🔴اخراج آمریکا از عراق، چگونه؟
🔹اخراج آمریکا از عراق یک فرآیند قانونی، سیاسی، اجتماعی و نهضتی است که به سرعت مراحل آن در حال طی شدن است. با تصویب طرح خروج آمریکا از عراق در پارلمان این کشور، گام اول (مرحله قانونی) فرآیند انجام و به اجماع جریانهای سیاسی (گام سیاسی) تبدیل شد.
🔹آمریکا سعی کرد با ناآرام سازی عراق، عملا فرآیند مذکور را مهار و از اجتماعی شدن اخراج نیروهایش ممانعت بعمل آورد. اما با داغ شدن هشتگ #ارحلوا_عن_ارضنا در میان کاربران عراقی و تدارک برای راهپیمایی میلیونی در این کشور، بزودی شاهد اجتماعی شدن اخراج آمریکا از عراق خواهیم بود.
🔹گام سوم فرآیند اخراج آمریکا، از یک سو منجر به انسجام فیمابین مردم و جریانهای سیاسی میشود و از سوی دیگر، مقدمه گام چهارم (نهضت فراگیر مقاومت) برای #ازاله آمریکا از عراق میگردد. کاخ سفید با ترور و شهادت #سردار_سلیمانی عملا از منطقه #کیش و #مات قدرت مقاومت خواهد شد.
دکتر رضا سراج
🔴ترور سردار سلیمانی، کدام فرآیند؟
🔹درباره ترور و شهادت #سردار_سلیمانی سه دیدگاه راهبردی وجود دارد که به اجمال بررسی میگردد.
🔹دیدگاه اول : عدهای شهادت #سردار_سلیمانی را در نقطه پایان فرآیند مورد نظر آمریکا تحلیل میکنند. این گروه بر این باورند که ترور #حاج_قاسم برای پایان دادن به رفتار تهاجمی ایران، طراحی و اجرا شد. دیدگاه دوم : گروهی دیگر ترور و شهادت #سردار_سلیمانی را میانه یک فرآیند تحلیل کرده و معتقدند همانگونه که ترور دانشمندان هستهای منجر به مذاکره بر سر موضوع هستهای شد؛ ترور #حاج_قاسم نیز حلقه میانی فرآیند مذاکره است. دیدگاه سوم : در کنار دو دیدگاه مذکور، گروه سوم بر این عقیدهاند که آمریکا طرح بزرگی را برای منطقه و ایران تدارک دیده که ترور و شهادت #سردار_سلیمانی نقطه آغاز و عزیمت فرآیند اجرای آن بود. این گروه انفعال و اضمحلال محور مقاومت، اجرای معامله قرن، تبدیل فشار به اقدام علیه ایران و... را گامهای بعدی فرآیند میدانند.
🔹تاکید بر دیدگاه سوم، لزوما به معنای نفی دیدگاه اول و دوم نیست. لیکن شهادت #سردار_سلیمانی و دو #یوم_الله تشیع دهها میلیونی پیکر این شهید عالیمقام و شکسته شدن هیمنه آمریکا، میز بازی کاخ سفید را به هم زد و عملا این شهادت برای ایران و مقاومت آغاز یک فرآیند شد. فرآیندی که طی آن، آمریکا باید از منطقه اخراج و #ازاله گردد.
دکتر رضا سراج
🔴 در نخستین جلسه دادگاه استیضاح ترامپ چه گذشت؟
🔹نمایندگان دموکرات در نخستین جلسه دادگاه استیضاح رئیسجمهور آمریکا در مجلس سنای این کشور در وادار کردن دولت به ارائه اسنادی در ارتباط با اوکراین ناکام ماندند.
🔹نمایندگان مجلس سنا هنگام رأی به هر سه طرحی که خواستار ارائه اسنادی در ارتباط با گفتوگوی تلفنی ترامپ بود، تماماً وابستگیهای حزبی خودشان را حفظ کرده و با ۵۳ رأی مخالف در برابر ۴۷ رأی موافق آنها را رد کردند.
