاع و گاهی غيرقابل دفاع باشد.
اصلاحطلبان اين روزها اوضاع خوبي ندارند و نگرانيهايشان در زمینه ناکامي در انتخابات افزون شده است؛ از اینرو با همه توان فعاليت خود را براي موفقيت آغاز کردهاند. در اين ميان، يکي از شگردهاي تبليغاتيشان در ماههاي اخير «رقيبهراسي» است. رسانههاي اين جريان مدتی است با انتشار اخباري خاص در تلاشند تا اينگونه القا کنند که جرياني تندرو در حال آمادگي براي در اختيار گرفتن کرسیهای مجلس است.
اين شيوه که مبتنی بر رويکرد نفي رقیب است تا اثبات خود، شيوهاي قديمي است که اين جريان در همه ادوار انتخابات از آن بهره جسته است. به واقع، همواره بخشي از آرای سبد رأی اين جريان از طريق رقیبهراسی در انتخابات جمع شده و از این شگرد در انتخابات رياستجمهوری، انتخابات مجلس و حتي در انتخابات شوراها و مجلس خبرگان رهبري نيز استفاده شده است.
اين روزها سخن به ميدان آمدن تندروها و افراطيون در دستور کار است و پایگاهها و خبرگزاريهاي منسوب به اين جريان تیترهای زیر را برجسته کردهاند: «ترافيک احمدينژاديها پشت درِ مجلس»، «خطر نفوذ چهرههاي سفيد با تفکر احمدينژادي به پارلمان يازدهم»، «سايه دولت سايه بر سر پارلمان دهم»، «تشکيل «گروه فشار» عليه دولت به رياست سعيد جليلي»، «تندروها در مجلس دنبال بلندگو هستند نه حل مشکلات مردم»، «راديکالها خطرناکند، چه اصلاحطلب چه اصولگرا» و... .
ايجاد هراس از بازگشت احمدينژاد، خطر تشکيل مجلسي با محوريت جبهه پايداري، ابراز نگراني از به قدرت رسيدن جوانان مؤمن انقلابي و...، از جمله اهداف اين خط است که این روزها با شدت آن را دنبال میکنند.
افکارعمومي ضمن آنکه بايد نسبت به اين شگردها هوشيار باشد و اجازه ندهد تا جريانهاي سياسي به شگردهاي جنگ رواني اذهان را مديريت کنند، بايد به اين حقيقت نيز توجه کند که رقابت سياسيای ارزشمند است که در چارچوب رعايت مرزهاي اخلاقي بوده و حاصل آن تحقق رأيي باشد که داراي اعتبار بوده و به واقع رأي حلال باشد.
✳پشت پرده اطلاع رسانی اردوغان به ایران
✍سرلشگر مصطفی ایزدی از فرماندهان برجسته نظامی کشورمان طی سخنانی از هشدار سازمان اطلاعاتی ترکیه به ایران قبل از وقایع بنزینی آبانماه سخن گفته است.
✍اما واقعیت ماجرا؛
براساس اطلاعات واصله در یکسال گذشته تعدادی از ایران به ترکیه سفر می کنند و از آنجا به فلسطین اشغالی می روند.
اسرائیلی ها برای این که مشخص نشود این افراد وارد فلسطین اشغالی شده اند، مهر ورود و خروج را در پاسپورت آنها درج نمی کنند.
✍این افراد که بالغ بر ۲۰۰ نفر بوده اند در اسرائیل آموزش های لازم را دیده و برای خرابکاری به ایران بازمی گردند.
✍سیستم اطلاعاتی ترکیه که متوجه قضیه شده بود بلافاصله مراتب را به مسئولان امنیتی ایران گزارش می کند.
✍وزارت اطلاعات مسئول پی گیری و شناسایی افرادی می شود که به اسرائیل رفته اند و اردوغان نیز بلافاصله در اظهار نظری می گوید:
"اتفاقات عراق و لبنان به ایران کشیده خواهد شد و ماجرا را علنی می کند."
✍ سازمان اطلاعات سپاه نیز شناسایی و پیگیری افرادی که به اروپا سفر و آموزش دیده اند را در دستور کار قرار می دهد و اکثر آنها را دستگیر می نماید.
✍این اتفاقات ناگوار قرار بود در بحبوحه انتخابات رخ دهد اما با اعلام افزایش قیمت بنزین دشمنان فرصت را مناسب یافته و طرح خود را کلید می زنند.
✍ناگفته نماند بر اساس اطلاعات رسیده کل افرادی که در اسرائیل و کشورهای دیگر آموزش دیده بودند حدود ۴۰۰ نفرند و قطعا نمی توان اعتراضات(به حق مردم نسبت به نحوه رفتار مسئولانِ امر) در سراسر کشور را به ایشان نسبت داد اما برنامه خرابکارانِ آموزش دیده سوار شدن بر موج اعتراضات و بهره گیری از فضای اعتراضات ایجاد شده بوده است.