🔹ترامپ در مجلس نمایندگان آمریکا که اکثریتی دموکرات دارد، استیضاح شده و حالا به سومین رئیسجمهور تاریخ آمریکا بدل شده که با چشمانداز برکناری از طریق محاکمه در سنا روبرو است. با این وجود، اکثریت جمهوریخواه سنا، موجب شده تا احتمال موفقیت دموکراتها در برکنار کردن ترامپ، نزدیک به صفر باشد.
⭕️ ۱۴ سال پیش رهبر انقلاب از قدرت شفاعت حاج قاسم چه گفت؟
🕌 در منزل شهید محمدرضا عظیم پور در سال ۱۳۸۴
🔻داماد بزرگ خانواده، جواد روحاللهی، از رهبر انقلاب درخواست میکند: که انشاءالله فردای قیامت همه ما را که اینجا هستیم شفاعت کنید.
🔻امام خامنهای میگویند: ما چهکارهایم که شما را شفاعت کنیم؟
پدر و مادر شهید باید من و شما را شفاعت کند.
🔻... ما سعادتمان به این است و آرزویمان به این است مشمول شفاعت خوبانی از قبیل: این شهدا و امثال اینها باشیم.
🔻بعد رهبر انقلاب خم میشوند و با نگاهی به حاج قاسم سلیمانی میگویند: این آقای حاج قاسم هم از آنهاییست که شفاعت میکند انشاءالله....
🔻حاج قاسم سلیمانی سر پایین میاندازد و با دو دست صورتش را میپوشاند.
🔻- بله! از ایشان قول بگیرید، به شرطی که زیر قولشان نزنند!
🔻همه میخندند، همه به جز سردار سلیمانی که خجالتزده سر به زیر انداخته.
🔻رهبر انقلاب ادامه می دهند : چون امکانات ایشان، امکانات قول دادن و شفاعت کردنشان، الان خیلی خوب است.(یعنی حالت مجاهدت او در جهاد اصغر و اکبر) اگر همین را بتوانند نگه بدارند، مثل همین چهل، پنجاه سالی که نگه داشتهاند؛ خیلی خوب است.
این هم یک هنریست که ایشان دارند...
بعضیها خیال میکنند که در دوره پیشرفته و سازندگی و توسعه و نمیدانم فلان و فلان، دیگر باید آن قید و بندهایی که اول کار داشت را رها کنند. نفهمیدند که هر دوره ای که عوض میشود، تکلیفها و نوع مجاهدت عوض میشود؛ اما روحیه مجاهدتی که آن روز بوده، آن نباید عوض بشود. روحیه مجاهدت اگر عوض شد، آدم میشود مثل آدمهایی که وقتی جنگ بود، در خانههایشان پای تلویزیون نشسته بودند فیلم خارجی تماشا میکردند.))
لحظاتی سکوت میشود و جمعیت حاضر به فکر میروند.
🔻جواد روحاللهی [داماد خانواده]میگوید:
چند ماه بعد از آن دیدار، ماه رمضان، در مراسم افطاری هرساله حاج قاسم به بچه های جبهه و جنگ همان جلویِ در از ایشان قول شفاعت خواستم. حاجی میخواست دست به سرم کند، که گفتم: حاجی! والله اگر قول ندهی، داد میزنم و به همه مهمانها میگویم آقا درباره تو آن روز چه گفتند؟ حاج قاسم که دید اوضاع ناجور میشود؛ گفت: باشد، قول میدهم؛ فقط صدایش را در نیاور!
📚منبع ؛
کتاب «کریمانه» روایت حضور مقام معظم رهبری در منازل شهدای استان کرمان انتشارات صهبا نشر ۱۳۹۵
✳شاخص کل بورس تهران در ارتفاع جدید
💠 شاخص کل بورس تهران که روز سهشنبه تحت فشار عرضه در بزرگان کامودیتیساز بازار با اصلاح مواجه شده بود، در معاملات امروز ضمن صعود 5203 واحدی به ارتفاع بیسابقه 411 واحد دست یافت.
💠 سرمایهگذاران حقیقی نیز امروز حضور پررنگی در خریدها نشان دادند و مالکیت 185 میلیارد تومان از کل سهام بورسی را به داراییهای خود افزودند؛ شرایطی که سبب شد تا میانگین روزانه ارزش معاملات خرد سهام از 3400 میلیارد تومان فراتر رود.
✳اقدام «مغرضانه» برخیها برای سرد کردن تنور انتخابات
🔹 قیاس رد صلاحیت ها با مشارک حداکثری قیاس مع الفارق است
🔹مجلس ششم منتسب به جریان سیاسی بود؟
🔹 جلوگیری از ورود افراد ناشایست، ناصالح و فاقد صلاحیت نمایندگی ملت جهت ورود به قوه مقننه هیچ منافاتی با مشارکت حداکثری ندارد و قیاس رد صلاحیت ها با مشارکت حداکثری یا جذب حداکثری قیاسی مع الفارق است که اساساً سنخیتی با هم نداشته و ندارند.
❎در حاشیه یادداشت های جنجالی مدیر مسئول روزنامه 19 دی
🌹نصیحتی برادرانه به برادرم جناب داستانی
ابتدا سلام علیکم ،،،سلامی که حتما جوابش واجب است
دیروز و امروز دو یادداشت از جنابعالی در روزنامه تان خواندم و واکنش های دیگران را هم ، اولی با عنوان "دی را به خاطر بسپارید و دومی " سردار حاجی زاده را شما از ملت می گیرید " اجازه می خواهم که این حقیر به عنوان شهروند قمی و کسی که بخشی از یادگیری هایم را در دفتر حزب جمهوری اسلامی قم در دوران نوجوانی از شما دارم یادداشت تان را چند خطی نقد کنم ،گرچه غیر حرفه ای .
حرف آخر را اول می زنم ، از شما بعید می دانستم که مواضعتان را در خصوص حوادث تلخ دی ماه سال جاری چنین با کنایه و خیال پردازانه در"دی ماه را به خاطر بسپارید " به نمایش بگذارید ، گرچه کنایه نویسی در فضایه روزنامه نگاری پذیرفته شده ولی آش تا ن آنقدر شور شد که هر خواننده حتی با سن و تجربه کم می تواند بفهمد که منظور شما چه بود و چه هست ،
ضمن احترام به 40سال سابقه فعالیت شما در حوزه روزنامه نگاری و با دانستن گرایش سیاسی تان به جریان اصلاح طلب و حامی دیروز و امروز دولت های منتسب به این جریان ،انتظار نداشتم در یادداشت دی ماه .... قلمتان عاری و خالی از شجاعت و انصاف باشد و سراسر این یادداشت را شاهد تخریب دی ماه باشیم .
در این یادداشت با کنایه و با جملات کوتاه ابتر به عملکرد صدا وسیما ،روزنامه رسالت ، موضع شخصی یکی از سردارن سپاه در تبریز، شعر مداح در نماز جمعه تهران ، شبکه افق ، سازمان ها و مراکز امداد رسان در حادثه پلاسکو پرداختید و با کنایه که انگار هیج سهم قصوری در طرف دولتی ها و غیر دولتی های منتسب به جریان سیاسی که شما به نفعشان قلم می زنید و یا ازشان دفاع می کنید نبوده است ، همه اینها را نوشتید تا در پایان باز با کنایه حمله ناجوانمردانه و غیر اخلاقی علیه سپاه و فرمانده شجاع نیروی هوا فضایش شکل دهید و این همه چه ربطی به سیل سیستان و بلوچستان دارد که نقش سپاه و فرمانده هانش و بسیجیانش همدوش با سازمان های دولتی و مردمی همانند حضور موثر در امداد رسانی و سازندگی در این سیل و حوادث دیگر را نادیده می گیرید .
جناب داستانی ، بیایید حوادث تلخ و شیرین و تحولات دی ماه را در چهل سالی که بر انقلاب و مردم و ایران عزیز گذشت مرور کنیم ، حتما تعداد عملکرد ها . حماسه سازی ها . سازندگی ها . پیشرفت ها و... در حوزه های مختلف خیلی بیشتر از بی تجربی ها . ناکارآمدی ها . لج بازی ها . سو مدیریت ها و انحراف ها وپسرفت ها و... بوده است .
ما قمی ها مفتخریم که قیام 19 دی قم از ماست ، حماسه سازی مردم ولایتمدار در 9دی سال 88 از ایرانیان است ، اخراج شاه خائن توسط مردم در دی ماه است ، حضور حماسی و چند ده میلیونی مرم شریف ایران در بدرقه پیکر شهید حاج قاسم سلیمانی ، شرکت با عظمت چند ده میلیونی مردم در راهپیمایی سالانه 22 بهمن سالروز پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی و پیروزی های بزرگ و افتخار امیز رزمندگان اسلام در دی ماه سال های دفاع مقدس همه و همه افتخاراتی است که تلخی های حوادث دی ماه از یاد می برد .
جناب داستانی قبول کنید در یادداشت اول که با هر انگیزه و هدفی نوشته اید انصاف و شجاعت را رعایت نکرده اید
و اما بعد ، با واکنش اهالی رسانه و برخی منتقدین به یادداشت اول ، شما در یادداشت دوم بر پاسخگویی برآمده اید و ضمن صریح نویسی و رعایت احترام به سردار حاجی زاده نقدی به چگونگی مسئولیت پذیری نیروی هوافضای سپاه بعد از حادثه پیش امده برای هواپیمای اوکراینی داشته اید که البته شما و همگان می دانند که رسیدگی قضایی و حقوقی به این پرونده در دستگاه قضا شروع شده و بنا بر دستور مقام معظم رهبری به دقت بررسی و رای عادلانه صادر خواهد شد . مهمترین نکته مثبت در این فضای غبارآلود مسئولیت پذیری سپاه است که اشتباه خود در سطوح سازمانی و فردی را پذیرفت و از مردم و خانواده های داغدار عذر خواهی کرد و منتظر صدور رای دستگاه قضایی است
جناب داستانی دفاع از سردار حاجی زاده دفاع از اشتباهش و یا دفاع از خطای نیروی زیر دستش نیست ، دفاع از حیثیت دفاعی ایران اسلامی در برابر تهاجم دشمن و نفوذی ها است
جناب داستانی ای کاش در یادداشت اولتان طوری دی ماه را به خاطر خوانندگان می سپردید تا منتقدین تان برآشفته نشوند و شما هم در یادداشت دومتان با آسمان و ریسمان نوشتن پای سیاست زدگی و انتساب به این آن را باز نمی کردید
جناب داستانی انقلاب اسلامی و جامعه ایرانی حوادث تلخ وشیرینی که شیرنش خیلی بیشتر و گسترده تر در ماه ها و حتی دی های دیگر شاهد خواهد بود
لطفا در روزنا مه تان مردم را با امید آفرینی به پیروزی های آینده امیدوار کنید
✍محسن بخشی نیا
🔼 نظرسنجی جدید رقبای ترامپ:
🔻براساس نظرسنجی جدید "سی ان ان"، آخرین رتبه بندی نامزدهای ریاست جمهوری حزب دموکرات برای انتخابات ۳ نوامبر ۲۰۲۰ به شرح زیر است:
1⃣ برنی سندرز با ۲۷ درصد
2⃣ جو بایدن با ۲۴ درصد.
3⃣ الیزابت وارن با ۱۴ درصد
4⃣ پیت بوتهجج با ۱۱ درصد.
5⃣ مایکل بلومبرگ با ۵ درصد
6⃣ امی کلوباچار با ۴ درصد
7⃣ تام استیر با ۲ درصد
8⃣ دیگر نامزدهای حزب دموکرات چون تولسی گابارد، عضو مجلس نمایندگان آمریکا، نتوانستند کف یک درصدی مورد نیاز در نظرسنجی این رسانه را کسب کنند.
❌ برنی سندرز در قیاس با نظرسنجی سراسری قبلی این "سی ان ان" که در سپتامبر ۲۰۱۹ انجام شد، ۷ درصد رشد کرده است.